- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
herkesi öpüyorum yarın ve daha sonraki gunler görüşmek uzere.....
canım hoşgeldin ben yeniyim sizi tanımıyorum ama arkadaşların sayesinde tanıdım hoşgeldiniz tekrar inşallah bu defa hedefimize ulaşırız hep beraberasumanımmmmmmmerhaba herkese beni tanıyan tanımayan herkese slm nasılsınız kızlar ben iyiyim eskiler bilir iyiydim değil mi sağlığım iyi çok şükür ama verdiğim bütün kiloları geri aldım bir kaçı dışında :)))
ya bende istiyorum bunlardan çok süper gözüküyolarYena, asu,
Sandiginiza koyun.. ikinci olunca çikartir giyersiniz.
Eki Görüntüle 628105 Eki Görüntüle 628106
canım gözün aydın hakkında hayırlısı olsun inşallah şimdiden kolay gelsinbennnnnnn geldiiiiiiimmmmmmm Yozgatın Aydıncık ilçesinin merkez bir okuluna atandım kocama 110km uzaklıktayım ama olsuunnn haftasonları da olsa görüşcezzz pazar günü yolcuyuz Urfaya ilişik kesmeye gitcez 15 gün bekleme sürem var ev tutacaz falan yoğun geçecek yani dua edin bolcaaaa canlarııımmm
maşallah kızına asu ne güzel ya bende bi kızım olsun çok istiyorum valla sırf bunun için 2.çocuğu düşünüyorum gerçi kız olacağıda garanti değil ama hayırlısıEki Görüntüle 628224
kızımın yaptığı elmalı toplar
canım gözün aydın annenler geliyomuş ne güzel bi 10 gün keyfini çıkar arada olsada bi ceee de bize canım özletme kendiniherkeslere selam....
pek güzel bi sohbetiniz var kkya girdiğimden beri:) maşaallah....
nedensiz yere benim 2-3saattir hiç keyfim yok....
oyüzden sohbete iştirak edemedim kusura bakmayın istesemde.....
yarın annemler gelicek inşaallah akşama, ona seviniyorum bende.....
10gün kadar kalıcaklar işte.
annemler varken nete hiç giremeyebilirim haberiniz olsun canlarım.
birde; bizim net dün akşam arızalandı, taa ki bu akşama kadar yoktu o yüzden net, bugün akşam yapıldı işte.
herkesleri öpüyorum tek tek, sizleri çok seviyorum, iyiki varsınız....
ben çıkayım artık, yarın baya telaşım olucak, bi gidip yatıyım belki keyfim o zaman yerine gelir....
herkese iyi geceler.....
gözünaydın tatlım:)
tebrikler kızlar
ASUMANZEYNEPcim ellerine, yüreğine sağlık. çok teşekkürler tüm emeklerin için canım......
tebrikler kızlar
YENAcım ellerine, yüreğine sağlık. çok teşekkürler tüm emeklerin için canımcım.......
canımcım; ogün tvde doktordan duydum; öğlen vakti uyunan 1saatlik uyku 2saatlik gece uykusuna karşılık geliyormuş.
bilgine:)bilmiyosan tabiki
benimde çok hoşuma gitti nicki nedense:)
birde; benim çocukken patiskadan takım pijamam vardı çocuk desenli:)
çok severdim onu....
hayırlı olsun tatlım tayinin....
anam o nasıl bişey öle 41 kere maşallah ya allah nazarlardan saklasın
İşte mucizem
herkesi öpüyorum yarın ve daha sonraki gunler görüşmek uzere.....
beyzus xay
nabersınızz
taze kaynana masallah ne guzel gıtmısskılocukun..
bennnnnnn geldiiiiiiimmmmmmm Yozgatın Aydıncık ilçesinin merkez bir okuluna atandım kocama 110km uzaklıktayım ama olsuunnn haftasonları da olsa görüşcezzz pazar günü yolcuyuz Urfaya ilişik kesmeye gitcez 15 gün bekleme sürem var ev tutacaz falan yoğun geçecek yani dua edin bolcaaaa canlarııımmm
Allah kolaylık ve zihin açıklığı versin...
ben de uzmanlık sınavlarına hazırlanacağım, gözümde büyümüyor değil ama kızım için denemeliyim
İşte mucizem
ahahha geçen de ben de dedim fazla gelmiştim tartıda kesin saçtandır dedim :))
aralarda gelip geçmişi okuyorum.... nerdeeee. daha 2 saat var bitmesine nöbetin... inşallah kazasız belasız atlatırım bu nöbeti de... her nöbet bir stres...kazası, kalp krizi, problemli hastası.... ayyyyy yaşlanınca hasta bakmak çekilmiyo... daha sosyetik bi iş bulmam lazım
canım gözün aydın annenler geliyomuş ne güzel bi 10 gün keyfini çıkar arada olsada bi ceee de bize canım özletme kendini
r
aralarda gelip geçmişi okuyorum.... nerdeeee. daha 2 saat var bitmesine nöbetin... inşallah kazasız belasız atlatırım bu nöbeti de... her nöbet bir stres...kazası, kalp krizi, problemli hastası.... ayyyyy yaşlanınca hasta bakmak çekilmiyo... daha sosyetik bi iş bulmam lazım
bugün annemler gelicek ya; çok heycanlıyım ben:)
çok özledim onları....
