Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

sagol canim, niye kizzzzzzzzzzz sende ücle artik yaparim sanada böyle mavis mavis bir paket
olur olur niye olmasin, Allahim her isteyene nasip etsin amin,
senin kücük cimcimeyede gecmis olsun

Yok annemmmm ne güzel 2li rakamları ucundan da olsa görmüşken zayıflamaya başlamışken tekrar o kilo alma riskine girmem
He kaza eseri olursa birşey diyemem ama maddi açıdan bizim iflasımız olur 3çü çocuk
Rabbim olmayanlara ilk önce nasip etsin ....Aminnnnnnnnn

Tekrar çok geçmiş olsun canım inşallah bir daha ateşi çıkmaz
Gerçekten zor bir durum Rabbim Ananneninde şifasını verir inşallah Aminnnnnnnn

Eki Görüntüle 610157

havamız deişsin azcıkkkkk :)))))))))))))

Süpermiş gerçekten tuttum ben bunu

Herkese selamlarrrr

Ben bugün yine test yaptım. 14ünde adet olmam lazımdı olmadım, 6. gün artık kesin çıkar testte diye tekrar test yaptım ama negatif çıktı. Yani bebiş yok. Ben bu ay neden adet olmadığımı biliyorum. Sporu bıraktım, hayvan gibi yedim, sağlıksız sayılabilecke yiyeckeleri abarttım ve 2,3 kilo aldım. Ben kilo aldığım an adet düzenim bozuluyor. Yani 3. denemede de bebek yok. Biz eşimle konuştuk, bi 6 ay ara vermeye karar verdik hanımlar. Pazartesi görüşmeye gittiğim işlerden biri belli olacak, ayrıca yine pazartesi skype üzerinden Ankaradaki bi şirket temsilcisiyle mülakatım var. Bi 10 ay çalışmam lazım demiştim, 10 ay bizi kurtarıcak gözüküyor. Yani borçlarımızı ödememiz için bu kararı aldık. Ama çok da ertelememek gerektiğinin farkındayım. Bebek öyle ha diyince olmuyor, ben sanıyorumki korunmayı bırakıcam hamile kalıcam. Kazın ayağı öyle değilmiş. Zaten 2013 kasımda 31 olucam. 31in içindeyken bebeğimin doğmasını istiyorum. Belki kpss son atamalarında da atamam olur. Gerçi belli olmaz ama alım sayısına bağlı. Benden durumlar böyle

Ayrıca bugün beslenme konusunda gayet iyi gittim. Bu hafta 2 kez misafir ağırlıycam ama ben az yyiycem kararlıyım

Gelecek arkadaşlarımızdan biri arnavut ciğeri istedi. İlk defa yapıcam. 1 saat kadar süte yatırın, 2 bardak unla unlayın ve bol yağda kızartın yazıyo. Sert olmamaıs için 1.5 dakikadan fazla kızartmamak lazımmış. Püf noktası var mı bu ciğer tarifinin. Kuzu ciğeri aldırıcam eşime fatihten.

ablacım çok geçmiş olsun bu cimcimeler adamı kalpten götürür valla neyse bişey olmamış şükür

nursena çok çok geçmiş olsun kuzuna Allah birdaha göstermesin

egedeniz gözün aydın kavuştun tatilcilerine eşinede geçmiş olsun

doğru söylüyorsun canım bütün sıkıntılarımız bu kadar olsun

asuu benimde akşam misafirim gelicekti yemekleri yaptım elektrikler kesildi. dolayısıyla kombide yanmadı . misafirimde çocuğu üşür diye yarın gelirim dedi gelmedi. bende sabah markete gittim. tam buğday ve kepekli un aldım mamişler yaptım. poğçada biraz belli oluyorda kek harika oldu. şekerini çok az koyup birazda pekmez koyarak tatlandırdım. misafirim oldukca kilolu. sağlıklı beslensin dedim. ama bu saat oldu gelmedi. sanırım akşam gelecek. yine boş bulunmayım deyip yemekte koydum ocağa

