- 20 Aralık 2009
- 886
- 446
- 358
- 56
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Herkese hayırlı akşamlar
Kızlarrrrrrrrrrrrrr nazara geldim ya laaa
Bugün ne güzel salonda 1 saate yakın sporumu yaptım tam bir aletten diğerine giderken havlumu almak için döndüm ve çat diye bir ses duyduğumla belime ağrı girmesi bir oldu :26::26::26:
Aletlerden birine uzanayımda biraz dinleneyim belki yorgunluktandır dedim tam eğildim iki büklüm kaldım
Hemen hemşire geldi liflerde sıkışma olmuş dedi.
Eşimi aradımda hemen geldi ve hastaneye gittik 2 kere röntgen çektiler, teşhis şükür aynı çıktı
Kırık falan diye ödüm koptu açıkcasıFelaket ağrım vardı hatta muayene esnasında bastım cığlığı
Şimdi evde hiç hareket etmeden oturuyorumhatta yarında eşim işe gitmeyecek ufaklığa bakmak için. Olmadı salı günü için izin alamazsam okuldan kıza izin alırız bir günlüğünede olsa tabi eğer sınavı yoksa dedi çünkü en ufak harekette resmen bağırtıyor beni
Bir hafta boyunca her akşam iğne olmam gerekiyormuş ve 1 ay sporu yasakladı doktor banaArtık mecbur üyeliğimide 1 aylığına dondurmak zorundayım
Offffffff yaaa ne güzel kilolarda gidiyordu :26: İnanın ağrıyı bile şu an önemsemiyor çünkü alıştım spora ve tartıda büyük farklar gördükçe dahada enerjim doluyordu. Neyse artık biraz daha yediklerime dikkat edeceğim mecbur
Kücük kuzum geldiğimden beri beni öpüp duruyor geçti anneciğim geçti diye
Büyüğü desen her şeye babasıyla koşturuyorsağ olsunlar pijamalarımı bile birlikte giydirdiler
Rabbim kimseyi elden ayaktan düşürmesin ....Aminnnnnnnnnnnnnn
Canım inan benim erkek bıyığı gibiydi cimbızla ala ala senelerdir hatta sonradan ağda bile yaptım düşün artık
Ben epilasyon için bana yakın olan özel bir hastaneye gidiyorum epilasyon içinsonuçta hijyen çok önemli epilasyonda
Yüz için 6 seansta biter demişti orası ve ben 4çü seansı yaptırdım geçen gün. Seans araları 1 ay hatta bu sefer 1 ayı da geçecekmiş. Epilasyona ilk gittiğim günden beri bir kere bile yüzdeki tüylerle uğraşmak zorunda kalmadımilkten lazeri yapıyor bir kaç gün sonra yine kıl çıkıyor ama onlarda dökülüyor sonra hiç çıkmıyor
Sarı tüyler için lazer uygulanıyormuş ama eğer gerekli görürlerse iğnede kullanabilirlermiş. Tabi aynı fiyata dahil oluyormuş o genelde ve şükür bende gerek kalmadı
Son 2 seansım kaldı ama bitirme garantisi olduğundan çıkarsa tamamen bitene kadar sonraki seanslar ücretsiz oluyor
Benim seans başına 80 istediler ama paket halinde alınca yani 6 seansıda hemen ödeyeceğim diyince 350 lira verdim ve benim seanslar 50 liraya geldi
Seans Fiyatları genelde aşağı yukarı bu şekildeymiş ama paketler tabiki değişebilir
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Hepinize günaydın
Kazık gibi bir geceden sonra şükür uykumu almış bir şekilde uyandım
Allahtan ağrım biraz hafifledi. Eşimde evde olduğu için yataktan kalkıp zar zor koltuğa yerleşip oturdum
Kahvaltımı hazırlayıp ayağıma getirdi sağ olsunKızlada sabahtan beri o ilgileniyor valla iyimiş böyle diyeceğim neredeyse dedimde nasıl kızıyor bana sen varya az değilsin diyor
Sabah kahvemide yaparmısın bir ara diyince oldu başka bir emrin diyorNeyse sen ateşek koyarsın ben bakarım dedi sonunda
geçmiş olsun cecoşşş... kantaron yağı sür.. çok çabuk etki ediyor. ilaçlardan daha doğal ve daha hızlı sonuç verir.. aktarlarda bulabilirsin.. kas ağrısı, fıtık ağrısı, yanık, egzama hepsinde etkili. tavsiye ederim....
