Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi geceler bende yatiyorum...

herkesciklere; hastalıkların iğleştiği, huzurun bol olduğu, yağların eridiği yeni bir gün diliyorum... mutlu güneşler..

Allah hep mesut etsin sizi inşaallah.....

geçmişi bitirmekle savaşıyorum bi yandanda
ama henüz bitiremedim hala
uyku bastırdı çok feci, artık geçmişe sonra devam ederim.....
ben yatıyım, sonra kalkmak nedir hiç bilemiyom sabah....
bu aradaaa eminem selam:) hoşgeldin, koccaman öptüm.
herkesleride öperim, iyi geceler, görüşürüüüüz

meyracgim daaa hazirana kadar çok gelinlik bakarız...
tarçinda seni yiyormus...

ayyyy ayyyy beni yiyen onu ben öperim öperim burnuşundan:)))

aleykum selam iyi geceler kuzummmmm

harika vakit geçiriyordum aslında ama sonu hüsran bitti. biz sakin skin oturup biraz müzik dinleyip eve gideriz diye düşünmüştük orda arkadaşlarla karşılaştık biraz fazla dagıttı arkadaşlarımız sağolsunlar. yanımızdaki arkadaşlar berbattı. keşke gitmeseydim ya. insanlar ne kadar art niyetli nekadar pislik inanamıyorum ya. birdaha asla çıkmam sanırım. bu kadar berbat olamazdı ya. hüngür hüngür aglıyorum sinirimden. kıs arkadaşımın sevgilisi var. bildikleri halde öteki gerizekalı arkadas( arkadas bile demek istemiyorum) bildigin yanastı kıza ya. bide evli ya. kız neye ugradıgını sasırdı. nasıl bi niyet nasıl bi pisliktir bu insanlardaki düşünce çıldırıcam. diğer arkadaşta iyiydi severdim içincemi sapıttı anlamadım resmen eve gel dedi ya. ne yüzle diyor ne hakla. sonra arayıp özür diledi biz kendi evimize geldigimizde. bir insan içse bile zil zurna sarhoş olsun isterse bu kadarda olurmu ya. sapıttıklarını anladıgımız an otobüse atlayıp eve geldik. Allaha çok şükür eve geldik yani. birdaha asla asla asla çıkmam akşamları.

canım senin boy kaçtı?
1,65 canım

OLOR]

Aşkolsun canımmm.Ödül senin köpeğin olsun...Başarın için bu senin:

[/I][/B]

sağol ablacım canımsın

geçmişe öyle göz gezdirdim. sinirden duramıyorum sinirim geçsin diye girdim burayada. yatıp uyumak en iyisi. evim gibisi yok ya güvenli en azından dışarıdan.

günaydın...
zor geçen bir nöbetin sabahındayım... 1 saat 10 dakika sonra işim bitecek inşallah..
son dakka golü yemeden evime gitmek ve sıcak bir duşun ardından deliksiz güzel bir uyku çekmek istiyorum...
bu akşam kocişimin doğum günü için bi şeyler hazırlamalıyım...
hepinize iyi sabahlar, mutlu günler...

eşine nice sağlıklı yıllar dilerim sevdikleriyle birlikte

sabah 8 de kahvaltımı yaptım düzenli yasaksız birazdan fitnese gidicem artık bugün yokum akşama doğru uğrar menümü paylaşırım .ikizler evde tatil diye pc serbest ben kaçtım baaaaaaaaaay

