• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kızlarrrrr....hayırlı cumalarrrr......

ben bugün dışarıda olucamm..o yüzdenn bildirimimi erken yapacağımm....uzun süren bi ayrılıktan sonra yeni kilo bildirimimle listelere giriş yapacağımmm:D:D:D:D

kilo bildirimi: : 85,5

spor: : yok ...şimdilik:D

herkeze güzel bildirimler diliyorumm..bol eksili...:54::54::54::54:

Geçen haftaki kilom 99 bu hafta 97.2 fark 1.8 :-):-):-):-):-):-) spor bebek kosturmacasi maalesef

Dün 97.8dim hatta dukkan topiginde öyle bildirdim benim sucum yok valla:-)geçen haftada tam tersi olmuştu perşembe 98.3 dum cuma 99:-):-)

hoşbulduum canım iyiiz şüküür bi sıkıntı yok merakla cinsiyet bekliyoruz aslında belli olmuştur ama gıcık karı sölemedi erken diye:31:
haftaya kontrolüm var inşallah bu sefer söyler ama benim içime nedense erkek gibi doğuyorr:44:
herkes kız bekliyor ablamın pipicanı olunca kızında tadına bakmak istiyorlar hayırlısı inşallah ikisinede ihtiyacımızz var:16:

canım sağlıklı sıhatli eli ayağı düzgün olsunda ilk beben nasıl olsa ikiside olur dikkat et kendine :34::34::34:

kızlar günaydın

herkese güzel bi gün geçirmesini diliyorum ben şu kilo bildirimini yapayım patronlar gelmeden sonra geçmişi okumaya devam ederim :1::1:

GEÇEN HAFTA : 101.50
BU HAFTA : 101.00
FARK : 500 GR

NEYSE BUNADA ŞÜKÜR OKADAR KAÇAMAĞA RAĞMEN YİNEDE VERMİŞİM GERÇİ İKİ GÜNDÜR GAYET İYİ GİDİYORUM HAYIRLISI HEP BÖYLE DEVAM EDER İNŞALLAH ÖPÜLDÜNÜZ KIZLAR:54::54::54::54:

Herkese günaydınnnn :122: :122: :122:

Yaklaşık bir saat evvel anam öğlen oldu galiba çok uyumuşum diye yataktan fırladım :1: bir baktık daha babamız bile evden çıkmamış :1: tekrar bir saatcik yatsammı diye düşünürken bugünün cuma olduğu aklıma geldi :1:

Henüz tartı alamadım ama öncekine rağmen 1 kilo eksik çıkıyorum kafayı yemiş tartımda :1: :1: :1:
Yani 102 diyelim bu hafta :1:

Yenacığımmmmmmm beni 1 kilo eksik girermisin listeye :34: herhalde tartı 2li rakamlara düşünce düzelecek :1: olmadı mecbur yenisini alacağım ama şimdilik biraz idare edebilirmiyiz :34:
Şimdi aynı gecipte Salondaki tartı gününden sonra toplu bildirip şok etkisi yaratmıyayım :60:

Geçen haftaki kilom 99 bu hafta 97.2 fark 1.8 :-):-):-):-):-):-) spor bebek kosturmacasi maalesef

Dün 97.8dim hatta dukkan topiginde öyle bildirdim benim sucum yok valla:-)geçen haftada tam tersi olmuştu perşembe 98.3 dum cuma 99:-):-)

:46::46::46::46::46: Süpersin canım yaza kadar baya bir farklı anathema olucaksın :1:
Yaşasın Dukan Amca :1: ne güzel bak topiğimizdeki hatunları incecik yapcak :34:

Son düzenleme:
iyi akşamlar güzel hanfendiler:) ablam doğum yaptı salı günü, 3 gündür bebekle ilgileniyoruz, 2 gündür uyumuyorum hastanede yanında kaldım çok yorgundum bugün eve gelir gelmez uyudum tam 9 saat:p buraya girmeye de fırsatım yok, yarın da bebeğin sabah kontrolü var ona gidicez, sonra akşama kadar misafirler gelir çocuğu görmeye onlarla ilgilenicem, yani bildirim yapamam şimdiden yapim o yüzden, bu hafta 91 gene değişiklik pek yok, zaten 2 haftadır doğru düzgün spor yapmıyorum olacağı o. Takmıyorum gene de, nasılsa veririm:) şimdi çıkmam lazım işlerim var, müsait olduğumda giricem yine. Görüşmek üzere iyi geceler:)
canım gözünüz aydın rabbim analı babalı sağlıklı büyütmek nasip etsin:1::1:
kefir neki acep :26:

Selam canlaaaaaaar,
ne güzel sohbet etmissiniz, kiskanimmi hiiiiiiiiiiiii ???? :23: :1:

ıse gittim geldim aksam yemeegimi yedim simdide elimde siseyle su iciyorum, yoksa unutup gidecem yine :)

bu arada ise gitmeden bikac resim cekindim yüklim bakalim gözümüz gönlümüz acilsin, azcik totos görün :1::1:

Eki Görüntüle 576206

Eki Görüntüle 576207 aha burda göbegime bakin gizlemedim özellikle :1:

Eki Görüntüle 576208 benim kalcalarim kimsede yok :17:

yinede azcik inceldimmi ne :8:

bu arada yatagimada ceketimi ativermisim, görüntü kirliligi olustu kusura bakmayin :pp

canım valla gayet güzel çıkmışsın bencede hiç kilonu göstermiyosun bundan sonra herşey daha güzel olacak ama:32::32::32:

Herkese günaydınnnn :122: :122: :122:

Yaklaşık bir saat evvel anam öğlen oldu galiba çok uyumuşum diye yataktan fırladım :1: bir baktık daha babamız bile evden çıkmamış :1: tekrar bir saatcik yatsammı diye düşünürken bugünün cuma olduğu aklıma geldi :1:

Henüz tartı alamadım ama öncekine rağmen 1 kilo eksik çıkıyorum kafayı yemiş tartımda :1: :1: :1:
Yani 102 diyelim bu hafta :1:

Yenacığımmmmmmm beni 1 kilo eksik girermisin listeye :34: herhalde tartı 2li rakamlara düşünce düzelecek :1: olmadı mecbur yenisini alacağım ama şimdilik biraz idare edebilirmiyiz :34:
Şimdi aynı gecipte Salondaki tartı gününden sonra toplu bildirip şok etkisi yaratmıyayım :60:

:46::46::46::46::46: Süpersin canım yaza kadar baya bir farklı anathema olucaksın :1:
Yaşasın Dukan Amca :1: ne güzel bak topiğimizdeki hatunları incecik yapcak :34:

Evet ya dukan amcayi bulursam boynuna atliycam zayifladiktan sonra tabiiii :-)

Evet ya dukan amcayi bulursam boynuna atliycam zayifladiktan sonra tabiiii :-)

:1::1::1: Bir ben beceremedim herhalde şu dukan amcayı :1: daha doğrusu 10 gün atak çok uzun gelmişti bana yoksa şu an zaten dukanımsı birşeyler yapıyorum bende ( bol protein hesabı :1:)
Baktığında bir sürü insan dukanla süper kilolar verdi ama 4 aşamayıda mutlaka yapmak gerekiyor :34: Uzun ama kalıcı bir süreç fakat insan alışınca hayat felsefesi gibi bir durum oluşuyor :34:

:1::1::1: Bir ben beceremedim herhalde şu dukan amcayı :1: daha doğrusu 10 gün atak çok uzun gelmişti bana yoksa şu an zaten dukanımsı birşeyler yapıyorum bende ( bol protein hesabı :1:)
Baktığında bir sürü insan dukanla süper kilolar verdi ama 4 aşamayıda mutlaka yapmak gerekiyor :34: Uzun ama kalıcı bir süreç fakat insan alışınca hayat felsefesi gibi bir durum oluşuyor :34:

o beceremeyenlerden biride benim abla 1 hafta yaptım sonra yataklara düştüm resmen 2 hafta hasta gezdim çok sarstı beni :1::1::1:

gunaydin hatunlar :16: kac gundur yokum hemen nedenini bi tekrar ozet geceyim..hastayim dukan bana iyi gelmedi demistim ya..yulaf kepegini kullandigim ilk gun daha migdemde asiri tokluk sislik hissi verdi bir turlu rahat hissedemiyordum kendimi..normalde bn defalarca wc giden biriyim kabızlık nedir bilmem..2.gun oyle bir kabızlık yasadımkı onun sonrasinda bu zorlanma kucuk ama cok agrili dis hemoroide yol acti birde hafif kesik gibi yirtilma olusmus.. gunlerce oturamadim agrisi ayri birde cok halsiz dustum..neyseki cok sukur iyi sayilirim gecti gibi.. diyete ara verdim eskisi gibi olana kadar sporumuda biraktim yuruyuse cikamiyorum agrisi gecmedi tam olarak.. beni bu sure icinde IZINLI YAZARMISIN YENACIM.. boyle hastalaninca sevgilimin yarin geliyor olmasina bile pek sevinemedim :50: Allah izin ederse yarin birlikte olucaz 4 ay oldu gideli.. ins sizin hersey yolundadir firsat buldukca gecmise goz aticam :13:

ha birde çıkmadan dün yediklerimi yazıyım bi kontrol edin kızlar size zahmet

SABAH : 1 ADET HAŞLANMIŞ YUMURTA
: 3 ADET KÜÇÜK GALETA
ARA ÖĞÜN : 1 ADET YEŞİL ELMA
ÖĞLE : FIRINDA KÖFTE PATATES (3ADET KÖFTE 4 KÜÇÜK ELMA DİLİM PATATES)
: 1 KASE DOMATES ÇORBASI
: 2 KAŞIK PİLAV
ARA ÖĞÜN : 1 BARDAK SÜTLÜ NESGUİK
AKŞAM : 6 KAŞIK NESFİT 1 BARDAK SÜTLE BİRLİKTE

YEŞİL ÇAYIMI FELAN İÇTİM AMA SUYU BİRAZ İHMAL EDİYORUM SANIRIM:1::1::1:

o beceremeyenlerden biride benim abla 1 hafta yaptım sonra yataklara düştüm resmen 2 hafta hasta gezdim çok sarstı beni :1::1::1:

Canım valla sporla çok iyi gidiyor şimdilik kilolar ama hedefe yakın istediğim gibi gitmezse tekrar Dukan amcamla barışmayı düşünüyorum :60: sonuçta artık beslenme şeklim oturdu artık eskiden olduğu gibi krizlere girmiyorum o yüzden bu sefer daha rahat olurum diye düşünüyorum :34:
Ben şükür hasta olmamıştım ama eti çok sevmeme rağmen yeşillik krizim tutmuştu :1: yoksa yapılmayacak gibi değilde işte atak süresi benim 10 gündü ona dayanmak zor oldu :34: şöyle bir 80 yada 75e düşsem 3 - 4 günlük atak süresiyle yapabilirim gibime geliyor hadi 5 - 6 gün olsun en fazla :1:

Neyse biz verelimde Dukan yada Ahmet amca fark etmez :1: gitsin yeter :1:

gunaydin hatunlar :16: Kac gundur yokum hemen nedenini bi tekrar ozet geceyim..hastayim dukan bana iyi gelmedi demistim ya..yulaf kepegini kullandigim ilk gun daha migdemde asiri tokluk sislik hissi verdi bir turlu rahat hissedemiyordum kendimi..normalde bn defalarca wc giden biriyim kabızlık nedir bilmem..2.gun oyle bir kabızlık yasadımkı onun sonrasinda bu zorlanma kucuk ama cok agrili dis hemoroide yol acti birde hafif kesik gibi yirtilma olusmus.. Gunlerce oturamadim agrisi ayri birde cok halsiz dustum..neyseki cok sukur iyi sayilirim gecti gibi.. Diyete ara verdim eskisi gibi olana kadar sporumuda biraktim yuruyuse cikamiyorum agrisi gecmedi tam olarak.. Beni bu sure icinde ızınlı yazarmısın yenacım.. Boyle hastalaninca sevgilimin yarin geliyor olmasina bile pek sevinemedim :50: Allah izin ederse yarin birlikte olucaz 4 ay oldu gideli.. Ins sizin hersey yolundadir firsat buldukca gecmise goz aticam :13:

canım çok geçmiş olsun bende bu iddadaşım nerde diyip duruyodum içimden demek benim gibi sanada yaramamış dukan boşver iyileş kendine gel sana uyacak bi diyetle tekrar başlarsın :1::1:dikkat et kendine :1::1: Bu arada sevdiceğin geliyomuş gözün aydın canım :34::34::34:

gunaydin hatunlar :16: kac gundur yokum hemen nedenini bi tekrar ozet geceyim..hastayim dukan bana iyi gelmedi demistim ya..yulaf kepegini kullandigim ilk gun daha migdemde asiri tokluk sislik hissi verdi bir turlu rahat hissedemiyordum kendimi..normalde bn defalarca wc giden biriyim kabızlık nedir bilmem..2.gun oyle bir kabızlık yasadımkı onun sonrasinda bu zorlanma kucuk ama cok agrili dis hemoroide yol acti birde hafif kesik gibi yirtilma olusmus.. gunlerce oturamadim agrisi ayri birde cok halsiz dustum..neyseki cok sukur iyi sayilirim gecti gibi.. diyete ara verdim eskisi gibi olana kadar sporumuda biraktim yuruyuse cikamiyorum agrisi gecmedi tam olarak.. beni bu sure icinde IZINLI YAZARMISIN YENACIM.. boyle hastalaninca sevgilimin yarin geliyor olmasina bile pek sevinemedim :50: Allah izin ederse yarin birlikte olucaz 4 ay oldu gideli.. ins sizin hersey yolundadir firsat buldukca gecmise goz aticam :13:

Canım çok çok geçmiş olsun :71:
İnşallah bir an önce kendini toparlarsın aramıza dönersin :34:
Bu arada gözün aydın aşkuşunla kavuşmuşsun :1: Allah ayırmasın diyelim şekerim :34:

ha birde çıkmadan dün yediklerimi yazıyım bi kontrol edin kızlar size zahmet

SABAH : 1 ADET HAŞLANMIŞ YUMURTA
: 3 ADET KÜÇÜK GALETA
ARA ÖĞÜN : 1 ADET YEŞİL ELMA
ÖĞLE : FIRINDA KÖFTE PATATES (3ADET KÖFTE 4 KÜÇÜK ELMA DİLİM PATATES)
: 1 KASE DOMATES ÇORBASI
: 2 KAŞIK PİLAV
ARA ÖĞÜN : 1 BARDAK SÜTLÜ NESGUİK
AKŞAM : 6 KAŞIK NESFİT 1 BARDAK SÜTLE BİRLİKTE

YEŞİL ÇAYIMI FELAN İÇTİM AMA SUYU BİRAZ İHMAL EDİYORUM SANIRIM:1::1::1:

Pşşşt menün iyi hoş güzelde nerede bunun yoğurdu :1:
Bak hem metabolizmayı hızlandırıyor birde kemik sağlığı için şart :34:
Gayet güzel gidiyorsun :46::46::46::46::46:

canım valla sporla çok iyi gidiyor şimdilik kilolar ama hedefe yakın istediğim gibi gitmezse tekrar dukan amcamla barışmayı düşünüyorum :60: Sonuçta artık beslenme şeklim oturdu artık eskiden olduğu gibi krizlere girmiyorum o yüzden bu sefer daha rahat olurum diye düşünüyorum :34:
Ben şükür hasta olmamıştım ama eti çok sevmeme rağmen yeşillik krizim tutmuştu :1: Yoksa yapılmayacak gibi değilde işte atak süresi benim 10 gündü ona dayanmak zor oldu :34: şöyle bir 80 yada 75e düşsem 3 - 4 günlük atak süresiyle yapabilirim gibime geliyor hadi 5 - 6 gün olsun en fazla :1:

Neyse biz verelimde dukan yada ahmet amca fark etmez :1: Gitsin yeter :1:

aynen öyle abla şu lanet kilolar gitsinde nasıl gidiyosa gitsin artıkın :1::1:
Olabilir şöyle 10 kilo fazlamız kalınca yapılabilir tabi öbür türlü dayanması zor oluyo :9::9::9:

Canım biz zaten eşimle kurufasulye nohut pilav yemeyen insanlarız o yüzden ben hiç zorlanmadim ataktada birtek tatlı beni zorluyor onuda tatlandiriciyla birşeyler yapıyorum artık protein-sebze günleri benim için daha zor etcil olduğum için :-)

Back
X