Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Anladım ablacım. doktora gitmek gerekecek o zaman. korma ama iyileşir doğru tedaviyle. geçmiş olsun yeniden. nazar var sende bence.

arkadslar merhaba.çoook yorgun bıtkın durumdayım.

esım halen görumcemın basında izmirdeler. kızı hastahaneye yatırdı . lösemı ve lenf kanserı arastırması yapılmaya devam edıyor. dün kemık ılığını aldıalr. çoook agrılı ve zor geçmiş. zavallının konusacak takatı yoktu.

esım tek basına kaldı oralrda. allahtan halamlar var. onlarda kalıyor. görümcem gecelerı tek kalıyor hastahanede. yanındakıler çok yardımcı oluyormuş. istanbulda abısı var. yengesı var. sadece telefon açıp hal hatır sormakta kalıyorlar... ne yanına gıden var ne ıhtıyacını soran...

kızımı bakıcıya verdım. allahtan kadına sorun çıkarmıyor ama eve gelınce benı yeyıp bıtırıyor. süreklı kucağımda ve onu öpmemı ıstıyor.

eşım yokken fırsat dedım arabayı tek basıma kullanıyorum. en azından boyle durumalrda arabayı kullanabılecek konumda olduğğumu gördum. ama dun küçük bır kaza yaptım. önumdekı araca hafıf çarptım. diğer arabada bırsey yok ama bızımkının önu azıcık sürttü... ama vazgeçmeyeceğim. bu işi çözmem gerekıyor. esım bu gunden sonra yarı ızmırde yarı mıdyatta olacak. kendı basımın çaresıne bakmaıyı öğrenmem lazım...

diyet de ne yazıkkı bu süreçte güme gıttı. yenacım bana 1 ocağa kadar tekrar izin yazar mısın. bu süreçte hiç kıloları düşünemıyorum...

dualarınızı üzerimizden eksık etmeyın... herkese mutlu ve saglıklı bır hafta dılıyorum...

Koscaman günaydın,
Dafi ve efem ayrı ayrı çok geçmiş olsun. Efem, bu iş moral işi lütfen yıldızını düşürme. Arnazan görümcede acil şifalar diliyorum.

Selamün Aleyküm

Herkese günaydınlarrrrrrrrr :122: :122: :122:

Sabah erken kalkıp hesapta sizlere selam verecektim ama o an Annem aradı eee onlada çene yapa yapa ancak gelebilidim
Birazdan işlere girişeceğim ama önce bir size bakayım dedim birde kücük kuzucuğum yeni uyandı oda biraz kendine gelsinde kahvaltısını yaptırayım Daha gözünün teki açılmadan anniiii lüffffffteeeeeeennnn cizifilm aç diyor ( yazıldığı gibi okunur )

Öğleden sonra işlerim bitince yine uğrar spora gidene kadar az sohbet ederiz inşallah

Canım üzülme belkide arkadaşının öyle yapmasının başka bir sebebi vardır
Ne bileyim belki kocası yada kayınvalidesiyle ilgili sorunlar varsa senin şahit olmanı istemiyordur ( hastanede yanında olucaklarsa ) yada olur ya sen bilmezsin ama kıza arkadaşlarınla görüşmeyeceksin gibi bir yasak getirmişlerse :26:
İnan olmayacak şey değil ben bir tanıdığımda gördüm onu kız evlenen arkadaşına gitmeye çalıştıkca arkadaşı ona bahaneler uyduruyordu devamlı hatta biz de anlam veremiyorduk çünkü çok yakınlardı. Meğer kocası kıza kimseyle görüşmeyeceksin demiş hatta kendi annesine bile kız kocası yanında olmadan gidemiyormuş. Bir keresinde kocasından gizli bizim tanıdığa gelmiş kız ama tabi adam onu evde bulamayınca ( ani baskınlarından birinde ) kıyamet koptu hatta dayak bile yemiş kız o yüzden. Kocasıda eşimin arkadaşının kardeşi ( çocukla o güne kadar hiç bir sohbetimiz yoktu ) Bizim tanıdığı arayıp bir daha eşimle görüşmeyeceksin diye aradığında telefonu tanıdığın elinden alıp ben konuştum kızın kocasıyla Önce bir güzel kalayladım sen nasıl böyle birşey yaparsın diye sonrada sebebini sordum ve çocuk ya abla inan sadece bir tokat attım oda bana yalan söylediği için dedi yalana tahammülü yok ve o tanıdığıyla görüşmesini istememesinin tek sebebide kızın evliliklerini etkilemesiymiş. Meğer o tanıdık gaz verirde evliliğim biterse diye korkuyormuş çocuk çünkü eşi çok çabuk o tanıdığın etkisinde kalıyormuş.

