Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Nursena tesekkürederim. Bir gün 24 yerine 36 saat olsa, süper olacak ama imkanlar bunlar yetiseceğiz artık...
Belki havalaradan dolayi geçikme vardır stres yapma bakalım.

tünaydınlaaar

çok saol canım, daha güzelleri senin olsun inşaallah

bebek konusunda yazdıkların içinde çok teşekkürler canım, yok benim çok şükür bir problem yok, sadece bu kadar kilo ile
hamile çok sıkıntılı olur diye çalışma bile yapmıyorum
e kilo verdiğimde yok hiç, 2sene olacak evleneli, zamanı geldi artık diye düşünüyorum ve istiyorum artık, hayırlısı bakalım....
tabi kilo vermem lazım....

arada bi 2dilim baklavadan bişey olmaz bence canım:)
ben okumadım bile senin bu yazında baklava falanda:)

Gunaydin kizlar

internetim kesildi yazamadim, bildirim de yapamadim hatta Bugun actiriyorum. Simdi telefondan yazdigim icin gecmisi okuyamayacagim. İnsallah guzel kilolar vermissinizdir hepiniz. Opuyorum!

bende seni merak ediyordum canım....
görüşürüüüüüzz.....

reca ederiz....:)))

cicişlerin hayırlı olsun

spor aboneliğinede çok sevindim:)) hayırlı olsun....
bence buna kısmette diyebiliriz:))

haydı kolay gelsin o zaman sana nuhan ablacım....
tarçınımıda öpeyom:))

evet konyadayım.
DOĞAN ÇANTA çok pahalıdır ve çok kalitelidir çoğunlukla, tabi bi öğrenciyi çok zorlar, ama aldığına değmiştir bence....

evet canım pahalı ama taksitle elden alışveriş yapabiliyoduk, o yüzdne cazip geliyodu öğrenciye. Hatta o zaman eşime de bi bot almıştık ordan, o botu 5 sene giydi gerçekten kaliteliydi bot.

Nursena tesekkürederim. Bir gün 24 yerine 36 saat olsa, süper olacak ama imkanlar bunlar yetiseceğiz artık...
Belki havalaradan dolayi geçikme vardır stres yapma bakalım.

nuhan abla ben TAYYİPNEN görüştümde en fazla 26olur diyor

SElamün Aleykümmmmm

Herkese hayırlı günlerrrrrrrrr

Dünden beri ancak fırsat bulup girebildim
Hala internetle ilgili değişiklik olmadı hatta sık sık internet kesilip tekrar geliyor. Allahtan arada da olsa girip sizlere bakabiliyorum
Bir iki güne kadar Dsmartın internetide bağlanmış olur inşallahda bu kesintiler bir son bulur
Haftasonu beslenmeyle ilgili şükür hiç bir pürüz yaşamadım
Dün eşimin amcasına giderkende kuru pasta tarzı birşeyler aldık ve ben bir tane bile yemedim onun yerine iki tane mandalina yedim şekersiz çay zaten olmazsa olmazım oldu
Kendimle gurur duyorum çünkü normalde o kuru pastaları sohbet esnasında teker teker götürürdüm şükür o aç gözlülüğüm doyumsuzluğum geçti

kısceleer bugün hepiniz erken yatmışsınız
banuuu kv. ye gittinmiii

Öğleden sonra eşimin Anannesine gidecektik ( KV zaten orada ) ama kücük cimcime uyuya kalınca uykusu bölünmesin huysuzluk yapmasın diye vazgeçtik. Onun yerine ben spora biraz daha erken gittim
Artık hafta içi bir gün ayarlayıp gideriz nasıla ananneye
Geçenlerde eşimin halası benim KVyi görmüş çarşıda. Hatun kızının yanına gideceği için pür neşe alışveriş yapıyormuş hatta halası demiş yenge hani Allah korusun ya sen gittiğinde Annen vefat ederse diye bizimkide ay ne yapabilirim ölürsede gömerler artık demiş İnanamadım diyor halası bir insan bukadarmı sevgiden yoksun olur üstelik Anne bu ya öyle bişeyde insan aman Allah korusun der en kötü ihtimalle
Dedim boşver konuşupta daha fazla günaha girmeyelim Rabbim akıl fikir versin
Böyle KVye gitsen ne olur gitmesen ne olur
Zaten karar verdim artık ona hiç bir konuda neden böyle bile demiyeceğim nasılsa kendi bencilliği ile gayet rahat bir hayat sürüyor boşu boşuna çenemi yorduğuma deymez

