Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selam cücüşlerimm ben geldimm :16::16::16:

nasılsınız ? benden iyilik , dün akşam arkadaşlar vardı , balık yaptım onlara mmmm parmaklarını yedilerr :56::56::56:

birde arkadaşımın bugün doğum günüydü , ona küçük bi pasta aldım , ama ben yedimmi ?? EVET yedim , PİŞMANmıyım ? bilmemki pişmanmıyım değilmiyim,azcık pişmanım sanırım , ama gevşeklik bende güzell inişler olunca kilomda , bu küçük aklımla kendimi ödüllendirdimm , vurun bana , tükürün , dövün,kemiklerimi kırın :22::22::22::22::22:

YOLCUcum canı geçmiş olsun kuzuna , 15 tatilde yaptıracak olmanız iyi olmuş ,sağlıcakla atlatırsınız inşAllahh :34::34::34:

ESOŞumm amanda amann ne de sevinirmiş ajanda alacağına ,canım benim bu sene çookk güzel şeylerle dolduracan inşAllah onu , birde bebişler gelecek olursa , hamiş ajandasıda alırızzz :49::49::49::49:

YENAcımm baktım fotona , hay maşAllah ,az kaldı kuzum o günleri tekrardan görmene :32::32::32:

tencerelerimi hayırlayan tüm fıstıklar ,darısı başınıza olsun , hepimiz yağsız yağsız yapalım yemeklerimizi seramiklerde :27::27::27:

hepiciğinizi öperim , dayaklık Aynurdan sevgilerr :16::16::16:

kuzum yok öyle bir şey olmadı. unut unut, sen tam gaz yoluna devam et. bak bu ara diyet konusunda da, eşine özlemde de sabrın tükenmek üzeredir. o yüzden olur böyle ufak kaçamaklar. eşin gelince de 1 kez yaparsan hiiiç sorun olmaz. dövmez severiz yani seni :))
istersen 2 gün üstüste protein günü yaparsan pasta geldiği gibi gider hemen :)

kuzum valla hamile kal da sana da alıp yollayayım hediye. düşünsene sen daha anne karnındayken annen senle ilgili notlar tutup sana okuttursa ne mutlu olurdun :))

selam hanımlarr..
herkes iyidir umarım..

ben pek iiy diilim regl oldum çok ağrım var.. dün oldum... yerimden kımıldayamadım tüm gün ... apranax sağolsun 2 tane içtim ama daha fazla da içmek istemedim. bugün de sabah 1 tane içtim kahvaltıdan sonra işyerinde anca etkisini göstermeye başladı..
sanırım ameliyat olucam ama şu miyom yüzünden çektiğim ağrı.. en azından 1 kere çekerim sonra düzelirim inşallah..

cumartesi oğlumun doğum gününü kutladık :16:
çok güzel geçti. pastasını bir arkadaşım yapmıştı sağolsun şeker hamuruyla tamm hayal ettiğimiz gibi bir pasta yapmış dinazorlu.
tabii hem ondan hem diğer şeylerden yedim.. üstüne de pazar regl olunca bu sabah korka korka tartıya çıktım .. 85,9 :43:
2 günde 1,5 kilo almışım yahu.. bu bir rekor olmalı. :22:

esracım ajanda aldın mı kendine :)
inşallah hep güzel notlarla güzel randevularla doldurusun onu.. ve de en kısa sürede de (hayırlısyla) hamilelik ajandası da almak nasip olur...

2.çocuk konusunu düşünüyorum ben de uzun süredir. yani istiyorum ama maalesef şartlar elvermiyor.. ev kredimiz var.. annem rahatsız "artık bakamam bir bebeğe" diyor.. haklı da...
ama kardeşi olsun isteiyorum hep oğlumun... hoş, bendeki miyom yüzünden zaten şu anda olmaz demişti doktorum..
velhasıl bu ve bunun gibi bir çok nedenden dolayı bu fikri rafa kaldırmıştık eşimle..
ama arkadaşım (2 çocuklu) oğğlumun doğumgününde "bence çocuğa en güzel miras, kardeşidir" deyince afalladım kaldım öyle :53: sanki bi anda gözümdeki perde kalktı... isteğim yeniden oluştu ama şartlar gene ayn şartlar.. kafam karışık fena halde yani anlayacağınız...

