Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

aynen canım aynen. biraz daha böyle sürerse uyarırım devam ederse öyle yaparım artık başka seçenek bırakmıyor bana zaten

Canım bir kayınçom olsaydı emin ol kim gelin gelirse gelsin kesin uyarırdım kaç kurtar kendini ben yandım sen yanma diye yada birlik olup kaynanatörü yola getirirdik desemde inanma ancak oturup birbirimize sarılıp ağlaşırdık kesin
Güzelim içimden bir ses siz bazı karı kocalardan bile fazla kavga etmişsiniz diyor belki yanılıyorum ama alttaki mesajında sana vurduğunuda yazmışsın
Zaten sende farkındasın üzüleceğine sen affetsende yada af ettiğini düşünsende ileride yine gün yüzüne çıkar Maalesef biz kadınlar her ne kadar af ettik desekte canımız çok yandığında geçmişide deşmeyi severiz
Yine sen bilirsin ama aynı şeyleri tekrar tekrar yaşamaktansa saygı ve sevgi dolu biri karşına çıktığında yeni bir başlangıç yapmak bana daha mantıklı geliyor
Baksana herif hesapta sözlü/ nişanlı ama hala aklı sende ve kafaya koyduğunda ulaşamayacağı biri yok gibi
Bugün sana takan yarın öbür gün başkasına takarsa senin üzüleceğini düşünmeden ( şu an sözlüsünü / nişanlısını düşünmediğine göre ) başkasınıda peşinden koşabilir

Canım insan sinirlenince çok şey söyler ama dediğin gibi önemli olan yürekten olup olmaması
Rabbim onada bazı şeyler yaşatıyorsa mutlaka vardır bir sebebi Seni suçlayacağına önce dönsün bir kendine baksın

alt ederdi senin kaynana bizi o güç var onda kaynanatör die boşuna demiyoruz

haklısın cecoşum bir çok evli insandan daha fazla kavga ettik söylenmeyecek sözler yapılmayacak şeyler yaptık bambaşka biri olmuş gibi zaten. düşünüyorum acaba benleykende eski sevgilisine dadanıyormuydu diye sanmıyorum ama insanın aklına geliyor işte. en mantıklısı unutmak ya. hayır yok ondan bana bunu görmemekte ısrar ediyorum sanırım sadece. zaten bana dün öyle birşey dediki olsa bile zerre kadar güvenmem sanırım. ( tekrar deneyip evliliğe kadar götürüp sonrada kaçmak ) o bunu ona yaptıgımı düşünüyor düşüncelerimi söyledigim için suçluyor beni. bu parantez içindekini yapmayı düşünmüş ama sonra kendine yakıştıramamışmışmış şu anda yaptıgını nasıl yakıştırıyorsa. ayy yolasım var benim bunu. neyse yaa emaannn hıhh kendine yansın o aptal !!!!!!

Son düzenleme:
Neyse kızlar size doyum olmaz ama ben ufaktan hazırlanıp kendimi yollara atıp Spor salonuna gideyim
Malum yarın bildirim günü az da olsa sporum olsun
Bakalım yarın ne çıkacağım tartıda

Kocaman öpüyorum hepiciğinizi
Akşam görüşmek üzere Allaha emanet olun

öptüm kocaman cecoşummm görüşürüz atletik hatun

Sende haklisin canim, aile kurmak isteyecegim vakit, kendi ailemin kiymetini daha iyi anlicam, onlarla ayni sehirde, hatta ayni mahallede bile oturmak isticem,
benim kizkardesim öyle, evlendi cocuguda olcak yakinimizda oturuyor, her an yaninda olabiliyoruz,
ben uzakta olmak istemem öyle bir durumda, ama hic evlenebilecekmiyim onuda bilmiyorum
teklif geliyor aslinda az cok, evlenmek icinmi onuda bilmiyorum aslinda ama bu aralar kimseye isinamiyorum,
kimse bana uygun gelmiyor, ya isi gücü yok, ya yasi kücük, ya tipini begenmiyorum,
sonrada kendime kiziyorum, armudun sapi üzümün cöpü yapiyorsun diye ama icimin almadigiyla nasil evleneyim onuda bilmiyorum..

hakkinda hayirlisini diliyorum canim, kendine güven yalniz, bir kadinin istedikten sonra basaramiyacagi hic birsey yok diyenlerdenim ben, Allah yar ve yardimcin olsun.

Cok Sagol canim,
zaten kafam henüz cok karisik, bir karar vermis degilim..

Canim ya belliki akli sende kalmis, unutamamis, ama dikkatli ol cünkü erkeklerin niyetleri belli olmuyor,
belki hirsindan seni istiyor olabilir, yada inadindan, yani illa seviyor anlamina gelmiyor malesef bu,
erkekleri anlamak cok zor cok kötüler bazen..

bide exten next olmaz derler yani eskiden yeni olmaz :))) o yüzden bilmiyorum, hem nisanli diyorsun,
bide su var adam zaten seni geri istiyorum demiyorki
ariyor kendini hatirlatiyor sonrada kapatiyor
dengesiz nolacak

