- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
chickpeas,
Şapkadan tavşan çıkaratmam ama senin şiir gönderirim....Eki Görüntüle 581659
kuzum hoşgeldin. ben de seni gördüm sevinmiştim.
sıkma canını cücüşümi hayra yor her şeyi. öpüyorum kocaman, çok özlemiştim yauv ben seni.
canım enerjin kötü de olsa ben seni istiyorum yine de ama
aynurrrrrrrrrrrr kaynana bi geldi seni yıktı gitti kendine bi gelemedin cücüş bak şafakımızı bilem yazmadın bugünnn oku üfle az kendine
benim kız dalga geçiyodu benle anne lojmanda en kilolu sensin diye verince çocukta güne gittik komutan eşinin yanında demesinmi annem sizdende zayıf oldu diye anam çocuklar fena valla napcamı bilemedim
Kızlarrrrrrrrr hepiniz sülümana mı daldınız yoğsamherkes sus pus
SADECE BİR SENELİK KAÇIRMAYIN SÜRGÜLÜ - Gardırop Fiyatları ve Yatak Odası Mobilyaları sahibinden.com'da - 108604024
Banucugum şuna bi bakarmısın. 1 senelik demil benim işimi görecek bi dolaba benziyo. Üzerinde deformasyon felan yoksa benim yatak odasıyla da uyumlu(wenge-krem benimki). eve gidip odanın boydan boya ölçüsünü alıcami yatak karşısına koyarsam sürgülü dolap sığabilir. Hem boşu boşuna masraf da yapmami kendi dolabımı da 500e satıcam zaten alan olursa
Herkese iyi geceler uzun bir aradan sonra tekrardan araniza geldiimm
heee ben hürreme daldim valla
bu saat oldu aklim hala yemekte, ama yemiyorum tabi
en son 2 havuc yedim :18:
inşallah gider canım kilolar iki 77i yanyana görsem bayram ilan edecem
yatmadan içeyim soğuk sütü severim zaten
eşimin getirdiği çay da işe yaradı biraz zaten
sağol daficim şimdilik ihtiyaç kalmadı sayılır :)
Bende demin çok açıkınca bir nescafe içtimbugün bende biraz dengeyi kaybettim daha doğrusu işlere dalınca karnımın açlığını unutup biraz saatini geçirdim o zamanda doymak bilmiyorum
Çok şükür şu an karnım açlıktan gurulduğuyor ama kücük cimcime hala uyumadığı için oturuyorum dayanamazsam artık yarım su bardağı kadar yoğurt yerim yatmadanyada bir bardak süt
Canım bence gayet güzel bir dolap üstelik 500 lirada çok iyi bir fiyat o ebatlarda bir dolaba
Bence o dolap seni baya uzun süre idare ederdaha sonra çok daha güzelini yaptırırsın
Senelerdir rahmetli KPye yardım ede ede neyin değeri ne eder öğreniyoraslında rahmetli bana uysaydı baya işleri ilerletecektik ama neymiş efenim ben anlamazmışım KVye göre KP rahatsızlanınca devrettiler oysa hazır müşteri portföyüde vardı :26:
Neyse olmuşla ölmüşe çare yokbanane parasını sanki banamı vereceklerdi
Eeee o zaman aramıza hoşgeldin kaçak diyelim
Bu son kaçışın olur inşallahkilo vermeye odaklanalım dimi ama cicim
hayırlı olsun özlemCanım onu da düşündük de eşim ölçmüş bugün yatak ve dolabı karşı karşıya koyunca sığmıyo diyo. Bizim emlakçı bayanın dolabı tek kişilik olduğu için kalınlığı da daha ince sanırım onunki ucu ucuna da olsa sığmış. Resimde anlaşılıyomu bilmiyorum ama banyonun olduğu duvar var, banyo kapısından itibaren köşeye gelecek şekilde köşe dolap yaptırmış orda oturan herkes. Ben kendim gidip bir daha ölçücem hani yatakla dolap çakışsa bile sürgü kapak olduğu için sorun olmaz. Bakalım cuma tapudan çıkınca eve gideriz zaten. Ev sahibinin evde birkaç parça eşyası var. Onları aldığında biz de boya yaptırıcaz. Eşimin çalıştığı yerde aynı zamanda boya ustası işçiler var onlar yapıcak evin boyasını. Boyadan sonra da bizim burdaki apartman görevlisinin eşini alıp evi temizleye gidicem. Saolsun evin eski sahipleri banyoyu felan çok temiz kullanmış!. Duşakabin hiç silinmemiş desem yeridir. Şimdilik yeni duşakabin yaptırmaya gücümüz yok, artık en güçlü temizleyicilerle temizliycem umarım çıkar.Mutfağa fıstık yeşili, yatak odasına da lila ya da deniz mavisi boya düşünüyorum. Renk fikirlerinize de açığım. Kapının girişinde baya geniş bi boşluk var. Oraya portmanto yani gömme dolap yapılcak, zaten evde kiler olarak kullanılacak bir yer olmadığı için bu gömme dolap çok işe yarıyacak. Onu da bi tanıdık bulduk indirim yapıcak bize
yogurt bencede yiyebilirsin canim aslinda sen dedin ya gece boyunca metabolizmayi calistiriyor, yani sirketi kapatmiyorama yemiyoruz iste hic
aynurcum canim insallah sorunlariniz hallolur, canini sIkma tatlim, hersey olacagina variyor, allah beterinden saklasin.