günaydınn demek için geç oldu geçmiş okudum ama...
geçmiş olsun dilekleriniz için çok saolun kızlar...bugün daha iyi hissetim ilacımı değiştirdim hafif kalmıştı diğeri bu cüsseye
ama pek hareketli değilim henüz...
listeler için ellerinize sağlık dert görmesinler...
dereceye girenleri tebrik ediyorum ve öpüyorum...Özellikle Esram gözümden kaçmıyor aldın başını gittin maşallahdün gece fazla yazmamışsın umarım eşin ve ailesi arasında çok gerginlik olmamıştır sizinde huzurunuz bozuldu seni çok iyi anlıyorum bu sıra bizde aile işleriyle uğraştığımız için...
Katrem takip ediyordum canım eşine biraz daha yakınlaşmana çok sevindim...hayırlı olsun...
Semiran ve Mutlu hoş geldiniz
özlemiştik sizi...bende olduğum yerdeyim üstüne aldım ama yüzsüzmüyüm neyim ayrılamıyorum buralardannn....
Xay ablacım sınavında başarılar dilerim...
Meyracım annenler geliyormuş gözün aydın...
Kıyamam sana..Bol bol hasret giderirsiniz..
Mutlu haftasonları diliyorum arkadaşlar..
Güzel ve sağlıklı iki gün geçirin..
Evin de iki köpeği olan hem de pek temiz olmayan bir tanıdığa gitmiştik oğlum dünden beri fena öksürüyor ve bronşlar tıkandı tıkanıcak
İlacını içirmeye başladım umarım hemen düzelir
Çok hatalıyım,kendime çok kızıyorum,öyle ortamlarda bulunmamamız gerek özellikle kışın.
o işin şakası canım..sadakat diyelim bence de...:))) sosyetik iş deyince aklıma modacılık geliyor :)
MAlum cemiyet mensupları modacıyım,tasarımcıyım deyip çıkıyor ortaya..
Kıyamam sana..Bol bol hasret giderirsiniz..
Nevinciğim,biliyorsun burdan gitmeyip her daim devam etmekte senin gibi olduğumdan, ona yüzsüzlük demeyelim de sadakat diyelim..
Evin de iki köpeği olan hem de pek temiz olmayan bir tanıdığa gitmiştik oğlum dünden beri fena öksürüyor ve bronşlar tıkandı tıkanıcak
Çok hatalıyım,kendime çok kızıyorum,öyle ortamlarda bulunmamamız gerek özellikle kışın.
Ayşe abla şuan sınavdasın sanırım rabbim zihin açıklığı versin umarım iyi geçiyodurselamün aleyküm şekerlerim
sınavım saat 2 de sabah beri ders çalışıyorum benim oğlanda giriyor sınava , onun son senesi kalırsa okul uzayacağı için evlilik işide uzar oturmuş plesteyşın da maç ediyor.bende ayy dedim 5 dk topikime bakıyım kalırsam da askere almıcaklar nasılolsaoğlan o durumdayken rahat da bana noluyo
alıntılarımı cevaplıyım da derse döneyim annelikten her halde geniş olamıyoruz ,düşüncede kalıyor
gidiyor gibi bakalım sonrasında geri gelmesinler de
gözün aydın tatlım çok sevindim hadi Allah kavuştursun az kaldı
teşekkür ederim canım.amin inşallah,sanada başarılar
maşallahAllah nazarlardan saklısın,rabbim hayırlı evlat etsin inşallah
ben de denemeliyim en kısa zamanda, patlıcanla olan herşeye bayılırım :) yemek nasıl olacak yazar mısın bize ?
Eki Görüntüle 628224
yazın karışık kızartma olarak yapıyorum bu tarifi patlıcan biber kabak ve patates.. çoğunlukla üzerine sarımsaklı yoğurt tercih ediyoruz...
Hiç birşey yoksa hemen kabağı dilimliyorum fırına sürüyorum kızım bayılarak yer...
