sağol canım sarımsağı bende yaptım çörekotu yağı damlattım ama faydası olmadı. birazda korktum açıkcası kulağımın önünde küçük bir ben var tepesi beyazlamış gibi geldi sıktım.o günden sonra kulağım ağrımaya başladı. bağlantılımı farklımı bilemedim. ama acildeki dr. iltihap var dedi.
kuzum o is yatti gibi,
gitmicem hastaneye, bozustum arkadasla,
ben kac zamandir heycanliyim, yarin ugrarim hastaneye yanina felan dedim kac kere,
e arkadasim sonucta yaninda olmak istiyorum zaten korkuyor felan destek olurum diye düsündüm,
yok iste ben sana haber ederim cart curt etti, e bende salakmiyim anladim tabi gelmemi istemedigini,
neden gelmemi istemiyorsun dedim ? nasil olacagini bilmedigimden felan dedi gülerek,
iyi dedim sen bilirsin, küstünmü dedi cevap vermedim,
gecenlerdede sormustum cocuk dogduktan sonra nezaman eve gelebilirim, kocan evdemi felan diye sordum,
e bebek zir zir aglamassa gelirsin diyiverdi, e dedim bebek bu tabikide aglar,
ama artik zoruma gitmeye basladi yani, ben bugun heycandan okadar para harcadim ettim hediye hazirlicam paket yapcam diye,
gitmicem yani, cocuk dogsun hayirli olsun dicem bitti
evine filanda gitmicem, istemiyorsa istemiyor zorla degil ya
günaydın kızlarrr hayırlı günlerrr eşim grip dün evdeydi sabah gitti haftasonuna gelecek anca içimden hiç rejim yapasım gelmiyo neden eceba almakta istemiyorum kış geldi eşortmanların içine bi saldım kedimi çıkamıyorum
sanırım havalar çok etkiliyo 24 saat aralıksız yağarmı yağmur maşşallah başladı bitmek bilmedi ruhum sıkıştı resmen hala yağıyo yatak beni geri çağırıyo minik te uyurken az daha kestireyim bari öpt
günaydın kızlar
benim canım çok sıkkın anneme kanser demiş doktor çıkan kan sonucuna bakarak yani başka doktora götürsen bu sonucu kesin kanser der demiş ama kendi kesin bişey sölemiyo 1 ay sonraya kolonoskopi yapılacak kesin sonuç ozaman çıkacakmış ama öle bişey varsa hemen müdahele etmesi gerekmezmi ya çok kafam karıştı bilgisi olan varsa ne olur paylaşsın
canım annene çook geçmiş olsun
iyice araştırmadan inanmayın değildir inşaAllah bir dr. sözüyle karar vermeyin. benim babamında parmak ucunda toplu iğne ucu kadar kan toplanmıştı. hemen özel hastahaneye götürdük 10 gün yatırdılar.çıkarıp başka yere götürmedik 10 günde ayak bileğina kadar morardı.kangren bu kesilmesi gerekiyor dediler. diz altından kestiler. hergeçen gün kötüye gitti. biz isyan etmeye başladık.enfeksiyon oldu dediler. kendimiz gidip vakum aldık vakum bağlayın dedik. vakum yapıldı. iyileşmedi. biz iyice kızmaya başladık. eee vakumu tam yapamadık hastanız sabırsız davranıyor dediler.biz almasak hiç takmıycaktınız. şimdi tam yapılmadığından şikayet ediyorsubuz dedik. biz sıkıştırınca denizaltı oksijene gönderdiler 25 gün oksijene götürdük. babam iyice kötüleşti ayağı yukarıya doğru kararmaya başladı. bu süre zarfında hep hastahanede yatıyordu oksijenden çıkınca yine hastahaneye götürüyoruz. kararan yeri hiç uyuşturmadan bağırta bağırta kesiyorlar.en sonunda oksijende pansuman yapan dr. '' hekiminizi kötülemek istemem ama başka bir dr. a götürseniz iyi olur. hastanızı kaybediyorsunuz''dedi. bizde bursadaki özel hastahaneden alıp inegöl devlet hastahanesine götürdük. ordaki dr. ''acilen ameliyata almazsak bu gece kaybedebiliriz.ameliyattanda iyileşerek çıkacak diyemiyorum, herşeye hazırlıklı olun'' dedi.hemen ameliyata aldı diz üstünden kesti. üç gün sonra babamı taburcu etti ve ameliyat çok başarılıydı. bir dahada problem çıkmadı.lk baştan ilk götürdüğümüz dr.a teslim etmesek belkide ayağını kaybetmeden kurtulabilecekti. hep içimizde yara
arkadslar merhaba.çoook yorgun bıtkın durumdayım.
