sokak kedileri çok soğukta yiyecek bulamazlarsa en fazla 6 saat dayaniyorlamış...
Aslıcım bence şok diyet yapma bebeem , her şok diyette metebolizmanı biraz daha biraz daha bozarsın , en sonundada kuş yemi kadar yesen bile gram veremessin , eğer beni dinlemek istersen , yapma !! derim tatlımm , normal beslenmeye başla öyle devam et , bu kilolar elbette gidecek , ama o kadar hızlı gidemezler çünkü gelişleride kadar hızlı olmadı
hem 1 haftada giden 7 kilonun ne kadarı yağ olabilirkii ??? geri kalanını sudan verirsin yada kastan , kastan vermekte senin zararına oluurr...
Ceco senin kocayla benimki benzermiş ama sizin hediyeniz daha güzelmiş valla kıskandım :)))
Nuhan canım daha poğacalarım var onlar bitsin deniycem birde burda sadece birtane manav var ortada dereotu yoktu Diyarbakır'a gidince hem çörekotu hemde dereotu alcam
bende bilmiyordum. bizim apartmanda da vardı kedimiz. gaddar bir komsumuz kocaman yazı yazmıs, kediye yemek vermeyin pıslık oluyor falan diye. gıcık yaa. Allah akıl vicdan versin boylelerine. ondan sonra apt sakinleri olarak bıraktık ve gorunmuyor kedimiz. kıyamam nasıl acaba,yazını da okuyunca ıcım yandı. burası da -7 oluyor.
Haklısın canım bunu biliorum aslında ama inanmak istemiorum açıkçasıuzun soluklu bi diyete başlayınca hemen pes ediorum
cok denedim kendimi hep böleyim hayatımda ilk kez isvec diyetini tam anlamıyla yaptım
Napıcam ki ben nasıl alıstırcam kendimi o uzun diyetlere hep korku filmi gibi gelio kulağımaMesela suan sadece yediklerime dikkat ediyorum
Eger fazla kaçırdığım bigün oluyorsa ertesi gün dengelemeye çalışıyorum sence böle mi devam etmeliyim ??yada bana tavsiye edebileceğin başka biseyler varmı??
Aynur cucüş üzerinde paralansın... Mutlu mutlu eskit. Haftaya yarın sabaha az kaldı..yatcaz kalkaz yatcaz kalkcaz gelcek...
gözdem, biz iihmal ediyorsun...kiloda vermiyorsun gibi geldi sanki bana.
Sanirim kediler, köpekler, kuşlarda komşunuzun çevreye verdigi kirlikten rahatsız oluyorlardır
bende geldiiimmmmm dicektimkiii herkesler gitmişşş
gel yeşil çayim var. içer misin?
gel yeşil çayim var. içer misin?
hoşgeldiinn cannımm
ben geliimmiii
yok arkadasım öle demek istemedik
77 tabiki kötü bir kilo degil bizler için...
ama hedef kilon en sonda olmalı
yani diger cetvellere bir bak..senin olmak istedigin kilo 0 degildir sanırım:)
yok canım bizde ugrastık ilk zamanlar.yeni gelenler hep zorlanıyor
inşallah bebişin bir an önce göbüşünü doldurur
tamam nuhancım 80leri görücem mutlaka ama seni nasıl yakalıyayım yerinde durmassınki
bende yarım saat önce accık patates yemeğiyle bol salata yedim bugünlük mutfak kapandı bana
şimdide yeşil çayımı içiyorum biryandan...
ya bide böyle iki üç hafta da bir kilo gidince kesin yağdanmı gidiyo acabaa?saçma bir sorumu oldu...
yani nerdeyse ayda bir kilo eksiliyorum sinir oluyorum bu duruma ama umarım gelmemek üzre gidiyolardırr...
he bide bugünlerde diyet için görümcemi ikna etmeye çalışıyorum...görümcem dediğime bakmayın tek dostumdur kendisizayıflamak istiyo ama evlerine gelen giden çok hamur işi hiç eksik olmuyo....oyüzden uzun soluklu bi diyet yapamıyo kısa sürede çok kilo verip fazlasıyla geri alıyo sonra..bana çok destek oluyo sağolsun oyüzden bende onun için bişeyler yapmak istiyorum...ama nasıl yardımcı olabilirim bilemiyorum
taş geldi bana galibabugün girdim, sonra duman beyle kavgaya tutuştuk o sinirle kapadım laptop falan sağlam bırakmayacaktı yoksa
bizim oturduğumuz yer hemen sahilde, buralarda çok fazla hayvansever var. köpeklerini gezdirenler, sokak hayvanlarını besleyenler... apartmanda da hayvan sahipleri var, bazen yavru kediler sığınıyor hepimiz yiyecek bişeyler veriyoruz falan şanslıyız yani o bakımdan. keşke herkes onların da savunmasız canlar olduğunu bilse ve biraz destek olsa...