Kislar, ben sadece burada olmak istiyorum. Cuma yarismalarina artik katilmiyacağim. Tek rakibim, THy pardon clutch
Esra tatlim sen tamamen haklisin ama ne bileyim ya böyle yazinca sen icime sinmedi sanki benim, bence siz büyüklük yapin, kirginliginizi dile getirin ama yüz cevirmeyin. ne kadar kötü olurlarsa olsunlar, onlar evinizde misafir ve esinin dünyada olmasina sebep olan kisiler. ben böyle düsünüyorum ama tabiki sizsiniz yasayan.icinize sinen seyi yapin.
ben öyle yorgunum ki zibaricam hemen.iyi geceler kizlar.öptüm hepinizi sapur supur :)))
İşte mucizem
bu arada NUHAAAAN niye hiç görünmedin bugün:26::26::26:
merak ettim seni.....:26::26::26:
günaydınn demek için geç oldu geçmiş okudum ama...
geçmiş olsun dilekleriniz için çok saolun kızlar...bugün daha iyi hissetim ilacımı değiştirdim hafif kalmıştı diğeri bu cüsseye
ama pek hareketli değilim henüz...
listeler için ellerinize sağlık dert görmesinler...
dereceye girenleri tebrik ediyorum ve öpüyorum...Özellikle Esram gözümden kaçmıyor aldın başını gittin maşallahdün gece fazla yazmamışsın umarım eşin ve ailesi arasında çok gerginlik olmamıştır sizinde huzurunuz bozuldu seni çok iyi anlıyorum bu sıra bizde aile işleriyle uğraştığımız için...
Katrem takip ediyordum canım eşine biraz daha yakınlaşmana çok sevindim...hayırlı olsun...
Semiran ve Mutlu hoş geldiniz
özlemiştik sizi...bende olduğum yerdeyim üstüne aldım ama yüzsüzmüyüm neyim ayrılamıyorum buralardannn....
Xay ablacım sınavında başarılar dilerim...
canım patlıcanı yedim öğle yemeğinde. tadı güzel. tam kızartma gibi olmamış ama bence zeytinyağlısı yerine tercih edilebilir. patlıcanları kalın doğramazsan daha rahat pişer bir de. benim fırında sorun var sanırım, zor piştiler kuşbaşı boyutunda olmalarına rağmen.
of ne güzel olmuştur şimdi bunlar. ama bu haksızlık, hep diyet hep diyet.
kabakları julyen doğrayıp fırınlayınca ben de çok seviyorum. kabağı bi o halde, bir de mücverde yiyebiliyorum. patatesi de genelde fırınlanmış seviyorum. şimdi patlıcanı da böyle yapıcam artık. bir biber kalıyor karışık kızartmada. onun referansını da senden aldım ya ben de karışık koyabilirim demek ki bunları.
ben bu sabah artı çıktım nuhancım ya, akşam yemeği de yememiştim oysaki. ama tam gaz devam, yetişecem sana hüleynnnnn
canım sağol. eşim gece konuşmuş, kendilerini savunup durmuşlar. alttan almışlar falan. ama ben mesafe koymakta kararlıyım. benim onlara yaptığımı kardeşleri, evlatları yapmamıştır. ama her şart ve koşulda adım gelin. o yüzden kendimi üzmeye, hırpalamaya hiç niyetim yok. eline sağlık derlerse afiyet olsun derim. onun dışında artık muhattabım onlar değil, eşim. çok teşekkür ederim yine de uyarın için. haklısın da. ama ben böyle yapmak istiyorum bu ara. onlar için üzgünüm.
kendini yorma hemen Deryacım az iyisin diye :) dikkat et.
Çok güzelmiş maşallahAllah sağlıklı hayırlı ömürler versin.
beni merak etmedin mi Meyracım :26: (ne fesaaaatım :))
annenler geliyormuş, gözün aydın canım :)
Canım benim çok sağol :) bu ara Aynur, toksin ve Umut izinli olduğundan dünkü listenin en hafifleri Nuhan ve bendik. ben de çok seviniyorum. sen de iyileş de gel peşimizden kuzum. biraz sarılsan çok iyi hissedeceksin sonuçlarını gördükçe.
eşim dün akşam konuşmuş. sonuçtan tatmin olmamış ama hissettiklerini söyledi en azından. ben de artık umursamıyorum. çünkü onların bu yaptıklarından sonra benim pozisyonumdaki birçok kadının eşini boşamaya kalkacağını biliyorum. umursamamak en iyisi. onlar kendileri debelenip dursun o çukurda.
sen de umursama canım, siz eşinle iyi olun yeter. hayat malesef çok acımasız. başkaları için kendimize zarar verdiğimizle kalıyoruz. umarım sizin sorunlar da bir an önce çözülür. benimkiler 3-4 güne gidecek ama sizinkiler hep senle
canım geçmiş olsun Barış'a. inşallah bir an önce toparlar ilerlemeden. kendini üzmemeye çalış. olacağın önüne geçemiyorsun.
canım onların evlatları ne deseler unutulur ama biz geliniz ya ufak bir yorum yapsak hemen sözü edilir. mesafe koymak en iyisi...sen azcık daha sabret evet bizimkiler hep yakınlar ama eşimin kafası kızarsa taşınırız bile uzağa...hakkımızda hayırlısı olsun Allah kimseye muhtaç etmesin...
nursenacigim, anladik bu hafta böyle geçti.. nedenleri var. anliyoruz seni. sen kilo veremedim diye üzelme... ama varya haftaya 100gr a bile ben raziyim... Mutlaka vermesin.
