Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

yenacım Allah hayırlı uzun ömürler versin

Son düzenleme:
Kan ilacı iştah açıyo di mi
Yani direkt kilo aldırmıyor da iştah açıyor diye biliyorum. Inşallah diyetime sekte vurmaz ..
..

geçmiş olsun canım annemde miyomlar yüzünden ta menapoza kadar kansızlık çekti ve bu kronikleşti...hala da aldırmadı hep kanaması çok oldu..şimdi menapozla kesildi gibi ama o kansızlık kaldı ondan yılda birkez iyice halsizleşir ve kan iğnesine başlar cesaretin varsa aldır canım soğun suyu çok etkili diyorlar miyom için denedinmi hiç?

Yena'nın doğum günü müü?
Mutlu yıllar dilerim, hayallerinin gerçekleşeceği bir yaş olur inşallah senin için...

Eklentiler

• $dogumgunu13.webp
    25,5 KB · Görüntüleme: 61
hiç de abartı olmaz sen ona takılma tanışma vs işleri için de beklemeyin hemen yola çıkın derim ben bu işlerde acele etmek iyidir canım

bencede....

hoşgeldin:)
bende kilo verip birinci bebeğimi kucağıma almak istiyorum:)

bilmiyorumki onları ben nasıl bişey yapıyoruzki ? :44:

canım senin boy kaçtı?

ve aleyküm selam dafi ablamm...

kendini çok yorusuyorsun dafi ablam.....

teşekkürler bitanem...

selamün aleyküm şekerlerim

hadi geçmiş olsun Allah kolaylıklar versin

teşekkür ederim:)

çok sevindim senin adına, insan samimi arkadaşıyla buluşunca çok mutlu oluyo..... gözünaydın.

benim hemen çıkmam lazım; çünkü komşularım gelicek 4gibi, yeni zil çaldı konuştuk....
çay içicez, onlarda bişeyler getiricekler....
geçmişi yarım okudum, dolayısı ile yarımda cevap yazdım:)
neyse kalanı sonra artık:)
haydi ben kaçtım.

sağol canım.. çok kanama yapıyor maalesef. He halim kalıyor ne enerjim, işe sürünerek geliyorum desem yeridir.
Doktor "alınmalı" dedi.
Soğan kürünü 2 ay yaptım ama çok düzenli yapamıyorum ki. Yani günde 2 kez içilmesi lazım .sabahları iş yerinde olmuyor tabii soğanı kaynatamıyorum anca akşam eve gidince. Bilmiyorum etki eder mi bu şekilde de ...
Bir de esra ısırgan çayı önermişti. Poşette içmek istemiyorum aktardan alıcam. Yeşil çayım da bitti zaten ama aktara da gidemedim bir türlü.
Yani bitkisel her şeyi denerim yeter ki ameliyat olmiyim. Nedense korkuyorum, halbuki sezeryanla doğum yaptım ama istemiyorum gözümde büyüyor

slmm ,,
sabah mısafır vardı ama erkenden kalktım 1 saat yurudum ,,ama kosamadım cok(( hafıf olarak kosabıldım 5.5 hızında ama ondada maksımum 10 dk uff yaaa(
bakalım aksam uzerı yemek olayını bıtırıp zaman kalırsa tekrar denıcem kosmayı ınsallah basarılı olurum,,artık kosamazsamda hızlı tempoda yurucem ,,,ama cıdden o 10 dakkada bıle yurudugumden daha cok ter attım ,,neysekı yedıklerıme cokk dıkkat edıorum,,

Canım hoşgeldin ozaman aramıza emin ol doğru yerdesin tatlım
ay banu ablacım ne kadarlı anlayışlı bi eşin var valla senin gönlünü yapmasını çok iyi biliyo valla
o nedemek öyle tabiki derdini sevincini paylaşacaksın bizde yeri geldiğinde öle yapmıyomuyuz sonuçta sen kafanı yorma konuda ne zaman istersen biz burdayız
canım çok sevindim adına hadi hayırlısı olsun inşallah bi daha görmezsin o üçlü rakamları tatlım

selam kizlar kilo bildirimine geldim

Baslangic : 109.5
Gecen Hafta : 89.8
Bugun : 88.7

80lere inmekten gurur duyuyorum kendimle gun gectikce sagligima kavustuguma daha cok . Galiba artik 90 kilonun uzerindekilerde yerim kalmadi ama arada gelip yine bildirim yaparim artik 80 kilonun uzerindekilere gideyim bakayim Hepinize kucak dolusu sevgiler ve istenmiyecek kadarda cesaret ve bol basarilar , irademiz genis olsun dilegiyle

İyi akşamlar arkadaşlar;

Umarım hepiniz iyisinizdir...

Benim sol kulak hala iptal..Hala yaprak hışırtıları ve şelale sesi üretiyor..Kafam davul gibi..Doğal olarak dengem bozuldu;bazen yürürken yalpalıyorum...

Tekrar Dr'a gittim.Antibiyotiği değiştirdi..Azıcık bile açılmadı.Bakalım...Bekliyorum...İşte böyle..

Diete devam tabii...

