canım eşine çok geçmiş olsun sanada Allah kolaylık versin tek başına zor oluyo bilirimEşim hasta olmuş kızımın yükü bugün hep bende şimdiden çok yoruldum birde keman öğrencim vardı burda ayy öldüm öldüm(
Herkeslere mehrabalar...
90 kiloyum bişeyler yapamk istiyorum 4 aylık bir kızım emziriyorum. Hamile kalmadan öcne 82 kiloydum 2 ayda 10 kilo verdim yürüyüş yaparak ve diyestiyenin veridği listeye harfi harfine uyarak. Tekrardan dyete başlıycam 6 ayı doldurmayı bekliyorum ufaktan ufaktan başlmaak istiyorum ama kış olduğu için iştahımı kesemiyorum. Bir başlasam gerisinin geleceğini de biliyorum. Bundan sonra bende buralardayım...
e - okulda notlarla cebelleşen Aynurrr :111::111::111::111::111::111:
cuma günü evden çıkıp pazar dönen Aynur
gezmekten temizlik yapmaya vakit bulamayan Aynur
AYTENim Allah kavuştursun balım , tez zamanda inşAllahhh
FİLİZZ bizler cuma tartılıyoz şekerimm , cumadan cumaya bildirim yapıyozz
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Herkese hayırlı akşamlar
Kızlarrrrrrrrrrrrrr nazara geldim ya laaa
Bugün ne güzel salonda 1 saate yakın sporumu yaptım tam bir aletten diğerine giderken havlumu almak için döndüm ve çat diye bir ses duyduğumla belime ağrı girmesi bir oldu :26::26::26:
Aletlerden birine uzanayımda biraz dinleneyim belki yorgunluktandır dedim tam eğildim iki büklüm kaldım
Hemen hemşire geldi liflerde sıkışma olmuş dedi.
Eşimi aradımda hemen geldi ve hastaneye gittik 2 kere röntgen çektiler, teşhis şükür aynı çıktı
Kırık falan diye ödüm koptu açıkcasıFelaket ağrım vardı hatta muayene esnasında bastım cığlığı
Şimdi evde hiç hareket etmeden oturuyorumhatta yarında eşim işe gitmeyecek ufaklığa bakmak için. Olmadı salı günü için izin alamazsam okuldan kıza izin alırız bir günlüğünede olsa tabi eğer sınavı yoksa dedi çünkü en ufak harekette resmen bağırtıyor beni
Bir hafta boyunca her akşam iğne olmam gerekiyormuş ve 1 ay sporu yasakladı doktor banaArtık mecbur üyeliğimide 1 aylığına dondurmak zorundayım
Offffffff yaaa ne güzel kilolarda gidiyordu :26: İnanın ağrıyı bile şu an önemsemiyor çünkü alıştım spora ve tartıda büyük farklar gördükçe dahada enerjim doluyordu. Neyse artık biraz daha yediklerime dikkat edeceğim mecbur
Kücük kuzum geldiğimden beri beni öpüp duruyor geçti anneciğim geçti diye
Büyüğü desen her şeye babasıyla koşturuyorsağ olsunlar pijamalarımı bile birlikte giydirdiler
Rabbim kimseyi elden ayaktan düşürmesin ....Aminnnnnnnnnnnnnn
ayyy cecomm okurken ınanamadımm dedım saka yapıyorr ama lerleryınce gercekmıss kızım poponu kasımıyormusunn sen yaa nazar oldu muhakkak sana cokk gecmıs olsun sen yememe dıkkat et bu surede
dınlen de cabucacık ıyı ol cnm gecmıs olsunnn
slm kızlar nasılsınız ne durumdasınız verdiniz mi kilo biz tatvandayız okullar kardan dolayı 1 hafta tatildi kızım da evde olunca hiç giremedim sporada gidemedim malesef kiloda veremedim ama bugun gidicem ögleden sonra tempo yeniden başlıyor...