bu arada ender saraç'ı beğenirseniz son kitabını alıp okumaya başladım, tavsiye ederim, "artık ruhunuzu besleyin" idi sanıyorum adı...
okumaya başladım ama adını bilmiyorum tam :1:
dün bir çırpıda 70 sayfa okudum hemen hemen.. biraz ruhani bir kitap yani sevenlere tavsiye ediimm :34:
....

ben en iyisi çıkıp yürüyeyim iş felan yapacağım yok en azından yürüyüşümü yapmış olurum bari
dukan idolüm aynur da kaçamak mı yapmış ne bişey olmaz kuzum halledersin sen insanız hepimiz olacak o kadar ben de epeyce gevşedim fikir olarak ne yalan söyleyim

kuzum yok öyle bir şey olmadı. unut unut, sen tam gaz yoluna devam et. bak bu ara diyet konusunda da, eşine özlemde de sabrın tükenmek üzeredir. o yüzden olur böyle ufak kaçamaklar. eşin gelince de 1 kez yaparsan hiiiç sorun olmaz. dövmez severiz yani seni :))
istersen 2 gün üstüste protein günü yaparsan pasta geldiği gibi gider hemen :)

kuzum valla hamile kal da sana da alıp yollayayım hediye. düşünsene sen daha anne karnındayken annen senle ilgili notlar tutup sana okuttursa ne mutlu olurdun :))

yok cücüümm yaa diyet konusunda sabrım var ama askerim konusunda artık iyiden iyiye sıkışmaya başladım , eşimde aynı durumda bi an önce bitse diye bekliyozz :32::32::32:

pastayı canım istediği için yemedim , sırf kendimi ödüllendireyim diye yedim ,aaa manyakmıyım ne yaavv :37::37::37:

ayy benim aklımda var zaten bebişime günlük tutmak , birde rutin fotolar çekinip o günlüğe eklemek :16::16::16:

kızlarr buarada Kanaltürkte Canan Karatay varmış bugün , ilgililere duyurulurr :34::34::34:

ben en iyisi çıkıp yürüyeyim iş felan yapacağım yok en azından yürüyüşümü yapmış olurum bari
dukan idolüm aynur da kaçamak mı yapmış ne bişey olmaz kuzum halledersin sen insanız hepimiz olacak o kadar ben de epeyce gevşedim fikir olarak ne yalan söyleyim

bende çıkacam şimdi Asuşum , yürüyecem birazz :8::8::8:

ayy bebeem ne bileyim yaa , yiyipte vicdan yapmakta kötü ama bunun nedeni hep o tartıda gördüğüm 75.9 du ,aayyhh şimdi 2 hafta kovalarım bir daha göreyim diye :25::25::25:

selam hanımlarr..
herkes iyidir umarım..

ben pek iiy diilim regl oldum çok ağrım var.. dün oldum... yerimden kımıldayamadım tüm gün ... apranax sağolsun 2 tane içtim ama daha fazla da içmek istemedim. bugün de sabah 1 tane içtim kahvaltıdan sonra işyerinde anca etkisini göstermeye başladı..
sanırım ameliyat olucam ama şu miyom yüzünden çektiğim ağrı.. en azından 1 kere çekerim sonra düzelirim inşallah..

çok güzel geçti. pastasını bir arkadaşım yapmıştı sağolsun şeker hamuruyla tamm hayal ettiğimiz gibi bir pasta yapmış dinazorlu.
tabii hem ondan hem diğer şeylerden yedim.. üstüne de pazar regl olunca bu sabah korka korka tartıya çıktım .. 85,9 :43:

inşallah hep güzel notlarla güzel randevularla doldurusun onu.. ve de en kısa sürede de (hayırlısyla) hamilelik ajandası da almak nasip olur...

