Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

canım hoşgeldin ben yeniyim sizi tanımıyorum ama arkadaşların sayesinde tanıdım hoşgeldiniz tekrar inşallah bu defa hedefimize ulaşırız hep beraber
Yena, asu,
Sandiginiza koyun.. ikinci olunca çikartir giyersiniz.
Eki Görüntüle 628105 Eki Görüntüle 628106
ya bende istiyorum bunlardan çok süper gözüküyolar
canım gözün aydın hakkında hayırlısı olsun inşallah şimdiden kolay gelsin
Eki Görüntüle 628224
kızımın yaptığı elmalı toplar
maşallah kızına asu ne güzel ya bende bi kızım olsun çok istiyorum valla sırf bunun için 2.çocuğu düşünüyorum gerçi kız olacağıda garanti değil ama hayırlısı
canım gözün aydın annenler geliyomuş ne güzel bi 10 gün keyfini çıkar arada olsada bi ceee de bize canım özletme kendini
anam o nasıl bişey öle 41 kere maşallah ya allah nazarlardan saklasın
herkesi öpüyorum yarın ve daha sonraki gunler görüşmek uzere.....

umutcum senide tanımıyorum ama sende hoşgeldin tekrar umarım bundan sonra herşey daha güzel olur

Son düzenleme:
selamün aleyküm şekerlerim

sınavım saat 2 de sabah beri ders çalışıyorum benim oğlanda giriyor sınava , onun son senesi kalırsa okul uzayacağı için evlilik işide uzar oturmuş plesteyşın da maç ediyor.bende ayy dedim 5 dk topikime bakıyım kalırsam da askere almıcaklar nasılolsa oğlan o durumdayken rahat da bana noluyo
alıntılarımı cevaplıyım da derse döneyim annelikten her halde geniş olamıyoruz ,düşüncede kalıyor

beyzus xay
nabersınızz

taze kaynana masallah ne guzel gıtmısskılocukun..

gidiyor gibi bakalım sonrasında geri gelmesinler de

gözün aydın tatlım çok sevindim hadi Allah kavuştursun az kaldı
Allah kolaylık ve zihin açıklığı versin...
ben de uzmanlık sınavlarına hazırlanacağım, gözümde büyümüyor değil ama kızım için denemeliyim

teşekkür ederim canım.amin inşallah,sanada başarılar

maşallah Allah nazarlardan saklısın,rabbim hayırlı evlat etsin inşallah

ahahha geçen de ben de dedim fazla gelmiştim tartıda kesin saçtandır dedim :))

haklıymışsın

sizinde işiniz kolay değil yaaa, Allah kolaylık versin sana ve tüm doktorlarımıza inşaallah.... AMİN.

canım gözün aydın annenler geliyomuş ne güzel bi 10 gün keyfini çıkar arada olsada bi ceee de bize canım özletme kendini
r

saolasın bitanem:)
tamam gelmeye çalışırım ara ara canım benim...

UMUTCUM
SEMİRANCIM

hoşgeldiniz tekrar.....
özlemiştik sizi:)

bu arada NUHAAAAN niye hiç görünmedin bugün:26::26::26:
merak ettim seni.....:26::26::26:

günaydınn demek için geç oldu geçmiş okudum ama...

geçmiş olsun dilekleriniz için çok saolun kızlar...bugün daha iyi hissetim ilacımı değiştirdim hafif kalmıştı diğeri bu cüsseye

ama pek hareketli değilim henüz...

listeler için ellerinize sağlık dert görmesinler...

dereceye girenleri tebrik ediyorum ve öpüyorum...Özellikle Esram gözümden kaçmıyor aldın başını gittin maşallah dün gece fazla yazmamışsın umarım eşin ve ailesi arasında çok gerginlik olmamıştır sizinde huzurunuz bozuldu seni çok iyi anlıyorum bu sıra bizde aile işleriyle uğraştığımız için...

Katrem takip ediyordum canım eşine biraz daha yakınlaşmana çok sevindim...hayırlı olsun...

Semiran ve Mutlu hoş geldiniz
özlemiştik sizi...bende olduğum yerdeyim üstüne aldım ama yüzsüzmüyüm neyim ayrılamıyorum buralardannn....

Xay
ablacım sınavında başarılar dilerim...

