Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

eeee neler yaptınız yemek dışın da :)

benim allahtan duz fönlü
yinede tam resimdeki gibi kestirdim çok memnunum bele gelen saçı ki gür aramıyorum. kesimden sonra 750 gr fark etti kilom

ahahha geçen de ben de dedim fazla gelmiştim tartıda kesin saçtandır dedim :))

Uzamış ama saçların..asuyla resminiz de farkediliyor...
Annenle ne çok benziyorsunuz..
Hürmetler annene..

tşk ederim cnm asuyla aramızda yaklaşık 20 kilo var saçlarımı nerden gördün uzadılar evettt anneme de benziyorum evet tşk ederim yenacım iletirim cnm ben yatayım herkese iyi geceler yarın yolculuk var samsuna dönüyorum inş herkesi öptm kısmetse yarın samsundan yazarım

genel de uzun saç toplanır yaa..:) Ondan şeyettim :)

İyi yolculuklar size....

eeee neler yaptınız yemek dışın da :)

ne bilim.insülin direncim cıktı.
spora yazıldım.
işler yoğunlaştı.
yaza haziranda hamiş kalmayı planlıyom.
98 kiloyu buldum,
bebem az az konuşmaya başladı(33 aylık)
mimar olmak dibne kadar bu işi yapmak isitiyom.... ama hem kadın hem mimar olmak(yahut yoğun bir işte çalışmak zorrrrrr)

spor çok iyi bir karar...

Ceco harikalar yaratıyor spor salonun da...

Ben de iyi geceler,iyi uykular diliyorum..
Allah rahatlık versin güzeller...

egedeniiizz nöbet bitmedimi
benim şarjım bitti

Son düzenleme:
egedeniiizz nöbet bitmedimi
benim şarjım bitti

aralarda gelip geçmişi okuyorum.... nerdeeee. daha 2 saat var bitmesine nöbetin... inşallah kazasız belasız atlatırım bu nöbeti de... her nöbet bir stres...kazası, kalp krizi, problemli hastası.... ayyyyy yaşlanınca hasta bakmak çekilmiyo... daha sosyetik bi iş bulmam lazım

Allah kolaylıklar versin

bütün yazdıklarınızı okudum, maşallahınız var ya, oku oku bitmedi
Güzel bir gün olsun insallah hepimiziçin, bende rtık bugün itibariyle diyetteyim,azimliyim..ilk 15 gün hızlı kilo veririm sanıyorum, sonrasıda allah kerim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…