Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

anaaaaam çok yoruldum beeen
3tane cam sildim((
birde bizim camların demirleri var, onlarda uğraştırıyo baya......
güya daha tüm kapıları silcektim bugün ama; bugün kapıları silmenin istikbali pek parlak değil gibi artık.....
çünkü çok yoruldum, daha yemek yapılıcak.....
bende canım, banada yazık

kolay gelsin canım yavaş yavaş yaparsın yarına yorma kendini kovalayan yok nasıl olsa

yogun bir iş günü geçiriyorum...
sevgiler...

kolay gelsin nuhan ablacım.....

iyi iyi kilocuklardan gidenler olmuştur 30dk içinde:)))

bacaklar yok canım
sadece temsili bi fotoydu bu koyduğum gerekli yerler için canım:)

meyra kuzum bende iyiyim sağol koşturmacaya devam evle iş arasında rabbim can sağlığı versin tek

amin.
kolay gelsin bitanem işin gücün.....

sölemiyom işte banane banane çatlayın.....

neyse şaka şaka trt de prensin şarkısı var ona takılıyom....kore filmi....seyrettiğim tek dizi diyebilirim...bide fırsat bulursam arada kanıta bakıyorum...

okey

benimde tek dizim var izlediğim, takip ettiğim; tavsiye ederim, çok hoş bi dizi....
haftada bi kere; salı günü akşamı 19:50de trt1de, seksenler isminde bir dizi.
bugün var.....

tetelerini yesinler yiğenlerinin:)
maşaallah dilleri pek tatlı heralde.....

onlarda bize diyomuş; türkler yada diğer milletler için birbirlerine ne kadar benziyolar onlar öyle diye:)))

önce sakin ol canım....
paniğe gerek yok....

vücud sıkılaştığı zaman insan 10kg bile vermiş gibi görünebiliyo bazen kilo vermediği halde.....

belkide senin durumun şöyle olmuş olabilir;
sen kilo almışsındır, ama aynı zamanda o süre zarfında vücudunda sıkılaşmıştır bişekilde....
oyüzden kilo vermiş gibi görünüp, aynı zamanda da kilo almış olabilirsin....

kilo vermek çok kolay bi durum değil; zamanla, azimle, bilgiyle ve vs vs ile olur.....

saol yenam, daha iyiyim.... dahada iyi olurum inşaallah zamanla.....

83dende 52ye hemen nasıl geçiverdin öyle:)

hayırlısı ile inşaallah canım, AMİN.:)

aynen bende bugün kül kedisi modundayım.....
ben bi tombul kül kedisiyim, her yeri siler süpürürüüüüüm.......

meyraaaaa duy sesimiiii....nerde oturuyosuuunn....

duyduuuum:)

ben konyadayım canım, sen?

kolay gelsin canım yavaş yavaş yaparsın yarına yorma kendini kovalayan yok nasıl olsa

saol ablacım:)

çok haklısın; yavaş yavaş yapmak varken, aceleye gerek yok diiimi.....
ne biliyim birden bitsin diye düşünmüştüm:26:
yanlış düşünmüşüm, saolasın, koccaman öpüyorum

canım çok sağol sanada kolay gelsin işinde gücünde yavaş yavaş yap tatlım ecele yok ecele yok

gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah
83 de süpermiş esracım maşallah sana iyi gidiyorsun

ooo adaşım sen de süper gidiyorsun hadi hızla 80lere doğru bakalım

merhabalar
ben de bugün 2 kardeşim 4 yeğenim ve 2 kızımla dolu dolu bir gün geçirdim yeğnler 3 aylık 1.5 yaş 2.5 yaş ve 9 yaşlarında epeyce curcunalı hareketli bir gündü
bu arada ben de bugün 82 yi gördüm bu ne yaaa şimdi okadar da yürüdüm halbuki
bu aralar çok geç yatıyorum ödemdir herhaldediyip tesellimi de edeyim bari

ve aleyküm selaaaaammm
bırakma canım bırakma

asuu bugün bende bir saat yürüdüm geldim. yarında çıkarım diyordum ama lodos başladı yine uçuruyor herşeyi. evde ufak ufak twistır yapıyorum.

kedi kediii biliyorsunkiii

ee naber kızlar ,
herkes akşam yemeginde sanırsam. bende demin yidim yemegimi ( 1 tabak sebze yemegi cacık) meyvede vardıda yiyesim gelmedi şimdi birazdan yerim. kuruldum koltuğa haberleri bekliyorum başlasın diye. sonrada seksenleri izliyiciğiiimm

herkese merhaba...

kandil simitleri ömrümü yedi çoğu bitti ayakta çok kaldım belfıtığım nüksetti sanırım kızlar...

Esracım yeğeniniz dünyaya gelmiş Rabbim hayırlı evlat eylesin...ben şimdik çıkıyorum ancak işyerinden..

öptüm herkesi...

Yarın gece Mevlid Kandili.....
O yüzden şimdiden herkesin; Mevlid Kandili Mübarek Olsun, Hayırlara vesile olsun İnşaallah.....
HERKESE HAYIRLI KANDİLLER.....

kızlar ya pea (seda) bide bedican ( necan ) vardı onlara ne oldu yoklarr karayiplerdelermi ?

sende mi yoksa benim gibi seksenler aşığısın?:)

geçmiş olsun canım yaaa.....
kendine dikkat et lütfen.....

görüşürüz canım, bende öpüyorum

sende mi yoksa benim gibi seksenler aşığısın?:)

evet yaa bayılıyorum o diziye. çok eğlenceli. hele o nazlıya bitiyorum ya aynı ben ya of anne yaa diye diye dolanıyor evde bugünkü filmin fragmanını izledinmi? ergun itiraf etcek mi sence ben pek sanmıyorum heyecanla onu bekliyorum ama ordada biter gibime geliyor böyle bi kıllık yaparlar kesin beklerim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…