Neyse uzatmim fazla ama bazen insanlar anlatamayacakları şeyler yada durumlar olduğunda sıkışınca karşısındaki insanı kırmak zorunda kalsada kendinden uzaklaştırmayı göze alabiliyor. Heee o arkadaşım dediğin kız geçmişte senle çok cana yakınken bu kadarını yapıyorsa ya saklayacak birşeyi var yada hamilelikten dolayı piskolojisi bozulmuşsa seni kendinden daha zayıf görüyorsada böyle davranıyor olabilir Kendini dünyanın en kilolu insanı olarak hissediyorsa seni görmeye tahammül edemeyebilir
Ona biraz zaman ver güzelim eminim hatasını anlayacaktır
Bebek sahibi olmanın ne büyük bir sorumluluk olduğunu asıl doğumdan sonra anlayınca dostlarının da kıymetini anlayacaktır

Nasılsa seni birkaç gün sonra arayacaktır o zamanda kuzucuğu koklarsın doya doya hatta totoşunu ısırırsın

Canım eşine çok geçmiş olsun
İnşallah bir an önce toparlarda sana bulaştırmaz Havalardan hepimiz ara ara biraz bunalıma girer gibi oluyoruz ama kendini salma canım yoksa yattıkca yatası gelir insan koltukta

Bu arada Allah kavuştursun Bir hafta çabuk geçer

Güzelim çok çok geçmiş olsun
İnan çok üzüldüm bende ama Dafi ablanında dediği gibi tek doktorun demesiyle kabullenmeyin Ne olur ne olmaz bir doktora daha gösterin sonuçları. Rabbim inşallah güzel sonuçla sizleri sevindirir yada en azından derdinin dermanınıda verir
Üzülme demesi kolay o yüzden sadece sabır etmeye çalış ve bilki burada senin ve annen için içtenlikle dua edecek bir sürü insan var RAbbim tez zamanda şifasını verir inşallahhhhhhhhhhh.....Aminnnnnnnnnnn

Ablacığım gerçekten çok büyük bir şey yaşamışsınız
Allah kimsenin başına vermesin....Aminnnnnn
Bazen insanın basireti bağlanıyor derler ya galiba sizinde öyle olmuş yoksa kesin başka doktora da gösterirdiniz

Canım inşallah en kısa zamanda görümcenle ilgili güzel haberler verirsin
Birde ufak bir kaza atlatmışsın onun içinde çok geçmiş olsun Dediğin gibi pes etme o ufak ciziğide nazarlık olarak say
Eminim bir iki güne kadar çok daha rahat olacaksındır Trafikte

selam kızlarr 2 gündür uğrayamadımm...diyet güsel giderse burdayımm sallarsam utanıyorım gelmeye hafta sonu misafirlerim var dı dün gittiler..halam ve kardeşlerim..bu evde ne tür şeyler yandiğini ne siz sorun nede ben söyliyim...aklınıza gelebilecek büyük kalorili şeylerdiiiiii...patates kızartmaları simitler poğcalar börekler yumurtalarla başladık kahvaltıda....kısırlar kurabiyeler börekler pudinklerle geçti öğlenn.... ve kıymalı patatesli mantıyla ilerledi günnn kardeşim vardı dedim yaa o gelirde cipss olmazmı...cips kolaçikolatalarla son buldu günn...feciydiii....uzun bi süre misafirden uzak durmaya karar verdimmm....

