bişey dememe gerek yok , smileyler gerekeni anlatmıtır heraldee
öncelikle merhaba 2-3 gün önce gruba girmek istemiştim ama maalesef anneannemin ayağı incilince onda kalmak zorunda falan kaldım hemde çok kötü oldum biran kendimi kaybettiğimi anladım yemek yergen hemen eve döndüm izninizle sizinle devam edebilirmiyim?
hoşgeldin melike , daha öncede yazmıştın hatırlıyorum seni
ama 2-3 gün önce değildi daha önceydi diye düşünüyorumm , anneannene geçmiş olsun , inşAllah en kısa zamanda ideal kilona kavuşursun Allah kolaylık versiinnntatlım ,
öncelikle merhaba 2-3 gün önce gruba girmek istemiştim ama maalesef anneannemin ayağı incilince onda kalmak zorunda falan kaldım hemde çok kötü oldum biran kendimi kaybettiğimi anladım yemek yergen hemen eve döndüm izninizle sizinle devam edebilirmiyim?
geçmiş olsun canım...tekrardan hoşgeldin..
ya bu arada aynurcum ne alakaysa dün gece rüyamda seni gördüm sabaha kadar senle uğraştım durdum
Hayırlara gitsin inş.
geçmiş olsun aramıza tekrar hoş geldin tam kaç kilosun
aaaa hayrolsun ,hayırlısı olsun diyeyim canım benimm , bende dün gece çok sıkıntılı bi gece geçirdim , belki içine doğmuştur kuzum
nasıl gördün peki ? varmı hatırladığın bişeyler??
kızlar guzel dualrınız için tesekkurler.
genelımız bır dertlı bu gunlerde. bıraz önce tartıya çıktım kılo almışımsınır stres üzgunlukte hemen yemeğe saldırıyorum
bana motıvasyon verın lütfennn...
yarın yanımdakı görumcemde gıdıyor. esım aksam üzeri aradı. izmire gelsın gece yanında kalsın kızın dedi...
esım gelene kadar kızımla yalnız kaldık.
DAFİ abla keske senın gıbı bırısı su sırada benımde yanımda olsaydı. esım yok. görümcem esyalarını topladı artık gıdecek, annem babam uzaklarda...tanıdığım ınsanlar var ama dostum yok.
herhalde anneler o yuzden yuksek yuksek tepeler söyleyıp ağlıyorlar. dokunsalar aglayacağım ama rabbım saglık versın tek derdımız ayrılık olsun ınş...
evde kımse yokken yemek yapmayacağım. az az yıyeceğim ve ekmek almayacağım. belkı bıraz toparlarım...bana acıl önerıler lazım.canım süreklı tatlı ıstıyor
Canım gerçekten kırılmakta haklıymışsın :26:
Ben ilk kez böyle bir durum olduğunu zannettiğim için o örneği verdim ama meğer hatun zaten devamlı laf sokup duruyormuş
Bazı insanlar kocayı bulunca başları göğe erdiğini sanır ya o da onlardan herhalde
Boşver canım madem öyle hiç kendini üzdüğüne deymez
Ne demek sen evlenene kadar ben ikinciyi doğurum çok ayıpRabbim herkese ne zaman nasip ederse o zaman zaten insanlar evlenir Demekki senin daha zamanın var üstelik daha yaşın çok genç inan ben hep diyorum şimdiki aklım olsaydı kesinlikle 27den önce evlenmezdim diye Tabiki pişman değilim ama keşke bekarlığın tadını çıkarsaydım
Rabbim ilerde ne nasip eder bilemem ama kızlarım kesinlikle doya doya o güzel yaşların tadını çıkarsınlar istiyorumen azından evlendikten sonra şunuda yapsaydım diye pişmanlıklar yaşamasınlar
Üstelik olgunlaştıktan sonra yapılan evliliklerin çok daha sağlam olduğunu düşünüyorumİnan biz ilk zamanlar cahillikle çoğu şeye ses çıkarmadık ( çocuk görüpte her istediklerini yaptılar bana ) şimdi yaş ilerleyince insan daha sağlıklı kararlar veriyor ve karşındaki insanlarda daha bir desturla yaklaşıyor
Senin gibi yüreği güzel bir insana bence Rabbim özel ve yüreği güzel birini yazmıştırSadece doğru zamanın gelmesi gerekiyordur o kişiyle tanışman için Sen arkadaşının ( sözde ) söylediklerine sakın kulak asma sadece herşeyin hayırlısı için dua et
Eminim o hatun okadar çok çar çar konuşuyorsa biryerlerde bir eksiği vardır ki sana laf söyleyerek kendini kandırıyordur
Üzüldüğüne deymez
Kızlar keyifler yerindedir umarım. Ben de acılı çorum lebbelisi yiyorum ve yanında Roibos çayı içiyorum.
