sagol canim, niye kizzzzzzzzzzz sende ücle artik yaparim sanada böyle mavis mavis bir paket
olur olur niye olmasin, Allahim her isteyene nasip etsin amin,
senin kücük cimcimeyede gecmis olsun
saolun kızlar demin gene 38 oldu novalgin şurup verdim bu sefer az rahatladı gibii benimde başım ağrıyo yatacam korkuyorum eşimle büyükte okul ihtiyacı almaya gittiler gelsinlerde uzanıcam tauksuyuna çorba yaptımm içsin iyi gelir saanırım zaten yemiyo bişeyy
biskivili pudinkli pasta yapı verdim en azından enerji verir yedirebilirsem tabisi
offff annemi istiyorummmm hakkaten ne zor aannelik iyice duygusala bağladım hastanede yatan anneannem geldi aklıma bizi büyüttü kendi hastane köşelerinde ölümü bekliyoo aman neyse allahın vardır bi bildiğii günahlarımızı affetsin allah taşıyamıyacağımız yük vermez inşallah
selamün aleyküm kızlarrrrrrrrr
Herkese energi dolu hafif bir haftasonu diliyorum
Dün gece geç saate bizim kücük kuzu sehpada otururken nasıl becerdiyse kafa üstü düştü :26: şükür birşey olmadı ama tabi biz 2 saat daha oturmak zorunda kaldık uyutmamak için
Tabi haliyle biraz geç uyandık
Büyük kızında arkdaşının doğum günü partisi varmış gündüz ona hazırlanmasına yardım et falan derken bu saat oldu
Aslında biraz daha işim varda önce sizlere bir selam vereyim dedim
Kücük cimcime ne kadar oyuncak varsa salonun her köşesine dağıttı onları toplayıp birde süpürüp siliceğim
Akşam üzerede artık eşimin anannesine gideceğiz o yüzden büyük kız gelen kadar işlerimi bitirmem lazım.
Tabi uzun sürmez sonra rahat rahat sohbetimizi ederiz
Canım ellerine sağlık gerçekten çok güzel düşünmüşsün
Hem işini görecek bir hediye hemde görünüşüde mükemmel
Insanın çocuk doğurası gelir kız
Ama ben almimRabbim özlemini çeken tüm topikteki arkadaşlarımıza nasip etsinde bizde böyle hediyeler hazırlayalım
Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
canım çok çok geçmiş olsun
Inşallah şimdi biraz daha iyidir. Gerçektende çok zor bir gece geçirmişsin umarım rabbim tez zamanda şifa verirde sende biraz rahatlarsın
nursena çok çok geçmiş olsun kuzuna Allah birdaha göstermesinsorma asu şimdi hastanedn geldik elim ayağım titriyo havele geçirdi kızım titremeye başladı nası titreme ama 40 derece oldu ateşi anlık yanı başımdaydım zaten aman şimdi düştü eve geldik 4 te tekrar vericem şurup uyku yok bu gece topiği ben bekleyim bariii nöbetçi hemşire olarak allah şifa versin tüm hastalara elma kemiriyorum şimdi bi acıktım ki sormayınn
egedeniz gözün aydın kavuştun tatilcilerine eşinede geçmiş olsungünaydın.. benim eşim ve çocuklarım dün gece döndüler tatilden... kahvaltıdan sonra babası ufaklığı yüzme kursuna götürdü. biraz yemek yapıp nöbete gideceğim ben de..
eşim tatilde düşmüş bacağını incitmiş. araba kullanarak geldi ama yürümesi çok ağrılıydı. dün gece ve bu sabah kantaron yağı sürdüm.. şimdi ağrısı azaldı. yürüyüşü düzeldi..
canım ödemdir diye hiç üzülme.. ödem kilo verme önündeki engellerden biri. ödemini atınca çok daha rahat kilo vereceksin. çünkü vücuttaki fazla su yağın atılmasını önlüyor. suyu atarken harcadığın yağı da atabilirsin..
geçmiş olsun. 40 derece ateşte havale geçirebilir çocuklar. ilk kez havale geçirdiyse hiç korkun olmasın. sadece bundan sonra ateşine dikkat et.. ateş düşürücü, ılık bir duş, soğuk kompresle ateşini düşür. okadar.
tekrar geçmiş olosun tüm hastalara...