KIZLAR GÜNAYDIN
Dün herkeşlerin canı sıklımış ya valla kimse üzmesin o tatlı canını inşallah buğün herşey yola girer hepinize mutlu huzurlu bi gün diliyorum sizleri seviyorum kızlar
canım çok tebrik ederim seni üzülmüyorum demişsin evet bencede üzülme canını sıkma rabbim herşeyi bi yoluna koymuştur elbet hakkında hayırlısı olsun bitanem
Ablacım kızınla aranızın düzelmesine herşeyin bi sonuca varmasına çok sevindim valla inşallah kurallara uyulur ve bundan sonra bi sorun yaşamazsınız
Moralim çok bozuk kızlar. Kaypederim içmiş içmiş geldi rezillik çıkartı. Eşimle birbirlerine girdiler. Şimdi herkes yattı. Gözüme uyku girmiyor.
canım ne olur sıkma o tatlı canını malesef insan ne kendi ailesini nede eşinin ailesini seçip alamıyo yani kendimi senin yerine koyuyorum kafayı yerdim heralde akşam akşam kötü olmuş hayırlısı
duu gitmeden azicik güldüreyim sizii...Eki Görüntüle 625553
çok süpermiş valla
canım sıkma canını oluyo işte böle şeyler

bende bende benimde buğün bişeyler hazırlamam lazım eşimin doğum günü için seninde eşinle sağlıklı huzurlu nice senelere

günaydın kızlar eimde şarj aletimin kablosu kopmuş evde hiç giremedim o yüzden staja gelincede ilk size günaydın diyim dedim

canım hoşgeldin çok doğru bir yerdesin burada hepimiz seninle aynı sorunları paylaşıyoruz ve birbirimize destekle inşallah başaracağız:13:
burada istediğin soruları sorabilirsin hepimiz bilgimiz dahilinde yardımcı oluruz tatlım,yeterki buraya hergün düzenli gel

banucum güzel kararlar almışsın canım eşinle birlikte uygulayacağına eminim tatlım.çocukları kırmayalım diyoruz ama onların geleceklerini i kırmış oluyoruz bu tür kararlar ve yerinde cezalar onların geleceği için çok önemli tebrik ediyorum tatlım
kıskançlık konusuna gelince evet o konununda üzerinde durmalısın ona da spor yaptıracakmışsın çok yerinde bir karar yediklerine de dikkat ederseniz bir aya kalmaz eğer senin değişimine bir kıskançlığı olmuşsa eğer ortadan kalkar.rabbim hakkınızda en iyisini en hayırlısını versin canım

Kan ilacı iştah açıyo di mi
Yani direkt kilo aldırmıyor da iştah açıyor diye biliyorum. Inşallah diyetime sekte vurmaz ..
..
canım bendede aşırı kansızlık vardı demir depolarım da boştu hap kullandım aynı zamanda da rejime başlamıştım kilo almadım iştah açtığı doğru ama ona da gün içinde dere otu ve tarçın la engel olabilirisn.yemeklerine salatalarına kahvaltında,tabağından dere otunu eksik etme.süt içeceksen mesela tarçın kullanabilirsin.çay larına da bardağına çubuk tarçın koyarsan iştahını dengeler

canım Allah hakkınızda en hayırlısını versin.en kısa zamanda eşinle seni kavuştursun inşallah

ah canım ya rabbim en kısa zamanda şifa versin

çok geçmiş olsun canım,arada istemesekte bizim dışımızda da gelişse bu tür şeyler olabiliyor malesef.Rabbim bir daha göstermesin yuvandan huzuru eksik etmesin.onları da ıslah etsin.

günaydın kızlar eimde şarj aletimin kablosu kopmuş evde hiç giremedim o yüzden staja gelincede ilk size günaydın diyim dedim

gunaydın kızlar hepınıze guzel dyetlı guzel morallı gunler dılıorum

sizlere de günaydın kızlar

HERKESE GÜNAYDINNNNN ;AKŞAM SOHBET HIZLIYMIŞ

ceco34; Canım ben Antalyada'yım burada bir mağazada varkoşu bandı , hemde spor bisikleti hediyeli ama ne kadar güvenilir işte bugün iş çıkışı bakıcam motor gücü önemliymiş onu öğrendim 90 kg üstü zorlama olabiliyormuş v.s bizi taşıması lazım yani başlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…