Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

nursenacığım benim de çenem de belli olan siyah kıllarım var..
Sana üzücü bir haber vereyim yaşla alakalı bir durum :)
Önceden yoktu ben de çünkü,son yıllarda çıktı cımbızla alıyorum ben..

Herkese kucak dolusu sevgiler kızlar.

Umarım herşey yolundadır. Kilocuklar verilmiştir. Bende durum iç açıcı değil. Malesef şiştikçe şişiyorum günden güne. Kendime hakim olmasam daha da şişerdim. Dün eski çıktığımız evi boyadık eşimle. Akşama öyle çok yoruldukki, karşı komşumuz leyla teyzenin yağtığı hamurişlerini pilavları nasıl yedim bilmiyorum ama bi oturuşta en az 1500 kalori almışımdır. Yeniden başlamak o kadar zor geliyoki, bir yandan kilo aldığıum bariz belli oluyor. 2,3 kilo bile nasıl farkediyor.

Çarşamba sabahı bir iş görüşmem var. Bir yazılım firmasının temsilcisi olarak ING bankla görüşmeye gidicem. Yani eğer olursa maslakta ING bankta çalışıyosun ama maaşını başka bir firma ödüyor. Proje bazlı bir iş. Şu an kafam o kadar karışıkki. Bu iş olurmu olmazmı bilmiyorum ama başka ilanlar için de arıyolar. 1,2 ay içinde bir işe girdim diyelim, bu arada çocuk için de uğraşıyoruz, çocuk için ara vermek istemiyorum çünkü yaş geçiyo. Ama şimdi işe başlarsam ve hamile olduğumu söylersem kapının önüne koyarlar. Mecburen öyle bir durumda bir kaç ay gizliycem ve daha sonra da kendi isteğimle işten çıkıcam. Zaten daha görüşmeye gittiğimde soracaklar çocuk düşünüyormusunuz diye. Bu aralar seçtiğim mesleğe nalet etmekle meşkulum. Hem sevmiyorum mesleğimi hem de aile hayatı kurmamı kısıtlıyor.KPSS ile başka ile atanmam lazım benim, umarım bu sene içindeki atamalarda uzak da olsa bir yer olur.

Bugün ya da yarın iş görüşmesi için kıyafet almam gerekiyor. Bankada olacağı için resmi giyinmem gerek. Resmi dediğim pantolon ceket giymiycem ama benim sadece spor montum var mesela. Klasik tarzda bir mont, bot ve pantolon almam lazım. Kotonda indirim vardı oraya bakıcam. Aslında bu ara hi müsait değilim maddi açıdan ama kaç aydır nasılda zayıflıyamıyorum diye birşey almadım kendime. 2 tane kotla, spor montumla ve kahve spor botumla idare ediyorum. Bu ara bir kaç görüşmeye gidicem, en azından spor olmayan bir pantolonumun olması lazım

yağmurumgözüm nasılsın canım.?

Barış iyi teyzesi ama hırıltısı geçmedi hala..Şöyle tüm gücüyle öksürse içiinde ki balgamı falan tuuu diye çıkarsa daha rahatlayacak sanki...

inşallah en kısa zamanda geçer...ben iyiyim yenacım çok şükür 10 iğne ile atlattım yıllar sonra tekrarlayan broşiti benimde koca sıpa hasta yaklaşık 3 hafta oldu bir kuru öksürük var takır takır sesini duyduğumda korkuyorum ve endişeleniyorum doktora gidip ilaç kullanmasına rağmen neden hala geçmiyor
çarşamba günü izinli tekrar doktoruna gidecek bakalım ne diyecek..ahh bu gençler beyfendiinin süsü bozulacak kar kış kafaya şapka bere takma huyumuz yoktur atlet giyme alışkanlığımız yoktur...sonra hem kendileri çekiyor hem onlarla birlikte biz..

Çocuklar:

1-sık sık aralarında kavga ederler

2-ama hemen tekrar birlikte oynamaya başlarlar

3-çünkü mutluluk gururdan önemlidir onlar için
.....

