Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kartem soktayım. bu nasıl olur ya... çok üzüldüm... ay ne diyeceğimi bilemedim. çok umutluydum ben...Hani derler ya böylesi hayirliymis canım napalım.. ağustosa çok yok

Son düzenleme:

olur üzme kendini, hepimiz insaniz herkes bir sürü sey görüyor ne yazik ki, sen ne ilksin ne son.bende cok seyler yasadim , sen metanetli ol ,basini dik tut.kocana 4 elle saril.kimseninde huzurunuzu bozmasina izin verme. cekip giderler eninde sonunda, herkes yaptigiyla kalir.hem niye korkuyormussun ? orasi senin evin.kayinpederin konusundada endiselenme, sizmistir o, top atsan duymaz sanimca .icini ferah tut, biliyorum cok zor yapabilmek, ama senden enerjini calmalarina izin verme.güclü bir kadinsin sen.bir kavgayla mi tepetaklak oldun, ayip.madem kalkmaya korkuyorsun bir kac bildigin duayi oku.Rabbim seni feraha cikarsin. sonrada biraz uyumaya calis, yarin hersey gözüne su an ki kadar korkunc gözükmücek.

Meyracigim tebrik ederim... sen benim tarçinla fotografimi görmedin mi? yeni koydum. hadi bi bak...

Eki Görüntüle 625498 Eki Görüntüle 625499

kalp kalbe karşıymış galiba:))
tam ben senin fotoları yeni gördüm, hemen sonrada senin bu mesajını okudum:)
fotolara yorum yazıcam daha:)
tarçınla çok tatlı çıkmışsınız ama:)
yerim ben, onuda senide:)

birde bu modeller çok sade değilmi? en azından biraz daha şatafatlı olabilir?
tabi zevk meselesi bu konular ama..... kişiden kişiye değişir.....

Meyracim eşim bugün mesaiye kaldı. Eve geldiğinde 9u geçiyordu. Onları almaya gitmedi yorgunum diye. Babası da çok alınmış geldi evde bağırıp çağırdı. Eşim de içip içip hesap mı soruyorsun diye ona bağirdi. Konu komşu duymuştur. Öyle üzgünüm ki.

Dafi abla benim babam içmez, eşim içmez. Şok oldum ben bu akşam. Elim ayağım hala titriyor. Ne yapacağımı şaşırdım.

Çok sagolun hepiniz.

eminecim annene Allah hayırlı uzun ömürler versin.

canim elini yüzü yika... bir bardakta kendine sıcak biseler al ne bilim... onlar yokmus gibi yap...

seni çok iyi anlıyorum güzelim
bende olsam aynı korkuyu hissederdim. la havle vela kuvvete illa billah çek.Allah'a havale et canım

eminecim annene sağlıklı uzun ömürler dilerim
katrem vardır bir hayır diyelim mevla neylerse güzel eyler canım sen için ferah tut hep hayırlısını istiyoruz demekki böylesi hayırlıymış yaza ne kaldı şurda
esracım kayınpeder gerçekten bardağı taşırmış artık ama elden ne gelir ki sabretmekten başka Allah akıl fikir versin böylelerine
yeter artık bebek gördükleri niye bu kadar uzun kalıyorlar anlamadım

herkese hayırlı geceler
akşamımız güzeldi bizim yemek de abartmasam da sakıncalı yiyeceklerden yedim azar azar
çayla da yaptığım tiramisudan yedim 1 dilim herkes pek beğendi ben de çok mutlu oldum:)

Canım çok çok geçmiş olsun
Nasıl şaşırdığını şok olduğunu tahmin edebiliyorum
Ya insanları anlamıyorum evlatlarınada olsa niye angarya çıkartırlar. Ben olsam kıyamam evladıma zaten işte yoruluyor diye. Her ailede var herhalde böyle birileri :26:
Sen ne olur biraz daha eşini zabdetmeye çalış Allah korusun bağırıp çağırır Kayınpederine birşey olsa eşin ömrünün sonuna kadar vicdan azabı çeker
Sayılı gün çabuk geçer diyeceğim ama eminim size çok zor oluyordur şu an
Allah yardımcın olsun canım Sabır

sende saol....

