Kızlar günaydın biz ne zaman kendimizi ölçücez merak ediyorum kaç santim gitti acaba :))
Günaydın kızlar,
Nasılsınız? umarım keyifler yerindedir. ben çok iyiyim. bugün çok güzel bir haberle uyandım :) yeğenimiz doğdu sonunda. daha görmedik ama iyiymiş sanırım. ve bu sabah itibariyle 83.0 kgmı gördüm :) mutluyum yani. kardeşim gelecek birazdan. işlerim var yine bir sürü halletmem gereken. hepinizi kocaman öpüyorum. görüşmek üzere :)
kop kop:))))
canım sert metre ise; iple yada kabloyla falan ölç ölçülerini; sonrada metre ile ölüçüyü ölç kablo yada ipin üzerinden bence.
şu da sana yardımcı olur galiba tatlım;
Eki Görüntüle 612898
maşaallah
bende şimdi kaçcem, işime gücüme bi bakıyım bende:)
sonra yine bende ilk fırsatta burdayım
iyiki var burası değilmi?
yalnız kalmıyoruz, mutlu oluyoruz, paylaşıyoruz, güzel arkadaşlıklar, dostluklar ediniyoruz......
bu arada dizin hangisiymiş, unutma beni mi yoksa?
mehtap yolcu gitmiş
bende gidiyim artık canım, biraz işlerime bakıyım, öpüyorum
görüşürüz
Günaydın kızlar,
Nasılsınız? umarım keyifler yerindedir. ben çok iyiyim. bugün çok güzel bir haberle uyandım :) yeğenimiz doğdu sonunda. daha görmedik ama iyiymiş sanırım. ve bu sabah itibariyle 83.0 kgmı gördüm :) mutluyum yani. kardeşim gelecek birazdan. işlerim var yine bir sürü halletmem gereken. hepinizi kocaman öpüyorum. görüşmek üzere :)
hangi dizi hangisi hangisiii merak merak merak
kop kop:))))
canım sert metre ise; iple yada kabloyla falan ölç ölçülerini; sonrada metre ile ölüçüyü ölç kablo yada ipin üzerinden bence.
şu da sana yardımcı olur galiba tatlım;
Eki Görüntüle 612898
maşaallah
bende şimdi kaçcem, işime gücüme bi bakıyım bende:)
sonra yine bende ilk fırsatta burdayım
iyiki var burası değilmi?
yalnız kalmıyoruz, mutlu oluyoruz, paylaşıyoruz, güzel arkadaşlıklar, dostluklar ediniyoruz......
bu arada dizin hangisiymiş, unutma beni mi yoksa?
buralardayım asu düzelemedik motivasyonu bozmamak için okuyup çıkıyorumm boğazlarım fena kulakalrıma vurdu kulak damlası verdi dr bunaldım valla bende yemek yapasımgelmiyo inan
iyi geceler
Başın sağolsun..
Geçmiş olsun kuzum ya yapma yemek bi günde illallah geldi banada o yemekten...
