Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Slmmmmmm
asucum ben geldim kabul ederseniz :-(

ayşeciğim hoşgeldin..
Nasılsın.? İşe başladınmı.?

Kolay gelsin canım yaa...
Maalesef sistem sağlık sorununa bir çözüm getirmedi yıllardır..

Ben bugün 92 leri gördüm çoook sevindim..
Çok mutluyum,sevinçliyim,herbişeyim :)

Son düzenleme:

canım Allah kolaylık versin

benim için de çok güzel bir duygudur pantolonlarımı çekiştirmek :)))

iyiyim yenacım örgü manyaklığım depreşti örüyorum habiresonrada yoruluyorum tabii ama seviyorum yine de:)
sen nasılsın iyileştiniz mi hepiniz

iyiyim yenacım örgü manyaklığım depreşti örüyorum habiresonrada yoruluyorum tabii ama seviyorum yine de:)
sen nasılsın iyileştiniz mi hepiniz

Örgü örmek güzeldir yaa.Ben de severim ama pek modelli beceremem...
Kızım iyileşti,oğlum da iyi ama belli saatler de yüzünde ,boynunda vb. kızarmaların olması canımı sıkıyor benim.
Bugün 3.günü..doktora gitmekte istemiyorum artık hemen kortizon iğne yapılıyor bu gibi durumlarda..

Son düzenleme:
nursena,

nasıl oldu kızın.? ateşi düşmüştür inşallah..

nursena,

nasıl oldu kızın.? ateşi düşmüştür inşallah..

ehh biraz düştü öksürük devam halsiz ben fena olmaya başladım yutkunamıyorum resmen kulaklarımda balon var sanki patlıcak gibi eşimin antibiyotiğinden içtim pazartesi banada dr yolları ggözüktüüü sanırım

bu arada yeleğim bitti resmini yollarım örgü diyince aklıma geldi asu sen ne örüyosunnnn

İyiyim kizlar ozledim sizi, başladim ise 29 aralikta, artik diyetede baslamam lazim 120 kilo olarak aranizdayim yeniden kabul ederseniz eger

inşallah doktora götürmeden geçer o da yenacım
geçmiş olsun canım ailecek tuttu sizi dikkat et de hafif atlat sen debari
ben şal örüyorum bolca çeşit çeşit canım ama bugün yeğenime bere başladım bir de arkadaşımın kızına atkı öreceğim hazır bere almış ona uygun atkı istedi de
İyiyim kizlar ozledim sizi, başladim ise 29 aralikta, artik diyetede baslamam lazim 120 kilo olarak aranizdayim yeniden kabul ederseniz eger

hayırlı olsun işin ayşecim diyet konusunda geç bile kalmışsın

ayşeciğim hayırlı olsun işin...
vardiyalı çalışıyorsun değilmi..?

canım çok hızlı kilo almıyormusun en son 112 kiloydun bir sorun yok değilmi.?

Asucum ben 5 kardesi coktan hakettim, yenacim tartilmadim tam bilmiyorum ama yine aldim nasipse yarin tartilicam bakalim, insulin direnci ilacimi biraktim aylardir icmiyorum, istahimda cok acik yiyorum surekli abur cubur ekmek ne bulursam yani, durum kotu anlayacaginiz

Yenacim evet vardiyali uc haftafir 12 de gidip aksam 20:39 da cikiyorum

Olsun canım iş olsun da çalış..Sonuçta emir, emin eller de gözün arkada değil..
Bundan sonra burayı bırakma artık,özletme kendini..
Mutlu'dan haberin varmı.? hiç gelmiyor artık...

Yok artik burayi birakmak cnm, tabletten girmem ve takip etmem zor ama oldugu kadar artik, mutluya bi kac kez msj attim ama donmedi aradim acmadi uzun zamandirda aramadim bu yuzden semiranda yok sanirim

ellerine sağlık canım güle güle giy gayet güzel olmuş
ben de okadar örerim ama kendime hayrım yok hiç senin gibi örüp bi tane de ben giysem

aman işte 2 senede bi yelek örerim kışın dolanırken iyi oluyo yaşlanıyoruz artık önüne bide cep örsem olur aslında salarmıkii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…