Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Canım darılmak ne demek inan ben buradaki herkeste bilir çok üzülüyorum KVnin bukadar bencil olmasına. Hani bende çok şey yaşadım ama bu tip şeylerini duyunca annesine sevgisi olmayan birinin bana karşı sevgisinin olmamasına hiç şaşırmıyorum
Benim 14 sene oldu evleneli ve inan sadece 3 ay bana iyi davrandı ( daha doğrusu benim aşktan gözüm körelmişti ki anlamıyordum pek ) o zamandan beri uğraşıyorum bir şekilde anlarda kendine gelir diye ama kastan yaptığını sonradan anladım.
İnan canımı yaktığı zamanlarda sinir krizleri geçirip ağladığımda bile hep eşime nasıl böyle bir insan olabilir hiçmi allahtan korkmuyor diye ağlardım, müslümanlık bu değil diye ağlardım. Bana yaptığı değildi aslında canımı yakan :26: müslümanlığın arkasına sığınıp kendini mükemmel göstermeye çalışması beni cıldırtıyordu.
Son 3 hatta 4 senedir umursamıyorum sonuçta herkes Allaha hesap verecek onun yüzünede dedim asla sana hakkımı helal etmiyorum diye. Şimdi laf soktuğunda anınca cevabını veriyorum terbiyesizleşmeden ve asla kendimi üzmüyorum ama dün Anannesinin o hali içimi acıttı. Kadıncağızın zaten yarına çıkıp çıkmayacağı belli değil artık iyice yaşlandı ne var yani son günlerinde kadının gönlünü hoş etse. Maalesef insanda vicdan olmayınca olmuyormuş

İnan her gece dua ediyorum Rabbim sen evlatlarıma kayınvalide değil Annelik yapacak yüreği güzel, dürüst ve vicdanlı insanların içine evlat olmayı nasip et diye Ben kendime sessiz kaldım senelerce belki bir okadar daha sessiz kalabilirim ama evlatlarımı üzen beni karşısında bulur Ben Annemin yaptığı gibi sessiz kalamam ( oda huzurumuz kaçmasın diye hep idare et kızım der durur ama bana göre oda yanlış )
Neyse herşey nasip kısmet Rabbim iyilerle karşılaştırsın hepimizi Aminnnnnnnnnnnnnnnn

kesinlikle b bişeyler paylaşmayı seviyorum tanımasam bile bak bu kadar kiloydum sunları yaptım su kadara düştüm diye anlatıveririm çenem düşük anam

iviiiiiiiitt biz varızz kendi halimizdeyiz ohh ne ala bize

nice yıllar canım nişanlına. ayrıca geçmiş olsun.

totoşu omzu küçülenler grubu sizinleyiz şekerler

amiinnnn :26: ah senin bu kaynanatör ahh. Allah ıslah etsin ya. senin bu davranışın bile çok çok iyi biliyormusun ben olsam yüzüne bile bakmam büyük konusmayımda. senin gibi gelini alsın öpsün basına koysun daha ne istiyorsa artık Alah sanada sabır versin askumm benümm

selam kızlar,
kursum vardı sabah ona gittim. ehliyet kursuna yazılmıstımda yazılı sınavdan geçtiydim direksiyon sınavından ofsayyytt kalıverdim bugün bi saatlik ders aldım cumarteside sınav var inşallah bu sefer alıcam su ehliyeti. hoca iyi kullanıyorsun ama sınavda heyecan yapıyorsun dedi dedim heyecanlı insanım ben kısmet bakalım nolcak artıkın