esım halen görumcemın basında izmirdeler. kızı hastahaneye yatırdı . lösemı ve lenf kanserı arastırması yapılmaya devam edıyor. dün kemık ılığını aldıalr. çoook agrılı ve zor geçmiş. zavallının konusacak takatı yoktu.
esım tek basına kaldı oralrda. allahtan halamlar var. onlarda kalıyor. görümcem gecelerı tek kalıyor hastahanede. yanındakıler çok yardımcı oluyormuş. istanbulda abısı var. yengesı var. sadece telefon açıp hal hatır sormakta kalıyorlar... ne yanına gıden var ne ıhtıyacını soran...
kızımı bakıcıya verdım. allahtan kadına sorun çıkarmıyor ama eve gelınce benı yeyıp bıtırıyor. süreklı kucağımda ve onu öpmemı ıstıyor.
eşım yokken fırsat dedım arabayı tek basıma kullanıyorum. en azından boyle durumalrda arabayı kullanabılecek konumda olduğğumu gördum. ama dun küçük bır kaza yaptım. önumdekı araca hafıf çarptım. diğer arabada bırsey yok ama bızımkının önu azıcık sürttü... ama vazgeçmeyeceğim. bu işi çözmem gerekıyor. esım bu gunden sonra yarı ızmırde yarı mıdyatta olacak. kendı basımın çaresıne bakmaıyı öğrenmem lazım...
diyet de ne yazıkkı bu süreçte güme gıttı. yenacım bana 1 ocağa kadar tekrar izin yazar mısın. bu süreçte hiç kıloları düşünemıyorum...
dualarınızı üzerimizden eksık etmeyın... herkese mutlu ve saglıklı bır hafta dılıyorum...
kızlar ben köyden geldiğim günden buyana kendimi toparlayamadım sanki bütün dertler sıraya girdi.
üç dört gündür kulağım ağrıyor bir türlü randevu alamadım en erken perşembeye var. bu akşam dayanamadım acile gittim iltihap var dedi. bir ağrı kesici, bir antibiyotik verip gönderdi. perşembeye randevu aldım.özelede çok güvenemiyorum. daha önce kulak uğultusu var diye özele gittim. burun kemiğinde kırık var acilen ameliyat volmazsan bademciklerine zarar verir hemen işlemlerini bitir yatışını yapalım yarın ameliyata alırız dedi. bende bademcikler ölene kadar bekliyelim ikisini birlikte alırsınız deyip çıkıp geldim. bir yıl sonra devlete gittim. bütün muayene ve tetkikler yapıldı. kulağının uğultusu tansiyon iniş çıkışlarından kaynaklanıyor dedi. bende burun kemiğimde kırık varmış, kulağa hava gitmesini engelliyormuş dedim. kim dedidiye sordu. doktor dedi dedim. iyi yatırıp birde ameliyat etmemiş dedi. edecektide izin vermedim dedim.burnunda kırık falan yok dedi. bunların ikiside doktor. biz kime inanacaz Allah aşkına.
