- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Slmmmmmm
asucum ben geldim kabul ederseniz :-(
Slmmmmmm
asucum ben geldim kabul ederseniz :-(
KIZLAR İYİ AKŞAMLAR...
son iki günde artık yeter dedim... hastane çok kalabalık... 112 durmadan hasta getiriyor.. biz acil hastaların hayatını kurtarmaya çalışrken 1 aydır öksürüğü olanlar kapı önünde problem çıkarıyor. değil çay içmek... çişe gitmeye vaktimiz yok...
istifanın eşiğindeyim artık....
çok yoruldum... ve tahammülüm azaldı...
KIZLAR İYİ AKŞAMLAR...
son iki günde artık yeter dedim... hastane çok kalabalık... 112 durmadan hasta getiriyor.. biz acil hastaların hayatını kurtarmaya çalışrken 1 aydır öksürüğü olanlar kapı önünde problem çıkarıyor. değil çay içmek... çişe gitmeye vaktimiz yok...
istifanın eşiğindeyim artık....
çok yoruldum... ve tahammülüm azaldı...
Selam,
Bu sabah yeniden güneş doğdu,
Kartemin sütü gelmiş çok sevindim...
Aynur eşine kavuşmuştur diye düşünüyorum. Ortalıkta görünmüyor
xay, gerçekten çok erken kayinvalide oluyorsun...Benim babanannem erken evlenme ve uzun yaşama durumundan torunun torununu gördü sevdi... Belki sanada nasip olur.
Nursena , efemm çok geçmiş olsun...Acil şifalar diliyorum.
Ben, bugun güzel bir cumartesi geçirdim. Hep dısarlardaydım, en güzelide ne biliyormusunuz? pantolonum üzerimden düşüyorçekiştire çekiştire gezdim. Bir mağzada 44 beden bir manto denedim. (bir beden düşmüşüm) Çok güzeldi ve cuk diye oturdu. Kolları kısa geldi yanlız... hoş kolları tam olsada almazdım. Çünkü hedefime ulaşmadan birşey almayacağım.
Günlük kedi tüylerini toplamak için roventanın sarjli süpürgesinden almaya karar verdim. Bosh ve roventa arasında kararsızdım roventa kazandı kullananız varmi?
iyiyim yenacım örgü manyaklığım depreşti örüyorum habiresonrada yoruluyorum tabii ama seviyorum yine de:)
sen nasılsın iyileştiniz mi hepiniz
nursena,
nasıl oldu kızın.? ateşi düşmüştür inşallah..
inşallah doktora götürmeden geçer o da yenacımÖrgü örmek güzeldir yaa.Ben de severim ama pek modelli beceremem...
Kızım iyileşti,oğlum da iyi ama belli saatler de yüzünde ,boynunda vb. kızarmaların olması canımı sıkıyor benim.
Bugün 3.günü..doktora gitmekte istemiyorum artıkhemen kortizon iğne yapılıyor bu gibi durumlarda..
geçmiş olsun canım ailecek tuttu sizi dikkat et de hafif atlat sen debariehh biraz düştü öksürük devam halsiz ben fena olmaya başladım yutkunamıyorum resmen kulaklarımda balon var sanki patlıcak gibi eşimin antibiyotiğinden içtim pazartesi banada dr yolları ggözüktüüü sanırım
bu arada yeleğim bitti resmini yollarım örgü diyince aklıma geldi asu sen ne örüyosunnnn
İyiyim kizlar ozledim sizi, başladim ise 29 aralikta, artik diyetede baslamam lazim 120 kilo olarak aranizdayim yeniden kabul ederseniz eger
İyiyim kizlar ozledim sizi, başladim ise 29 aralikta, artik diyetede baslamam lazim 120 kilo olarak aranizdayim yeniden kabul ederseniz eger
Yenacim evet vardiyali uc haftafir 12 de gidip aksam 20:39 da cikiyorum
Eki Görüntüle 610676
çok şükür kış bitmeden bitirdim yeleğimii sade öle model falan pek bilemem zaten
ellerine sağlık canım güle güle giy gayet güzel olmuş
ben de okadar örerim ama kendime hayrım yok hiç senin gibi örüp bi tane de ben giysem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?