Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bu arada kararını iyi ayarladığımdan değil canım tadına bakmamam, kaynayan şeyi yemekten hoşlanmıyorum pek. yoksa eşimle tuz yüzünden papaz olmuşluğumuz çoktur :)

canım ben ölçülerimi şu rglm bitince versem olurmu???
ben bu zamanda hep şişerim oldukçada.....
ama sana zor olacaksa hiç sorun değil, hemen ölçer veririm canım....

kızlar dün ne oldu biliyormusunuz?:52::52::52:
halamların bahçelerindeki çok sevdikleri köpekleri 1,5ay önce kaybolmuştu...
oldukça güzel ve cins bir köpekti...
çok üzülmüşlerdi, hatta ben bile baya üzüldüm yani....
çalındımı yoksa kendimi kaçtı bilinmiyordu, izinede rastlayamamışlardı...
çok aradılar....
eniştemin aklına hayvan barınağına bakmak gelmiş...
dün eşime söylemiş birlikte gidip bi bakalım diye, gidip baktılar ki ordaymış:)))):46::62:
çok sevinmiş köpekte, onlarda, bende duyunca çok sevindim yaaa....
alması biraz zor olmuş, ama almışlar....
öyle zayıflamışki hayvan, kaburgaları sayılıyormuş....
masmavi gözleri vardı hayvanın, zayıflıktan, düşkünlükten gözleri falan kara kara gibi olmuş....

yarım kilo antep baklavasının içinde kalmış tek bir dilim gibiyim, öylesine yalnız, öylesine umarsız, öylesine 520 kalori ve öylesine tatlı.

benim gibi gurbette yılbaşına girenler için yazdım

bugünde burası pek sessiz......
dün gece tepindiniz, yediniz, içtiniz ondan uyuyonuz demiii:1:
hadi gelin ben yine çay koydum yeni:))):1::1:
birlikte olsun:))
efeeeeem bacım seni gördüm, gel birlikte olsun:)

Canım yeni gördüm yazını malum sizi gidi çenesi düşükler 1 gündür girmedim 20 sayfa birikmiş sabahtan beri gir çık gir çık anca okuyabildim :1::1::1: oh valla ne güzel olur tatlım valla aklıma gelmişken bi çayda ben alıyım ya buğün işler durgun oturuyoz anca başka bişey yaptığımız yok :3::3::3::3::3:

neyse canım arkadaşlarım yeni yıl dileklerinde bulunayım hemen 2013 yılı size ailenize sevdiklerinize kısaca hepimize sağlık,mutluluk,huzur ve para getirsin inşallah içinizden geçirip gerçekleşmeyen bütün dilekleriniz gerçek olsun inşallah :1::1::1::1: ayrıca tabiki bizler için bu yıl dönüm noktası olur inşallah ve bu yılın sonunda hepimiz birer zayıf çıtır hatunlar oluruz Allahın izniylen hepinizi öpüyorum:54::54::54::54::34::34::34::34:

kahvaltımızı ettik eşimin doğum günü bugün eşimin ailesi yaşpasta göndermiş görünce eşim duyguland gözleri sulandı bende koyuverdim alışamadım bu gurbetlerde özel günlere bayramımız yalnuz yılbaşımız yalnız doğum günü yalnz offf allah can sağlığı versin demekten başka bişey gelmiyo elimden malesef neyseki çok şükür 2 tane tatlı kızım bide beni seven eşim var allaha şükür inşallah yeni ylda hepimiz sevdiklerimizle mutlu günler geçiririz

büyük kız okuldan gelir biraz sonra eşim gezelim diyo bense hava serin hiç içimden gelmiyo büyük illerin avantajı en azından alışveriş merkezleri sıcak dolaşılır burda öle imkan olmayınca çocuklarla zor oluyo kızım pizzacıya gidelim yemek yapma anne diyo ama bakıcaz artık

bu araada bu gün rejimi kafamdan sildim oda kimmiş tanımıyorum bugün mutlu olcam yapıcam mamalardan yiyereek yarın yeni yeniden nursena geliyooo bomba gibiii

15 kilo nası verdiysem bi 10 kiloyuda bi çırpıda verebilirim

esen kalın:)))))))))))))))))