2 gündür çok keyifsizim. Hayatın gerçekleri bir tokat gibi çarptı suratıma. Aslında buraya yazmak istemiyordum, dert sayfası değil sonuçta burası. Ama yine de sizlere kendimi çok yakın gördüğüm için affınıza sığınarak yazıyorum
kızlar dün beni mutlu eden birşeyde oldu.
hastahaneye giderken kışlık kaşe mantomu çıkarttım dolaptan inanın kendim bile inanamadım. resmen üzerime çuval geçirmiş gibiydim. eşim bir baktı bunu götürüp daralttıralım dediakşam foto çektirebilirsem eklerim
selam cücüşlerimmm
ben geldimm , aslında öğlen geldim ama malesef dün gece yine hiç uyumadım desem yalan olmaz
aslında gece biara uyudum gibi ama ondada kabuslarla cebelleştim malesef , yine uyandım sonrasıda sabaha kadar sıkıntı
kaynanam gelip gittikten sonra böyle oldum , ilk başlardada sıkıntı yaşamıştım ama geçti sonra, malesef şimdi başa sardımm
hürrem sultan, insanların içini ne yazik ki bilemiyoruz. Her an herşey değişebiliyor. Geçen yıl benimde çok yakın bir arkadaşım 2. bebeğini doğurdu ve doğumdan sonra, ikinci çocugu olmasına rağmen bebegini çok sakındı insanların gelip gitmesi istemedi bebeği hasta olacak sandı. Ben hiç doğum yapmadım. Lohusa kadının ruh hali nasil olur bilmem. ama gerçek olan birşey var dürüst olmak. Sana evirip kivirmayıp gerçek düşüncesi ne ise söylemeliydi. Benim arkadaşım, bana gelme demişti.
Kızlar herkes ne kadar dertli ya bu ara hastası olanlara acil şifa diliyorum
Özlemcim inan bende sasirmadim, akraba akbaba diyorlar, ben gene öyle demek istemiyorum ama cidden bizde cok akraba kazigi yedik :)
para istedimmi hepsi sira sira dizilirler, ama bi sor babamin yada annemin kardeslerinden hangisi bi bayramda seyranda arar ?? bi kandili gectim, bayramda bile aasla asla aramazlar,
annemden yada babamdan beklerler, halbuki annem en büyükleridir, babamda nerdeyse en büyükleridir kardeslerden,
gecen bayramda ilk defa dayim aradi ve inanirmisin shoka girdim ben,
aaa dayi felan dedim hatta cidden inanilmaz sasirdim cünkü hayatinda ilk defa aradi :)))))))) neyse
insallah kalan parayi bulursunuz, yani okadar parayida bulmak zor olmamali, biraz o verse biraz bu verse aslinda hallolur, ama malum kimse yanasmiyor iste,
biraz daha sorusturun bakalim, vakitte az kalmis ama bu ev kacmaz ya :S
( bu arada istanbulda evler inanilmaz pahaliymis bunuda söylemeden gecemicem)
QUOTE]
Canım benim annem babam da sizinkiler gibi. Ben çok iyi hatırlıyorum amcam arardı, annemle asla konuşmadan direk babamı isterdi, babama " çocukların okul masrafı var para gönder" der şak kapatırdı. Ama malesef herkes biz değil. Dediğin gibi herkes biraz verse bulunur bu para. Türkiyede ve özellikle istanbulda evler çok pahalı canım. Bu paraya anadoluda yayla gibi geniş ev alırsın.Ama bizim alacağımız ev şu anda 180e felan satılıyor, biz masraflar hariç 157ye felan almış olduk. Bakalım toparlamaya çalışıyoruz
Kızlar keyifler yerindedir umarım. Ben de acılı çorum lebbelisi yiyorum ve yanında Roibos çayı içiyorum.
