Kislar, ben sadece burada olmak istiyorum. Cuma yarismalarina artik katilmiyacağim. Tek rakibim, THy pardon clutch
Afiyet olsun bebeğim...Yüzyüze içmek te nasip olsun inşallah...hehehe çok güzeller bayıldım...ben üzerine kısa etek giyeceğim fırfırları gözüksün donun..
yazın karışık kızartma olarak yapıyorum bu tarifi patlıcan biber kabak ve patates.. çoğunlukla üzerine sarımsaklı yoğurt tercih ediyoruz...
Hiç birşey yoksa hemen kabağı dilimliyorum fırına sürüyorum kızım bayılarak yer...
Şu an kahveyi höpürdeterek yazıyorum çok güzel olmuş eline sağlık...yanında ikram ettiğin lokumlara çok sevindim zira lokumu özellikle bademli lokum çok severim...
Ayrıca seni özledimm
Ay ne güzel bir haber çok sevindim inan....
Kocanı görünce bizi unutmazsın değilmi.
Eğer bizi unutursan muhtemelen kilo veremeyeceksin..İş işten geçipte topiğe dönünce sülün gibi hatunlar olarak bu sefer biz seni hatırlamayacağız...
Ona göre iyi düşün.
ahaha ama öyle olmalıydı..:44: Zor oluyordur gidiş geliş..
Benim de iki çocuğum var evet..14,5 yaşın da kızım..4,5 yaşın da oğlum var..
Eki Görüntüle 628224
kızımın yaptığı elmalı toplar
çok teşekkürler bu saatte uyku kaçırmak için bire bir . eh kahveleri içtik artık sabaha kadar sohbet edebiliriz. sabahta uykuya yatarız. benim misafirler gelir yatakları toplarYenacığım,Asucuğum;
Teşekkürler ikinizede.Elleriniz dert görmesin.....
1saat kadar önce bir sürü şey yazdım;hatta size kahve de yaptım bir türlü gönderemedim.Sürekli hata verdi...Sanırım birisi benim canım pc mi kurcalamış.Neyse biraz uğraştım düzeldi şükür...
Tekrar yazayım....Herkesi kutluyorum (kilo vermeyen ve sabit kalanlarda dahil);çünkü biliyorum herkes elinden geleni yapıyor........
SEMİRANCIĞIM;
Hoş geldin tatlım.Çok sevindim dönmene.Ben de karayiplerden yeni döndüm.Sanırım sen de oralardaydın...
Kahveler soğumuş hanımlar yenisini yaptım.Haydi hep beraber afiyet olsun....
Kız eli değdi çok daha lezzetlidir onlar şimdi...
asu kıı benim yerime atıver ağzına bir ik tane, kilo yapmaz onlar merak etme...
Kafam yarildi ya...:44::44:Biz neyiz bur da ..Saksı mı.??
Kafasın da bardak kıran smıley..
Afiyet olsun bebeğim...Yüzyüze içmek te nasip olsun inşallah...
Bu şarkıda benden sana....
Ne kadar çok aşka intizar eden
Kimi çok seviliyor kimi yoksun sevgiden
Sen orada ben burada
Bir şey gelmez elimizden
Sen orada ben burada
Ben de özledim ben de
Ben de özledim ben de
Resmin var şu an elimde
Sana koşmak isterim
Derman yok dizlerimde
sağol ablacım aslında ben hiçbirşey yaptırmıyorum onlara ama artık zamanı geldi aslında geçti bile:)Maaşallah anaları gibi marifetli kızlar..
Kenarına bak bezini al;anasına bak kızını al...Boşuna dememişler...
Kislar, ben sadece burada olmak istiyorum. Cuma yarismalarina artik katilmiyacağim. Tek rakibim, THy pardon clutch
çok teşekkürler bu saatte uyku kaçırmak için bire bir . eh kahveleri içtik artık sabaha kadar sohbet edebiliriz. sabahta uykuya yatarız. benim misafirler gelir yatakları toplar
Kafam yarildi ya...:44::44:
Sizler benim sevgilimsiniz.
Sevgilim: çok sevdigim, naturel güzel insan demek.
Ferdi Tayfur haaa.:)) ''Durdurun dünyayı başım dönüyor'' diye bir şarkı da vardı sanırım kim söylüyordu ki...
Beyzuşş biz küçükken dolmuşlar da bağıra bağıra dönemin parçaları çalınır dı..Sizin orasıda öylemiydi.??
Peki sevişmek ne demek :))
hayırlı olsun canımbennnnnnn geldiiiiiiimmmmmmm Yozgatın Aydıncık ilçesinin merkez bir okuluna atandım kocama 110km uzaklıktayım ama olsuunnn haftasonları da olsa görüşcezzz pazar günü yolcuyuz Urfaya ilişik kesmeye gitcez 15 gün bekleme sürem var ev tutacaz falan yoğun geçecek yani dua edin bolcaaaa canlarııımmm
Afiyet olsun canım....
Misafirler gelene kadar kalkarsın korkma...Şifalı kahve bu...Kiloları verince cuma geceleri içelim...
Bizim memlekette;ben küççükken dolmuş yoktu bebeğim...
İstanbul'a geldikçe binerdik dolmuşa...Bizim memelekette her yere yürüyerek 15 dak da giderdik o zamanlar...
Şimdi yavaşta olsa gelişiyor..Üniversite açıldı büyümeye başladık.Bence kasaba gibi hali daha güzeldi.....
Bir şey söyleyeyim size...Üniversite için İstanbul'a geldiğimde tek başıma otobüse - dolmuşa binemiyordum.Annem yanımda yok bir taraflarımı ellerler diye..Çapadan Beyazıta yürürdüm.
Bir süre böyle gitti,sonra baktım olmuyor ,yavaş yavaş alıştım....
Haydaaaaaaa....Noluyoruz tatlım.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?