sabah kahvaltımı yapıp gittiydim şimdi yemek yiyesim yok bide dün akşamla bu sabah kandil simiti yedim çok seviyorum dayanamadım öglen yemegini es geçiçem zaten canım bişi istemiyor. bide hastayım grip olmusum hapşurup duruyorum burnum tıkalı boguk boguk sesim çıkıyor :2: ıyy tiskindim kendimden su kapının önünü temizlemem gerek dün kapı takıldı kırılan taşlar kapının önünde alçı kurumadı diye dokunmamıştım bugün sıra onlarda ama bu hapşurukla halsizlikle nasıl yapcam bilmiyorum spor yapasımda yok ayy tembelliğim üzerimde neyseki kursa giderken yürüdüm duraga 15dk felan. bugünlük okadar daha yok
bu arada geçen anlatmıştım ya benim eski sevgiliyi. ozamanlar olmadıydı istememiştim diye. dün o msj attı ben ne zaman senle karsılassam basıma felaketler yagıyor dedi. neoldu ffelan dedim kız kardeşi yazın evlenmiş kasımda eşi intihar etmiş kardeşi şimdi tedavi görüyormuş. ( beni arayıp nişanlanacagını söyledigi zamanlar kasımdaydı sanırım onu kastetti) bende ne alakası var benle dedim. beddua etme bana dedi. etmiyorum dedim bugünmü aklına geldi dedim. kızdım biraz ama çok üstünede gitmek istemedim. basına kötü bişey geldiginde neden benden biliyorsun dedim beddua etsemde ah etsemde haklı oldugumu düşünüyorsun sanırım dedim ( azıcık kapak yapasım geldi ) beddua etme diyip duruyor felan konusmak istermisin dedim kötü hissediyor gibi geldi bu sefer terslemeye basladı yok dedi. seviyomusun sen beni dedim cok sevdim ama artık sevmiyorum dedi. tabi ben sinirden aglamaya basladım. madem öyle aklına getirme beni dedim basına gelen kötü seylerin sorumlusu değilim ben dedim ben kendimle ilgili kötü seyleri senin yüzünden demiyorsam sende demiceksin dedm kızdım felan öyle işte. ne yapmaya calısıyor anlamıyorum. sevmiyorsan habire değiştirdigim numaramı nerden neden niye buluyorsun neden arıyorsun neden aklında oluyorum. off sinir etti beni yaa

Son düzenleme:

herkese dua ettim canım, tabi sanada:)

yaaa bebekleridemi almanyada kreşe veriyolar, üzüldüm gerçekten bebekler açısından bu duruma
ben türkiyede hiç görmedim, duymadım bebeklerinde kreşe verildiğini.

neyse ben diğer konuya geçiyim:)

canım bu aralar kafan çok karışık senin galiba, neden birden bire böyle bu kadar kafan karıştı onuda anlamadım ben,
önce;
Rabbim gönlündekini hakkında hayırlı,
hakkında hayırlı olanada gönlünü razı eylesin inşaallah diyorum canım.....

bunlar çok düşünülüp öyle karar verilmesi gereken konular, kişiden kişiyede değişen konular, en iyi kararı tabi sen vericen.
sakin ve sağlam kafa ile; düşünmeni ve karar almanı tavsiye ederim.
büyüklerin fikirlerini dinlemende bence iyi olur.
öyle karışık bi durumki bu türkiye almanya ve iş, hayat konusu; ne dicemi hiç bilemiyorum şöyle yapabilirsin, böyle yapabilirsin diye.
pekde iş konusunda bilgilide değilim ki, ama yeri geldikçe mutlaka sana yardımcı olabileceğimi düşünüyorum bu konuda,
sen yine yazarsın buraya.....
türkiye ile almanyanın genelde iş sahası olarak eş değerde olduğunu düşünüyorum şahsen ben.:44::44:
ve yer gök dua ile tatlım; bol bol türkçe ve arapça dua et......
ailenden ayrılmayı, ayrı yerde olmayı 100kere düşün öyle karar ver derim, çünkü aile çooook önemli.....
bunu evlenince çok daha iyi anlıyor insan......
türkiye sana biraz daha gurbet olacak sanki; ne kadar burada amcan yada vs vs kişeler olsada.....
anne baba ve kardeşler öyle değil...... farklılar.... özellikle anne baba....
birde canım akıllı insanlar kazanırlar genelde; AKIL=TECRÜBE+ZEKA imiş.
dolayısıyla; burada bi arkadaş dediki yenilerde sana; bende senin gibi almanyadan türkiyeye gittim, denedim, hem çok zor oldu hemde daha sonra biriyle tanışıp evlendim hooop yine almanyaya geldim dedi, galiba şahgizemdi bunu diyen arkadaş. bu tecrübeyi değerlendir birde diyorum kendi içinde. ben bu arkadaşın yazısını bulabilirsem onuda ekleyim sana tatlım.
tekrar hakkında hayırlısı olsun diyorum tatlım....
kocaman öpüyorum seni

HÜRREMSULTANCIIIIM:)
bak canım buldum o arkadaşın yazısını, doğru tahmin etmişim şahgizemmiş arkadaş:)
aşağıda yazısı;

sporumu yaptım geldim bi bakayım dedim ama dizi saatim gelmiş kaçıyomm...sonrada yemek falan...ama ilk fırsatta burdayımmm...