Beyzus bizde böyle dengesiz ödül vermeyi seviyoruz. Olurmu? üçüncünün ödülü;Eki Görüntüle 622849
Allahim mehtap saçlarım yolmaya geliyor sanirsam...ben kaçayim...
Çok teşekkür ederim.Pekte severim bu Hürrem takılarını...Hemen takayım...Yakıştımı?

Aşkolsun canımmm.Ödül senin köpeğin olsun...Başarın için bu senin:

BEYZUSSSS,asil salon kadını :)

Ziyaretçilerin arasındaysan yeşillen lütfen...
bak bulamazsın beni artık. iznim bitti ...
Ben değildim canım..Zaten ziyaretçi kıyafetiyle girdiğim olmamıştır topiğe;daima salon kiyafetimle gelirim....

Misafirlerim vardı canım;yatılı...Bu nedenle giremedim... Sabah yolcu ettim...Gece görüşürüz.......

Son düzenleme:

canım sıkılmamaya çalış. eşin baksın biraz da size :) ben şu an kayın tarafına karşı dolu olduğum için kesinlikle çağırmamanı tavsiye ederim ama sen bilirsin canım. sonuçta bugünlere eşinin de hazırlıklı olması lazım. zaten toparlanırsın inşallah birkaç güne. ben kimsenin düzenine karışmadığımdan kimseyi karıştırmak da istemiyorum. başkasının poşetten alıp geri koyduğu ekmek dilimlerine bile tahammül edemiyorum çoğu zaman. ama sen çok kötüysen çapır istersen.

Beyzuş abla geçmiş olsun tekrardan. antibiyotiğe cevap vermiyorsa mantar falan olmasın? geçen dafi ablaya da aynısı olmuştu sanırım. istersen başka bir doktora daha göster, vakit kaybetmemiş olurdun.

Meyracım okuduğum yeri bulamadım kuzum; tekrar 99ları görmüşsüni tebriler canım. hep böyle devam eder inşallah :) daha bebeklerimiz olacak, sakın pes etme :)

Sağol canım ilgin için..

Mantar olduğunu sanmıyorum tatlım;çünkü bademcik enfeksiyonundan sonra gelişti,ama olmaz diye bir şey yok tabii..Mantarda olabilir.Üzerinde durmalıyım..

ya demi cecom, bizde bir korkulu saygi vardi, ki mesela ben bir fiske yemeden büyüdüm ama kötü laf isiticem diye aklim cikardi resmen.baba beceremiyorsa sen sert dur evet, en azindan ipin ucu kacmaz. :)))

meyracim cok sevindim canim :))) her tartiya cikisinda insallah hep böyle sevinirsin :) (amin)

tanismadik sizinle, ben derya, 3 hafta oluyor geleli.cok gecmis olsun , ama madem doktor ameliyati tavsiye ediyor ki ilk kez yatmicaksiniz madem ameliyat masasina, kendinize bu iskenceyi cektirmekten vazgecin lütfen.caniniza yazik degil mi ? ((

bugün hürriyette beren saatin saç modelini görünce kendi gelin başım aklıma geldi. benzettim ben. fotoğrafımı ekleyeyim de fikir olsun sana da Nuhancım :) gelinliğimi de severek diktirmiştim, yaşıma uygundu. birkaç beden küçük olsa daha hoş olurdu tabi :) ben de Ayça gibi gelinlik modeli seçerken pronoviasa, san patrickse, elie saaba bakmanı öneririm canım. çok zarif buluyorum bu markaların modellerini.

acaaba ne kdr sürede bu kg'ye ulaştnız ve neler yaptnz bana da biraz bilgi verirmsnz.tşkler :)

kızlar iyi akşamlarrr herkese,

koşu bandı almak niyetindeyim yoksa başak türlü olmayacak uygun fiyata bildiğiniz model v.s ile ilgili fikri olan varmı acaba ? bugün internetten araştırdım durdum ama kararsız kaldım bazı fiyatlar çok uçukkkk

canlarım ben geldiimmm bugün sabah tercih sayfaları açıldı ve eşimin bulunduğu ilçede boş yer açılmamışşok oldum ve o kadar içim yandı ki yatağa attım kendimi bağıra bağıra ağladım sadece 41. tercihi yapabilecektim ve beni yozgatın herhangi bir yerine atayacaklardı yani belkide aynı ilde eşimle ayrı hayatlar yaşamak zorunda kalacaktım sonra düşündüm bütüüüünn günnn düşündümm kafayı yiyecektim...
sonra dedim ki benim için yozgatın tek artısı aksaraya yani memleketime yakın olması. fakat eşimden yine uzakta olacağım orası daha soğuk ve ilçeleri çok gelişmemiş
sonra Şanlıurfa sivereğin şartlarını düşündüm daha ılıman daha gelişmiş bir ilçe ve eşimle düzenli bir evim olacak sıfırdan ev yapacağım çünkü daha bir çöpüm bile yok
sonra karar verdim tercih yapmayacağım ve ağustosu bekleyip eşimi yanıma alacağım böylelikle evim olacak ve düzenim.....
şunu anladım ki Mevla neyler neylerse güzel eyler.... benden bukadar mutluyum ama sakın üzgünüm sanmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…