gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah
83 de süpermiş esracım maşallah sana iyi gidiyorsun
ooo adaşım sen de süper gidiyorsun hadi hızla 80lere doğru bakalım
duyduuuum:)
ben konyadayım canım, sen?
evet yaa bayılıyorum o diziye. çok eğlenceli. hele o nazlıya bitiyorum ya aynı ben ya of anne yaa diye diye dolanıyor evdebugünkü filmin fragmanını izledinmi? ergun itiraf etcek mi sence ben pek sanmıyorum heyecanla onu bekliyorum ama ordada biter gibime geliyor böyle bi kıllık yaparlar kesin beklerim ben
canım 1 su bardagı patlamış mısır ( patlamış olarak yani) 70 kaloriymiş ama yaglımı tuzsuzmu bilemiyorum.
Yarın gece Mevlid Kandili.....
O yüzden şimdiden herkesin; Mevlid Kandili Mübarek Olsun, Hayırlara vesile olsun İnşaallah.....
HERKESE HAYIRLI KANDİLLER.....
Eki Görüntüle 613389
Ve Aleyküm Selam ,cecocum hafiften spor yapabilmene cok sevindim, insallah bir daha sakatlanmazsin (amin)
Aminnnn inşallah hiç birimiz bizi sınırlayacak birşeyler yaşamayız
Valla iyi geldi suyu zaten çok severimBalığım sonuçta
Bakalım Perşembe günü inşallah hiç ağrım olmazda fitnessede gidebilirimSalonda ayda bir tartılıyorum ya 2 hafta sonra yine tartı günü herhalde bu ay çok büyük bir fark görmem ve o yüzden bir an önce fitnessede ağırlık vermek istiyorum.
Yaza kadar şöyle çok güzel bir fark olsun ki Almanyaya gittiğimde Anamın yüzünü böyle göreyim
En son yazın 112 kiloyla görmüştü beni
Anneler ve kizlari arasinda sanirim garip bir bag var.bende annemin yüzünü öyle yapmayi istiyorum.biliyormusun kimsenin söyledigi umurumda olmaz, birazcik bile takmam kafama. yalniz annem söylerse kilom hakkinda dünyalar basima yikilir(( ve gectigimiz tatilimizde dünyayida basima yikmisti zaten.bir daha basima böyle bir tatil anisinin gelmesini istemiyorum, bu yil bize izin yok, Allah nasip ederse 2014 te annemi öyle yapicam :))
Aynen canım ama annem sağ olsun kırıcı olmamaya çalışır sadece sağlığım için vermemi ister
Geçen sene pek bir fark göremiyorum dediği için hüngür hüngür ağlamıştım ben istemiyormuyum falan diyeama şimdi ben veremiyorum galiba dedikce; anneciğim alma yeter sağlığın nasılsa iyi diyor
Aslında benden çok istiyor birde 52 kiloluk halimi hatırladıkca hep sinir oluyor evlendiktn sonra nasıl piskolojini bozdularsa artık senelerce yaşadıkların yüzünden şiştin sen diyor :26:
Haklıda aslında sinirlendikce yedim, ağladıkca yedim olan yine bana oldu ama inşallah o eski halime yaklaşacağım Allahında izniyle
İnşallah sende seneye Annene en güzel şoku yaşatacaksıntabi bütün topikteki hatunlar içinde geçerli
hayırlı geceler kızlaarr
bugün herkes ereken kaçmış
kimseler yok
bara bara baraa bere bere beree huuuuuuuuuuuuuwuhuuu wuhuuuuu huuu bara baraaa
koptum ben burdaadaha kaçmıyorum işte burdayım incelcem ben hıhh
nasıl ölççem ya ben hiç ölçülmedim bilmiyorum kiiiiii. kablo mezura iyimişbizim evde metre varda onla olurmu ki normal metre?
kızlar çıldırma noktasına geldim lütfen yardım edin bana....ççevremdekiler ya benle alay ediyo ya bende bir sorun var...
