Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

şekerciklerim ben yarınki ve pazar günkü sınavlarım için kitap ve testlerin içinde boğulmak üzreyim bu haftaya güvenmiştim çalışmak için rahatsızlanınca son güne kaldı herşey.
dualarınıza ihtiyacım var
Allah'a emanet olun,hayırlı geceler

Allah zihin açıklığı versin canım sana ve tüm sınava gireceklere benim bacılar da dahil

Yenacığım,Asucuğum;

Teşekkürler ikinizede.Elleriniz dert görmesin.....

1saat kadar önce bir sürü şey yazdım;hatta size kahve de yaptım bir türlü gönderemedim.Sürekli hata verdi...Sanırım birisi benim canım pc mi kurcalamış.Neyse biraz uğraştım düzeldi şükür...

Tekrar yazayım....Herkesi kutluyorum (kilo vermeyen ve sabit kalanlarda dahil);çünkü biliyorum herkes elinden geleni yapıyor........

SEMİRANCIĞIM;

Hoş geldin tatlım.Çok sevindim dönmene.Ben de karayiplerden yeni döndüm.Sanırım sen de oralardaydın...

Kahveler soğumuş hanımlar yenisini yaptım.Haydi hep beraber afiyet olsun....

Son düzenleme:

beyzus ellerıne saglık cnmm zahmet oldu yaaa

beyzus xay
nabersınızz

taze kaynana masallah ne guzel gıtmısskılocukun..

İyiyim Gulmacığım.

Sen nasılsın..İyi demek adet olmuş,maalesef kulağım hala tıkalı.Çok azıcık açıldı ama tamamen değil.Çok can sıkıcı.Yine de ağrı yapmadığı için şükrediyorum..

Pazartesi kontrole gideceğim....

Dışarı çıkmaya bile korkar oldum.Daha kötü olmamak için..Hareketsizlikten ancak 300 gr verebildim.:26:

Ayyy hep şikayet ediyorum halimden.Yaşlandım....yaşlandım.....

aman cnm benım ıyı ol kıyamam sana dikkat et
300 gr dıye hiç üzülme haftaya daha ıyı olacak ınsallahh
benımde sureklı ıcım yanıyo boyle soguk buz gıbı seyler içmek istiyorum su maden sodası falan sonra benım bogazlar ucuyo

kılo cızelgemı degıstırmeye calısıyorum ama olmuyor acemı oldum sanırımm

bennnnnnn geldiiiiiiimmmmmmm Yozgatın Aydıncık ilçesinin merkez bir okuluna atandım kocama 110km uzaklıktayım ama olsuunnn haftasonları da olsa görüşcezzz pazar günü yolcuyuz Urfaya ilişik kesmeye gitcez 15 gün bekleme sürem var ev tutacaz falan yoğun geçecek yani dua edin bolcaaaa canlarııımmm

canim, hadi hayirli olsun.. insallah ayni sehirede en kisa zamanda yerlesirsiniz...

Son düzenleme:

canımmm hayırlı olsun, inşallah çok mutlu olursunuz. yaz tatilinde tamamen buluşursunuz inşallah

bu arada hoş geldinn patiska banada babannem adanalı pambuk kızım der sendemi beyaz tenlisin tenimden dolayı

hoşbuldum :) evet canım epey beyaz tenliyim :))

patiska hoşgeldin canım :13:

Hoşbuldum tatlım teşekkür ederim

inşallah Yena ablacımmm.. aslında Sivereği insanlarını çok çok seviyorum ama eşimden uzakta olmak istemiyorum bir dönem bile olsa....bakalım hayırlısı bekliyoruz sonuçlar belli olsun yazcaaamm sizeeee:34:

hakkınızda hayırlısı olsun inşallah, biz de eşimin görevi dolayısıyla silopide yaşamıştık bi yıl kadar, urfayı da gezmiştik. güzel yerlerdi

minik kızını güle güle büyüt şulecim

Çok teşekkür ederim canım, ismimi ilk geldiğim gün söylemiştim aklında kalmış, mutlu oldum

zaten diyetisyenin sifresini çözdüktensonra fazal para vermeye gerek yok....insallah kilo verme süreci eğlenceli olur. bebegin küçük mü? yoksa sendemi emziyorsun?

evet aslında teoride ne yapmam gerektiğini, ne yersem ne yememem gerektiğini falan biliyorum, diyetisyen motivasyon açısından iyi oluyor
bebeğim 14. ayında. emziriyorum Nuhancım

Patiska,

Muhtemelen Urla veya Balçova da oturuyorsunuz değilmi.? :)
Ben Buca'da oturuyorum...

Kızını Allah bağışlasın canım..
iyi tahmin ama bilemedin Yena :)
gaziemirde oturuyoruz, eşimin de işine yakın olsun diye orta nokta bulalım dedik :)
çok teşekkür ederim, senin de vardı di mi çocuğun?

Allah kolaylık ve zihin açıklığı versin...
ben de uzmanlık sınavlarına hazırlanacağım, gözümde büyümüyor değil ama kızım için denemeliyim

40 dk (3.3km) yürüdüm koşu bandında. gitsin hain yağlar :)

ben yazana kadar senin sonuçlar belli olmuş :) hayırlı olsun inşallah, 110 km çok uzak değil, kolay gelsin şimdiden

hayırlı olsun canım Allah kolaylıklar versin işlerinizi rast getirsin

Yena, asu,
Sandiginiza koyun.. ikinci olunca çikartir giyersiniz.
Eki Görüntüle 628105 Eki Görüntüle 628106

hehehe çok güzeller bayıldım...ben üzerine kısa etek giyeceğim fırfırları gözüksün donun..

yaptım ama henüz yemedim, yeyince tadını yazarım :) tipi kızartıp sosla tekrar pişirmişsin gibi oldu.

yazın karışık kızartma olarak yapıyorum bu tarifi patlıcan biber kabak ve patates.. çoğunlukla üzerine sarımsaklı yoğurt tercih ediyoruz...
Hiç birşey yoksa hemen kabağı dilimliyorum fırına sürüyorum kızım bayılarak yer...

Şu an kahveyi höpürdeterek yazıyorum çok güzel olmuş eline sağlık...yanında ikram ettiğin lokumlara çok sevindim zira lokumu özellikle bademli lokum çok severim...
Ayrıca seni özledimm

Ay ne güzel bir haber çok sevindim inan....
Kocanı görünce bizi unutmazsın değilmi.
Eğer bizi unutursan muhtemelen kilo veremeyeceksin..İş işten geçipte topiğe dönünce sülün gibi hatunlar olarak bu sefer biz seni hatırlamayacağız...
Ona göre iyi düşün.

ahaha ama öyle olmalıydı..:44: Zor oluyordur gidiş geliş..
Benim de iki çocuğum var evet..14,5 yaşın da kızım..4,5 yaşın da oğlum var..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…