bide bu 2 günde..evinde patates kızartıpp...tatlı yapıp yemeyenlere hayranlık duydummm onlara maşallah diyorummve ayakta alkışlıyorummm....ben dayanamıyorumm yaaaaaçok kötüyüm ben yaaa.....

ve ben bu saat oldu daha bişi yemedimm...

baban içinde çok üzüldüm geçmiş olsun...haklısın canım geldimi üstüste geliyo imtihan dünyası işte Rabbim acil şifalar versinn...

arkadaşlar güzel yorumlarda bulunmuşlar...bencede biraz zaman ver arkadaşına belki gerçekten konunun senle alakası yoktur başı yeterince kalabalıktır bunalmıştır falan ...zaten günü geçmiş suni sancı falan doktor bir sürü şey söylüyodur etrafındaki herkes ayrı konuşuyodur..e kendi zaten sıkıntılı tabi bide hormonlar malum...kimseyi görmek istememesi bence normal iki doğum yapmış biri olaraktan...her doğumumda yanında olmak istiyoruz diye bütün ailem eşimin ailesi hep beraber gittik.(k.peder ve kaynımda vardı)herkes bişey söylüyo doktor acil sezeryan diyo okadar bunalmıştımki bir daha doğum yaparsam kimseyi yanımda istemiyorum dedim eşime ama ne fayda sorsan herkes iyiliğim için geliyo bende aman üzülmesinler diye sustum hep..sonra ikincisinde kayınvalideme dedim en son gelmenize gerk yok eşim yanımda yeterli diye olmaz öyle şey gelicez dedi laf dinletemedim en azından k.peder gelmesin ikna edin diye yalvardım resmen.bitek o gelmedi gene herkes geldi.tek tek sayarsam şok olursunuz..yani kısacası belki içinde sen dahil kimsenin bilmediği fırtınalar kopuyodur.oyüzden biraz zaman ver derim.senle alakalı bir durumsa zaten çok uzun sürmez ortaya dökülür ozaman sende tavrını koyarsın...

görümcene çok üzüldüm Rabbim şifalar versin..bebişin özlüyodur seni ne yapsın yavrucak alıştığı halasıda yanında yok yabancı biriyle akşama kadar normal yani kucagından inmemesi Allah kolaylık versin canım

çok çok geçmiş olsun canım...bencede başka bir doktora daha gitsenizz...gerekirse tahlilleri yeniden yaptırsanız..bencede müdahele etmesi gerekirdi ama belki emin değildir siz hazırlıklı olun diye demiştir hani kötü habere hazırlıklı olun diye mi acaba bilemedimki...

Allah şifalar versin canım

herkeslere selamlar

bugün hem burada, hem normal hayatımda çok kişinin hasta olduğunu duydum ve çok üzüldüm dolayısıyla(
tüm hasta olanlara çok geçmiş olsun diyorum önce.....

görümcem akşam bize gelicek oğluyla, oğlunun iltihaplanmasını kesememişler, onu götürcez doktora yarın....

saferi aynı bilenler mutlaka vardır, gireli 4gün oluyo galiba, bu ayda korunma dualarını okumakta fayda varmış arkadaşlar....

herkesi öptüm

mevsimler hep bozuldu, kış diye birşey kalmadı nerdeyse....
nerde o eski güzelim kışlar; lapa lapa karlar, hatta tipiler......

tamam...
belki gelir, bakalım:))

hanfendinin aklına gelirsek, gönlüde isterse gelir artık

hadi internerin hayırlı olsun bitanem....

AYAKKABI DÜNYASINDADA vardır belki nuhan ablacım, oradada çeşit çok oluyo, aklında olsun....

özellere bende hiç güvenmiyorum artık....