85 kiloydum diyet yapayım diye çaylar içmeye başladım bu arada boyumda 161 cm herkes inceldiün zayıfladın demeye başladı işin gıcık kısmı bende zayıfladığımı düşünüyordum ki 91.5 kilo olmuşum dokjtora gittim..kafayı yiyeceğim ya..delirme durumuna geldim nasıl olur incelirken kilo almak nasıl olur....şimdi bir diyet verdiğ onu harfiyen uygulayacağım...
herkeslereeee selamun aleyküümmmnasılsınız canımcımlarım ay size birşey söyleyeceğim ben ne zaman burdan uzaklaşsam o zaman çok yiyorum ya da ne zaman çok yesem buralardan uzaklaşıyorum motivasyonum azalıyor yeme iştahım artıyor yanii işinn özüü sizi bırakamammm bağımlı olduumm bennnnn
aynen var ya haftasonu ugrayamadim buraya birde üzerine misafirlige gittik, dedim yani en sonunda hayalimdeki kiloya ulasiya kadar kimselere gitmem misafirlige, gelcek olan bana gelsin, dünyam ter yüz oldu, birde aksi gibi regl olucam bu hafta tabiri caizse kurtlar gibi acim hepD dünden beri buradayim gene, frenliyorum kendimi. hele birileri varki :) bugün 83 rakamini görmüs tartida nasil motive oldu bana bir bilsen(Allah ondan razi olsun) ya o kadar spor yapip terliyoruz bilmem ne, bir dünya emek veriyoruz yememek lazim yani, bosuna mi tüm cektiklerimiz dimi? bu arada sen nasilsin ? bebisin ne yapiyor ?
birde kizlar birsey sorucam, ben bugün öglen yemeginden sonra patlamis misir yaptim cocuklara bir avucta ben aldim.ama kac kalori yaptigini bulamadim ya :S cok kalorili degildir demi ? yagsiz ama birazcik tuzlu?
evet yaa bayılıyorum o diziye. çok eğlenceli. hele o nazlıya bitiyorum ya aynı ben ya of anne yaa diye diye dolanıyor evdebugünkü filmin fragmanını izledinmi? ergun itiraf etcek mi sence ben pek sanmıyorum heyecanla onu bekliyorum ama ordada biter gibime geliyor böyle bi kıllık yaparlar kesin beklerim ben
Herkescikler yattı mııı
Ben ancak bu saatte gelebıldım
Yarın misafirim var.i Sabah kahvaltısına arkadaslarım gelicek. Akşam da eşimin arkadaşları gelicek yemeğe. Akşama arnavut ciğeri yapıcam özel istek üzerine
Hani telefonda bi mülakatım oldu demiştim ya, olumlu sonuçlandığı için 2. mğlakat olucakmış. Bu seferki mülakat telekomda bir müdürle olucakmış. Haftaya salı günü mecidiyeköy yolları taşlı anlıyacağınız. Yalnız hazırlıklı gitmem lazım. Teknik soru soracağı kesin adamın.1 senedir çalışmayınca insan unutuyor çoğu şeyi.
Bu arada ben hala hasta olmadım. Dün akşam biraz olur gibi oldum, hatta karnıma ağrı girdi adet oluyor gibi ama bugün hiçbişey yok, bu arada kafamdaki bu ağırlık ve halsizlik devam ediyor. Dün de test yaptım bişey cıkmadı. Tam 8 gün geçti adet üzerinden. Artık olayım yaa. Davul gibi şiştim valla
canım seninde kandilin mübarek olsunYarın gece Mevlid Kandili.....
O yüzden şimdiden herkesin; Mevlid Kandili Mübarek Olsun, Hayırlara vesile olsun İnşaallah.....
HERKESE HAYIRLI KANDİLLER.....
Eki Görüntüle 613389
canım dikkat et kendine geçmiş olsunherkese merhaba...
kandil simitleri ömrümü yedi çoğu bitti ayakta çok kaldım belfıtığım nüksetti sanırım kızlar...
Esracım yeğeniniz dünyaya gelmiş Rabbim hayırlı evlat eylesin...ben şimdik çıkıyorum ancak işyerinden..
öptüm herkesi...
Herkescikler yattı mııı
Ben ancak bu saatte gelebıldım
Yarın misafirim var.i Sabah kahvaltısına arkadaslarım gelicek. Akşam da eşimin arkadaşları gelicek yemeğe. Akşama arnavut ciğeri yapıcam özel istek üzerine
Hani telefonda bi mülakatım oldu demiştim ya, olumlu sonuçlandığı için 2. mğlakat olucakmış. Bu seferki mülakat telekomda bir müdürle olucakmış. Haftaya salı günü mecidiyeköy yolları taşlı anlıyacağınız. Yalnız hazırlıklı gitmem lazım. Teknik soru soracağı kesin adamın.1 senedir çalışmayınca insan unutuyor çoğu şeyi.
Bu arada ben hala hasta olmadım. Dün akşam biraz olur gibi oldum, hatta karnıma ağrı girdi adet oluyor gibi ama bugün hiçbişey yok, bu arada kafamdaki bu ağırlık ve halsizlik devam ediyor. Dün de test yaptım bişey cıkmadı. Tam 8 gün geçti adet üzerinden. Artık olayım yaa. Davul gibi şiştim valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?