Tekrar aramıza hoşgeldin
Artık inşallah kalıcı olursunda şu kiloları birlikte veririz ve yaza damgamızı vururuz

RAbbim inşallah en kısa zamanda hedefine inip sağlıklı ve hayırlı bir evlat sahibi olmayı nasip eder ....Aminnnnnnnnnn
Genelde benim cevremde herkes Allah önce insanın beynine sonra yüreğine ve en sonda karnına bebeği koyar der
Beynine ve yüreğine evlat sevgisi yerleşmiş şimdi kaldı son aşama :1 :karnına inşallah o günleride en kısa zamanda görürüz

Canım iki tanecik baklava yedin diye umutsuzlaşma eminim onları akşama kadar kesin eritmişsindir
Bak ne güzel başka kaçamakta olmamış
Aynen devam ( tabi baklavasız )

Canım hayırlı uğurlu olsun tasarımını beğenip seçmişler
Sporada yazılmana çok sevindim canım inan bundan sonra çok daha güzel gidecek kilocuklar.
Evet Spor aş iki gün evvel öyle bir karar almış artık yıllık üyelik almayacaklarmış çünkü baya bir zarara uğratıyormuş yıllık olunca

Aylık üyelik fiyatlarıyla ilgili ben henüz birşey bilmiyorum ama zaten daha 1.5 ay olduğu için yazılalı üyeliğimin sonuna daha çok var birde eşim seneye de gitmek istersem kadın erkek bir olan bir spor salonuna da gidebileceğimi söyledi
Bize çok yakın yeni bir yer açıldı bayada güzelmiş arkadaşların demesi. Olmadı ona yazılırım bir sonraki sene hatta eşim uygun fiyat verirlerse birlikte yazılırız da dedi :122:

Neyse biz bir kilocuklarımızı verelimde gerisi teferruat

Meyra, çok tesekkürler... seni kedicik misafir noldu...

Ceco, çok mersi,
Ben ilk baharda bir spor salonuna 3 aylık üyelik yaptirmistim. Bir otelin içindeydi. Herşey çok güzeldi fakat kendimi bir türlü huzurlu hissedememistim. Burayi gene eski yere kaydolmaya giderken farketim. Hemde burnumun dibindeymis. 1 aylık olması banaçok cazip geldi söyleki, denemiş olurum.
Hep birlikte kilolara veda

Kolaysa başına gelsin diyeyimmi :))

sen nerdesin sultan.? yeşilsin ama yoksun.. dur bi bakayım yoksa ''Bir derdim var'' dolaylarındamısın yine...

yok yok orda gezinmiyordum, biyere bakmiyordum öylece acikti kk bi kenarda, ama ben birseyler izliyordum, Doku diyorlar yani mesela bazilarinin hayatlari yada deigsik hastaliklar felan, belgesel gibi seyler, izlemeyi seviyorum ya vakit buldukca iste

botlarin güzelmis canim hayirli olsun,
dogan cantayi bende duydum biliyorum yani ama cok kaliteli oldugunu bilmiyordum, ne güzel ya,
konyaya yazin gittigimde bende bi bakiniveriyim orda gerci tam yerini bilmiyorum ama..

bu arada kusun ne tatli :)) ne güzel laflar ediyor yirimmmmmmm

bidaha görmiyelim kiz baklavayi nörcen insan $öyle güzelcene bi kazandibi filan yer ay ne fenayim

kuzum benimde 1-2 gün gecikti strese gerek yok , gelir nasilsaaaaaaa

Yeni cicilerin hayirli olsun canim, banada lazim bi esofman, bide esofman ceketi gibi bisiler olur ya sicak tutuyor ondanda istiyorum .neyse bakalim
bu arada spor salonuna yazilmissin hayirli olsun :)