şimdi nasıl güvenip özele gideyim. eee devlettede sıra yok. perşembeyi beklemek zorundayım. ama bazen dayanamıyorum. çok kötü ağrıyor.
kuzum o is yatti gibi,
gitmicem hastaneye, bozustum arkadasla,
ben kac zamandir heycanliyim, yarin ugrarim hastaneye yanina felan dedim kac kere,
e arkadasim sonucta yaninda olmak istiyorum zaten korkuyor felan destek olurum diye düsündüm,
yok iste ben sana haber ederim cart curt etti, e bende salakmiyim anladim tabi gelmemi istemedigini,
neden gelmemi istemiyorsun dedim ? nasil olacagini bilmedigimden felan dedi gülerek,
iyi dedim sen bilirsin, küstünmü dedi cevap vermedim,
gecenlerdede sormustum cocuk dogduktan sonra nezaman eve gelebilirim, kocan evdemi felan diye sordum,
e bebek zir zir aglamassa gelirsin diyiverdi, e dedim bebek bu tabikide aglar,
ama artik zoruma gitmeye basladi yani, ben bugun heycandan okadar para harcadim ettim hediye hazirlicam paket yapcam diye,
gitmicem yani, cocuk dogsun hayirli olsun dicem bitti
evine filanda gitmicem, istemiyorsa istemiyor zorla degil ya
bu arada dafi canim gecmis olsun ablacim, iyi bak kendine, insallah gecer agrin hemen
görümcene çok üzüldüm Rabbim şifalar versin..bebişin özlüyodur seni ne yapsın yavrucak alıştığı halasıda yanında yok yabancı biriyle akşama kadar normal yani kucagından inmemesi Allah kolaylık versin canımarkadslar merhaba.çoook yorgun bıtkın durumdayım.
esım halen görumcemın basında izmirdeler. kızı hastahaneye yatırdı . lösemı ve lenf kanserı arastırması yapılmaya devam edıyor. dün kemık ılığını aldıalr. çoook agrılı ve zor geçmiş. zavallının konusacak takatı yoktu.
esım tek basına kaldı oralrda. allahtan halamlar var. onlarda kalıyor. görümcem gecelerı tek kalıyor hastahanede. yanındakıler çok yardımcı oluyormuş. istanbulda abısı var. yengesı var. sadece telefon açıp hal hatır sormakta kalıyorlar... ne yanına gıden var ne ıhtıyacını soran...
kızımı bakıcıya verdım. allahtan kadına sorun çıkarmıyor ama eve gelınce benı yeyıp bıtırıyor. süreklı kucağımda ve onu öpmemı ıstıyor.
eşım yokken fırsat dedım arabayı tek basıma kullanıyorum. en azından boyle durumalrda arabayı kullanabılecek konumda olduğğumu gördum. ama dun küçük bır kaza yaptım. önumdekı araca hafıf çarptım. diğer arabada bırsey yok ama bızımkının önu azıcık sürttü... ama vazgeçmeyeceğim. bu işi çözmem gerekıyor. esım bu gunden sonra yarı ızmırde yarı mıdyatta olacak. kendı basımın çaresıne bakmaıyı öğrenmem lazım...
diyet de ne yazıkkı bu süreçte güme gıttı. yenacım bana 1 ocağa kadar tekrar izin yazar mısın. bu süreçte hiç kıloları düşünemıyorum...
dualarınızı üzerimizden eksık etmeyın... herkese mutlu ve saglıklı bır hafta dılıyorum...
günaydın kızlar
benim canım çok sıkkın anneme kanser demiş doktor çıkan kan sonucuna bakarak yani başka doktora götürsen bu sonucu kesin kanser der demiş ama kendi kesin bişey sölemiyo 1 ay sonraya kolonoskopi yapılacak kesin sonuç ozaman çıkacakmış ama öle bişey varsa hemen müdahele etmesi gerekmezmi ya çok kafam karıştı bilgisi olan varsa ne olur paylaşsın
burdada hava cok karanlik, ne güzel kar filan yagmaya baslamisti, gecen gün bi yagmur yagdi fis hepsi eridi :))
keske yine yagsa lapa lapaaa insallahhhh
bu arada bugun bende biraz yürüyüs yapmaya planliyorum hadi bakalimhep planliyorumda hic icraata gecemiyorum
Meyra, kedicik için üzelme, kediler hem şanslı hemde işlerini bilen hayvanciklar ve başlarına buyruklar. Asla kural tanimiyorlar. Canlari ne isterse onu yapiyorlar... Belki yaza gelir...
