Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Koscaman selam...

Kızlar günaydın biz ne zaman kendimizi ölçücez merak ediyorum kaç santim gitti acaba :))

Dün benimde aklima geldi.Ama regliyim bitince ölçeyim dedim... eee önümdeki hafta ay sonu esraya ölçülüre veririz artık..

bebek güzeldir.allah bağışlasın.mutlu bir hayatı olsun...
83 için tebrikler....yetismeye az kaldı... bakalım cuma günü armizdaki fark ne olacak

yogun bir iş günü geçiriyorum...
sevgiler...

merhabalarr hanımmlarr

kac gundur ugrayamadımm temızleık yaptımm mısarfırımı ağırladımmm
tabı kı bu süreçte düzenim bozuldu üstüne üstlükk birde regl oluncaa 2 kılo fazla cıktım neredeysee

BEYZUSS BONUSS AYSEC52 HEPİNİZ TEKRA HOSGELDINIZZ isımlerr tanıdık oluncaa ınsan mutlu oluyor

benım sıpacıkk cıglık atıyorr ve ben gıdıyorummm

mehtap yolcu gitmiş

bende gidiyim artık canım, biraz işlerime bakıyım, öpüyorum
görüşürüz

bara bara diye diye koparken sarmadı yotubedan önüme gelen videoyu açıp oynadım kendi kendime yarım saattir oynuyorum ne terledim bee uhhh
ölçme işlemini anladım göğüs bel basen tamamda o bacaklarıda ölçcez öyle :44:

canım hayıırlı uğurlu olsun rabbim analı babalı büyütsün inşallah... inşallah darısı sana olsun esracım
ne güzel 83leri görmüşün darısı bizlere ne diyim hayırlısı

meyra kuzum bende iyiyim sağol koşturmacaya devam evle iş arasında rabbim can sağlığı versin tek

hangi dizi hangisi hangisiii merak merak merak

sölemiyom işte banane banane çatlayın.....

neyse şaka şaka trt de prensin şarkısı var ona takılıyom....kore filmi....seyrettiğim tek dizi diyebilirim...bide fırsat bulursam arada kanıta bakıyorum...

Herkese bol energili az kalorili bir gün diliyorum kızlarrrrrrrrr

Sabahtan beri ancak fırsat buldup gelebildim
Spor Salonuna gidiceğim ya ancak bu saate kadar işlerimi bitirdim
Bir tek çamaşır asmak kaldı ama onuda birazdan yaparım önce bir size bir göz atayım dedim
Akşam çıkışta eşim çocuklarla gelip beni alacaklar Foruma gidiceğiz inşallah. Yeğenlerime söz verdim ilk fırsatta birlikte kurabiye yaparız diye onlarda iki gündür ille Tetem hani bizle kurabiye yapacaktı diye hadi nasılsa yarın pazar için gideceğim bari onuda aradan çıkartalım dedim o yüzden kurabiler için şekerler falan alıcağım süslemek için
Gıda boyası pek kullanmak istemiyorum o yüzden aranızda fikri olan varmı renkli nasıl süsleyebilirim onları sağlıklı birşekilde :44:

buralardayım asu düzelemedik motivasyonu bozmamak için okuyup çıkıyorumm boğazlarım fena kulakalrıma vurdu kulak damlası verdi dr bunaldım valla bende yemek yapasımgelmiyo inan
iyi geceler

Canım çok geçmiş olsun
İnşallah şu anda biraz daha iyisindir RAbbim acil şifa verir inşallah...Aminnnnnnnnn

Daha evvel sana tanıtmışmıydım kendimi hatırlamıyorum bunak ceco
Adım Banu, 32 yaşında ( şubat sonu 33 olucağım ) 12.5 ve 2.5 yaşlarında iki cadının annesiyim evliyim ve evdeyim
Bende 2 senedir buralardayım ve kesinlikle bu yaza kadar baya bir yol kat etmiş olmayı umuyorum
İnşallah hepbirlikte hedeflerimize ulaşırız

şu sıralar ruh halim yerlerde işe yaramaz hissediyorum kendimi. sanki yetişmeyen şeylere hep bi bahane arar gibi buluyorum