çok geçmiş olsun dafi ablacığım....

birde avatardaki minik kim? torunmu yoksa:))
maşaallah ne kadar huylu bir bebeğe benziyo öyle
kaçtır sorucam, aklımdaydı ne zamandır.....

canım önce çok geçmiş olsun....

hemen üzülme dur, hiç belli olmaz böyle şeyler, dur bakalım daha, Allah esirgesin kanser dediyse bilede kanserinde devreleri oluyo,
geçebiliyo, erken teşhiş oluyo yada....

rabbim tez zamanda şifa versin inşaallah canım....

bizde seni özledik:))
annenin iyi gelişmelerine çok sevindim canım.....

Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşaallah canım....

hürremim üzüldüm arkadaşının yaptığına inşallah yanlış anlaşılma vardır

canım hiç kafaya takma seni umursamayanı sen hiç umursama ne hali varsa görsün bebek olunca görürüm ben onu yanında olacak birini nasıl bekler ozamanda mumla arar seni

Canlarim sagolun, ama ben gercekten cok kirildim,
öyle uzaktan bir arkadasim degil yakin bir arkadasim,
öyle kocasi istemiyor diye bisey yok yani, kocasini taniyorum ve arkadasimin, arkadas cevresindede en cok beni sever, baska kizlar gibi hoppala degilim diye belki bilmiyorum, herneyse,
yani öyle evine yasak getirme gibi bir durumu yok, kac kere gittim zaten, öyle bisey degil.

Hadi yine hastaneye gelmemi istememesini anliyabilirim, ama ben zaten anlayissiz bir insan degilim,
sadece cicegimi yaptircaktim, bi pakette cikulata alcaktim keyfi yerine gelsin diye, yarim saat durup, verip gelcektim okadar yani,
sonra dogurduktan sonra giderdim,
ama o resmen gelme dedi bana, insan arkadasina öylemi der ? Dogduktan sonra gel arkadasim, basim burda cok kalabalik deseydi, ben onu anlardim..

Ayrica evine de resmen istemedi beni, ne demek yani bebek zir zir aglamassa gelirsin?
Kocasi istemiyor diye bisey yok dedigim gibi, öyle yasaklar felanda yok, buna eminim, kac kere gittim dedigim gibi,
hadi cok misafiri olcak, ben zaten misafiri oldugunda gelmezdimki?
Haftaici de olsa, 1 saat hediyemi verir, bebegi görür, yada uyuyorsa görmeden bile geri gelirdim, anlayissiz bir insan degilim bunu oda biliyor,
ama artik dedigim gibi ne hastaneye giderim nede evine,
1 degil 2 degil bana dedigi, istemiyorsa istemiyor zorla degil,
bebek dogduktan sonra bi mesaj atcam, hayirli olsun diye,
bukadar,
artik yalvarsada gitmicem, gercekten cok zoruma gitti.

Hatta belki ben anlamam hamilenin halinden diye kizkardesime bile sordum,
ama oda yanlis dedi, bana katildi, kac kere de üsteledim, bak sende hamilesin gercekten istenmezmi felan diye,
ama yok abla dedi, ne diyimki ben artik daha

Hicbir dedigine alinmadim, laf etmedim,
kalbim okadar kirilmasina ragmen yine arkadasligimi kesmedim,
"hadi sen evlenmiyonmu artik, niye evlenmiyon diye her gördügünde sorar,
sen evlenesiye kadar ben ikinciyi dogururum dedi, icim ciz etti okadar icim yandi ama yine laf etmedim,
ama artik gercekten biktim usandim,
cekemicem artik ben insanlari ya,
en iyisi hic arkadasim olmasin yapayanliz kaliyim, inanin bundan daha mutlu olurum