2.çocuk konusunu düşünüyorum ben de uzun süredir. yani istiyorum ama maalesef şartlar elvermiyor.. ev kredimiz var.. annem rahatsız "artık bakamam bir bebeğe" diyor.. haklı da...
ama kardeşi olsun isteiyorum hep oğlumun... hoş, bendeki miyom yüzünden zaten şu anda olmaz demişti doktorum..
velhasıl bu ve bunun gibi bir çok nedenden dolayı bu fikri rafa kaldırmıştık eşimle..
ama arkadaşım (2 çocuklu) oğğlumun doğumgününde "bence çocuğa en güzel miras, kardeşidir" deyince afalladım kaldım öyle :53: sanki bi anda gözümdeki perde kalktı... isteğim yeniden oluştu ama şartlar gene ayn şartlar.. kafam karışık fena halde yani anlayacağınız...

bu arada ender saraç'ı beğenirseniz son kitabını alıp okumaya başladım, tavsiye ederim, "artık ruhunuzu besleyin" idi sanıyorum adı...
dün bir çırpıda 70 sayfa okudum hemen hemen.. biraz ruhani bir kitap yani sevenlere tavsiye ediimm :34:
....

geçmiş olsun canım yaa...ay o ağrı yokmu illet ağrı benimde ömrümü tüketti..bekarlığımdan beri her seferinde çekerim o ağrıyı..kaç kere hastanelik oldum...yok evlenince geçer yok doğum yapınca geçer falan dediler hepsi bende hikaye oldu...kaç tane doktora gittiysem hiç bişey yok diyolar...her 100 kadından biri hiç sebepsiz yere (miyomyada iltiyap gibi şeyler olmadan)ömür boyu çekerlermiş bu ağrıyı ve ben onlardan biriymişim..hamile olmadığına eminsen hiç çekme ağrıyı geleceğini anladığın an ilaç iç dedi doktor.ama seninkinin sebebi belliymiş...inş tedaviden sonra tamamen rahatlarsın...buarada 2.çocugu düşünüyosan erteleme derim..tabiki kolay değil ama Rabbim bi sıkıntı verdimi dermanınıda veriyo..oyüzden kafanı karıştırma kendini doldurma derim benn...ama tabiki sen bilirsin nacizane bir tavsiye sadece....

Selam cücüşlerimm ben geldimm :16::16::16:

nasılsınız ? benden iyilik , dün akşam arkadaşlar vardı , balık yaptım onlara mmmm parmaklarını yedilerr :56::56::56:

birde arkadaşımın bugün doğum günüydü , ona küçük bi pasta aldım , ama ben yedimmi ?? EVET yedim , PİŞMANmıyım ? bilmemki pişmanmıyım değilmiyim,azcık pişmanım sanırım , ama gevşeklik bende güzell inişler olunca kilomda , bu küçük aklımla kendimi ödüllendirdimm , vurun bana , tükürün , dövün,kemiklerimi kırın :22::22::22::22::22:

YOLCUcum canı geçmiş olsun kuzuna , 15 tatilde yaptıracak olmanız iyi olmuş ,sağlıcakla atlatırsınız inşAllahh :34::34::34:

ESOŞumm amanda amann ne de sevinirmiş ajanda alacağına ,canım benim bu sene çookk güzel şeylerle dolduracan inşAllah onu , birde bebişler gelecek olursa , hamiş ajandasıda alırızzz :49::49::49::49:

YENAcımm baktım fotona , hay maşAllah ,az kaldı kuzum o günleri tekrardan görmene :32::32::32:

tencerelerimi hayırlayan tüm fıstıklar ,darısı başınıza olsun , hepimiz yağsız yağsız yapalım yemeklerimizi seramiklerde :27::27::27:

hepiciğinizi öperim , dayaklık Aynurdan sevgilerr :16::16::16:

Sağol canım..
Rabbim senide tez zamanda sevdiceğine kavuştursun inş.

ben kaçtım yavruşlarr , bu vicdan azabıyla daha oturamam , herkesi öpücükledimm :54::54::54:

selam kızlar...

ben bugün oruca niyetlendim tamda sağlıklı beslenme niyetindeyken olmadı demi...ama hem borcum var hemde kendimi terbiye etmem lazım özellikle elimi tatlı birşeylere sürmemeyi öğrenmek adına 1 ay hiç tatlı yemezzsem belki bu bağımlılığımdan kurtulurum...

sabah 5 te kalktım
1 yumurta
2 dilim beyaz ekmek
marul salatalık domates
5 zeytin
2 tk bal+ incecik bir dilim kek yedim yanın da şekersiz ıhlamur içtim...

acıkmadım sadece başım ağrıdı...3 günde alışırım sanırım sadece pazar günü ara vericem...

