Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

sağol efemm. bugunü tatil ilan ettim.... telefonumuda kapadım...kafa dinliyorum...

ohh bugünde öyle olsuuun......

kafa nereye sen oraya........

size birr haberiimm vaarr aytıııkk sütüüümm geliyoyyyy:13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13:

:)))

çok süper olmuuuuş:)))
gerçekten çok beğendim.....
hamarat eminem benim:)

aynurun dediği gibi; bebem olunca bende isterim bananem

eşine çok geçmiş olsun.....

herkese mutlu sağlıklı huzurlu hafta sonları dilerim
ankara karanlık yağmurlu arada karlı
sabahtan beri mutfaktayım boğaz derdi hiç bitmiyor
zaten geç kalktım 10 du saat kahvaltı hazırla topla vs sonra da elmalı tarçınlı fındıklı kek ve poğaça yaptım çıtırından:)
3e doğru evden çıkarız büyük kızımla ebru kursuna gideceğim mamaları da onlara yaptım
yenacım da demiş zaten ben kaçamak hakkımı yaptım fazlasıyla artık diyet zamanı
az önce küçük kızım anne sen iyice zayıfladın dedi moralim yükseldi halbuki 80 81 arası geziyorum
eminecim hediyen çok sevimli olmuş arkadaşınla aranı düzeltmen de iyi olmuş haksız da olsa insan üzülüyor yine de tatsızlık olunca

teşekkürler....
ellerine sağlık.....

konyaya bi türlü kar yağmadı bu sene, sen kar yağdı yağıyor dedikçe içim gidiyo:)
orayamı taşınsam ne bende

esracım evde kayınvalide kayınpeder zor ama neyseki sürekli yanında değiller sana kolaylıklar dilerim
dünkü arkadaşın da kayınvalidesi yanında bir süredir onu da aynı şekilde teselli ettik teyze de azcık huysuz da arkadaş epey bunalmıştı

çok geçmiş olsun tatlım,sana da Allah kolaylıklar versin.

canımcım 42 yaşındayım 1 ekim 1970 doğumluyum

Ben de 1971 doğumluyum..Doğum günüme de az kaldı 4 şubat..duyurulur

geçmiş olsun eşine...

Esracığım bugün eşim götürdü oğlanı işe..demin görüştük acaip mutlu dolaşıyormuş makinaların arasında..bant usulü çalışan otomasyon makinaları var,bayılıyor onlara zaten..Sabah giderken oyuncak bakım çantasınıda götürdü,anne tamir yapıcam ben diyor.:))

herkeslere tünaydın:)

tünaydın meyracığım..

Çok sevindim canım düzelmesine..
Sen de çok kötüsündür şimdi akşamki korku yetmiştir değilmi.?

-----

Asucuğum kekin kokusu burunma kadar geldi :)
Bir dilim olaydı kahveyle yiyeydim :))

nursenacim cok gecmis olsun, cok korkmussun belli ama ben olsam bende cok korkardim,
napacagimi bilmezdim galiba, o yüzden cok bilinclenmemiz lazim,
cok cok gecmis olsun tekrardan :18:

Canım, çok güzel hediye,çok beğendim hem işini görür daha ne olsun...
Arkadaşın hatasını anlamış senin adına sevindim...

çok tatlı bi hediye olmuş hayatım. küslükte devam etmemiş sevindim adınıza

canım çok güzel görünüyo valla arkadaşınlada aranızın düzelmesine çok sevindim hatasını anlamış demekki

Sagolun kizlar evet hatasini anladi, aramizda düzeldi sayilir iste, ben biraz nazlaniyorum herhalde
haftaya bakalim giderim bi ara 1 saat hem hediyeyi veririm, bebiside görür gelirim

kızlar ya bişey sorucam. kutlu doğum haftası için ayın 5ine kadar 5bin salavat çekiyorum ancak dün adet oldum. netten araştırdım olur diyorlar olmaz diyorlar. napsamki ben şimdi?:44:

mehtapcim okunur canim, adetliyken sadece kuran ve kurandan ayetler okunmaz, ama dualar zikirler yapiliyor canim

Çok güzel olmuş tatlım. ellerine sağlık. düşünceli kelebek seni :)

sagol tatlim bu arada misafirlerin geliyormus, Allah sabir versin yok yok gercekten Peygamber sabri diliyorum sana esracim,
3 hafta insallah gözacip kapayincaya kadar gecip gider, kirginliklar olmadan, huzurlu bir 3 hafta olur insallah..

cok cok haklisin meyracim, tesekkür ederim canim beni teselli ettigin icin,
bencede 25 üstü ideal ama bazen inanki diyorumki evlenseydim 18imde, simdi böyle sIkintili olmazdim,
gerci onuda dogru bulmuyorum ama iste nebileyim,
kader böyle, böyle yazilmis, Rabbim en dogrusunu bilir, Sabrediyorum..