Meyracım annenler geliyormuş gözün aydın...

Son düzenleme:

:))) sosyetik iş deyince aklıma modacılık geliyor :)
MAlum cemiyet mensupları modacıyım,tasarımcıyım deyip çıkıyor ortaya..

bugün annemler gelicek ya; çok heycanlıyım ben:)
çok özledim onları....

Kıyamam sana..Bol bol hasret giderirsiniz..

Nevinciğim,biliyorsun burdan gitmeyip her daim devam etmekte senin gibi olduğumdan, ona yüzsüzlük demeyelim de sadakat diyelim..

Son düzenleme:
Mutlu haftasonları diliyorum arkadaşlar..
Güzel ve sağlıklı iki gün geçirin..

Evin de iki köpeği olan hem de pek temiz olmayan bir tanıdığa gitmiştik oğlum dünden beri fena öksürüyor ve bronşlar tıkandı tıkanıcak
İlacını içirmeye başladım umarım hemen düzelir
Çok hatalıyım,kendime çok kızıyorum,öyle ortamlarda bulunmamamız gerek özellikle kışın.

Son düzenleme:

Meyracım annenler geliyormuş gözün aydın...

teşekkür ederim canım:)

Kıyamam sana..Bol bol hasret giderirsiniz..

inşaallah:) saolasın

geçmiş olsun canım yaaa, inşaallah biran önce düzelir barış.....

bence; bi insan ne kadar temiz olursa olsun, bi evde bi köpek temiz bırakmaz ne evi ne de ev halkını.
ben evde köpeğe karşıyım.
ayyy eşim iş yerindeki köpeğini geçen yaz bahçeye getirmişti, bahçeyi mahvetti....
cinside pitbul olunca zaten, kalınca bi asmamız vardı; asmayı çiğneyip sökmüş.....
yani bahçede bile köpek pis oluyo....
neyse...
ama kedi öyle değil
kedi bulunduğu yeri bile bazen temizleyen bi hayvandır:)

bende arkadaş listemi temizledim
31kişi uçtu, geriye 60kişi kaldı
iyi oldu ama....
hazır elim değmişken albümleride temizledim

o işin şakası canım..sadakat diyelim bence de...

geçmiş olsun hemen etkilendi yavrun tabiki..suçlama kendini Yenacım kötü düşünme inşallah hasta olmaz...

Ayşe abla şuan sınavdasın sanırım rabbim zihin açıklığı versin umarım iyi geçiyodur

Yenam geçmiş olsun Barışa inşallah bişey olmaz biran önce iyileşir rabbim sağlık sıhhat versin inşallah

ben de denemeliyim en kısa zamanda, patlıcanla olan herşeye bayılırım :) yemek nasıl olacak yazar mısın bize ?

canım patlıcanı yedim öğle yemeğinde. tadı güzel. tam kızartma gibi olmamış ama bence zeytinyağlısı yerine tercih edilebilir. patlıcanları kalın doğramazsan daha rahat pişer bir de. benim fırında sorun var sanırım, zor piştiler kuşbaşı boyutunda olmalarına rağmen.

Eki Görüntüle 628224

of ne güzel olmuştur şimdi bunlar. ama bu haksızlık, hep diyet hep diyet.

kabakları julyen doğrayıp fırınlayınca ben de çok seviyorum. kabağı bi o halde, bir de mücverde yiyebiliyorum. patatesi de genelde fırınlanmış seviyorum. şimdi patlıcanı da böyle yapıcam artık. bir biber kalıyor karışık kızartmada. onun referansını da senden aldım ya ben de karışık koyabilirim demek ki bunları.

Kislar, ben sadece burada olmak istiyorum. Cuma yarismalarina artik katilmiyacağim. Tek rakibim, THy pardon clutch

ben bu sabah artı çıktım nuhancım ya, akşam yemeği de yememiştim oysaki. ama tam gaz devam, yetişecem sana hüleynnnnn

canım sağol. eşim gece konuşmuş, kendilerini savunup durmuşlar. alttan almışlar falan. ama ben mesafe koymakta kararlıyım. benim onlara yaptığımı kardeşleri, evlatları yapmamıştır. ama her şart ve koşulda adım gelin. o yüzden kendimi üzmeye, hırpalamaya hiç niyetim yok. eline sağlık derlerse afiyet olsun derim. onun dışında artık muhattabım onlar değil, eşim. çok teşekkür ederim yine de uyarın için. haklısın da. ama ben böyle yapmak istiyorum bu ara. onlar için üzgünüm.

kendini yorma hemen Deryacım az iyisin diye :) dikkat et.

