Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

arkadaşım bu site türkçe çeviri yapmış ama yinede olmuyor deniyorum deniyorum ters...hadi hayırlısı...
canımın içi, bu zorlu bir sınav, kilo vermeye başlayan kadının ilk engeli...Bu aşamayı geçersen kilo vermek çok daa kolay olacak. Bizler ise jokeriz... her engelde bir kart çekiyorsun...
Sana resim ekliyorum.
Bak orada weight var. Bide ona tikla save et bakalım olacak mı?

ehehe ben bu sınavı çok kolay atlattıydıımm ingiliş tiçır olmam kaynaklı zaaarrr

ehehe ben bu sınavı çok kolay atlattıydıımm ingiliş tiçır olmam kaynaklı zaaarrr

english teacher im benim. Baksana kaç kiloları devirdin. senin ne engele nede jokere ihtiyacın var. Artık sadece jokersin başka sansın yok... Bu smileyi bugun ama çok yaptım ya.. ama çok hoşuma gitti. Herkese benden bir parmak...

napam bacım sebzem yok hayde bugünde pattes yapam dedim...e yapıncada yedim tabii....görümceme gelince istekli aslında...ama elinin altında herşey var...kösteği çok yanii...bi başlasa arkası gelicekte....of ne saçma cümleler kurdum neyse öyle işte

Allah yokluğunu göstermesin örtmenimmm

ay kurdugum cümleye bak... simdi okudumda "Herkese benden bir parmak..." özür delirim kizlar o böyle azarlama parmağı....

iyi akşamlar kızlar
bugün arkadaşımda fazla kaçırmadım şükür tok gitmem iyi oldu kabak tatlısı konusunda niyetim bozuktu aslında ama o da istediğim gibi olmayınca yemedim
ama evde ben yapmıştım tam istediğim gibi onu yerim azcık
nursenacım havuçlu kerevizde tek fark havuç canım havucu rendeleyip hafif soteliyorum onu da katıyorum salataya güzel oluyor hem görüntü hem tat olarak üzerine de kereviz yapraklarını doğradım yeşil yeşil
yarın da gezmelerdeyim yine benim dışımda gelişiyor ben ayarlamıyorum üst üste gelmesi iyi olmadı ama gitmesem ayıp olur sebebim de yok ilk kez gideceğim evine

olsun be yavv arada bi joker çıksın banada sen ol o joker Nünü , bi parmak gelsin sonra bana ama ikaz parmağı olsun buu

Cucüsüm bu arada aşağıya yeni çizergeler eklenmiş farketmedik sanma...

ahaha sağol cücüşümm , biri sevgillime kavuşacağım gün , diğeride ona tam anlamıyla kavuştuğum güünn

kontrol paneline eklemişler bunları , ordan yaptım bendee

işte kösteği varsa önce kendi beyninde bitirmeli yemek işini sonra başlayabilirr

sen yinede sıkıştır arada bir , olur inşAllahh

Allah sizinde eksikliğinizi göstermesin fıstıklarr

Son düzenleme:

Bened kevreviz sapını doğruyorum. Bir dahakine yaprakta deniyim..

ben de azar parmağı olarak algıladım zaten

ay olsun, ben açıklığımda. türkçe bu... oluyor böyle kazalar.

yardımlarınız için çok teşekkür ederim kızlar ben tersten kilo vericem:)))

Yeni: Bel kaybı izleme.
Bu kilo kaybı cetvel hedefe doğru kilo kaybı izleyebilirsiniz. Pound veya kilogram içinde ilerleme gösterir.

Kilo Tracker Ticker yapılandırın:
Düzenle Ticker Stil
Kurulum
Şifre / Pin:
Bu ticker ayarlarını düzenlemek için o oluştururken seçtiğiniz pin girin. Ayrıca oluşturabilirsiniz Yeni Ticker size pin kayıp varsa.
Gizlilik:
Eğer kurulum ve PIN kullanarak görülebilmesini geçmiş verilerinizi koruyabilirsiniz. PIN kodunuzu kaybederseniz, herhangi bir veri erişim mümkün olmayacaktır unutmayın. Özel Verileri Public Data
Parça:
. Bu ayarı kontrol Kalbin ne görüntülenen Ağırlık değiştir kilo kaybı gösterir. Kilo doğrudan ağırlığını gösterir. Ağırlık Değiştir Ağırlık Bel
Ağırlık Ölçümleri
Ağırlık Birimleri:
Sizin hedef ağırlık:
Sizin başlangıç ​​ağırlığı:
Geçerli ağırlığı:
Ağırlık Tarih:
Formatı AA / GG / YYYY Bu ne için?
Bel Ölçümleri
Bel Birimleri:
Hedef bel: içinde
Sizin başlangıç ​​bel: içinde
Geçerli bel: içinde
Beden Kitle İndeksi (BKİ) - İsteğe Bu nedir?
Yükseklik Üniteleri:
Boyunuz: ayaklar inç

Kaymak veya cetvel değiştirin.
Kalbin kullanmak olsun kodları tr verilerinizi kaydedebilirsiniz

Ağırlık Tablosu

Kilo Kaybı senedi mevcut kilo kaybı izler ve kilo kaybı geçmişini izlemek için yeteneğine sahiptir. Verilerinizi geçmişi kaydedilir ve işlenecektir hangi kilo kendinize tarihi (yukarıda tarih alanına bakın) girerseniz ağırlık eğrisi / grafiği . Eğri kilo kaybı ana sayfası (bunu görmek için tasarlanmıştır kez ticker tıklayın) görüntülenir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…