canlarım ben geldiimmmbugün sabah tercih sayfaları açıldı ve eşimin bulunduğu ilçede boş yer açılmamış şok oldum ve o kadar içim yandı ki yatağa attım kendimi bağıra bağıra ağladım sadece 41. tercihi yapabilecektim ve beni yozgatın herhangi bir yerine atayacaklardı yani belkide aynı ilde eşimle ayrı hayatlar yaşamak zorunda kalacaktım sonra düşündüm bütüüüünn günnn düşündümm kafayı yiyecektim...
sonra dedim ki benim için yozgatın tek artısı aksaraya yani memleketime yakın olması. fakat eşimden yine uzakta olacağım orası daha soğuk ve ilçeleri çok gelişmemiş
sonra Şanlıurfa sivereğin şartlarını düşündüm daha ılıman daha gelişmiş bir ilçe ve eşimle düzenli bir evim olacak sıfırdan ev yapacağım çünkü daha bir çöpüm bile yok
sonra karar verdim tercih yapmayacağım ve ağustosu bekleyip eşimi yanıma alacağım böylelikle evim olacak ve düzenim.....
şunu anladım ki Mevla neyler neylerse güzel eyler.... benden bukadarmutluyum ama sakın üzgünüm sanmayın
Gizem cim sağol. Ben zaten hiç anlayamıyorum bu sorduğun şeyleri niye yaptıklarını. Yataktan çıkmaya da korkuyorum. Eşimi zor uyuttum. Yarın utanacak bunlardan ama çok geç olacak. Çok sagol desteğin için. 1 yıllık evliyken bunları gördük, bakalım daha neler göreceğiz.
Alışkın değilim ben böyle şeylere. Hala elim kolum titriyor. Eşimi zor sakinleştirdim. Nasıl insanlar bunlar böyle, şaşırdım kaldım.
Meyracigim tebrik ederim... sen benim tarçinla fotografimi görmedin mi? yeni koydum. hadi bi bak...
Eki Görüntüle 625498 Eki Görüntüle 625499
Meyracigim tebrik ederim... sen benim tarçinla fotografimi görmedin mi? yeni koydum. hadi bi bak...
Meyracim eşim bugün mesaiye kaldı. Eve geldiğinde 9u geçiyordu. Onları almaya gitmedi yorgunum diye. Babası da çok alınmış geldi evde bağırıp çağırdı. Eşim de içip içip hesap mı soruyorsun diye ona bağirdi. Konu komşu duymuştur. Öyle üzgünüm ki.
Dafi abla benim babam içmez, eşim içmez. Şok oldum ben bu akşam. Elim ayağım hala titriyor. Ne yapacağımı şaşırdım.
Çok sagolun hepiniz.
seni çok iyi anlıyorum güzelimMeyracim eşim bugün mesaiye kaldı. Eve geldiğinde 9u geçiyordu. Onları almaya gitmedi yorgunum diye. Babası da çok alınmış geldi evde bağırıp çağırdı. Eşim de içip içip hesap mı soruyorsun diye ona bağirdi. Konu komşu duymuştur. Öyle üzgünüm ki.
Dafi abla benim babam içmez, eşim içmez. Şok oldum ben bu akşam. Elim ayağım hala titriyor. Ne yapacağımı şaşırdım.
Çok sagolun hepiniz.
Meyracim eşim bugün mesaiye kaldı. Eve geldiğinde 9u geçiyordu. Onları almaya gitmedi yorgunum diye. Babası da çok alınmış geldi evde bağırıp çağırdı. Eşim de içip içip hesap mı soruyorsun diye ona bağirdi. Konu komşu duymuştur. Öyle üzgünüm ki.
Çok sagolun hepiniz.
Çok sagolun hepiniz.
herkese hayırlı geceler
akşamımız güzeldi bizim yemek de abartmasam da sakıncalı yiyeceklerden yedim azar azar
çayla da yaptığım tiramisudan yedim 1 dilim herkes pek beğendi ben de çok mutlu oldum:)
Moralim çok bozuk kızlar. Kaypederim içmiş içmiş geldi rezillik çıkartı. Eşimle birbirlerine girdiler. Şimdi herkes yattı. Gözüme uyku girmiyor.
eminecim annene Allah hayırlı uzun ömürler versin.
Canım Annenin doğum günü kutlu olsun
Rabbim nice sağlıklı ve mutlu doğum günleri nasip eder sizlere inşallah...Aminnnnnnnnnnn
Canım söylediklerinde çok haklısın maalesef şimdikiler bizlerden çok farklılar
Bizler her an fırça yememek için gerekenleri zaten yapıyorduk şimdikiler desen tam tersin fırça yiyeceklerini bile bile yapıyorlar :26:
Bizim Cadı birazda kardeşini kıskanıyor gerçekten çünkü kurallar onun içinde geçerli diyince ohhhh canıma deysin diyor
eminecim annene sağlıklı uzun ömürler dilerim
Hürremcigim canin annene sağlıkla mutlu yillar .. pasta harika görünüyor.. afiyet olsun..
herkese hayırlı geceler
akşamımız güzeldi bizim yemek de abartmasam da sakıncalı yiyeceklerden yedim azar azar
çayla da yaptığım tiramisudan yedim 1 dilim herkes pek beğendi ben de çok mutlu oldum:)
kalp kalbe karşıymış galiba:))
tam ben senin fotoları yeni gördüm, hemen sonrada senin bu mesajını okudum:)
fotolara yorum yazıcam daha:)
tarçınla çok tatlı çıkmışsınız ama:)
yerim ben, onuda senide:)
birde bu modeller çok sade değilmi? en azından biraz daha şatafatlı olabilir?
tabi zevk meselesi bu konular ama..... kişiden kişiye değişir.....
afiyet olsun:)
....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?