Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İyi geceler.. BEYZUS Ablamda burdaymış çok ihtiyacım vardı sizinle iyi ki burdasınız

Benim büyükannem de aynı tembihatta bulunurdu.....

hayırlı olsun cnmm Allah kolaylık versın hayırlı yolculuklar..

kızz yenaa o ne oooo aaaa cok ayıp

aslında ben gıttım ama ıyı geceler demek ıcın tekrar geldım
iyi geceler
dedım ve gıdıyorum Allah rahatlık versınn
sızde uyuyun fazla şımarmayınn bakemm

Sizinle yazıyodum yarım kalmış :)) bu topic bana hep iyi gelmiştir. Ne var ne yok BEYZUS ablam nasıl gidiyi

Ayyyynııı be yaaaa....Her şey aynı...

Hala çok şişmanım....Sen yokken emekli oldum.Kırdım dizimi evimin kadını oldum...İnan sokaklarda olmaktan bıkmışım ev kuşu oldum...

Ayyyynııı be yaaaa....Her şey aynı...

Hala çok şişmanım....Sen yokken emekli oldum.Kırdım dizimi evimin kadını oldum...İnan sokaklarda olmaktan bıkmışım ev kuşu oldum...

Vallamı ablam ya nasıl emekli oldun sen heç inanamadım nidense işi özleyip evdekileri mikroskopla incelemiyon dimi

Şişmanlık konusuna heç girmek istemiyorum fenalardayım aynalarla savaştayım resmen

Ayıp ne ettim ben yahu..:44:

Vallamı ablam ya nasıl emekli oldun sen heç inanamadım nidense işi özleyip evdekileri mikroskopla incelemiyon dimi

Şişmanlık konusuna heç girmek istemiyorum fenalardayım aynalarla savaştayım resmen

İşi hiç özlemiyorum canım;nasıl bıktıysam artık..Bir de çok sorumluluk duyuyordum,geceleri rüyama giriyordu.Sonuçlar doğru oldumu,keşke bir kontrol daha yapsaydık vs vs vs ...Kafayı yemeden tekaüt olayım dedim....

ççookk sevindimmm 1 sattlik mesAFE hadi kolay gelsinn taşınma heyacanlı ve yorucu
Eki Görüntüle 628224
kızımın yaptığı elmalı toplar
oohhhh maşşallahhhh günlere artık kızlara yaptır sen yorulma:)) benimkilerde büyürmükiii
Kız eli değdi çok daha lezzetlidir onlar şimdi...
asu kıı benim yerime atıver ağzına bir ik tane, kilo yapmaz onlar merak etme...
hheee elmalı ne olsa meyve varya kilo yapmaz
izleyeyim görümcem fana diye bi flim izledi hint filmi öldü ağlamaktan 3 saat sürüyomuş müsait bi zaman izlicammm tavsiye ediyooo

muhabbet almış yürümüş ne güzel... bütün fıstıklar burda.. ben hastanedeyim. az biraz boşum vardı bi bakiiim dedim

nuhan donlara bayıldım....

hayırlı olsun tainin. mutlu ol inşallah.. aydıncık boğazlayana yakınmı... NURGuı de boğazlayan yenipazardaydı... ne yapıyo ki o... ne zamandır haber alamadım... gebeliği nasıl gidiyo acaba...

Eki Görüntüle 628224
kızımın yaptığı elmalı toplar

tam her şeyi yemek isterken kızının elmalı topları geldi... bir ısırık aldım artık

bu omuz düsmüs olayini esime anlattim , oda cok gülmüstü. :)))

Ev Hanımı Diyeti | Kelebek Diyetivalla asuuuuu buda bize göre bi diyettt çook güzel anlatmışşşş

bende begendim diyeti yapilabilir birsey.

valla nuhancim süper fikir, hemen uygulamaya baslamaliyz bence.

esra bakalim artik, normal günlük programi yapmayi denicem, ne cikarsa bahtima diyip, hic birsey yapmamaktan iyidir diyorum :)

aslinda ac olan beyniniz diye bir kitap görmüstüm.belki bulursan yardim eder.ben kafama koydum mu acliktan ölcek gibi olsamda yememeyi beceren biriyim.is tamamen beyinde bitiyor.

ben de ilk geldiğimde niye bunlar kendi aralarında konuşuyor diyordum

lafa dal tam göbeğinden canım, alırız biz seni aramıza, severiz :13:

demek herkes böyle hissediyor ilk geldignde :))) bende cok üzülmüstüm ilk zamanlar, benide sadece iki kisi görüyordu DD

kızlar kızlar çok güzel karanfilli yeşilçayım var ikram edebilirim buyursanız ya :)

sende benim gibi iciyorsun :)) ohhh valla cok makbule gecerdi simdi :)))

zehracim basaricaz canim, sadece biraz daha hakim olmaliyiz bogazimiza. yaza gardorobumu yenilicem ben :)))

Esra tatlim sen tamamen haklisin ama ne bileyim ya böyle yazinca sen icime sinmedi sanki benim, bence siz büyüklük yapin, kirginliginizi dile getirin ama yüz cevirmeyin. ne kadar kötü olurlarsa olsunlar, onlar evinizde misafir ve esinin dünyada olmasina sebep olan kisiler. ben böyle düsünüyorum ama tabiki sizsiniz yasayan.icinize sinen seyi yapin.

bence emziren bir anne icin cok basarili Sule.zaten fazlasini yaparsan sütünün azalabilcegini düsünüyorum.bu arada tek sen degilsin öyle hisseden kuzum, herkes öyle oluyor :))) bende senin gibi hissetmistim.paylasim oldukca degisicektir yakinlik duygun :)))

HAFTANIN 1.si ___________ - 1,8 kg. ___________ xay

HAFTANIN 2.si ___________ - 1,6 kg. _________ nuhan :81:

HAFTANIN 3.sü __________ - 1,4 kg. ___________ flizz :122:

tebrik ediyorum dereceye girenleri , süpersiniz kizlar. :))))

selam kızlar... bende aranıza girebilir miyim, kabul edermisiniz ki?

hosgeldin :)))

ben yeniyim ve senle tanismiyoruz ama ben seni eskilerin sohbetinden tanidim sayilir :) geri dönmeye ikna olupta geldigin icin cok sevindim, hosgeldin yeniden evine :))) ben Derya 31 yasindayim, 2 cocuk annesiyim, almanyadayim :)))

Yena, asu,
Sandiginiza koyun.. ikinci olunca çikartir giyersiniz.
Eki Görüntüle 628105 Eki Görüntüle 628106

nuhan ne ciciler ya :))) cidden insanin giyesi geliyor, bende haftaya istiyorum D

gözün aydin canim, Allah hayirlar nasip etsin, gönlüne göre versin insallah (amin)

offff bende buranin sohbetine yetisemiyorum ya :)))ancak gelebildim ya. öncelikle yazmak istedigim sey su, yenacim asumancim verdiginiz emeklere degmis gene süper yapmissiniz listeleri , ellerinize saglik.

ben öyle yorgunum ki zibaricam hemen.iyi geceler kizlar.öptüm hepinizi sapur supur :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…