Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

nasılsınızz kızlarr ben ugrasıyorum cocuklarla kızım hala öksuruyor bır turlu gecme dı bu konuda bılgılerınıze ıhtıyacım var

dun bıraz abarttımyemegı sonra kaltım gece 10,30 da yürüyüş yaptım bıraz vıcdanım rahatladı bugun guzeldı ıns cumaya daha guzel olur tartım
yenacm yazdıklarını okudum ama cvb yazamadım hayırlı olsun cnm
sen soyleyınce anladım kılo cızelgesın de kı rakamlar kılo boy endeksı herhelde ben yanlış yazmıs olabılırım ıngılızce yazıyordu kendım yaptım kafama gore
bilgisayarımz soguk bır odada maleseff her zaman acamıyorumm ama gun ıcınde kac kere acayım dıye dusunuyorummm neyse kızım yanıma geldı usuyecek ben kactımm görüşürüzzzz

Neyse kızlar bana müsaade

Bugün baya sohbet ettik girip akşam yemeğimi yapayımda eşim geldiğinde hazır olur geç kalmadan yemeğimizi yeriz
Daha sonra nasılsa yine uğrarım

Size hoş sohbetler ve hayırlı akşamlar
Allaha emanet olun...

çok çok geçmiş olsun inş ağrıların son bulur...

kızlar güzel dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim

geçmiş olun canım...geçenlerde wiks muhabbeti yapmıştık.arkadaşlar yazmıştı.ondan bikaç gün önce ben kızıma denemiştim iyi gelmişti.bidene belki senin kızınada yarar..topuğuna bigüzel wiks sürüp kalın bi çorap giydir öyle yatsın gece...benimki günler sonra ilk defa sabaha kadar mışıl mışıl uyumuştu..bikaç gün devam et inş yarar...

kızlar ben iyiden iyiye yaşlanmışım
mausumun pili bitti okuyorum okuyorum yazmıyorum göndermek zor geliyor.maussuz kullanmayı iyi beceremiyorum. kumandanın pilini çıkarttım oda işe yaramadı. bilgisayarın mausunu almak şimdi aklıma geldi. bunadımmı ne orda pc nin başında boşta maus var benim alıp değiştirmek aklıma gelmiyor

topiki temsilen ben cevap vereyim. kendisi çocukları hasta olanlar var. ama grupta iyi kilo verenlerimiz var. biz de onlarla sevinip motive olmaya çaılışıyoruz canım. erkeleri azdırma bakanı hosuma gitti. :)))
slm canım öncelikle hastalara acil şifalar diliyorum o zaman...erkekleri azdırma bakanı eskiden kalma aslında bi arada kkda herkese rütbe veriolardı bende erkeklerle ilgili espriler yapınca bu rütbe yi yapıştırdılar üstüme...
Canım ben canım tatlı isteyince bu şekersiz pudingler varsa onlardan y

Canım bende 103le başladım şu anda 97 kiloyum boyumda 1.73 merak etme burda güzel kilo veriliyor hosgeldin aramiza
güzel vermişsin inşallah bende vercem hepsini....

slm canım ben tanıyamadım ama sizi kusura bakmayın evet asker eşleri topigindenim tainimiz çıktı canım tatvandayız biz şimdi...yarışma konusuna da memnuniyetle diyorum şekerim isteyen herkesle yarışa varım ben...102 kiloyum boyum 1.70.

Son düzenleme:

inşallah veririz geçen sene bu zamanlar başladım 95 le haziranada 79 u gördüm ramazandan beri bu kilomda sayıyıyorum inşallah mmotivasyonum gelirse 70 li rakamları görmek istiyorum

kızlar ben bugun yediklerimi yazayım sabah haşlanmış yumurta ve haşlanmış patates 1 tane de salatalık .üstüne şekersin türk kahvesi yanında lionlu soda ..öglene doğru 1 elma 2 gibi birkaçtane badem 2 kayısı 2 incir 4 gibi 1 tane mandalina 5.30 da haşlanmış yogurtlu brokoli ve 1 tabak pırasa yemegi ...
saat 12 de gittim 1 saat koşu bandına ve bisiklete bindim 1 ssat yüzdüm sonrasında sauna ve fin hamamı ...şimdide kızım için tekrar havuza gidicem aslında yorgunum ama onu kıramadım gitsin kilocuklar ya yaza kadar

aynurrrrrrrrrrrr kaynana bi geldi seni yıktı gitti kendine bi gelemedin cücüş bak şafakımızı bilem yazmadın bugünnn oku üfle az kendine

benim kosullarıma uygun kim var.
Boyum 177, zayiflamaya karar verdigimde 92.4 düm. Bugun 87.6 yım. hedefim mayis ayina kadar 73 kiloya inmek. ben kiminle yarişabilirim. Hani askerde badi oluyorlar... Badi mi ariyorum?

inşallah veririz geçen sene bu zamanlar başladım 95 le haziranada 79 u gördüm ramazandan beri bu kilomda sayıyıyorum inşallah mmotivasyonum gelirse 70 li rakamları görmek istiyorum

vermişsin işte ne güzel devam et arkadaşım yerinde saymazsın yeniden düşmeye başlayacaktır merak etme ben geçen nisan filan herhalde 111 kiloydum şimdi 102 bende 75 e inmek istiyorum inşallah olacak

vermişsin işte ne güzel devam et arkadaşım yerinde saymazsın yeniden düşmeye başlayacaktır merak etme ben geçen nisan filan herhalde 111 kiloydum şimdi 102 bende 75 e inmek istiyorum inşallah olacak

benim kız dalga geçiyodu benle anne lojmanda en kilolu sensin diye verince çocukta güne gittik komutan eşinin yanında demesinmi annem sizdende zayıf oldu diye anam çocuklar fena valla napcamı bilemedim

iyi akşamlar
daficim geçmiş olsun
egedeniz tekrar hoşgeldin evişlerini bitiremedin aksilikler seni buldu ama sağlık olsun inşallah da halledersin
bugün iştahsızım nedense yedim yine bişeyler aç durmayım diye
kabızlık için de eşime sinameki aldırdım ama lokman hekimin sahibi arkadaşı başka bir bitki çayı vermiş onu içtim sanırım işe yarayacak

valla geçen sene bingölün meşhur en berbat ilçesindeydik şimdi rahatladık allaha şükür muğladayız

kurtulmuşsunuz ya buralardan tatvanı bilirsin o zaman sen gezmişsinizdir bingöl yakın ya ...
muglada yine asker eşleri topiginden bi arkadaş var görüşüyomusunuz özebuss niki

asu kabızlık bittimi baya kilon gidicek çok azimlisin maşşallah
soğuk süt denesen nasıl olur süt beni bozar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…