Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

cecoo, napmışsın sen? şimdi tablonu görünce farkettim. gitmiş tüm kilolar. tüm samimi duygularımla tebrik ediyorum canım. bir kilocuk kalmış sadece hedefe. ama sanırım bundan sonra hedef biraz daha aşağı düşer =)

Dabi dabi bu ilk hedefimdi zaten sonraki hedefimde 89 olur herhalde hani hep 10 kilo 10 kilo inerim diye düşünüyorum çünkü çok büyük ara olduğumda motivasyonum düşer diye korkuyorum
Umarım yaza kadar 80i görürüm son hedefim 65 ama o 1 sene sonra da olsa olur

asu kesinlikle katılıyorum sana bence çocuksuz arkadaşlar biran önce çalışmalra başlayın kocayı kandırmak kolay siz dah iyi bilirsiniz yeni evliler
ay sen çok yaşa hemi aynur ne güldüm valla eşinin tepkisine merak etme en kısa zamanda oda bebek isticektir gerçi sende şuanda istemiyosun sanırım neyse hakkında hayırlısı kuzum
Ya kızlar banu ablanın dediği gibi akşam akşam gülmekten çatladım valla siz beni güldürdünüz Allahta sizi güldürsün inşallah
Derya kuzum geçmiş olsun inşallah önemli bişey yoktur yarına daha iyi hissedersin kendini
kızlaaaarr nörüyonuzzz

benim hala başım agrıyor anlamadım gitti. :44: kulaklarım çınlamaya başladı bide. noluyor bana yahuu
sevdiceğin anıyodur kuzum telefonu kapadım dedinya seni merak ediyodur belki

benim kuzu kucağımda geçmiş okudum bi görseniz ekrana bakıp bakıp gülüyo bide anni anni diyip duruyo şimdide sehbanın tepesine çıkmış tv izliyo neyse bende kaçıyımda bi sakatlık çıkmadan neyse herkese iyi akşamlar iyi geceler diliyorum hepiciğinizi seviyorum ve öpüyorum kızlar

bu azimle o da olur elbet.

Geçen bir sefer onuda denedim bir cd koydum bitene kadar inmeyeceğim dedim 45 dk sürdü tabi ben pert

Ay zayıflamamak için herşeye bir bahenem var şu ara eşimin iş değişikliği konusu gündemde evde çok gerildim ondan yiyorum

Bebeğimi emziremedim doğru düzgün çocuğa her mama verişte aklıma kayınvalidem geliyo sinir olup yiyorum

Ailemden uzak yaşıyorum özlüyorum ve yiyorum

Eşim yemeyi çok seviyo onunla yiyorum

Bu azimsizliği nasıl alt edebilirim? Sizler motivasyon için bişiyler yaptınız mı?

Tesekkur ederim ceco cum hem cvb icin hem hatirladigin icin:)) kapmaz olur mu 89.5 lari girdum ben ya simdi 94 lerdeyim ama dedigim gibi motivasyon sifir bu aralar cnm da cok sıkkın birde kilo olunca iice bunalim takiliyorum yani

canım sen çok iyi gidiyorsun o zaman, genç kızlığına döneceksin biraz daha kilo verince maşallah sayenizde içim rahatladı, düzgün beslenir aldığımız kiloya razı oluruz artık.

allaah simdide herkes lokma canımız çekti derse :18::18::18::18::18::18::18:

çektiiiiii

sporumu yaptım geldim. yorulmuşum, geçen perşembe gitmiştik en son. hepiniz iyisinizdir inşallah kızlar. eşim yemeğini yesin dizi neyin izleriz artık.

canıımm geçmiş olsun

kızlaaaarr nörüyonuzzz

benim hala başım agrıyor anlamadım gitti. :44: kulaklarım çınlamaya başladı bide. noluyor bana yahuu
kulaklarım çınlıyoorr yarim anıyoorr

bu azimle o da olur elbet.

İnşallah canım inşallah hepimiz yaza kadar baya bir eksilere inmiş oluruz
Ben şu 3lü hanelerden de bir kurtulsam temelli olarak belki o zaman dahada motivasyonum artar diye düşünüyorum

Tesekkur ederim ceco cum hem cvb icin hem hatirladigin icin:)) kapmaz olur mu 89.5 lari girdum ben ya simdi 94 lerdeyim ama dedigim gibi motivasyon sifir bu aralar cnm da cok sıkkın birde kilo olunca iice bunalim takiliyorum yani

Canım ne olursa olsun pes etmek yok
Bak sen hatırlarsın ben yeri geldi aylarca hiç veremedim hatta aksine o kadar dikkat etmeme rağmen üzerine bile aldığım bir dönem ama şükür sonunda bünyede inat etmekten vazgeçti birde ben diyet modunda değilim sadece sağlıklı besleniyorum ve bana zarar verecek şeylerden mümkün olduğunca uzak duruyorum
Tek avantajım işte Spor salonuna başlamış olmam yoksa emin ol ben totoşumu zor kaldırırdım
Hoca bugün evde yapmam için sıkılaştırıcı hareketlerde gösterdi spora gelmediğin diğer günlerde bunları mutlaka evde yap dedi inşallah sıkılaşmada başlar artık iyice

iyi akşamlar...
sabah gelip uyudum...15:30 gibi uyandım. biraz dışarda gezip açoldım.. eve gelip yemek yaptım yedik veee burdayımmm..