doğru söylüyorsun canım bütün sıkıntılarımız bu kadar olsunSelam kızlar,
umarım çok güzel bir hafatasonu geçirirsiniz. ben iyi uyandım bugün. tartı sonunda direncini kırdı. 83,2yi gösterdi bu sabah. bu şekilde yoğun spora başlandığında vücudun ilk birkaç gün su tuttuğunu da kanıtlamış oldum en azından kendi bünyemde. umarım gider takıntısız artık kilolar. dün eşime çok istediği fırın sütlaçtan yapmıştım. dün akşam yemedim ama bu sabah kahvaltımı onla yaptım. yüzünün kabuğunu yemedim bu arada :)
bebeğimiz de bugün yarın gelir artık inşallah. 1,5 cm açıklık varmış. kulağımız telefonda bekliyoruz.
bu arada Dafi abla ben de çok yiyorum o hacı hurmasını. kocaman 2 tanesini 1 porsiyon meyve sayıyorum. tatlı krizlerim ziyadesiyle kesiliyor o zamanlarda. dün akşam da eltimin annesi yollamış içi badem dolu olanlardan. öyle sevindim ki. saklayacağım en ücra köşeye, benden başkası yemesin :) Allahım ne gıcık insanım ben ya :)
Ellerinize sağlık kızınla canımsağolsun fıstığın, ne kadar iyi huylu maşallah
Tebrik ederim canımcım, hep böyle pozitif ol, sağlıklı beslen. kızın da annesi gibi içsin sütleri, dünya güzeli olsun
Çok sağol Dafi abla, bugüne de şükür. en büyük derdimiz bu olsun tabi.
Çok güzel olmuş tatlım. ellerine sağlık. düşünceli kelebek seni :)
Geçmiş olsun canım ya. küçük tospik mi, kıyamam ya. inşallah şimdi daha iyidir
Çok sağol canım benim. ne güzel anlıyo olman. ben güler yüzlüyümdür, elimden geldiğince hoş tutmaya çalışırım karşıdakinin yaptıklarına bakmadan. ama artık daha serin durucam. misafirperver bir evsahipliği yapsam yeter, kızları olmaya çalışmak çok yersiz artık.
Ne tatlı kadınsın sen ya, çocukların çok şanslı maşallahSen de arada Barışı götür erken çıktığında kuşum, ona da değişiklik olur. bi de doğal ortamları dışında daha sevimli oluyor çocuklar, keşfe çıkmış gibi :)
asuu benimde akşam misafirim gelicekti yemekleri yaptım elektrikler kesildi. dolayısıyla kombide yanmadı . misafirimde çocuğu üşür diye yarın gelirim dedi gelmedi. bende sabah markete gittim. tam buğday ve kepekli un aldım mamişler yaptım. poğçada biraz belli oluyorda kek harika oldu. şekerini çok az koyup birazda pekmez koyarak tatlandırdım. misafirim oldukca kilolu. sağlıklı beslensin dedim. ama bu saat oldu gelmedi. sanırım akşam gelecek. yine boş bulunmayım deyip yemekte koydum ocağaherkese mutlu sağlıklı huzurlu hafta sonları dilerim
ankara karanlık yağmurlu arada karlı
sabahtan beri mutfaktayım boğaz derdi hiç bitmiyor
zaten geç kalktım 10 du saat kahvaltı hazırla topla vs sonra da elmalı tarçınlı fındıklı kek ve poğaça yaptım çıtırından:)
3e doğru evden çıkarız büyük kızımla ebru kursuna gideceğim mamaları da onlara yaptım
yenacım da demiş zaten ben kaçamak hakkımı yaptım fazlasıyla artık diyet zamanı
az önce küçük kızım anne sen iyice zayıfladın dedi moralim yükseldi halbuki 80 81 arası geziyorum
eminecim hediyen çok sevimli olmuş arkadaşınla aranı düzeltmen de iyi olmuş haksız da olsa insan üzülüyor yine de tatsızlık olunca
Herkese selamlarrrr
