ya kız gıcık bu herif lafı atıyor ortaya ben böyle kendi kendime konuşuyorum bide sinirleniyorum diye gülüyor hoşuna gidiyor sadistin. kapadım telefonu arasın arasın dellensin akşama kadar konusmasında benle aklı basıan gelsin
bisküvili çikolata tarifine bak ya leblebi kadar badem kadar
Deryacım lafa tam ortasından dalıyorum ama yakın bir arkadaşım 30 yaşında ve erken menapoz yaşıyor. bebeği olmuyor. regli 4 haftada değil 3 haftada bir oluyormuş. yani erken menapoz yaşa falan bakmıyor. nuhancığımı uyaran bendim, sana da yazmıştım demin aynısını. sorun buysa bile çözüm getirilebilir en azından çocuk olana kadar. her ihtimali değerlendirmekte fayda var aslında.
:) çok tesekürederim... ben zaten pazarlik yaptım... dedim ki bak çocugum falan olmazsa bosanmam, evlat falanda edinmem birtane daha kedi aliriz. Razimisin dedim...Bide kötü bir şey yaptim, espirik eğlence ayağına kağida yaz imzala sonra cayarsin falan dedim. oda yazip imzaladi..sakliyorum çayarsa çikartıp göstererim sadece baska ne yapabilirim ki.... hayirlisi bakalım...
Canım gidiliyor bende senin anlattığın şikaywler vardı gittim yumurtlama ile ilgili sorun vardı bende ihmal etme git hemen
ay resime güldüm mehtap yaaaaaaaaaaaaaaaaa
banucum bencede kv kesin kalir sizde 1-2 gün ona göre sende simdiden kendini sakinlestirme metotlarina basla :))))
Allah sabirlarin en büyügünü versin valla, insallah sorunsuz atlatirsiniz ne diyelimmmm
Umutcummm esine cok cok gecmis olsun, ay valla insanin ödü kopar, allah korumus,
arabanin hasarinida umarim öderler
önemli olan can sagligi
Deryacim canim karnin agriyormus, benim reglde hep karnim agiyor, hatta yeni bitti reglm ve gecen hafta resmen 1 hafta boyunca agridi mübarek
yani nebilim anormal bi durum oldugunu sanmiyorum ama icin rahatlicaksa doktorunu ara bi görün istersen
gecmis olsun canim sicak tut kendini
bu arada reglken bende hic isinamam
Kız sen sürekli ev mi temizliyon titiz hatun.
ben yakın zamana kadar hazır yoğurt kullanan biriydim..özelllikle bim dost yoğurt ama uzmanları dinledikçe uzun süre bozulmadan kalan ürünlerin sağlığa zararlı olduğunu öğrendim dost yoğurtta bunlardan biri aylarca dursun dolapta hiç bozulmuyor...Kızlar dün gene yogurtlarla ilgili bir haber okudum. Markette satılan yoğurtların güvensiz olduğunu biliyordum da kendim de ispatlamış oldum. Geçenlerde yoğurt almıştım. Biraz yedik sonra ben kendim yogurt yaptıgım için kaldı,yaklaşık 10 gün durdu dolapta. Tadına bakayım dedim ekşimemiş. Nasıl oluyor da ekşimiyor bu yoğurtlar. Doğal olsa zaten ekşir. Mesela bi kere de organik yogurt aldım o ekşidi. Doktorlar da kesinlikle kendi yogurdunuzu kendiniz yapın diyor. Ben bazen annemden istiyorum süt, zonguldaktan otobüse veriyor ben burdan alıyorum,onla yaptığım yogurt nasıl güzel oluyor. Burda süt bulamıyorum ama eski oturduğumuz siteye gelen bir sütçü var, eski komşum kendine alırken bana da alıyor, ben ondan alıyorum. Dün akşam da 3 kilo kadar mayaladım, sabah açtım nasıl güzel tutmuş hiç su yok üstünde. Yarına kadar açmıyacağım için(2 gün bekletince daha güzel oluyo) şimdilik market yogurdu yiyorum. Sizler güvenli buluyomusunuz market yoğurdunu?
Anammmm sen çok yaşa emi Mehtap
Ay bugün çok güldüm hayırdır inşallahyoksa harbi rüyamdaki gibi gelince KVyle kapışcağızmı ne
Emin ol birini öldür ceza yemiyeceksin günahıda yazılmayacak dense kV kesinlikle beni öldürür
Bazen çok dellendiğimde eşime bende diyordum valla öbür tarafta hesabı olmasa bu taraftada ceza yemesem tek ananın öldürürdüm diyeeşim bile gülüyor sonuçta biliyor karıncayı bile incitemem bilerek dikkat et anam seni öldürmesin diyor
Bu arada sanada çok geçmiş olsun
Umarım çabucak geçer başının ağrısı
öyle pat diye düsünce biraz islerimi halledip geleyim dedim gene. benimde 35 yasinda bir tanidik girmisti menopoza ama tam emin olmamakla birlikte belli sebepleri var galiba erke menopozun, hani yani saglikli bir kadin öyle pat diye erken menopoza giriyormu bilmiyorum yani, bilmiyorum ben neden böyle agri cekiyorum, belki üsüttüm kendimi, belki mikrop kaptim ama doktora gitmeye kesin karar verdim , randevuda aldim yarin ögleden sonraya. bakalim, isitamiyorum ayaklarimida hic, isinsaydim belki biraz hafiflerdi agrim. .