Kıslar, havanın karanlık olması soğuk olması sizi yıldırmasın lütfen... hadı kandirin totoları bende birazdan hazirlanip çikiyorum...
Selamün Aleyküm
Herkese iyi akşamlarrrrrrrr :122: :122:
Çok şükür internet sorunu bitti
Dsmartın interneti açıldı bende biraz evvel kurulumunu yapıp hemen size koştum
Aslında eşime sen yap dedim ama kullanacak olan sensin kendin yap dediben beceremiyorum demiyor da
cecocum, ilgi için çok teşekkürederim. Ben alacağım karar verdimde internet sipariş vermek istemiyorum deneyerek almak istiyorum. Boynerlede satiyor sanırım gidip bakayım...
bel ağrisina iyi geldigi söylenmiş.... bakalım...
kızlar ben köyden geldiğim günden buyana kendimi toparlayamadım sanki bütün dertler sıraya girdi.
üç dört gündür kulağım ağrıyor bir türlü randevu alamadım en erken perşembeye var. bu akşam dayanamadım acile gittim iltihap var dedi. bir ağrı kesici, bir antibiyotik verip gönderdi. perşembeye randevu aldım.özelede çok güvenemiyorum. daha önce kulak uğultusu var diye özele gittim. burun kemiğinde kırık var acilen ameliyat volmazsan bademciklerine zarar verir hemen işlemlerini bitir yatışını yapalım yarın ameliyata alırız dedi. bende bademcikler ölene kadar bekliyelim ikisini birlikte alırsınız deyip çıkıp geldim. bir yıl sonra devlete gittim. bütün muayene ve tetkikler yapıldı. kulağının uğultusu tansiyon iniş çıkışlarından kaynaklanıyor dedi. bende burun kemiğimde kırık varmış, kulağa hava gitmesini engelliyormuş dedim. kim dedidiye sordu. doktor dedi dedim. iyi yatırıp birde ameliyat etmemiş dedi. edecektide izin vermedim dedim.burnunda kırık falan yok dedi. bunların ikiside doktor. biz kime inanacaz Allah aşkına.
şimdi nasıl güvenip özele gideyim. eee devlettede sıra yok. perşembeyi beklemek zorundayım. ama bazen dayanamıyorum. çok kötü ağrıyor.
günaydın kızlar
Günaydın kızlar,
çok özledim sizi dün giremeyince :) gece çok geç döndük eve. okuyamadan uyuyup kalmışım. dün annemin sonuçlarını gösterdik doktoruna. genel itibariyle iyi olduğunu söyledi. geçen perşembe endoskopi sırasında küçük kistler alınmıştı midesinden. patoloji raporu çıkmamıştı daha onların. onların da büyük ihtimalle gastrit olduğunu söyledi. çıkınca götürcem o raporları da. inşallah iyi çıkarlar. Çok dua ettim, Allah tüm hastalara şifa versin.
ben kaç gündür dikkat ediyorum yemeklerime, ara öğünlerime. sün koşuşturmaktan su ve yeşilçay içemedim ama güzel beslenmiştim. bu sabah kilom 85.3 kg çıktı. Aynur kırmızı alarm veriyorum ben kuzuummmm. İnşallah toparlarım yarına. zaten genel bir yavaşlama vardı. stresten mi oluyor anlamıyorum
Rutin kontrol canım. Allaha şükür şimdilik bir sıkıntı yok :)
Sen nasılsın bu arada canım? 3 ay doluyor sanki, devam edecek misin bundan sonra da? biz seni çok özlüyoruz, eminim çocukların daha da hasret kalmıştır. çok da yoruluyorsun ama iş sana yaramıştı sanki. tüm havan değişti. devam mı etsen acaba fırsat varsa :)
Kuşum niye huzursundun? bak çok az kaldı :) bir ay kaldı galiba
bu arada düğün klibi çok sevimliymiş. erken evlendik biz kuşum yaşimdi çok moda bu klipler.
