cecoo, napmışsın sen? şimdi tablonu görünce farkettim. gitmiş tüm kilolar. tüm samimi duygularımla tebrik ediyorum canım. bir kilocuk kalmış sadece hedefe. ama sanırım bundan sonra hedef biraz daha aşağı düşer =)
asu kesinlikle katılıyorum sana bence çocuksuz arkadaşlar biran önce çalışmalra başlayın kocayı kandırmak kolay siz dah iyi bilirsiniz yeni evlilerİrmik ihalesi bana kaldı
Kim yapmıştı şu irmik helvasını bütün topik şişecek
Kızlar çocuk işini ertelemeyin yılar geçmeden doğurun bak sonra asu dediydi dersiniz
Herkes başlasın bebiş çalışmalarına derhal
ay sen çok yaşa hemi aynur ne güldüm valla eşinin tepkisine merak etme en kısa zamanda oda bebek isticektir gerçi sende şuanda istemiyosun sanırım neyse hakkında hayırlısı kuzumküçük yerin avantajı Asuşumm , alo sütçü diyoruz akşamdan sabaha sütümüz kapımızdaahemde çooook ucuza alıyoz sütü , 5kg 6 tl
kocacımda köyde örtmencilik yapıyo , o da yumurtamızı falan alıp geliyor , değmeyin keyfimizeee
cücüüşüüm tek başına düşünmekle olmuyo , ortak düşünmemiz lazımm
hehehe aramızda geçen muhabbeti duysan gülmekten çatlardınn
ben (internetten bu erken adeti araştırırken bulduğum bilgileri herifime aktarırken ) : aşkım hamilelik için en uygun günler adetin 10. 12. 14. günleri arasıymış
eşim : parmaklarıyla hesap yaparak , nasıl yani şimdi biz 1 hafta boyunca hergün ..... yok arttıııkkkkk :44::44::44::44:
ben yerlere atmıştım en son kendimiii
Ya kızlar banu ablanın dediği gibi akşam akşam gülmekten çatladım valla siz beni güldürdünüz Allahta sizi güldürsün inşallah
senin kv geliyorrrrrrr demeeekkkacaba neden :44::44:
Eki Görüntüle 636943
komutan yaaaanında kural disiplin kaçmıyor hatundan
bizde özlüyoruz bebeeeğiim. hayırlı bir zamanda bir bebişiniz olur inşallah artık hergün müüü gün aşırı mı bilemennn
umutttt geçmiş olsun
selam kızlar,
evi temizleyip öyle bir geleyim dedim. başım çok ağrıyor nedense. vücudumda bu regl yüzünden kan kalmıyor hastaneye gidip kan nakli isticem o derece artıkın.
Derya kuzum geçmiş olsun inşallah önemli bişey yoktur yarına daha iyi hissedersin kendiniöyle pat diye düsünce biraz islerimi halledip geleyim dedim gene. benimde 35 yasinda bir tanidik girmisti menopoza ama tam emin olmamakla birlikte belli sebepleri var galiba erke menopozun, hani yani saglikli bir kadin öyle pat diye erken menopoza giriyormu bilmiyorum yani, bilmiyorum ben neden böyle agri cekiyorum, belki üsüttüm kendimi, belki mikrop kaptim ama doktora gitmeye kesin karar verdim , randevuda aldim yarin ögleden sonraya. bakalim, isitamiyorum ayaklarimida hic, isinsaydim belki biraz hafiflerdi agrim.
hakkinizda hayirlisi olsun insallah (amin) Rabbin izniyle bebeklere kavusun (amin)
sagol kuzum, gidiyorum yarina randevu aldim. öyle böyle bir agri degil bu sefer ki :S
canim benim benim ilk kez bu derece agri oluyor, normalindede biraz agrim olurdu ama ilac almaya bile gerek duymazdim, simdi diger tableti almak icin 4 saati zor bekliyorum o derece yani. cikar yarina neyim oldugu, gidicem bakalim. sende türkiyeye gidiyormussun :) cok sevindim senin icin, biz bu sene gidemiyoruz izine. gönlünce bir tatil gecirirsin insallah , icine sindire sindire (amin) kardesin ne yapiyor ? yok mu daha yegenden haber`?
bu arada ben gecmisin hepsini okuyamadim henüz, bu yüzden hastasi olanlara acil sifalar diliyorum. yeni gelen arkadaslara yada aramiza geri dönen arkadaslarada hosgeldiniz diyorum, gidip uzanicam biraz, hepinizi öpüyorum .