2 gündür çok keyifsizim. Hayatın gerçekleri bir tokat gibi çarptı suratıma. Aslında buraya yazmak istemiyordum, dert sayfası değil sonuçta burası. Ama yine de sizlere kendimi çok yakın gördüğüm için affınıza sığınarak yazıyorum
Biliyosunuz bizim ilk ev işi olmamıştı. Tapuda metrekaresi az gözüktüğü için az kredi çıkmıştı ve o evi alamamıştık. Daha sonra gene aynı emlakçıyla(kapora vermiştik) önceki siteyle gene aynı yerde ama 3 yıllık oturum olan bir sitede ev beğenmiştik. Neyse kredi sonucu belli oldu. 170bintl kredi çıktı eve. Aslında evler 170-190 arası satılıyor(2+1) ama artık expertizler evin değerini en az bi 10bin az gösteriyormu. Eskidenki gibi öyle evin değerini fazla gösterme falan olmuyomuş. Biz evi toplamda(emlakçı parası+ tapu masrafları dahil) 168e anlaştık. E banka 170 olarak değer biçince bunun yüzde %75ini veriyolar(127bintl) kredi olarak. Biz evin değeri en az 185 çıkar diye düşünüyodik ki emlakçı da öle demişti. Dolayısıyla bizde bi 10bintl felan eksik kaldı. Araba kredimiz olmasa bi 10bintl de ihtiyaç kredisi çekerdik ama malesef çekemiyoruz. Eşime 3,4 ay içinde bi 10bintl gelecek. Neyse dedikki akrabalara bi soralım. Zaten en az 6 ayda geri vericez, en azından bankaya borçlanmayız. Eşim sordu soruşturdu yok. Parasının olduğunu bildiğimiz insanlar bile vermek istemedi. O kadar üzüldüm ki anlatamam. Ben çalışıyoken bizden kim borç istediyse hatta bazen yokken kredi kartımdan nakit çekip verdim. Ama malesef çok yanlış yapmışım. Böyle zamanlarda yardımcı olmazsak birbirimize akrabalık neden var. Gerçekten paraları olmadığını bilsem tamam ama öyle değil malesef. Annem zaten bizim için kredi çekti peşinat için. Kasın hala çırpınıyo üstünü tamamlıyalım diye. Evi de gerçekten uyguna alıyoruz.Şu an internette bizim aldığımız evi 17-180 arası satıyolar. Biz bütün masraflar dahil 168e alıyoruz. Ayrıca 3,5 sene sonra en az 200e satabileceğimiz bir ev. Eşim de kaçırmak istemiyo evi. Biraz zorluk çekeriz ama benim atanma ihtimalim de var. Ömür boy tek maaş olmuycaz yani. Sizce haksızmıyım kızlar. Hatta eşimin bir teyzesi var, onun kocasından istedik, gerekirse aramızda protokol yapalım dedik ama param yok dedi. Neyse cuma gününe kadar vaktimiz var, tapudan cuma günü randevu alındı. Bakalım umarım toparlarız ama üzüntüden başım ağrıyo resmen. Biz ne kadar safmışız karı koca olarak.
kızlar guzel dualrınız için tesekkurler.
genelımız bır dertlı bu gunlerde. bıraz önce tartıya çıktım kılo almışımsınır stres üzgunlukte hemen yemeğe saldırıyorum
bana motıvasyon verın lütfennn...
yarın yanımdakı görumcemde gıdıyor. esım aksam üzeri aradı. izmire gelsın gece yanında kalsın kızın dedi...
esım gelene kadar kızımla yalnız kaldık.
DAFİ abla keske senın gıbı bırısı su sırada benımde yanımda olsaydı. esım yok. görümcem esyalarını topladı artık gıdecek, annem babam uzaklarda...tanıdığım ınsanlar var ama dostum yok.
herhalde anneler o yuzden yuksek yuksek tepeler söyleyıp ağlıyorlar. dokunsalar aglayacağım ama rabbım saglık versın tek derdımız ayrılık olsun ınş...
evde kımse yokken yemek yapmayacağım. az az yıyeceğim ve ekmek almayacağım. belkı bıraz toparlarım...bana acıl önerıler lazım. canım süreklı tatlı ıstıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?