size iyi geceler... güzel hafta sonlari olsun...
Sizleri bazen görüyormusum gibi geliyor. Mesala bugun asuya birkaç kez sarildim. Buna sevismek diyebiliriz..
Not: deli değilim... mecazi takiliyorum.
bence de eski hali kalaymış daha iyiymiş..
Burda ki dolmuşkar da bir de muavinler olurdu 16-18 yaşların da yarı bellerine kadar sarkarlardı dolmuşun kapısından.:)
Ahahha ellerlerdi ha..Babannem de derdi ki erkeğin oturup kalktığı yere hemen oturma soğusun sonra otur derdi..
Sıcak sıcak oturunca hamile kalınırdı belki..
İyi geceler.. BEYZUS Ablamda burdaymış çok ihtiyacım vardı sizinleiyi ki burdasınız
Benim büyükannem de aynı tembihatta bulunurdu.....
bennnnnnn geldiiiiiiimmmmmmm Yozgatın Aydıncık ilçesinin merkez bir okuluna atandım kocama 110km uzaklıktayım ama olsuunnn haftasonları da olsa görüşcezzz pazar günü yolcuyuz Urfaya ilişik kesmeye gitcez 15 gün bekleme sürem var ev tutacaz falan yoğun geçecek yani dua edin bolcaaaa canlarııımmm
Art niyetli kocakarılar
İyi geceler Bonuscuğum.Hoşgeldin..
Bizim de sana ihtiyacımız var tatlım...
Sizinle yazıyodum yarım kalmış :)) bu topic bana hep iyi gelmiştir. Ne var ne yok BEYZUS ablamnasıl gidiyi
Ayyyynııı be yaaaa....Her şey aynı...
Hala çok şişmanım....Sen yokken emekli oldum.Kırdım dizimi evimin kadını oldum...İnan sokaklarda olmaktan bıkmışım ev kuşu oldum...
bana da müsade size iyi muhabbetler
sabah erken gelecek benim minikler yatayım enerjimi toplayayım
hayırlı olsun cnmm Allah kolaylık versın hayırlı yolculuklar..
kızz yenaa o ne oooo aaaa cok ayıp
aslında ben gıttım ama ıyı geceler demek ıcın tekrar geldım
iyi geceler
dedım ve gıdıyorum Allah rahatlık versınn
sızde uyuyun fazla şımarmayınn bakemm
Vallamı ablam ya nasıl emekli oldun sen heç inanamadım nidense işi özleyip evdekileri mikroskopla incelemiyon dimi
Şişmanlık konusuna heç girmek istemiyorum fenalardayım aynalarla savaştayım resmen
ççookk sevindimmm 1 sattlik mesAFE hadi kolay gelsinn taşınma heyacanlı ve yorucubennnnnnn geldiiiiiiimmmmmmm Yozgatın Aydıncık ilçesinin merkez bir okuluna atandım kocama 110km uzaklıktayım ama olsuunnn haftasonları da olsa görüşcezzz pazar günü yolcuyuz Urfaya ilişik kesmeye gitcez 15 gün bekleme sürem var ev tutacaz falan yoğun geçecek yani dua edin bolcaaaa canlarııımmm
oohhhh maşşallahhhh günlere artık kızlara yaptır sen yorulma:)) benimkilerde büyürmükiiiEki Görüntüle 628224
kızımın yaptığı elmalı toplar
hheee elmalı ne olsa meyve varya kilo yapmazKız eli değdi çok daha lezzetlidir onlar şimdi...
asu kıı benim yerime atıver ağzına bir ik tane, kilo yapmaz onlar merak etme...
izleyeyim görümcem fana diye bi flim izledi hint filmi öldü ağlamaktan 3 saat sürüyomuş müsait bi zaman izlicammm tavsiye ediyooobugün iş pek yoktu daha doğrusu benim canım pek çalışmak istemedi ben de netten Ferhan Şensoy'un Son ders filmini izledim çok ağladım...
aslın da bildik konu,basitte işlenmiş ama üzüldüm yaw..
