o halde yapilcak tek sey var, gidip savciliga sikayet dilekcesi ver, telefonla taciz ediyor diye, rahat biraksin madem seni, kafani rahatlat, huzurlu bir hayat kur, oda gitsin ne yapicaksa yapsin hayatinda.yazik yani sana, cani istediginde karsina cikcak, rahatsiz edicek.neden onun yüzünden oturup sinirinden aglayasin ki ? sinir oluyorum böyle tiplere ya.hem elini atese sokmayip yok ben barismam dicek, hemde olur olmaz zamanlarda senin karsina dikilcek.o kendine gidip bir nisanli degil bir psikiyatrist bulsun.tövbe ya insani dinden imandan cikarir bu tipler.@@
sen annenin kızısın işte tam anlamıylavalla nazar değmesin hayranım senin bu kaynanaı idare etme şekline. başka evde bu tarz sorunlar olsa bu kadar büyümeden bile boşanmalarla sonuçlanır gördümde yani çevremde ama maşallah size eşinin anlayışıda muhteşem cidden var mı bi kayınço yap bana dicemde anam yok ben kaynanayı çekemen hergün gelir ağlarım sana ozaman
sorma ya başlıcam vicdan azabına onunda ayar oluyorum yaa.telefonda ağlamadım yani msjlasırken agladım beyfendi konusmak istemedi ya benimle. kopamayan bi bağ var bunu hissediyorum sende hissetmişin ama gururla inatla o bağın olması bi işe yaramıyor malesef. ama özlüyorum çok ya özlemekten nefret ediyorum
100 puanlık soru oldu bune yalan söyleyim seviyorum ya sevmesem özlemezdim herhalde. beddua etmiştim zamanında ama sinirle hep. bana vurmuştu hazmedememiştim bela okumuştum ama içten değildi çünkü ben korkarım bela okumaktan döner dolaşır beni bulur diye. kimsenin basınada kötü bişi gelsin istemem. valla acayip yaratıklar ya olan oldu artık zamanı geri alabilsem çok şeyi düzeltmeye çalışırım ama öyle bi şans yok. bitirdiğim zaman benden nefret etsin diye elimden geleni yaptım geri dönüüşü olmasın istedim. ben hatalı değilim demiyorum ama onunda hatalı var benimde ben bunu kabul ediyorum ama o herşeyi bana yıkıyor. onu sevdigimide biliyor bence ama dalga mı geçiyor gurur mu yapıyor napıyor anlamıyorum.
Canım bir kayınçom olsaydı emin ol kim gelin gelirse gelsin kesin uyarırdım kaç kurtar kendini ben yandım sen yanma diyeyada birlik olup kaynanatörü yola getirirdik desemde inanma ancak oturup birbirimize sarılıp ağlaşırdık kesin
Güzelim içimden bir ses siz bazı karı kocalardan bile fazla kavga etmişsiniz diyorbelki yanılıyorum ama alttaki mesajında sana vurduğunuda yazmışsın
Zaten sende farkındasın üzüleceğine sen affetsende yada af ettiğini düşünsende ileride yine gün yüzüne çıkarMaalesef biz kadınlar her ne kadar af ettik desekte canımız çok yandığında geçmişide deşmeyi severiz
Yine sen bilirsin ama aynı şeyleri tekrar tekrar yaşamaktansa saygı ve sevgi dolu biri karşına çıktığında yeni bir başlangıç yapmak bana daha mantıklı geliyor
Baksana herif hesapta sözlü/ nişanlı ama hala aklı sende ve kafaya koyduğunda ulaşamayacağı biri yok gibi
Bugün sana takan yarın öbür gün başkasına takarsa senin üzüleceğini düşünmeden ( şu an sözlüsünü / nişanlısını düşünmediğine göre ) başkasınıda peşinden koşabilir
Canım insan sinirlenince çok şey söyler ama dediğin gibi önemli olan yürekten olup olmaması
Rabbim onada bazı şeyler yaşatıyorsa mutlaka vardır bir sebebiSeni suçlayacağına önce dönsün bir kendine baksın
Neyse kızlar size doyum olmaz ama ben ufaktan hazırlanıp kendimi yollara atıp Spor salonuna gideyim
Malum yarın bildirim günü az da olsa sporum olsun
Bakalım yarın ne çıkacağım tartıda
Kocaman öpüyorum hepiciğinizi
Akşam görüşmek üzere Allaha emanet olun
Eminecim dün yazdıklarını okudum ama bişey yazamadım canım sıkma o güzel canını ama kafan baya karışmış belli yerinde olsam ne olursa olsun ailemi bırakmazdım yani bekar olsam bende senin gibi düşünürdüm belki ama insan evlenince helede çocuk sahibi olunca ailenin değeri daha iyi anlaşılıyo iş konusuna gelince türkiyenin almanyadan daha beter olduğunu düşünüyorum devlet işi çok zor özeldede ananı ağlatıyolar valla neyse yinede en iyi kararı sen verirsin iyi düşün taşın ve kafandaki soru işaretlerini kaldır inşallah öpüyorum seni canım rabbim hakkında hayırlısını versin inşallah
hakkinda hayirlisini diliyorum canim, kendine güven yalniz, bir kadinin istedikten sonra basaramiyacagi hic birsey yok diyenlerdenim ben, Allah yar ve yardimcin olsun.