Katremcim hosgeldin canim nerelerdeydin ??
He yaa çok ihmal ediyorum ben gece yoğurt yemeyi
Aslında geçen gün eşimin yengeside ender saraçın bir programda verdiği tarifi tavsiye etti. Kendinde henüz denememiş ama ender Saraç her gün 1 kase yoğurta 1 tk kırmızı biber ve biraz hakiki zeytinyağ ekleyin ve öğlen yada akşam yiyin, beslenmenizede çok az dikkat edip tatlıdan uzak durursanız 4 kilo her ay garanti verirsiniz demiş :122: :122: :122:
Yengesi deniyecek bu ay bende bir ara yapıp tadına bakayım acı olur dedim ama yengesi başlamış yoğurt onun acısını alıyor üstelik bağırsakları güzel çalıştırıyormuş bu karışım dedi
Bu gece değilde yarın akşam bende bir deneyeyim
Canım bence gayet güzel bir dolap üstelik 500 lirada çok iyi bir fiyat o ebatlarda bir dolaba
Bence o dolap seni baya uzun süre idare ederdaha sonra çok daha güzelini yaptırırsın
Senelerdir rahmetli KPye yardım ede ede neyin değeri ne eder öğreniyoraslında rahmetli bana uysaydı baya işleri ilerletecektik ama neymiş efenim ben anlamazmışım KVye göre KP rahatsızlanınca devrettiler oysa hazır müşteri portföyüde vardı :26:
Neyse olmuşla ölmüşe çare yokbanane parasını sanki banamı vereceklerdi
Eeee o zaman aramıza hoşgeldin kaçak diyelim
Bu son kaçışın olur inşallahkilo vermeye odaklanalım dimi ama cicim
hayırlı olsun özlem
ben duvarlarda her zaman açık rengi severim. köydeki eve beyazın içine bir kapak deniz kabuğu rengi attırdım oldukca açık renk ve ferah oldu. koyu renkler ilk zamanlar güzel geliyor bir süre sonra kasvetli ve sıkıcı gelmeye başlıyor. akşam eklediğim resimleride evimin salonunda çektim. salonumda açık renk. olduğundan geniş gösteriyor.renklerle zevkler tartışılmaz tabiki.
yogurt bencede yiyebilirsin canim aslinda sen dedin ya gece boyunca metabolizmayi calistiriyor, yani sirketi kapatmiyorama yemiyoruz iste hic
aynurcum canim insallah sorunlariniz hallolur, canini sIkma tatlim, hersey olacagina variyor, allah beterinden saklasin.
Katremcim hosgeldin canim nerelerdeydin ??
canım mutfak dolaplarını istediğin renk kaplayabilirsin çok maliyetli değil kağıdın rulosu 10 lira falanAblacığım ben de açık renk severim. Salonumdaki koltuklar ve eşyalar kahverengi, bu yüzden salon duvarını açık yapmam lazım
Mutfak dolapları sunta rengi ve pek hoşuma gitmiyo. Yan duvarları fıstık yeşili yapıp masayı beyaz ve sandalyeleri gene fıstık yeşili alırımi halıda yeşil oluri perde de yeşil puantiyeli olur diye düşündüm. En azından mutfaga renk kadar
Yatak odası da çok küçük olduğu için açık renk kullanmak lazım diye düşündüm, ya lila ya da açık mavi olabilir belki
Ay canım yanlış anlaşıldı yok öle bişeyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?