Film de diyorki Ferhan hoca..''Sonra'' diye birşey yok...''Bugün var, yarın belki olmayacak''...
biz de artık bugün zayıflamalıyız...
hayırlı olsun tainin. mutlu ol inşallah.. aydıncık boğazlayana yakınmı... NURGuı de boğazlayan yenipazardaydı... ne yapıyo ki o... ne zamandır haber alamadım... gebeliği nasıl gidiyo acaba...bennnnnnn geldiiiiiiimmmmmmm Yozgatın Aydıncık ilçesinin merkez bir okuluna atandım kocama 110km uzaklıktayım ama olsuunnn haftasonları da olsa görüşcezzz pazar günü yolcuyuz Urfaya ilişik kesmeye gitcez 15 gün bekleme sürem var ev tutacaz falan yoğun geçecek yani dua edin bolcaaaa canlarııımmm
Eki Görüntüle 628224
kızımın yaptığı elmalı toplar
anlaşıldı toprağğamm:))))))))))))
heyt beee biz eski toprağız burda bütün zayıflama raconları biizde yeriz onlarııı :)))))))))))))))))))))))))):132::132::132::132::132::132::132::132::132::132::128::128::128::128::128::128::128::128::128::128::128::128::128::128::128:
inaşşallhhaaaa hep beraber kızlarrr verelim yaza çıtır olalımmm omuzlarınız düşsün hepinizi emiii:))))))))))))
Ev Hanımı Diyeti | Kelebek Diyetivalla asuuuuu buda bize göre bi diyettt çook güzel anlatmışşşş
nursenacigim, anladik bu hafta böyle geçti.. nedenleri var. anliyoruz seni. sen kilo veremedim diye üzelme... ama varya haftaya 100gr a bile ben raziyim... Mutlaka vermesin.
Topik ardasalarim simdi size soruyorum? Nursena cezayi hak ettimi? Hata bu hafta + kilodan olanlarin hepsine ortak cezaya nersiniz?
ceza olarak ne verelim...
Bnim ceza önerim şu, hergün mutlaka milimetrik olarak ne yediklerini yazsinlar... bende kendime görev yaptim... bildirimleri sayip yayinlacağım. eksik bildirim yapan olursa,
Topige, 20 kez "Ben tombik ve sevimliyim diye kendimi kandiriyorum.Aslinda sağlıksız bir şişkoyum" yazsın.
ne deresiniz?
eğer haddimi asiyorsam özür dilerim yukarida yazidiklarimi yok sayin...
ben de Asuyu bekliyorum peşimizden :)
bebek için haklısın canım. ideal kiloma inip birkaç ay koruyayım onu, hemen başlayacağız. zaten hemen olacak Allah bilir. kısmet artık gerisi.
yaptım valla canım. kaç gündür aklımda. içine sürmek için de krema yaptım muhallebiden. 4 fincan çıktı. akşam eşim, annem, kardeşim ve ben yeriz inşallah. sen de bir ödül ver kendine istersen. ben misafirler yüzünden sporumla ilgilenemedim, moralim de bozuktu. ama istikrarlı bir şekilde devam ettim diye ödüllendiriyorum kendimi :)
sağol canım, inşallah kısmetimizde vardır.
valla rkibim çok güçlü :) çok sevindim. ben de bu gazla fena spora sarıcam bu hafta :) ama keki yaptım. kaç gündür ondan başka bir şey düşünemez oldum çünkü :) ödül artık. zaten hemen yenip bitecek kadar az ve porsiyonluk. yağı da çok az. olmadı akşam yemeği yemem artık.
sen de spor yaparken dikkat et Deryacım. yavaş yavaş başla. inşallah haftaya çok daha iyi hisseder ve kilo vermiş olurusn :)
valla dövcez artık. neyse tatil de bitti. sene sonu balerin kızın annesi hedefin için birkaç ay kaldıpazartesi dön aramızaaaa
Yenerciğim :)
o 2,5 kg senin köpeğin olsun :) sen onu 1 haftada halledersin canım. üzülme hiç, senki 106dan 92lere düştün birkaç yada. hazır hissedene kadar su ve yeşilçaya abansan bile farkeder kuzum. yazın çıpçıtır olacaksın
Efemcigim yaaaa.canim benim seninle ayni durumdayiz. Ben de ipin ucunu bi kacirdim yakalayamiyorum. Abur cubur seviyorum. Un helvasi var aklimda. Surekli aklima biseyler geliyor. Hani yerken o kadar da zevk almiyorum aslinda. Su psikolojik yeme isini cozmem lazim once belki de.