bak bunlar da bizim buralardan;
Bir Alex değil ama PANPA - YouTube
Asumancım bir şey olmaz sanırım, sıkma kendini. artı görünce insan şevki kırılıyor. ben de bugün anneme gidicem, günü var. sabahki artıdan sonra umarım kendimi kaybetmem :)
Geçmiş olsun dafi abla. hakikaten bir başlayınca peş peşe geliyor. ama buna da şükür tabi. biz de annemi özel hastaneye götüremiyoruz kesinlikle bu yüzden. ama devlet hastanelerinde, özellikle araştırma hastanelerinde öğretim görevlilerine belirli bir farkla muayene olabiliyorsun. bir ara alınmıyordu ama şimdi yine var. ancak bununla kurtuluyor insan o kuyruktan. çünkü malesef önemli hocalar hastaneye bırakamadığı için muayenehanelerini de kapamış durumdalar.
Kulak ağrısına sarımsağı ocakta hafif pişirdikten sonra kulağa koymak iyi geliyor. sen de bilirsin gerçi. Geçen İbrahim Saraçoğlu da bundan bahsediyordu.
Sultancım arkadaşın hamile, belki evi kalabalık olacak diye çağırmaya çekiniyordur. çok farklı durumları tartmak zorunda kalıyor onlar, bir de hormonlar falan. sen alınganlık etme kuzum, kişisel algılama. ha kalabalığı dağılınca devam ederse bu uzaklığı o zaman küs derim ben de :)
Bu arada ben de Umutu merak ediyorum. inşallah iyidir. bir ara burdaydı, sanırım yoğunluktan yine görünmez oldu :)
Efemcim geçmiş olsun canım öncelikle. kolonoskopiyi hangi hastanede yaptıracaksınız bilmiyorum ama belki özel hastaneye giderek öne çekilebilir. biz anneme mrı özel görüntüleme merkezinde yaptırarak öne çekmiştik süreci. ama yapılan işlem de önemli bu durumda. kolonoskopi, endoskopi gibi işlemler yapanın yorumuna çok bağlı. bu yüzden devlet hastanelerinde daha güvenli sonuçlar alınabilir. içini ferak tutmaya çalış canım. eniştem de kolon kanseri yaşadı ama iyileşti. erken teşhis edildiğinde tedavisi başarılı olan bir hastalık. Allah acil şifalar versin, inşallah iyidir annen.
hürremim üzüldüm arkadaşının yaptığına inşallah yanlış anlaşılma vardır
canım hiç kafaya takma seni umursamayanı sen hiç umursama ne hali varsa görsün bebek olunca görürüm ben onu yanında olacak birini nasıl bekler ozamanda mumla arar seni
Günaydın kızlar,
Sultancım arkadaşın hamile, belki evi kalabalık olacak diye çağırmaya çekiniyordur. çok farklı durumları tartmak zorunda kalıyor onlar, bir de hormonlar falan. sen alınganlık etme kuzum, kişisel algılama. ha kalabalığı dağılınca devam ederse bu uzaklığı o zaman küs derim ben de :)
Selamün Aleyküm
Canım üzülme belkide arkadaşının öyle yapmasının başka bir sebebi vardır
Ne bileyim belki kocası yada kayınvalidesiyle ilgili sorunlar varsa senin şahit olmanı istemiyordur ( hastanede yanında olucaklarsa ) yada olur ya sen bilmezsin ama kıza arkadaşlarınla görüşmeyeceksin gibi bir yasak getirmişlerse :26:
İnan olmayacak şey değilben bir tanıdığımda gördüm onu kız evlenen arkadaşına gitmeye çalıştıkca arkadaşı ona bahaneler uyduruyordu devamlı hatta biz de anlam veremiyorduk çünkü çok yakınlardı. Meğer kocası kıza kimseyle görüşmeyeceksin demiş hatta kendi annesine bile kız kocası yanında olmadan gidemiyormuş. Bir keresinde kocasından gizli bizim tanıdığa gelmiş kız ama tabi adam onu evde bulamayınca ( ani baskınlarından birinde ) kıyamet koptu hatta dayak bile yemiş kız o yüzden. Kocasıda eşimin arkadaşının kardeşi ( çocukla o güne kadar hiç bir sohbetimiz yoktu ) Bizim tanıdığı arayıp bir daha eşimle görüşmeyeceksin diye aradığında telefonu tanıdığın elinden alıp ben konuştum kızın kocasıyla Önce bir güzel kalayladım sen nasıl böyle birşey yaparsın diye sonrada sebebini sordum ve çocuk ya abla inan sadece bir tokat attım oda bana yalan söylediği için dedi yalana tahammülü yok ve o tanıdığıyla görüşmesini istememesinin tek sebebide kızın evliliklerini etkilemesiymiş. Meğer o tanıdık gaz verirde evliliğim biterse diye korkuyormuş çocuk çünkü eşi çok çabuk o tanıdığın etkisinde kalıyormuş.