geçmişi okudum.. ama net sürekli beni attığımdan beğenemedim, alıntı yapamadım...
hatırladıklarımı yazayımm..daficim kendini yorma kadın al demişsin.. valla yıllarca iki kadın çalıştı evimde.. biri çocuk bakıyordu.. biri haftada iki gün temizliğe geliyordu...o zamanlar haftada 6 gün gündüz çalışıyordum.. ama ne evim istediğim gibi oluyordu, ne çocuklar...vaktim olsun her işi kendim yapacağım demiştim... şimdi evim daha küçük, çocuklarım büyük.. herşeyi kendim yapmaya çalışıyorum.. içim böyle rahat ediyor..

clutch, bebek için hayat şartlarını düşünme... evde isen yap büyüt... kardeşime de öyle demiştim... dinlemedi... çalışırken çocuk büyütmek daha zor... kndin bakarsın hem..

umutcum sana, eşine çok geçmiş olsun.. allah can sağlığı versin..

nuhan kutlarım.. 80 i görmüşsün... kıskandım.. gaza geldim... dünkü 2 büyük kaçamak ile, bu günkü 1 küçük kaçamaktan dolayı pişman oldum

özkacım ben yıllardır yoğurdumu kendim yaparım... haftada yaklaşık 15 kilo süt alırım.içeriz, tatlı yaparız.. ama en çok da yoğurt.. bu gün bide prebiyotik yoğurt denemesi yaptım... şimdi örtünün altında uyuyor.. yarın anlatırım nasıl olduğunu... market yoğurdunu çocuklarım da hiç sevmez.. hatta arkadaşlarımın yoğurt yemeyen çocukları benim yoğurdumu sever..

chickpeas en önemlisi 14. gün eğer adetin düzenli ise.... yani 28 günde bir adet görüyorsan... her güne gerek yok... 14 güne dikkat et yeter...

cecom... kaynana geliyormuş... gözün adın mı desem artıkkkk.... allah sabır versinmi desem.... sen seç...:44::44::44:

ayrıca clutch, asu, yolcu, YENA ve diğer tüm topicdaşlarım...irmik helvasını aklınıza düşürdüğüm için çok özür... komşulara dağıttım ama sizlere ulaşamadım... birer kaçamağınız benden olurdu...

cecom... kaynana geliyormuş... gözün adın mı desem artıkkkk.... allah sabır versinmi desem.... sen seç...:44::44::44:

Valla pek gözüm aydınlık bir durumda yok sabırlık durumda yok SAbah eşim belki 7de havaalanından alıp bize getirecekmiş kahvaltıya büyük ihtimal Ben elimden gelen saygıyı gösteririm sonuçta eşimin hatırı var. He ilk günden kaşınacağını sanmıyorum ama eşimde biliyor artık eskisi gibi her lafıda yutmam
Öğlende annesine gidermi bilmem ama büyük ihtimal eşim der ona bir gün dinlen öyle gidersin ananneye diye. Akşamda eşimin halaları falan olucak ya bende çaya hani annemde olsun diye düşünebilir. Valla artık varmı yokmu ben kendimi germiyorum o konuda sonuçta o istedi böyle olmamızı. Eskiden Anneciğim anneciğim diye geberiyordum bana laf soktuğu halde hatta rahmetli KPde hep derdi kendi evlatlarına sizden böyle babacığım kelimesini hiç duymadım diye hatta sırf ben diyorum diye onlarda babacığım demeye başlamışlardı da KP gidin ordan senelerdir demediniz bu saatten sonra demesenizde olur diyordu
He sonradan her türlü kazığınıda yedim ama olsun

xaycigim bu menuve tempo ile sende bana yaklasacaksın gibi geliyor...
ay inşallahh

kızlaaaarr nörüyonuzzz

ne ettiysen herife seni anıyodur

menün güzel olmuş canım şu organik balı merak ettim bizim bal mı acaba diye
tarçınımmm kıyamam sana benn oy oy oy

Kızlarrrrrrrrrr ya biliyorum daha erken ama bana ufaktan müsaade

Eşim uzun zamandır tavla oynamadık diyip duruyor
Şunun bir ifaadesini alayımda rahatlasın
Çok pis erkek tavlası oynarım ama yenileceksemde çok pis çamura yatarım ( çoook çoook nadir oluyor oda zaten )
Genelde her türlü dikkatini dağıtıyorum ki yanlış oynasın

Neyse sizlere hoş sohbetler ve hayırlı gecelerrrrrrrrrrrr

Kocaman öpüyorum hepinizi

P.S. : Olurda oyun erken biter eşimde yatalım demezse kesin damlarım yine
Olmadı yarın sabah topiki ben açarım silip süpürme işini bana bırakın siz zahmet etmeyin nasılsa kakılmışa döndüm yine iki gündür

ay inşallahh

ne ettiysen herife seni anıyodur

menün güzel olmuş canım şu organik balı merak ettim bizim bal mı acaba diye
tarçınımmm kıyamam sana benn oy oy oy

benkurban bayraminda orduya gitmistim. Orada bizi yaylaya götürdüler..Oradan almıstım. Yasli tonton bir amcanın kendi imatı süper bir bal... çok dogal ya... bana göre süper organik
sizin bal ne?

Ayşe ben de merak ettim sizin balı
Bal konusu hassas ne alacağımı bilemiyorum neyse ki AOÇvar ona güveniyorum yine
Nuhancım şu Ayça Kaya'nın listesini uygulamayı düşünüyorum inşallah başarırım canım

benkurban bayraminda orduya gitmistim. Orada bizi yaylaya götürdüler..Oradan almıstım. Yasli tonton bir amcanın kendi imatı süper bir bal... çok dogal ya... bana göre süper organik
sizin bal ne?

nuhan da organik balı görünce organikci ve organik bal üreticisi olarak kayıtsız kalamadım
ama burada söylemem ne bilim etik gelmedi

:) cumaya 79lu bise bekliyorum.. çok mersi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…