hos geldin rüyanazzz emek veren emegının karsılıgını alıyor cnmm hadi yeniden başlasın temponn
bende evi toparlayıp yürüyüşümü yapacagım inşallahh
kızlarr günaydınn benım mınık kusum okulun baslarında cok güzel isteyerek gidiyordu isteklıydı şimdi çok zorlanıyoruzz gıtmek ıstemıyor aglıyor sabah bırakmaya gıttıgımde agladı anne gıtme dıye sıpaa onu oyle görünce basladım bende aglamaya tutamadım kendımı gönlünü yapmak için ugrasıyorum surekli ay zorluklar sımdı baslıyor anlasılann
topıkımızde var mı bebesı 1, sınıfa gıdenn
aynurr sen sınıf ögretmenımısın cnmm
öğretmenıne anlattım alışacak dedi zaten mecbur alısacakta ...
neyse bakalım
ben kacıyorum kızlarr işlerimi halledeyimm eşim bu hafta gündüz calısıyorr öglene kadar yürüyüş yapmam lazım ögleden sonra fırsat bulamıyorum pekk
hoşcakalınnn
Günaydın kızlar,
sanki geçen hafta kar yağmamış gibi pırıl pırıl bir güneş var İstanbul'da. haftasonu yaptıklarımdan yeyince artı gördüm tabi tartıda. ama ben bu hafta bunları savar üstüne de veririm :) motivasyonumu arttırdı güneşli hava. 11:30 gibi çıkacağım evden. hepinize güzel bir gün diliyorum.
valla aynı durum burdada mevcut hava okadar güzelki (ankarada :)) ofise giresim hiç gelmedi dedimki yürüyüm bisürü ama malsefki mahsenime kapandım benım yerimede bol bol gez dolaş İstanbulada bende çokk selamlar... :)
canım bende de hayır yok pek bu gece
migren tuttu azcık da fazla yedim midem bulanıyor keyifsizim
Kızlar bana müsaade biraz uyumaya çalışayım artık iki büklüm nasıl uyuyacaksamyan yatarsam olur herhalde
Size hoş sohbetler ve hayırlı geceler
Kocaman öpüyorum sizleri
İnşallah bir iki güne toparlarım kendimide sporu dondurmak zorunda kalmamzaten bir müddet sırf yüzmeye gitmeyi düşünüyorum tabi önce bir dik durabileyimde
Neyse ben kaçtım
Günaydın kızlar,
sanki geçen hafta kar yağmamış gibi pırıl pırıl bir güneş var İstanbul'da. haftasonu yaptıklarımdan yeyince artı gördüm tabi tartıda. ama ben bu hafta bunları savar üstüne de veririm :) motivasyonumu arttırdı güneşli hava. 11:30 gibi çıkacağım evden. hepinize güzel bir gün diliyorum.
can cağızlarıımm ben geldiimmmkocişimle güzelce vakit geçirdik bugün gitti çok şükür biraz hasret giderdik ama dün akşam sohbet ettik bana öyle birşey söyledi ki tutamadım kendimi... ''ben akşam yemeğini yerken boğazım düğüm düğüm oldu yarın akşam yemeğini yerken siz olmayacaksınız '' dedi
seneye inşallah bu sıkıntılarımız kalmayacak keşke subatta atama olsa da hemencecik bitse sıkıntılarımız...
cumartesi günü diyetime ve sporuma dikkat ettim ama bugün spor yapamadım ayrıca biraz kaçamaklar yaptım aslında yapmamam gerekiyor ama üzüntüsünü yemeye veren bir kişiyim :26: :26:
biraz geçmişi okuyayım
selamlar, ben dün gece siteye üye oldum, kimseyi tanimiyorum burada, ve 95 kiloyum, artik canima tak etti kilo vermem gerekiyor dedim.yalniz bu yolda benim durumumda olanlarin deneyimleriyle ve destekleriyle ilerlersem hem diyete hem spora daha bagli kalirim dedim ve simdi buradayim :) boyum 1.70 dogum günüme kadar 70 kiloya inmek istiyorum.hedefim büyük 25 kilo. ama temmuzun sonuna kadar sizlerinde destegiyle basarabilcegime inaniyorum.Allah hepimizin yardimcisi olsun.
Herkeslere mehrabalar...
