Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bişey dememe gerek yok , smileyler gerekeni anlatmıtır heraldee

anladımm anladımmm

CECOOO inşallah dediğinn gibi olurrrr....ne bilem ben bi beceremedim öyle kendimi tutmayıı....

EFEMMMM geçmiş olsunn inşallah yanlış teşhistirr ve annenin bişiyi yokturr...

ÖZKAaa ev olaylarına denk geldim hepp hakkında hayırlısı olsun inşallahh...ellinden geleni yapp olurunu bırak rabbim hayırlısını versin inşş...o insanlarıda hiç takma onlar kendilerine yaptılarr...dünya dönüyor devranda dönerr...şimdi tanıttılar kendilerini size...

meyracigim, boynerde var buldum. belki hafta sonu alırım.

hürrem sultan, insanların içini ne yazik ki bilemiyoruz. Her an herşey değişebiliyor. Geçen yıl benimde çok yakın bir arkadaşım 2. bebeğini doğurdu ve doğumdan sonra, ikinci çocugu olmasına rağmen bebegini çok sakındı insanların gelip gitmesi istemedi bebeği hasta olacak sandı. Ben hiç doğum yapmadım. Lohusa kadının ruh hali nasil olur bilmem. ama gerçek olan birşey var dürüst olmak. Sana evirip kivirmayıp gerçek düşüncesi ne ise söylemeliydi. Benim arkadaşım, bana gelme demişti.

Ozka, ben hayata herşeni bir takvimi olduğuna inaniyorum. Gün olur devran döner. Herşeyin hayırlısı üzme kendini ve hayata gerçkten çok acımasız. Hiç birşey kolay olmuyor.

Sağlık en önemli şey. Herkese acil şifalar.
ben spora kaçar...
sevgiler

öncelikle merhaba 2-3 gün önce gruba girmek istemiştim ama maalesef anneannemin ayağı incilince onda kalmak zorunda falan kaldım hemde çok kötü oldum biran kendimi kaybettiğimi anladım yemek yergen hemen eve döndüm izninizle sizinle devam edebilirmiyim?

hoşgeldin melike , daha öncede yazmıştın hatırlıyorum seni

ama 2-3 gün önce değildi daha önceydi diye düşünüyorumm , anneannene geçmiş olsun , inşAllah en kısa zamanda ideal kilona kavuşursun Allah kolaylık versiinnn tatlım

Son düzenleme:

evet daha fazlada olmuş olabilir ben en son staj günümde yazdım diye hatırlıyorum neyse hoşbuldum geçmiş olsun dileklerin içinde teşekkür ederim :)

geçmiş olsun canım...tekrardan hoşgeldin..

ya bu arada aynurcum ne alakaysa dün gece rüyamda seni gördüm sabaha kadar senle uğraştım durdum

Hayırlara gitsin inş.

geçmiş olsun canım...tekrardan hoşgeldin..

ya bu arada aynurcum ne alakaysa dün gece rüyamda seni gördüm sabaha kadar senle uğraştım durdum

Hayırlara gitsin inş.

aaaa hayrolsun ,hayırlısı olsun diyeyim canım benimm , bende dün gece çok sıkıntılı bi gece geçirdim , belki içine doğmuştur kuzum

nasıl gördün peki ? varmı hatırladığın bişeyler??

geçmiş olsun aramıza tekrar hoş geldin tam kaç kilosun

çok karışıktı canım yaa bi telaşemiz vardı biryerlere yetişmeye falan çalışıyoduk...ama başka bişey hatırlamıyorum

kızlar guzel dualrınız için tesekkurler.

genelımız bır dertlı bu gunlerde. bıraz önce tartıya çıktım kılo almışım sınır stres üzgunlukte hemen yemeğe saldırıyorum

bana motıvasyon verın lütfennn...

yarın yanımdakı görumcemde gıdıyor. esım aksam üzeri aradı. izmire gelsın gece yanında kalsın kızın dedi...

esım gelene kadar kızımla yalnız kaldık.

DAFİ abla keske senın gıbı bırısı su sırada benımde yanımda olsaydı. esım yok. görümcem esyalarını topladı artık gıdecek, annem babam uzaklarda...tanıdığım ınsanlar var ama dostum yok.

herhalde anneler o yuzden yuksek yuksek tepeler söyleyıp ağlıyorlar. dokunsalar aglayacağım ama rabbım saglık versın tek derdımız ayrılık olsun ınş...

evde kımse yokken yemek yapmayacağım. az az yıyeceğim ve ekmek almayacağım. belkı bıraz toparlarım...bana acıl önerıler lazım. canım süreklı tatlı ıstıyor

canım benim rabbim kolaylıklar versin...çok samimi söylüyorum yakın olsak ben bakardım kuzucuna..
ağlamak bazen iyi gelir rahatladır...belkide kendini çok sıktığın için yemeğe sarıyosundur...
aklımda bir sürü söyleyeceğim şey vardı ama kızım çok mızmızlanıyo kafamı karıştırdı yamyam oyüzden kaçmalıyım şimdilik görüşmek üzere

sagol canim beni anladigin icin,
kismet olmuyor iste ben ne yapabilirim ki?