offf seni çok iyi anlıyorum, komşuların duyacağı kadar bağırma tabi iyi olmamış, ama sıkma canını, çünkü senlik bişey yokki.
bak eşinde içmiyomuş ve kızmış bu yüzden babasınada.
önemli olan eşinle senin nasıl olduğun? gerçekten bak. sen eşinle iyi olda, gerisi oluuur gider.
tabi alışkın olmayınca çok kötü olmuşsundur, haklısın.
şahgizemin dediği gibi sakinleşmek için bi çay içebilirsin? yada başka birşey yapabilirsin, iyi gelir.
pencereyi açıp temiz hava almakta iyi gelir, dua okumak en alası, 11 ayetel kürsi 11fatiha 11salavat çok rahatlatır bence.
yani senlik değil, insan neler görüyor neler işte.
işte bende KVlerden neler gördüm bi bilsen, hiç anlatmadım, anlatsam belkide bu kadarda olurmu dersiniz,
ama işte atsan atamazsın satsan satamazsın, yinede sağ olsunlar -eşimde dahil-, alışıyosun zamanla 2.ailene, bende senin gibi yeni evliyim yani 1,5senelik, önemli olan eşinle senin diyalogun.
bu da yapılırmıymış diyo insan, yeri geliyo çok üzülüyo, ama işte yapılıyo yapıyolar.
cehalet en çok aslında bi çok nedende, yokmu işte o cehalet.
benim biraz eşimlede sorunlarım oldu, ama şuan epey düzeldi, sen daha karlısın benden.
zamanla inş bizde daha iyi oluruz, çok iyi oluruz eşimle, öyle olacağını düşünüyorum, böyle düşünmesem evlenmezdim zaten.
aman dünya işte......
sıkma sen tatlı canını, senlik bişey değil, komşularıda o kadar dert etme, boşver.

Moralim çok bozuk kızlar. Kaypederim içmiş içmiş geldi rezillik çıkartı. Eşimle birbirlerine girdiler. Şimdi herkes yattı. Gözüme uyku girmiyor.

Esracim ne olur üzülme canim sakin olmaya calis, Kayinpederenin yaptigi cok büyük terbiyesizlik kusura bakma canim, gercekten bende asla aliskin degilim icmelere felan,
bizim ailede hatta sülalede yoktur öyle bisey cok sükür, o yüzden eski sevgilim 1 kere icmisti ve ben cok cok korkmustum, cok ürkmüstüm ve cok üzülmüstüm,
o yüzden seni coook iyi anliyorum, bende cok korkar ve üzülürdüm, tuhafima giderdi,
lütfen sakin ol, dedigin gibi yarin sabah zaten kendinden utanacak,
esin sanki mecburmu hergün isten sonra yorgun argin bide onlari almaya gitmeye, sanki özel söförmü, hayret bisey,
neyse simdi yat uyu hicbisey düsünme, kendi aralarinda halletsinler, zaten yarin utanirlar,
insallahda en yakin zamanda giderler, bidahada kabul etmessiniz insallah, yada insallah gelmezler sizde kalmaya,
sirf huzursuzluk baska hicbisey degil, ne gerek var bukadar uzun kalmaya, anlayissliktan baska bisey degil

eminecim annene Allah hayırlı uzun ömürler versin.

sagol ablacimmmmm aminnnn

Sagol banucummmm amin insallah,
bu arada kurallarin kücügü icinde gecerli oldugunu söylemen cok iyi olmus, cünkü yoksa büyük kiz kendini kayrilmis gibi hissederdi,
üzülürdü hatta öfkelenirdi,
bosver böylesi daha iyi :)

eminecim annene sağlıklı uzun ömürler dilerim

sagol asucummmm aminn

Hürremcigim canin annene sağlıkla mutlu yillar .. pasta harika görünüyor.. afiyet olsun..

Canim cok sagol

meyracgim daaa hazirana kadar çok gelinlik bakarız...
tarçinda seni yiyormus...

afiyet olsun:)

....

sağol meyracım
nuhancım yaramaz inşallah ne diyim hayırlısıyla şu bir kaç günü daha atlatayım deli gibi yürüyüp sıkı bir diyet yapmam lazım en azından son gelenleri göndermek için
ben artık yatıyım sabah erken kalkacağım işlerim var azcık semoşa hazırlık yapayım
inşallah geri dönmeye ikna ederim
öptüm hepiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…