Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

hıım anladımm bebiiş hadi bakalım sistem alt üst oldu çık işin içinden çıkabilirsen:27:
yarında istaanbulu fethediyosunuz inşallah az kaldı maşallah son günler bitmk bilmez haa hele son 10.9.8.7.6 ayyy işkence:51:

evet canım yaa sistemin suyu çıktı , benim çalıştığım okul ilkokul oldu ,seneye tamamen dönüşecekti zaten , öyle olsaydı norm fazlası olup yine tayin isteyecektim zorunlu olarak , liseye geçmeyi çook istiyordum , istediğim oldu şükürler olsun , buarada evimle okulumun arası 150 metre ancak , yani 3 dakikada varıyom okula :27::27::27:

bilmezmiyim tokat zilede 3 yıl çalıştık yimemmi hamileliğim onu yiyerek geçti
tokattaa yeşil mercimekle sararlar yaprağı helede sobada pişirirler yeme yanında yattt olur ama cısss vallaa

valla bana her türlü gider yaprak pişmiş pişmemiş fark etmez ama eşim için olsada olur olmasada
yane ona hamurişi yap yeter

yaıkn bi karakola geçici göreve gittii 15 gün arada hafta sonları uğruyo işte
senin kzın olcak gibime geliyo benimde lüle lüle saçlı:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

ben de çok severim batı. mercimekli baklalı sarmayı (etsiz) da tabi. keşke asma yaprağını salamura etmeden yumuşatmanın bir yolu olsa. lifli lifli çok faydalı aslında tazesi.

gün içinde bebiş için meyve,süt,kuru yemiş vss yemekten..... normal yemeğe çok yer kalmıyor aslında kilo almıyorum ii gidiyorum şimdilik
ara öğünler çok olunca bütün gün yemeyle geçiyormuş gibi geliyor, hadi baklım tutturacaısınız öğrenince haber veririm inşallah..
sonra darısı aynurumla sana olsun tabi bütün iisteyenlerede:16:

hıım anladımm bebiiş hadi bakalım sistem alt üst oldu çık işin içinden çıkabilirsen:27:
yarında istaanbulu fethediyosunuz inşallah az kaldı maşallah son günler bitmk bilmez haa hele son 10.9.8.7.6 ayyy işkence:51:

Çok sağol canım benim. inşallah tüm isteyenlere verir bu güzelliği Allah.

ne güzel faydalı besleniyormuşsun. çok sevindim canım.

Ben bu üçü yanyana gelince kopuyorum. oturup onları izliyorum :) hele üçüncü deli gibi :))

ben kaçayım Cücüşüm. eşim sıkılmış. bir şeyler izleyelim bari.

hepinize iyi geceler kuzular :16:

bende bayılıyom onlaraaa , 3. benimde favorimm :118::118::118:

tamam kuşumm öperimm , enişteme selamlaarrr :42::42::42:

evet canım yaa sistemin suyu çıktı , benim çalıştığım okul ilkokul oldu ,seneye tamamen dönüşecekti zaten , öyle olsaydı norm fazlası olup yine tayin isteyecektim zorunlu olarak , liseye geçmeyi çook istiyordum , istediğim oldu şükürler olsun , buarada evimle okulumun arası 150 metre ancak , yani 3 dakikada varıyom okula :27::27::27:

ii ya istediğin olduysa sorun değill çıksın suyu alt üst olsun üüüretmeniim:54:

Ben bu üçü yanyana gelince kopuyorum. oturup onları izliyorum :) hele üçüncü deli gibi :))

iii geceler ciicim:3:iii güldüm şu 3lüye yaa

:9::27::1::52::9:

neyse fistuklar bende kaçar babamız uyarıyo çok radyasyon yedirdin bebişe yeter diyo(yalan pc de işi var kesin)
ama doğru diyo tabi bugünlük radyasyon ihtiyacımızı karşıladık yeterli :27: hadi biz kaçar öptüüm hepinizi misssss:54: :54: :54:

2012-12-13 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Bulgurlu Köfte 1 porsiyon 270
[2] Tereyağ 20 GRAM 143.4
[3] Dost Yoğurt 300 GRAM 238.2
[4] Bulgurlu Köfte 1 porsiyon 270
[5] Diyet Kurabiye 3 ADET 126
Toplam : 1047.6 kal.2lt su ve 4 kupa yasıl cay

dafi ablacım belin için doktora gitsen....
neden gitmiyorsun??
bel önemsenmesi gereken bir yer:(
canım yaa birkaçyıl öncede başıma geldi bu dr. a gittim verdiği şey kas gevşetici ilaç bende onu pek kullanmak istemiyorum. balık yağı sürdüm biraz rahatlattı sanki geçmezse bakıcaz çaresine.
sanada geçmiş olsun biraz süt iç istersen yumuşatır mideni.