Çok güzelmiş maşallah Allah sağlıklı hayırlı ömürler versin.

bu arada NUHAAAAN niye hiç görünmedin bugün:26::26::26:
merak ettim seni.....:26::26::26:

beni merak etmedin mi Meyracım :26: (ne fesaaaatım :))

annenler geliyormuş, gözün aydın canım :)

Canım benim çok sağol :) bu ara Aynur, toksin ve Umut izinli olduğundan dünkü listenin en hafifleri Nuhan ve bendik. ben de çok seviniyorum. sen de iyileş de gel peşimizden kuzum. biraz sarılsan çok iyi hissedeceksin sonuçlarını gördükçe.

eşim dün akşam konuşmuş. sonuçtan tatmin olmamış ama hissettiklerini söyledi en azından. ben de artık umursamıyorum. çünkü onların bu yaptıklarından sonra benim pozisyonumdaki birçok kadının eşini boşamaya kalkacağını biliyorum. umursamamak en iyisi. onlar kendileri debelenip dursun o çukurda.

sen de umursama canım, siz eşinle iyi olun yeter. hayat malesef çok acımasız. başkaları için kendimize zarar verdiğimizle kalıyoruz. umarım sizin sorunlar da bir an önce çözülür. benimkiler 3-4 güne gidecek ama sizinkiler hep senle

canım geçmiş olsun Barış'a. inşallah bir an önce toparlar ilerlemeden. kendini üzmemeye çalış. olacağın önüne geçemiyorsun.

canım onların evlatları ne deseler unutulur ama biz geliniz ya ufak bir yorum yapsak hemen sözü edilir. mesafe koymak en iyisi...sen azcık daha sabret evet bizimkiler hep yakınlar ama eşimin kafası kızarsa taşınırız bile uzağa...hakkımızda hayırlısı olsun Allah kimseye muhtaç etmesin...

çok haklısın canım. o yüzden hiç karışmıyorum. zaten böyle yapa yapa çocuklarını kendileri soğutuyor.
inşallah düzelir canım sizinkiler de. sen çok iyisin. inşallah onlar da buna layık olurlar. haklısın, kimseye muhtaç etmesin Allah.

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Anam hele şükür bitirebildim geçmişi maşallah bir gün giremedim çoşmuşsunuz
RAbbim ağzınızın tadını daim etsin inşallahhhhh....Aminnnnnn

Benim dün çaya misafir var işim bitince gelirim demiştim ama saat 15:00de eşimin halasınıda çaya davet etmek için aradığımda öğrendim ki meğer yemeğe geliyorlarmış
Hadi hemen börek ve pay haricinde kendimi mutfağa atıp çorba, baharatlı tavuk ve pilav yaptım birde iki çeşit biri yoğurtlu olmak üzere salata yaptım Eşimin halasıda sağ olsun biraz kurufasulye yollamış yemek yetiştiremem fazla diye
Şükür artık senelerin tecrübesiyle iki saatte masayı donatabildim
Geçe geç saate kadar oturduk tabi onlar gidene kadar fark etmedim ama ev boşalınca ayak bileklerimin yorgunluktan ağrıdığını anladım Sonrada eşim hadi film seyredelim diyince uğrayamadım sizlere tabi aklım buradaydı

Ne güzel kaçaklarda ufak ufak yuvaya dönmeye başlamış artılarlada olsa Bir tek İlbatum ve Merry kaldı dönmeyenler arasında İNşallah onlarda fazla kilo almadan yuvaya dönerler

Neyse kızlar hesapta sizle spora gitmeden sohbet ederim diyordum ama geçmiş baya vaktimi aldı gidip hazırlanayım da kendimi hemen sokağa atayım Bu ay sırf fitnessle ne kadar sonuç alacağıma bir bakacağım umarım daha güzel sonuç alırım çünkü hocanında tahmini yüzmede fazla yorulduğumdan kaslar istediğimiz gibi çoğalmadı zaten yeterince kas yapınca metabolizmada ona göre düzgün çalışıyormuş

