Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Herkese hayırlı gecelerrrrrrr
Deminden beri geçmişi oku oku bitiremedim

tabi kücük cimcime araya girip durdu

Bugün inanılmaz yoruldum yüzmede hatta hoca bile bir ara hayırdır banu baya kesildin bugün normalde hiç aralıksız yüzerdin dedi

aslında kaç kere dinleniyordum normalde ama hiç görmedi herhalde
Yüzmeden sonra direk fitnese indim ve bir 45 dakikada orada debelendim
Kan ter içinde kaldım ama ayın başında tartılacağımı düşündükce daha fazla spor yapasım geliyor

Cumartesi misafir yüzünden gidemiyorum ama pazar mutlaka erken gidip yüzmeden evvel baya spor yapmak istiyorum

Cumartesi oturduğumun acısını çıkarmak için
Sağ olsun eşim yine akşam yemeğini yapmış ve çok şükür mutfağıda bir yandan temizlemiş

geldiğimde hiç iş bırakmamış bana şükür

Yarında biraz silip süpürdümmü tamamdır

Yemekler nasılsa cumartesi yapılacak ve uzunda sürmez

Valla rahatladım birde ayın başında 97 falan çıksam herhalde bayram ederim
Banu, geçmiş olsun canım. Ben geçmişi tam okuyamadım ya, senin parmağa bir zarar gelmiş ama ne olmuş tam anlayamadım. Umarım daha iyidir :)
Çok sağ ol canım orta parmağımın üzerinde dolama ( eşimin teşhisi

) çıkmıştı ama herhalde eşim biraz kurcalayınca acısı biraz hafifledi sanki ama bir iki güne geçmezse doktora göstericeğim
kızlarr 2 gündür kefir mayalıyorum , içiyorumm , oohh miiiss 

Efferim cücüşüm

Hamarat hatusun vesselam
ayy yazık onaa , bende canlı olduğunu duyunca dedimki ; bu arada bi kudurup kavanozdan çıkıp bana saldırmasınn 

ahah kaynanama "bu mayayı eğitecem , Gökhan gelince onun üstüne saldırtacam, tut oğlum Gökhan abini , tut dicem" dedim , ve bunun üstüne kaynanamın suratındaki ifadeye yarıldımm , yerlere yattımm 

sanırım baya inandırıcı oynadım rolümü 

Gece gece hiç gülesim yoktu

sen çok yaşa emi

haliniz gözümün önüne geldi sanki
bugün dr gittim psikyatır ilaçlarımı kesti
diyetisyen 2 dilim ekmegimi kesti 1 k k peyniri kesti onun yerine hergün 1 yumurta verdi
dr tartısıyla 2.5 kilo vermişim o kadar kaçamaklardan sonra iyi vermişim bu ay daha dikkat edim 5 kiloyu vericem ahanda buraya yazıyorum
Ablacığım senin adında sevindim

İnşallah artık kilolarda patır patır gider
kefir neki acep :26:
Selam canlaaaaaaar,
ne güzel sohbet etmissiniz, kiskanimmi hiiiiiiiiiiiii ????

Ise gittim geldim aksam yemeegimi yedim simdide elimde siseyle su iciyorum, yoksa unutup gidecem yine :)
bu arada ise gitmeden bikac resim cekindim yüklim bakalim gözümüz gönlümüz acilsin, azcik totos görün 
Eki Görüntüle 576206
Eki Görüntüle 576207
aha burda göbegime bakin gizlemedim özellikle
Eki Görüntüle 576208
benim kalcalarim kimsede yok
Yinede azcik inceldimmi ne
bu arada yatagimada ceketimi ativermisim, görüntü kirliligi olustu kusura bakmayin
P
Güzelim enine cizgi giydiğin halde fazla göstermiyor bence

Çok güzel cıkmışsın ha gayret daha güzellerinide paylaşacaksın yakında
İyi akşamlar güzel hanfendiler:) Ablam doğum yaptı salı günü, 3 gündür bebekle ilgileniyoruz, 2 gündür uyumuyorum hastanede yanında kaldım çok yorgundum bugün eve gelir gelmez uyudum tam 9 saat

Buraya girmeye de fırsatım yok, yarın da bebeğin sabah kontrolü var ona gidicez, sonra akşama kadar misafirler gelir çocuğu görmeye onlarla ilgilenicem, yani bildirim yapamam şimdiden yapim o yüzden, bu hafta 91 gene değişiklik pek yok, zaten 2 haftadır doğru düzgün spor yapmıyorum olacağı o. Takmıyorum gene de, nasılsa veririm:) Şimdi çıkmam lazım işlerim var, müsait olduğumda giricem yine. Görüşmek üzere iyi geceler:)
Hadi gözünüz aydın

Allah analı babalı büyütsün