Canım iş ve bebiş konusunda hayırlısını versin Rabbim
Arnavut çiğerine gelince ben hiç sevmem ama eşim o konuda usta oldu diyebilirim
Onun yaptığı tarifi vereyim sana

Ciğerleri ufak ufak doğradıktan sonra bir temiz buzdolabı poşetinin içine koyuyor üzerine 2 - 3 kaşık kadar un koyup poşeti ağzından kapalı tutup iyice çalkalıyor böylece tüm ciğerler uğraşmadan direk unlanmış oluyor
Sonra poşettekileri ince tel süzgeçler varya büyük yada makarna süzgeçide olur ona boşaltıyor ki fazla unlar dökülsün çünkü fazla unlu olunca da sert oluyormuş ben evdeki ustanın yalancısıyım
Teflon tavaya çok az yağ döküp iyice kızdıktan sonra ciğerleri içine boca ediyor ve tavayı ara ara kaktırarak ben öyle diyorum yani ahçılar yapar ya az ileri az geri Pişmeye başlayıncada tahta kaşıkla ufak ufak çevirip tavadan alıyor
Hem çok çabuk pişiyor hemde pamuk gibi oluyormuş ( yiyenlerin hepsi öyle diyor hatta tok olan bile üzerine deng gelirse eşimin yaptığı arnavut çiğerini yiyor

Umarım senin yapacağında çok güzel olur Şimdiden ellerine sağlık misafirlerinede afiyet olsun

Eşinin tarifi benim bulduklarıma benzer banucuğum. Tek fark 1 saat önceden süte yatırın demişler. Bir de en az 2 su bardağı yağda ve kızgın olarak yapın demişler. Eşin daha az yağda kızartıyomuş. Ben ilk defa yapacağım için bol yağda ve kızgın yapayım. Çok kızgın olunca hemen pişer sanırım

Bu arada karnım da acıkmaya başladı Akşama da kıymalı pırasa yaptım

Sorma canım bende ufak ufak acıkmaya başladım
Eşim bugün için ıspanaklı börek istemişti ama yarına salladım onu bari öğlende ufak bir parça yerimde dışarı cıkınca eritirim
Akşamlık eşimin anannesinden çıkışta bir arkadaşa gidiceğiz o yüzden yemek yapmadım artık orada Allah ne verdiyse yiyeceğiz inşallah
Kücük cimcimede deminden beri tepembe hadi anne giydir beni diye gezmeyi duyunca anası kılıklı ak çiğeri görünüyor

ayy gidiyim artık çok durdum bugün internet başında. arkadaşım geliyormuş yatıya. onla kardeşimle felan ilgilenirim artık gelirler birazdan zaten. benden bugünlük bu kadar yeter.
kendinize iyi bakın! uslu durun!
çok yemeyin!
kaçamak yok !
Allaha'a emanetsiniz.
öpüyorum sizi

cecooooooooooooooşş senin kaynana hakkında yazacağın kitabın önsözünü buldum
görünce dayanamadım geldim ekledim neyse kaçtım tekrardan

Son düzenleme:
selam kızlar
anam herkeşler nerelerde acaba kimseler gelmemiş buğün herkesin misafiri var misafirliğe gitti vs.dimi benimde bebem hasta sabah biraz ateşi var demiştim ya biraz geçmiş öğlen ama şimdi gene çıkıyo yavaştan ne olur ne olmaz doktora götürdük bişey yok dedi ama yinede antibiyotik ve ateş düşürücü verdi inşallah kullanmaya gerek kalmaz neyse çok uzattım herkeşler kendilerine iyi baksın öpüldünüz kızlar

canım herşeyin hayırlısı bu kadar takma kafana rabbim herşeyi bi yoluna koymuştur emin ol
Eki Görüntüle 610274