Topik ardasalarim simdi size soruyorum? Nursena cezayi hak ettimi? Hata bu hafta + kilodan olanlarin hepsine ortak cezaya nersiniz?
ceza olarak ne verelim...
Bnim ceza önerim şu, hergün mutlaka milimetrik olarak ne yediklerini yazsinlar... bende kendime görev yaptim... bildirimleri sayip yayinlacağım. eksik bildirim yapan olursa,
Topige, 20 kez "Ben tombik ve sevimliyim diye kendimi kandiriyorum.Aslinda sağlıksız bir şişkoyum" yazsın.
ne deresiniz?
eğer haddimi asiyorsam özür dilerim yukarida yazidiklarimi yok sayin...
tabi ki :) bi iki ay önce diyetisyene gitmiştim, pek istikrarlı uygulamadım ama. onun yolundan gidiyorum şimdilik. sabah iki dilim ekmekle kahvaltı yapıyorum,peynir,5 zeytin vs şeklinde. ya da bir kepekli peynirli tost oluyor.
öğlen çalıştığım için ya sebze yemeği, yoğurt, bir dilim ekmek şeklinde oluyor ya da ızgara ve salata.
akşam da evde sebze ya da ızgara et şeklinde öğlen ne yediysem diğerinden tüketmeye çalışarak bol salatalı bi yemek yiyorum. aralarda süt-yoğurt ve akşam yemeğinden sonra da meyve yiyorum. emzirdiğim için daha katı bişey yapmaya çekiniyorum açıkçası. bir süre böyle vermeye calışacağım, tıkandığı yerde de diyetisyene gdeceğim yeniden. bi de ufaklıktan ve yarattığı uykusuzluktan fırsat buldukça evdeki koşu bandıyla yürüyüş yapmaya çalışıyorum canım, nasıl sence?
ben de denemeliyim en kısa zamanda, patlıcanla olan herşeye bayılırım :) yemek nasıl olacak yazar mısın bize ?
HAFTANIN 1.si ___________ - 1,8 kg. ___________ xay
HAFTANIN 2.si ___________ - 1,6 kg. _________ nuhan:81:
HAFTANIN 3.sü __________ - 1,4 kg. ___________ flizz:122:
İZmir Yüksek Teknoloji Enstitüsündeyim Yenacım.doğru hatırlıyorsun kızım var :) 14. ayında miniğim
eşim bana patiskam derdi, nickim ordan esinlenmedir, teşekkür ederim bu arada.
selam kızlar... bende aranıza girebilir miyim, kabul edermisiniz ki?
kilolarım aldı başını gidiyo ama ben agopun kazı gibi öğütmeye devam ediyorum
canım o kadar tatlı istiyoki ( sakın bana tarçınlı ballı süt demeyin)pekmez bidonuna ağzımı dayasam kanmam gibime geliyo
mutlunun kolumu yiyesim var dediğini hatırladım benimki de o hesap
buranın bana baya bi faydası dokunmuştu İNŞAALLAH tekrardan başarıcam başarıcaz hepbirlikte
asumanımmmmmmmerhaba herkese beni tanıyan tanımayan herkese slm nasılsınız kızlar ben iyiyim eskiler bilir iyiydim değil mi sağlığım iyi çok şükür ama verdiğim bütün kiloları geri aldım bir kaçı dışında :)))
Yena, asu,
Sandiginiza koyun.. ikinci olunca çikartir giyersiniz.
Eki Görüntüle 628105 Eki Görüntüle 628106
bennnnnnn geldiiiiiiimmmmmmm Yozgatın Aydıncık ilçesinin merkez bir okuluna atandım kocama 110km uzaklıktayım ama olsuunnn haftasonları da olsa görüşcezzz pazar günü yolcuyuz Urfaya ilişik kesmeye gitcez 15 gün bekleme sürem var ev tutacaz falan yoğun geçecek yani dua edin bolcaaaa canlarııımmm
Eki Görüntüle 628224
İşte mucizem
Esra'dan sonra ben de arkadaş listemi gözden geçirdim..
hiiç tanımadıklarım,yazışmadıklarım var temizledim onları..
sonuçta albüm de fotoğraflar var...
Esracığım teşekkürler fikrine sağlık..
spor çok iyi bir karar...
Ceco harikalar yaratıyor spor salonun da...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?