- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hürremcim etin epeyce sıkı sanırsam derli toplu duruorsun hele bacaklar baya ince maşallah sakın bozma devam et diyetine
Asuman ablam sagol aslinda hicte sIki degilim biliyormusun ama sIkilasmayi cok istiyorum, bunun icin leslieye devam etmeliyim,
bu hafta hic yapamadim ama haftaya artik insallah yapcam
Hoşbulduk Cücüşüm :)) ben de aşağıda Nurgülü görünce hatırını soracaktım. nasılsınız bakalım kuzular, Aynur, Asuman, Nurgül?
sabahtan öğleden sonraya kadar 1 tost ve anamur muzuyla durdum. anneme bir gittim açlıktan gözüm dönmüştü. akşam yemeği yemedim geç yedim diye. midem hala şiş. sanırım üşüttüm. bugün istanbul buz gibiydi.
Aynurum ben artislik yapıyordum 84 oldum diye ama bu sabah bir tartıldım 84.4 kg olmuşum. niye anlamadım. sebze salata tavuk yiyorum paso. neyse bakalım. 5 kg iddiasıyla kurtulcam artık bunlardan :)
Fadimecim çok sveindim ilaçları bırakıp kilo vermene. inşallah devamı gelecek. tam gaz devam kuzum :)
gözünüz aydın.Allah analı babalı büyütsün .hayırlı evlat, hayırlı insan 0lsunİyi akşamlar güzel hanfendiler:) Ablam doğum yaptı salı günü, 3 gündür bebekle ilgileniyoruz, 2 gündür uyumuyorum hastanede yanında kaldım çok yorgundum bugün eve gelir gelmez uyudum tam 9 saatBuraya girmeye de fırsatım yok, yarın da bebeğin sabah kontrolü var ona gidicez, sonra akşama kadar misafirler gelir çocuğu görmeye onlarla ilgilenicem, yani bildirim yapamam şimdiden yapim o yüzden, bu hafta 91 gene değişiklik pek yok, zaten 2 haftadır doğru düzgün spor yapmıyorum olacağı o. Takmıyorum gene de, nasılsa veririm:) Şimdi çıkmam lazım işlerim var, müsait olduğumda giricem yine. Görüşmek üzere iyi geceler:)
kefir neki acep :26:
Selam canlaaaaaaar,
ne güzel sohbet etmissiniz, kiskanimmi hiiiiiiiiiiiii ????![]()
Ise gittim geldim aksam yemeegimi yedim simdide elimde siseyle su iciyorum, yoksa unutup gidecem yine :)
bu arada ise gitmeden bikac resim cekindim yüklim bakalim gözümüz gönlümüz acilsin, azcik totos görün
Eki Görüntüle 576206
Eki Görüntüle 576207 aha burda göbegime bakin gizlemedim özellikle
Eki Görüntüle 576208 benim kalcalarim kimsede yok
Yinede azcik inceldimmi ne
bu arada yatagimada ceketimi ativermisim, görüntü kirliligi olustu kusura bakmayinP
kız emineee sen benden bilem zayıf görünüyorsun benim boyum bir yetmişüç ha gayret fidan gibi kız olcaksın
Aleyküm selam canim hosgeldin bu arada,
evet ya enine cizgili almisim bunu ben, neyin kafasindaysam ozaman,
okadar zayifimki enine cizgi giyebilirim diye düsünmüs olmaliyim herhalde
sagol canim iltifat ediyorsun,
bu arada sende süper gidiyorsun ay sonundaki sonucunu asiriiiiiiiiiiii merak ediyorum![]()
Canım sen bir öğün sebze yiyorsan bir öğün et yiyorsun değil mi? eğer öyle yapıyorsan çok doğru yapıyosun. Sen sabah tartıda çıkana bakma, vucut su tutmuştur gider o 400 gram.
Bugün ben de bulgur pilavıyla hindi sote yaptım. Hindi eti öyle kötü koktuki anlatamam. Bi de ağzımda metalik bir tad oldu. Yerken midem bulandı ama yedim.
Ben sanırım kilo aldım. Kendimi davul gibi hissediyorum son günlerde. Ayrıca hiç spor yapmak gelmiyo içimden. Benim kendime gelmem lazım. Böyle giderse 80 olucamyakında
herkese iyi geceler kızlar....ben herzaman giremiyorum ama fırsat buldukça bakınıyorum işte....ben 97 kiloyla başlamıştım bugün tartıldım 94.300 ama neredeyse herşeyden yedim sayılır...olsun buda benim için bir başarı 90 kiloyu bir görsem çok daha iyi olacak...yavaş ama sağlıklı vermek istiyorum kiloyu öncekiler gibi bir alıp bir vermek istemiyorum.....diyetteyim moduna girince hiç yapamıyorum yemek yeme biçimimi değiştirmeye çalışıyorum onu başarırsam zaten başarı kendiliğinden gelecek....
herkese iyi geceler..
epeydir gelemedim buraya kızlar, bu ara çok yoğunum, oğlum da bilgisayarın başina oturmama fırsat vermiyor, oyuna ne kadar dalmış olursa olsun ben buraya oturunca başlıyor ağlamaya eteğime yapışıyor beni de kaldır diye, kaldırınca uslu dursa, sürekli eli tuşlarda, geri çeksen ağlıyor.. durum bundan ibaret.. bu hafta diyet iyi gibiydi bakalım yarın sabah ne olacak..