Canim insallah annen kanser cikmaz, bikac doktora daha götürün mutlaka , benimde malesef bir bilgim yok ama sakin ol ve güclü dur annenin yaninda

ablacim babana öyle yapmalarina gercekten cok cok üzüldüm kime güvencez hangi doktora güvencez bilmiyorum,
acikcasi ben türkiyedeki hastanelere zerre kadar güvenmiyorum,
annemin 2 sene önce tansiyonu cikmisti hastaneye götürmüstüm hemde özele, cingar cikarmak zorunda kaldim, cok tuhaflar ya,
sonuclarini filan kendin aliyon bilmem nerelerden, ne tuhaf bir sistem anlamadimki :) catir catir kavga etmistim valla

Esracim annenin sonuclari iyi cikmis buna cok sevindim

INsallah görümcenin sonuclari iyi cikar, insallah kanser filan cikmaz, ilik alinmasi cok zormus bende duymustum bikere, malesef bu testler olmak zorunda, insallah sonuc güzel cikar..
Sende arabayi dikkatli kullan bak kaza yapma bidaha :) gecmis olsun

Görümcenin ogluna gecmis olsun meyracim, götürün bakalim hastaneye mutlaka ilac filan verirler,
bende bi ara cok kötü hastalanmistim, gözümden ve kulagimdan iltihap akiyordu, hayatimda hic öyle bisey daha olmamisti,
bütün sol yanim iltihaplanmis, bademcigimde dahil, cok kötüydü, ve bir torba ilacla geziyordum :)) ne günlerdi ya

bu arada
umutu bende merak ediyorum kizlaaaar, geziyor tozuyor zaaar :))

Koscaman günaydın,
Dafi ve efem ayrı ayrı çok geçmiş olsun. Efem, bu iş moral işi lütfen yıldızını düşürme. Arnazan görümcede acil şifalar diliyorum.
çok sağol teşekkür ederim

amiiinn
evet gerçekten basiretimiz bağlandı sanki.kardeşim ve kuzenim aynı hastahanede çalışıyordu. çıkartsak sanki onlara ayıp olacak gibimi düşündük bilmiyorum. sonuçta yaşanacak üzüntülerimiz ve babamın yatağa bağlanması varmış.

meyracım görümcenin oğluna Allah şifalar versin
sefer ayı hatırlatman içinde çok teşekkürler.

Allah razı olsun canım

fotoğrafımdaki maskotta torunum sayılır.
küçük eltimin torunu.
eltim bu miniğin babasını benim evimde dünyaya getirmişti. eltim çok cahildi bebeği nerdeyse ben büyüttüm. okula giderken ben getirip götürdüm, dersleriyle ilgilendim. büyüdü düğününü birlikte yaptık, düğün salonunu bile biz tuttuk, düğünü yemekli yaptık hepsi bizdendi. gelin kaynanasından çok beni kaynana bildi. hamileliği zor geçti kayınvaldesi ilgilenmedi. biraz uzak durmaya çalıştım. eşim üzüldü o gelin orda bakımsızlıktan ölecek dedi. yeğenine demiş yengen evde al karını götür bize o bakar demiş. gelin doğuma kadar bizde durdu. doğuma bizden gitti.doğumdan sonra 15 gün evinde durdu ''yenge evde soba kavgası çıkacak, bebek üşüycek diye ben açıyorum, kaynanam kısıyor bebeği hasta edicez ben size geleyim'' dedi. aldı bebeği geldi. bir ay bizde kaldılar sonra bize yakın ev aldık, gelinin eşyasını taşıdık. yakın oturuyoruz (yürüme 10 dakika ) ne zaman işi olsa bu küçük maskotu bize bırakıp gidiyor.haftanın iki üç günü bizdeler zaten

