sanırım kavitasyon cılgılından sonra zerona çılgınlığına başlıyoruz... bilgisi olan varmi?
anaaaaam çok yoruldum beeen
3tane cam sildim((
birde bizim camların demirleri var, onlarda uğraştırıyo baya......
güya daha tüm kapıları silcektim bugün ama; bugün kapıları silmenin istikbali pek parlak değil gibi artık.....
çünkü çok yoruldum, daha yemek yapılıcak.....
bende canım, banada yazık
yogun bir iş günü geçiriyorum...
sevgiler...
bara bara diye diye koparken sarmadı yotubedan önüme gelen videoyu açıp oynadım kendi kendime yarım saattir oynuyorum ne terledim bee uhhh
ölçme işlemini anladım göğüs bel basen tamamda o bacaklarıda ölçcez öyle :44:
meyra kuzum bende iyiyim sağol koşturmacaya devam evle iş arasında rabbim can sağlığı versin tek
sölemiyom işte banane banane çatlayın.....
neyse şaka şaka trt de prensin şarkısı var ona takılıyom....kore filmi....seyrettiğim tek dizi diyebilirim...bide fırsat bulursam arada kanıta bakıyorum...
Herkese bol energili az kalorili bir gün diliyorum kızlarrrrrrrrr
Sabahtan beri ancak fırsat buldup gelebildim
Spor Salonuna gidiceğim ya ancak bu saate kadar işlerimi bitirdim
Bir tek çamaşır asmak kaldı ama onuda birazdan yaparım önce bir size bir göz atayım dedim
Akşam çıkışta eşim çocuklarla gelip beni alacaklar Foruma gidiceğiz inşallah. Yeğenlerime söz verdim ilk fırsatta birlikte kurabiye yaparız diye onlarda iki gündür ille Tetem hani bizle kurabiye yapacaktı diyehadi nasılsa yarın pazar için gideceğim bari onuda aradan çıkartalım dedim o yüzden kurabiler için şekerler falan alıcağım süslemek için
Gıda boyası pek kullanmak istemiyorum o yüzden aranızda fikri olan varmı renkli nasıl süsleyebilirim onları sağlıklı birşekilde :44:
hımm gördüydüm onu ama ben çekik gözlülerin filmleri sevemiyorum ya hepsi birbirine benziyor gibi ya hangisi hangisi oluyor anlayamıyorum o kimdi bu bumuydu diyene kadar film bitiyor bişey anlamıyorum Allahım ne garibim ben
eski işyerimden bi arkadaşımla konuşuyordum facede. evlenmiş oda haiiiiiiiiiiiiiiinnnne utanmazlar varyaa evleniyorlar bide gelip söylüyorlar olan var olmayan var hiiiiiiiiiiçç düşünmüyor aynen onada söyledim bunları. şu anda eşiyle beraber gülme krizine girmişler bundan sonra evlenen olursa ayakkabının altına ilk senin adını yazcam silik kalemle diyor çabuk cıksın diyemişmişmiş
kızlar çıldırma noktasına geldim lütfen yardım edin bana....ççevremdekiler ya benle alay ediyo ya bende bir sorun var...
85 kiloydum diyet yapayım diye çaylar içmeye başladım bu arada boyumda 161 cm herkes inceldiün zayıfladın demeye başladı işin gıcık kısmı bende zayıfladığımı düşünüyordum ki 91.5 kilo olmuşum dokjtora gittim..kafayı yiyeceğim ya..delirme durumuna geldim nasıl olur incelirken kilo almak nasıl olur....şimdi bir diyet verdiğ onu harfiyen uygulayacağım...
MEyracığımın canı sıkkın gibi umarım daha iyidir..
Esracığım,gözün aydın hem bebek için hem de kardeşinin teskeresi için..
Ayrıca en önemlisi 83 leri görmüşsündarısı 52 lere :)
Çok sağol Meyracım, Allah bize de nasip etsin inşallah :)
Çok teşekkürler Banum :) sen de artık üçlü hanelere veda edeceksin kesin :) ben de bugün kül kedisi modundayım. bugün planladıklarım bitti ama duşla yemek kaldı. yarına da dağ gibi ütü, banyo temizliği ve set üstü ocak temizliği. eh bitti sayılır, buna da şükür :) sana da kolay gelsin canım.
meyraaaaa duy sesimiiii....nerde oturuyosuuunn....
kolay gelsin canım yavaş yavaş yaparsın yarına yorma kendini kovalayan yok nasıl olsa
kolay gelsin nuhan ablacım.....
iyi iyi kilocuklardan gidenler olmuştur 30dk içinde:)))
bacaklar yok canım
sadece temsili bi fotoydu bu koyduğum gerekli yerler için canım:)
amin.
kolay gelsin bitanem işin gücün.....
okey
benimde tek dizim var izlediğim, takip ettiğim; tavsiye ederim, çok hoş bi dizi....
haftada bi kere; salı günü akşamı 19:50de trt1de, seksenler isminde bir dizi.
bugün var.....
tetelerini yesinler yiğenlerinin:)
maşaallah dilleri pek tatlı heralde.....
onlarda bize diyomuş; türkler yada diğer milletler için birbirlerine ne kadar benziyolar onlar öyle diye:)))
önce sakin ol canım....
paniğe gerek yok....
vücud sıkılaştığı zaman insan 10kg bile vermiş gibi görünebiliyo bazen kilo vermediği halde.....
belkide senin durumun şöyle olmuş olabilir;
sen kilo almışsındır, ama aynı zamanda o süre zarfında vücudunda sıkılaşmıştır bişekilde....
oyüzden kilo vermiş gibi görünüp, aynı zamanda da kilo almış olabilirsin....
kilo vermek çok kolay bi durum değil; zamanla, azimle, bilgiyle ve vs vs ile olur.....
saol yenam, daha iyiyim.... dahada iyi olurum inşaallah zamanla.....