Haklisin canim zaten türkiye benim icin gurbet, yani bu anlasilmasi zor belki ama ben burda dogup büyüdüm
orasi benim icin cok cok farkli, bi hastaneye gittigimde bile ne yapacagimi bilemiyorum orda,
akrabalarda kesinlikle anne baba gibi olmuyor bunu zaten ben cook cok iyi anladim, test edildi onaylandi yani
ben zaten daha uuzuuun uzun düsünmem gerekcek sanirim,
bu fikir aslinda yeni ortaya cikmis bir fikir degil, yillar önce aklimda olan ama sonra malum kisiden dolayi vazgectigim bi fikirdi,
simdi tekrar aklima düstü, ama cok cok düsünmem lazim, kesinlikle emin degilim henüz

sagolun canlarim

kızlar ya bişey sorcamm bu günlerde tansiyonum yükseliyo kötü oluyorum el ve ayaklarda titreme bir yere tutunmasam yığılıyorum bacaklarım tutmuyo gibi oluyo baş dönmesi aşırı derecede ve bütün vücutta karıncalanma falan oluyo kafam zonkluyo kalbim yerinden çıkcak gibi çarpıyo o an bişey yapamıyorum biraz toparlayınca ölçüyorum tansiyonum 15 e 9 falan benim için baya yüksek bu vede biraz toparlanmış halim o an nekadardır bilmiyorum...genelde 10 a6 falandır benim tansiyonum..çok yeşil çay tüketiyorum ondan olabilirmi acaba...
bazı gün üç fincan bazı gün 5 fincan bide 9 lu karışık çay içiyodum iki fincan bugün bitti...sizce neden oluyodur böyle...başka değişik bişey yemiyorum içmiyorum..oyüzden çaydanmı diye düşünmeye başladım özellikle son bir haftadır çok sık yaşıyorum...

he yaa gıcık işte dengesiz mahluk! yok ya daha sallamıcam. ne istedigini bilsin ondan sonra çıkacaksa çıksın karşıma. böyle saçma sapan gereksiz sadece haklısın kuzum

canım benim geçmiş olsun ya bi doktora görünmende fayda var kesinlikle. çaydan olur mu bilmiyorum ama herşeyin fazlası zarar. bitki çaylarını günde iki bardak öneriyorlar. ondan olabilir demiyorum bilmiyorum çünkü ama çayı azalt bence

Kizlaaar nasilsiniz ???
Nuhancim nisanlinin dogum günü kutlu olsun, beraber yaslanin insallah mutlulukla huzurla ve darisi benim ve mehtabin basina

Esracim kayinvaliden hakkatten tuhaf insan hicbisey demezmi, ama bencede utanmislardir, okadar laf ettiklerine bosveeer

Asucum senin kv ne de güldüm, 20 kilo verdin ve sirf omuzlarin inmis öylemi desene yandik 20 kilo vercez belli bile olmicak demekki

Yenacim senden bisey rica etcem canim, bana 1-2 hafta izin verirmisin, kendimi toparlayinca yeniden bildirim yapmak istiyorum ama suan biraz vakite ihtiyacim var
beni izinli yazarsan seni severim

beni soracak olursaniz kizlar, kizkardesimin dogumu icin hazirlik yapiyorum,
aslinda aklimda inanin pek cok bisey yoktu ama gecen dogum yapan arkadasimin yanina gittim ya, onlarin gelini, bebek odasini süslemis,
kapi süsü asmis, balonlar sisirmis, heryeri güzel yapmis,

e benim kizkardesimin neyi eksik, hemen bende hepsinden yapmaya karar verdim,

bugun kapisüsü alcam, internetten siparis vercem cünkü malum öyle bir dükkan yok alabilecegim,
sonracima simdi birazdan carsiya gidip karton kagit gibi biseyler alcam sanirim,
duvara EMIR ALI yazcam
Ali nerden geldi diyorsaniz, kizkardesim esine demiski, sende emirin yanina bi isim secebilirsin demis, oda ali olsun demis
ben pek begendim, bakalim kizkardesime caktirmadan dedimki ama sen bana kesin söyle tamammi dedim kocanla konus yeniden dedim,
niyeki felan dedi ama biliyim yaniiii dedim e süprizlerim bozulmasin sonra
niyse cok konustum, ama bu aralar hicbiseye vaktim yok yine, nereye gidiyor bu vakit hic bilmiyorum,
neyse hazirlanip cikayim cok gec kaldim öptümmmmmmmmmm

amiiiiiiiiiiiiiiinnnn duana kurban emine sultanıııııııııııımmmmm
güzel bi sürpriz olur tatlım odayı süsleyince felan bi resim çek biliyorsun meraklıyız biz. dogum ne zaman olcak hayırlısıyla inşallah ? öpüyorum kuzum dikkat et kendine Allaha emanetsn

hic iyi gelmedi bana yazdiklarin, bence hemen cayi kesip ilk firsatta doktora gitmelisin (( bütün yazdiklarin hipertansiyon sikayetleri ( kayinvalidemde var, hic ihmal etme hemen bir doktora git. eger varsa ilac kullanmalisin düzenli, Allah korusun cok tehlikeli sonuclari var.moralini bozmayi istemiyorum bebegim, belki cok fazla cay ictigin icinde olabilir ama ihmale gelmez böyle birsey,burda bir kere fazladan doktora gitmek bir kere az gitmekten iyidir derler.lütfen ihmal etme.

geçmiş olsun canım dikkat et kendine.

müsadenizle kaçıyorum kızlar. öpüyorum hepinizi çok dertlendim dinleyip tavsiyeler verdiniz Allah razı olsun seviyorum siziiiiiiiiiiiiiii

sağolun kızlarr...

cekerim canim cekerim,
subatin 22 si tarihi ama bakalim nezaman gelcek kerata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…