Canım benim kızları tarif ettin sanki
Büyük kız okuldan geldiğinden beri kedi köpek gibi birbirlerini yiyorlar resmen. 2 saattir böyleydi şimdi daha yeni öpüşüp koklaşmaya başladılar ama arada yine bağırışlar kopuyor

Canım hayırlı olsun inşallah gönlüne göre olurda maddi açıdan biraz rahatlarsınız

Bu arada kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim
Eşim evde nasılsa keyif yaparım diyordum ama sağ olsun oda hazır evdeyken arabanın farını yaptırayım bahanesiyle kaçtı kaldım büyük kızın elin oda sağ olsun çok rahattır bir bardak suyu bile keyfi gelince veriyor
Neyse bunada şükür idare ediceğiz artık eşim gelene kadar

Ablacığım sanada oğlunada çok geçmiş olsun
Havalardanmıdır nedir girp olanlar bile zor iyileşiyor maalesef :26:
Benim büyük kızda genelde öyle oluyor köhür köhür gidiyor kaç hafta hatta doktor ciğer filmini bile çekmişti en son ve kronik öksürük demişti. Şükür bu aralar yok ama başladımı da dediğin gibi 3 hafta hatta daha fazla bile sürebiliyor.
Rabbim acil şifalar verir inşallah Aminnnnnnnnnnnn

selamün aleyküm...

nasılsınızz...bende sporumu yaptım evi biraz sildim süpürdüm şimdi kızı almaya gidicem önce size bakayım dedimm...gelincede yemek yaparım artıkk...

yağmurumgözüm nasılsın canım.?

Barış iyi teyzesi ama hırıltısı geçmedi hala..Şöyle tüm gücüyle öksürse içiinde ki balgamı falan tuuu diye çıkarsa daha rahatlayacak sanki...

geçmiş olsun yenacım...oğlun kaç yaşında bilmiyorum ama dayanabileceği sıcaklıktaki adaçayıyla gargara yaptırsan eğer yapamıyosa içirsen balgama birebir...benim kızlara yarıyo ama küçük oldukları için ben içiriyorumm...balgam sebebiyle çok ilaç kullandık yaramamıştı sonra netten okuyup denedim ve işe yaradı...sende bi dene istersen belki iyi gelir yavrucuğa...

neyse ben kaçtım kuzumu alıp gelemmm...

Selam kızlar,

sabahtan beri koşturuyorum. nihayet attım kendimi eve. Allah'a şükür annemin sonuçları temiz çıktı. alışveriş yaptım biraz da. kendime C&A dan 46 beden pantolon aldım, oldu. ama internetten gelen 46 bedenler hala olmuyor. kalıplar farklı sanırım. market alışverişi de yapıp eve döndün. çok yorulmuş durumdayım. yemeğimi de yaparım birazdan. yemekten sonra da eşimle spora başlıyoruz bugün inşallah :) bu arada telefona bir günlük kurdum. artık yediklerimi gün gün yazacağım ona buraya yazamasam da. bugün kendimle gurur duydum. dışarda yediğim öğünün biri sebze yemeğiydi, diğeri de kuru meyve :)

Meyracım evde tadilat varmış, kolay gelsin. ben de hiç sevmem tadilatı.

Umutcum hadi gazaan mübarek olsun. Sonunda beklenen kararı almışsın. artık çok daha kolay olacak, merak etme. en zor kısmı başlamak, başlayana kadar kendini suçlayıp durmak.

Nuhancım hoşgeldin. tebrik ediyorum seni, çok güzel bir şekilde atlatmışsın tehlikeli günleri :)

Yenacım Barış daha iyiymiş. çok sevindim :)

Menümü de yazayım bu arada;

kahvaltı;
2 dilim kepek ekmeğiyle kaşarlı tost, yeşilçay

ara;
1 fincan sütle neskafe
1er tane kuru incir, kuru kayısı, hurma

öğle;
9-10 kaşık yeşil fasulye yemeği, 1 dilim ekmek, 1 bardak ayran

ara1;
40 gr kuru meyve (malatya pazarı bu gramajda paketlemiş, süper bir ara öğün bence)

ara2;
5 adet antep fıstığı, 1 tane activia ananaslı

akşam;
ton balıklı salata, 1 dilim ekmek

ara;
1 porsiyon meyve

Son düzenleme:

senin için dua edeceğim arkadaşım hayırlı ise olsun sıkma canını sen herşey olacağına varıyor. yeniden başlaya bilirsin öncelikle kendi içinde biraz kendini rahatlatmalısın sonrası olacaktır buna inan :) bol şanslar tebessümle...

