Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

arkadaslarım kaderdaşlarım nasılsınız umarım herkesler iyidir..
ben son gelişimden sonra burayı bosuna isgal ettigimi düşünmeye baslamıstım
hem diyet yoktu öle olunca yazacak yüzüm olmadı ama özledim sizi..

yine Adana ya gittim tatil basında,15gün kaldım ii geldi hafta basında geldim geri.
beni görmediginizden beri iileşme yolunda baya yol aldım.
zaman herseyin ilacı sanki..

kilomda büyük bir degişikli olmadı..300gr eksi 500gr artı yuvarlanıp gidiyorum..
artık sık sık sizlere gelecegim gecen gece biraz gecmiş baktım ne cok yeni arkadas gelmiş...

bende hafıza zayıf artık,bakalım neyapacagım:26::26::26:
hepinizi öptüm

cecoşum ah benm vefalı arkadasım..son sayfada göz gezdirirken gördüm beni anmıssın
bana da malum oldu sanırım:)
spordaki azmin hiç bitmesin seni böle görünce sevindim.

Meryemcim hoşgeldin. küsücez bak artık. tam vaktinde döndün. yaza kadar çok şeyler yapcaz senle :)
sık sık gel, Ebrudan haber alırsan bize de haber ver :) çok özledik sizi.

iyi geceler nuhancım
kızım da en çok senin beğendiğin ebrusunu seviyormuş iletmemi istedi

Sanatçi olacak belli olur canim... gerçekten çok güzel...

Sahgicez donun neli olsun:))) baska don isteyen varmi? egedeniz sende istermisin?
eefem senin donun neli olsun?

evet canim bu haftada izinliydim,
beni haftayada izinli yazarmisin cünkü haftaya sinavda olcam ben münihte,
sonrada döncem araniza :) kacmam merak etme

Kilo alarak gelme...ben testiyi kirmadan dövenlerdenim... hadi basarilar....

meyra sende ayni sekilde... 10 soğra sağlam gel..

Bonus maşallah süper bise o....

bende ayni durum yaptım... insalah 2 gün sonra birisi çikip darilmaz...

evet saçlarini kesitrenler başını kasisin.. :44:

ahahha geçen de ben de dedim fazla gelmiştim tartıda kesin saçtandır dedim :))

Yenacigim varmi 2.5 kilo...

UMUTCUM
SEMİRANCIM

hoşgeldiniz tekrar.....
özlemiştik sizi:)

bu arada NUHAAAAN niye hiç görünmedin bugün:26::26::26:
merak ettim seni.....:26::26::26:

canimcigim,
sabah müsterimlerim geldi. gerçi artik onlara arkadasim diye biliyorum... birlikte kahvalti yaptik... sonrada is yaptik.. gelirken pasta almislar hemde pelitin o abartili anlamsiz pahalı pastalarindan tadina bile bakmadim...
sonra evi sil, yemek yap anca gelebildim...

çok geçmis olsun... kötü olmus insallah çarçabuk iğlesir. Bende kapali ortamda hiç köpek sevmem. Koku oluyor.

clutch üzülme tatlim. bende bugün tremisu yaptim. Hemde geçende kim yapmisti sormustum (unutuyorum ben ya çok özür yaşlilik iste) ..portakal sulu ve partakal kabugu rendeli. Biraz sonra yiyeceğim ve pazar günüde yiyeceğim porsiyonu öyle ayarladim..pazartesi gene basabas oluruz..