Neyse uzatmim fazla ama bazen insanlar anlatamayacakları şeyler yada durumlar olduğunda sıkışınca karşısındaki insanı kırmak zorunda kalsada kendinden uzaklaştırmayı göze alabiliyor. Heee o arkadaşım dediğin kız geçmişte senle çok cana yakınken bu kadarını yapıyorsa ya saklayacak birşeyi var yada hamilelikten dolayı piskolojisi bozulmuşsa seni kendinden daha zayıf görüyorsada böyle davranıyor olabilirKendini dünyanın en kilolu insanı olarak hissediyorsa seni görmeye tahammül edemeyebilir
Ona biraz zaman ver güzelim eminim hatasını anlayacaktır
Bebek sahibi olmanın ne büyük bir sorumluluk olduğunu asıl doğumdan sonra anlayınca dostlarının da kıymetini anlayacaktır
Nasılsa seni birkaç gün sonra arayacaktır o zamanda kuzucuğu koklarsın doya doya hatta totoşunu ısırırsın
arkadaşlar güzel yorumlarda bulunmuşlar...bencede biraz zaman ver arkadaşına belki gerçekten konunun senle alakası yoktur başı yeterince kalabalıktır bunalmıştır falan ...zaten günü geçmiş suni sancı falan doktor bir sürü şey söylüyodur etrafındaki herkes ayrı konuşuyodur..e kendi zaten sıkıntılı tabi bide hormonlar malum...kimseyi görmek istememesi bence normal iki doğum yapmış biri olaraktan...her doğumumda yanında olmak istiyoruz diye bütün ailem eşimin ailesi hep beraber gittik.(k.peder ve kaynımda vardı)herkes bişey söylüyo doktor acil sezeryan diyo okadar bunalmıştımki bir daha doğum yaparsam kimseyi yanımda istemiyorum dedim eşime ama ne fayda sorsan herkes iyiliğim için geliyo bende aman üzülmesinler diye sustum hep..sonra ikincisinde kayınvalideme dedim en son gelmenize gerk yok eşim yanımda yeterli diye olmaz öyle şey gelicez dedi laf dinletemedim en azından k.peder gelmesin ikna edin diye yalvardım resmen.bitek o gelmedi gene herkes geldi.tek tek sayarsam şok olursunuz..yani kısacası belki içinde sen dahil kimsenin bilmediği fırtınalar kopuyodur.oyüzden biraz zaman ver derim.senle alakalı bir durumsa zaten çok uzun sürmez ortaya dökülür ozaman sende tavrını koyarsın...