çok süper olmuuuuş:)))
gerçekten çok beğendim.....
hamarat eminem benim:)

aynurun dediği gibi; bebem olunca bende isterim bananem

yaparim kuzuuuuuuuum, nolacakmis zaten cok seve seve yapiyorum,
cok becerikli degilimdir aslinda, ama elimden geldigince iste

eminecim hediyen çok sevimli olmuş arkadaşınla aranı düzeltmen de iyi olmuş haksız da olsa insan üzülüyor yine de tatsızlık olunca

sagol ablacim evet gercekten cok üzülmüstüm, iyi oldu

inşaallah unutmam 4şubatı:)
bilirsin çok unutkanım ya, o açıdan yani:)

benden yine burç yorumu
yengeçler ellerini kullandıkları işleri severler zaten:)
halamında eşi oğlunu bazen işe götürür pazarları, o da orada çok mutlu olurmuş:)
orada çalışan kızlar bunu çok seviyolarmış, en çokta onlar için gidiyomuş

pazarları demişim; hafta sonları dicektim:)

bende artık gidiyim, evde işler beni bekliyo....

dünde dinlendim pek bi iş yapmadım evde, birikmiş bi şekilde beni bekliyolar
gidiyimde bi girişiyim onlara, göz burun, ağız dalıyım

herkesleri öptüm, görüşürüz

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Herkese energi dolu hafif bir haftasonu diliyorum

Dün gece geç saate bizim kücük kuzu sehpada otururken nasıl becerdiyse kafa üstü düştü :26: Şükür birşey olmadı ama tabi biz 2 saat daha oturmak zorunda kaldık uyutmamak için
Tabi haliyle biraz geç uyandık
Büyük kızında arkdaşının doğum günü partisi varmış gündüz ona hazırlanmasına yardım et falan derken bu saat oldu
Aslında biraz daha işim varda önce sizlere bir selam vereyim dedim
Kücük cimcime ne kadar oyuncak varsa salonun her köşesine dağıttı onları toplayıp birde süpürüp siliceğim
Akşam üzerede artık eşimin Anannesine gideceğiz o yüzden büyük kız gelen kadar işlerimi bitirmem lazım.
Tabi uzun sürmez sonra rahat rahat sohbetimizi ederiz

Canım Ellerine sağlık gerçekten çok güzel düşünmüşsün
Hem işini görecek bir hediye hemde görünüşüde mükemmel
İnsanın çocuk doğurası gelir kız
Ama ben almim Rabbim özlemini çeken tüm topikteki arkadaşlarımıza nasip etsinde bizde böyle hediyeler hazırlayalım
Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Canım çok çok geçmiş olsun
İnşallah şimdi biraz daha iyidir. Gerçektende çok zor bir gece geçirmişsin umarım Rabbim tez zamanda şifa verirde sende biraz rahatlarsın

merhaba kızlar, uykusuzluktan gözlerim kapanıyor, sabah sınavım vardı, eve yeni geldim sayılır, Allaha çok şükür iyi geçti
yatıp uyucam, haftaya yine sinavlar var ders çalışmam lazım sakin dinlenmiş kafayla
hepimize iyi haftasonları

Amın sağol tatlım, bölüm gerçekten güzel fakat bir okadarda zor ama üstesinden gelinmeyecek kadar değıl,
bir ara kafamı toparladığımda sana istersen bir kaç kitap söyleyebilirim kütüphanemden psikoloji ile ilgili

öptüm kızlar

geçmiş olsun cecoşum. ah senin bu cadı tam cadı valla. şükür bişey olmamış. cecoş ve cadısının maceraları devam ediyor.

sagol canim, niye kizzzzzzzzzzz sende ücle artik yaparim sanada böyle mavis mavis bir paket
olur olur niye olmasin, Allahim her isteyene nasip etsin amin,
senin kücük cimcimeyede gecmis olsun

çok geçmiş olsun canım.....
çabucak iyi olur inşaallah...

aman canım ateş çocuklarda önemli diye biliyorum ben, ateşe dikkat et, sık sık kontrol et.....

çok büyük geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin inşallah
anneler için çok zor evlatlarını hasta görmek

Çok sevindim canım düzelmesine..
Sen de çok kötüsündür şimdi akşamki korku yetmiştir değilmi.?

-----
)

Nursena cok cok gecmis olsun canim

S

Canım çok çok geçmiş olsun
İnşallah şimdi biraz daha iyidir. Gerçektende çok zor bir gece geçirmişsin umarım Rabbim tez zamanda şifa verirde sende biraz rahatlarsın
saolun kızlar demin gene 38 oldu novalgin şurup verdim bu sefer az rahatladı gibii benimde başım ağrıyo yatacam korkuyorum eşimle büyükte okul ihtiyacı almaya gittiler gelsinlerde uzanıcam tauksuyuna çorba yaptımm içsin iyi gelir saanırım zaten yemiyo bişeyy
biskivili pudinkli pasta yapı verdim en azından enerji verir yedirebilirsem tabisi

offff annemi istiyorummmm hakkaten ne zor aannelik iyice duygusala bağladım hastanede yatan anneannem geldi aklıma bizi büyüttü kendi hastane köşelerinde ölümü bekliyoo aman neyse allahın vardır bi bildiğii günahlarımızı affetsin allah taşıyamıyacağımız yük vermez inşallah

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…