Özlemcim inan bende sasirmadim, akraba akbaba diyorlar, ben gene öyle demek istemiyorum ama cidden bizde cok akraba kazigi yedik :)
para istedimmi hepsi sira sira dizilirler, ama bi sor babamin yada annemin kardeslerinden hangisi bi bayramda seyranda arar ?? bi kandili gectim, bayramda bile aasla asla aramazlar,
annemden yada babamdan beklerler, halbuki annem en büyükleridir, babamda nerdeyse en büyükleridir kardeslerden,
gecen bayramda ilk defa dayim aradi ve inanirmisin shoka girdim ben,
aaa dayi felan dedim hatta cidden inanilmaz sasirdim cünkü hayatinda ilk defa aradi :)))))))) neyse

insallah kalan parayi bulursunuz, yani okadar parayida bulmak zor olmamali, biraz o verse biraz bu verse aslinda hallolur, ama malum kimse yanasmiyor iste,
biraz daha sorusturun bakalim, vakitte az kalmis ama bu ev kacmaz ya :S

( bu arada istanbulda evler inanilmaz pahaliymis bunuda söylemeden gecemicem)

ablacim bizde görelim mantoyu :) darisi basimizaaaa

Aynurcum hayira ciksin sIkintin, bende dün gece nedense kötü uyudum, yataga cok gec girmememe ragmen bitürlü uykuya dalamadim,
ancak 2 bucuk gibi felan artik dalmisim sanirim ama bikac saat debellestim yatakta,
ama rüyam cok güzeldi, keske gercek olsa, bir esim vardi cok seviyormus beni el ele tutusuyoz felan her firsatta,
bide oglumuz varmis ordan oraya kosturuyor, allah hayira cikarsin, bilinc alti herhalde :111:

Nuhancim tamam bebegini önemsemesini sakinmasini anliyabilirim insanlarin, ama bukadar sakinmakta bence dogru degil,
ha elbet pis insanlarin yaninda durdurmak istemem, ama
"aman o ellemesin, aman su yanasmasin, aman eve misafir gelmesin" demelerinide asla anliyamam yani,
abartiryorlar artik sanirim,
öyle olsa bile ben yakin arkadasiyim böyle demesi böyle davranmasi gerekmezdi,
neyse ya ben kirildim ama küsmedim, yazarsa cevap veririm,
ama gitmem artik

Kızlar herkes ne kadar dertli ya bu ara hastası olanlara acil şifa diliyorum

sorma canim hepimiz dertliyiz bu ara :)) allah baska büyük dert vermesin

slm kızlar 7-8 yıllık kk üyesiyim ama bugune kadar bu bölüme hiç girmemiştim bugun azrasıla arkadaşımın başarı öyküsünü okudum ve aranıza gelmeye karar verdim beni de alın aranıza....
öncelikle kilomu yazayım utanarak yazıyorum 102 kiloyum kızlar boyum 1.70 çok hızlı kilo aldım ve bütün kilolarımı geri vermek istiyorum destekleyin beniii...
neyi nasıl yapıosunuz bana da anlatın doğru ve düzenli beslenerek sizlerle beraber kilo vermek istiyorum.geçen yıl nisan ayında 111 kiloydum şuan 8 ayda bişey yapmadan 9 kilo verdim 2 ay önce 106 kiloydum platese başladım ve 102 yim şuanda hedefim 80 kilo ..

dertlerr derya olmuşşş bizim topiktee....rabbim sağlığımızdan etmesinn..en büyük dert oo....ben kendimi zor tutuyorumm bide ben başlasammm anlatmaya vay halinizeee...tutmak bi yana fırsat bulamıyorumm pc başına geçmeyee 5 ocakta sınavlarım varr şubatta yine varr sonraa ayrılmam burdann yeterrrrrrrr dersinizzz....

