Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah
83 de süpermiş esracım maşallah sana iyi gidiyorsun

ooo adaşım sen de süper gidiyorsun hadi hızla 80lere doğru bakalım

asucum ağzından bal akıyor yani heee inş inşş o günleride görcezzz....

duyduuuum:)

ben konyadayım canım, sen?

bende istanbuldayım canım...

bende seksenlere bayılıyorum ama tam eşimin geldiği saatte yemek faslı falan derkenn yarısı bitiyo diğer yarısınıda bir yandan çocuklarla uğraşarak izliyorumm ama seyredemediğim zamanlarda çokk....

ahada ranzaaa
benden başka bir seksenler izleyenide çıktı sonunda topikimizde:)
aynen convaynen

evet izledim evet ediyo, ahmet soruyo erguna önce; benim kızkardeşimin ördüğü atkı senin boynunda ne arıyo,
mnazlıyla senin aranda bişeymi var yoksa diyo
ergunda o an hemen itiraf ediyo; evet diyo...........

evet bencede öyle bi kıllık olabilir
hiç aklıma gelmemişti orda bitirebilicekleri bu bölümde:)

bu linkte kk seksenler linki, bende takılıyorum buraya, süper bi topik ve de son gelişmeler hepsi burada
senide bekleriz aramıza
http://www.kadinlarkulubu.com/diziler-yeni-sezon/463143-seksenler-trt1.html

haydi bende kaçayım artık, biraz mutfakta işim var, görüşürüz, öpenziiiii

yorgunluktan iki gündür nete bile giremedim... geçmiş de çok birikmiş...
hem geçmişi okuyup hem de 20 dakikayı izliyorum... çok güzel kurgulamışlar diziyi... bulmaca gibi olmuş..

Selamün Aleykümmmmm

Hele şükür gelebildim
Kuzucuklar için kurabiye süslemesi aldım geldim sonrada yemek faslı bulaşık falan derken ancak gelebildim
Yarın Kandilden dolayı baya bir yoğun olurum herhalde ama çok geç te olsa bir çeee derim tabi sabahtanda uğrarım
Tabi şimdilikte buralardayım o ayrı :122:

He unutmadan bugün 45 dakika yüzdüm Fitnesse inmedim az da olsa ağrım var diye ama perşembe yüzmede hiç belim ağrımazsa az da olsa fitnessde yapmayı denerim diye düşünüyorum
Özlemişim spor yapmayı yaaa

canım 1 su bardagı patlamış mısır ( patlamış olarak yani) 70 kaloriymiş ama yaglımı tuzsuzmu bilemiyorum.

cok geldi bana ya :S ay bir daha yemicem. cok sagol ben bulamamistim :)) bu arad sende eskilerdensin ama yeniden döndün anladigim kadariyla birebir hosgeldin diyememistim sana hafta sonu, vakit darligindan dolayi. hosgeldin iyi ki geldin, aklin yolu birdir :) bende yeni geldim.1 hafta oluyor.

Yarın gece Mevlid Kandili.....
O yüzden şimdiden herkesin; Mevlid Kandili Mübarek Olsun, Hayırlara vesile olsun İnşaallah.....
HERKESE HAYIRLI KANDİLLER.....

Eki Görüntüle 613389

meyracim Allah razi olsun,mübarek gecen, senin ve tüm sevdiklerin icin ve tüm islam alemi icin hayirlara vesile olsun(amin)

Ve Aleyküm Selam ,cecocum hafiften spor yapabilmene cok sevindim, insallah bir daha sakatlanmazsin (amin)

Son düzenleme:
Ve Aleyküm Selam ,cecocum hafiften spor yapabilmene cok sevindim, insallah bir daha sakatlanmazsin (amin)

Aminnnn inşallah hiç birimiz bizi sınırlayacak birşeyler yaşamayız
Valla iyi geldi suyu zaten çok severim Balığım sonuçta
Bakalım Perşembe günü inşallah hiç ağrım olmazda fitnessede gidebilirim Salonda ayda bir tartılıyorum ya 2 hafta sonra yine tartı günü herhalde bu ay çok büyük bir fark görmem ve o yüzden bir an önce fitnessede ağırlık vermek istiyorum.
Yaza kadar şöyle çok güzel bir fark olsun ki Almanyaya gittiğimde Anamın yüzünü böyle göreyim
En son yazın 112 kiloyla görmüştü beni

Anneler ve kizlari arasinda sanirim garip bir bag var.bende annemin yüzünü öyle yapmayi istiyorum.biliyormusun kimsenin söyledigi umurumda olmaz, birazcik bile takmam kafama. yalniz annem söylerse kilom hakkinda dünyalar basima yikilir (( ve gectigimiz tatilimizde dünyayida basima yikmisti zaten.bir daha basima böyle bir tatil anisinin gelmesini istemiyorum, bu yil bize izin yok, Allah nasip ederse 2014 te annemi öyle yapicam :))