Aynurcum tencerelerini güle güle kullan...dün baktım esseden bende ama basit geldi bana...teflonlarımı karacadan almıştım 2,5 senede çok deforme oldu hiç iyi değilmiş...seramik yada döküm takım alıcam bende...

Esracım benimde kaşıklar yeni ama paslanma oluştu inanırmısın güllüğe 2 takım almıştım çok bilinmeyen bir marka ama taş gibi çıktı ne soldu ne de paslandı özel günler için alınan ki doğru dürüst kullanmıyorum paslanma yaptı...bi sürü para verdim..

bugün işyeride çok sıkıntılı herkesin başından dumanlar çıkıyor. pazartesi gününün yoğunluğu sabahta eşimle bozuştuk biraz anammm bugün çok sıkkınım...

hepinizi öpüyorum...:16:

geçmiş olsun canım yaa...ay o ağrı yokmu illet ağrı benimde ömrümü tüketti..bekarlığımdan beri her seferinde çekerim o ağrıyı..kaç kere hastanelik oldum...yok evlenince geçer yok doğum yapınca geçer falan dediler hepsi bende hikaye oldu...kaç tane doktora gittiysem hiç bişey yok diyolar...her 100 kadından biri hiç sebepsiz yere (miyomyada iltiyap gibi şeyler olmadan)ömür boyu çekerlermiş bu ağrıyı ve ben onlardan biriymişim..hamile olmadığına eminsen hiç çekme ağrıyı geleceğini anladığın an ilaç iç dedi doktor.ama seninkinin sebebi belliymiş...inş tedaviden sonra tamamen rahatlarsın...buarada 2.çocugu düşünüyosan erteleme derim..tabiki kolay değil ama Rabbim bi sıkıntı verdimi dermanınıda veriyo..oyüzden kafanı karıştırma kendini doldurma derim benn...ama tabiki sen bilirsin nacizane bir tavsiye sadece....

.
sağol canım.. sneinki de sebepsiz yere daha fena.. ben en azından miyomu aldırırsam kurtulurum diye bir ümidim var..

ben kaçtım yavruşlarr , bu vicdan azabıyla daha oturamam , herkesi öpücükledimm :54::54::54:

hadi bakalım aynurcum.. o kadar da takma ama çok etki edeceğini sanmam yaw 1 dilim pastanın :44:

selam hanımlarr..
herkes iyidir umarım..

....

Ayçacım Allah oğluna uzun, sağlıklı ömürler versin. yediklerinin şişliğidir o kilo da. birkaç gün sonra eski haline dönersin bence.

birazdan çıkıp alıcam ajanda(ları)mı. bir taneyle yetinirim umarım. inşallah sen de ikinci bebeğinde tutarsın günlük. malesef bizde de durum farklı gözükmüyor canım. biraz birikim yapıp ilk çocuğu düşünüyoruz. o bakıcıya bırakılacak kıvama geldiğinde tekrar işe dönerim ben de sanırım. evi ancak o zaman alabilecez. 5 yılda ödersek ikinciyi de o bitince yaparız belki. ilki 31-32, ikinci 37-38de anca olavak herhangi bir problem çıkmazsa tabi Allah'ın izniyle. sen daha gençsin hatırladığım kadarıyla. borç azalınca yap bence en geç ikinciyi. hakikaten kardeş bambaşka. sen de yaşayıp görmüşsündür zaten. Sağlıkla kavuşmayı nasip etsin Allah yavrularımıza.

selam kızlar...

ben bugün oruca niyetlendim tamda sağlıklı beslenme niyetindeyken olmadı demi...ama hem borcum var hemde kendimi terbiye etmem lazım özellikle elimi tatlı birşeylere sürmemeyi öğrenmek adına 1 ay hiç tatlı yemezzsem belki bu bağımlılığımdan kurtulurum...

sabah 5 te kalktım
1 yumurta
2 dilim beyaz ekmek
marul salatalık domates
5 zeytin
2 tk bal+ incecik bir dilim kek yedim yanın da şekersiz ıhlamur içtim...

acıkmadım sadece başım ağrıdı...3 günde alışırım sanırım sadece pazar günü ara vericem...

Aynurcum tencerelerini güle güle kullan...dün baktım esseden bende ama basit geldi bana...teflonlarımı karacadan almıştım 2,5 senede çok deforme oldu hiç iyi değilmiş...seramik yada döküm takım alıcam bende...

