Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

geçmiş olsun cecoşşş... kantaron yağı sür.. çok çabuk etki ediyor. ilaçlardan daha doğal ve daha hızlı sonuç verir.. aktarlarda bulabilirsin.. kas ağrısı, fıtık ağrısı, yanık, egzama hepsinde etkili. tavsiye ederim....

ben bu gün nöbete gideceğim.. eşim ve oğlanlarım az önce yola çıktılar... uludağ da 5 günlük bir tatil yapacaklar... marabalar çalışsın, sultan ve şehzadeler tatil yapsın modundayız
bu fırsatı değerlendirip 5 gün süper diyetteyim inşallah

dün gece bir arkadaşıma saç böreği yemeğe davetliydik... gitmeden ızgara balık ile karnımı doyurdum.. orada sadece ayran içip böreğin ucundan tattım... tüm gece hiç bir tahriğe kapılmadan tuttum kendimi.. kola gazoz tatlı pasta meyve çerez arasından başım dik geçtim... kendimi tebrik ettimm..

sabah da umduğum rakamı gördüm terazide
cumaya hızlı bir giriş yapacağım inşallah.....

şimdi biraz ev toplar, makineye çamaşırları atar sonrada işe giderim... orada yiyeceğim mamişleri de hazırlarım gitmeden...

ve aleyküm selam....
rahatsızlığın için demiyorum o ayrı cecoşumda; eşinden hizmet görmenin keyfini sür kız cecoş
bence senin kocayla benim kocanın dediklerinin yarısını duyacaz, yarısını duymayacaz biz....
çünkü onlar söylediklerinin yarısını duyuyolar, yarısınıda hiç kulakları duymuyo bence
çivi çiviyi sökermiş
yoksa çekilmez ne onlar, ne de bu evliik, ne de bu hayat....
alışıcaz, hayat alışkanlıktır zaten kaba tabiriyle....
gerçi sen benden daha kıdemlisindir evlilik süresi itibariyle:)
yazdıklarından okuduğum kadarıyla böyle bi benzeme dikkatimi çektide benim....

tekrar geçmiş olsun canım.....

allah kavuştursun....

Selammmmmmmm,

gittim, emaneti teslim ettim
•Su bögreğinin,
• Ayva tatlisinin
• Peksemet'in tadina baktım.
–Piderini birakarak iskender yedim...
–Dönüş yolunda sade kepekli bir pohaca yemek zorunda kaldım.

ve geldim... işler sıra sira dizilmiş beni bekliyor. Önce sizeselam vereyim istedim.

köfteleri gizli sakli yedim. acayap komik oldu. bu yaşımda böyle birşey yapmak çok ayıp geldi ama napayim...
Bu arada dukan ekmeğimi çok begendi...

umarım sizlerde iyisinizdir. Geçmişe hızlıca baktım. Gene biraz hastalıklar falan var. çok geçmiş olsun.

Son düzenleme:
kızım arkadaşıyla geldi yemeklerini yediler gittiler ben de kahvemi içip yürüyüşe gideceğim

Çocuklar:

1-sık sık aralarında kavga ederler

2-ama hemen tekrar birlikte oynamaya başlarlar

3-çünkü mutluluk gururdan önemlidir onlar için
.....

nuhan ablam, egedenizi ablam; foto ekledim, bakarsanız bana diye söyleyim dedim:)

bende şimdilik kaçar artıkın....

hoşgeldin canım....inşallah istediğin gibi olur herşey ama işte irade çok önemli,irade olunca zaten gerisi kendiliğinden geliyor...seninle hemen hemen aynı kilolardayız ben 92.800 üm ama inşallah gidecek bu kilolar...ben kendime 1 yıl gibi bir zaman verdim sadece dikkat ediyorum yediklerime,bol bol su içiyorum ve 3 ana 3 ara öğün besleniyorum....kilo vermek biraz yaşlada alakalı yaş genç olunca daha iyi veriliyor kilo,kaç yaşındasın canım bilmiyorum ama inşallah istediğin zamanda istediğin kiloya ulaşırsın...

[QUOTE=SahGizem kararlıysan azimliysen bence 25 kilo verilmeyecek rakam deil ayda 4 kilo vererek istediğin rakama ulaşırsın yaza hoşgeldin

bende 45 dakka lasly yapayım öğlen yemeğimi yedimmm

umut hadi hayırlısı inşallah bu sefer yaza bomba olucazzz
kızımda daha iyydi çok şükürrr

bazen insanın kendi iç dünyasında hesaplaşarak kilo vermek istemesi daha etkili ve kalıcı oluyor daha iradeli olurum ben mesela...
Allahın izniyle yaza bomba gibi olcaz ama fıstık bomba

selammmm kızlarrrr...

banu canım çok geçmiş olsun bel ağrısı bel tutulması nedir bir kaç ayda bir yaşayan biri olarak çok iyi bilirim çok üzüldüm bir an önce sağlığına kavuş ama bu arada ayağına hizmetin tadını çıkar...:)) acil şifalar diliyorum..

dafi yeğenine çok geçmiş olsun Rabbim şifalar versin hakkında hayırlısı neyse onu göstersin inşaallah..

geçmişe fazla dalamadım kızlar ilk gözüme çarpanlar bunlar oldu..

yenacım barışcık nasıl oldu inşaallah iyileşmiştir..