selam kızlar,
kursum vardı sabah ona gittim. ehliyet kursuna yazılmıstımda yazılı sınavdan geçtiydim direksiyon sınavından ofsayyytt kalıverdimbugün bi saatlik ders aldım cumarteside sınav var inşallah bu sefer alıcam su ehliyeti. hoca iyi kullanıyorsun ama sınavda heyecan yapıyorsun dedi dedim heyecanlı insanım ben kısmet bakalım nolcak artıkın
sabah kahvaltımı yapıp gittiydim şimdi yemek yiyesim yok bide dün akşamla bu sabah kandil simiti yedim çok seviyorum dayanamadım öglen yemegini es geçiçem zaten canım bişi istemiyor. bide hastayım grip olmusum hapşurup duruyorum burnum tıkalı boguk boguk sesim çıkıyor :2: ıyy tiskindim kendimdensu kapının önünü temizlemem gerek dün kapı takıldı kırılan taşlar kapının önünde alçı kurumadı diye dokunmamıştım bugün sıra onlarda ama bu hapşurukla halsizlikle nasıl yapcam bilmiyorum spor yapasımda yok ayy tembelliğim üzerimde neyseki kursa giderken yürüdüm duraga 15dk felan. bugünlük okadar daha yok
bu arada geçen anlatmıştım ya benim eski sevgiliyi. ozamanlar olmadıydı istememiştim diye. dün o msj attı ben ne zaman senle karsılassam basıma felaketler yagıyor dedi. neoldu ffelan dedim kız kardeşi yazın evlenmiş kasımda eşi intihar etmiş kardeşi şimdi tedavi görüyormuş. ( beni arayıp nişanlanacagını söyledigi zamanlar kasımdaydı sanırım onu kastetti) bende ne alakası var benle dedim. beddua etme bana dedi. etmiyorum dedim bugünmü aklına geldi dedim. kızdım biraz ama çok üstünede gitmek istemedim. basına kötü bişey geldiginde neden benden biliyorsun dedim beddua etsemde ah etsemde haklı oldugumu düşünüyorsun sanırım dedim ( azıcık kapak yapasım geldi) beddua etme diyip duruyor felan konusmak istermisin dedim kötü hissediyor gibi geldi bu sefer terslemeye basladı yok dedi. seviyomusun sen beni dedim cok sevdim ama artık sevmiyorum dedi. tabi ben sinirden aglamaya basladım. madem öyle aklına getirme beni dedim basına gelen kötü seylerin sorumlusu değilim ben dedim ben kendimle ilgili kötü seyleri senin yüzünden demiyorsam sende demiceksin dedm kızdım felan öyle işte. ne yapmaya calısıyor anlamıyorum. sevmiyorsan habire değiştirdigim numaramı nerden neden niye buluyorsun neden arıyorsun neden aklında oluyorum. off sinir etti beni yaa
herkese dua ettim canım, tabi sanada:)
yaaa bebekleridemi almanyada kreşe veriyolar, üzüldüm gerçekten bebekler açısından bu duruma
ben türkiyede hiç görmedim, duymadım bebeklerinde kreşe verildiğini.
neyse ben diğer konuya geçiyim:)
canım bu aralar kafan çok karışık senin galiba, neden birden bire böyle bu kadar kafan karıştı onuda anlamadım ben,
önce;
Rabbim gönlündekini hakkında hayırlı,
hakkında hayırlı olanada gönlünü razı eylesin inşaallah diyorum canım.....
bunlar çok düşünülüp öyle karar verilmesi gereken konular, kişiden kişiyede değişen konular, en iyi kararı tabi sen vericen.
sakin ve sağlam kafa ile; düşünmeni ve karar almanı tavsiye ederim.
büyüklerin fikirlerini dinlemende bence iyi olur.