Canım Rabbim sana ve diğer bekar arkadaşlarımıza yüreği güzel ve vicdanlı insanlara evlat olmayı nasip etsin inşallah...Aminnnnnnn
Benim kaynanayı sallaı gitsin inan bende artık öyle yapıyorum ama bazı yönden yinede kızıyorum o ayrı
İnan benim annem geline o şekilde davransa Annemi çok kötü kalaylar birde resti çekerdim eğer böyle yaparsan Annem yok derim bende diye ama sağ olsun bizden ayrı tutmaz gelinini ( pek sevmesemde )
Düşün kaç kere gelinimiz terbiyesizlikler yaptı iki yüzlülük yaptı ama bir kere bile kızım niye böyle yapıyorsun demedi aksine cahil kızım boşverin ses etmeyin deyip durdu. Daha dün konuştuk kız kardeşimlede 3.5 sene oldu hala gelinimiz yemek yapmaz evde ya anneme gelirler, ya telefonla sipariş verirler yada gelin kendi annesine gider hatta gitmişken 4 - 5 gün kalır umuruda olmaz kocası açmı tokmu diye; Ulen dedim ben değil 3.5 yıl yemek yapmamayı 1 ay yemek yapmasaydım herhalde benim KV tepinirdi boşayacaksın bu beceriksizi diye insanda çirkin şansı olsun dermişim

Şaka bir yana ama senin eskiside demekki vicdan azabı çekiyorki devamlı senden ah aldığını düşünüyyor
Telefonda ağlamasaydın iyidi ama insanın sinirleri bozuluyor. Bende olsam kesin hüngür hüngür ağlardım ( ağlak ceco )
İçindekileri dökmen iyi olmuş tabiki ama nedense içimden bir ses ne sen bu çocuktan nede bu çocuk senden daha tam anlamında kopamamış diyor belki yanılıyorumdur ama eğer o çocukta unutmuş olsaydı senin değişen numaranı arayıp bulmazdı
Rabbim herşeyin hayırlısıyla karşılaştırsın hepimizi

amaaan 2gündür bizim doğalgazcılar gelip dışarıyı yapıyolar, kafa beyin kalmadı sesten, matkap sesinden falan yaaa
bugün bitse bari işleri artık.....
kafam beynim şişti bugün iyice yaaaa, birde kuşlar huzursuz oluyo seslerde; oyüzden birde onların caklaması......
bayılazaaaam yaaaa
silinecek bi camım kalmıştı; adamlar girip çıkıyo diye onuda silemicem bugün galiba, neyse başka işlere bakcez artık....

aman benim KVgilde gelip gitseler bi sorunsuzca......

YENAAA iyiki bu parçayı bana öğrettin yaaa; genelde dinliyorum artık:); hem dinlendiriyo beni, hemde çok mutlu huzurlu oluyorum
onu dinleyince......
çok teşekkürler......
yalnız baştaki bağıran adamı her defasında direk geçiyorum mouseyle.....
nasıl bağırıyo öyleee, zalim düşman gibi......
Vaya con dios - Puerto Rico - YouTube

ayyy ayyyyyy ayyy ayyyyy ver dariiiiiigaaaaa.........

Son düzenleme:
canım senin yaş kaç?

meyracim ben 31 yasindayim.

kayınvalidelerden bahsedilmiş, benimki gaz verir bana daha çok..
bak yüzün küçülmüş, evet çok belli oluyo hadi kızım devam et yavaş yavaş ver kurtul der
motivasyon koçu
..

ne diyelim herkese öyle bir kayinvalide dileyelim :) gercekten cok sanslisin, ben benimkinin kilom icin neler yaptigini anlatsam , ayy cok feci hic anlatmayayim :) sanki kendisi incecik gibi.benim 2 katim gibi görünüyor , Allahtan benim boy uzun :)

bence seni hala seviyor ama aranizda gecenleri kabul edemiyor olmali ki, aksini söylüyor.basina gelen her kötü seyden seni sorumlu tutuyor olmasida, aslinda kendi icinde vicdan azabi cektigini düsündürdü bana, sahsen basima ne gelirse gelsin, hic bir zaman artik sevmedigim eski sevgilim yüzünden geldigini düsünüp onu arayip bana beddua etme artik diyesim gelmedi DD Allah im ya erkek milleti cok acaip yaratiklar DD seviyorsan seviyorsun arkadasim gec karsina insan gibi söyle. kuzum peki sen seviyormusun bu adami hala ?