Esracım benimde kaşıklar yeni ama paslanma oluştu inanırmısın güllüğe 2 takım almıştım çok bilinmeyen bir marka ama taş gibi çıktı ne soldu ne de paslandı özel günler için alınan ki doğru dürüst kullanmıyorum paslanma yaptı...bi sürü para verdim..

bugün işyeride çok sıkıntılı herkesin başından dumanlar çıkıyor. pazartesi gününün yoğunluğu sabahta eşimle bozuştuk biraz anammm bugün çok sıkkınım...

hepinizi öpüyorum...:16:

Nevincim benim de günlükler paslanmadı. ama bıçakları öbürleri kadar iyi kesmiyor. eşim o yüzden onları da kullandırmıyor. sanırım bıçaklar daha keskin olsun diye yaptıkları bir işlem paslanmasına neden oluyor. kaç şikayet var şikayetvarda bunla ilgili bir görsen. yazık valla ödediğimiz çuvalla paraya.

bu arada Allah kabul etsin oruçlarını. terbiye etmek için kendini çok iyi hakikaten oruç. yoksa zıvanadan çıkıyoruz yemek görünce.

Ben de çıkayım. yaklaşık yokuş yukarı 2 km yürüyeceğim. işe yarıyordur bunlar inşallah. beden ölçülerimizi alınca görücez tekrar :9:

bu ev işi neden bitmez acaba...
tam her şey bitti derken öyle bir şey çıkıyor ki karşıma...
iki hafta önce üst komşuda taşan su benim eve girmiş ti ya.. hiç su yok dediğim odanın gömme dolabı su içinde.. çocukların kırtasiyeleri, önemli evraklar ilaçlar.. yoedek yorgan yastıklar... yazlıklar....hepsi nemlenmiş.
hepsini çıkarıp küçük odada kalorifer civarına kanepenin üzerine ve her yere dizdim... kurusunlar bakalım..
sabrımı deniyor bu ev benim:50::50::50::50::50::50::50::50::50:

ortalığı toparlayıp duşu mu da aldım.. kahvemi de içtim.. saçlarım kuruyunca işe doğru yollanıcam artık.. bu gece uykuyok..
yarını da uyuyarak geçiririm... sonra bakalım ne olur..
bakalım kaç gramcık veririm bu hafta..

bende işe giderken bir süre yürüyeyim de bari cumaya listelerin en az birine girebileyim :52::52::52::52::52::52::52::52::52:

herkeslere selamlaaar:)
kk bugün biraz yavaş, geçmişe bakarken baya bi zorlandım o yüzden, neyse sonunda bitirdim ama:27:

dün tansiyon aletini aldık eşimle, inş işe yarar bişey almışızdır, koldan ölçüyor, ACURA MARKA, dijital.
ebe kuzenim var, tansiyon aletini aldıktan sonra aleti ona gösterdim, o da iyidir heralde dedi, benim tansiyonum hep düşük çıkar
getir bi ölçelim dedi, ölçtük tam doğru gösteriyor dedi, iyi dedi:)
inş öyledir:))
bu da fotosu:
Eki Görüntüle 586132

bugün nedense pek bi keyifsizim sabahtan beri ve de biraz suratsız:27:.........:25::25::25:

aa birde dün aktara uğradık, stress kökenli yüksek tansiyon için ne öneriyorsunuz dedim, oğul otu çayı dedi, bakalım bugün içeceğim....
çünkü benim asıl kökenin stress olduğu kanısına vardım ben kendi içimde, tabi ekler muhakkak var kilo gibi mesela....
birde şu da iyi geliyo oldukça yüksek tansiyona, bizzat denedim:)):27:

1limonun suyunu içmek ve hemen ardındanda 1diş sarımsağı 2ye bölüp ilaç gibi yutmak....
sarımsak çiğnenmediği için ağızda koku yapmıyo hiç....

rabbim tüm hasta olanlara şifa versin inş...... AMİN

tansiyonu takma kafana.. tuzu azalt. salçadaki ekmekteki tarhanadaki ekstra tuzu düşün ve yemekleri mümkünse tuzsuz ya. sadece günlük 20 dakikalık yürüyüşlerle bu sorunu çözersin.. birde sana sorun olabilecek şeylerden uzak durmaya çalış.. benim geçen sene hep 160/110 du bu sene kilo verip yürüyüşlere başlayınca vede stres ten uzak durunca 120/80 e düşüverdi...