günaydın kızlar
benim babamında parmak ucunda toplu iğne ucu kadar kan toplanmıştı. hemen özel hastahaneye götürdük 10 gün yatırdılar.çıkarıp başka yere götürmedik 10 günde ayak bileğina kadar morardı.kangren bu kesilmesi gerekiyor dediler. diz altından kestiler. hergeçen gün kötüye gitti. biz isyan etmeye başladık.enfeksiyon oldu dediler. kendimiz gidip vakum aldık vakum bağlayın dedik. vakum yapıldı. iyileşmedi. biz iyice kızmaya başladık. eee vakumu tam yapamadık hastanız sabırsız davranıyor dediler.biz almasak hiç takmıycaktınız. şimdi tam yapılmadığından şikayet ediyorsubuz dedik. biz sıkıştırınca denizaltı oksijene gönderdiler 25 gün oksijene götürdük. babam iyice kötüleşti ayağı yukarıya doğru kararmaya başladı. bu süre zarfında hep hastahanede yatıyordu oksijenden çıkınca yine hastahaneye götürüyoruz. kararan yeri hiç uyuşturmadan bağırta bağırta kesiyorlar.en sonunda oksijende pansuman yapan dr. '' hekiminizi kötülemek istemem ama başka bir dr. a götürseniz iyi olur. hastanızı kaybediyorsunuz''dedi. bizde bursadaki özel hastahaneden alıp inegöl devlet hastahanesine götürdük. ordaki dr. ''acilen ameliyata almazsak bu gece kaybedebiliriz.ameliyattanda iyileşerek çıkacak diyemiyorum, herşeye hazırlıklı olun'' dedi.hemen ameliyata aldı diz üstünden kesti. üç gün sonra babamı taburcu etti ve ameliyat çok başarılıydı. bir dahada problem çıkmadı.lk baştan ilk götürdüğümüz dr.a teslim etmesek belkide ayağını kaybetmeden kurtulabilecekti. hep içimizde yara
Günaydın kızlar,
çok özledim sizi dün giremeyince :) gece çok geç döndük eve. okuyamadan uyuyup kalmışım. dün annemin sonuçlarını gösterdik doktoruna. genel itibariyle iyi olduğunu söyledi. geçen perşembe endoskopi sırasında küçük kistler alınmıştı midesinden. patoloji raporu çıkmamıştı daha onların. onların da büyük ihtimalle gastrit olduğunu söyledi. çıkınca götürcem o raporları da. inşallah iyi çıkarlar. Çok dua ettim, Allah tüm hastalara şifa versin.
herkeslere selamlar
bugün hem burada, hem normal hayatımda çok kişinin hasta olduğunu duydum ve çok üzüldüm dolayısıyla(
tüm hasta olanlara çok geçmiş olsun diyorum önce.....
görümcem akşam bize gelicek oğluyla, oğlunun iltihaplanmasını kesememişler, onu götürcez doktora yarın....
saferi aynı bilenler mutlaka vardır, gireli 4gün oluyo galiba, bu ayda korunma dualarını okumakta fayda varmış arkadaşlar....
herkesi öptüm
çok sağol teşekkür ederimKoscaman günaydın,
Dafi ve efem ayrı ayrı çok geçmiş olsun. Efem, bu iş moral işi lütfen yıldızını düşürme. Arnazan görümcede acil şifalar diliyorum.
amiiinnSelamün Aleyküm
Ablacığım gerçekten çok büyük bir şey yaşamışsınız
Allah kimsenin başına vermesin....Aminnnnnn
Bazen insanın basireti bağlanıyor derler ya galiba sizinde öyle olmuş yoksa kesin başka doktora da gösterirdiniz
meyracım görümcenin oğluna Allah şifalar versinherkeslere selamlar
bugün hem burada, hem normal hayatımda çok kişinin hasta olduğunu duydum ve çok üzüldüm dolayısıyla(
tüm hasta olanlara çok geçmiş olsun diyorum önce.....
görümcem akşam bize gelicek oğluyla, oğlunun iltihaplanmasını kesememişler, onu götürcez doktora yarın....
saferi aynı bilenler mutlaka vardır, gireli 4gün oluyo galiba, bu ayda korunma dualarını okumakta fayda varmış arkadaşlar....
herkesi öptüm
Allah razı olsun canımözellere bende hiç güvenmiyorum artık....
