Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

KIZLAR GÜNAYDIN
Herkeşlere güzel bir gün diliyorum yoğun bi hafta sonu geçirdim valla 1 günüm var zaten biraz dinleniyim diyorum ama nerde hep bişeyler çıkıyo valla neyse hayırlısı ne yapalım hepinizi öpüyorum kızlar kendinize iyi bakın

Eşim hasta olmuş kızımın yükü bugün hep bende şimdiden çok yoruldum birde keman öğrencim vardı burda ayy öldüm öldüm(
canım eşine çok geçmiş olsun sanada Allah kolaylık versin tek başına zor oluyo bilirim ben eşimin işten gelmesini dört gözle beklerdim valla

canım hoşgeldin aramıza inşallah burda çok güzel kilolar vercez hep beraber bak görürsün 1-2 gün takıl buraya daha sonra istem dışı katılıyosun aramıza hadi gazan mübarek olsun bebeğinide Allah bağışlasın rabbim nazarlardan korusun

ceco abacım çok geçmiş olsun çok üzüldüm valla ya dikkat et kendine sen benim idolümsün

günaydın güzeller,
tamam canım bende cumayı beklerım işeme gelir :)))) biraz daha kilo vermiş olurum belki :)

Son düzenleme:
Günaydın kızlar,

sanki geçen hafta kar yağmamış gibi pırıl pırıl bir güneş var İstanbul'da. haftasonu yaptıklarımdan yeyince artı gördüm tabi tartıda. ama ben bu hafta bunları savar üstüne de veririm :) motivasyonumu arttırdı güneşli hava. 11:30 gibi çıkacağım evden. hepinize güzel bir gün diliyorum.

valla aynı durum burdada mevcut hava okadar güzelki (ankarada :)) ofise giresim hiç gelmedi dedimki yürüyüm bisürü ama malsefki mahsenime kapandım benım yerimede bol bol gez dolaş İstanbulada bende çokk selamlar... :)

herkeslere günaydın:)
saat9da telefonum çaldı, çalan telefona uyandım, ev sahibi arıyo, aynı zamanda komşumuz.
bizim doğal gaz henüz içeriye alınmamıştı suya şohbene vsye, tüm apartman olarak, kızım bugün ustalar gelicek, birazdan gelicekler,
ilk senden başlicaklar haberin olsun dedi.
bende kalktım artık, şöyle bi ortalığı toparladım sersem sersem....
ortalığı toplarkende kapıdaki ses kulağıma ilişti bugün içeriye giremez ustalar, yarın girebilir diye bir komşuya diyordu biri:)
pek sevindirik oluverdim duyunca
inşaat işini hiç sevmiyorum çünkü
neyse ben hazırlıklıyım, gelirlersede....
matkap sesi başladı 30dkdır falan..... hiç sevmem matkap sesini
benim dişi kuşta bağırıyo bu ses ne, ne oluyor? bişeymi oluyo diye
yok bişey dedim kuşa korkmasın diye bende, birde bana bağırdı sinirinden cakcakcakcakcakcak, çok sinirlidir zaten dişi olan
bi ara bi ev sahibine çıkıyım bugün biraz dedim ama bakalım belki çıkarım....
ben bi geçmişe bakıyım şimdi, daha kahvaltı yapmadım kızlar.....

selamlar, ben dün gece siteye üye oldum, kimseyi tanimiyorum burada, ve 95 kiloyum, artik canima tak etti kilo vermem gerekiyor dedim.yalniz bu yolda benim durumumda olanlarin deneyimleriyle ve destekleriyle ilerlersem hem diyete hem spora daha bagli kalirim dedim ve simdi buradayim :) boyum 1.70 dogum günüme kadar 70 kiloya inmek istiyorum.hedefim büyük 25 kilo. ama temmuzun sonuna kadar sizlerinde destegiyle basarabilcegime inaniyorum.Allah hepimizin yardimcisi olsun.

canım bende de hayır yok pek bu gece
migren tuttu azcık da fazla yedim midem bulanıyor keyifsizim

geçmiş olsun bitanem....

Vaya con dios - Puerto Rico - YouTube

Bugün sürekli bu şarkıyı dinledim :)
Çok hoşşş yaaw :)

ayy parçayı beklerken bağıran adam bi an ödümü kopardı

ama güzel parçaymış gerçekten...
buram buram duygusallık kokuyo hemde....

bu arada; döndürülüp döndürülüp dinlenebilen bi parça galiba, benimde şuan 5.dinleyişim
zaten beğendiğim bi parçayı döndürüp döndürüp dinlemeyi pek seven biriyimdir ben

öptüm gitti seni tatlı yanacıklarında:)

tüh canım yaa, çok geçmiş olsun, dinlen bitanem bol bol, ihmal etme sakın dinlenmeyi.....
nazaramı geldin ne....

