Ablacığım ben de açık renk severim. Salonumdaki koltuklar ve eşyalar kahverengi, bu yüzden salon duvarını açık yapmam lazım
Mutfak dolapları sunta rengi ve pek hoşuma gitmiyo. Yan duvarları fıstık yeşili yapıp masayı beyaz ve sandalyeleri gene fıstık yeşili alırımi halıda yeşil oluri perde de yeşil puantiyeli olur diye düşündüm. En azından mutfaga renk kadar
Yatak odası da çok küçük olduğu için açık renk kullanmak lazım diye düşündüm, ya lila ya da açık mavi olabilir belki
günaydınnn..
Kimse yoktur bu saatte ama bir fırsat buldum gireyim dedim.. Aklım burda ama giremiyorum..
2 gündür saat 9.da çıkıyorum işten. Bakalım bugün normal çıkmayı planlıyorum ama kısmet...
Hafta sonu da oğlumun doğum günüAma bırakın hazırlık yapmayı daha evi bile temizleyemedim.
Annem de "gel bende kutlayın bu sene" diyor bakalım belki öyle yaparım çünkü nerdeyse 2 haftadır ortalığı toparlama dışında evi temizleyemedim.
Pastayı da dışarda yaptrıcam. Bakalım önemli olan kuzucukların eğlenmesi tabii
Hava da sabah sabah sanki tokat gibi şırraakkkkk diye çarptı suratıma
Karla karışık bişiler yağıyor anlayamadım kafamı kaldırmadım ki
Sabah saat 7.de evden çıkarken daha ortalık yeni aydınlanıyordu yani
Bu yoğunluk arasında diyet iyice elden kaçtı tabii.. Mesaiye kalınca hazır yemekler yedik akşamları, yılbaşı kutlaması yapıcaz haftaya, herkes kekler börekler yapıp getiricek... Hafta sonu oğlumun doğum günü orda da yiycem tabii bişiler ister istemez
Neyse sağlık olsun toparlarım gene inşallah.. Zaten regl de olucam karnım davul gibi...
...
Kızlar günaydın
geçmişi okudum ama alıntı yapıp yazamıyorum işlerim yoğun hasta olanlara allah şifa versin unuttuklarım vardır kusura bakmayın ne olur bu aralar kafam karışık biliyosunuz
özlemcim ev olayı çözümlenmiş anladığım kadarıyla hayırlı uğurlu olsun şimdiden allah ağzınızın tadıyla oturmak nasip etsin
Hepinizi öpüyorum geçmiş olsun diyenlere tekrar teşekkür ediyorum allah hepinizden razı olsun iyiki varsınız sizi seviyorum kızlar
canım oğluşun doğum günü kutlu olsun şimdiden nice mutlu uzun senelere sizinle ailesiyle birlikte
Günüydın, ahanda bugunde, pinyata çıktı.... e onnunda ne oldugun ögrendim. iyiki internet var. alessandra yapınca belki fotografini koyarsin.Mutlu doğum günleri..
Kar kapiya dayanınca, depoya inilir kar lastiklerinin duruma bakılır. Ben türk'üm herseyi son anda yapamayi sevirim.
Ya ben bugun çok mutluyum. Sabah uyanınıca 87.3'ü gördüm insallah yarın sabah yüksek çikmaz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?