Ben bugün yine test yaptım. 14ünde adet olmam lazımdı olmadım, 6. gün artık kesin çıkar testte diye tekrar test yaptım ama negatif çıktı. Yani bebiş yok. Ben bu ay neden adet olmadığımı biliyorum. Sporu bıraktım, hayvan gibi yedim, sağlıksız sayılabilecke yiyeckeleri abarttım ve 2,3 kilo aldım. Ben kilo aldığım an adet düzenim bozuluyor. Yani 3. denemede de bebek yok. Biz eşimle konuştuk, bi 6 ay ara vermeye karar verdik hanımlar. Pazartesi görüşmeye gittiğim işlerden biri belli olacak, ayrıca yine pazartesi skype üzerinden Ankaradaki bi şirket temsilcisiyle mülakatım var. Bi 10 ay çalışmam lazım demiştim, 10 ay bizi kurtarıcak gözüküyor. Yani borçlarımızı ödememiz için bu kararı aldık. Ama çok da ertelememek gerektiğinin farkındayım. Bebek öyle ha diyince olmuyor, ben sanıyorumki korunmayı bırakıcam hamile kalıcam. Kazın ayağı öyle değilmiş. Zaten 2013 kasımda 31 olucam. 31in içindeyken bebeğimin doğmasını istiyorum. Belki kpss son atamalarında da atamam olur. Gerçi belli olmaz ama alım sayısına bağlı. Benden durumlar böyle
Ayrıca bugün beslenme konusunda gayet iyi gittim. Bu hafta 2 kez misafir ağırlıycam ama ben az yyiycem kararlıyım
Gelecek arkadaşlarımızdan biri arnavut ciğeri istedi. İlk defa yapıcam. 1 saat kadar süte yatırın, 2 bardak unla unlayın ve bol yağda kızartın yazıyo. Sert olmamaıs için 1.5 dakikadan fazla kızartmamak lazımmış. Püf noktası var mı bu ciğer tarifinin. Kuzu ciğeri aldırıcam eşime fatihten.
Canım iş ve bebiş konusunda hayırlısını versin Rabbim
Arnavut çiğerine gelince ben hiç sevmem ama eşim o konuda usta oldu diyebilirim
Onun yaptığı tarifi vereyim sana
Ciğerleri ufak ufak doğradıktan sonra bir temiz buzdolabı poşetinin içine koyuyor üzerine 2 - 3 kaşık kadar un koyup poşeti ağzından kapalı tutup iyice çalkalıyorböylece tüm ciğerler uğraşmadan direk unlanmış oluyor
Sonra poşettekileri ince tel süzgeçler varya büyük yada makarna süzgeçide olur ona boşaltıyor ki fazla unlar dökülsün çünkü fazla unlu olunca da sert oluyormuşben evdeki ustanın yalancısıyım
Teflon tavaya çok az yağ döküp iyice kızdıktan sonra ciğerleri içine boca ediyor ve tavayı ara ara kaktırarakben öyle diyorum yani ahçılar yapar ya az ileri az geri Pişmeye başlayıncada tahta kaşıkla ufak ufak çevirip tavadan alıyor
Hem çok çabuk pişiyor hemde pamuk gibi oluyormuş ( yiyenlerin hepsi öyle diyor hatta tok olan bile üzerine deng gelirse eşimin yaptığı arnavut çiğerini yiyor
Umarım senin yapacağında çok güzel olurŞimdiden ellerine sağlık misafirlerinede afiyet olsun
Eşinin tarifi benim bulduklarıma benzer banucuğum. Tek fark 1 saat önceden süte yatırın demişler. Bir de en az 2 su bardağı yağda ve kızgın olarak yapın demişler. Eşin daha az yağda kızartıyomuş. Ben ilk defa yapacağım için bol yağda ve kızgın yapayım. Çok kızgın olunca hemen pişer sanırım
Bu arada karnım da acıkmaya başladıAkşama da kıymalı pırasa yaptım
canım herşeyin hayırlısı bu kadar takma kafana rabbim herşeyi bi yoluna koymuştur emin olHerkese selamlarrrr