Ben kendi adıma o cezayı kabul ediyorum Kesinlikle bana bu cezayı verebilirsiniz belki o korkuyla artı cıkmam

Bence gayet güzel ve sağlıklı bir beslenme düzeni Aslında bende çoğu zaman öyle beslenmeye çalışıyorum ama bu ara gelen giden çok olunca sapıttım eccük neyse Allahın izniyle pazartesiden itibaren hatta yarından itibaren eski düzenime dönüyorum okullar da açılınca iyice rahatlarım kızlar gece yatmak bilmiyor sabah kalkmak bilmiyor ufaklık zaten biz olmadan uyumuyor

HAFTANIN 1.si ___________ - 1,8 kg. ___________ xay

HAFTANIN 2.si ___________ - 1,6 kg. _________ nuhan :81:

HAFTANIN 3.sü __________ - 1,4 kg. ___________ flizz :122:

Harikasınız kızlarrrrrrrrrrrrrrr
Darısı benimde başıma
İnşallah hep böyle eksilerde bildirimler yaparız topikçe...Aminnnnnnnn

Yenacığım bu arada ellerine sağlık

Asucuğum seninde spor listesinin alıntısını yapmıştım hesapta ama uçtu
Spor yapan arkadaşlarıda tebrik ediyorum inşallah her hafta daha fazla oluruz ve daim olur
Seninde ellerine ve emeğine sağlık
İkinizde hakkınızı helal edin

İZmir Yüksek Teknoloji Enstitüsündeyim Yenacım.doğru hatırlıyorsun kızım var :) 14. ayında miniğim
eşim bana patiskam derdi, nickim ordan esinlenmedir, teşekkür ederim bu arada.

Oyyyy Allah analı babalı büyütsün pastiska junioru
Bu arada hoşgeldin demişmiydim
İnşallah çok güzel kilolar verip kuzucuklarımızla çok daha güzel zamanlar geçireceğiz

selam kızlar... bende aranıza girebilir miyim, kabul edermisiniz ki?

Sende aramıza hoşgeldin

Canım inşallah başaracağız hepimiz
Bu arada sen gizli şekere baktırdınmı hiç :44: Belki o yüzden bukadar çok tatlı çekiyordur canın

Anammmmmmmmm Şükür kavuşturana
Merak etme burada hepbirlikte yine veririz o kiloları Yeterki bir daha karayiplere gitme sende

Yena, asu,
Sandiginiza koyun.. ikinci olunca çikartir giyersiniz.
Eki Görüntüle 628105 Eki Görüntüle 628106

Benki paçalı don sevmem ama inan böyle bulsam anında alır giyerim
Çok güzel olmuş yaa ellerine sağlık

Hadi gözün aydın :122: İnan senin adına çok sevindim sonuçta gidilmeyecek bir mesafe değil umarım herşey gönlünce olur güzelim

Eki Görüntüle 628224

Hamarat hatunun hamarat kızı
Çok güzel görünüyor gerçekten üstelikte hafif

Ben o mucizeye kurban olurummmmmmmm
İyiki silememişsin yoksa bu dünya güzelini ben görememiş olucaktım
RAbbim kaderinide yüzü kadar aydınlık olarak nasip eder inşallah..........Aminnnnnnnnnnn

Bende bu akşam ayıklayacağım
Şimdi vaktim kalmadı dediğin gibi bir sürü gelip giden ama arkadaş listesinde kalıpta bir çeee bile demeyenler var ayıklayayım bende

spor çok iyi bir karar...

Ceco harikalar yaratıyor spor salonun da...

Ağzın bal yesinde ama kilo ver emi
İnşallah hepimiz harikalar yaratıp yaza çok güzel kilolar vermiş oluruz
Bu lafın üzerine ben bugün full enerjiyle sporumu yaparım artık iyiki varsınızzzzzzz kızlar yaaaaaaaaa

Çok geçmiş olsun oğluna yenacığım
Umarım sadece alerjiktir de bir iki güne kadar geçer
Tekrar geçmiş olsun

Hadi kızlar ben hazırlanıp kaçayım
Sporumu yapıp akşam dönerim yuvaya

Size hoş sohbetler ve hayırlı geceler güzeller

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…