Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

sokak kedileri çok soğukta yiyecek bulamazlarsa en fazla 6 saat dayaniyorlamış...

bende bilmiyordum. bizim apartmanda da vardı kedimiz. gaddar bir komsumuz kocaman yazı yazmıs, kediye yemek vermeyin pıslık oluyor falan diye. gıcık yaa. Allah akıl vicdan versin boylelerine. ondan sonra apt sakinleri olarak bıraktık ve gorunmuyor kedimiz. kıyamam nasıl acaba,yazını da okuyunca ıcım yandı. burası da -7 oluyor.

Haklısın canım bunu biliorum aslında ama inanmak istemiorum açıkçası uzun soluklu bi diyete başlayınca hemen pes ediorum

cok denedim kendimi hep böleyim hayatımda ilk kez isvec diyetini tam anlamıyla yaptım

Napıcam ki ben nasıl alıstırcam kendimi o uzun diyetlere hep korku filmi gibi gelio kulağıma Mesela suan sadece yediklerime dikkat ediyorum

Eger fazla kaçırdığım bigün oluyorsa ertesi gün dengelemeye çalışıyorum sence böle mi devam etmeliyim ?? yada bana tavsiye edebileceğin başka biseyler varmı??

canim ya kıyamam sana, kargoyla göndersek mi acaba?

Yolcucum hızlı yazmaktan isimleri karıştırmısım çok özür... Kilo için, clutch'e yanı Esraya yetisecegim. Sende bana yetiş.. kaçıyorum...

yok yok çok akıllı süper bir kızın olcak... böyle kugul takılsın hem iyidir.

Aynur cucüş üzerinde paralansın... Mutlu mutlu eskit. Haftaya yarın sabaha az kaldı..yatcaz kalkaz yatcaz kalkcaz gelcek...

gözdem, biz iihmal ediyorsun... kiloda vermiyorsun gibi geldi sanki bana.

Sanirim kediler, köpekler, kuşlarda komşunuzun çevreye verdigi kirlikten rahatsız oluyorlardır

Son düzenleme:

canım haklısın ama malesef diyet gerçeği artık ömrümüzün geri kalan kısmında hep bizimle devam edecek bu yola , haa adı diyet değilde SAĞLIKLI YAŞAM olacak artık , sen hangi diyeti yaparsan yap ne kadar kilo verirsen ver , eski yeme alışkanlığına döndüğün anda malesefki alırsın hepsiinii

eğerki bir gün kaçamk yaptıysan ertesi günü biraz asılırsın , o şekilde nötrlersin ama şok diyetlerle yazık etme kuzum kendine adam akıllı bi diyete başla, aralarda illaki boz ama hiçbişey olmamış gibi kaldığın yerden devam ett , ve unu sadece kısa bir zamana değilde bütün ömrüne yay , işte o zaman başarılı olursun cücüşüümm

Aynur cucüş üzerinde paralansın... Mutlu mutlu eskit. Haftaya yarın sabaha az kaldı..yatcaz kalkaz yatcaz kalkcaz gelcek...

Nünücüümm sağol şekeriiimmm evet yaa yatcaz kalkcaza geliyo sıra , oolleeeyyyyy

gelsin ama artık yaa , valla burnumun direği sızlıyoorrr

gözdem, biz iihmal ediyorsun... kiloda vermiyorsun gibi geldi sanki bana.

Sanirim kediler, köpekler, kuşlarda komşunuzun çevreye verdigi kirlikten rahatsız oluyorlardır

taş geldi bana galiba bugün girdim, sonra duman beyle kavgaya tutuştuk o sinirle kapadım laptop falan sağlam bırakmayacaktı yoksa

bizim oturduğumuz yer hemen sahilde, buralarda çok fazla hayvansever var. köpeklerini gezdirenler, sokak hayvanlarını besleyenler... apartmanda da hayvan sahipleri var, bazen yavru kediler sığınıyor hepimiz yiyecek bişeyler veriyoruz falan şanslıyız yani o bakımdan. keşke herkes onların da savunmasız canlar olduğunu bilse ve biraz destek olsa...

tamam nuhancım 80leri görücem mutlaka ama seni nasıl yakalıyayım yerinde durmassınki

bende yarım saat önce accık patates yemeğiyle bol salata yedim bugünlük mutfak kapandı bana

şimdide yeşil çayımı içiyorum biryandan...

ya bide böyle iki üç hafta da bir kilo gidince kesin yağdanmı gidiyo acabaa?saçma bir sorumu oldu...

yani nerdeyse ayda bir kilo eksiliyorum sinir oluyorum bu duruma ama umarım gelmemek üzre gidiyolardırr...