Pşşttt aklına öyle şeyler sokma inan insan karamsarlığa düştüğümü hep daha beter olucakmış gibi hissediyor ve bence daha beter oluyor O yüzden artık kendimize piskolojik terkinlerde bulunup her geçen günün daha güzel olacağını düşünüyoruz ve ruh halimizi yükseltiyoruz
Zaten buraya dadansan emin ol bir iki günde bile Hayat bana güzel diyeceksindir

Kızlar günaydın biz ne zaman kendimizi ölçücez merak ediyorum kaç santim gitti acaba :))

Valla bende dün aynı şeyi düşündüm :122: ayın sonunda yanılmıyorsam Esracığım yapıyordu listeyi
Umarım bu ayda en azından bir 2 santim fark görürüm

Canım hadi gözünüz aydın
Rabbim analı babalı ve en önemlisi sağlıkla büyümeyi nasip eder inşallah ...Aminnnnnnnnn
Bu arada sanada helalllll İnşallah bir iki hafta sonra en geç 7li rakamlarıda görürsün Aminnnnnnnnn

Demekki neymiş burayı ihmal etmeye gelmiyormuş
Merak etme regl öncesi falansa ödemde vardır işin içinde Yeni alınanlar zaten çok çabuk gidiyor o yüzden eminim bir kaç haftaya kadar sen 8li haneleri bile görürsün Pes etmek yok

veeee hamarat cecoooo....sen unutmuşsun yazmayı bari ben ekliyem dediimmmmmm....

kızz spora gideceğine göre baya toparlandın herhalll....gerçi bir sürü iş yapmışsın....saçma soru oldu galiba ama sen genede çok yorma kendini...

Çok şükür ağrım kalmadı ancak çok zorlarsam ufak bir ağrı giriyor o yüzden fazla zorlamadan yapacağım sporumuda
Önce yüzmeye gidiceğim zaten baktım ağrım var fitnesse inmem ama ağrım olmazsa ufak ufak fitnesimide yaparım
Alışmışım her iki günde bir kendim için dışarı çıkmaya inan bir hafta evde patladım sıkıntıdan

Bu arada hamarat demişsin aslında ruhumda tembellik daha fazla ama işte azdığında da ben yapmak zorunda olduğum için baştan yapayımda az iş olsun diyorum artık Topikteki bir sürü hamarat hatunun arasında lafı bile olmaz
O bence senin iyi yüreğinden ötürü sana öyle geliyor

reglim devam ediyor zaten belki ondandır, sanırım, umarım, inşallah daha ihmal yok valla yok billa yok geç olsunda güç olsun ama olsun yeterki şu erime işlemlerim

sölemiyom işte banane banane çatlayın.....

neyse şaka şaka trt de prensin şarkısı var ona takılıyom....kore filmi....seyrettiğim tek dizi diyebilirim...bide fırsat bulursam arada kanıta bakıyorum...

hımm gördüydüm onu ama ben çekik gözlülerin filmleri sevemiyorum ya hepsi birbirine benziyor gibi ya hangisi hangisi oluyor anlayamıyorum o kimdi bu bumuydu diyene kadar film bitiyor bişey anlamıyorum Allahım ne garibim ben

eski işyerimden bi arkadaşımla konuşuyordum facede. evlenmiş oda haiiiiiiiiiiiiiiinnn ne utanmazlar varyaa evleniyorlar bide gelip söylüyorlar olan var olmayan var hiiiiiiiiiiçç düşünmüyor aynen onada söyledim bunları. şu anda eşiyle beraber gülme krizine girmişler bundan sonra evlenen olursa ayakkabının altına ilk senin adını yazcam silik kalemle diyor çabuk cıksın diyemişmişmiş

kızlar çıldırma noktasına geldim lütfen yardım edin bana....ççevremdekiler ya benle alay ediyo ya bende bir sorun var...
85 kiloydum diyet yapayım diye çaylar içmeye başladım bu arada boyumda 161 cm herkes inceldiün zayıfladın demeye başladı işin gıcık kısmı bende zayıfladığımı düşünüyordum ki 91.5 kilo olmuşum dokjtora gittim..kafayı yiyeceğim ya..delirme durumuna geldim nasıl olur incelirken kilo almak nasıl olur....şimdi bir diyet verdiğ onu harfiyen uygulayacağım...