Ben bugün yine test yaptım. 14ünde adet olmam lazımdı olmadım, 6. gün artık kesin çıkar testte diye tekrar test yaptım ama negatif çıktı. Yani bebiş yok. Ben bu ay neden adet olmadığımı biliyorum. Sporu bıraktım, hayvan gibi yedim, sağlıksız sayılabilecke yiyeckeleri abarttım ve 2,3 kilo aldım. Ben kilo aldığım an adet düzenim bozuluyor. Yani 3. denemede de bebek yok. Biz eşimle konuştuk, bi 6 ay ara vermeye karar verdik hanımlar. Pazartesi görüşmeye gittiğim işlerden biri belli olacak, ayrıca yine pazartesi skype üzerinden Ankaradaki bi şirket temsilcisiyle mülakatım var. Bi 10 ay çalışmam lazım demiştim, 10 ay bizi kurtarıcak gözüküyor. Yani borçlarımızı ödememiz için bu kararı aldık. Ama çok da ertelememek gerektiğinin farkındayım. Bebek öyle ha diyince olmuyor, ben sanıyorumki korunmayı bırakıcam hamile kalıcam. Kazın ayağı öyle değilmiş. Zaten 2013 kasımda 31 olucam. 31in içindeyken bebeğimin doğmasını istiyorum. Belki kpss son atamalarında da atamam olur. Gerçi belli olmaz ama alım sayısına bağlı. Benden durumlar böyle
Ayrıca bugün beslenme konusunda gayet iyi gittim. Bu hafta 2 kez misafir ağırlıycam ama ben az yyiycem kararlıyım
Gelecek arkadaşlarımızdan biri arnavut ciğeri istedi. İlk defa yapıcam. 1 saat kadar süte yatırın, 2 bardak unla unlayın ve bol yağda kızartın yazıyo. Sert olmamaıs için 1.5 dakikadan fazla kızartmamak lazımmış. Püf noktası var mı bu ciğer tarifinin. Kuzu ciğeri aldırıcam eşime fatihten.
anam tuttum ben bunu çok süper yaEki Görüntüle 610274
cecooooooooooooooşş senin kaynana hakkında yazacağın kitabın önsözünü buldum
görünce dayanamadım geldim ekledimneyse kaçtım tekrardan
Ben de 1971 doğumluyum..Doğum günüme de az kaldı 4 şubat..duyurulur
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Dün gece geç saate bizim kücük kuzu sehpada otururken nasıl becerdiyse kafa üstü düştü :26: Şükür birşey olmadı ama tabi biz 2 saat daha oturmak zorunda kaldık uyutmamak için
selam kızlar
anam herkeşler nerelerde acaba kimseler gelmemiş buğün herkesin misafiri var misafirliğe gitti vs.dimi benimde bebem hasta sabah biraz ateşi var demiştim ya biraz geçmiş öğlen ama şimdi gene çıkıyo yavaştan ne olur ne olmaz doktora götürdük bişey yok dedi ama yinede antibiyotik ve ateş düşürücü verdi inşallah kullanmaya gerek kalmaz neyse çok uzattım herkeşler kendilerine iyi baksın öpüldünüz kızlar
bende artık gidiyim, evde işler beni bekliyo....
dünde dinlendim pek bi iş yapmadım evde, birikmiş bi şekilde beni bekliyolar
gidiyimde bi girişiyim onlara, göz burun, ağız dalıyım
herkesleri öptüm, görüşürüz
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Dün gece geç saate bizim kücük kuzu sehpada otururken nasıl becerdiyse kafa üstü düştü :26: Şükür birşey olmadı ama tabi biz 2 saat daha oturmak zorunda kaldık uyutmamak için
Büyük kızında arkdaşının doğum günü partisi varmış gündüz ona hazırlanmasına yardım et falan derken bu saat oldu
Aslında biraz daha işim varda önce sizlere bir selam vereyim dedim
Kücük cimcime ne kadar oyuncak varsa salonun her köşesine dağıttı onları toplayıp birde süpürüp siliceğim
Akşam üzerede artık eşimin Anannesine gideceğiz o yüzden büyük kız gelen kadar işlerimi bitirmem lazım.
Tabi uzun sürmez sonra rahat rahat sohbetimizi ederiz
Herkese selamlarrrr
4 ay büyükmüşüm sendenunutmayız inşallah
]
nuhancım dün gittiğim arkadaşım rowentanın şarjlı süpürgesini almış çok memnun olduğunu söyledi onun da benim gibi 2kızı var saçları felan iyi alıyormuş epeyce güçlüymüş
ben de o tarz bir süpürge istiyorum günlük kullanım için ama şarjlı olması bana pek güven vermiyor batarya çabuk bozulabilir gibi geliyor bana
bu arada herkesler nerdeeeeee:84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?