inş bu cuma hepimiz için kilo bakımından eksili maneviyat bakımından artılı olur..
size bol muhabbetler..
allah analı babalı büyütsünn hayırlı evlat olur inşallahİyi akşamlar güzel hanfendiler:) Ablam doğum yaptı salı günü, 3 gündür bebekle ilgileniyoruz, 2 gündür uyumuyorum hastanede yanında kaldım çok yorgundum bugün eve gelir gelmez uyudum tam 9 saatBuraya girmeye de fırsatım yok, yarın da bebeğin sabah kontrolü var ona gidicez, sonra akşama kadar misafirler gelir çocuğu görmeye onlarla ilgilenicem, yani bildirim yapamam şimdiden yapim o yüzden, bu hafta 91 gene değişiklik pek yok, zaten 2 haftadır doğru düzgün spor yapmıyorum olacağı o. Takmıyorum gene de, nasılsa veririm:) Şimdi çıkmam lazım işlerim var, müsait olduğumda giricem yine. Görüşmek üzere iyi geceler:)
bacakların çok zayıf üste yok sen sadece basen hareketleri çalışsan süper olursun enine giydiğin içinde fazla durmuşşş bece
Sagol canim ya 98 göstermesemde 90 felan gösteriyorumdur yine,
boyum cok uzun degil aslinda, 1.66 standartlardayim yani,
iyiki daha kisa degilim, boyumu seviyorum, hatta 1.70 olsamda olurmus ama neyse :))
:)
bak böölee yazınca benimdeee hamilesin mi aceba diyesim geldiiiiiii hayırlı olsun eğer öleyse özkaCanım sen bir öğün sebze yiyorsan bir öğün et yiyorsun değil mi? eğer öyle yapıyorsan çok doğru yapıyosun. Sen sabah tartıda çıkana bakma, vucut su tutmuştur gider o 400 gram.
Bugün ben de bulgur pilavıyla hindi sote yaptım. Hindi eti öyle kötü koktuki anlatamam. Bi de ağzımda metalik bir tad oldu. Yerken midem bulandı ama yedim.
Ben sanırım kilo aldım. Kendimi davul gibi hissediyorum son günlerde. Ayrıca hiç spor yapmak gelmiyo içimden. Benim kendime gelmem lazım. Böyle giderse 80 olucamyakında
bacakların çok zayıf üste yok sen sadece basen hareketleri çalışsan süper olursun enine giydiğin içinde fazla durmuşşş bece
yaza süper olcan inşallah
Asucumm Nuhana sordum ,ses çıkmadı
senin ve eniştemizin dukanları nasıllar kendileri bebeeemm ??![]()
evet canım yaa sistemin suyu çıktı , benim çalıştığım okul ilkokul oldu ,seneye tamamen dönüşecekti zaten , öyle olsaydı norm fazlası olup yine tayin isteyecektim zorunlu olarak , liseye geçmeyi çook istiyordum , istediğim oldu şükürler olsun , buarada evimle okulumun arası 150 metre ancak , yani 3 dakikada varıyom okula![]()
kefir neki acep :26:
Selam canlaaaaaaar,
ne güzel sohbet etmissiniz, kiskanimmi hiiiiiiiiiiiii ????![]()
Ise gittim geldim aksam yemeegimi yedim simdide elimde siseyle su iciyorum, yoksa unutup gidecem yine :)
bu arada ise gitmeden bikac resim cekindim yüklim bakalim gözümüz gönlümüz acilsin, azcik totos görün
Eki Görüntüle 576206
Eki Görüntüle 576207 aha burda göbegime bakin gizlemedim özellikle
Eki Görüntüle 576208 benim kalcalarim kimsede yok
Yinede azcik inceldimmi ne
bu arada yatagimada ceketimi ativermisim, görüntü kirliligi olustu kusura bakmayinP
İyi akşamlar güzel hanfendiler:) Ablam doğum yaptı salı günü, 3 gündür bebekle ilgileniyoruz, 2 gündür uyumuyorum hastanede yanında kaldım çok yorgundum bugün eve gelir gelmez uyudum tam 9 saatBuraya girmeye de fırsatım yok, yarın da bebeğin sabah kontrolü var ona gidicez, sonra akşama kadar misafirler gelir çocuğu görmeye onlarla ilgilenicem, yani bildirim yapamam şimdiden yapim o yüzden, bu hafta 91 gene değişiklik pek yok, zaten 2 haftadır doğru düzgün spor yapmıyorum olacağı o. Takmıyorum gene de, nasılsa veririm:) Şimdi çıkmam lazım işlerim var, müsait olduğumda giricem yine. Görüşmek üzere iyi geceler:)
Benimde dukanimi sorun yaaabu arada bize irmik serbestmi ?
herkeslere günaydın hayırlı cumalar hayırlı bildirimler
ben daha tartılmadım bakalım ne çıkacak sonuç
merakediyorum dukancı inşallahh iyi bi sonuç çıkacak fuul kaçamaksız gittin bu hafta
inşallah canım 1 kg civarı bekliyorum bakalım ama az daha durayımda ödem neyim varsa o da gitsin öyle tartılayım
bir de tartı yatakodasında eşim uyuyor şimdi tartılamam orda