sevdiceğin anıyodur kuzum telefonu kapadım dedinya seni merak ediyodur belkikızlaaaarr nörüyonuzzz
benim hala başım agrıyor anlamadım gitti. :44: kulaklarım çınlamaya başladı bide. noluyor bana yahuu
Dabi dabibu ilk hedefimdi zaten sonraki hedefimde 89 olur herhalde hani hep 10 kilo 10 kilo inerim diye düşünüyorum çünkü çok büyük ara olduğumda motivasyonum düşer diye korkuyorum
Umarım yaza kadar 80i görürümson hedefim 65 ama o 1 sene sonra da olsa olur
esracım o konunun üstünden çok geçmiş ama bende bişe yazmasam çatlarım..ilk kızıma 96 kilo ile hamile kaldım 103 kilo ile doğuma gittim...çokta düzgün beslendiğim söylenemez...emzirme süresinde metabolizma 7/24 çalıştığı için çok acıkıp sık yememe rağmen 91 kiloya kadar indim....tabi tatlıdan vazgeçemeyincee kızımda sütten kesilincee 107 ye kadar çıktım...ikinci kızıma 106 kilo ile hamile kaldım ve gayet düzgün beslenerek 97 kiloya indim herkes şok oldu millet hamileyken kilo alır sen zayıflıyon diye...103 kilo ile doğum yaptım...emzirme süresince bikaç kilo verdim ama sonra tekrar 106 yı gördüm o ara kızım sütü bıraktı ve hemen diyete başladım beş ay oldu 105 ile başladığım maratonda şuan 92 deyim inş 70 leri görücem....çok uzattım yaww ama her bünye farklı kimisi emzirirken kilo alıyo....bence hiç korkma sen gayet güzel besleniyosun zaten hamileykende böyle devam edersen nasılsa hamileyim deyip kendini salmassan hiç bişeycik olmaz...zaten diyet esnasında bol yeşillik yemeye alıştık emzirme sürecindede bol yeşillik yersen hem bol sütün olur hemde kilo almassın...ayrıcaa fazla kilocuklarındanda kurtulursunnn....
ay artık susayım ne çok konuştumm....
allaah simdide herkes lokma canımız çekti derse :18::18::18::18::18::18::18:
canıımm geçmiş olsunöyle pat diye düsünce biraz islerimi halledip geleyim dedim gene. benimde 35 yasinda bir tanidik girmisti menopoza ama tam emin olmamakla birlikte belli sebepleri var galiba erke menopozun, hani yani saglikli bir kadin öyle pat diye erken menopoza giriyormu bilmiyorum yani, bilmiyorum ben neden böyle agri cekiyorum, belki üsüttüm kendimi, belki mikrop kaptim ama doktora gitmeye kesin karar verdim , randevuda aldim yarin ögleden sonraya. bakalim, isitamiyorum ayaklarimida hic, isinsaydim belki biraz hafiflerdi agrim.
hakkinizda hayirlisi olsun insallah (amin) Rabbin izniyle bebeklere kavusun (amin)
sagol kuzum, gidiyorum yarina randevu aldim. öyle böyle bir agri degil bu sefer ki :S
canim benim benim ilk kez bu derece agri oluyor, normalindede biraz agrim olurdu ama ilac almaya bile gerek duymazdim, simdi diger tableti almak icin 4 saati zor bekliyorum o derece yani. cikar yarina neyim oldugu, gidicem bakalim. sende türkiyeye gidiyormussun :) cok sevindim senin icin, biz bu sene gidemiyoruz izine. gönlünce bir tatil gecirirsin insallah , icine sindire sindire (amin) kardesin ne yapiyor ? yok mu daha yegenden haber`?
bu arada ben gecmisin hepsini okuyamadim henüz, bu yüzden hastasi olanlara acil sifalar diliyorum. yeni gelen arkadaslara yada aramiza geri dönen arkadaslarada hosgeldiniz diyorum, gidip uzanicam biraz, hepinizi öpüyorum .
kulaklarım çınlıyoorr yarim anıyoorrkızlaaaarr nörüyonuzzz
benim hala başım agrıyor anlamadım gitti. :44: kulaklarım çınlamaya başladı bide. noluyor bana yahuu
bu azimle o da olur elbet.