Aynen canım ama annem sağ olsun kırıcı olmamaya çalışır sadece sağlığım için vermemi ister
Geçen sene pek bir fark göremiyorum dediği için hüngür hüngür ağlamıştım ben istemiyormuyum falan diye ama şimdi ben veremiyorum galiba dedikce; anneciğim alma yeter sağlığın nasılsa iyi diyor
Aslında benden çok istiyor birde 52 kiloluk halimi hatırladıkca hep sinir oluyor evlendiktn sonra nasıl piskolojini bozdularsa artık senelerce yaşadıkların yüzünden şiştin sen diyor :26:
Haklıda aslında sinirlendikce yedim, ağladıkca yedim olan yine bana oldu ama inşallah o eski halime yaklaşacağım Allahında izniyle
İnşallah sende seneye Annene en güzel şoku yaşatacaksın tabi bütün topikteki hatunlar içinde geçerli

Herkescikler yattı mııı

Ben ancak bu saatte gelebıldım

Yarın misafirim var.i Sabah kahvaltısına arkadaslarım gelicek. Akşam da eşimin arkadaşları gelicek yemeğe. Akşama arnavut ciğeri yapıcam özel istek üzerine

Hani telefonda bi mülakatım oldu demiştim ya, olumlu sonuçlandığı için 2. mğlakat olucakmış. Bu seferki mülakat telekomda bir müdürle olucakmış. Haftaya salı günü mecidiyeköy yolları taşlı anlıyacağınız. Yalnız hazırlıklı gitmem lazım. Teknik soru soracağı kesin adamın.1 senedir çalışmayınca insan unutuyor çoğu şeyi.

Bu arada ben hala hasta olmadım. Dün akşam biraz olur gibi oldum, hatta karnıma ağrı girdi adet oluyor gibi ama bugün hiçbişey yok, bu arada kafamdaki bu ağırlık ve halsizlik devam ediyor. Dün de test yaptım bişey cıkmadı. Tam 8 gün geçti adet üzerinden. Artık olayım yaa. Davul gibi şiştim valla

İyi aksamlar kizlar herkese nasilsiniz, ben isten geldim direk esimin dayisina gittik ancak geldim eve uykum var size bi bakayim dedim. Diyetin ikinci gunu fena degildi diyelim. Cuma tartida belli olur bakalim

insallah canim :) basaricaz hep birlikte ben inaniyorum.

Allah rahatlik versin herkese kizlar, iyi geceler.

Bende ufak ufak kaçayım geç oldu

Hepinize hayırlı geceler ve hoş sohbetler

Yarın sabaha kadar Allaha emanet olun
Öpüldünüz kocaman

Selam kizlar nasilsiniz, hepiniz iyisinizdir insallah,
aah ben yine birkac gündür sIkintili gibiyim, Rabbim yardimcimiz olsun,
gelecek göremiyorum kendime, napiyorum hic bilmiyorum,
ve yine tekrardan türkiyeyi arastirmaya basladim,
orda okumayi kafama koyuyorum yavas yavas yine..
ama kafam öyle karisikki, burayida nasil birakirim onuda bilmiyorum,
cok zor olcak ama böylede yasamak istemiyorum

hayırlı geceler kızlaarr
bugün herkes ereken kaçmış
kimseler yok

yatarsam gece kalkamam belki
biraz bekleyim yiyip yatarım

Canım ben mezura bulamadığımda kabloya ölçüp cetvelle bakıyorum kaç cm diye bizde çare tükenmez :))

Merak etme hızlıca verirsin kilolarını yeterki moralini yüksek tut

Evet bende öyleyim aynen o yüzden hergüne cevap yazamasamda vakit buldukça okuyorum topiği

Canım 70-80 kalori olması lazım bir daha yemezsin birşey olmaz

Bende çok seviyorum seksenleri hiç sıkılmadan izlediğim tek dizi

Canım ben adetim geçikince bir tane aspirin içiyorum ablam doktor o söylemişti hani aspirin kanı sulandırır derler ya artık gerçekten işe yarıyomu yoksa denkmi geliyo bilmiyorum

KIZLAR GÜNAYDIN
öncelikle herkesin Mevlid Kandili Mübarek Olsun rabbim tüm gönlünüzden geçip ağzınızdan dökülen duaları kabul etsin..AMİİİİNNNN
ben malum yine işimin başına geldim herkeşlere gün içinde kolaylıklar versin rabbim öpüldünüz

Yarın gece Mevlid Kandili.....
O yüzden şimdiden herkesin; Mevlid Kandili Mübarek Olsun, Hayırlara vesile olsun İnşaallah.....
HERKESE HAYIRLI KANDİLLER.....

Eki Görüntüle 613389
canım seninde kandilin mübarek olsun
canım dikkat et kendine geçmiş olsun

canım iş için hayırlısı olur inşallah rabbim gönlüne göre versin herşeyi
bebek konusuna gelince benim bi arkadaşımında öle oldu kaç defa test yaptı çıkmadı tam 15 gün sonra çıktı benimde yine aynı şekilde çok kafanı takıyosun ondanda olabilir ama bence bi kan testi yartı derim orda kesin belli olur canım hayırlısı olsun inşallah

kızlar bu aralar yine misafirler var görümcem dün kızını almış gelmiş bize içli köfte yaptırmaya çalışıyor

zaten bir türlü kilo veremiyorum önümüzdeki hafta özel diyetisyene gitmeyi düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…