Herkese hayırlı akşamlarrrrrrrr

Bugünde Allahın izniyle bir aksilik olmadı ve koştur koştur sporuma gittim yine
Tam 80 dakika sporumu yaptım geldim :122: kendimi acayip iyi hissediyorum şükürler olsun
Kendi programım haricinde bir kaç alete fazladan çıktım
Birde salonda bir bayanla konuştuk onunda kızkardeşinde pko ve tabiki birde kilo sorunu varmış :26: yanlış anlama ama soğan kürünü denedinmi dedi. Pkoya çok iyi geliyormuş ve kardeşi 2 ay yaptıktan sonra tahlilerini yenilediğinde hepsi temiz çıkmış Pkodan eser kalmamış üstelik çok daha kolay kilo vermiş
Bende tabiki Allah razı olsun banada ilettiğin için dedim ama kafamada takıldı millet hamile kalmak için yapıyor o soğan kürünü tamam spiral var ama ya kazaya kurban gidersem
Nettede baya araştırdım faydaları gerçekten çokmuş özellikle kilo konusunda ama işte sporumu yapıyorum, beslenmeme dikkat ediyorum eee kiloda veriyorum şimdi pko için kullansam acaba aşırı mı olur birde işte hamiş kalma korkusu oluştu nedense senelerdir hala şu spirale güvenemiyorum tam

Sizce ne yapsam denesemmi acaba yani pko için yoksa zaten zayıflıyorum
kararsız kaldım :44:

Canım inan seni çok iyi anlıyorum
Benim eşim hep der sende para yokken kimsede yoktur diye. Maalesef seninde dediğin gibi bizler akrabalarımız için hatta yeri geldiğinde dostlarımız için borça bile gireriz ama parası olan en önemli zamanda ay olsa dükkan senin moduna geçip ağız yapar
Canım sen dua etmeye devam et bizlerde sizin için dua ederiz RAbbim hayırlısıysa size inşallah bir cıkış yolu gösterir Sabret belki o olmazsada Rabbim daha güzelini de nasip edecek olabilir

Tekrar aramıza hoşgeldin canım
Anannene çok geçmiş olsun inşallah bu sefer daim olursunda hepbirlikte kilolarımızdan kurtulur hedeflerimize ulaşırız

Canım Allah hepinizin yardımcısı olsun Aminnnnnnn
İnşallah en kısa zamanda müjdeli haberlerini alırız
Evet şimdi bir müddet yanlız kalıcaksın ama bunu dediğin gibi değerlendirebilirsin bence yemek yapmıyacağım diye düşünme yap ama sırf sana uygun şeyler yap bol bol salata ve suyuda ihmal etme

Eşin ve görümcelerin döndüğünde inşallah onların yüzünü bir kerede sen güldürürsün daha zarif karşılayarak

allah aşkınaa...ben fitnelik mi yapıyorum şimdiii bi dinleyinde söyleyinn..

bugun karşıya annemlerin oraya geçmek istedimm eşimden izin çıkmadıı ve kös kös oturdum evdee dudaklarımda et kalmadı sinirden onlara dadandımm...o izin vermeyince evden çıkamıyorumm bu duruma hala alışamadımm 3 yıl olduu...beyfendi geldii ve şimdidi aşagıdaki yegenini iğne olmaya götürdüü....ve ben buna karşı çıkıncda kötü oldum her zamanki gibii....he yanlış anlamayın çocugun babasıda evde yaniii..neymişş onla gitmiyormuşş..dün gecede bizimki götürdü..bu sabah ve bu akşamm...bu çocuklarıda okuluna benim eşim götürür getirir...babaları servise vermez çocuklarıı..işleri abi kardeş birr...ben desemki şurda işim varr eşimmm demediğini bırakmazz burda iş yapıyoruz bırakıp gelemem diyee...ama hergün dakik 4 de çıkar çocukları almaya...abi dışarda yetişemesin arar eşini doktora götürür...adamdaki mantık zaten kimden nekadar otlanırsam kar hesabıı...offf bunun gibi bi çoguu...bende bunlara konuşuncaa kötüü oluyorumm...
bu düzen değişecekmi ilerdee?? 3 yıl oldu yeni evlimi sayılırız halaa?? bu adam ne zaman kendi ailesini düşünecekk?? yani tecrübesi olan varsa..bu durumda ben susayım böyle gitsinmii..yoksa konuşayımmıı...gerçi konuşuyorumda bişi olmuyorkiii...yaptıklarımda pul olup gidiyorr manevi yöndenn...ooyyyyy oyyyyyyyy....bu hayatımın bi yönüü...iş yerindede hep aynı sorunlarr...

ceco hoşgeldinnnn....spor süper geçmiş tebriklerr...kızz sendede pko vardı dimii...adetlerini ilaçsız olabiliyormusunn??bende şuan soğan suyu içiyorumm..spirali bilmemdee soğan suyu pkoya iyi geliyor diyorlarr tahlillerde etkisi oluyormuşş...spiral varsa bi risk yoktur ama yinede sen bilirsinnn....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…