@ Gözde-m gözün aydın kavuştunmu sevdiceğine

meryemcim geçmiş olsun zehirlenmişsin ben atlamışım herhalde. şimdi iyisindir inşaAllah

Fadime ilaçları bırakman iyi olmuş daha iyi olursun inşaAllah

evet canım ziraatten alıyorlarmış , 3 kere mayalamada bile büyüdü baya :52::52::52:

kefir neki acep :26:

Selam canlaaaaaaar,
ne güzel sohbet etmissiniz, kiskanimmi hiiiiiiiiiiiii ???? :23: :1:

Ise gittim geldim aksam yemeegimi yedim simdide elimde siseyle su iciyorum, yoksa unutup gidecem yine :)

bu arada ise gitmeden bikac resim cekindim yüklim bakalim gözümüz gönlümüz acilsin, azcik totos görün :1::1:

$20121213_162630.webp

$20121213_162644.webp aha burda göbegime bakin gizlemedim özellikle :1:

$20121213_162655.webp benim kalcalarim kimsede yok :17:

Yinede azcik inceldimmi ne :8:

bu arada yatagimada ceketimi ativermisim, görüntü kirliligi olustu kusura bakmayin :PP

Son düzenleme:
İyi akşamlar güzel hanfendiler:) Ablam doğum yaptı salı günü, 3 gündür bebekle ilgileniyoruz, 2 gündür uyumuyorum hastanede yanında kaldım çok yorgundum bugün eve gelir gelmez uyudum tam 9 saat:P Buraya girmeye de fırsatım yok, yarın da bebeğin sabah kontrolü var ona gidicez, sonra akşama kadar misafirler gelir çocuğu görmeye onlarla ilgilenicem, yani bildirim yapamam şimdiden yapim o yüzden, bu hafta 91 gene değişiklik pek yok, zaten 2 haftadır doğru düzgün spor yapmıyorum olacağı o. Takmıyorum gene de, nasılsa veririm:) Şimdi çıkmam lazım işlerim var, müsait olduğumda giricem yine. Görüşmek üzere iyi geceler:)

Selam canlaaaaaaar,

Ise gittim geldim aksam yemeegimi yedim simdide elimde siseyle su iciyorum, yoksa unutup gidecem yine :)

bu arada ise gitmeden bikac resim cekindim yüklim bakalim gözümüz gönlümüz acilsin, azcik totos görün :1::1:

Eki Görüntüle 576206

Eki Görüntüle 576207 aha burda göbegime bakin gizlemedim özellikle :1:

Eki Görüntüle 576208 benim kalcalarim kimsede yok :17:

bu arada yatagimada ceketimi ativermisim, görüntü kirliligi olustu kusura bakmayin :PP

Sultancım maşallah hiç göstermiyorsun kilonu. ince duruyorsun gayet. biraz dişini sıktığında fıstık gibi olacaksın. boyun kaç bu arada? boyun avantajı mı acaba bu?

İyi akşamlar güzel hanfendiler:) Ablam doğum yaptı salı günü, 3 gündür bebekle ilgileniyoruz, 2 gündür uyumuyorum hastanede yanında kaldım çok yorgundum bugün eve gelir gelmez uyudum tam 9 saat:P Buraya girmeye de fırsatım yok, yarın da bebeğin sabah kontrolü var ona gidicez, sonra akşama kadar misafirler gelir çocuğu görmeye onlarla ilgilenicem, yani bildirim yapamam şimdiden yapim o yüzden, bu hafta 91 gene değişiklik pek yok, zaten 2 haftadır doğru düzgün spor yapmıyorum olacağı o. Takmıyorum gene de, nasılsa veririm:) Şimdi çıkmam lazım işlerim var, müsait olduğumda giricem yine. Görüşmek üzere iyi geceler:)

yeğenine Allah uzun ömürler versin, analı babalı büyüsün inşallah. gözünüz aydın canım.

gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah

Sultancım maşallah hiç göstermiyorsun kilonu. ince duruyorsun gayet. biraz dişini sıktığında fıstık gibi olacaksın. boyun kaç bu arada? boyun avantajı mı acaba bu?