Selam arkadaşlar,

4 gün aradan sonra oğlumu okula bıraktım. dönüşte komşuyla kapı önü muhabbeti etiim 20 dk. :)
Yemeğe ve mutfağa girişmeden önce bir selam vereyim istedim..

Öğretmeniniz doğru söylüyor gulmacığım alışacak evet...
Zor bir süreç ama yoluna giriyor bir şekill de..
Oğlum bana '' anne sen de kal'' dediğin de ben seni sürekli kameradan izliyorum bana el salla,gülümse..bana ihtiyacın olduğunda hemen yanına gelirim..Ama büyüdün artık bana ihtiyacın olacağını pek sanmıyorum.Öğretmenin seni ve arkadaşlarını çok seviyor üzülmenizi ağlamanızı hiiç istemiyor bana söyledi dedim..
İlk başlarda hep tuttururdu şimdi alıştı artık,çok seviyor sınıfını...Tek derdi akşamları onu benim almam..sıkıldım artık abamdan sen beni al diyor :)

ahahha ben de ben de şarkıcı olmayı çok istiyordum karga sesimle..sonraları gazeteci olmayı..
biz senle aynı kuşaktanız sanırım..Dün de iş yaparken eşim ''george mıcheal-careless whısper '' dinletti bana, epey gülüştük..O dönem çay partilerinin vazgeçilmez dans parçasıydı..Hatta erkek olanın bir eli cebin de diğer eli kızın belin de furyası vardı..
Racona tersti partneri sarmalamak :)
Bir de kız kıza dans edilirdi ayıp olmazdı
Bunuda hatırlarsın muhtemelen..Hareketlerini taklit ederdim rahmetli lora''nın :)
Laura Branigan - Self Control - YouTube

yağmurumgözüm nasılsın canım.?

Barış iyi teyzesi ama hırıltısı geçmedi hala..Şöyle tüm gücüyle öksürse içiinde ki balgamı falan tuuu diye çıkarsa daha rahatlayacak sanki...

CANIM inşallah temiz çıkar annenin sonucu çok geçmiş olsun

ablacım inşallah bi sorun olmazda tutunur bebek zaten o doktorları varya öle pat diye sölüyolar insanın yüzüne karşıdaki ne düşünür kimsenin umrunda değil tabi neyse kısaca Allah yardımcınız olsun:26::26::26::26:

Malzemeler:

* 1 fincan yeşil çay (Demlenmiş)
* 7-8 bardak su
* 1 orta boy salatalık
* 2-3 dilim doğranmış taze zencefil
* 1 limon
* 1 elma,
* 5-6 sap taze nane veya 1 tutam kuru nane
* 1-2 kabuk tarçın (isteğe bağlı)

Hazırlanışı:

Salatalığı yıkayın alaca soyup dilimleyin. Zencefili küçük parçalara ayırın yıkanmış limon ve elmayı yıkayıp kabuklu olarak dilimleyin ve sürahinin içine koyup yeşil çayı 7-8 bardak suyu ilave edip tüm malzemeleri karıştırın ve bir gece buzdolabında dinlendirin sonra tüm sürahiyi ara ara içerek bir günde tüketin.

iyi geldiğini okudum paylaşmak istedim kızlar.

Banucuğum,geçmiş olsun,belin uf olmuş..Bir kaç gün dinlenir çabucak atlatırsın inşallah...
Eşim de yaşamıştı işyerin de, masasından ayağa kalkarken virgül şeklin de kalmış zavallım..nefes bile alamıyordum diyor..
Ödü kopmuş arkadaşlarının..
Şirket doktoru oradaymış Allahtan.. hemen gelip kas gevçetici iğne yapmış o pozisyondayken :)
Sonra normal duruşuna geçince hastaneye götürmüşler..
Şifa diliyorum canım...

--

nursena kızına geçmiş olsun..Bence de git okula midesi düzelmemişse eve getirirsin..Kış ayları çocuklular için ayrı zor geçiyor...

---

Umutttçuğum ne güzel bir başlangıç yapmışsın..Yürüyüş sana çok yarıyor...
Herşey güzel olacak..Ne demiş şair, güneşli zayıf günler göreceğiz şişkolar :)))

---

Nuhan,hoşgeldin

Son düzenleme:
haftasonu kahvaltıya misafirim olmasına rağmen kaçamak yapmadım çok mutluyum...haftasonu yürüyüş yaparım diye düşünmüştüm ama yağmurdan dolayı yürüyüş yapamadım ona üzüldüm ama şu tv de kamu spotunda çıkan bayan gibi bende akşamları otobüsten birkaç durak önce inip yürüsemmi diyorum..yaza kadar az da olsa işe yarar belki..

bugünki menüm..

yarım muz

kahvaltı
tam buğday ekmek..yağsız peynir..zeytin..domates..salatalık..çay

öğle
ıspanak yemeği..yoğurtlu kereviz salatası..

akşam
buharda pişmiş brokoli salatası..

aralarda çay..yeşilçay..su..kış çayı..ıhlamur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…