cecooooooooooooooşş senin kaynana hakkında yazacağın kitabın önsözünü buldum
görünce dayanamadım geldim ekledim neyse kaçtım tekrardan
anam tuttum ben bunu çok süper ya

iyi akşamlar
bugün 40 dk yürüdüm bu hafta bolca yürüyebilirim inşallah
yenacım kekim güzel olmuş valla herkes pek beğendi sana da severek ikram ederim her zaman
efem bebişine geçmiş olsun herkes hasta bu ara benim kayınvalidede aynı antibiyotik vermiş dr
benim de iki gündür başım ağrıyor sanırım boynumdan dolayı elişlerini abarttım bu ara sanırım

Ben de 1971 doğumluyum..Doğum günüme de az kaldı 4 şubat..duyurulur

4 ay büyükmüşüm senden unutmayız inşallah

geçmiş olsun canımcım

geçmiş olsun canım

Selam,
Bu sabah yeniden güneş doğdu,
Kartemin sütü gelmiş çok sevindim...
Aynur eşine kavuşmuştur diye düşünüyorum. Ortalıkta görünmüyor

xay, gerçekten çok erken kayinvalide oluyorsun...Benim babanannem erken evlenme ve uzun yaşama durumundan torunun torununu gördü sevdi... Belki sanada nasip olur.

Nursena , efemm çok geçmiş olsun...Acil şifalar diliyorum.

Ben, bugun güzel bir cumartesi geçirdim. Hep dısarlardaydım, en güzelide ne biliyormusunuz? pantolonum üzerimden düşüyor çekiştire çekiştire gezdim. Bir mağzada 44 beden bir manto denedim. (bir beden düşmüşüm) Çok güzeldi ve cuk diye oturdu. Kolları kısa geldi yanlız... hoş kolları tam olsada almazdım. Çünkü hedefime ulaşmadan birşey almayacağım.
Günlük kedi tüylerini toplamak için roventanın sarjli süpürgesinden almaya karar verdim. Bosh ve roventa arasında kararsızdım roventa kazandı kullananız varmi?

nuhancım dün gittiğim arkadaşım rowentanın şarjlı süpürgesini almış çok memnun olduğunu söyledi onun da benim gibi 2kızı var saçları felan iyi alıyormuş epeyce güçlüymüş
ben de o tarz bir süpürge istiyorum günlük kullanım için ama şarjlı olması bana pek güven vermiyor batarya çabuk bozulabilir gibi geliyor bana
bu arada herkesler nerdeeeeee:84:

KIZLAR İYİ AKŞAMLAR...

son iki günde artık yeter dedim... hastane çok kalabalık... 112 durmadan hasta getiriyor.. biz acil hastaların hayatını kurtarmaya çalışrken 1 aydır öksürüğü olanlar kapı önünde problem çıkarıyor. değil çay içmek... çişe gitmeye vaktimiz yok...
istifanın eşiğindeyim artık....
çok yoruldum... ve tahammülüm azaldı...

şiddete hayır meyra :))
Yavaş yavaş,usul usul hallet :)
Kolay gelsin canım...

Geçmiş olsun canım...ne işi var sehpanın tepesin de hanım kızlar gibi koltukta otursun :)))
Diyorum ama benim sıpada aynı şeyleri yapıyor :)

ÖZlemciğim adetin gecikmesi yorgunluktan da olabilir...MAlum ev taşınma ,yerleşme,stres diz boyuydu sende..
Bünyenin şaşması kadar doğal ne olabilir...
ŞÜphelerin varsa kan testi de yapabilirsin..

4 ay büyükmüşüm senden unutmayız inşallah

]

Sen bayağı erken anne olmuşsun..avantajları olduğu kadar dezavantajıda vardır muhakak...
ben kızımı 27 de oğlumu 37 yaşında doğurdum..
Kızım haziran da 15,oğlum da martta 5 yaşında olacak ..
Allah uzun,sağlıklı ömürler versin evlatlarımıza.

Naber asuuu.?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…