öyle karışık bi durumki bu türkiye almanya ve iş, hayat konusu; ne dicemi hiç bilemiyorum şöyle yapabilirsin, böyle yapabilirsin diye.
pekde iş konusunda bilgilide değilim ki, ama yeri geldikçe mutlaka sana yardımcı olabileceğimi düşünüyorum bu konuda,
sen yine yazarsın buraya.....
türkiye ile almanyanın genelde iş sahası olarak eş değerde olduğunu düşünüyorum şahsen ben.:44::44:
ve yer gök dua ile tatlım; bol bol türkçe ve arapça dua et......
ailenden ayrılmayı, ayrı yerde olmayı 100kere düşün öyle karar ver derim, çünkü aile çooook önemli.....
bunu evlenince çok daha iyi anlıyor insan......
türkiye sana biraz daha gurbet olacak sanki; ne kadar burada amcan yada vs vs kişeler olsada.....
anne baba ve kardeşler öyle değil...... farklılar.... özellikle anne baba....
birde canım akıllı insanlar kazanırlar genelde; AKIL=TECRÜBE+ZEKA imiş.
dolayısıyla; burada bi arkadaş dediki yenilerde sana; bende senin gibi almanyadan türkiyeye gittim, denedim, hem çok zor oldu hemde daha sonra biriyle tanışıp evlendim hooop yine almanyaya geldim dedi, galiba şahgizemdi bunu diyen arkadaş. bu tecrübeyi değerlendir birde diyorum kendi içinde. ben bu arkadaşın yazısını bulabilirsem onuda ekleyim sana tatlım.
tekrar hakkında hayırlısı olsun diyorum tatlım....
kocaman öpüyorum seni
Canim ya belliki akli sende kalmis, unutamamis, ama dikkatli ol cünkü erkeklerin niyetleri belli olmuyor,
belki hirsindan seni istiyor olabilir, yada inadindan, yani illa seviyor anlamina gelmiyor malesef bu,
erkekleri anlamak cok zorcok kötüler bazen..
bide exten next olmaz derler yani eskiden yeni olmaz :))) o yüzden bilmiyorum, hem nisanli diyorsun,
bide su var adam zaten seni geri istiyorum demiyorki
ariyor kendini hatirlatiyor sonrada kapatiyor
dengesiz nolacak
sagolun canlarim
kızlar ya bişey sorcamm bu günlerde tansiyonum yükseliyo kötü oluyorum el ve ayaklarda titreme bir yere tutunmasam yığılıyorum bacaklarım tutmuyo gibi oluyo baş dönmesi aşırı derecede ve bütün vücutta karıncalanma falan oluyo kafam zonkluyo kalbim yerinden çıkcak gibi çarpıyo o an bişey yapamıyorum biraz toparlayınca ölçüyorum tansiyonum 15 e 9 falan benim için baya yüksek bu vede biraz toparlanmış halim o an nekadardır bilmiyorum...genelde 10 a6 falandır benim tansiyonum..çok yeşil çay tüketiyorum ondan olabilirmi acaba...
bazı gün üç fincan bazı gün 5 fincan bide 9 lu karışık çay içiyodum iki fincan bugün bitti...sizce neden oluyodur böyle...başka değişik bişey yemiyorum içmiyorum..oyüzden çaydanmı diye düşünmeye başladım özellikle son bir haftadır çok sık yaşıyorum...
yaptım canım yaptımda bedende daralama olmuyo üç aydır sinir olmaya başladım...ilk başladığımda kilo çok gitmesede bayaa sıkılaşmıştım daralmıştım şimdi yerimde sayıyorumm...[/Q
sen yürüyüş mü yapıyordun cnmm pletes yapmayı denesen gecen yaz ben 2-3 ay yapmıstımm 100 kullandıgım ıc çamasırı 95 dusuvermıstı cok etkıleıcıydı benım ıcınn
kızlar ya bişey sorcamm bu günlerde tansiyonum yükseliyo kötü oluyorum el ve ayaklarda titreme bir yere tutunmasam yığılıyorum bacaklarım tutmuyo gibi oluyo baş dönmesi aşırı derecede ve bütün vücutta karıncalanma falan oluyo kafam zonkluyo kalbim yerinden çıkcak gibi çarpıyo o an bişey yapamıyorum biraz toparlayınca ölçüyorum tansiyonum 15 e 9 falan benim için baya yüksek bu vede biraz toparlanmış halim o an nekadardır bilmiyorum...genelde 10 a6 falandır benim tansiyonum..çok yeşil çay tüketiyorum ondan olabilirmi acaba...
bazı gün üç fincan bazı gün 5 fincan bide 9 lu karışık çay içiyodum iki fincan bugün bitti...sizce neden oluyodur böyle...başka değişik bişey yemiyorum içmiyorum..oyüzden çaydanmı diye düşünmeye başladım özellikle son bir haftadır çok sık yaşıyorum...
yolcu bır doktora basvursan cnm yesıl caydan olabılırmı bıllmıyorum ama cok az mı yıyorsun yoksa devam ederse bır doktora basvur cnmmm dıkkat et kendıne cocuklarla bırlıkta spor yapmak bıraz zor bende bılırım belkıde cok yoruluyorsun cnmm gecmıs olsunn
amiiiiiiiiiiiiiiinnnnKizlaaar nasilsiniz ???