Sagol canim ya 98 göstermesemde 90 felan gösteriyorumdur yine,
boyum cok uzun degil aslinda, 1.66 standartlardayim yani,
iyiki daha kisa degilim, boyumu seviyorum, hatta 1.70 olsamda olurmus ama neyse :))

Allah anali babali büyütsün insallah :)

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Herkese hayırlı gecelerrrrrrr :3:

Deminden beri geçmişi oku oku bitiremedim :1: tabi kücük cimcime araya girip durdu :1:
Bugün inanılmaz yoruldum yüzmede hatta hoca bile bir ara hayırdır banu baya kesildin bugün normalde hiç aralıksız yüzerdin dedi :1: aslında kaç kere dinleniyordum normalde ama hiç görmedi herhalde :60:
Yüzmeden sonra direk fitnese indim ve bir 45 dakikada orada debelendim :1:
Kan ter içinde kaldım ama ayın başında tartılacağımı düşündükce daha fazla spor yapasım geliyor :34:
Cumartesi misafir yüzünden gidemiyorum ama pazar mutlaka erken gidip yüzmeden evvel baya spor yapmak istiyorum :34: Cumartesi oturduğumun acısını çıkarmak için :34:

Sağ olsun eşim yine akşam yemeğini yapmış ve çok şükür mutfağıda bir yandan temizlemiş :1: geldiğimde hiç iş bırakmamış bana şükür :34: Yarında biraz silip süpürdümmü tamamdır :34: Yemekler nasılsa cumartesi yapılacak ve uzunda sürmez :34:
Valla rahatladım birde ayın başında 97 falan çıksam herhalde bayram ederim :1:

Banu, geçmiş olsun canım. Ben geçmişi tam okuyamadım ya, senin parmağa bir zarar gelmiş ama ne olmuş tam anlayamadım. Umarım daha iyidir :)

Çok sağ ol canım orta parmağımın üzerinde dolama ( eşimin teşhisi :1: ) çıkmıştı ama herhalde eşim biraz kurcalayınca acısı biraz hafifledi sanki ama bir iki güne geçmezse doktora göstericeğim :34:

kızlarr 2 gündür kefir mayalıyorum , içiyorumm , oohh miiiss :56::56::56:

Efferim cücüşüm :1: Hamarat hatusun vesselam :34:

ayy yazık onaa , bende canlı olduğunu duyunca dedimki ; bu arada bi kudurup kavanozdan çıkıp bana saldırmasınn :35::35::35:

ahah kaynanama "bu mayayı eğitecem , Gökhan gelince onun üstüne saldırtacam, tut oğlum Gökhan abini , tut dicem" dedim , ve bunun üstüne kaynanamın suratındaki ifadeye yarıldımm , yerlere yattımm :60::60::60::60::60:

sanırım baya inandırıcı oynadım rolümü
:9::9::9::9:

Gece gece hiç gülesim yoktu :60: sen çok yaşa emi :1: haliniz gözümün önüne geldi sanki :34:

bugün dr gittim psikyatır ilaçlarımı kesti
diyetisyen 2 dilim ekmegimi kesti 1 k k peyniri kesti onun yerine hergün 1 yumurta verdi
dr tartısıyla 2.5 kilo vermişim o kadar kaçamaklardan sonra iyi vermişim bu ay daha dikkat edim 5 kiloyu vericem ahanda buraya yazıyorum

Ablacığım senin adında sevindim :34:
İnşallah artık kilolarda patır patır gider :34:

Selam canlaaaaaaar,

Eki Görüntüle 576206

Eki Görüntüle 576207 aha burda göbegime bakin gizlemedim özellikle :1:

Eki Görüntüle 576208 benim kalcalarim kimsede yok :17:

Güzelim enine cizgi giydiğin halde fazla göstermiyor bence :34:
Çok güzel cıkmışsın ha gayret daha güzellerinide paylaşacaksın yakında :34:

Hadi gözünüz aydın :nazar:
Allah analı babalı büyütsün :34:

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Güzelim enine cizgi giydiğin halde fazla göstermiyor bence :34:
Çok güzel cıkmışsın ha gayret daha güzellerinide paylaşacaksın yakında :34:

Aleyküm selam canim hosgeldin bu arada,

evet ya enine cizgili almisim bunu ben, neyin kafasindaysam ozaman,
okadar zayifimki enine cizgi giyebilirim diye düsünmüs olmaliyim herhalde :1:

sagol canim iltifat ediyorsun,

bu arada sende süper gidiyorsun ay sonundaki sonucunu asiriiiiiiiiiiii merak ediyorum:52:

Back
X