Canım yeni gördüm yazını malum sizi gidi çenesi düşükler 1 gündür girmedim 20 sayfa birikmiş sabahtan beri gir çık gir çık anca okuyabildim :1::1::1: oh valla ne güzel olur tatlım valla aklıma gelmişken bi çayda ben alıyım ya buğün işler durgun oturuyoz anca başka bişey yaptığımız yok :3::3::3::3::3:

neyse canım arkadaşlarım yeni yıl dileklerinde bulunayım hemen 2013 yılı size ailenize sevdiklerinize kısaca hepimize sağlık,mutluluk,huzur ve para getirsin inşallah içinizden geçirip gerçekleşmeyen bütün dilekleriniz gerçek olsun inşallah :1::1::1::1: ayrıca tabiki bizler için bu yıl dönüm noktası olur inşallah ve bu yılın sonunda hepimiz birer zayıf çıtır hatunlar oluruz Allahın izniylen hepinizi öpüyorum:54::54::54::54::34::34::34::34:

biruuuun çayınızı efenim:))
$incebelli_bardakta-cay.webp

sen ne iş yapıyordun canım??
çalışmak çok güzel bence yaaa, bende çalışmak istiyoruuuum.......
çok daha güzel bir düzenin oluyor hayatında değilmi bir ev hanımına göre??:nazar::nazar::nazar:

canlarım uzun zamandır size gelemıyordum hem depresyon hem kendimi diyeti hayatı önemsememe...

artık yeni bir yıl baslıyor silkelendim bu yıla daha umutla bakacagım
şükür 2012 bitiyor umarım 2013 çok daha güzel geçer

hepimiz hayal bile edemeyecegimiz mutluluklara boğuluruz..

öncelikle sevdiklerinizle birarada,sağlıklı,mutlu ve incelecegimiz bir yıl diliyorum:16::16::16::16:

bu arada nursenacım gurbettekilere baklava benzetmeni çok iyi anlıyorum:9:
benim babam geldi cuma günü acayip bir sürpriz olduuu

hiç birsey sölemeden noel baba gibi düştü bacadan:16:

ama fazla durmaz bikaç güne giderim diyor sonra tamamen sizinleyim..hepinizi öpüyorum:54::54::54:

biruuuun çayınızı efenim:))
Eki Görüntüle 592383

sen ne iş yapıyordun canım??
çalışmak çok güzel bence yaaa, bende çalışmak istiyoruuuum.......
çok daha güzel bir düzenin oluyor hayatında değilmi bir ev hanımına göre??:nazar::nazar::nazar:

sağol canım tşk edrim ellerine sağlık :7::7:
muhasebeciyim canım ben işim biraz yoğun ama şükür buğün durgunuz ama çalışmak gibisi yok ben 2 sene evde kaldım çocuktan dolayı çok kötüydü şimdi mutluyum çok yorucu oluyo ama günlerin nasıl geçtiğini anlamıyosun diğer türlü evde saatleri sayıyosun heleki kafa dengin biri yoksa :34::34::34: darısı sana olsun canım tabi çalışmayı istiyosan :34::34:

sağol canım tşk edrim ellerine sağlık :7::7:
muhasebeciyim canım ben işim biraz yoğun ama şükür buğün durgunuz ama çalışmak gibisi yok ben 2 sene evde kaldım çocuktan dolayı çok kötüydü şimdi mutluyum çok yorucu oluyo ama günlerin nasıl geçtiğini anlamıyosun diğer türlü evde saatleri sayıyosun heleki kafa dengin biri yoksa :34::34::34: darısı sana olsun canım tabi çalışmayı istiyosan :34::34:

afiyet olsun balım...

iş konusu tam düşündüğüm gibi....
bir düzene tabi oluyorsun, bende düzene kurala disipline çok önem verdiğim için daha bi cazip geliyo bana çalışmak.....
inşaallah canım, saol.....
tam asker olacak insanmışım ben:27:
acayip kuralcıyım....
gerçi hayat biraz esnekleştirdi beni.... birazda yıprattı....
hep askerleri gördümmü içim gider:27::27:

ben lise mezunuyum, tekrar dışardan meslek lisesi çocuk gelişimi bölümünü okuma hakkım var üniye hiç kaydım olmadığı için,
3sene gidicem, sadece hafta sonları tüm gün derslerle....
ona gitmeyi düşünüyorum, kaydım şuan donuk açık meslek lisesinde, ocak23te başlicak aktifleştirme....
senede 2kere oluyo bu aktifleştirmeler...
evlilik yeniydi, alıştımdı falan derken öyle kaldı okul:(
sencede iyi fikirmi bu fikrim? yaş 27 benim....
bazen diyorum eşimin işleri çok yoğun bi pazarları var, o zamanda ben okula gidersem zor olmazmı diye kendime,
aman geçer idare edilir gider galiba.....

arada bi kaçarım okuldan, devamsızlık hakkımız var çok az olsada bende diyorum:))))
hele birde çocuk olunca ne olur bilmiyorum artık:35::35:
okulu dondurma hakkımız var yalnız, orası güzel....
bu arada senin yaş kaçtı?:))
burcun ne birde?? büyük ihtimalle bu kadar anlaştığımıza göre ateşsindir, öyle tahmin ediyorum, bakalım tutturabilicemmi:37:
senin işin varsa, sonrada yazssan olur canım cevabı, sen işinden olma....:16:

Çine gitmiş olanlar iyi bilir, özellikle yaşlı Çinliler yanlarında sürekli bardak tipi termoslarda sıcak su, çay taşırlar. Kışın soğuk günlerde, hatta bunaltıcı yaz sıcaklarında bile hep sıcak su içerler. Çin restoranlarına gittiğinizde de masanıza ilk gelen bu hafif çayımsı sıcak su'dur.

