yağmurumgözüm nasılsın canım.?
Barış iyi teyzesi ama hırıltısı geçmedi hala..Şöyle tüm gücüyle öksürse içiinde ki balgamı falan tuuu diye çıkarsa daha rahatlayacak sanki...
Çocuklar:
1-sık sık aralarında kavga ederler
2-ama hemen tekrar birlikte oynamaya başlarlar
3-çünkü mutluluk gururdan önemlidir onlar için.....
Herkese kucak dolusu sevgiler kızlar.
Umarım herşey yolundadır. Kilocuklar verilmiştir. Bende durum iç açıcı değil. Malesef şiştikçe şişiyorum günden güne. Kendime hakim olmasam daha da şişerdim. Dün eski çıktığımız evi boyadık eşimle. Akşama öyle çok yoruldukki, karşı komşumuz leyla teyzenin yağtığı hamurişlerini pilavları nasıl yedim bilmiyorum ama bi oturuşta en az 1500 kalori almışımdır. Yeniden başlamak o kadar zor geliyoki, bir yandan kilo aldığıum bariz belli oluyor. 2,3 kilo bile nasıl farkediyor.
Çarşamba sabahı bir iş görüşmem var. Bir yazılım firmasının temsilcisi olarak ING bankla görüşmeye gidicem. Yani eğer olursa maslakta ING bankta çalışıyosun ama maaşını başka bir firma ödüyor. Proje bazlı bir iş. Şu an kafam o kadar karışıkki. Bu iş olurmu olmazmı bilmiyorum ama başka ilanlar için de arıyolar. 1,2 ay içinde bir işe girdim diyelim, bu arada çocuk için de uğraşıyoruz, çocuk için ara vermek istemiyorum çünkü yaş geçiyo. Ama şimdi işe başlarsam ve hamile olduğumu söylersem kapının önüne koyarlar. Mecburen öyle bir durumda bir kaç ay gizliycem ve daha sonra da kendi isteğimle işten çıkıcam. Zaten daha görüşmeye gittiğimde soracaklar çocuk düşünüyormusunuz diye. Bu aralar seçtiğim mesleğe nalet etmekle meşkulum. Hem sevmiyorum mesleğimi hem de aile hayatı kurmamı kısıtlıyor.KPSS ile başka ile atanmam lazım benim, umarım bu sene içindeki atamalarda uzak da olsa bir yer olur.
Bugün ya da yarın iş görüşmesi için kıyafet almam gerekiyor. Bankada olacağı için resmi giyinmem gerek. Resmi dediğim pantolon ceket giymiycem ama benim sadece spor montum var mesela. Klasik tarzda bir mont, bot ve pantolon almam lazım. Kotonda indirim vardı oraya bakıcam. Aslında bu ara hi müsait değilim maddi açıdan ama kaç aydır nasılda zayıflıyamıyorum diye birşey almadım kendime. 2 tane kotla, spor montumla ve kahve spor botumla idare ediyorum. Bu ara bir kaç görüşmeye gidicem, en azından spor olmayan bir pantolonumun olması lazım
inşallah en kısa zamanda geçer...ben iyiyim yenacım çok şükür 10 iğne ile atlattım yıllar sonra tekrarlayan broşiti benimde koca sıpa hasta yaklaşık 3 hafta oldu bir kuru öksürük var takır takır sesini duyduğumda korkuyorum ve endişeleniyorum doktora gidip ilaç kullanmasına rağmen neden hala geçmiyor
çarşamba günü izinli tekrar doktoruna gidecek bakalım ne diyecek..ahh bu gençler beyfendiinin süsü bozulacak kar kış kafaya şapka bere takma huyumuz yoktur atlet giyme alışkanlığımız yoktur...sonra hem kendileri çekiyor hem onlarla birlikte biz..
yağmurumgözüm nasılsın canım.?
Barış iyi teyzesi ama hırıltısı geçmedi hala..Şöyle tüm gücüyle öksürse içiinde ki balgamı falan tuuu diye çıkarsa daha rahatlayacak sanki...
Herkese kucak dolusu sevgiler kızlar.
