canımın içi, bu zorlu bir sınav, kilo vermeye başlayan kadının ilk engeli...Bu aşamayı geçersen kilo vermek çok daa kolay olacak. Bizler ise jokeriz... her engelde bir kart çekiyorsun...arkadaşım bu site türkçe çeviri yapmış ama yinede olmuyor deniyorum deniyorum ters...hadi hayırlısı...
canımın içi, bu zorlu bir sınav, kilo vermeye başlayan kadının ilk engeli...Bu aşamayı geçersen kilo vermek çok daa kolay olacak. Bizler ise jokeriz... her engelde bir kart çekiyorsun...
Sana resim ekliyorum.
Bak orada weight var. Bide ona tikla save et bakalım olacak mı?
Eki Görüntüle 601371
ehehe ben bu sınavı çok kolay atlattıydıımmingiliş tiçır olmam kaynaklı zaaarrr
kuzuumm o patates yemeği yerine keşke daha doyurucu bişeyler yiyeydin be yyaavvvvneyse dükkanı kapatmışın , sıkıntı yok o haldee
canımm görümcenin kendisi istemeli bunu, sen sadece ikna etmeye çalışırsın , ama yapıp yapmamak onun elinde , bu şuna benziyo ; denize ilk giren çocuğu deniz girmesi için diller dökülür ya onun gibi işte , herşey o çocuğun kararına bağlıdırr
bak şimdi yavrum , 10 kilo verdin ya , hani az gidiyo diye azımsıyosun ya ; 1 paket margarin 250 gram , 4 paket margarin 1 kilo eder ; 10 x 4 = 40 paket margarini yolladınn :129::129::129::129: hadi bakalımm devamnı bekliyorruuzzz
ehehe ben bu sınavı çok kolay atlattıydıımmingiliş tiçır olmam kaynaklı zaaarrr
ay kurdugum cümleye bak... simdi okudumda "Herkese benden bir parmak..." özür delirim kizlar o böyle azarlama parmağı....
english teacher im benim. Baksana kaç kiloları devirdin. senin ne engele nede jokere ihtiyacın var. Artık sadece jokersin başka sansın yok...Bu smileyi bugun ama çok yaptım ya.. ama çok hoşuma gitti. Herkese benden bir parmak...
Cucüsüm bu arada aşağıya yeni çizergeler eklenmiş farketmedik sanma...
napam bacım sebzem yok hayde bugünde pattes yapam dedim...e yapıncada yedim tabii....görümceme gelince istekli aslında...ama elinin altında herşey var...kösteği çok yanii...bi başlasa arkası gelicekte....of ne saçma cümleler kurdum neyse öyle işte
Allah yokluğunu göstermesin örtmenimmm
iyi akşamlar kızlar
bugün arkadaşımda fazla kaçırmadım şükür tok gitmem iyi oldu kabak tatlısı konusunda niyetim bozuktu aslında ama o da istediğim gibi olmayınca yemedim
ama evde ben yapmıştım tam istediğim gibi onu yerim azcık
nursenacım havuçlu kerevizde tek fark havuç canım havucu rendeleyip hafif soteliyorum onu da katıyorum salataya güzel oluyor hem görüntü hem tat olarak üzerine de kereviz yapraklarını doğradım yeşil yeşil
yarın da gezmelerdeyim yine benim dışımda gelişiyor ben ayarlamıyorum üst üste gelmesi iyi olmadı ama gitmesem ayıp olur sebebim de yok ilk kez gideceğim evine
ben de azar parmağı olarak algıladım zaten
ALAMUT dün açıklamıştım şekerim buyur ;
yardımlarınız için çok teşekkür ederim kızlar ben tersten kilo vericem:)))canımın içi, bu zorlu bir sınav, kilo vermeye başlayan kadının ilk engeli...Bu aşamayı geçersen kilo vermek çok daa kolay olacak. Bizler ise jokeriz... her engelde bir kart çekiyorsun...
Sana resim ekliyorum.
Bak orada weight var. Bide ona tikla save et bakalım olacak mı?
Eki Görüntüle 601371
cnm öyle ypıyorum ama yinede olmadı offff biyerde bi terslik var....
TRACK bölümündeki kısımı WEIGHT olanı seç
puhahahahah yarıldım cücüşümm yaaaa
kırmızılarda yakışmış haa, çok seksüüüüü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?