Canım üzülme gelen giden çok olunca bazen ipin ucu kaçabiliyor ama emin ol bir iki kere hayır demeyi başarabildiğin an kesinlikle çok daha kolay oluyor sonrası
Ben ilk zamanlar hayır dediğimde içimden sanki bir parça kopuyordu aklım ikramlarda kalıyordu
Sonralarında baktım ki gerçekten kendimi daha iyi hissediyorum
Bak haftasonu okadar güzel görünüyordu ki o kuru pastalar birde çeşit çeşit inan aklımın ucundan bir tane bile yemek geçmedi çünkü o bir kuru pasta benim kilo vermemi geçiktirecek diye düşünüyorum artık
Bir an önce hedefime ulaşmalıyım ki çok nadirende olsa 1 tanecik yiyebileyim şimdi bana tamamen zarar ama ileride bizlerde insan gibi arada da olsa tatlı birşeyler yiyebileceğiz.
Son zamanlarda canım tatlı bir şey isterse sahlep içiyordum kalorisi fazla değil diye ama dün gece fark ettim ki o sahlep bile kendimi kötü hissettiriyor. Sanki onu iki yada üç akşamda bir içmesem daha çabuk kilolar gidecekmiş gibi hissettim belki biraz abartılı gelebilir bazılarımıza ama inan kendimi çok zayıflamış ve kilo almak istemeyen genç ergenler gidi hissettim
İşe yarıyor ama tavsiye ederim

Canım gerçekten kırılmakta haklıymışsın :26:
Ben ilk kez böyle bir durum olduğunu zannettiğim için o örneği verdim ama meğer hatun zaten devamlı laf sokup duruyormuş
Bazı insanlar kocayı bulunca başları göğe erdiğini sanır ya o da onlardan herhalde
Boşver canım madem öyle hiç kendini üzdüğüne deymez
Ne demek sen evlenene kadar ben ikinciyi doğurum çok ayıp Rabbim herkese ne zaman nasip ederse o zaman zaten insanlar evlenir Demekki senin daha zamanın var üstelik daha yaşın çok genç inan ben hep diyorum şimdiki aklım olsaydı kesinlikle 27den önce evlenmezdim diye Tabiki pişman değilim ama keşke bekarlığın tadını çıkarsaydım
Rabbim ilerde ne nasip eder bilemem ama kızlarım kesinlikle doya doya o güzel yaşların tadını çıkarsınlar istiyorum en azından evlendikten sonra şunuda yapsaydım diye pişmanlıklar yaşamasınlar
Üstelik olgunlaştıktan sonra yapılan evliliklerin çok daha sağlam olduğunu düşünüyorum İnan biz ilk zamanlar cahillikle çoğu şeye ses çıkarmadık ( çocuk görüpte her istediklerini yaptılar bana ) şimdi yaş ilerleyince insan daha sağlıklı kararlar veriyor ve karşındaki insanlarda daha bir desturla yaklaşıyor

Senin gibi yüreği güzel bir insana bence Rabbim özel ve yüreği güzel birini yazmıştır Sadece doğru zamanın gelmesi gerekiyordur o kişiyle tanışman için Sen arkadaşının ( sözde ) söylediklerine sakın kulak asma sadece herşeyin hayırlısı için dua et
Eminim o hatun okadar çok çar çar konuşuyorsa biryerlerde bir eksiği vardır ki sana laf söyleyerek kendini kandırıyordur
Üzüldüğüne deymez

bu arada
umutu bende merak ediyorum kizlaaaar, geziyor tozuyor zaaar :))

Aynen canım bende merak ediyorum onu tabi birde iddadaşım Meryemi
Birde dalokaysmom ( mutlu ) kaçakların arasında oda uzun zamandır yok meydanda. En son bir kaç ay evvel aramıştım o an müsait değildi herhalde açmadı cebini sonradanda benim kücük cadı telefonumu fabrika ayarlarınamı çevirdi nasıl yaptıysa bütün numaralarım silindi ulaşamadım tabi doğal olarak oda aramayınca
Hala bile birilerini gördükçe telefon numaraları topluyorum cadı yüzünden