Tesekkur ederim ceco cum hem cvb icin hem hatirladigin icin:)) kapmaz olur mu 89.5 lari girdum ben yasimdi 94 lerdeyim ama dedigim gibi motivasyon sifir bu aralar cnm da cok sıkkın birde kilo olunca iice bunalim takiliyorum yani
cecom... kaynana geliyormuş... gözün adın mı desem artıkkkk.... allah sabır versinmi desem.... sen seç...:44::44::44:
ay inşallahhxaycigim bu menuve tempo ile sende bana yaklasacaksın gibi geliyor...
ne ettiysen herife seni anıyodurkızlaaaarr nörüyonuzzz
menün güzel olmuş canımSabah,
1 bardak süt... içinde bir çay kasiği organik bal vardı...
ara
Sekersiz turk kahvesi
Öğlen
2ad. yumurtayi omlet gibi pisirdim içine light beyaz peynir ve maydanoz doğradım katladım.
nukkan tarçınlı kek dikkat çekerim dukkan değil nukkan benzerleri eminim vardır ama bu sefer kendi tarizimi yarattım..
1 finsan sekersiz çay
ara
2 fincan yesil cay
Aksam
azicik tavuk (yiyemedim 3 lokma aldım biraktım) ögggg geldi gerçekten balık alacaktım firsatimda olmadı...
Bir kase yogurt
Bir kase lor içine, kirimizi ve yesil biber doğradım üzerinde limon sıktım.
2 fincan sekersiz cay
3 litre su...
Tarçin'nin 60gr mama hakkı var... yedi bitirdi.. saat 7den buyana ağıt yakıyor. Bakalım sabahi nasil yapacağız.
ay inşallahh
ne ettiysen herife seni anıyodur
menün güzel olmuş canımşu organik balı merak ettim bizim bal mı acaba diye
tarçınımmm kıyamam sana benn oy oy oy
benkurban bayraminda orduya gitmistim. Orada bizi yaylaya götürdüler..Oradan almıstım. Yasli tonton bir amcanın kendi imatı süper bir bal... çok dogal ya... bana göre süper organik
sizin bal ne?
Ayşe ben de merak ettim sizin balı
Bal konusu hassas ne alacağımı bilemiyorum neyse ki AOÇvar ona güveniyorum yine
Nuhancım şu Ayça Kaya'nın listesini uygulamayı düşünüyorum inşallah başarırım canım
iyi akşamlar...
sabah gelip uyudum...15:30 gibi uyandım. biraz dışarda gezip açoldım.. eve gelip yemek yaptım yedik veee burdayımmm..
geçmişi okudum.. ama net sürekli beni attığımdan beğenemedim, alıntı yapamadım...
hatırladıklarımı yazayımm..daficim kendini yorma kadın al demişsin.. valla yıllarca iki kadın çalıştı evimde.. biri çocuk bakıyordu.. biri haftada iki gün temizliğe geliyordu...o zamanlar haftada 6 gün gündüz çalışıyordum.. ama ne evim istediğim gibi oluyordu, ne çocuklar...vaktim olsun her işi kendim yapacağım demiştim... şimdi evim daha küçük, çocuklarım büyük.. herşeyi kendim yapmaya çalışıyorum.. içim böyle rahat ediyor..
clutch, bebek için hayat şartlarını düşünme... evde isen yap büyüt... kardeşime de öyle demiştim... dinlemedi... çalışırken çocuk büyütmek daha zor... kndin bakarsın hem..
umutcum sana, eşine çok geçmiş olsun.. allah can sağlığı versin..
nuhan kutlarım.. 80 i görmüşsün... kıskandım.. gaza geldim... dünkü 2 büyük kaçamak ile, bu günkü 1 küçük kaçamaktan dolayı pişman oldum
özkacım ben yıllardır yoğurdumu kendim yaparım... haftada yaklaşık 15 kilo süt alırım.içeriz, tatlı yaparız.. ama en çok da yoğurt.. bu gün bide prebiyotik yoğurt denemesi yaptım... şimdi örtünün altında uyuyor.. yarın anlatırım nasıl olduğunu...market yoğurdunu çocuklarım da hiç sevmez.. hatta arkadaşlarımın yoğurt yemeyen çocukları benim yoğurdumu sever..
chickpeas en önemlisi 14. gün eğer adetin düzenli ise.... yani 28 günde bir adet görüyorsan... her güne gerek yok... 14 güne dikkat et yeter...
cecom... kaynana geliyormuş... gözün adın mı desem artıkkkk.... allah sabır versinmi desem.... sen seç...:44::44::44:
ayrıca clutch, asu, yolcu, YENA ve diğer tüm topicdaşlarım...irmik helvasını aklınıza düşürdüğüm için çok özür... komşulara dağıttım ama sizlere ulaşamadım... birer kaçamağınız benden olurdu...
nuhan da organik balı görünce organikci ve organik bal üreticisi olarak kayıtsız kalamadım
ama burada söylemem ne bilim etik gelmedi
:) cumaya 79lu bise bekliyorum.. çok mersi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?