canim benim benim ilk kez bu derece agri oluyor, normalindede biraz agrim olurdu ama ilac almaya bile gerek duymazdim, simdi diger tableti almak icin 4 saati zor bekliyorum o derece yani. cikar yarina neyim oldugu, gidicem bakalim. sende türkiyeye gidiyormussun :) cok sevindim senin icin, biz bu sene gidemiyoruz izine. gönlünce bir tatil gecirirsin insallah , icine sindire sindire (amin) kardesin ne yapiyor ? yok mu daha yegenden haber`?
bu arada ben gecmisin hepsini okuyamadim henüz, bu yüzden hastasi olanlara acil sifalar diliyorum. yeni gelen arkadaslara yada aramiza geri dönen arkadaslarada hosgeldiniz diyorum, gidip uzanicam biraz, hepinizi öpüyorum .
Eminecim Türkiyeye geliyormuşsun, ben orayı kaçırmışım. hoşgelişler olaaa
ben bir nutella gördüm sanki o resimde eneeeeeeeeeeeeeemmmm
kiz inanki minnacik yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
dur bulayimda ekliyimda görünnnnnnnnnn
bosver kudursun arasin dursun, öyle oldummu kiymet biliyolar ancak, aferim dogru yoldasin
http://www.lebensmittel.de/productpics//w_400/h_400/51608792.jpg
ahanda bu ama gercekten minicik badem kadar
Çok yoruldummm
Uzun aradan sonra leslie yaptım bugün. Yaparken de aynanın karşısında kendimi izledim. Salmışım çayıra mevlam kayıra o derece. Bacaklar lömbür lömbür. 3 mil yaptım ama 3. milde aşırı yoruldum. Elime de 1'er kiloluk ağırlıklar aldım. Geçen yaz leslie yaptğımda bu kadar yorulmuyodum. Bu hantallıgı atmam lazım üzerimden. Yazın güzel kıyafetler giymek istiyorum ama ben
Bugün ben de uzuun bir aradan sonra leslie'ye başladım , normalde 5 mil+3 mil yapardım bana mısın demezdi bugün 1. mili bitirdim 15 dk kadar sürüyo, tamam yeter dedim kapattım :)) çok hamlanmışım yahu hiç bana yakışmadı. Buraya girmediğimden beri farkettiğim kadarıyla kaçamak yapanların listesi de yapılıyor, yok ben hiç söylemim o zaman kaçamaklarımı, değil haftanın yılın birincisi olurum o kadar iddialıyımkilo almaktan korktukça elim abur cubura gidiyor, bana dur diyin
ben yakın zamana kadar hazır yoğurt kullanan biriydim..özelllikle bim dost yoğurt ama uzmanları dinledikçe uzun süre bozulmadan kalan ürünlerin sağlığa zararlı olduğunu öğrendim dost yoğurtta bunlardan biri aylarca dursun dolapta hiç bozulmuyor...( çalıştığım için açık süt alma imkanım da yok şimdi bime günlük süt gelmeye başlamış günlük sütten mayalıyorum harika oluyor tavsiye ederim...
Günlük sütten de olur diyo uzmanlar. Yani taze süt yoksa napıcazki başka. Maya olarak hangi yoğurdu kullanıyosunuz. Ben bi kez hazır yogurt kullandım ama lastik gibi oldu. Organik yogurttan bi kere alıp onu kullanmak daha mantıklı galiba. Hani ilk seferde onla yapıp zaten sonra yapılan yogurt maya olarak kullanılır
offffff ki ne offfffff...yaaa..
patronumuz yarın ziyarete gideceği müşterisi için çikolata almaya gitmişti bizede meyveli çikolatalı pasta almış...((( servisi yaptım ben sadece içinden iki dilim muz yedim... (((((
ve bir kere daha herşeyi yiyipte kilo almayanları kıskandım...içimden neler geçtiği yazmayayım siz tahmin edersiniz
Bizim işyerinde her hafta nerdeyse birinin doğumgünü olurdu. Ben diyetisyene gittiğim için ağzıma bile sürmezdim, miller sürekli söyleniyodu, aa özlem senin bu diyet ne zaman bitecek bilmemne. Boşver yeme, o pastanın içinde kanser yapan şeker var öyle düşünBen kanser olmayacammm de içinden
Koca Kafalar Şişko 26 Nisan 2008 - YouTube
Şişkoyum ben şişkoooo, bir nevi dobişkoo
Benden size gelsinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?