Cecosum doncu geldi doncu baci:))))

Son düzenleme:
Selam kizlaaaaaaaaaaar hemen bi meraba diyim dedim

pogaca yaptim puf puf pek güzel olduuuuuuu
icli köftelerimi kizarttim sonracimaaa, dün aksamdan yaptigim,
bide dün aksam sardigim sarmalari pisirdi anacim
sonracima tatli yapiverdim kadayifli muhallebili,
birazdan patates salatasini yapip cay demlicem,
aksama köylülerimiz geliyor misafirler :))))

annem bana dua ede ede bi hal oldu canim annem
busefer cogu isi ben yaptim ondan, pogacayi ve icli köfteyi ve tatliyi tamamen kendim yaptim,
sarmayida birlikte sardik iste

tabiiki abartmicam,

meryemcim hosgeldin canim seni cok özledik

ceco banucum iyi sporlar hayatim

meyracim annenler geliyormus cok sevindim gözün aydin canim gelmislerdir suan

yenacim barisa gecmis olsun, ben köpekleri severim ama yakin cevremde sevmem
bana dokunduklari zaman kiyafetim pislenicek diye sinir oluyorum,
bide gercekten cok agir bir koku yapiyorlar, resmen basagrisi yapiyor
uzak tutmak lazim cocuktan coluktan,
yoksa aslinda severim köpekleride kedileride..

nuhancim merak etme kilo alarak dönmüs olmicam :)))
öptüm herkesiiiiiiiiiiiiii
ha bu arada o dondan bende isterim
ama mavi :)) masmavi olsun hatta lacivert, ben mavi hastasiyim

Son düzenleme:
günaydınn demek için geç oldu geçmiş okudum ama...

Xay
ablacım sınavında başarılar dilerim...

teşekkür ederim canımcım bugünküler fena değildi bide yarını atlatabilsem

Ayşe abla şuan sınavdasın sanırım rabbim zihin açıklığı versin umarım iyi geçiyodur
evet tatlım sınavdaydım bende ne kadar kolay sorular diyordum meğersem topikimin şekerleri yanımdaymış

Malumunuz ben cuma yarişlarindan ayrıldım. Nedeni merak edenlere için açıklıyorum. Şok şok.. az sonra,
Burada gördügüm sobeti, samiyeti, candanliği, tobiği takip etmeyi, kısa geçmişi okumayı, destek olmayı, moral vermeyi, affetmeyi, özür dilemeyi, sevgi göstermeyi, nezaketi, anlayışı, hissedemedim. Bende gicik bi tipip aslında,
Neysem, yarisin en güzel artisi neydi biliyormusunuz? hergün içtigin suyu bile yazma zorunluğun olması... yazarken yoruluyorsan demek ki çok yiyorsun ben bu sayade bu hafta kendi rekorumu kırdım. Eger izin verirseniz, ben cumartesi pazar disinda hergün yazacağim.

Benimle birlikte hergün yazmak isteyenler varmi?
ve kurallar aşağıdaki gibi olabilir mi? Eklemek isteyen, onaylayan onaylamayan, değiştirmek isteyen yazarsa çok menun olurum.

Kaçamak Yarışması
1- Bütün günün sonunda yada ertesi sabah yenilen içilen hersey liste halinde gönderilecek.
2- 3 gün siteye giremeyen 3. günün sonunda 3 günü toplu halde yazabilir. (bazilarimiz hafta sonu buraya hiç uğrayamiyor.)
3- 3 günden fazla mazereti olan varsa izinli sayılabilir.
4- Misafir, nişan, düğün, doğum günü, kutlama vs gibi bütün durumlar -Hastalik Disinda- mazeteret olarak gösterilmez. O hafta hastalanan kişi izinili sayılır.
5- Bütün haftanın bilidiriminin yapılması mecburidir.
6- Yeni gelen kişi yarışmaya iki hafta sonra katılabilir.
7- Kişi yaptigi kaçamağı listesini yazarken kırmızı yazar. (Çünkü herkesin diyet listesi farklı)
8- Cuma günü ben kaçamakları ben sayarım.
• Kaçamak Şikosu (birinci)
• Kaçamak Donbilisi (ikinici)
• Kaçamak Tombulu (üçünücü) biçiminde ben yayinlarım.