Bu arada demeden geçemiycem bazı arkadaşlar pek güzel muhabbetliymişaz bıçık tanıyayım hele bi herkeşi
şu sıralar ruh halim yerlerdeişe yaramaz hissediyorum kendimi. sanki yetişmeyen şeylere hep bi bahane arar gibi buluyorum
Kızlar günaydın biz ne zaman kendimizi ölçücez merak ediyorum kaç santim gitti acaba :))
Günaydın kızlar,
müthiş kilo çizelgemide yaptım 96.7 oyyy ben baya bi yemişim burayı bıraktıgımdan beri yahuuu can boğazdan gelirde benim boğaz canımı çıkartmış tartıdaki rakamı görünce anladım
bu arada ne ölçümü yapcazki ben bilmiyorum :44:
Herkese bol energili az kalorili bir gün diliyorum kızlarrrrrrrrr
Sabahtan beri ancak fırsat buldup gelebildim
Spor Salonuna gidiceğim ya ancak bu saate kadar işlerimi bitirdim
Bir tek çamaşır asmak kaldı ama onuda birazdan yaparım önce bir size bir göz atayım dedim
Akşam çıkışta eşim çocuklarla gelip beni alacaklar Foruma gidiceğiz inşallah. Yeğenlerime söz verdim ilk fırsatta birlikte kurabiye yaparız diye onlarda iki gündür ille Tetem hani bizle kurabiye yapacaktı diyehadi nasılsa yarın pazar için gideceğim bari onuda aradan çıkartalım dedim o yüzden kurabiler için şekerler falan alıcağım süslemek için
Gıda boyası pek kullanmak istemiyorum o yüzden aranızda fikri olan varmı renkli nasıl süsleyebilirim onları sağlıklı birşekilde :44:
Canım çok geçmiş olsun
İnşallah şu anda biraz daha iyisindirRAbbim acil şifa verir inşallah...Aminnnnnnnnn
Daha evvel sana tanıtmışmıydım kendimi hatırlamıyorumbunak ceco
Adım Banu, 32 yaşında ( şubat sonu 33 olucağım) 12.5 ve 2.5 yaşlarında iki cadının annesiyim evliyim ve evdeyim
Bende 2 senedir buralardayım ve kesinlikle bu yaza kadar baya bir yol kat etmiş olmayı umuyorum
İnşallah hepbirlikte hedeflerimize ulaşırız
Pşşttt aklına öyle şeyler sokma inan insan karamsarlığa düştüğümü hep daha beter olucakmış gibi hissediyor ve bence daha beter oluyor O yüzden artık kendimize piskolojik terkinlerde bulunup her geçen günün daha güzel olacağını düşünüyoruz ve ruh halimizi yükseltiyoruz
Zaten buraya dadansan emin ol bir iki günde bile Hayat bana güzel diyeceksindir
Valla bende dün aynı şeyi düşündüm :122: ayın sonunda yanılmıyorsam Esracığım yapıyordu listeyi
Umarım bu ayda en azından bir 2 santim fark görürüm
Canım hadi gözünüz aydın
Rabbim analı babalı ve en önemlisi sağlıkla büyümeyi nasip eder inşallah ...Aminnnnnnnnn
Bu arada sanada helalllllİnşallah bir iki hafta sonra en geç 7li rakamlarıda görürsün Aminnnnnnnnn
Demekki neymiş burayı ihmal etmeye gelmiyormuş
Merak etme regl öncesi falansa ödemde vardır işin içindeYeni alınanlar zaten çok çabuk gidiyor o yüzden eminim bir kaç haftaya kadar sen 8li haneleri bile görürsün Pes etmek yok
veeee hamarat cecoooo....sen unutmuşsun yazmayı bari ben ekliyem dediimmmmmm....
kızz spora gideceğine göre baya toparlandın herhalll....gerçi bir sürü iş yapmışsın....saçma soru oldu galiba ama sen genede çok yorma kendini...
Demekki neymiş burayı ihmal etmeye gelmiyormuş
Merak etme regl öncesi falansa ödemde vardır işin içindeYeni alınanlar zaten çok çabuk gidiyor o yüzden eminim bir kaç haftaya kadar sen 8li haneleri bile görürsün Pes etmek yok
sölemiyom işte banane banane çatlayın.....
neyse şaka şaka trt de prensin şarkısı var ona takılıyom....kore filmi....seyrettiğim tek dizi diyebilirim...bide fırsat bulursam arada kanıta bakıyorum...
herkeslereeee selamun aleyküümmmnasılsınız canımcımlarım ay size birşey söyleyeceğim ben ne zaman burdan uzaklaşsam o zaman çok yiyorum ya da ne zaman çok yesem buralardan uzaklaşıyorum motivasyonum azalıyor yeme iştahım artıyor yanii işinn özüü sizi bırakamammm bağımlı olduumm bennnnn
gözünüz aydin canim :))) Allah yegenine anali babali, uzun ve saglikli bir ömür nasip etsin, hayirli bir evlat olur insallah :) (amin) tartida banada 83.kiloyu görmeyi nasip etsin insallah (amin) :))))
Allah analı babalı büyütsün tatlım hayırlı bir evlat olur inşallaahh .