ben bu kadar kar bekledikçe; bizim burayada kar yağmadı gitti.......
bizim burasıda günlük güneşlik kaç gündür..... soğuk ama güneşli....

ya beni bu günümüzün mevsimleri üzüyo; mevsimleri zamanında yaşayalım istiyorum ben

Allah kavuştursun canım....
bak ben sana güzel bi şiir yazayımda neşen yerine gelsin olarmı?
okuduğum kadarıyla senin ismin ayten galiba:)
bu şiiride çok severim..... süper bir şiirdir...
bu şiiri birde; ahmet selçuk ilkandan dinlemek gerek ayrıca.......

buyur aytenim
[h=1]MİLYON KERE AYTEN[/h]Ben bir Ayten'dir tutturmuşum
Oh ne iyi
Ayten'li içkiler içip
Sarhoş oluyorum ne güzel
Hoşuma gitmiyorsa rengi denizlerin
Biraz Ayten sürüyorum güzelleşiyor
Şarkılar söylüyorum Şiirler yazıyorum
Ayten üstüne
Saatim her zaman Ayten'e beş var
Ya da Ayten'i beş geçiyor
Ne yana baksam gördüğüm o
Gözümü yumsam aklımdan Ayten geçiyor
Bana sorarsanız mevsimlerden Aytendeyiz
Günlerden Aytenertesidir
Odur gün gün beni yaşatan
Onun kokusu sarmıştır sokakları
Onun gözleridir şafakta gördüğüm
Akşam kızıllığında onun dudakları
Başka kadını övmeyin yanımda gücenirim
Ayten'i övecekseniz ne ala, oturabilirsiniz
Bir kadehte sizinle içeriz Ayten'li İki laf ederiz
Onu siz de seversiniz benim gibi
Ama yağma yok
Ayten'i size bırakmam
Alın tek kat elbisemi size vereyim
Cebimde bir on liram var
Onu da alın gerekirse
Ben Ayten'i düşünürüm, üşümem
Üç kere adını tekrarlarım, karnım doyar
Parasızlık da bir şey mi
Ölüm bile kötü değil
Aytensizlik kadar
Ona uğramayan gemiler batsın
Ondan geçmeyen trenler devrilsin
Onu sevmeyen yürek taş kesilsin
Kapansın onu görmeyen gözler
Onu övmeyen diller kurusun
İki kere iki dört elde var Ayten
Bundan böyle dünyada
Aşkın adı Ayten olsun

hoşgeldin canım temmuza kadar 25 kilo ulaşılabilir bir hedef azmin bol olsun

günaydınnn canlaaarrayyy hava ne kadar güzell değil miii sabah sporumu yaptımm.. bu hafta yeni birşey yapmaya karar verdim... hergün 45dk sporr artııı 45 dk yürüyüş yapacağımm inşallah.. Asuman ablacım bu hafta güzel rakamlar vereceğim inanıyoruummm

merhaba arkadaşım aramıza hoşgeldin hikayemiz çok benziyor benim de 4 aylık emen maviş bir kızım var
ve doğum kaldığımda 83 kiloydum hedefim yaza kadar memleketimin plaka kodu olan 68 e düşmekkayrıca doğuma girdiğimde 100 kiloydum ve 40 ım çıktığında 90 kiloyla buraya üye oldum
benden sana acizane tavsiye burayı sakın bırakma çünkü harika insanlar var burada
ve yeme düzenini güzelleştir hafif hafif hareketlere de başla derim en önce kilo çizeglesi de yapsan olur aslında

hoşgeldin arkadaşım başarabileceğine inanıyorum ama burayı sakın bırakma kilo çizelgeni yapabilirsin ve kaçamak yapmamak için yediklerini a dan z ye yaz buraya

meyra çok teşekkür ederim canıımm sana kocamann öpücüklerimiii sunuyorummmm

meyracım kolay gelsin ben de hiç sevmem evde tamirat tadilat işlerini

saol bitanem...

belirsiz ama galiba bana yarın gelirler....
vakit yetişmez diye düşünüyorum, yukardan başladılar....
ev sahibini aradımda; her yer battı matkaptan dedi, halı malı ne varsa koridorda kaldır dedi....
neyse olacak artık.
saolsun pek iyidir ev sahibimiz:)

hoşgeldin aramıza :) Allahın izniyle başaracağız ben inanıyorum :)

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Hepinize günaydın

Kazık gibi bir geceden sonra şükür uykumu almış bir şekilde uyandım
Allahtan ağrım biraz hafifledi. Eşimde evde olduğu için yataktan kalkıp zar zor koltuğa yerleşip oturdum
Kahvaltımı hazırlayıp ayağıma getirdi sağ olsun Kızlada sabahtan beri o ilgileniyor valla iyimiş böyle diyeceğim neredeyse dedimde nasıl kızıyor bana sen varya az değilsin diyor
Sabah kahvemide yaparmısın bir ara diyince oldu başka bir emrin diyor Neyse sen ateşek koyarsın ben bakarım dedi sonunda