çok geçmiş olsun dafi ablacığım....
birde avatardaki minik kim? torunmu yoksa:))
maşaallah ne kadar huylu bir bebeğe benziyo öyle
kaçtır sorucam, aklımdaydı ne zamandır.....
.
selam kızlarr 2 gündür uğrayamadımm...diyet güsel giderse burdayımm sallarsam utanıyorım gelmeyehafta sonu misafirlerim var dı dün gittiler..halam ve kardeşlerim..bu evde ne tür şeyler yandiğini ne siz sorun nede ben söyliyim...aklınıza gelebilecek büyük kalorili şeylerdiiiiii...patates kızartmaları simitler poğcalar börekler yumurtalarla başladık kahvaltıda....kısırlar kurabiyeler börekler pudinklerle geçti öğlenn.... ve kıymalı patatesli mantıyla ilerledi günnn kardeşim vardı dedim yaa o gelirde cipss olmazmı...cips kolaçikolatalarla son buldu günn...feciydiii....uzun bi süre misafirden uzak durmaya karar verdimmm....
bide bu 2 günde..evinde patates kızartıpp...tatlı yapıp yemeyenlere hayranlık duydummm onlara maşallah diyorummve ayakta alkışlıyorummm... .ben dayanamıyorumm yaaaaaçok kötüyüm ben yaaa.....
ve ben bu saat oldu daha bişi yemedimm...
Hicbir dedigine alinmadim, laf etmedim,
kalbim okadar kirilmasina ragmen yine arkadasligimi kesmedim,
"hadi sen evlenmiyonmu artik, niye evlenmiyon diye her gördügünde sorar,
sen evlenesiye kadar ben ikinciyi dogururum dedi, icim ciz etti okadar icim yandi ama yine laf etmedim,
ama artik gercekten biktim usandim,
cekemicem artik ben insanlari ya,
en iyisi hic arkadasim olmasin yapayanliz kaliyim, inanin bundan daha mutlu olurum
bu arada umutu bende merak ediyorum kizlaaaar, geziyor tozuyor zaaar :))
günaydın kızlar
Günaydın kızlar,
ben kaç gündür dikkat ediyorum yemeklerime, ara öğünlerime. sün koşuşturmaktan su ve yeşilçay içemedim ama güzel beslenmiştim. bu sabah kilom 85.3 kg çıktı. Aynur kırmızı alarm veriyorum ben kuzuummmm. İnşallah toparlarım yarına. zaten genel bir yavaşlama vardı. stresten mi oluyor anlamıyorum
Kuşum niye huzursundun? bak çok az kaldı :) bir ay kaldı galiba
bu arada düğün klibi çok sevimliymiş. erken evlendik biz kuşum yaşimdi çok moda bu klipler.
bak bunlar da bizim buralardan;
Bir Alex değil ama PANPA - YouTube
selam kızlarr 2 gündür uğrayamadımm...diyet güsel giderse burdayımm sallarsam utanıyorım gelmeyehafta sonu misafirlerim var dı dün gittiler..halam ve kardeşlerim..bu evde ne tür şeyler yandiğini ne siz sorun nede ben söyliyim...aklınıza gelebilecek büyük kalorili şeylerdiiiiii...patates kızartmaları simitler poğcalar börekler yumurtalarla başladık kahvaltıda....kısırlar kurabiyeler börekler pudinklerle geçti öğlenn.... ve kıymalı patatesli mantıyla ilerledi günnn kardeşim vardı dedim yaa o gelirde cipss olmazmı...cips kolaçikolatalarla son buldu günn...feciydiii....uzun bi süre misafirden uzak durmaya karar verdimmm....
bide bu 2 günde..evinde patates kızartıpp...tatlı yapıp yemeyenlere hayranlık duydummm onlara maşallah diyorummve ayakta alkışlıyorummm... .ben dayanamıyorumm yaaaaaçok kötüyüm ben yaaa.....
ve ben bu saat oldu daha bişi yemedimm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?