90 kiloyum bişeyler yapamk istiyorum 4 aylık bir kızım emziriyorum. Hamile kalmadan öcne 82 kiloydum 2 ayda 10 kilo verdim yürüyüş yaparak ve diyestiyenin veridği listeye harfi harfine uyarak. Tekrardan dyete başlıycam 6 ayı doldurmayı bekliyorum ufaktan ufaktan başlmaak istiyorum ama kış olduğu için iştahımı kesemiyorum. Bir başlasam gerisinin geleceğini de biliyorum. Bundan sonra bende buralardayım...
selamlar, ben dün gece siteye üye oldum, kimseyi tanimiyorum burada, ve 95 kiloyum, artik canima tak etti kilo vermem gerekiyor dedim.yalniz bu yolda benim durumumda olanlarin deneyimleriyle ve destekleriyle ilerlersem hem diyete hem spora daha bagli kalirim dedim ve simdi buradayim :) boyum 1.70 dogum günüme kadar 70 kiloya inmek istiyorum.hedefim büyük 25 kilo. ama temmuzun sonuna kadar sizlerinde destegiyle basarabilcegime inaniyorum.Allah hepimizin yardimcisi olsun.
geçmiş olsun bitanem....
ayy parçayı beklerken bağıran adam bi an ödümü kopardı
ama güzel parçaymış gerçekten...
buram buram duygusallık kokuyo hemde....
bu arada; döndürülüp döndürülüp dinlenebilen bi parça galiba, benimde şuan 5.dinleyişim
zaten beğendiğim bi parçayı döndürüp döndürüp dinlemeyi pek seven biriyimdir ben
öptüm gitti seni tatlı yanacıklarında:)
tüh canım yaa, çok geçmiş olsun, dinlen bitanem bol bol, ihmal etme sakın dinlenmeyi.....
nazaramı geldin ne....
ben bu kadar kar bekledikçe; bizim burayada kar yağmadı gitti.......
bizim burasıda günlük güneşlik kaç gündür..... soğuk ama güneşli....
ya beni bu günümüzün mevsimleri üzüyo; mevsimleri zamanında yaşayalım istiyorum ben
Allah kavuştursun canım....
bak ben sana güzel bi şiir yazayımda neşen yerine gelsin olarmı?
okuduğum kadarıyla senin ismin ayten galiba:)
bu şiiride çok severim..... süper bir şiirdir...
bu şiiri birde; ahmet selçuk ilkandan dinlemek gerek ayrıca.......
buyur aytenim
[h=1]MİLYON KERE AYTEN[/h]Ben bir Ayten'dir tutturmuşum
Oh ne iyi
Ayten'li içkiler içip
Sarhoş oluyorum ne güzel
Hoşuma gitmiyorsa rengi denizlerin
Biraz Ayten sürüyorum güzelleşiyor
Şarkılar söylüyorum Şiirler yazıyorum
Ayten üstüne
Saatim her zaman Ayten'e beş var
Ya da Ayten'i beş geçiyor
Ne yana baksam gördüğüm o
Gözümü yumsam aklımdan Ayten geçiyor
Bana sorarsanız mevsimlerden Aytendeyiz
Günlerden Aytenertesidir
Odur gün gün beni yaşatan
Onun kokusu sarmıştır sokakları
Onun gözleridir şafakta gördüğüm
Akşam kızıllığında onun dudakları
Başka kadını övmeyin yanımda gücenirim
Ayten'i övecekseniz ne ala, oturabilirsiniz
Bir kadehte sizinle içeriz Ayten'li İki laf ederiz
Onu siz de seversiniz benim gibi
Ama yağma yok
Ayten'i size bırakmam
Alın tek kat elbisemi size vereyim
Cebimde bir on liram var
Onu da alın gerekirse
Ben Ayten'i düşünürüm, üşümem
Üç kere adını tekrarlarım, karnım doyar
Parasızlık da bir şey mi
Ölüm bile kötü değil
Aytensizlik kadar
Ona uğramayan gemiler batsın
Ondan geçmeyen trenler devrilsin
Onu sevmeyen yürek taş kesilsin
Kapansın onu görmeyen gözler
Onu övmeyen diller kurusun
İki kere iki dört elde var Ayten
Bundan böyle dünyada
Aşkın adı Ayten olsun
meyracım kolay gelsin ben de hiç sevmem evde tamirat tadilat işlerini
meyra çok teşekkür ederim canıımm sana kocamann öpücüklerimiii sunuyorummmm
benim o kadar siyah deil ama başladı biraz genetik annemdede var ananemdede vardı aceba siyahlayıncamı gitsem yoksa şimdimi gitsem çok dikkat çekmiyo dışardan ama yakından bakınca benim gözüme rahatsızlık veriyooo
Ne yazık ki fazla kaçırdım canım, hem börek hem d epastadan yedim, eve geldim, eşim pasta almış ondan da yedim. Ama böylesi abartmak iyi oldu, dibe batınca yüzeye doğru çıkmaya başladım galiba :)) Hem suçluluktan hem aynadaki halimden çok pişman oldum. Bugün çok iyi hissediyorum kendimi. Tabii eksilere geçmem epey zmaan alacak, sabırlı olmam lazım. Yaza kadar göbekleri eritip, iyice incelmiş oluruz inşallah...