Haklısın canım bunu biliorum aslında ama inanmak istemiorum açıkçasıuzun soluklu bi diyete başlayınca hemen pes ediorum
cok denedim kendimi hep böleyim hayatımda ilk kez isvec diyetini tam anlamıyla yaptım
Napıcam ki ben nasıl alıstırcam kendimi o uzun diyetlere hep korku filmi gibi gelio kulağımaMesela suan sadece yediklerime dikkat ediyorum
Eger fazla kaçırdığım bigün oluyorsa ertesi gün dengelemeye çalışıyorum sence böle mi devam etmeliyim ??yada bana tavsiye edebileceğin başka biseyler varmı??
anladım şimdi:) ben buhar olup uçmayı tercih etmişim onu düzelteyim bide onunla uğraşayım:)))) ayyy koptumm....
ohhh maşşallah yürüyüşü artırdınnn asuben çıkıyorum kızlar çok soğuk ama gidip işimi halledeyim hem de yürüyüp yakayım yağları inşallah
leslie sansone yapıyoruz evde hem sıkılmazsın 3 mil olanı netten arattır yap 45 dakika sürüyo aramıza hoş geldingünaydın kızlar;
1,5 senede tam 15 kg aldım depresyondayım şuan 93 kg kıyafetlerımı gıyemıyorum ınatla kıyafet almıyorum kendıme inat ettim zayıflıyacağım pazartesı gununden berı elımden geldıkce dıkkat edıyorum benım en buyuk dusmanım hareketsız kalmakburası (ankara) okadar sogukkı kılımı kıpırdatasım gelmıyor evde kendımce bişeyler yapacağım sanırım egzersiz adına. Allah yardımcımız olsun....
tiryakilik diyince bi 10 gündür sigara belasından kurtulmaya çalışıyorum bu sefer başardım sanırımmm allah yardımcım olsunnCanım hoşgeldin aramıza burası varya burası acayip biyer bağımlılık yapıyo sigaradan ve alkolden bi farkı yok yok yaniama tabi onlar zaralı şeyler bizde tam tersine faydalı bişeyiz bize takıl ve zayıfla canım hep birlikte yaza incecik hatunlar olacaz inşallah
havuçlu kereviz nasıl oluyo asu ben sade kerevizizi rendeleyip sarımsak yoğurtluyorumyürüyerek gittim iplerimi değiştirdim gelirken dolmuşa bindim vaktim olmadığı için iyi de yapmışım ben gelene kadar eşim de uyanmış beraber kahvaltımızı yaptık o gitti ben de mutfağı toparladım ıspanakalrı yıkadım arkadaşıma giderken götüreceğim havuçlu kereviz salatasının havuçlarını hafifçe soteledim şimdi de azcık mola verdim öğlen kızım gelene kadar
offf abur cubur bizim evde hiç eksik olmaz kocam her akşam çayı boş içemiyorum diye 1 paket yulaflı kaymaklı bisküvi yer kızlar browni kek yerler çoğu zaman yapıyodum ıslak kek ama yoruldum bende yiyorum onlar yiyince şimdi çok istedilermi 1 paket açıyorum yiyolarAsumancım evde abur cubur olsa ben de yerdim. ama kalmadı artık evde bi şey :) zaten almıyoruz genelde. en abur cubur şey kuru meyve, kuruyemiş, bir de çubuk kraker :)
ama senin evde kızlar var, sürekli onlara bir şeyler yapman lazım. e yapınca da tadına bakmak için bile yesen durduruyor kilo vermeyi. insan yapınca da tadına bakmak istiyor :)
sen de bugün yarın program yapmışsın, ne güzel. özeniyorum valla ya. ben evde dura dura kafayı yedim. kendimi dinleyip hastalık üretiyorum kendime. psikolojim de bozuldu iş bulamıyorum diye :) birkaç insan görsem kafam dağılacak.
nasılsın yağmurgözlüüümerhaba kızlarrr...
]
hoşgeldiinn cannımm
ben geliimmiii
tamam nuhancım 80leri görücem mutlaka ama seni nasıl yakalıyayım yerinde durmassınki
bende yarım saat önce accık patates yemeğiyle bol salata yedim bugünlük mutfak kapandı bana
şimdide yeşil çayımı içiyorum biryandan...
ya bide böyle iki üç hafta da bir kilo gidince kesin yağdanmı gidiyo acabaa?saçma bir sorumu oldu...
yani nerdeyse ayda bir kilo eksiliyorum sinir oluyorum bu duruma ama umarım gelmemek üzre gidiyolardırr...
he bide bugünlerde diyet için görümcemi ikna etmeye çalışıyorum...görümcem dediğime bakmayın tek dostumdur kendisizayıflamak istiyo ama evlerine gelen giden çok hamur işi hiç eksik olmuyo....oyüzden uzun soluklu bi diyet yapamıyo kısa sürede çok kilo verip fazlasıyla geri alıyo sonra..bana çok destek oluyo sağolsun oyüzden bende onun için bişeyler yapmak istiyorum...ama nasıl yardımcı olabilirim bilemiyorum
canım benim 92 kilo vermişsin , hedef kilonunda 77 kilo altındasınn , yani hepsi birbirine girmiş azcıkk
bak buna göre yapabilirsin ;
target weight : hedef kilo
starting weight : başlangıç kilosu
current weight : şimdiki kilo
Yani diyorsun sağlıklı yaşamaya devam et... Haklısın cücüşüm( bu ismi sevdim ) O zaman yıllar önce diyetisyenimin verdiği klasik diyete başlayayım ben
Neyse ben yürüyüşüme devam edeyim 5 dk mola verdimde
Birileri yeşil çay mı dediiiiiiiiiBende bendeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?