herkeslereeee selamun aleyküümmm nasılsınız canımcımlarım ay size birşey söyleyeceğim ben ne zaman burdan uzaklaşsam o zaman çok yiyorum ya da ne zaman çok yesem buralardan uzaklaşıyorum motivasyonum azalıyor yeme iştahım artıyor yanii işinn özüü sizi bırakamammm bağımlı olduumm bennnnn

Selam arkadaşlar..

İyisiniz değilmi.?? iyi olun,iyi olun...
Ben işlerimi halledip,yemeği ocağa koydum..size az bakınıp oğlumu almaya gideceğim haftada bir iki gün ben işe gitmeden alacağım öğretmeniyle de konuştum izin verdi..
Çünkü benim almamı çok istiyor özellikle bu aralar..

MEyracığımın
canı sıkkın gibi umarım daha iyidir..

Nursena geçmiş olsun canım..Hasta bakınca sen de yıpranıp kaptın hemen şifayı..Çabucak iyiileşmen dileğiyle..

Esracığım,gözün aydın hem bebek için hem de kardeşinin teskeresi için..
Ayrıca en önemlisi 83 leri görmüşsün darısı 52 lere :)

Aynurcuğum,başınız sağolsun,mekanı cennet olsun...

Banucuğum,sen de spora gideceğine göre iyileşmişsin ne güzel...

Bonusçuğum,Duygu bebekle yeniden hoşgeldin sılana
Güzel bir isim. şansı açık,bahtı güzl olsun duygu'nun..
Deniz ve Devrim'den sonra Duygu da sevdiğim isimler arasında..
Sende iki bebeli anneler kervanına katıldın,hayırlısı olsun..

Arada senin diğer sayfana bakıyorum varmı yeni bişey diye..Sonra malum bu aralar süt kokusu ve bez kokusu arasında cebelleşiyor olmanı hatırlıyorum.:)

Senden önce seçil geldi bir kaç gün yazıp gitti..Öncesin de cimcime uğradı bir müddet..Tursari arada cee yapıp gidiyor..
citol midesine tüp taktırdı hızla zayıflıyor gelip şu kilodayım deyip havasını atıp gidiyor...

Böyleyken böyle...

Son düzenleme:

Neden ayrılıyorsun burdan,uzaklaşma bir daha :)
Nasılsınız bebeğinle.?

gözünüz aydin canim :))) Allah yegenine anali babali, uzun ve saglikli bir ömür nasip etsin, hayirli bir evlat olur insallah :) (amin) tartida banada 83.kiloyu görmeyi nasip etsin insallah (amin) :))))

Çok teşekkürler :) inşallah sen de en kısa zamanda görürsün 83 :)
Allah analı babalı büyütsün tatlım hayırlı bir evlat olur inşallaahh .
83 süpperrmişşş hadi gözünaydınn , öpüyorum

Çok sağol tatlım :) en kısa zamanda 63 de görürüz hep beraber inşallah :)

Çok sağol Zeynepcim, ben de sağlıklı uzun ömürler için dua ediyorum bebek için sabahtan beri. hepinizin yavruları çok sağlıklı, çok mutlu olurlar inşallah :)

evet canım, liste ayın 1i gibi yayınlanır. 25inden sonra ölçülerinizi vermeye başlayabilirsiniz. özel mesaj atılsa daha iyi olur bu arada :)

gözünüz aydın esracım. Allah hanalı babalı büyütsün. hayırlı insan, hayırlı evlat olsun inşallah

Çok sağol ablacım :) Allah razı olsun.

hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütsün inşaallah canım....