sen annenin kızısın işte tam anlamıyla valla nazar değmesin hayranım senin bu kaynanaı idare etme şekline. başka evde bu tarz sorunlar olsa bu kadar büyümeden bile boşanmalarla sonuçlanır gördümde yani çevremde ama maşallah size eşinin anlayışıda muhteşem cidden var mı bi kayınço yap bana dicemde anam yok ben kaynanayı çekemen hergün gelir ağlarım sana ozaman

sorma ya başlıcam vicdan azabına onunda ayar oluyorum yaa. telefonda ağlamadım yani msjlasırken agladım beyfendi konusmak istemedi ya benimle. kopamayan bi bağ var bunu hissediyorum sende hissetmişin ama gururla inatla o bağın olması bi işe yaramıyor malesef. ama özlüyorum çok ya özlemekten nefret ediyorum

pek o durumlara düşemedimm ben malesefff((( ama bır gun gelecek banada herkezcıkler soracakk aa nasıl yaptınn coooooook zayıflamıssın dıye tabıı ozaman büyük birr zevkle anlatacağımmm ne yaptıgımı ayyy ALLAHım o gunlerde gelecekmı kı acaba cok takılıyorumm ıradesızımm bır ay dan sonra dıyet ucuyorr sımdı oldugu gıbı uctu benım dıyett artık cok korkuyorum tartıya cıkmaktann bu arada amelıyat olmayı düşünüyorumm tup mıde mıdır ne zımbırtıysaa bılmıyorum herkeze uygulanıyormu nasıl olur dun amelıyatın vıdeosunu ızledımm neysee ben kendı ırademe hakım olmaya calısayımm yınee

yanı B sıkkı bıyorumm

asumancımm bende oyle pek fark etmem benım bır arkadasım var 2 kılo versem hemen fark edıyor nasıl bır göz nasıl bakıs anlamıyorumm
ama senın 30 kılo yu gormemek ıcın kor olmak lazım cnmm

bak yüzün küçülmüş, evet çok belli oluyo hadi kızım devam et yavaş yavaş ver kurtul der
motivasyon koçu
..

canım bende banu ablaya katılıyorum bencede siz birbirimizden kopamamışsınız daha doğrusu o kopamamış çünkü bi insan Allahından bulsun beddua ediyosa diceğine seni arıyosa bide okadar numara değiştirmene rağmen kesin bişey vardır acizane fikrim benim

100 puanlık soru oldu bu ne yalan söyleyim seviyorum ya sevmesem özlemezdim herhalde. beddua etmiştim zamanında ama sinirle hep. bana vurmuştu hazmedememiştim bela okumuştum ama içten değildi çünkü ben korkarım bela okumaktan döner dolaşır beni bulur diye. kimsenin basınada kötü bişi gelsin istemem. valla acayip yaratıklar ya olan oldu artık zamanı geri alabilsem çok şeyi düzeltmeye çalışırım ama öyle bi şans yok. bitirdiğim zaman benden nefret etsin diye elimden geleni yaptım geri dönüüşü olmasın istedim. ben hatalı değilim demiyorum ama onunda hatalı var benimde ben bunu kabul ediyorum ama o herşeyi bana yıkıyor. onu sevdigimide biliyor bence ama dalga mı geçiyor gurur mu yapıyor napıyor anlamıyorum.

nabersınız kuzularrr
ben aynı rutunn ısler le ugrasıyorumm yuruyus yapmıyorum kac gundurr regl olunca bır halsızlıkk var uzerıme sadece okul gıdıp gelıyorumm
okul derken benım gıdıp eve donmem 25-30 dk yı buluyorr halıyle sısko ben yoruluyorr bırde rampa in çık iyi yuruyorumm eve gelnce bantta yuruyordum o aksadı bırazz

yolcuu ne guzel yapmıssın sporunu

gıdeyım kızımı uyutayımm sonra okul vaktı gelır yınee gulmaa yollara düşerr

hoşcakalınnn

gidip dövekmi şunu bi ya uyuz oldum sinirden gülüyorum yoksa ağlıcam. bende öyle düşündüm ama ben adım atıyorum güzel davrandım o tersledi nazlanmanın gereğide yok isteseydi isterdi. başka bi adım atasım gelmiyor artık.

o halde fikrimi söyleyeyim sana,senin yerinde olsaydim önce durup düsünürdüm, affedemiycegim seyler var mi diye, tamir edemeyecegini düsündügün seyler varsa eger, olani biteni arkanda birak ve kendine yeni bir hayat kur. gecmisin acisiyla yeniden barissaniz bile birbirinizi sevmekten cok birbirinizi yaralamaya calisirsiniz, elinize gecen her firsatta gecmisin hesabini yapip , kim daha fazla can aciticak diye ugrasirsiniz.ikinizide hüsran olur bu deneyim.
ama dersenki hayir benim sevgim gecmisi tamir etmeye yeter, yapilani unuturum, yaptiklarimi unuttururum, sifirdan baslarim dersen, al o zaman karsina bu adami dürüstce hissettiklerini söyle.(gecmise hic dönüp bakmamak sartiyla) eger oda gereksiz gururundan vazgecip kabul ederse Allah mesut bahtiyar etsin.Ask gurur yapilamiycak kadar güzel bir duygu cünkü.