Fadimecim paylasimin icin sagol ben buna cok katiliyorum,
bende asagi yukari 1 aydir (yani havalar cok sogudugundan beri) soguk su icemez oldum, bu yüzden hep ilik yani sicaga dogru bir su iciyorum, ve inanilmaz iyi geliyor,
hatta günde 1bucuk-2 litre suyumu ilik iciyorum ben, yani hafif sicaga dogru bir ilik,
hem böylece yaglarin daha iyi eridigini düsünüyorum, hemde buz gibi havada soguk su icmemis oluyorum, iyi oluyor :)

Günaydıııınnnn Değerli Arkadaşlarım ,
Acı, tatlı anıları ile geride bırakmakta olduğumuz 2012 yılında olduğu gibi, 2013 yılında da;
Kahkahalar, yeni heyecanlar, bebekler, düğünler, halaylar, horonlar, zeybekler, Ankara misket, Ata barı, Ordu karşılaması, damat oyunları ve güzel sürprizler olsun...
Buluşmalar olsun, kavuşmalar olsun..
Kayıplar, depremler, afetler, yoksulluk, hastalıklar ve kazalar olmasın...
Kırgınlıklar, anlaşmazlıklar, ayrılıklar, yalanlar olmasın...şifa bekleyenler şifa bulsun...
Gurbette geçici görevde olanlara sabır ve selam olsun...
"Biz" olsun; "ben" olmasın... Hayatın içinde Biz de Varız’lar olsun...
Mutluluk parayla, eğlence zoraki olmasın...
Bütün kapılar iyiliğe güzelliğe açılsın...
Tüm yollar doğru olsun..
Saçı olmayanların saçı çıksın :)) şişmanlar zayıflasın.. zayıflar zayıf kalsın :))
Göbek, göbek atmak için olsun...
Kolesterol olmasın...
Tansiyonlar fırlamasın...
Hele stres herkesten uzak olsun, yok olsunnnn...
Hep güneş açsın yaz olsun :))
Yaşamak güzel olsun...
Umut olsun hayal olsun ...
Gerçek olsun...
Bir kere söylensin ve yeter olsun...
Yalan olmasın...
En önemlisi sevgi olsun...
Aşk olsun, dostluk olsun.. dostlar olsunnnn :)
Umut ve beklentilerinizin gerçekleşeceği, dertsiz, tasasız, mutlu, sağlıklı, başarı dolu bir yıl diliyorum....
Yeni yılınız kutlu olsun...

Canim ne güzel dilekler bunlar, her cümlede amin dedim :)
Allahim yeni yili bize hayirli eylesin

canlarım uzun zamandır size gelemıyordum hem depresyon hem kendimi diyeti hayatı önemsememe...

artık yeni bir yıl baslıyor silkelendim bu yıla daha umutla bakacagım
şükür 2012 bitiyor umarım 2013 çok daha güzel geçer

hepimiz hayal bile edemeyecegimiz mutluluklara boğuluruz..

öncelikle sevdiklerinizle birarada,sağlıklı,mutlu ve incelecegimiz bir yıl diliyorum:16::16::16::16:

bu arada nursenacım gurbettekilere baklava benzetmeni çok iyi anlıyorum:9:
benim babam geldi cuma günü acayip bir sürpriz olduuu

hiç birsey sölemeden noel baba gibi düştü bacadan:16:

ama fazla durmaz bikaç güne giderim diyor sonra tamamen sizinleyim..hepinizi öpüyorum:54::54::54:

Kuzum hosgeldin nerelerdeydin gözümüz yollarda kaldi :)
Cok haklisin bak yeni bir yil basliyor, onca yikimlara ragmen ben bile yine yeniden cok umutluyum :)) Sen niye olmayasin?
Umut hic bitmez bitmemeli..
Insallah hersey daha güzel olcak

Ve su dilegin cok hosuma gitti: Hayal bile edemiyecegimiz kadar mutluluklara bogulalim insallah.....