Kizlar ben cok heycanliyim yaaa
bugun arkadasimi dogurtturacaklar sanirim, dogurtturacaklar diyorum cünkü sancisi yok, ve bebek suan 8 gün gecikti,
carsamba 10 gün olcak, ve burda maximum 10 gün bekliyorlar sonra suni sanci veriyorlar,
aslinda arkadasimn sancisi varmis ama hissetmiyormus,
bakalim bugun suni sanci verceklermis, suan hastanede,
bende belki aksama gitcem eger orda olursa hala,
bugun geliyormu acaba seyid ömerimizzzzz

artık hemen netten çıkıp biran önce işlerime başlamalıyım, evde iş kaynıyo....

bugün burdada hava öyle bi kapalıki, şuan ikindin ama inanın akşam oluyo gibi karanlık hava....
içim sıkıldı o yüzden....

neyse işe başlayınca havayı falan unuturum

haydi ben kaçar artık......

hayırlısı ile inşaallah canım....
çok saol cecoşum benim.....

dünya su misali; akıp gidiyor, yolunu bulup gidiyor değilmi?.......

ya birde ne güzel ifade etmişsin o mamaları nasıl götürdüğümüzü
"çünkü normalde o kuru pastaları sohbet esnasında teker teker götürürdüm"

aynen bende öyle teker teker götürürüm kurabiyeleri falan
ellerimiz baya marifetli bu konuda:))))
hem elim çalışır hem ağzım azimlice:)))

koccaman öpüyorum

Canlarim teşekkür ederim bugün azalmış gibi sanki dün sürdüm iyi geldi galiba

ozaman hoşgeldin aramıza

canım o konuyla ilgili bilgim yok gerçi arkadaşlar yardmcı olmuşlar sağolsunlar ama çok geçmiş olsun canım rabbim şifa versin kuzucuğuna

Hayırlı olsun canım bol zayiflamalar

ilk geldiği günün gecesi balkona ona kapalı kutuya yuva yaptık, kapısı yandan girmeli, içinde sıcacık yünü olan yataklı falan,
ve kutuya koyduk kediyi o gece, yemekleride kapısının önündeydi....
ertesi gün sabah baktım yine kutusunda yatıyo, yemeklerinide yemiş....
sonra ikindiye kadar hep orada yattı, benim onu içeri almamı bekledi galiba
ama malesef ben alamadım içeri çünkü dışarda bakabilirim sadece....
kedicik onu evde değilde bahçede beslicemi anladı galiba....
ve başka sıcak bi yeri varki benden daha iyi orayı tercih etti galiba ve bir daha gelmedi...
ogünden 1-2gün sonra eşim mahallenin marketinin önünde görmüş bunu, almış getirmiş, ben yine yemek verdim, kutusuna koydum,
yemeğini yedi ama sonra yine gitmiş...
komşum söyledi, ben onu mahallede görüyorum, buralarda geziyo o diye....
çokta özledim, artık umudum havalar ısınıncaya, belki ozamanlar çıkar gelir....
böyle işte benim kedişin hikayeside....
halbuki bizim balkonun altında kalorifer kazanının buharı vardır sürekli, orda sıcacık yatabilirdi, ama onu anlayıp akıl edicek yaşta
olmayınca onu farkemedi heralde....
bende onu şuan ona öğretemem, anlamaz yaşı küçük....
küçük şirinem benim, adını şirine koydumdu:)

saolasın canım benim, daha güzelleri senin olsun inşaallah....