Umarım herşey yolundadır. Kilocuklar verilmiştir. Bende durum iç açıcı değil. Malesef şiştikçe şişiyorum günden güne. Kendime hakim olmasam daha da şişerdim. Dün eski çıktığımız evi boyadık eşimle. Akşama öyle çok yoruldukki, karşı komşumuz leyla teyzenin yağtığı hamurişlerini pilavları nasıl yedim bilmiyorum ama bi oturuşta en az 1500 kalori almışımdır. Yeniden başlamak o kadar zor geliyoki, bir yandan kilo aldığıum bariz belli oluyor. 2,3 kilo bile nasıl farkediyor.
Çarşamba sabahı bir iş görüşmem var. Bir yazılım firmasının temsilcisi olarak ING bankla görüşmeye gidicem. Yani eğer olursa maslakta ING bankta çalışıyosun ama maaşını başka bir firma ödüyor. Proje bazlı bir iş. Şu an kafam o kadar karışıkki. Bu iş olurmu olmazmı bilmiyorum ama başka ilanlar için de arıyolar. 1,2 ay içinde bir işe girdim diyelim, bu arada çocuk için de uğraşıyoruz, çocuk için ara vermek istemiyorum çünkü yaş geçiyo. Ama şimdi işe başlarsam ve hamile olduğumu söylersem kapının önüne koyarlar. Mecburen öyle bir durumda bir kaç ay gizliycem ve daha sonra da kendi isteğimle işten çıkıcam. Zaten daha görüşmeye gittiğimde soracaklar çocuk düşünüyormusunuz diye. Bu aralar seçtiğim mesleğe nalet etmekle meşkulum. Hem sevmiyorum mesleğimi hem de aile hayatı kurmamı kısıtlıyor.KPSS ile başka ile atanmam lazım benim, umarım bu sene içindeki atamalarda uzak da olsa bir yer olur.
Bugün ya da yarın iş görüşmesi için kıyafet almam gerekiyor. Bankada olacağı için resmi giyinmem gerek. Resmi dediğim pantolon ceket giymiycem ama benim sadece spor montum var mesela. Klasik tarzda bir mont, bot ve pantolon almam lazım. Kotonda indirim vardı oraya bakıcam. Aslında bu ara hi müsait değilim maddi açıdan ama kaç aydır nasılda zayıflıyamıyorum diye birşey almadım kendime. 2 tane kotla, spor montumla ve kahve spor botumla idare ediyorum. Bu ara bir kaç görüşmeye gidicem, en azından spor olmayan bir pantolonumun olması lazım
canım çok sevimlisiniz.. eşin ve sen... allah mutluluğunuzu daim etsin..
Pırıl pırlısınız maşallah...
YENa ya ithafen...ben de bu şarkıyı severim..
hatta o yıllarda herşeyi(okul, kariyer, alışılmış hayat) bırakıp şarkıcı olurdum bu klip yüzünden.. tabiii sesim güzel olsaydı
Milk & Sugar vs Vaya Con Dios - 'Hey (Nah Nah Nah)' (Official Video) - YouTube
ahahha ben de ben de şarkıcı olmayı çok istiyordum karga sesimle..sonraları gazeteci olmayı..
biz senle aynı kuşaktanız sanırım..Dün de iş yaparken eşim ''george mıcheal-careless whısper '' dinletti bana, epey gülüştük..O dönem çay partilerinin vazgeçilmez dans parçasıydı..Hatta erkek olanın bir eli cebin de diğer eli kızın belin de furyası vardı..