83 süpperrmişşş hadi gözünaydınn , öpüyorum
günaydınnn canım....yanlış bilmiyorsam 25i ile 30 u arasında bildirim yapıcaz 1 inde esracım yayınlıcak...bende çok merak ediyorum ama hiç incelmiş gibi hissetmiyorumm..
günaydınn canımm...Allah hayırlı uzun ömür versin bebişinize anne babasına bağışlasın inş...83 tebrik ederim istediği rakamı görmek iyi geliyo çok iyi anlıyorum çünküü bu sabah bende 94 ü gördümminş devamıda gelirr...
gözünüz aydın esracım. Allah hanalı babalı büyütsün. hayırlı insan, hayırlı evlat olsun inşallah
hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütsün inşaallah canım....
83ü görmenede sevindim
Allah analı babalı büyütsün canım hayırlı olsun
bebek güzeldir.allah bağışlasın.mutlu bir hayatı olsun...
83 için tebrikler....yetismeye az kaldı... bakalım cuma günü armizdaki fark ne olacak
canım hayıırlı uğurlu olsun rabbim analı babalı büyütsün inşallah... inşallah darısı sana olsun esracım
ne güzel 83leri görmüşün darısı bizlere ne diyim hayırlısı
meyra kuzum bende iyiyim sağol koşturmacaya devam evle iş arasında rabbim can sağlığı versin tek
Canım hadi gözünüz aydın
Rabbim analı babalı ve en önemlisi sağlıkla büyümeyi nasip eder inşallah ...Aminnnnnnnnn
Bu arada sanada helalllllİnşallah bir iki hafta sonra en geç 7li rakamlarıda görürsün Aminnnnnnnnn
Selam arkadaşlar..
İyisiniz değilmi.?? iyi olun,iyi olun...
Ben işlerimi halledip,yemeği ocağa koydum..size az bakınıp oğlumu almaya gideceğim haftada bir iki gün ben işe gitmeden alacağım öğretmeniyle de konuştum izin verdi..
Çünkü benim almamı çok istiyor özellikle bu aralar..
Esracığım,gözün aydın hem bebek için hem de kardeşinin teskeresi için..
Ayrıca en önemlisi 83 leri görmüşsündarısı 52 lere :)
Neden ayrılıyorsun burdan,uzaklaşma bir daha :)
Nasılsınız bebeğinle.?
Günaydın kızlar,
herkeslereeee selamun aleyküümmmnasılsınız canımcımlarım ay size birşey söyleyeceğim ben ne zaman burdan uzaklaşsam o zaman çok yiyorum ya da ne zaman çok yesem buralardan uzaklaşıyorum motivasyonum azalıyor yeme iştahım artıyor yanii işinn özüü sizi bırakamammm bağımlı olduumm bennnnn
kızlar çıldırma noktasına geldim lütfen yardım edin bana....ççevremdekiler ya benle alay ediyo ya bende bir sorun var...
85 kiloydum diyet yapayım diye çaylar içmeye başladım bu arada boyumda 161 cm herkes inceldiün zayıfladın demeye başladı işin gıcık kısmı bende zayıfladığımı düşünüyordum ki 91.5 kilo olmuşum dokjtora gittim..kafayı yiyeceğim ya..delirme durumuna geldim nasıl olur incelirken kilo almak nasıl olur....şimdi bir diyet verdiğ onu harfiyen uygulayacağım...
inşallaaahh agzından bal damlıyor vallaÇok sağol tatlım :) en kısa zamanda 63 de görürüz hep beraber inşallah :)
birde kizlar birsey sorucam, ben bugün öglen yemeginden sonra patlamis misir yaptim cocuklara bir avucta ben aldim.ama kac kalori yaptigini bulamadim ya :S cok kalorili degildir demi ? yagsiz ama birazcik tuzlu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?