Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu arada kararını iyi ayarladığımdan değil canım tadına bakmamam, kaynayan şeyi yemekten hoşlanmıyorum pek. yoksa eşimle tuz yüzünden papaz olmuşluğumuz çoktur :)
"hızlı gonzalesler" sevdim bunu
hoşgeldin sende aramıza canım:))
bugünde burası pek sessiz......
dün gece tepindiniz, yediniz, içtiniz ondan uyuyonuz demiii
hadi gelin ben yine çay koydum yeni:)))
birlikte olsun:))
efeeeeem bacım seni gördüm, gel birlikte olsun:)
Canım yeni gördüm yazını malum sizi gidi çenesi düşükler 1 gündür girmedim 20 sayfa birikmiş sabahtan beri gir çık gir çık anca okuyabildimoh valla ne güzel olur tatlım valla aklıma gelmişken bi çayda ben alıyım ya buğün işler durgun oturuyoz anca başka bişey yaptığımız yok
neyse canım arkadaşlarım yeni yıl dileklerinde bulunayım hemen 2013 yılı size ailenize sevdiklerinize kısaca hepimize sağlık,mutluluk,huzur ve para getirsin inşallah içinizden geçirip gerçekleşmeyen bütün dilekleriniz gerçek olsun inşallahayrıca tabiki bizler için bu yıl dönüm noktası olur inşallah ve bu yılın sonunda hepimiz birer zayıf çıtır hatunlar oluruz Allahın izniylen hepinizi öpüyorum
![]()
biruuuun çayınızı efenim:))
Eki Görüntüle 592383
sen ne iş yapıyordun canım??
çalışmak çok güzel bence yaaa, bende çalışmak istiyoruuuum.......
çok daha güzel bir düzenin oluyor hayatında değilmi bir ev hanımına göre??![]()
sağol canım tşk edrim ellerine sağlık
muhasebeciyim canım ben işim biraz yoğun ama şükür buğün durgunuz ama çalışmak gibisi yok ben 2 sene evde kaldım çocuktan dolayı çok kötüydü şimdi mutluyum çok yorucu oluyo ama günlerin nasıl geçtiğini anlamıyosun diğer türlü evde saatleri sayıyosun heleki kafa dengin biri yoksadarısı sana olsun canım tabi çalışmayı istiyosan
![]()
Çine gitmiş olanlar iyi bilir, özellikle yaşlı Çinliler yanlarında sürekli bardak tipi termoslarda sıcak su, çay taşırlar. Kışın soğuk günlerde, hatta bunaltıcı yaz sıcaklarında bile hep sıcak su içerler. Çin restoranlarına gittiğinizde de masanıza ilk gelen bu hafif çayımsı sıcak su'dur.
Günaydıııınnnn Değerli Arkadaşlarım ,
Acı, tatlı anıları ile geride bırakmakta olduğumuz 2012 yılında olduğu gibi, 2013 yılında da;
Kahkahalar, yeni heyecanlar, bebekler, düğünler, halaylar, horonlar, zeybekler, Ankara misket, Ata barı, Ordu karşılaması, damat oyunları ve güzel sürprizler olsun...
Buluşmalar olsun, kavuşmalar olsun..
Kayıplar, depremler, afetler, yoksulluk, hastalıklar ve kazalar olmasın...
Kırgınlıklar, anlaşmazlıklar, ayrılıklar, yalanlar olmasın...şifa bekleyenler şifa bulsun...
Gurbette geçici görevde olanlara sabır ve selam olsun...
"Biz" olsun; "ben" olmasın... Hayatın içinde Biz de Varız’lar olsun...
Mutluluk parayla, eğlence zoraki olmasın...
Bütün kapılar iyiliğe güzelliğe açılsın...
Tüm yollar doğru olsun..
Saçı olmayanların saçı çıksın :)) şişmanlar zayıflasın.. zayıflar zayıf kalsın :))
Göbek, göbek atmak için olsun...
Kolesterol olmasın...
Tansiyonlar fırlamasın...
Hele stres herkesten uzak olsun, yok olsunnnn...
Hep güneş açsın yaz olsun :))
Yaşamak güzel olsun...
Umut olsun hayal olsun ...
Gerçek olsun...
Bir kere söylensin ve yeter olsun...
Yalan olmasın...
En önemlisi sevgi olsun...
Aşk olsun, dostluk olsun.. dostlar olsunnnn :)
Umut ve beklentilerinizin gerçekleşeceği, dertsiz, tasasız, mutlu, sağlıklı, başarı dolu bir yıl diliyorum....
Yeni yılınız kutlu olsun...
canlarım uzun zamandır size gelemıyordum hem depresyon hem kendimi diyeti hayatı önemsememe...
artık yeni bir yıl baslıyor silkelendim bu yıla daha umutla bakacagım
şükür 2012 bitiyor umarım 2013 çok daha güzel geçer
hepimiz hayal bile edemeyecegimiz mutluluklara boğuluruz..
öncelikle sevdiklerinizle birarada,sağlıklı,mutlu ve incelecegimiz bir yıl diliyorum
bu arada nursenacım gurbettekilere baklava benzetmeni çok iyi anlıyorum
benim babam geldi cuma günü acayip bir sürpriz olduuu
hiç birsey sölemeden noel baba gibi düştü bacadan
ama fazla durmaz bikaç güne giderim diyor sonra tamamen sizinleyim..hepinizi öpüyorum![]()
afiyet olsun balım...
iş konusu tam düşündüğüm gibi....
bir düzene tabi oluyorsun, bende düzene kurala disipline çok önem verdiğim için daha bi cazip geliyo bana çalışmak.....
inşaallah canım, saol.....
tam asker olacak insanmışım ben
acayip kuralcıyım....
gerçi hayat biraz esnekleştirdi beni.... birazda yıprattı....
hep askerleri gördümmü içim gider
ben lise mezunuyum, tekrar dışardan meslek lisesi çocuk gelişimi bölümünü okuma hakkım var üniye hiç kaydım olmadığı için,
3sene gidicem, sadece hafta sonları tüm gün derslerle....
ona gitmeyi düşünüyorum, kaydım şuan donuk açık meslek lisesinde, ocak23te başlicak aktifleştirme....
senede 2kere oluyo bu aktifleştirmeler...
evlilik yeniydi, alıştımdı falan derken öyle kaldı okul
sencede iyi fikirmi bu fikrim? yaş 27 benim....
bazen diyorum eşimin işleri çok yoğun bi pazarları var, o zamanda ben okula gidersem zor olmazmı diye kendime,
aman geçer idare edilir gider galiba.....
arada bi kaçarım okuldan, devamsızlık hakkımız var çok az olsada bende diyorum:))))
hele birde çocuk olunca ne olur bilmiyorum artık
okulu dondurma hakkımız var yalnız, orası güzel....
bu arada senin yaş kaçtı?:))
burcun ne birde?? büyük ihtimalle bu kadar anlaştığımıza göre ateşsindir, öyle tahmin ediyorum, bakalım tutturabilicemmi
senin işin varsa, sonrada yazssan olur canım cevabı, sen işinden olma....![]()
canım bence hiç vakit kaybetmeden başla okuluna sonra pişman olursun boşa geçen okadar zaman geri gelmiyo eşinle bi şekilde görüşürsünüz takma o kısmını kafana hem okulunu bitirdiken sonra gönlüne göre bi işde bulursun oh değme keyfine
benim yaşta 27 olcak tatlım tahminlerin kuvvetli ateş burcuyum koç canım senin burcun ne peki? buğün rahatım tatlım ama kk arada kovalıyo beni dışarı geri geliyorum![]()