ben bu gün nöbete gideceğim.. eşim ve oğlanlarım az önce yola çıktılar... uludağ da 5 günlük bir tatil yapacaklar... marabalar çalışsın, sultan ve şehzadeler tatil yapsın modundayız
bu fırsatı değerlendirip 5 gün süper diyetteyim inşallah
dün gece bir arkadaşıma saç böreği yemeğe davetliydik... gitmeden ızgara balık ile karnımı doyurdum.. orada sadece ayran içip böreğin ucundan tattım... tüm gece hiç bir tahriğe kapılmadan tuttum kendimi.. kola gazoz tatlı pasta meyve çerez arasından başım dik geçtim... kendimi tebrik ettimm..
sabah da umduğum rakamı gördüm terazide
cumaya hızlı bir giriş yapacağım inşallah.....
şimdi biraz ev toplar, makineye çamaşırları atar sonrada işe giderim... orada yiyeceğim mamişleri de hazırlarım gitmeden...
nuhan ablam, egedenizi ablam; foto ekledim, bakarsanız bana diye söyleyim dedim:)
bende şimdilik kaçar artıkın....
selamlar, ben dün gece siteye üye oldum, kimseyi tanimiyorum burada, ve 95 kiloyum, artik canima tak etti kilo vermem gerekiyor dedim.yalniz bu yolda benim durumumda olanlarin deneyimleriyle ve destekleriyle ilerlersem hem diyete hem spora daha bagli kalirim dedim ve simdi buradayim :) boyum 1.70 dogum günüme kadar 70 kiloya inmek istiyorum.hedefim büyük 25 kilo. ama temmuzun sonuna kadar sizlerinde destegiyle basarabilcegime inaniyorum.Allah hepimizin yardimcisi olsun.
nuhan ablam, egedenizi ablam; foto ekledim, bakarsanız bana diye söyleyim dedim:)
bende şimdilik kaçar artıkın....
Herkese iyi haftalar :) Bu haftaya kararlı, yüksek motivasyonlu başlıyorum. Artık gittikçe kötüleşen beslenme şeklimi düzeltmeye, umursamazlıımı ve rahatlığımı sonlandırmaya karar verdim.
Epeydir aklımdan geçiyordu ama hep bir şey olmasını, karar vermeyi, heves gelmesini filan bekliyordum. Bu bekleme sürecinde de "herşeyden yiyeyim bir şey olmaz, biraz tatil yapayım, nasılsa yeniden dikkat edeceğim, veririm" filan diye kendimi kandırıyordum. Ama aynalar yalan söylemiyor işte. Aslında insan aynadaki halinin farkına da kolay kolay varamıyor. Allahtan dün giydiğim ev kıyafeti yağ katmanlarını olanca şekliyle gösteriyordu da kendime gelebildim. "Ne yapıyorum ben?" diye sordum. Bir koca sene uğraşarak gıdım gıdım verdiğim kiloları gene 1 sene içinde aynen alma yolunda gidiyordum. Ağustos sonundan beri yaklaşık 2 kilo aldım. Böyle giderse yaz akadar 7 kilo daha alırım, gene dayanırım 90'a. Kendi kendime günak çıkardım, kararımı da verdim. Sabah da deli gibi yürüdüm. Sağlıklı kahvaltımı ettim. Bundan sonra da geri dönmeye hiiiiç niyetim yok.
Ne yazık ki fazla kaçırdım canım, hem börek hem d epastadan yedim, eve geldim, eşim pasta almış ondan da yedim. Ama böylesi abartmak iyi oldu, dibe batınca yüzeye doğru çıkmaya başladım galiba :)) Hem suçluluktan hem aynadaki halimden çok pişman oldum. Bugün çok iyi hissediyorum kendimi. Tabii eksilere geçmem epey zmaan alacak, sabırlı olmam lazım. Yaza kadar göbekleri eritip, iyice incelmiş oluruz inşallah
[/B]
:
kızlarr günaydınn benım mınık kusum okulun baslarında cok güzel isteyerek gidiyordu isteklıydı şimdi çok zorlanıyoruzz gıtmek ıstemıyor aglıyor sabah bırakmaya gıttıgımde agladı anne gıtme dıye sıpaa onu oyle görünce basladım bende aglamaya tutamadım kendımı gönlünü yapmak için ugrasıyorum surekli ay zorluklar sımdı baslıyor anlasılann
topıkımızde var mı bebesı 1, sınıfa gıdenn
aynurr sen sınıf ögretmenımısın cnmm
öğretmenıne anlattım alışacak dedi zaten mecbur alısacakta ...
