Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

selamün aleykümmm....

günaydınnn...nasılsınızz...bugün gene keyifli başladım güne 500 gramcık daha eksilmişim....değmen keyfimeee....

ya bu arada kilocuklarım gram gramda olsa gidiyo çok şükürde bedende niye daralma olmuyoo geçen ayki ölçülerimle aynıyım üstelik sporda yapıyorumm...

bende esra ya katılıyorum canım samimiyetine güvendiğim kişilere b şıkkı tabiki ama diğer türlü c şıkkı hatta çoğu zaman onu bile tam yapmıyorum..dün mesela çocuğu aldım okuldan eve gelirken bir komşuyla rastlaştık hal hatırdan sonra sen zayıflamışsınn dedii bende evet birazcık dedim zaten pardesü giydiğim için 10 kilo verdiğimi anlama şansı yok...

diğer yandan bi kuzen var beş senelik evli 3 çocuk annesii hamileliklerinde çok kilo aldı falan tabi emzirme dönemi tekrar hamilelik derken diyet yapamadı...geçen o sordu abla ne yapıyon nasıl yapıyon çocuklardan nasıl vakit buluyon falan diye anlattım bir sürü şey kendine hiç güveni yok onunda biraz moral falanda verdim yapabileceğine dair ama şuan emziriyo işte....neyse çenem düştü gene biri kaldırsınnn....

kilo konusunda önceden çok taciz ettiklerinden utandıklarını sanıyorum. o yüzden bir şey demediler sanırım.

bu arada Nuhancım bu sabah itibariyle 82.3 kg geldim :) bekliyorum peşimden gelmeni :)

çok iyi gidiyorsun. süper.. demek ki subatın 2. yada 3. haftası 7li rakamları görebileceksin... çok sevindim. Bende 83,4geldim... daa hızlı koşmammm gerek....Annem geldi gitti yeni toparlaniyorum valla. Sende dikkat et bozma diyeti...

Son düzenleme:

ya düşsün şu cene kaldırmiyacağım... anlat anlat .. bayılıyorum okumaya..

ya benim spor slonunda gruplasma var. herkes ev hanımı spordan sonra bulusuyorlar... ben onlara takilamiyorum.bide çok takilasım yok biraz çok dedikodu yapiyorlar. Kendimi yanlız hissettim.. olsun siz varsınız dimi...

çok sağol canım. sen de çok iyisin, hep böyle devam eder inşallah kile vermelerimiz.

o gruplaşma hayra alamet değil canım. iki gün sonra spor salonu arkadaşlarıyla gün yapar onlar. biz varız. sen dert etme :)

bende öyle hissediyorum. salona kekler börekler gelmesine az kaldi gibi...

Bugun benim nişanlımın doğum günü...Aksamada misafirlarim gelecek.
Birazdan, dukan usulu tiremusu yapacağım. Diyet yapanın sevgilisinin doğum günü pastası yulaf kepekli olur dimi?
size gözel sohbetler...
sevgiler

beraber uzun sağlıklı yıllar yaşayın inşallah :)

benim de haftaya eşiminki var. annesi babası da burda olduğu için pasta alırım ben. yalnız olsak ben de diyet bir şeyler yapardım, yalnız değilsin yani :)

kolay gelsin canım.