İnşallah meryemde çok iyidir inan her gün aklıma geliyor Özledim valla yaaaaaaaa
Şu kaçakları toparlamanın bir yolunu bulsak keşke

canlarım alıntı yapmıştım ama blg.beni attı

geçmiş olsun dileklerinde bulunan teselli ve akıl veren herkeslere çok tşk ederim ya bi yandan düşünüyorum eğer kanser düşüncesi olsaydı hemen müdahele edip kolonoskopiye alması gerekmezmiydi bu 1 ay sonra demiş o yüzden kafam çok karışık bide başka doktora göstermeyin diye tembih etmiş yalnız şuda var doktor babamın arkadaşı öle bişey olsa yapılması gereken ne varsa hemen yapardı heralde ne bileyim ya düşünmesi bile kötü ve insanı inanılmaz yıpratıyo rabbim hasta olan herkese şifa versin

dafi ablacım seninde babacığına çok geçmiş olsun rabbim sevdiklerimizi korusun ve bize bağışlasın inşallah

Kızlar keyifler yerindedir umarım. Ben de acılı çorum lebbelisi yiyorum ve yanında Roibos çayı içiyorum.

2 gündür çok keyifsizim. Hayatın gerçekleri bir tokat gibi çarptı suratıma. Aslında buraya yazmak istemiyordum, dert sayfası değil sonuçta burası. Ama yine de sizlere kendimi çok yakın gördüğüm için affınıza sığınarak yazıyorum

Biliyosunuz bizim ilk ev işi olmamıştı. Tapuda metrekaresi az gözüktüğü için az kredi çıkmıştı ve o evi alamamıştık. Daha sonra gene aynı emlakçıyla(kapora vermiştik) önceki siteyle gene aynı yerde ama 3 yıllık oturum olan bir sitede ev beğenmiştik. Neyse kredi sonucu belli oldu. 170bintl kredi çıktı eve. Aslında evler 170-190 arası satılıyor(2+1) ama artık expertizler evin değerini en az bi 10bin az gösteriyormu. Eskidenki gibi öyle evin değerini fazla gösterme falan olmuyomuş. Biz evi toplamda(emlakçı parası+ tapu masrafları dahil) 168e anlaştık. E banka 170 olarak değer biçince bunun yüzde %75ini veriyolar(127bintl) kredi olarak. Biz evin değeri en az 185 çıkar diye düşünüyodik ki emlakçı da öle demişti. Dolayısıyla bizde bi 10bintl felan eksik kaldı. Araba kredimiz olmasa bi 10bintl de ihtiyaç kredisi çekerdik ama malesef çekemiyoruz. Eşime 3,4 ay içinde bi 10bintl gelecek. Neyse dedikki akrabalara bi soralım. Zaten en az 6 ayda geri vericez, en azından bankaya borçlanmayız. Eşim sordu soruşturdu yok. Parasının olduğunu bildiğimiz insanlar bile vermek istemedi. O kadar üzüldüm ki anlatamam. Ben çalışıyoken bizden kim borç istediyse hatta bazen yokken kredi kartımdan nakit çekip verdim. Ama malesef çok yanlış yapmışım. Böyle zamanlarda yardımcı olmazsak birbirimize akrabalık neden var. Gerçekten paraları olmadığını bilsem tamam ama öyle değil malesef. Annem zaten bizim için kredi çekti peşinat için. Kasın hala çırpınıyo üstünü tamamlıyalım diye. Evi de gerçekten uyguna alıyoruz.Şu an internette bizim aldığımız evi 17-180 arası satıyolar. Biz bütün masraflar dahil 168e alıyoruz. Ayrıca 3,5 sene sonra en az 200e satabileceğimiz bir ev. Eşim de kaçırmak istemiyo evi. Biraz zorluk çekeriz ama benim atanma ihtimalim de var. Ömür boy tek maaş olmuycaz yani. Sizce haksızmıyım kızlar. Hatta eşimin bir teyzesi var, onun kocasından istedik, gerekirse aramızda protokol yapalım dedik ama param yok dedi. Neyse cuma gününe kadar vaktimiz var, tapudan cuma günü randevu alındı. Bakalım umarım toparlarız ama üzüntüden başım ağrıyo resmen. Biz ne kadar safmışız karı koca olarak.

