sağol efemm. bugunü tatil ilan ettim.... telefonumuda kapadım...kafa dinliyorum...
size birr haberiimm vaarr aytıııkk sütüüümm geliyoyyyy:13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13:
Eki Görüntüle 609862
cok iyi cikmamis pek belli degil ama idare ediverin gari :))
bi krem var, bi bebe yagi var, sonra ufak bi krem daha var,
arkada pampers bez var, biberon var, 2 emzik var,
kremlere de mavi kurdale bagladim :) nasil olmus ?? azmi sizce ??
bide cikulata alip koyim dedim, ama onuda yaninda veriveririm
günaydın.. benim eşim ve çocuklarım dün gece döndüler tatilden... kahvaltıdan sonra babası ufaklığı yüzme kursuna götürdü. biraz yemek yapıp nöbete gideceğim ben de..
eşim tatilde düşmüş bacağını incitmiş. araba kullanarak geldi ama yürümesi çok ağrılıydı. dün gece ve bu sabah kantaron yağı sürdüm.. şimdi ağrısı azaldı. yürüyüşü düzeldi..
canım ödemdir diye hiç üzülme.. ödem kilo verme önündeki engellerden biri. ödemini atınca çok daha rahat kilo vereceksin. çünkü vücuttaki fazla su yağın atılmasını önlüyor. suyu atarken harcadığın yağı da atabilirsin..
geçmiş olsun. 40 derece ateşte havale geçirebilir çocuklar. ilk kez havale geçirdiyse hiç korkun olmasın. sadece bundan sonra ateşine dikkat et.. ateş düşürücü, ılık bir duş, soğuk kompresle ateşini düşür. okadar.
tekrar geçmiş olosun tüm hastalara...
çok büyük geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin inşallah
anneler için çok zor evlatlarını hasta görmek
herkese mutlu sağlıklı huzurlu hafta sonları dilerim
ankara karanlık yağmurlu arada karlı
sabahtan beri mutfaktayım boğaz derdi hiç bitmiyor
zaten geç kalktım 10 du saat kahvaltı hazırla topla vs sonra da elmalı tarçınlı fındıklı kek ve poğaça yaptım çıtırından:)
3e doğru evden çıkarız büyük kızımla ebru kursuna gideceğim mamaları da onlara yaptım
yenacım da demiş zaten ben kaçamak hakkımı yaptım fazlasıyla artık diyet zamanı
az önce küçük kızım anne sen iyice zayıfladın dedi moralim yükseldi halbuki 80 81 arası geziyorum
eminecim hediyen çok sevimli olmuş arkadaşınla aranı düzeltmen de iyi olmuş haksız da olsa insan üzülüyor yine de tatsızlık olunca
mehtapcım salavatlarını çekebilirsin canım hiçbir mahsuru yok
çok geçmiş olsun tatlım,sana da Allah kolaylıklar versin.
canımcım 42 yaşındayım 1 ekim 1970 doğumluyum
günaydın.. benim eşim ve çocuklarım dün gece döndüler tatilden... kahvaltıdan sonra babası ufaklığı yüzme kursuna götürdü. biraz yemek yapıp nöbete gideceğim ben de..
eşim tatilde düşmüş bacağını incitmiş. araba kullanarak geldi ama yürümesi çok ağrılıydı. dün gece ve bu sabah kantaron yağı sürdüm.. şimdi ağrısı azaldı. yürüyüşü düzeldi..
Selam kızlar,
u
Çok sağol canım benim. ne güzel anlıyo olman. ben güler yüzlüyümdür, elimden geldiğince hoş tutmaya çalışırım karşıdakinin yaptıklarına bakmadan. ama artık daha serin durucam. misafirperver bir evsahipliği yapsam yeter, kızları olmaya çalışmak çok yersiz artık.