83dende 52ye hemen nasıl geçiverdin öyle:)
hayırlısı ile inşaallah canım, AMİN.:)
aynen bende bugün kül kedisi modundayım.....
ben bi tombul kül kedisiyim, her yeri siler süpürürüüüüüm.......
canım çok sağol sanada kolay gelsin işinde gücünde yavaş yavaş yap tatlım ecele yok ecele yok
gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün inşallahGünaydın kızlar,
Nasılsınız? umarım keyifler yerindedir. ben çok iyiyim. bugün çok güzel bir haberle uyandım :) yeğenimiz doğdu sonunda. daha görmedik ama iyiymiş sanırım. ve bu sabah itibariyle 83.0 kgmı gördüm :) mutluyum yani. kardeşim gelecek birazdan. işlerim var yine bir sürü halletmem gereken. hepinizi kocaman öpüyorum. görüşmek üzere :)
Selamün aleykümmmm....
günaydınnnn.....nasılsınızzz....
meyracım maşaallah bugün pek bi enerjiksin biraz banada bulaştırsanaaa....
kuzularım uyuyo gene bugünlerde beni baya şaşırtıyolar...ama gidip uyandırmalıyım malum okull....hazırlanmamız lazım....
bugünde hava çok güzel ama benim elim ayağım kalkmıyoo....neyse belki sporumu yapınca açılırım birazz....
günaydınnn canım....yanlış bilmiyorsam 25i ile 30 u arasında bildirim yapıcaz 1 inde esracım yayınlıcak...bende çok merak ediyorum ama hiç incelmiş gibi hissetmiyorumm..
günaydınn canımm...Allah hayırlı uzun ömür versin bebişinize anne babasına bağışlasın inş...83 tebrik ederim istediği rakamı görmek iyi geliyo çok iyi anlıyorum çünküü bu sabah bende 94 ü gördümminş devamıda gelirr...
Ve aleyküm selam ablacım...hoşgeldinn...nasılsınn...
ve aleyküm selaaaaammmherkeslereeee selamun aleyküümmmnasılsınız canımcımlarım ay size birşey söyleyeceğim ben ne zaman burdan uzaklaşsam o zaman çok yiyorum ya da ne zaman çok yesem buralardan uzaklaşıyorum motivasyonum azalıyor yeme iştahım artıyor yanii işinn özüü sizi bırakamammm bağımlı olduumm bennnnn
asuu bugün bende bir saat yürüdüm geldim. yarında çıkarım diyordum ama lodos başladı yine uçuruyor herşeyi. evde ufak ufak twistır yapıyorum.merhabalar
ben de bugün 2 kardeşim 4 yeğenim ve 2 kızımla dolu dolu bir gün geçirdim yeğnler 3 aylık 1.5 yaş 2.5 yaş ve 9 yaşlarında epeyce curcunalı hareketli bir gündü
bu arada ben de bugün 82 yi gördümbu ne yaaa şimdi okadar da yürüdüm halbuki
bu aralar çok geç yatıyorum ödemdir herhaldediyip tesellimi de edeyim bari
merhabalar
ben de bugün 2 kardeşim 4 yeğenim ve 2 kızımla dolu dolu bir gün geçirdim yeğnler 3 aylık 1.5 yaş 2.5 yaş ve 9 yaşlarında epeyce curcunalı hareketli bir gündü
bu arada ben de bugün 82 yi gördümbu ne yaaa şimdi okadar da yürüdüm halbuki
bu aralar çok geç yatıyorum ödemdir herhaldediyip tesellimi de edeyim bari
Yarın gece Mevlid Kandili.....
O yüzden şimdiden herkesin; Mevlid Kandili Mübarek Olsun, Hayırlara vesile olsun İnşaallah.....
HERKESE HAYIRLI KANDİLLER.....
Eki Görüntüle 613389
kedi kediii biliyorsunkiii
ee naber kızlar ,
herkes akşam yemeginde sanırsam. bende demin yidim yemegimi ( 1 tabak sebze yemegi cacık) meyvede vardıda yiyesim gelmedi şimdi birazdan yerim. kuruldum koltuğa haberleri bekliyorum başlasın diye. sonrada seksenleri izliyiciğiiimm
herkese merhaba...
kandil simitleri ömrümü yedi çoğu bitti ayakta çok kaldım belfıtığım nüksetti sanırım kızlar...
Esracım yeğeniniz dünyaya gelmiş Rabbim hayırlı evlat eylesin...ben şimdik çıkıyorum ancak işyerinden..
öptüm herkesi...
Amiin. Allah razı olsun canım. teşekkürler. sanada hayırlı kandiller
sende mi yoksa benim gibi seksenler aşığısın?:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?