eğer dinlerseniz; bu da benden size olsun:))))
bara bara baraaaaa bere bere bereeee.....
Alex Ferrari - Bara Bará Bere Berê (Official Remix 2012) - YouTube

çocukluk vazifelerini yerine getiriyolar desene

rahmetli babama bigün dedikki kardeşimle; baba eve bi kedi alsak dedik, babamda demiştiki bize; evde 1kedi 1köpek var zaten yeter onlar demişti
biz olayı epey bi vakit sonra çaktık ancak

1 saat tempolu yürüdüm akşamı da hafif geçirirsem yarına artılardan kurtulurum inşallah

teşekkürler canım.....

sanada bugün koccaman bir afferin:) maşaallah

annen içinde çok sevindim.....

cicilerinde hayırlı olsun, güle güle giyesiiiiin.....

--

nursena kızına geçmiş olsun..Bence de git okula midesi düzelmemişse eve getirirsin..Kış ayları çocuklular için ayrı zor geçiyor...

---
n
aman bi atlatamadık saırım 15 TATİLE KADAR BÖLE DEVAM EDECEK TAM GEÇİYO GERİ BAŞLIYO koruyamıyo kendini bide buaranın havasına alışamadık kış dediğin ya kaara kış olur ya bahar bi bakıyosun yağmur hava soğuk fırtına sel sele gidiyo bi bakmışın günlük güneşlik bünyemiz egeye alışamadı ondan heralde çok çabuk hastalanıyoruz

zaten sora saçlarımdada beyazlar çoğalmaya başladı aman daha çok gencim ben yaaa daha zayıflayamadan yolun yarısını ettimmmm
bende 1 tanesini aldım cımbızla2 oldular en iyisi bulaşmadan bakayım araştırayım bi epilasyonuu
hakkında hayırlısını versin allah bakarsın işler yolunda gider hamile kalırsan senden vaz geçmezler
inşallah emeklerin boşa gitmezz

geçmiş olsunnn inşallah geçer tez zamanda
1 saat tempolu yürüdüm akşamı da hafif geçirirsem yarına artılardan kurtulurum inşallah

valla bende 1 saatt yürüdüm 3 mil lasly sona 15 dakka ekmek almaya fıırına hızlı hızlı gittim geldim
sonrada bıcırık eve girmedi sokakta oynadık peşinde koşacağım diye yoruldum

akşamada tavuk haşlama kereviz yoğurtlu mercimek çorba salata var daha ne olsun allah şu soğukta aç açıkta olanlara yardım etsin

YENAcıım, barışın epey iyi olmasına, artık okuluna başlamasına çok sevindim....

bende artık kaçıyım, yemek yapıcam şimdi....

Kızlarrrrrrrrr bu ne sakinlik bugün böyle
Herkes pazartesi sendromumu yaşıyor yoksa

Offffffff doğru dürüst dolaşamayınca iyica canım sıkıldı bugün yaaa resmen can sıkıntısından uyku bastırıyor demin az da laptob başında uyuyordum birde şu sabahtan akşam kadar nette olan insanlara şaşıyorum yaw oyunda oynadım gazetede okudum ama 1 saat sonra yapacak birşey bulamadım

Son mesajım üzerinden 30 dakika geçmiş ve ben cidden istemediğim halde laptob başında uyuya kalmışım hayır eşimde yandaki koltukta haberleri izlerken uyuya kalmış ufak cimcime zaten daha 7de uyukluyordu

Anam ailecek hımbıl olduk

iyi akşamlar akşam yemeiğimi yedim tavuk haşlama ve 2 dlm ekmek kepekli
salata mı yedim şimdide çay ve karadayı keyfi yapıcam kızın az ödevleri var kontrol edilecekk
umarım herkez bol kalorisiz gün geçirmişitir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…