Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Fadimecim splendaya geçtiğin iyi olmuş canımm , şeker baya atıyordun çünkü , en azından bu şekilde daha mantıklı oluurr

fadimecim turşu yemesen. ben aylardır zeytin yemiyorum. turşu, zeytin gibi tuzlu ve salamura gıdalar kilo vermeyi engelliyor malesef.

diyetisyen bana tam 8 yada 10 zeytin yazmıştı gerçektende tuzluydu artık tuzsuz yemeyemi alışıyorum ne
yemekler hep tuzsuz geliyor evdekilere

sağol Eminemm , aa iste sanada yolliim kuşummm

sağol Eminemm , aa iste sanada yolliim kuşummm

suan onlar benim popomdan gecmez canim
bu arada popo demisken, annem dün dediki popon kücülmüs iyi olmus bak dedi
bu arada kizlar midemde kücüldü haaa, farkediyorum ben kendim bunu,
az daha disimi sIkayimda yaza $öyle türkiyedeki bütün akrabalari bi sasirtmak istiyorum busene,
salina salina kus gibi hafif bi sekilde ucmak istiyorum türkiyedeeeeee

evet kuşumm hadi bakalım göster kendini , sıra sende , şööyllee fıstık gibi oll , dumur et herkessiii

ananada selam söyle , bak madem totoş küçülmüş o kadar , o da yedirmeye çalışmasın cıssları taaammıı

insallah canim ya bencedee,
hadi kizlar ben kaciyim, doktora ugrayip ilacimi almam lazim bitmis, sonrada ise gitceeem

kızlarrr bana ne oluyor anlamadım yahuuu :S:S 114.7 çıktım sabah nasıl oldu anlamadım :S:S dün aksamki 2 baklava kaçaımda olduu için beklemiordm açıkcası:S:S

sabahh: 2dilim kepekli ekmek ten tost yaptım peynir domates var içinde

öğle :4 galeta 2 dilim ekmek niyetine e kepekli galeta 35 kalori napam hem tadı güzel hemde deişiklik olsun dedim

ara: 1 elma

aksam: aksama bulgurlu lahana sarması var 6 tane yesem çokmu yorumlayınn ltfen:):)

bugunde 5km yürüdüm

ohhh 2 gündür iş yok ne güzellll dinleniorumm rahat sporrr 15 tatilde gelio 15 günde evdeim:))) daha rahat diet yaparım şöyle bi 110a insem süper olcak

merhabalar. gecmisi yine okuamadım tam.
cecocugum kuzunun gozu iyi olmustur ins.
bu aralar istahım acık. ne yesem modundayım. cok tehlikeli yani. artıya gecmeye baslamıs olabilirim. buraya girmeye utanıyorum.
yine gecmisi okumaya calısayım. sevgilerr....

evet yaaaa, ne guzel soyledin. soyle baharda yazda hafif hafif dolassak. tiril tiril giyinsek. hayali cok guzel..

Gözdecim yemesen tabikide daha iyi olur ama madem mnide var , eğer çok büyük değilse 5-6 tane ye , sıkıntı yapma o kadar , ne güzel sporunuda yapmışsınn , tebrik ederim canımm :129::129::129:

buarad sendemi öğretmensin canımm ? 15 tatil falan dediğinie göre

NOT : öğle yemeğini galeta ile geçiştirmen olmamış canım , ne kadar geçiştirirsen o kadar acıkırsın , o yüzden ana öğünlerin biraz daha sağlam olsunlar tatşımm

miyopcum bak ne güzel 7 ilo vermişin , bi 7 daha versen , en azından daha derli topu olursun , üstüne bi kaç kilocuk daha versen tamam olur bu iş , bu kadar emek vermişken bence topla motivasyonunu şu işin içinden alnının akıyla çıııkkk :128::128:

aaaa Şafak Panomdaki resim değiştii , ama öteki daha güzeldi be yaaavvv

geeelll sevgilimm geell geeell geeeelll

güzellerim nasılsınız?

bende orta halli devam ediyorum işim erken bitti bugün fiyatlara zam yaptılar işler bu sıra durgunlaştı havanın bozukluğundan da faydalanarak kaçtım bende...

dün akşam kıymalı brokoli+salata+domates çorbası yedim gece acıkmamak için ekmek hiç yemedim ama akaşama meyveyi abarttım..bugünde 1 dilim baklava yedim regl oldum olucam tatlı krizim bastırdı yine ama dengelemeye çalışıyorum .vücudum işti yine..

zeytin konusu açılmışta ben yıllardır zeytin yemezdim ama son 1 aydır canım istiyor birde iyi huylu kolesterolüm biraz düşük çıktı halis zeytinyağını sevmediğim için ordan arttırmak niyetiyle de yiyorum biraz...

ama son bir kaç gündür suyu iyice bıraktım soğuktan dolayı...1 lt yi bile bulmuyorumdur ve bu şekilde kilo vermem zor...ama elden bırakırmıyım asla... Allahın izniyle 3-5 gidecek...hedef koymuyorum kendime gitsinde nasıl giderse..çok az yiyerekte vermek istemiyorum... iştah kontrolü yapıyorum tıkabasa yemiyorum kesinlikle...iş yerine ara öğün götürmekte çok işe yaradı ve de ikindi gibi canım tatlı istediğinde 1 fincan şekersiz nescafe içiyorum. iyi geliyor...

bu ay sonu 95 i görürsem kendine sezon sonu bir kaban hediye alıcam karar verdim 95,9 da olur yani...

Son olarak iyiki varsınız..gideyimde yemek yapıyım kırk yılda bir erken gelmişim herif tencere yemeği görsün demi...öptüm herkesleri...

afiyet olsun bir daha görmezsin umarım

amiiinnnn

kilo verdigine sevindim aynı kaderi bende yaşıyorum 95 inmi,şken kendimi 102 buldum bu sabah 99.5 çıktım dukan yapmak istiyorum ama şu meyvesizlik çok zor gibi

Dukan diyetini bayag araştırdım bende cok güzel bi diyet ama uzun soluklu bi diyet olduğu için güvenemiyorum kendime. Bende diyet arıorum kendime isvec diyetini yaptım 3 kg verdim simdi haftada 7 kg diyeti buldum ona baslıcam inşallah suanlık dinlendiriom kendimi ama tabiki dikkat ederk cnm

canım sen izmirdemi oturuosunnn bende izmirdeimm neresinde??

aaa sende mi izmirdesinnnnn Ben bornovadayım.insalah sende yakınlardasındır da görüşürüz seninle

çizgini bozma Nevinimm , aynen devamm , bak 92den döndün hatırlatırım , vücut 92ye aşina, bence en kısa zamanda ona ulaşacaksın

eğer kaban hırsını artıracaksa bence 95 değilde 92-91 falan yap hedefi , öyle devam et , inan çook işe yarıyoorrr

sende iyiki varsın kuşumm , kolay gelsin , öptüümm

Son düzenleme:

Aslıcım bence şok diyet yapma bebeem , her şok diyette metebolizmanı biraz daha biraz daha bozarsın , en sonundada kuş yemi kadar yesen bile gram veremessin , eğer beni dinlemek istersen , yapma !! derim tatlımm , normal beslenmeye başla öyle devam et , bu kilolar elbette gidecek , ama o kadar hızlı gidemezler çünkü gelişleride kadar hızlı olmadı

hem 1 haftada giden 7 kilonun ne kadarı yağ olabilirkii ??? geri kalanını sudan verirsin yada kastan , kastan vermekte senin zararına oluurr...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…