Canım bir ara gidip bir epilasyon merkezine bir göster istersen sonuçta bakmaya para almıyorlar
Eğer bunları yok edebiliriz derse mutlaka yaptır canım inanılmaz rahatlık dediğin gibi başkaları görmesede insan kendi rahatsız oluyor

Aramıza hoşgeldin
İnşallah hepbirlikte çok güzel kilolar verip hedeflerimize ulaşırız Amminnnnnnnnnn

[h=5]Eğer bir gün yolunuzu kaybederseniz bir çocuğun gözlerinin içine bakın.Çünkü bir çocuğun bir yetişkine her zaman öğreteceği üç şey vardır;
1- Nedensiz yere mutlu olmak...
2-Her zaman meşgul olabilecek bir uğraş bulmak...
3-Elde etmek istediği şey için var gücüyle dayatmak...
[/h]

Herkese iyi haftalar :) Bu haftaya kararlı, yüksek motivasyonlu başlıyorum. Artık gittikçe kötüleşen beslenme şeklimi düzeltmeye, umursamazlıımı ve rahatlığımı sonlandırmaya karar verdim.

Epeydir aklımdan geçiyordu ama hep bir şey olmasını, karar vermeyi, heves gelmesini filan bekliyordum. Bu bekleme sürecinde de "herşeyden yiyeyim bir şey olmaz, biraz tatil yapayım, nasılsa yeniden dikkat edeceğim, veririm" filan diye kendimi kandırıyordum. Ama aynalar yalan söylemiyor işte. Aslında insan aynadaki halinin farkına da kolay kolay varamıyor. Allahtan dün giydiğim ev kıyafeti yağ katmanlarını olanca şekliyle gösteriyordu da kendime gelebildim. "Ne yapıyorum ben?" diye sordum. Bir koca sene uğraşarak gıdım gıdım verdiğim kiloları gene 1 sene içinde aynen alma yolunda gidiyordum. Ağustos sonundan beri yaklaşık 2 kilo aldım. Böyle giderse yaz akadar 7 kilo daha alırım, gene dayanırım 90'a. Kendi kendime günak çıkardım, kararımı da verdim. Sabah da deli gibi yürüdüm. Sağlıklı kahvaltımı ettim. Bundan sonra da geri dönmeye hiiiiç niyetim yok.

...
afiyet olsun
neyse yarın buluşmada kaçırmazsan fazla dengelersin sanırım

...
Ne yazık ki fazla kaçırdım canım, hem börek hem d epastadan yedim, eve geldim, eşim pasta almış ondan da yedim. Ama böylesi abartmak iyi oldu, dibe batınca yüzeye doğru çıkmaya başladım galiba :)) Hem suçluluktan hem aynadaki halimden çok pişman oldum. Bugün çok iyi hissediyorum kendimi. Tabii eksilere geçmem epey zmaan alacak, sabırlı olmam lazım. Yaza kadar göbekleri eritip, iyice incelmiş oluruz inşallah
Kızın iyidir umarım. Senin yazdığın gibi asitli ve gaz yapan bir içecek olduğu için portakal suyu dokunmuş olabilir. Geçmiş olsun.
ayşe ve banu teşekkür ederim kızlar fazla ağrımıyor şükür ama sersemlik var biraz yatayım ben en iyisi herkese iyi geceler
Asumancığım, dün iyiyim diye yazmışsın bugün de iyisindir umarım. Geçmiştir inşallah.
Banucuğum çok geçmiş olsun. Yıllar önce ben de benzer bir şeyler yaşamıştım, 4 kişi beni eve zor getirmişti iş yerinden, bir milim bile kıpırdayamıyordum, seni çok iyi anlıyorum o yüzden. Umarım kısa sürede iyi olursun. Bu tip şikayetlerde sıcak tatbik iyi geliyor diye hatırlıyorum. Sıcak duş, ütüyle kızdırımlış havlu vb. uygulamak bana çok iyi gelmişti. Tekrar geçmiş olsun, dilerim çabuk iyi olursun, sadece yüzmeye bile olsa gidip ara vermemiş olursun. Ama mecbur olup ara versne de üzülme, önemli olan sağlık. Dur sana nazar boncukları da yollayayım buradan:
Allah kavuştursun canım :)
Tekrar geçmiş olsun, hayırlısını diliyorum. Sana da kolaylıklar canım ::))

....

Kızlar, çocukların resimlerine yaptığınız tatlı ve içten yorumlarınız için teşekkür ederim. Öpüyoruz sizleri :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…