Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

canim hic duymadim aslinda internete baktim icecek gibi biseymi bu

Ablacim senin yüregin gercekten cok güzel, seni cok ugrastiriyolar, ben olsam valla kiyamazdim :16:
Kolay gelsin ablacim,

Canim hosgeldin geri eee sevgilin biseyler demedimi :16:

Esracim sanada kolay gelsin canim, canini sIkiyorlar belliki ama yasli insanlar gercekten bazen cok zor oluyorlar,
neyse insallah daha fazla stress yasamadan atlatirsiniz

Meyracim seninkilerde gitmis gözün aydin canim :)) :38:

Selam kizlaaaaaaaar birazdan hazirlanip cikcam o yüzden hemencik selam veriyim dedim,
herkesi öperim:38:

burda buraya baktım... ilgiç geldi ne oldugunu anlamaya çalsiyorum..

almased - ek_i sözlük

İkincilere paçalı donsa???????Üçüncülere don bile yokkkk.......:50::50::50::50:Anammmm anammmmm ben boşuna mı asil asil sevindim...:53::53:

NUHANNNNNN naptın büle evladım....

Beyzus bizde böyle dengesiz ödül vermeyi seviyoruz. Olurmu? üçüncünün ödülü; $kok-yakut-kupe_1.webp :16::16::16:
Allahim mehtap saçlarım yolmaya geliyor sanirsam...ben kaçayim...

Son düzenleme:
Anam ne yoğun bi haftaymış öle asu valla ben evdede olsam gezemediğim için çalışmak daha mantıklı geliyo :34::34::34:

cumartesim de doldu aöf sınavları var ya kardeşim bana yakın yerde girecekmiş sabah erkenden yeğenleri bırakıp gidecek sonra tekrar döner bana
anneannem yanında o da gelir belki annemler ve diğer kardeşlerim de:37:

1 saat yürüdüm evi derle topla yemekleri ayarla derken yorulmuşum şimdi yeşil çayımı içeyim az da dinleneyim dedim uyku bastırdı 7den sonra aç ev ahalisi dökülmeye başlar
salatam da yapılacak daha

mehtapcım kitapları okuma sadece konu sonundaki özetleri okusan ve ünite sonu soruları çözsen sana yeter zaten o sorulardan da çıkıyor birebiri:34: gys leride çözmeye çalışma şıkları işaretle direk ve oku onlardan da bazı derslerde baya çıkıyor birebiri aynısı,yani soruyu ve cevabı oku yeterli sınavda çıkınca direk aklına gelir ve işaretlersin.canım sakın girmemezlik yapma hiç bir şey kaybetmessin ve bir kaç dersi de geçersin bile,sana inanıyorum sen üstesinden gelirsin:16::54:

o güne kadar çalışcam ablacım eğer bişeye yarar gibi hissedersem kendimi gircem yoksa gitmicem. kafam çok karıştı bilmiyorum ya.

tabi canım gönderirim:)
onlar bi gelsinde, hepsini gönderirim sana filmlerin:):16:

benim babam konyalı ama çocukluğu dedemin işi dolayısıyla elazığda geçmiş, hep anlatır unutmazdı elazığı hiç babam....
orada bir pala dayı varmış, hikayesi falan var işte pala dayıyla yaşadıkları:)
çok sonra gittimde elazığa çoook değişmiş, eskiden hiç bişey kalmamış derdi rahmetli hep.....

o zaman sen çankırılı sayılırsın babadan dolayı:) ama sende kırmasın ben gibi:1:
benimde baba konya, anne iskenderun.
eh bende konyalıyım işte:)
nerde ikamet ediyosun?
ben konya.

ikisideyim aslında ya.:1: ama elazıga daha yakın hissediyorum kendimi :34: istanbulda yaşıyorum canım ben.