bira dediysem öyle şişelerle değil.. 3 şişeyi 4 kişi paylaştık.. yanında azıcık patlamış mısır ve çerezle.. çocuklardan konuştuk.. sırf sefasına.. sarhoş etmedi.. azıcık gevşetti sadece evdeki işlere devam edebilmem için.:52::52::52::52::52:

tansiyon aletini dijital alma.. her şeyden etkilenip yüksek çıkartıyor. ERKA marka manuel aletlerden al.. sağlık ocağından nasıl kullanılacağını da öğren. en sağlıklısı bu bence..

sen bir doktor olarak; inan tansiyonum hakkında yazdıkların içimi çok ferahlattı, tabiri caizse içime su serptin inan.......
çok teşekkür ederim, Rabbim sanada sıkıntı vermesin inşaallah.....

çerez sefa mevzusunada okey:)):128:

dün eşimle alışverişe gittiğimizde eşimle bi bakalım dedik tansiyon aletlerine, orda da aldık, şimdilik bunu aldım zaten, eğer ihtiyaç
olursa daha iyisini alıcaz... ama inş ihtiyaç olmaz...
ACURA MARKAYMIŞ, koldan ölçüyo, dijital.
bu marka spor malzemeleri de satıyormuş ve 1.sınıfmış ürünleri, öylede olunca aldım bende.
marka tavsiyen için, fikirlerin içinde çok teşekkür ederim canım, rabbim senden razı olsun inş,
rabbim sana hayırlar versin inş....
AMİN
beni öyle sevindirdinki anlatamam....
aldığım tansiyon aletinden bi görünüş:)
bakarsan....:34:
$ACURA-AC-9080-KOLDAN-OLCER-TANSIYON-ALETI__64923045_0.webp
koccaman öpüyorum, kolay gelsin sanaaaa.....:16::16::16:
şuan nöbettesin galiba:):16:

Günaydın kızlar,

nasılsınız? umarım keyifler iyidir. ben biraz kırgın hissediyorum. dün üşüdüm galiba. ama sporumu yaptım en sonunda. ayağım baya toparladı. bu sabah itibariyle de 84.5 kgmı gördüm.

Geçmişe baktım şöyle bi. Özlemcim eviniz hayırlı olsun tekrardan. Allah ödeme kolaylığı versin.

Cecoş kızının bisikleti de, kızının verdiği tepkiler de süpermiş. ne sevimli bir şay o ya. maşallah :nazar:

Meyracım tansiyonla ilgili önemli hususları Egedeniz söylemiş. bi de tansiyon ölçtürmeye yürüyerek gidiyorsan o da yüksek çıkmasına sebep olabilir. eve tansiyon aleti edinip dinlenme halindeyken ölçsen daha sağlıklı sonuçlar edinirsin. biz de bir tane manuel var, bir tane de bilekten ölçen. şansımıza genelde aynı çıkıyor ikisinin sonuçları. manuel olan erka, bilekten ölçen blue light. ben evdeysem annemin tansiyonunu manuel ölçüyorum, yalnızsa bilekten ölçüyor. ama bilekten olanlar genelde doğru sonuç vermiyor deniyor.

Nursenacım dişin içn geçmişler olsun. soğuklarda da zor olur.

çok teşekkür ederim canım.....

Selam kizlaaar

Aynurcum tencerelerin hayirli olsun
Banucum
tencere maceren cok komikmis ama ben olsam belki bende tuzaga düserdim ozamanlar, insanlar ne uyanik ya pis sahtekarlar :47::47:

Meyracim tansiyonun insallah düzene girer canim sIkinti etme..

Kizlar umarim hepiniz iyisindizdir, ben iyiyim sükür ama pazar günü sIkici iste :))

Bu arada dogum yapan arkadasim yazdi bugun bana,
bebege ben türkiyeden bir kiyafet almistim daha önce vermistim arkadasima, onu giydirmis,
bide resim yollamis, emine teyzesini bekliyor diye
sen küstün bana dedi, yok mok dedim,
özür diledi iste felan
gel gibi laflar etti
ama gelemiyecegimi, bebisi benim yerime öpmesini söyledim
öyle iste.. insan ne olursa olsun üzülüyor :5:

saol canım....