Nuhancim nisanlinin dogum günü kutlu olsun, beraber yaslanin insallah mutlulukla huzurla ve darisi benim ve mehtabin basina
beni soracak olursaniz kizlar, kizkardesimin dogumu icin hazirlik yapiyorum,
aslinda aklimda inanin pek cok bisey yoktu ama gecen dogum yapan arkadasimin yanina gittim ya, onlarin gelini, bebek odasini süslemis,
kapi süsü asmis, balonlar sisirmis, heryeri güzel yapmis,
e benim kizkardesimin neyi eksik, hemen bende hepsinden yapmaya karar verdim,
bugun kapisüsü alcam, internetten siparis vercem cünkü malum öyle bir dükkan yok alabilecegim,
sonracima simdi birazdan carsiya gidip karton kagit gibi biseyler alcam sanirim,
duvara EMIR ALI yazcam
Ali nerden geldi diyorsaniz, kizkardesim esine demiski, sende emirin yanina bi isim secebilirsin demis, oda ali olsun demis
ben pek begendim, bakalim kizkardesime caktirmadan dedimki ama sen bana kesin söyle tamammi dedim kocanla konus yeniden dedim,
niyeki felan dedi ama biliyim yaniiii dedime süprizlerim bozulmasin sonra
niyse cok konustum, ama bu aralar hicbiseye vaktim yok yine, nereye gidiyor bu vakit hic bilmiyorum,
neyse hazirlanip cikayim cok gec kaldim öptümmmmmmmmmm
Bazı gün üç fincan bazı gün 5 fincan bide 9 lu karışık çay içiyodum iki fincan bugün bitti...sizce neden oluyodur böyle...başka değişik bişey yemiyorum içmiyorum..oyüzden çaydanmı diye düşünmeye başladım özellikle son bir haftadır çok sık yaşıyorum...
yaptım canım yaptımda bedende daralama olmuyo üç aydır sinir olmaya başladım...ilk başladığımda kilo çok gitmesede bayaa sıkılaşmıştım daralmıştım şimdi yerimde sayıyorumm...[/Q
sen yürüyüş mü yapıyordun cnmm pletes yapmayı denesen gecen yaz ben 2-3 ay yapmıstımm 100 kullandıgım ıc çamasırı 95 dusuvermıstı cok etkıleıcıydı benım ıcınn
yolcu bır doktora basvursan cnm yesıl caydan olabılırmı bıllmıyorum ama cok az mı yıyorsun yoksa devam ederse bır doktora basvur cnmmm dıkkat et kendıne cocuklarla bırlıkta spor yapmak bıraz zor bende bılırım belkıde cok yoruluyorsun cnmm gecmıs olsunn
zaten plates yapıyorum canım sonrada lesli 1mil yapıyorum..evet bendede ilk ay öyle oldu 100 bedenden 90 bedene indim ama şimdi tık yok...
az yemiyorum aslında...yorgunluktan olabilir haklısınn..teşekkür ederimm..
hic iyi gelmedi bana yazdiklarin, bence hemen cayi kesip ilk firsatta doktora gitmelisin(( bütün yazdiklarin hipertansiyon sikayetleri ( kayinvalidemde var, hic ihmal etme hemen bir doktora git. eger varsa ilac kullanmalisin düzenli, Allah korusun cok tehlikeli sonuclari var.moralini bozmayi istemiyorum bebegim, belki cok fazla cay ictigin icinde olabilir ama ihmale gelmez böyle birsey,burda bir kere fazladan doktora gitmek bir kere az gitmekten iyidir derler.lütfen ihmal etme.
doğru söylüyosun canım... hipertansiyon olayını ilk hamileliğimde yaşamıştım suyumun bitmesine sebep olduğu için erken doğum yapmıştım...ama şimdi ne alaka onu anlamadım...neyse olmassa bir süre daha takip edeyimde sonra gideyim doktora...salı günü kızımın ameliyatı var onu bi atlatalım hayırlısıyla sonra ihmal etmicem inş.hem bu arada çayı biraz azaltayım bakalım etkisi varmıymışş..ay şuan bile ellerim titriyo başım dönüyo gidip biraz uzanayımm...
amiiiiiiiiiiiiiiinnnnduana kurban emine sultanıııııııııııımmmmm
güzel bi sürpriz olur tatlım odayı süsleyince felan bi resim çek biliyorsun meraklıyız biz.dogum ne zaman olcak hayırlısıyla inşallah ? öpüyorum kuzum dikkat et kendine Allaha emanetsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?