83ü görmenede sevindim

Çok sağol Meyracım, Allah bize de nasip etsin inşallah :)

Allah analı babalı büyütsün canım hayırlı olsun

Çok sağol canım.

bebek güzeldir.allah bağışlasın.mutlu bir hayatı olsun...
83 için tebrikler....yetismeye az kaldı... bakalım cuma günü armizdaki fark ne olacak

Canım sabırsızlıkla bekliyorum peşimden gelmeni :) belki de geçersin beni :)
Çok teşekkürler güzel dileklerin için. bize de kısmet olur inşallah :)

Çok sağol Zehracım :) inşallah bize de nasip olur. 83lerde tüm isteyen arkadaşlarıma

Çok teşekkürler Banum :) sen de artık üçlü hanelere veda edeceksin kesin :) ben de bugün kül kedisi modundayım. bugün planladıklarım bitti ama duşla yemek kaldı. yarına da dağ gibi ütü, banyo temizliği ve set üstü ocak temizliği. eh bitti sayılır, buna da şükür :) sana da kolay gelsin canım.

Çok sağol Yenam :) valla çok güzel şeyler yaşıyoruz birkaç gündür :) 52 de hayal sanki ama hadi kuralım biz yine de :)

Barışı öp benim için annesi. anne kuzusu ya

Neden ayrılıyorsun burdan,uzaklaşma bir daha :)
Nasılsınız bebeğinle.?

saol Yena ablacım çok iyiyiz şükürler olsun aslında sürekli bakasım yazasım var ama gün içerisinde bebeğimi bir kenara bırakıp pcye dalmak istemiyorum ilgilenmeye çalışıyorum uyurken de yemek spor işlerini halledeyim diyorum
bir de bazen ne yalan söyliyim kaçamak yaptığım için vicdan azabı çekip gelmiyoruumm:18::18:

hadi gözünüz aydın analı babalı büyüsün inşallah

aynen var ya haftasonu ugrayamadim buraya birde üzerine misafirlige gittik, dedim yani en sonunda hayalimdeki kiloya ulasiya kadar kimselere gitmem misafirlige, gelcek olan bana gelsin, dünyam ter yüz oldu, birde aksi gibi regl olucam bu hafta tabiri caizse kurtlar gibi acim hep D dünden beri buradayim gene, frenliyorum kendimi. hele birileri varki :) bugün 83 rakamini görmüs tartida nasil motive oldu bana bir bilsen(Allah ondan razi olsun) ya o kadar spor yapip terliyoruz bilmem ne, bir dünya emek veriyoruz yememek lazim yani, bosuna mi tüm cektiklerimiz dimi? bu arada sen nasilsin ? bebisin ne yapiyor ?

birde kizlar birsey sorucam, ben bugün öglen yemeginden sonra patlamis misir yaptim cocuklara bir avucta ben aldim.ama kac kalori yaptigini bulamadim ya :S cok kalorili degildir demi ? yagsiz ama birazcik tuzlu?

canım hoşgeldin. öncelikle sakin ol sıkılaşırken kilo ağırlaşabilir kas vs.. doktora gitmişsin bu güzel bişey diyet dısına cıkmamaya çalış ve spor yapmaya gayret et. belkide diyetinde bi yanlışlık vardı ondan böylede olmuş olabilir. kendini motive et mutsuz olma

aynı ben ben bi 5 ay yok oldum 88den 96ya fırlayıvermişim bırakmamak gerek valla. asıl diyet bura aslında

Çok sağol tatlım :) en kısa zamanda 63 de görürüz hep beraber inşallah :)
inşallaaahh agzından bal damlıyor valla bu arada sen nasıl bi diyet yapıyorsun ?

birde kizlar birsey sorucam, ben bugün öglen yemeginden sonra patlamis misir yaptim cocuklara bir avucta ben aldim.ama kac kalori yaptigini bulamadim ya :S cok kalorili degildir demi ? yagsiz ama birazcik tuzlu?

canım 1 su bardagı patlamış mısır ( patlamış olarak yani) 70 kaloriymiş ama yaglımı tuzsuzmu bilemiyorum.

gözün aydın ve başsağlığı dileyen tüm cücüşlerimm , hepinize çok teşekkür ederim , Allah razı olsuunn , öpüyoruumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…