afiyet olsun
neyse yarın buluşmada kaçırmazsan fazla dengelersin sanırım
...
Asumancığım, dün iyiyim diye yazmışsın bugün de iyisindir umarım. Geçmiştir inşallah.ayşe ve banu teşekkür ederim kızlar fazla ağrımıyor şükür ama sersemlik var biraz yatayım ben en iyisi herkese iyi geceler
Banucuğum çok geçmiş olsun. Yıllar önce ben de benzer bir şeyler yaşamıştım, 4 kişi beni eve zor getirmişti iş yerinden, bir milim bile kıpırdayamıyordum, seni çok iyi anlıyorum o yüzden. Umarım kısa sürede iyi olursun. Bu tip şikayetlerde sıcak tatbik iyi geliyor diye hatırlıyorum. Sıcak duş, ütüyle kızdırımlış havlu vb. uygulamak bana çok iyi gelmişti. Tekrar geçmiş olsun, dilerim çabuk iyi olursun, sadece yüzmeye bile olsa gidip ara vermemiş olursun. Ama mecbur olup ara versne de üzülme, önemli olan sağlık. Dur sana nazar boncukları da yollayayım buradan:Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Herkese hayırlı akşamlar
Kızlarrrrrrrrrrrrrr nazara geldim ya laaa
Bugün ne güzel salonda 1 saate yakın sporumu yaptım tam bir aletten diğerine giderken havlumu almak için döndüm ve çat diye bir ses duyduğumla belime ağrı girmesi bir oldu :26::26::26:...
Allah kavuştursun canım :)can cağızlarıımm ben geldiimmmkocişimle güzelce vakit geçirdik bugün gitti çok şükür biraz hasret giderdik ama dün akşam sohbet ettik bana öyle birşey söyledi ki tutamadım kendimi... ''ben akşam yemeğini yerken boğazım düğüm düğüm oldu yarın akşam yemeğini yerken siz olmayacaksınız '' dedi
seneye inşallah bu sıkıntılarımız kalmayacak keşke subatta atama olsa da hemencecik bitse sıkıntılarımız...
cumartesi günü diyetime ve sporuma dikkat ettim ama bugün spor yapamadım ayrıca biraz kaçamaklar yaptım aslında yapmamam gerekiyor ama üzüntüsünü yemeye veren bir kişiyim :26: :26:
biraz geçmişi okuyayım
Tekrar geçmiş olsun, hayırlısını diliyorum. Sana da kolaylıklar canım ::))ben kıza bunu hissettirmemeye çalışıyorum.aynı zamanda teselli etmeyede çalışıyorum. dünyanın sonu değil,kendi sağlığın iyi olsun Allah yine verir diyorum.belkide sağlıksız olucaktı sağlıklıksız bir bebeğin üzüntüsü daha çok olur diyorum. belkide birşey olmaz tutunur diyorum. moralini yüksek tutmaya çalışıyorum. mevlam ne yazmışsa o olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?