Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kislar, ben sadece burada olmak istiyorum. Cuma yarismalarina artik katilmiyacağim. Tek rakibim, THy pardon clutch

Kislar, ben sadece burada olmak istiyorum. Cuma yarismalarina artik katilmiyacağim. Tek rakibim, THy pardon clutch

Biz neyiz bur da ..Saksı mı.??
Kafasın da bardak kıran smıley..

Afiyet olsun bebeğim...Yüzyüze içmek te nasip olsun inşallah...
Bu şarkıda benden sana....

Ne kadar çok aşka intizar eden
Kimi çok seviliyor kimi yoksun sevgiden

Sen orada ben burada
Bir şey gelmez elimizden
Sen orada ben burada
Ben de özledim ben de

Ben de özledim ben de
Resmin var şu an elimde
Sana koşmak isterim

Derman yok dizlerimde

çok teşekkürler bu saatte uyku kaçırmak için bire bir . eh kahveleri içtik artık sabaha kadar sohbet edebiliriz. sabahta uykuya yatarız. benim misafirler gelir yatakları toplar

Ferdi Tayfur haaa.:)) ''Durdurun dünyayı başım dönüyor'' diye bir şarkı da vardı sanırım kim söylüyordu ki...
Beyzuşş biz küçükken dolmuşlar da bağıra bağıra dönemin parçaları çalınır dı..Sizin orasıda öylemiydi.??

bugün iş pek yoktu daha doğrusu benim canım pek çalışmak istemedi ben de netten Ferhan Şensoy'un Son ders filmini izledim çok ağladım...
aslın da bildik konu,basitte işlenmiş ama üzüldüm yaw..

Film de diyorki Ferhan hoca..''Sonra'' diye birşey yok...''Bugün var, yarın belki olmayacak''...

biz de artık bugün zayıflamalıyız...

Son düzenleme:
Maaşallah anaları gibi marifetli kızlar..

Kenarına bak bezini al;anasına bak kızını al...Boşuna dememişler...
sağol ablacım aslında ben hiçbirşey yaptırmıyorum onlara ama artık zamanı geldi aslında geçti bile:)

nuhan bizi rakip bile görmüyor yenacım esrayla uçup gidiyorlar biz de arkalarından bakacağız artık

çok teşekkürler bu saatte uyku kaçırmak için bire bir . eh kahveleri içtik artık sabaha kadar sohbet edebiliriz. sabahta uykuya yatarız. benim misafirler gelir yatakları toplar

Afiyet olsun canım....

Misafirler gelene kadar kalkarsın korkma...Şifalı kahve bu...Kiloları verince cuma geceleri içelim...

bugün yemek olarak köfte,pilav,terbiyeli şehriye çorba ve salata yapıp işe geldim...
İşte çook kötü bir yemek vardı aç kaldım..
Eve gelince yemedim ama...
Belki sonra bisküvi yerim.. Şaka şaka yemeyeceğim....

Bizim memlekette;ben küççükken dolmuş yoktu bebeğim...

İstanbul'a geldikçe binerdik dolmuşa...Bizim memelekette her yere yürüyerek 15 dak da giderdik o zamanlar...

Şimdi yavaşta olsa gelişiyor..Üniversite açıldı büyümeye başladık.Bence kasaba gibi hali daha güzeldi.....

Bir şey söyleyeyim size...Üniversite için İstanbul'a geldiğimde tek başıma otobüse - dolmuşa binemiyordum.Annem yanımda yok bir taraflarımı ellerler diye..Çapadan Beyazıta yürürdüm.

Bir süre böyle gitti,sonra baktım olmuyor ,yavaş yavaş alıştım....

hayırlı olsun canım

Afiyet olsun canım....

Misafirler gelene kadar kalkarsın korkma...Şifalı kahve bu...Kiloları verince cuma geceleri içelim...

misafirler gelmeye başladı bile minik bir misafir var başımda bekliyor hadi biriniz verin şu bilgi sayarıda birazcıkta ben oynayayım diyor. eşim pc den kalkmıyacağına göe iş bana düştü

bence de eski hali kalaymış daha iyiymiş..
Burda ki dolmuşkar da bir de muavinler olurdu 16-18 yaşların da yarı bellerine kadar sarkarlardı dolmuşun kapısından.:)

Ahahha ellerlerdi ha.. Babannem de derdi ki erkeğin oturup kalktığı yere hemen oturma soğusun sonra otur derdi..
Sıcak sıcak oturunca hamile kalınırdı belki..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…