Clutch cugum sana da cok sevindim. Eksi goren herkeze sevindim
Cecogum, bak bayagi verdin masallah. Yine hizlanirsin insallh. Sana guveniyoruz.
ben de ilk geldiğimde niye bunlar kendi aralarında konuşuyor diyordum
lafa dal tam göbeğinden canım, alırız biz seni aramıza, severiz :13:
kızlar kızlar çok güzel karanfilli yeşilçayım var ikram edebilirim buyursanız ya :)
Ya valla deryacım bide ben ne yaptığımı bilsem çok iyi olcak ama deli gibi yediğimi çok iyi biliyorum akşama kadar bi sorun yok ama akşam kendimi kaybediyorum resmen ama düzelecek eminim ve ümitliyim sonuna kadar
evet ceco abla reglim yakın ödemde olabilir çünkü ne su nede yeşil çay hak getire içmiyorum doğrusu ama bunlarlada kendimi kandırmakta istemiyorum sonuçta gerçekten ipin ucunu kaçırdım bu hafta ve benim kendime bi cez uygulamam lazım malesef
canım sende hoşgeldin aramıza umarım başarılı olursun ve biran önce kurtulursun kilolarından
helali hoş olsun sana nurhan abla tebrik ediyorum ve ayakta alkışlıyorum seni
canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine
valla ben varım olur bu ceza bile az bence benim dışarı çıkıp bağırmam lazım ben şişkonun tekiyim diye valla çok kızıyorum kendime of ya offff
kızlar bütün spor yapan arkadaşları tebrik ediyorum
asu eline koluna emeğine sağlık canım
nihayet yaptım yedim meşhur kremalı kekimi :) neredeyse bunun için ankaraya gidiyordum Asumana :) tadı o kadar da güzel değildi. hatta hala ağzımda nişasta tadı, hiç sevmedim. akşama yemek yesem mi, yemesem mi bilemedim. yersem de fırında domatesli patlıcanla yoğurt yicem. sağlıklı şeyler yani. bu akşam benim azılı misafirler döner herhalde. kaldı 4 gün, o da geçip gider umarım bir an önce. zaten bu 4 günde yüzlerini görmemek için spor salonundan çıkmamayı planlıyorum.
ben de gidip yemeğimi yapayım. hepiniz işlere dağılıyorsunuz belli. şimdiden kolay gelsin hepinize :)
tabi ki :) bi iki ay önce diyetisyene gitmiştim, pek istikrarlı uygulamadım ama. onun yolundan gidiyorum şimdilik. sabah iki dilim ekmekle kahvaltı yapıyorum,peynir,5 zeytin vs şeklinde. ya da bir kepekli peynirli tost oluyor.
öğlen çalıştığım için ya sebze yemeği, yoğurt, bir dilim ekmek şeklinde oluyor ya da ızgara ve salata.
akşam da evde sebze ya da ızgara et şeklinde öğlen ne yediysem diğerinden tüketmeye çalışarak bol salatalı bi yemek yiyorum. aralarda süt-yoğurt ve akşam yemeğinden sonra da meyve yiyorum. emzirdiğim için daha katı bişey yapmaya çekiniyorum açıkçası. bir süre böyle vermeye calışacağım, tıkandığı yerde de diyetisyene gdeceğim yeniden. bi de ufaklıktan ve yarattığı uykusuzluktan fırsat buldukça evdeki koşu bandıyla yürüyüş yapmaya çalışıyorum canım, nasıl sence?
HAFTANIN 1.si ___________ - 1,8 kg. ___________ xay
HAFTANIN 2.si ___________ - 1,6 kg. _________ nuhan:81:
HAFTANIN 3.sü __________ - 1,4 kg. ___________ flizz:122:
selam kızlar... bende aranıza girebilir miyim, kabul edermisiniz ki?
asumanımmmmmmmerhaba herkese beni tanıyan tanımayan herkese slm nasılsınız kızlar ben iyiyim eskiler bilir iyiydim değil mi sağlığım iyi çok şükür ama verdiğim bütün kiloları geri aldım bir kaçı dışında :)))
Yena, asu,
Sandiginiza koyun.. ikinci olunca çikartir giyersiniz.
Eki Görüntüle 628105 Eki Görüntüle 628106
bennnnnnn geldiiiiiiimmmmmmm Yozgatın Aydıncık ilçesinin merkez bir okuluna atandım kocama 110km uzaklıktayım ama olsuunnn haftasonları da olsa görüşcezzz pazar günü yolcuyuz Urfaya ilişik kesmeye gitcez 15 gün bekleme sürem var ev tutacaz falan yoğun geçecek yani dua edin bolcaaaa canlarııımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?