Kizlar öglen yemegimi sunuyorum size
komik görünüyor ama güzeldi :))

dikkatli besleniyorum gördügünüz gibi, kahvaltimda güzeldi bugun (normaldi yani saglikli)

Eki Görüntüle 585337

çok güzel bir menü:)
:46::46::46::46::46:

Canım ben electroworldden aldım geçen sene koldan oluyordu ve 70e aldım bir bak istersen

saol canım...

meyracım bende de tansiyon aleti var braunun koldan ölçen ama otomatik olanı ben memnunum canım

sende saol canımcım...

Selamün Aleykümm kızlaarr

iki gün aradan sonra tekrar aranızdayımm...cuma akşamki doğum gününe gittik kv ye...
hazır gitmişkende kaldık orda ...yediklerime dikkat ettim ama sporumu yapamadımm iki gündür..
yarından itibaren telafi edicem inş.
gerçi çok belim ağrıyodu evdede olsam yapamayabilirdim...
kuzuyu ameliyat ettiricez diye herkes tepkili...kimseye dert anlatamıyoruzz...
sendede vardı aldırmadın bak duruyon güzel güzel diyolar...ama bilmiyolar benim hala boğazlarım şiştimi 15 iğne yemeden arkasındanda ilaçla devam etmeden kendime gelemediğimi...neyse çocuk iyi olduğu zaman anlarlar artık neden ameliyata olur dediğimizi....neyse bende haberler bukadar şimdilik,sizler nasılsınız?
bu arada aynurcum güle güle kullan tencerelerinii..
cecocumm bisiklette güzelmiş gerçekten eminim çok sevinmiştir kuzucun...benimkide istiyo ama bakalım nezaman alırız...bu arada senin tencere hikayenin bir benzerinide babam yaşamış....fırın kazandın demişler kıytırıktan bir uyku seti kakalamışlar..inatla ödemedi oda...tabi imzası var ellerinde 2 sene sonra faiziyle ödemek zorunda kaldı bundan 13 sene önce 170 lira içimize oturmuştu valla...
kuzuma ders çalıştırıcam kaçıyorum....

Allaha emanet olun...

rabbim kolaylık versin inş canım...

Çatal kaşıklar mevzu bahis olunca ben de çok dertliyim Nursenacım. benim de çeyizime konan yemek ve tatlı bıçakları makinada yıkandıkça paslanmaya başladı. garantisi henüz bitmedi. değiştiricez ama yine oluyormuş aynı şey. çok severek, dünya kadar da para vererek almıştım. sanırım yeni teknoloji kullanılıyormuş ve paslanıyormuş bu yüzden bıçaklar. benimki jumboydu. daha sonra araştırdık ki korkmaz, karaca, hisar ve jumbo gibi bütün büyük markaların ürettiği çatal bıçaklar da aynı sorunlar yaşanabiliyormuş.

diş sorununu da umarım en kısa zamanda tamamen çözer, rahat edersin canım. bu arada antibiyotik kullandın mı bilmiyorum ama geçen bir yerde antibiyotik kullanımının da 1-2 kg kadar kilo aldırabileceği yazıyordu.

bende tüm bıçaklarımı eilmde yıkıyorum.....

çocuklar gibi şenim bugün kızlar. gidicem kendime ajanda alıcam. klasik ece ajandam... eşim çok gülüyor bu halime. 30 yaşına geldin, mücevherci dükkanı yerine kırtasiyeciye girince mutlu oluyorsun diyor :9:

bu senekileri daha bir özenerek alıcam. inşallah içlerine bol bol duruşma günleri işaretlemek de nasip olur.

bu arada ece ajandası hamilelik ajandası da çıkartmış. inşallah kısmet olur onlardan da edineceğim günler :)

kırtasiye sevgisi birinci sınıf öğrencisine denk şekilde aynen bendede var:1::1:
kırtasiyeye girdiğim zaman neyi alacağımı şaşırırım gerçekten:)) aynı çocuk gibiyiz değilmi:))
şuan bile boya kalemlerim var yani:1::1::1:
arada resim yapar boyarım....
manzara resmi vs...
yada çiçek falan...