Ne tatlı kadınsın sen ya, çocukların çok şanslı maşallahSen de arada Barışı götür erken çıktığında kuşum, ona da değişiklik olur. bi de doğal ortamları dışında daha sevimli oluyor çocuklar, keşfe çıkmış gibi :)
herkeslere tünaydın:)
herkeeze teşekkürederimmkızım biraz daha iyi ateşlenme deilde titremesi korkuttu hiç başıma gelmemiştiii kahvaltı ettirdim gerçi bira yoğurtla bıldırcın yumurtası yedi sadce ilaçlarını içirdim inşallah düzelir
hastane salıgın var dedi
sorma asu şimdi hastanedn geldik elim ayağım titriyo havele geçirdi kızım titremeye başladı nası titreme ama 40 derece oldu ateşi anlık yanı başımdaydım zaten aman şimdi düştü eve geldik 4 te tekrar vericem şurup uyku yok bu gece topiği ben bekleyim bariii nöbetçi hemşire olarak allah şifa versin tüm hastalara elma kemiriyorum şimdi bi acıktım ki sormayınn
Canım, çok güzel hediye,çok beğendim hem işini görür daha ne olsun...
Arkadaşın hatasını anlamış senin adına sevindim...
çok tatlı bi hediye olmuş hayatım. küslükte devam etmemiş sevindim adınıza
canım çok güzel görünüyo valla arkadaşınlada aranızın düzelmesine çok sevindim hatasını anlamış demekki
kızlar ya bişey sorucam. kutlu doğum haftası için ayın 5ine kadar 5bin salavat çekiyorum ancak dün adet oldum. netten araştırdım olur diyorlar olmaz diyorlar. napsamki ben şimdi?:44:
Çok güzel olmuş tatlım. ellerine sağlık. düşünceli kelebek seni :)
ben 25yaşında evlendim....
iyikide bu yaşta evlenmişim dedim biliyomusun canım kendime?
çünkü günümüzde herşey çok zorlaştı..... mesela toy olmak ve ezilmek ve vs vs...
bu yönlerden dolayı iyiki 25de evlenmişim....
26, 27, 28de ideal bence günümüzde....
geç olsunda güç olmasın tatlım....
eşte çok önemli, GÜVENİLİR, MERHAMETLİ, herşeyden önce İNANÇLI olması, işinde gücünde olması ve seni anlaması çooook önemli.....
evlililk nasıl olsa olur; önemli olan güzel bir evlilik olması, iyi bir eş olması.......
hayatta şu 3nokta insanın hayatının dönüm noktalarıymış; AŞ, EŞ, İŞ.......
bu nedenle bu 3konuya çok dikkat, bazen kolay kolay geri dönüşü olmayan şeyler bunlar talım.....
öpüyorum seni koccaman
çok süper olmuuuuş:)))
gerçekten çok beğendim.....
hamarat eminem benim:)
aynurun dediği gibi; bebem olunca bende isterim bananem
eminecim hediyen çok sevimli olmuş arkadaşınla aranı düzeltmen de iyi olmuş haksız da olsa insan üzülüyor yine de tatsızlık olunca
Ben de 1971 doğumluyum..Doğum günüme de az kaldı 4 şubat..duyurulur
Esracığım bugün eşim götürdü oğlanı işe..demin görüştük acaip mutlu dolaşıyormuş makinaların arasında..bant usulü çalışan otomasyon makinaları var,bayılıyor onlara zaten..Sabah giderken oyuncak bakım çantasınıda götürdü,anne tamir yapıcam ben diyor.:))
tünaydın meyracığım..
inşaallah unutmam 4şubatı:)
bilirsin çok unutkanım ya, o açıdan yani:)
benden yine burç yorumu
yengeçler ellerini kullandıkları işleri severler zaten:)
halamında eşi oğlunu bazen işe götürür pazarları, o da orada çok mutlu olurmuş:)
orada çalışan kızlar bunu çok seviyolarmış, en çokta onlar için gidiyomuş
Selamun Aleykuuumm hepinize iyi haftasonlari canlariiimmm bugun 1 saat sporumu yaptim mammislerimi de yedimmm)
yaparim kuzuuuuuuuum, nolacakmiszaten cok seve seve yapiyorum,
cok becerikli degilimdir aslinda, ama elimden geldigince iste
Selam kizlaaaaaaar :) iyisiniz insallah hepiniz, mod düsük bu aralar evet ama geceeeer, havalardandir
buralar yine karli, kar yagdi bayagi, tuttu da, ama ben seviyorum kari,
kuru sogugu sevmiyorum, soguk oldummu karda olsunki deysin dimi ama :)))) gözümüz gönlümüz acilsin
ay tövbe tövbe allahin isine karismis olmiyim ya.