Racona tersti partneri sarmalamak :)
Bir de kız kıza dans edilirdi ayıp olmazdı
Bunuda hatırlarsın muhtemelen..Hareketlerini taklit ederdim rahmetli lora''nın :)
Laura Branigan - Self Control - YouTube
Canım benim kızları tarif ettin sanki
Büyük kız okuldan geldiğinden beri kedi köpek gibi birbirlerini yiyorlar resmen. 2 saattir böyleydi şimdi daha yeni öpüşüp koklaşmaya başladılar ama arada yine bağırışlar kopuyor
1 saat tempolu yürüdüm akşamı da hafif geçirirsem yarına artılardan kurtulurum inşallah
Selam kızlar,
sabahtan beri koşturuyorum. nihayet attım kendimi eve. Allah'a şükür annemin sonuçları temiz çıktı. alışveriş yaptım biraz da. kendime C&A dan 46 beden pantolon aldım, oldu. ama internetten gelen 46 bedenler hala olmuyor. kalıplar farklı sanırım. market alışverişi de yapıp eve döndün. çok yorulmuş durumdayım. yemeğimi de yaparım birazdan. yemekten sonra da eşimle spora başlıyoruz bugün inşallah :) bu arada telefona bir günlük kurdum. artık yediklerimi gün gün yazacağım ona buraya yazamasam da. bugün kendimle gurur duydum. dışarda yediğim öğünün biri sebze yemeğiydi, diğeri de kuru meyve :)
Meyracım evde tadilat varmış, kolay gelsin. ben de hiç sevmem tadilatı.
Umutcum hadi gazaan mübarek olsun. Sonunda beklenen kararı almışsın. artık çok daha kolay olacak, merak etme. en zor kısmı başlamak, başlayana kadar kendini suçlayıp durmak.
Nuhancım hoşgeldin. tebrik ediyorum seni, çok güzel bir şekilde atlatmışsın tehlikeli günleri :)
Yenacım Barış daha iyiymiş. çok sevindim :)
Menümü de yazayım bu arada;
kahvaltı;
2 dilim kepek ekmeğiyle kaşarlı tost, yeşilçay
ara;
1 fincan sütle neskafe
1er tane kuru incir, kuru kayısı, hurma
öğle;
9-10 kaşık yeşil fasulye yemeği, 1 dilim ekmek, 1 bardak ayran
ara1;
40 gr kuru meyve (malatya pazarı bu gramajda paketlemiş, süper bir ara öğün bence)
ara2;
5 adet antep fıstığı, 1 tane activia ananaslı
akşam;
ton balıklı salata, 1 dilim ekmek
ara;
1 porsiyon meyve
aman bi atlatamadık saırım 15 TATİLE KADAR BÖLE DEVAM EDECEK TAM GEÇİYO GERİ BAŞLIYO koruyamıyo kendini bide buaranın havasına alışamadık kış dediğin ya kaara kış olur ya bahar bi bakıyosun yağmur hava soğuk fırtına sel sele gidiyo bi bakmışın günlük güneşlik bünyemiz egeye alışamadı ondan heralde çok çabuk hastalanıyoruz--
nursena kızına geçmiş olsun..Bence de git okula midesi düzelmemişse eve getirirsin..Kış ayları çocuklular için ayrı zor geçiyor...
---
n
zaten sora saçlarımdada beyazlar çoğalmaya başladı aman daha çok gencim ben yaaa daha zayıflayamadan yolun yarısını ettimmmmnursenacığım benim de çenem de belli olan siyah kıllarım var..
Sana üzücü bir haber vereyim yaşla alakalı bir durum :)
Önceden yoktu ben de çünkü,son yıllarda çıktı cımbızla alıyorum ben..
hakkında hayırlısını versin allah bakarsın işler yolunda gider hamile kalırsan senden vaz geçmezlerHerkese kucak dolusu sevgiler kızlar.
geçmiş olsunnn inşallah geçer tez zamandainşallah en kısa zamanda geçer...ben iyiyim yenacım çok şükür 10 iğne ile atlattım yıllar sonra tekrarlayan broşiti benimde koca sıpa hasta yaklaşık 3 hafta oldu bir kuru öksürük var takır takır sesini duyduğumda korkuyorum ve endişeleniyorum doktora gidip ilaç kullanmasına rağmen neden hala geçmiyor
çarşamba günü izinli tekrar doktoruna gidecek bakalım ne diyecek..ahh bu gençler beyfendiinin süsü bozulacak kar kış kafaya şapka bere takma huyumuz yoktur atlet giyme alışkanlığımız yoktur...sonra hem kendileri çekiyor hem onlarla birlikte biz..
1 saat tempolu yürüdüm akşamı da hafif geçirirsem yarına artılardan kurtulurum inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?