MEHTAPP
bu da güzel bak:1::1::1:

Gelin kaynana karşı karşıya oturmuşlar, kaynana “gelin sen daha yenisin birbirimizin huyunu suyunu oturup konuşarak anlayalım” demiş.
Gelin:
- Tabii anne, konuşalım.
Kaynana “aman kızım, benim üç halim vardır, dikkat et” demiş:
- Saçıma gül takmışsam; neşeli olurum. Her yola gelirim. Kulağımın arkasına gül takmışsam havamda olmam. Çok ısrarcı olma. Eğer ki yakama gül takmışsam sakın etrafımda dolaşma, çok sinirli olurum.
Gelin, kaynanası lafını bitirince “bak anne” demiş:
- Benim halim malim yoktur. Bacak bacak üstüne atarım, sigaramı yakarım, sen gülü nerene takarsan tak, ben bildiğimi yaparım!
:60::60::60:

:60::60::60: bu güzeldii ben böyle gelin olcam :9::9:

İkincilere paçalı donsa???????Üçüncülere don bile yokkkk.......:50::50::50::50:Anammmm anammmmm ben boşuna mı asil asil sevindim...:53::53:

NUHANNNNNN naptın büle evladım....

Beyzus bizde böyle dengesiz ödül vermeyi seviyoruz. Olurmu? üçüncünün ödülü;Eki Görüntüle 622849 :16::16::16:
Allahim mehtap saçlarım yolmaya geliyor sanirsam...ben kaçayim...

hele şunun hediyesine, hele şunun küpesine, hele şunun sevinişine :60::60:

makas var mı makasss!! saç baş yolcamda birazz :4::4: paçalı dona talim olduk iyi mi ben anlamam kırk yılın başı dereceye girmişim on numara ödül isterim :1::1:

karşıdamısın tüh bendede komşu yok akrabalarada gitmiyorum çok sıkılıyorum .ALLAHTAN SPOR SALONUM VAR ŞİMDİ İÇ ÇAMAŞIRI İŞİNE GİRDİM KAFAMI DAGITIYORUM :32::34:

pacalı donlarr kac lıra fadımecımm
alayımda 2. olursam gıyerımmm:9::9::9:

nnaber kızlarr aksam yemegı yedık kuzularımla ödev yapacaz sımdıde ama ben yürüyüş yapacaktımm:6::6:

pacalı donlarr kac lıra fadımecımm
alayımda 2. olursam gıyerımmm:9::9::9:

nnaber kızlarr aksam yemegı yedık kuzularımla ödev yapacaz sımdıde ama ben yürüyüş yapacaktımm:6::6:

bende paçalısı yok tanga türü seksi şeylerden var

ama totomuza olmadıgından onlardanda satamam sana önce totolar küçülsün sonra:1:

slm kızlar ayy çokk yoruldum hava çok güzeldi az dolaştık deniz havası aldıkk dolandık geldik evi süpürdüm saat 7 de amansüpüresim yoktu da kız bardak kırınca ei baştan aldım yoruldum akşam akşam şimdide mayıştım bi çay getiren olsada içsekkk valla

iyi akşamlar
nursena çay hazır gel buyur canım :7:
ben de yoruldum fazla iş de yapmadım günlük şeyler ama
yarın da kaynanama gideceğiz eşim haber vermedi annesi hazırlık yapıp yorulmasın diye herhalde:33:

iyi akşamlar
nursena çay hazır gel buyur canım :7:
ben de yoruldum fazla iş de yapmadım günlük şeyler ama
yarın da kaynanama gideceğiz eşim haber vermedi annesi hazırlık yapıp yorulmasın diye herhalde:33:

gelirim valla neyse görümce acıdı halimede kalktı o demliyooo:))) evde kız çok oluncana:))
yani aceba kocacın sanamı güvendi elin boş gitmezsin diye:)) sana sabah puaça yolu göründü gibi desene

haber versede elmalı pasta yapsa olmazmıydıki:)))))))))))

bende paçalısı yok tanga türü seksi şeylerden var

ama totomuza olmadıgından onlardanda satamam sana önce totolar küçülsün sonra:1:

katalog satışımı yapıyorsun hangi marka ? netten bakayım çeşitlerine :1::1: iç giyim olayına bayılıyorum ya. çeyizim bile doldu taştı ama görünce almadan duramıyorum. günlük kullandıklarım bile seksi seksi :1::1:

gelirim valla neyse görümce acıdı halimede kalktı o demliyooo:))) evde kız çok oluncana:))
yani aceba kocacın sanamı güvendi elin boş gitmezsin diye:)) sana sabah puaça yolu göründü gibi desene

elmalı pasta süper olurdu be yaw
ben sabah en fazla simit alır giderim yapamam poğaça neyim

nursena sayende yırttık :60:
eşime dedim elmalı yapaydı iyiydi diye aradı söyledi şimdi annesine:60::60::60:
sana da ayırayım canım gel ankaraya bak çarşamba semiran da gelecek :34:
görümcen daha kalacak mı

o güne kadar çalışcam ablacım eğer bişeye yarar gibi hissedersem kendimi gircem yoksa gitmicem. kafam çok karıştı bilmiyorum ya.

ikisideyim aslında ya.:1: ama elazıga daha yakın hissediyorum kendimi :34: istanbulda yaşıyorum canım ben.

:60::60::60: bu güzeldii ben böyle gelin olcam :9::9:

hele şunun hediyesine, hele şunun küpesine, hele şunun sevinişine :60::60:

makas var mı makasss!! saç baş yolcamda birazz :4::4: paçalı dona talim olduk iyi mi ben anlamam kırk yılın başı dereceye girmişim on numara ödül isterim :1::1:

Hayatim haftaya gene dereceye gir bakalım...bakalım hediye ne çikacak?
Makasi sakladiniz dimi? 3 tel saçim var zati..

katalog satışımı yapıyorsun hangi marka ? netten bakayım çeşitlerine :1::1: iç giyim olayına bayılıyorum ya. çeyizim bile doldu taştı ama görünce almadan duramıyorum. günlük kullandıklarım bile seksi seksi :1::1: [/COLOR][/B]

evet katolog satışı marka söylemek yasakmış özel mesaj gönderdim

selamün aleykümmm....

ben geldimmm....özledim sizi yaa...kaç gündür gelen giden bitmedi...mutfaktan çıkamadım....son misafirlerimide az önce ugurladım...bılaşıkları hallettim ama mutfağım toplanıcak halim kalmadı bende size koştum hemen...öğlen onlar gelmeden az bi bakayım size dediydim tam açtım forumu zil çaldı öyle bırakıp kalktıydım..bi daha anca sıra geldi...kuzum daha iyi elhamdülillah....ben çok yorgunum yarında temizlik yapıcam düşününce daha yoruluyorum...bende çay istiyorummm....yarım saatte iki demlik çay bitti bi bardak içemedimm...simdi ben otursamda biri çay verse çok mutlu olcam ama nerdeeee.....artık kızlar büyüyünce belkii....pazartesi kızımın kontrolü var ordanda annemlere geçicez....gene bikaç gün aranızda olamayabiirim yaniii... fena bağımlılık yaptınız zaten bende her fırsatta bi bakam neler olmuş kim ne yapmış diyorum pc ye koşuyorum kocam kızıyo böyle değildin net aldık huyun değişti diyo...gıcık...bazen çok kızdırıyo bir sürü sövesim geliyo ardından ama seviyom keratayıda kıyamıyom gene:34:napcaz bilmiyom yanii...neyse işin kötüsü misafirler dolayısıyla dün biraz kaçamaklarım oldu...çok şükürki tartı aynı gösteriyo..cumaya kadarda azcıkta olsa gene eksi görürüm inş..ay gene çenem düşmüş benimm..

asucumm o elmalı kurabiyeden bende istiyommmm...çok severim kendisinii..önceki gün annem bimden kazandibi almış bitane ben çok seviyorum diye hala dolapta duruyo etrafında dört dönüyom ama yemedim...dursun dedim çok aşırı tatlı krizim tutuyo adet öncesi ozamana saklıyomm...

Az önce, facebookta gezinirken bir sayfa gördüm...
Safanın adı;
"balıketli kadınları koruma derneği"
çok güldüm...:9::9::9::9::9: türk yaraticidir...:1:

Son düzenleme:
Back
X