neyse size bisey dicem hani bi arkadasim vardi ya dogum yapti yeni, küsmüstüm ona, kirilmistim daha dogrusu,
bir iki densiz laf etmisti, bende dogumu icin tebrik edip bidahada aramamistim,
özür dilemisti benden dogumdan bikac gün sonra,
3 gün önce yine yazdi, sen bana niye kirildin dedi,
hatami biliyorum özür dilerim dedi, felan iste durumu anlatti, öyle demek istemedim felan filan konustuk iste,
msjlastik yani daha dogrusu, ille gel diyor, tabi bende baristim yani kac yillik arkadasim sonucta, dedim bidaha öle densiz konusma,
neyse ben ona hediye almistim, simdi oturdum o hediyeyi hazirladim :) pek hosuma gitti tatli oldu
sizinlede paylasim dedim
Eki Görüntüle 609862
cok iyi cikmamis pek belli degil ama idare ediverin gari :))
bi krem var, bi bebe yagi var, sonra ufak bi krem daha var,
arkada pampers bez var, biberon var, 2 emzik var,
kremlere de mavi kurdale bagladim :) nasil olmus ?? azmi sizce ??
bide cikulata alip koyim dedim, ama onuda yaninda veriveririm
sorma asu şimdi hastanedn geldik elim ayağım titriyo havele geçirdi kızım titremeye başladı nası titreme ama 40 derece oldu ateşi anlık yanı başımdaydım zaten aman şimdi düştü eve geldik 4 te tekrar vericem şurup uyku yok bu gece topiği ben bekleyim bariii nöbetçi hemşire olarak allah şifa versin tüm hastalara elma kemiriyorum şimdi bi acıktım ki sormayınn
süper bir bölüm, Rabbim kolaylıklar versin inşaallah canım sana.....
herşeyden önce kişinin kendisi için süper bir bölüm ve fırsat bence....
psikoloji benim ilgi alanıma çok girerde
bugüne kadar okuduğum kitapların büyük çoğunluğu psikoloji üzerinedir
kitaplarımın çoğuda öyle dolayısıyla.....
nevzat tarhanın kitapları süper mesela....
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Herkese energi dolu hafif bir haftasonu diliyorum
Dün gece geç saate bizim kücük kuzu sehpada otururken nasıl becerdiyse kafa üstü düştü :26: Şükür birşey olmadı ama tabi biz 2 saat daha oturmak zorunda kaldık uyutmamak için
Tabi haliyle biraz geç uyandık
Büyük kızında arkdaşının doğum günü partisi varmış gündüz ona hazırlanmasına yardım et falan derken bu saat oldu
Aslında biraz daha işim varda önce sizlere bir selam vereyim dedim
Kücük cimcime ne kadar oyuncak varsa salonun her köşesine dağıttı onları toplayıp birde süpürüp siliceğim
Akşam üzerede artık eşimin Anannesine gideceğiz o yüzden büyük kız gelen kadar işlerimi bitirmem lazım.
Tabi uzun sürmez sonra rahat rahat sohbetimizi ederiz
Canım Ellerine sağlık gerçekten çok güzel düşünmüşsün
Hem işini görecek bir hediye hemde görünüşüde mükemmel
İnsanın çocuk doğurası gelir kız
Ama ben almimRabbim özlemini çeken tüm topikteki arkadaşlarımıza nasip etsinde bizde böyle hediyeler hazırlayalım
Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
çok geçmiş olsun canım.....
çabucak iyi olur inşaallah...
aman canım ateş çocuklarda önemli diye biliyorum ben, ateşe dikkat et, sık sık kontrol et.....
çok büyük geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin inşallah
anneler için çok zor evlatlarını hasta görmek
Çok sevindim canım düzelmesine..
Sen de çok kötüsündür şimdi akşamki korku yetmiştir değilmi.?
-----
)
Nursena cok cok gecmis olsun canim
saolun kızlar demin gene 38 oldu novalgin şurup verdim bu sefer az rahatladı gibii benimde başım ağrıyo yatacam korkuyorum eşimle büyükte okul ihtiyacı almaya gittiler gelsinlerde uzanıcam tauksuyuna çorba yaptımm içsin iyi gelir saanırım zaten yemiyo bişeyyS
Canım çok çok geçmiş olsun
İnşallah şimdi biraz daha iyidir. Gerçektende çok zor bir gece geçirmişsin umarım Rabbim tez zamanda şifa verirde sende biraz rahatlarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?