DOĞAN ÇANTA alaaddindeki rampalı çarşının çok yakınında canım....
başka yerde varmı bilmiyorum...
şimdi birde yeni bir şube açıldı, ben bu sefer oraya gittim, koyuncu petrolün ilerisinde doğan yatağanlının yanında....
hani konyaya geldiğinde gitmek istersen diye yazayım dedim:)

kuşum içinde saolasın ablası:)))

arkadaşınında rabbim yardımcısı olsun inşaallah....
ve hayırlısı ile doğumunu yapar ve bebeğini kucağına alır inşaallah canım.....
ömer seyid, hımmm:))) iki isimide çok severim.... özellikle seyid ismini.....
bende bünyamin ismini seviyorum baya bi....:)

neyse ben kaçıyım artık canım, öpüyorum görüşürüüüüz

sagol hayatim, ben bitek alaaddini biliyorum bide zaferi :)))) pek bilmiyorum ben malesef konyayi
malum cok büyük..
ha aksehir desen avcumun ici gibi bilirim :)) ereglide de fena sayilmam, ama konyanin ici cok büyük
ha bide kuleyi biliyorum

bu arada arkadasim kacmis hastaneden doktoru ikna etmis yarin gitcekmis suni sanci icin,
belki bugun kendi gelir diyo bebek
sanki bunca zaman gelmedide bugun mu gelcek :))) sancisi bile yok, yani hissetmiyor zaten, acilmada sanirim cok yok,
hayirlisi olsun benim icin daha iyi, yarin giderim hemen ögleden,
cünkü bugun caliscam, ise gitcem birazdan

Son düzenleme:
bugün herkesler pek yoğun galiba....
bende yemeklerimi koydum ocağa(taze fasülyeyle domates çorbası)bide kendime havuç salatası yapmayı düşünüyorum..
belki birazcık fasülyede yerim akşama..
dün canım çok tatlı istiyodu accık yaz helvası yediydim kahvaltıda...ama bu gün taviz yok çok şükürhe bide bugün kuzumu sağlık ocağına götürünce orda tartıldım sonuç baya hoşuma gitti...ben alamadım hala dijital bi tartı tam bilemiyorum oyüzden sürekli 97 gösteriyo
ordakide 96,5 gösterdi sevindim..hamileykende hep orda tartılıyodum...güvenilir yanii..artık bende bol bol eksiler görmek istiyorummm

kar yağarken manzara süperdi de arkasından yağmur yağınca eridi hepsi ve kapkaranlık bir havaya döndü içim karardı valla yürüyüşe de gidemedim
birazdan kızım dersaneye gidecek sınava onunla beraber çıkayım da azcık dolanayım bikaç bişey alıp geleyim hem hiç yoktan hareket etmiş olurum

burdada hava cok karanlik, ne güzel kar filan yagmaya baslamisti, gecen gün bi yagmur yagdi fis hepsi eridi :))
keske yine yagsa lapa lapaaa insallahhhh
bu arada bugun bende biraz yürüyüs yapmaya planliyorum hadi bakalim hep planliyorumda hic icraata gecemiyorum

Meyra, kedicik için üzelme, kediler hem şanslı hemde işlerini bilen hayvanciklar ve başlarına buyruklar. Asla kural tanimiyorlar. Canlari ne isterse onu yapiyorlar... Belki yaza gelir...

Kıslar, havanın karanlık olması soğuk olması sizi yıldırmasın lütfen... hadı kandirin totoları bende birazdan hazirlanip çikiyorum...

nerelerdesiniz kızlaaaaaaaaaaaaaaaar:84::84::84::84::84:

ben geldimm fıstıklarr , buradayım Asuşumm

Asuşumm 79ları gördünmü bebeem ? merak ettim haa

dün gece hiç uyuyamadım , 4 aydır ilk kez bu kadar sıkıntılı bir gece geçirdimm

ikindin biraz uyudum , uyandım karnımı doyurdum , şimdi daha iyiyimm

siler nasılsınız yavruşlarr? umarım herşey yolundadır

öpüyorum hepinizi kocamann

otoparkta, herkesin geçtigi bir dar aralık vardır. Hekescikler parmak ucunda tıkır tıkır geçer ... ben gecemez elalemin arabasını aynalarını kabatır nefesimi tutarım bütün arabanin kirini popoma yapıştırırım. Hey, kirli arabalar size sesleniyorum son 4-5 ayınız sonra artık sizi temizlemiyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…