neyse bakalım
ben kacıyorum kızlarr işlerimi halledeyimm eşim bu hafta gündüz calısıyorr öglene kadar yürüyüş yapmam lazım ögleden sonra fırsat bulamıyorum pekk
hoşcakalınnn
YENa ya ithafen...ben de bu şarkıyı severim..
hatta o yıllarda herşeyi(okul, kariyer, alışılmış hayat) bırakıp şarkıcı olurdum bu klip yüzünden.. tabiii sesim güzel olsaydı
Milk & Sugar vs Vaya Con Dios - 'Hey (Nah Nah Nah)' (Official Video) - YouTube
selammmm kızlarrrr...
banu canım çok geçmiş olsun bel ağrısı bel tutulması nedir bir kaç ayda bir yaşayan biri olarak çok iyi bilirim çok üzüldüm bir an önce sağlığına kavuş ama bu arada ayağına hizmetin tadını çıkar...:)) acil şifalar diliyorum..
dafi yeğenine çok geçmiş olsun Rabbim şifalar versin hakkında hayırlısı neyse onu göstersin inşaallah..
geçmişe fazla dalamadım kızlar ilk gözüme çarpanlar bunlar oldu..
yenacım barışcık nasıl oldu inşaallah iyileşmiştir..
CANIM inşallah temiz çıkar annenin sonucu çok geçmiş olsunkimsecikler yok meydanda. pazar rehaveti sanırsam. benim her yerim ağrıyor. dün çok yoruldum sanırım o yüzden. yarın da annemin raporunu doktoruna götürcem. umarım kötü bir şey yoktur. çok yorulmuş durumdayım bunlardan ama bugünümüze de şükür tabii. hayattaki en büyğk zenginlik sağlıklı olmak.
bu arada yarın spora da başlıyoruz sanırım en sonunda. gündüz eşime eşofman altı alayım bi tane.
hayırlı geceler kızlaarr
fırsat bulup pek giremiyorum. kaşla göz arası bakayım diyorum, bir bakıyorum netbukum yeğenimin elindeoda kk ya giriyor ben hiç çıkış yapmıyorum burayıda ziyaret ediyormu bilmiyorum ama sanırım gebelikle ilgili bölümlere bakıyor
ah canım iki üç gündür diyet falan kalmadı, hastahaneye gidip geliyoruz, eve geliyoruz misafir oluyor, hiç kendime ayıracak zamanım yok. yinede edebildiğim kadar dikkat ediyorum.
iyi olduğuna sevindim canım inşallah dahada iyi olur.
yeğenin durumunda bir değişiklik yok. bugün yine üç ayrı hastahaneye gittik.. iki özele gittik acil dr.larından başka dr. yok. şevket yılmaz evimize çok yakın en donanımlıda orası oraya gittik, yatırcam dedi. yapılacak bir tedavi varmı dedik. yok sadece ped takibi yapılacak dedi. bende evde ben daha iyi bakarım hiç olmasa sağlıklı beslenir dedim. o zaman git evde yat dedi. pıhtı gelirse gelirsin dedi. pıhtı geldi tekrar götürdük. tekrar tahlil istedi, akşam üstü sonuç almaya gittim hastayı getirin dedi. götürdük kızın moralini bozup gönderdiler. beni içeri almadı sadece hasta girsin dedi. kızada bu hafta içinde düşer bu demiş. düşmezse kürdajla alıcaz demiş.
ssk dan emekli bir ebe arkadaşım var çok tecrübeli onu aradım. sakın aldırmayın evet kan değerleri üç haftalık gibi gösteriyor ama adet düzensizliği varsa gerçektende üç haftalık olabilir. sonuçlar sıfırlanmaya gitmedikce aldırmayın belkide tutunup gelişir dedi. hastaneden geldikten sonrada kanaması kesildi. bakalım yarına ne olacak bekleyip görücez.
cecoşum çok geçmiş olsun
bilirim o bel ağrısını benimki yeni iyileşti daha AYNEN SENİN ANLATTIĞIN GİBİYDİ . bir yandan bir yana dönemiyordum. gece iki ayağımın arasına yastık koyup yattımkıpırdayabildiğin kadar egzersiz yap, yüzmede çok iyi geliyormuş ben gidemedim. sürekli yatmakta ağrıyı artırıyor. mümkün olduğu kadar egzersiz tek ilacı
canım gerçekten doğru söylüyorsun. bende inegöle güne gidecektim hastam olunca gidemedim, yeğenimde yaptıklarından paket yapıp göndermiş bir çatal ucu tatlıdan tattım bütün gece ağzım zehir gibi oldu. önceki günde bir poğçanın ucundan bir lokma kopardım . midem kaynadı ağzıma geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?