fıstıklarımm merhabaa
ben geldim , kötü bi enerjim var , size bulaştırmak istemiyorum , bugün aramasın gözleriniz beni , hepinizi çok seviyorum , Allaha emanet olunn
bu da kötü enerjimi unutmanız , beni pozitif hatrılamanız için benden size moral olarak gelsin
Yurt dışında kadınlar böyle kilo veriyor - YouTube
geçmiş olsunnn dafi insanın neresi ağrıyorsa canı orda
günaydın sende asker eşisin deilmi askerbeşleri topiğinden tanıyorum seni nerde görev yapıyodunuz n son diyerbakır diye hatırlıyorum doğrumu
topik örtmen dolu gelde asker eşleride yarışalım zayıflayalım kaç kilosun boyun kaç
bol bol karanfil çiğne bide havuç suyu unutkanlığa bire birmiş
geçmiş olsun ayağını bengayla ovup sar istersen rahatlatır
balık kısmet demek rüyada helede tutmuşsun yeni yıl sana kısmetli gelcek kız milli piyangomu alsanki:)))
geçmiş olun dafi
çok ta doğru tespit yapmışsın ben anneme anlattıklarımı ben unutuoyorum annem unutmuyo arada yeri geldimi laf sokuyo eşimde herşeyi annenemi anlatıyorsun diye daha çok yiyorduk birbirimizi zamanla sorunları içimde kendim halletmeyi öğrendimm anneme bile çoğu şeyi anlatıp onuda üzmüyorum
çok çok geçmiş olsun inş ağrıların son bulur...
çookk geçmişş olsun arkadaşımm....
sana hak veriyorumm...kızz ben hiçbişiyi hiçkimseye sölememmm...benim pko oldugumu bile anneme yeni yeni diyorummm..arada kız kardeşimle açık konuşurumm...buraya bile zar zor yazdımmm:) sus sus sus çatlıcak gibi oluyorum...arkadaşa açmamm...aileye açmam..eşimde karşıdırr..hep uyarır herşey ailede kalır felanda filann..ama kendiii burdan gıg desek aşağıdan duyarım benn...o yüzden çıldırıyorum yaaa...kadın olmak zor yaaaa...hep idare edicenn hepp...
merhabalar....
sabah çoluk çocuk resmi dairelerdeki işlerin peşinden koştuk. büyük oğlumu okula bıraktıkdan sonra 10:30 gibi geldik eve . kahvaltı sonrası ev ödevleri faslı.. küçük de gitti okula.
şimdi dağınık, pis, gözüme gittikçe kötü görünen evimde oturup hiç bir iş yapmadan oturuyorum. akşam yemeği yaptım sadece. birazdan çıkacağım...
tabii bir de bu sabah tardıda gördüğüm korkunç rakam da beni balyoz yemişe çevirdi... balyoz değil de kimbilir neler yedim bu iki üç ayda...yavaş yavaş kilo alıyordum. ama4 kilo birden farkedeceğimi hiç düşünmemiştim.
gidip de gelmişsin bile. geçmiş olsun...
cecom... hepinizi merak ettim ben.spora başladığını biliyordum. iyi gittiğine sevindim...
kızlar güzel dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederimsana da geçmiş olsun dafi abla. iyi ki gittin doktora. bir an önce iyileşirsin inşallah.
bu arada ben de her şeyi herkese anlatmamak gerektiği görüşürndeyim. hele anneme hiç anlatmıyorum derdimi sıkıntımı. ama o hemen anlıyor. aynı şeyler bence rüyalar için de geçerli. rüyalarımızı kimselere anlatmamız gerektiğini, yazarak kendi kendimizi tedavi edebileceğimizi anlatan bir kitap okumuştum. bilinçaltı rüyaları malesef takıntılardan, ruhsal hastalıklara kadar birçok şeyin göstergesi olabiliyor. yazmak bilinçaltı bozukluklarını tedavi edebiliyormuş ama anlattığımızda etrafımızdaki insanlar bilinçüstünde bir anlam veremese de bilinçaltında sıkıntılarımızı algılayıp yanlış davranabiliyorlarmış.
sağol Nursenacım. voltarenle ovdum, biraz daha iyiym dün akşama göre.
Nuhancım pko kadınların yaşadığı bir sıkıntı. aslında sıkıntı veren pko değil de pkos. pkos polikistik over sendromu. yani yumurtalıklarda birden fazla kistin yarattığı sıkıntılar demek. yumurtalar olgunlaşıp çatlamadığı için kist gibi kalıyor yumurtalılarda. bazı kadınlar bunla ilgili hiç sıkıntı yaşamazken (bunlar pkolu oluyor), bazıları da bu sorun yüzünden kilo alıyor, mens döngüsü bozuluyor, çok güç bebek sahibi oluyor, ileride şeker hastalığına ve kısırlığa sebep oluyor (pkoslu hasta bu oluyor, bu kistlerle sorun yaşadığı için). nedeni bilinmiyor ama insülinle ilgisi çok fazla. bazı kadınlar bu durumla ilgili hiç rahatsızlık yaşamıyor, onlar için pek sorun değil. ama bazıları çok fazla sıkıntı yaşıyor. işte bu kadınlar pkoslu hastalar oluyor.
Sağol Eminecim. dinlenemedim malesef. banyoyu temizledim. şimdi oturdum.