Bu yil benim acimdan pek iyi gecmedi, yalan yok, yinede sükür halimize,
insallah yeni yil daha güzel gecer, hic ummadigimiz mutluluklar bulsun bizi,
Allahim hayirli kapilar acsin hepimize, hayirli yollardan yürütsün,
bize agir imtihanlar yüklemesin insallah,
Rabbim bizi hastaliklardan kazalardan belalardan korusun,
huzurlu bir yil olsun insallah..
:38:

merhabalar
kimseler yok ama olsun:)nasılsa geleceksiniz:27:
sabah arkadaş çağırdı ısrarla kahvaltıya kırmadım gittim öğleden sonra da kızımın dersanede sınavı vardı yürüyerek onu bıraktım yürüyerek döndüm bugün de yaptım şükür yürüyüşümü
ben de herkese huzurlu sağlıklı mutlu bir sene dilerim
bence de iyi ki kilo almışız da burdayız :)sonuçta almasını bildiğimiz gibi vermesini de biliyoruz :34:
nursena dediğin gibi o kadar kilo verdik 10 kilo da veririz canım korksun bizden yağlar :32::32::32:

afiyet olsun balım...

iş konusu tam düşündüğüm gibi....
bir düzene tabi oluyorsun, bende düzene kurala disipline çok önem verdiğim için daha bi cazip geliyo bana çalışmak.....
inşaallah canım, saol.....
tam asker olacak insanmışım ben:27:
acayip kuralcıyım....
gerçi hayat biraz esnekleştirdi beni.... birazda yıprattı....
hep askerleri gördümmü içim gider:27::27:

ben lise mezunuyum, tekrar dışardan meslek lisesi çocuk gelişimi bölümünü okuma hakkım var üniye hiç kaydım olmadığı için,
3sene gidicem, sadece hafta sonları tüm gün derslerle....
ona gitmeyi düşünüyorum, kaydım şuan donuk açık meslek lisesinde, ocak23te başlicak aktifleştirme....
senede 2kere oluyo bu aktifleştirmeler...
evlilik yeniydi, alıştımdı falan derken öyle kaldı okul:(
sencede iyi fikirmi bu fikrim? yaş 27 benim....
bazen diyorum eşimin işleri çok yoğun bi pazarları var, o zamanda ben okula gidersem zor olmazmı diye kendime,
aman geçer idare edilir gider galiba.....

arada bi kaçarım okuldan, devamsızlık hakkımız var çok az olsada bende diyorum:))))
hele birde çocuk olunca ne olur bilmiyorum artık:35::35:
okulu dondurma hakkımız var yalnız, orası güzel....
bu arada senin yaş kaçtı?:))
burcun ne birde?? büyük ihtimalle bu kadar anlaştığımıza göre ateşsindir, öyle tahmin ediyorum, bakalım tutturabilicemmi:37:
senin işin varsa, sonrada yazssan olur canım cevabı, sen işinden olma....:16:

canım bence hiç vakit kaybetmeden başla okuluna sonra pişman olursun boşa geçen okadar zaman geri gelmiyo eşinle bi şekilde görüşürsünüz takma o kısmını kafana hem okulunu bitirdiken sonra gönlüne göre bi işde bulursun oh değme keyfine :1::1::1:
benim yaşta 27 olcak tatlım tahminlerin kuvvetli ateş burcuyum koç canım senin burcun ne peki? buğün rahatım tatlım ama kk arada kovalıyo beni dışarı geri geliyorum :34::34::34::34:

Yağmurgözlü,

mesaj kutunu en acilinden boşaltırmısın lütfen..Çok önemli....

2013 yılında başınıza gelen herşey güzel gönlünüzden daha da güzeel olsun fıstıklarrıımmm :16::16::16:

hep beraber nice , mutlu , sağlıklı , huzurlu , aşklı ve tabikide formda yıllaraa :34::34::34:

hepinizi çok seviyorum , iyiki varsınız :16::16::54::54:

Eklentiler

• $yeni.webp
    $yeni.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 42
canım bence hiç vakit kaybetmeden başla okuluna sonra pişman olursun boşa geçen okadar zaman geri gelmiyo eşinle bi şekilde görüşürsünüz takma o kısmını kafana hem okulunu bitirdiken sonra gönlüne göre bi işde bulursun oh değme keyfine :1::1::1:
benim yaşta 27 olcak tatlım tahminlerin kuvvetli ateş burcuyum koç canım senin burcun ne peki? buğün rahatım tatlım ama kk arada kovalıyo beni dışarı geri geliyorum :34::34::34::34:

çok saol canım fikirlerin için....
hayırlısı ile inşaallah:))

benimde 28olacak:)) 1yaş var demek aramızda....
bende koçum:))
ye hooo tahminim tuttuuu:52::16:

bugün kaç saattir pcye yapıştım resmen:1::1:
artık gidip yemeğimi halletsem iyi olacak.....
herkesleri öptüüüm, görüşürüz kızlar:16::16::16::3:

Back
X