Selam cücüşlerimm ben geldimm
nasılsınız ? benden iyilik , dün akşam arkadaşlar vardı , balık yaptım onlara mmmm parmaklarını yedilerr
birde arkadaşımın bugün doğum günüydü , ona küçük bi pasta aldım , ama ben yedimmi ?? EVET yedim , PİŞMANmıyım ? bilmemki pişmanmıyım değilmiyim,azcık pişmanım sanırım , ama gevşeklik bende güzell inişler olunca kilomda , bu küçük aklımla kendimi ödüllendirdimm , vurun bana , tükürün , dövün,kemiklerimi kırın
YOLCUcum canı geçmiş olsun kuzuna , 15 tatilde yaptıracak olmanız iyi olmuş ,sağlıcakla atlatırsınız inşAllahh
ESOŞumm amanda amann ne de sevinirmiş ajanda alacağına ,canım benim bu sene çookk güzel şeylerle dolduracan inşAllah onu , birde bebişler gelecek olursa , hamiş ajandasıda alırızzz
YENAcımm baktım fotona , hay maşAllah ,az kaldı kuzum o günleri tekrardan görmene
tencerelerimi hayırlayan tüm fıstıklar ,darısı başınıza olsun , hepimiz yağsız yağsız yapalım yemeklerimizi seramiklerde
hepiciğinizi öperim , dayaklık Aynurdan sevgilerr
kuzum yok öyle bir şey olmadı. unut unut, sen tam gaz yoluna devam et. bak bu ara diyet konusunda da, eşine özlemde de sabrın tükenmek üzeredir. o yüzden olur böyle ufak kaçamaklar. eşin gelince de 1 kez yaparsan hiiiç sorun olmaz. dövmez severiz yani seni :))
istersen 2 gün üstüste protein günü yaparsan pasta geldiği gibi gider hemen :)
kuzum valla hamile kal da sana da alıp yollayayım hediye. düşünsene sen daha anne karnındayken annen senle ilgili notlar tutup sana okuttursa ne mutlu olurdun :))