Kuzum sen ne saf bir insansın. madem arkadaşın uzun zamandır saçma sapan davranıyor ne hevesleniyorsun bebeği olacak bilmem ne diye. arkadaşlıklar, dostluklar iyi güzel hoş da malesef herkes birbiriyle aynı şekilde düşünüp yaşamıyor. arkadaşın uzun zamandır sinyaller veriyormuş. sen anlamak istememişsin. anlamış oldun artık. kendi yeğenine heveslen boşver. kendisi kaybetmiş arkadaşın. ama farkında bile değildir muhtemelen. sıkma canını, üzülecek inan hiçbir şey yok. herkes yerinde iyi olsun. Allah kendi bebeğini sevmeyi nasip etsin sana da.
nasılsınızz kızlarr ben ugrasıyorum cocuklarla kızım hala öksuruyor bır turlu gecme dı bu konuda bılgılerınıze ıhtıyacım var
dun bıraz abarttımyemegı sonra kaltım gece 10,30 da yürüyüş yaptım bıraz vıcdanım rahatladı bugun guzeldı ıns cumaya daha guzel olur tartım
yenacm yazdıklarını okudum ama cvb yazamadım hayırlı olsun cnm
sen soyleyınce anladım kılo cızelgesın de kı rakamlar kılo boy endeksı herhelde ben yanlış yazmıs olabılırım ıngılızce yazıyordu kendım yaptım kafama gore
bilgisayarımz soguk bır odada maleseff her zaman acamıyorumm ama gun ıcınde kac kere acayım dıye dusunuyorummm neyse kızım yanıma geldı usuyecek ben kactımm görüşürüzzzz
slm canım öncelikle hastalara acil şifalar diliyorum o zaman...erkekleri azdırma bakanı eskiden kalma aslında bi arada kkda herkese rütbe veriolardı bende erkeklerle ilgili espriler yapınca bu rütbe yi yapıştırdılar üstüme...topiki temsilen ben cevap vereyim. kendisi çocukları hasta olanlar var. ama grupta iyi kilo verenlerimiz var. biz de onlarla sevinip motive olmaya çaılışıyoruz canım. erkeleri azdırma bakanı hosuma gitti. :)))
güzel vermişsin inşallah bende vercem hepsini....Canım ben canım tatlı isteyince bu şekersiz pudingler varsa onlardan y
Canım bende 103le başladım şu anda 97 kiloyum boyumda 1.73 merak etme burda güzel kilo veriliyor hosgeldin aramiza
geçmiş olsunnn dafi insanın neresi ağrıyorsa canı orda
günaydın sende asker eşisin deilmi askerbeşleri topiğinden tanıyorum seni nerde görev yapıyodunuz n son diyerbakır diye hatırlıyorum doğrumu
topik örtmen dolu gelde asker eşleride yarışalım zayıflayalım kaç kilosun boyun kaç
bol bol karanfil çiğne bide havuç suyu unutkanlığa bire birmiş
geçmiş olsun ayağını bengayla ovup sar istersen rahatlatır
balık kısmet demek rüyada helede tutmuşsun yeni yıl sana kısmetli gelcek kız milli piyangomu alsanki:)))
geçmiş olun dafi
çok ta doğru tespit yapmışsın ben anneme anlattıklarımı ben unutuoyorum annem unutmuyo arada yeri geldimi laf sokuyo eşimde herşeyi annenemi anlatıyorsun diye daha çok yiyorduk birbirimizi zamanla sorunları içimde kendim halletmeyi öğrendimm anneme bile çoğu şeyi anlatıp onuda üzmüyorum
slm canım öncelikle hastalara acil şifalar diliyorum o zaman...erkekleri azdırma bakanı eskiden kalma aslında bi arada kkda herkese rütbe veriolardı bende erkeklerle ilgili espriler yapınca bu rütbe yi yapıştırdılar üstüme...
güzel vermişsin inşallah bende vercem hepsini....
slm canım ben tanıyamadım ama sizi kusura bakmayınevet asker eşleri topigindenim tainimiz çıktı canım tatvandayız biz şimdi...yarışma konusuna da memnuniyetle diyorum şekerim isteyen herkesle yarışa varım ben.. .102 kiloyum boyum 1.70.
inşallah veririz geçen sene bu zamanlar başladım 95 le haziranada 79 u gördüm ramazandan beri bu kilomda sayıyıyorum inşallah mmotivasyonum gelirse 70 li rakamları görmek istiyorum
vermişsin işte ne güzel devam et arkadaşım yerinde saymazsın yeniden düşmeye başlayacaktır merak etme ben geçen nisan filan herhalde 111 kiloydum şimdi 102 bende 75 e inmek istiyorum inşallah olacak
benim kız dalga geçiyodu benle anne lojmanda en kilolu sensin diye verince çocukta güne gittik komutan eşinin yanında demesinmi annem sizdende zayıf oldu diye anam çocuklar fena valla napcamı bilemedim
hahahha çok iyi yapmış ya süper bence siz nerdeydiniz bu arada
valla geçen sene bingölün meşhur en berbat ilçesindeydik şimdi rahatladık allaha şükür muğladayız
iyi akşamlar
daficim geçmiş olsun
egedeniz tekrar hoşgeldin evişlerini bitiremedin aksilikler seni buldu ama sağlık olsun inşallah da halledersin
bugün iştahsızım nedense yedim yine bişeyler aç durmayım diye
kabızlık için de eşime sinameki aldırdım ama lokman hekimin sahibi arkadaşı başka bir bitki çayı vermiş onu içtim sanırım işe yarayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?