su anki halin bana gecmiste yasadigim basarisiz iliskimi hatirlatti.ben gecmisi geride birakip yeni bir hayat kurmayi sectim, cünkü herseyi unutup sifirdan baslamak bizde mümkün degildi, birbirimizin canini cok acittik, tamiri mümkün olmayan seyler yaptik.ama sectigim yeni hayat icin her gün sükrediyorum Allah´a (hic pisman olmadim) . iyiki gecmisi geride birakip yürüyüp gitmisim diye. umarim sende benim kadar sansli bir karar verirsin, Allah yardimcin olsun canim.

motivasyon koçu
..

maşaallah

kaynanatör
tuttum bu lafı, artık benim KVde bir kaynanatör

geçmiş olsun canım ayrıca....

ya canım birde senin bu eski sevgili nişanlı değilmi? o halde niye arıyor seni, bence bi daha ararsa sen nişanşısın, ben o kşiye
saygımdan konuşmak istemiyorum artık seninlede, o kızda ah eder falanda, sonuçta sende biliyorsun onun artık nişanlı olduğunu,
değilmi ama??
hayırlısı olsun canım...

amiiiiiiiiiinnn :26: sağol canım. o benim herşeyi unutturacagımıda unutacagımıda biliyor. ben kin tutan geçmişte yaşayan biri değilim. şimdi düşündügümde ozaman yaptıklarımı çocukça geliyor. 5-10 sene geçicek ne boş şeylerle ugrasmısım dicem onada söyledim bunu. geriye dönüp baktıgında gururunun boş oldugunu görceksin dedim ama işine gelmedi. derdi benim canımı acıtmak zaten. hep bunu söylüyor beraber olursak birbirimize zararımız dokunur beni tanıyorsun tekrar düşün dedim benim zararım dokunur dedi. geçmişiyle hep savaşacak ve ben bunu kaldıramam bunla yaşamakta istemem içinde azıcık istek olsa zaaten çabalarım ama istemiyorsa yapacak bişeyimde kalmıyor. hayırlısı yaa. belki böylesi daha iyi.

sağol canım evet bide nişanlı mı sözlümü hala anlamadım bi hayatımda biri var diyor bi onu sevmiyorum diyor seni unutamıyorum diyor ben anlamıyorumki. ne yapmaya çalısıyor. git onunla kur hayatını dimi neden habire kendini hatırlatıyorsun yani ama yok paşam acı çektircek ya bana. kız ah edersede haklı. bazıları yok öyle biri diyor banada öyle geliyor bazen yada öyle olmasını istedigimdenmi ne bilmiyorum hayatında biri varsa başkaları bitmiştir artık ugrasmazsın yani dimi ama bu neden böyle yapıyor ne oluyor anlamıyorum salak olcam iyice

Son düzenleme:

o halde yapilcak tek sey var, gidip savciliga sikayet dilekcesi ver, telefonla taciz ediyor diye, rahat biraksin madem seni, kafani rahatlat, huzurlu bir hayat kur, oda gitsin ne yapicaksa yapsin hayatinda.yazik yani sana, cani istediginde karsina cikcak, rahatsiz edicek.neden onun yüzünden oturup sinirinden aglayasin ki ? sinir oluyorum böyle tiplere ya.hem elini atese sokmayip yok ben barismam dicek, hemde olur olmaz zamanlarda senin karsina dikilcek.o kendine gidip bir nisanli degil bir psikiyatrist bulsun.tövbe ya insani dinden imandan cikarir bu tipler. @@

kızlar ben artık kaçıyım, sonra yine görüşürüz...
şimdi işlere gidip girişicem; kafa göz burun ağız kaş; amaaaa böyle yapmak doğru değil,
şiddete karşıyız; o yüzden ben böyle yapcam demiyoruuuum
hadi herkesi öpenziii

yaptım canım yaptımda bedende daralama olmuyo üç aydır sinir olmaya başladım...ilk başladığımda kilo çok gitmesede bayaa sıkılaşmıştım daralmıştım şimdi yerimde sayıyorumm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…