9- Yenanin hazirladigi tabloda
birinci olan kaçamak şişkosuna
ikinci olan kaçamak dombilisine
üçünücü olan kaçamak tonbuluna eğlenceli olan, yazarak yapabiliceği bir ceza verir.. (elbete abartmadan ve harakete girmeden)

iyi akşamlar güzeller
yoğun güzel hareketli bir gündü benim için yeğenlerim benim yaa çok seviyorum o tatlıları
akşam menüde balık vardı yarım çipura 1 tane de biber dolması yedim 2kaşık da zeytinyağlı barbunya var birde
tatlı olarak kızımın toplarından 1 tane ve kardeşimin yaptığı sütlü tatlıdan yedim çok mu olmuş ne
ayşecim sınavlar iyi geçmiş darısı yaarınkilere olsun
nuhancım fikrin güzel canım ama ben o kadar düzenli bildiremem kendi adıma öğünlerim pek belirsiz oluyor çünkü
eskiden günlük menülerimizi yazıp yorumlardık eksiklerimizi hatalarımızı birbirimize söylerdik güzel oluyor tabii yeni başlayanlar için şart bile diyebilirim
sporda da belli sürenin altında kalanları çürük yumurta ilan edip rencide ediyorduk:)dilencinin kulakları çınlasın
bonus bebeişin çok şeker Allah analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah

kızımın ebrularına yaptığınız yorumlar için teşekkürler çok hoşuna gitti
esracım ismiyle müsemma gerçekten çok severek ve hevesle yapıyor

yenacım barış ilerlemeden atlatır inşallah bence de kendini suçlama canım her zaman korumak mümkün olmuyor işte
ben de saçım azcık gür olsa kısa kestirirdim ama çok az o yüzden kısa da olursa kel gibi olurum iyice:)

iyi akşamlar canımcım,inşallah asucum sağolasın
beynen ve bedenen bitik haldeyim yarınkilere de çalışmam lazım bilemedim nasıl yapıcam

iyi akşamlar canımcım,inşallah asucum sağolasın
beynen ve bedenen bitik haldeyim yarınkilere de çalışmam lazım bilemedim nasıl yapıcam

tembel öğrenci seni son gün mü çalışılırmış sınava
azcık dinlen bi kahve iç öyle başla canım

meryemcim hoşgeldin canım çok sevindim daha iyi olmana
meyracım gözün aydın canım annenler gelmiş

güzeller merhaba... sabah hastalar az diye topicte gezerken bir hasta akınına uğradım.. 8 de biten mesaiden 9:30 da ayrılabildim... malum eldeki hastalar bitmeden yatacaklar yatmadan, tedaviler bitmeden çıkamıyorum... eve gelip duş alıp yattım hemen... saat2:30 gibi uyandım. akşam için bişeyler hazırlayıp yürüyüşe çıktım eşimle... 1 saat yürüdük..
bu arada bi arkadaşım bizi akşam yemeğine davet etti... oraya gideceğiz..

YENA cım sosyetik iş planlarım var... ama bu modacılık değil.. o işten hiç anlamam..
umarım oğluşun hemen iyileşir.. allerjik problemler 6-7 yaştan sonra azalıyor...yakında kurtulur bu illetten..

nuhancım... donlar süper... bende sol anahtarlı alyım... mümkünse

bu arada umarım portakallı tiramisuyu beğenmişsindir.. bizimkiler çok sevdi ancak bir arkadaşım portakal aromasının baskın olmasından pek hoşlanmadı... kişiye göre değişiyo tebiii..
ben yemek bildirimine pek yetişemiyorum... olduğu kadar artık...

xay; sınavının iyi geçtiğine sevindim... insan oğlu ile sınva girince daha mı stres yapıyor ne???

ay harikasinnnn gercekten osmanli tarzimi olmus ne
ama ben lacivert severimmmmmm
bide uzun göstermis diyo
ellerine saglik bohcaci baciiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…