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Dün sabahtan beri uğrayamadım bir türlü koşturmaktan
Öğlene doğru evden bir çıktım gece geç saate kadar Önce eşimin Anannesine gittim ( kadıncağızın nasıl ağrına gittiyse kızının çekip gitmesi hala ağlayıp duruyor sen onun yaptığını sakın annene yapma diye )
Baya oturduk sohbet ettik eşimin teyzesiyle hatta teyzesinin kızıda vardı ve kadıncağız üst katta oturduğundan her sorunun en yakın şahidi Kadıncağız diyor ki ben hizmetcilik yaptığım sürece senin KV gayet sakin ama ne zaman biraz kendi işlerim yüzünden bir kaç saat kendi evimde kalsam inanılmaz sinirlenip etrafına saldırıyor diye :26:
Meğer KV orada ne yemek yapıyormuş ne birşey :26: Çayını bile Yeğeninden bekliyormuş. Kadıncağız stresten baya bir kilo almış sonuçta kendi evinin işi yetmiyormuş gibi birde alt katta Ananneye, kendi annesine ve bizim KVye yetişmeye çalışıyor. Eğer ben sabahtan akşama kadar hizmet edersem teyzem gayet sakin ama işim olduğu an sinirlenip anneme saldırıyor diyor
Üzüldüm kadıncağıza sonuçta tam 16 senedir aynı şeyi yaşıyormuş ve yeni itiraf ediyor. Kendi annesi oraya gelmeden evvelde aynı şeyleri yaşıyormuş meğer. Bizde zannediyoruz ki Kv anasına iş yapmaya gidiyor her gün meğer orada oturup ayağına hizmet ettiriyormuş senelerdir

Ordan kızkardeşime geçip pazar yaptık sonrada evine geçip yeğenlere söz verdiğim kurabiyelerden yaptım Onları bir güzel süsledik hatta yeğenlerimin adınıda üzerine yazdım kurabiyelerden bir kaçının Tadı çok güzel olmuştu ama ben sadece yarım kurabiye yedim :122: oda kız kardeşim bir tadına bak diye ağzıma tıktığından

Akşam üzerede eşimin amcasına gittik ve gece 10 buçukta döndük eve Hemen abdestimi alıp kuran okumaya başladım çok gece kalıpta uykuma yenik düşmeyeyim diye Nasıl daldıysam 2 saat kuran okumuşum hatta annemleri bitince ararım dedim bir baktım saat 12 yinede aradım uyumuşlar meğer neyse uykunuz açılmadan yatın bari dedim kapattım
Gündüz kandılleşmiştikte eşim görüşecekti artık bir ara bu akşam arayıp görüşür onlarlada
Sonra buraya uğrayacaktım ama bu seferde sohbete dalarsam çok geç olur diye zoraki de olsa yatağa girdim
Sabahta 7de gayet dinç uyanmıştım ki eşimi 8 buçukta uğurladıktan sonra iki dakika kuzucuğumu uyurken seveyim diye yatağa girdim giriş o giriş Patladı gitti uyumuşum
İki saat sonra uyanmışım
Neyse artık bir dahakine uyumadan dururum inşallah

Bugün malum Spor günüm o yüzden işlerim bitince gelirim yine sohbet etmeye sonrada ver elini Spor salonuna
Anammm sabah sabah yine çenem düştü

B B B B B B B Kesinlikle B Konuşmayı hiç sevmeyen biri olarak başka şık söz konusu olamaz
Ben bir şeyin faydasını gördüysem kesinlikle en ince ayrıntısına kadar anlatırım bir kişide Allah razı olsun dese ne mutlu bana diye düşünerek

hakkinda hayirlisini diliyorum canim, kendine güven yalniz, bir kadinin istedikten sonra basaramiyacagi hic birsey yok diyenlerdenim ben, Allah yar ve yardimcin olsun.

sevdigim arkadaslarima herseyi anlatirim ama sinir oldugum ve samimiyetine inanmadigim kisilere kilo verdim bile demem :)))

kayinvalidelerimiz nasilda birbirine benziyor, isin komik yani alasiya kadar ne yapacaklarini sasirirlar, ogullarina aldiktan sonrada ne gariptir bilmem bir tuhaf olurlar. bazen oturup düsünüyorum acaba ben nasil bir kayinvalide olucam diye Allah herkese hayirlisini verip hak yolundan sasirtmasin artik. (amin)

Selamün aleyküm kizlar, ben dün regl oldum, kendimi tef gibi gerilmis hissediyorum, yarin tartiya cikasim kalmadi hic ((( agrili halimle sporumu yapmaya devam ediyorum, yediklerimede dikkat ediyorum ama kendimi ince hissetmeyi bir kenara biraktim ben sistim yeniden resmen (((, ya kizlar Karatay diyeti hakkinda birsey okudum az önce.sizler ne düsünüyorsunuz o diyet hakkinda ?

herkeslere günaydın....

ben bildirimlerimi bugünden yapayım yine; yarına unutup kaçırabilme ihtimali varken bu en iyisi.....