esda 70 sayfa okudum hemen hemen.. biraz ruhani bir kitap yani sevenlere tavsiye ediimm :34:
....

oğlunun doğum günü kutlu olsun canım...

selammmmmm...
ben geldimmm...:))):3::3::3::3::16::16::16::16:

oo hosgeldin abla nerelerdeydin :))

meyracim canim tansiyonun aletni hayirli olsun insallah güzel rakamlar gösterir sana :))

Esracim ajanda alacakmissin, aslinda bende alsam güzel olurdu ama bu aralar pek lazim degil sanki,
ama bende nedense bayilirim ajandalara :))

egedeniz canim evin sIkinti yapiyormus, temizlik heleki nemli seyler insani cok sinir ediyor, insallah bidaha böyle sIknti yasamassin..

Dafi ablacim
gece gelmis herkes gittikten sonra :) hosgelmissin

Aynurcum yedigin pasta hayirli olsun :))

Alessandra canim sen 1 bucuk kilo fazla cikmissin ama gecen hafta bende regl yüzünden öyle ciktim :)
bide aklima geldi tartilmadan önceki aksam bol tuzlu badem yediydim, kesin varya oda beni fazla cikarmis olabilir,

2 gündür beslenmem cok güzel kizlar, inanin mutfakta revani var ama dokunmuyorum :))
Bide ayiptir söylemesi okadar güzel yaparimki..
mutfaga gidip gidip geliyorum, ama kendimi zor tutuyorum,
bugun son kalanlarin hepsini babama ve kardesime filan yedirtcem ki kalmasin,
dün koydum koca bi tabak, sunlari yiyin ya dedim önüne koydum babamin :) o asla hayir diyemez tatliya,
insallah bugun biter bende kurtulurum

buseferde annem tutturmus pizza yapacaz diye, sanirim yarin yapcaz
ben biktim valla biktim, bu kadin insana diyet miyet yaptirmiyor
napabilirim sizce ? DIyet pizza gibi bisey olabilirmi kendime, yoksa hicmi yemiyim?
tavsiyelerinizi bekler gözlerinizden öperim :38::37:

bir yerde antibiyotik kullanımının da 1-2 kg kadar kilo aldırabileceği yazıyordu.
doğru olabilir esracım
ben geçen hafta artı çıktım bu haftada artmaya devam ediyor. herzamanki yiyiş tarzımı hiç değiştirmedim sadece suyu biraz azalttım ve antibiyotik kullandım. menümü azaltmayı düşünmüyorum ama herzamanki menümü devam ettirdiğimdede artıya geçmeye başladım. ben bu menüyle gram gram eksiliyordum.

sen bir doktor olarak; inan tansiyonum hakkında yazdıkların içimi çok ferahlattı, tabiri caizse içime su serptin inan.......
çok teşekkür ederim, Rabbim sanada sıkıntı vermesin inşaallah.....

çerez sefa mevzusunada okey:)):128:

dün eşimle alışverişe gittiğimizde eşimle bi bakalım dedik tansiyon aletlerine, orda da aldık, şimdilik bunu aldım zaten, eğer ihtiyaç
olursa daha iyisini alıcaz... ama inş ihtiyaç olmaz...
ACURA MARKAYMIŞ, koldan ölçüyo, dijital.
bu marka spor malzemeleri de satıyormuş ve 1.sınıfmış ürünleri, öylede olunca aldım bende.
marka tavsiyen için, fikirlerin içinde çok teşekkür ederim canım, rabbim senden razı olsun inş,
rabbim sana hayırlar versin inş....
AMİN
beni öyle sevindirdinki anlatamam....
aldığım tansiyon aletinden bi görünüş:)
bakarsan....:34:
Eki Görüntüle 586079
koccaman öpüyorum, kolay gelsin sanaaaa.....:16::16::16:
şuan nöbettesin galiba:):16:

güle güle kullan... sağlıklı günlerde inşallah...
acura iyi markalardan biri dijitallerde..
ama kullanırken dikkat edeceğin şeylerden biri aleti taktığın bileğini kalp seviyesinde tutman, diğeri ise ölçüm sırasında ani hareket, çok derin soluk alma, konuşma gibi aktivitelerden uzak durman.. bu tarz hareketlerde ölçümde hatalı sonuçlara yol açıyor.

Back
X