Canım yaa siz hemen moralinizi bozmayın. Hemen başka doktora gidin. Umarım öyle birşey yoktur.

iyi akşamlar
sabah arkadaşıma gittim yumurta salatası peynir ve dukan ekmeğiyle kahvaltımı yaptım sonra da türk kahvesi keyfi
öğlen hepberaber yürüyerek çarşıya indik lif ipi aldım hamsi aldım yürüyerek döndük tekrar
şimdide hamsilerimi temizledim zeytinyağlı pırasam da pişiyor akşam menüm hazır:)
yoruldum sırada yeşilçay keyfi var
tüm hasta olan ve hastası olanlara Allahtan şifalar dilerim rabbim dayanamayacağımız imtihanlar vermesin inşallah
özlemcim hiç şaşırmadım kimsede para olmamasına hayatın acı gerçekleri işte malesef Allah hayırlı bir kapı açsın inşallah size canım

kızlar dün beni mutlu eden birşeyde oldu.
hastahaneye giderken kışlık kaşe mantomu çıkarttım dolaptan inanın kendim bile inanamadım. resmen üzerime çuval geçirmiş gibiydim. eşim bir baktı bunu götürüp daralttıralım dedi akşam foto çektirebilirsem eklerim

selam cücüşlerimmm

ben geldimm , aslında öğlen geldim ama malesef dün gece yine hiç uyumadım desem yalan olmaz

aslında gece biara uyudum gibi ama ondada kabuslarla cebelleştim malesef , yine uyandım sonrasıda sabaha kadar sıkıntı

kaynanam gelip gittikten sonra böyle oldum , ilk başlardada sıkıntı yaşamıştım ama geçti sonra, malesef şimdi başa sardımm

EFEEEMMM annecine , ARNAZAR görümcene geçmişler olsunn , DAFİcim daha iyi olmana sevindim

bebeem sıkıntı etme , sonuçta 84leri gördün tatrıda, bence şişikinlik falan yapmışındır , az yeşil çaya yüklen , herşey yoluna girer inşAllah kuzuumm

evet cücüşümm yaa erkenmi evlendik acep , yapaydık bizde bir düğün klibi , patlatsaydık sosyal medyayı :111::111::111::111::111::111:

bizim düğün kasedindede ben çılgınlar gibi apaçi dansı yapıyom gelinlikle , aslında düğün öncesi yapsak fena olmazdı haaa

bişey dememe gerek yok , smileyler gerekeni anlatmıtır heraldee

slm kızlar ewde bi dünya bayat ekmeğim vardı ne yapsam diye nette dolaşıyodum harika bişi buldum çok güzel oldu kimse ekmek olduğunu anlamadı tavsiye ederim

bu topiğe hiç uymadı ama maksat ekmeği değerlendirmek (KEVSERİN MUTFAĞINDAN alıntıdır)

Malzemeler:

• 1/2 adet bayat ekmek,
  • 1 su bardağı süt,
  • 200-250 gr beyaz peynir,
  • 2 adet yumurta,
  • 1 avuç kıyılmış dereotu,
  • 1 çay kaşığı karbonat,
  • Un,
  • Çörekotu.
Hazırlanışı:

1. Ekmeğinizi küçük parçalar halinde doğrayın,
  2. Üzerine sütü gezdirip yarım saat buzdolabında bekletin,
  3. 1 adet yumurta, peynir ve dereotunu ekleyip yoğurun,
  4. Bir gece dolapta bekletin,
  5. Ertesi sabah 1 çay kaşığı karbonatı ekleyip bir daha yoğurun ve küçük bezeler yapıp düzgünce şekillendirin,
  6. 1 adet yumurtayı akıcı bir kıvam alana kadar çırpın,
  7. Bezeleri önce una sonra yumurtaya bulayıp tepsiye dizin,
  8. Üzerlerine çörekotu serpin,
  9. Önceden ısıtılmış fırında 210 derecede üzerleri kızarana kadar pişirin.
Afiyet olsun…

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…