YENAcım
bu hafta; 101.1
giden -200

ASUMANZEYNEPcim
bu hafta: 120dk spor.

şöyle bir geçmişe süzüleyim ben, sonra işlerim var yapılıcak evde

merhabalar
kızlar evde yine:)bizim tatil 3 hafta
nuhancım nişanlının doğum günü kutlu olsun Allah bir ömür ayırmasın sizi
esracım benim kayınvalide de ancak 30 kilodan sonra kabul etti benim kilo verdiğimi 20 kilo felan verdiğimde eşim demişti asu kilo verdi diye de hee azcık omuzları inmiş sanki demişti

canım nişanlınla birlikte nice uzun senelere inşallah

ceco ben anlattiklarina cok üzüldüm ya ((( nasil bir insan olmak lazim tüm bunlari yapabilmek icin, Allah`im herkes bir gün yaslanicak Allah`tan hic mi korkusu yok (( inanilmaz üzüldüm, cok yeniyim burda tanimiyorum seni eger haddimi asarsam söyle lütfen, ama söylemeden gecemiycem .Allah islah etsin kayinvalideni (((

Rabbim hayirli evlat versin hepimize (amin)

Kıslar çok tesekkürededim...simdi öğrendim benim kavinvalide adayım hasta olmuş. Bu yüzden bugunkü etkinlikler iptal oldu... bakalım artık yarınki durum ne olacak. gelecek misafirelrim çok yakın ardaslarım onlarada yarın haberleselim dedim...

ceceocum allah sabirlik versin.senedn uzak tutsun.

asucum çok güldüm. Azıcık omuzların inmiş...

mutlaka hemen önce C şıkkını derim

sonrada hemen Bye geçiş yaparım:)))

dedikoduyu bende hiç sevmiyorum, beni bunalttıkça bunaltır dedikodu.....
dedikodudan uzaklaşman çok iyi olmuş bencede....

uyuyakalmışsın ya sabah canım; uyusanda iyi yine 2saat sonra kalkabilmişsin....
ben genelde uyudummu ne zaman kalkacağımı kestiremiyorum bile ve genelde geç kalkıyorum baya.....
bu durumda benim canımı çok sıkıyo, neyse düzene girerdir zamanla galiba.....

canım senin yaş kaç?

ayyyy aynı benim kaynana.....

belki bunda da vardır bi hayır nuhan ablacım.....
hayırlısı olsun...

Selamlarr..
ğöle arası selam vereyim dedim..

Asuman çok güldüm kayınvelidene yaa
Niye bu kadar zorsa kabul etmek

bacım anlatacak çok şey varda kalemim iyi değildir hiç...kendimi ifade etmeyi pek beceremem...

buarada nişanlına Rabbim hayırlı sağlıklı ve sevdikleriyle bir ömür nasip etsinn..Rabbim mutluluğunuzu daim etsin inş..

kızz bunların hepisi aynı desenee....benimki de geçen hafta sonu çay servisi yaptım çıkıyodum odadan görümceme bunun biraz poposu küçülmüş gibi dediydi...halbuki ilk başladığım halimle şimdiki arasında bayaa bi fark var ama nasıl güzel bişey söylesinlerr...neyse hiç umurum değil eskidendi onlarr...şimdi kim ner derse desinn tınnnn.....

banucum sizede Allah kolaylık versin bacım yaa...Allah ıslah eylesin onudaa...eden bulur....herşey bi yana anne bu ya başka bişeye benzemez nasıl bi vicdan anlamıyorumm

çok teşekküreler amin... yok yok gayet iyi . hiç bir sorun yok..

kayınvalidelerden bahsedilmiş, benimki gaz verir bana daha çok..
bak yüzün küçülmüş, evet çok belli oluyo hadi kızım devam et yavaş yavaş ver kurtul der
motivasyon koçu
..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…