he bide bugünlerde diyet için görümcemi ikna etmeye çalışıyorum...görümcem dediğime bakmayın tek dostumdur kendisizayıflamak istiyo ama evlerine gelen giden çok hamur işi hiç eksik olmuyo....oyüzden uzun soluklu bi diyet yapamıyo kısa sürede çok kilo verip fazlasıyla geri alıyo sonra..bana çok destek oluyo sağolsun oyüzden bende onun için bişeyler yapmak istiyorum...ama nasıl yardımcı olabilirim bilemiyorum

anladım şimdi:) ben buhar olup uçmayı tercih etmişim onu düzelteyim bide onunla uğraşayım:)))) ayyy koptumm....

kuzuumm o patates yemeği yerine keşke daha doyurucu bişeyler yiyeydin be yyaavvvv neyse dükkanı kapatmışın , sıkıntı yok o haldee

canımm görümcenin kendisi istemeli bunu, sen sadece ikna etmeye çalışırsın , ama yapıp yapmamak onun elinde , bu şuna benziyo ; denize ilk giren çocuğu deniz girmesi için diller dökülür ya onun gibi işte , herşey o çocuğun kararına bağlıdırr

bak şimdi yavrum , 10 kilo verdin ya , hani az gidiyo diye azımsıyosun ya ; 1 paket margarin 250 gram , 4 paket margarin 1 kilo eder ; 10 x 4 = 40 paket margarini yolladınn :129::129::129::129: hadi bakalımm devamnı bekliyorruuzzz

Dumana bak sen, uslu uslu otursun yoksa tarçın gelir bak onu döver...

Yani diyorsun sağlıklı yaşamaya devam et... Haklısın cücüşüm ( bu ismi sevdim ) O zaman yıllar önce diyetisyenimin verdiği klasik diyete başlayayım ben
Neyse ben yürüyüşüme devam edeyim 5 dk mola verdimde

Birileri yeşil çay mı dediiiiiiiii Bende bendeeee

Son düzenleme:
ben çıkıyorum kızlar çok soğuk ama gidip işimi halledeyim hem de yürüyüp yakayım yağları inşallah
ohhh maşşallah yürüyüşü artırdınnn asu
leslie sansone yapıyoruz evde hem sıkılmazsın 3 mil olanı netten arattır yap 45 dakika sürüyo aramıza hoş geldin
tiryakilik diyince bi 10 gündür sigara belasından kurtulmaya çalışıyorum bu sefer başardım sanırımmm allah yardımcım olsunn
havuçlu kereviz nasıl oluyo asu ben sade kerevizizi rendeleyip sarımsak yoğurtluyorum
offf abur cubur bizim evde hiç eksik olmaz kocam her akşam çayı boş içemiyorum diye 1 paket yulaflı kaymaklı bisküvi yer kızlar browni kek yerler çoğu zaman yapıyodum ıslak kek ama yoruldum bende yiyorum onlar yiyince şimdi çok istedilermi 1 paket açıyorum yiyolar
evde oldumu yeniyo malesef en çok tw izlerken severim cips yemeyii

ayy pardon eskiden severdimm
merhaba kızlarrr...
]
nasılsın yağmurgözlüüü

çok yoruldum kursa gittim öğleden sonra kot çantamda bittii çıt çıtlarını basıp süsleyeyim onuda resmederimmm
çıkınca pazar yaptık yeşillik aldımm bol bol

bugün sabah 1 bardak sıcak limonlu su
1 kepekli ekmekle yapılmış tost
2 si bir arada nescafe
öğlen canım istemedi
1 mısır haşlamıştım onu yedim

akşam fırında balık ızgara yaptım alabalık
tere roka 2 dlm kepekli ekmek

şimdide canım tatlı istedi 2 incir arasına ceviz koydum dükkan kapandı birazdan yeşil çay içerim
iyi akşamlar hepicinize

hoşgeldiinn cannımm

ben geliimmiii

Buyur gel...

canımcıgım 73e gelince kesin durup bekliyeceğim. Söz..
afiyet olsun yesil çayin bende içiyorum. Yemek sonrası...
Görümcen hergün yürüyüş yapabilir belki...

ALAMUT dün açıklamıştım şekerim buyur ;

olmaz sana yok... sen sporunu bitir. Spordan hemen sonra yemek yemek yasak.. en az yarim saat geçmesi gerek. Sonra aksam yemegini ye. sonra sana yesil çay var.. bide spora bida bukadar geç kalma. aksam yemegin gecikiyor ama sen gece geç yatiyordun dimi? ozaman tamam geç yiyebilirsin...

sana amma mudahale ettik dimi? alınmıyorsun dimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…