Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kiz inanki minnacik yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
dur bulayimda ekliyimda görünnnnnnnnnn

bosver kudursun arasin dursun, öyle oldummu kiymet biliyolar ancak, aferim dogru yoldasin

http://www.lebensmittel.de/productpics//w_400/h_400/51608792.jpg

ahanda bu ama gercekten minicik badem kadar

Kızlar ben kaçtım

Gidip spor için hazırlanayım eşim götürcek beni birazdan benzinden tasarruf yapayım ay başına kadar
Akşama kadar Allaha emanet olun
Size hoş sohbetler ve iyi günlerrrrrrrrrrrrrrr

öyle pat diye düsünce biraz islerimi halledip geleyim dedim gene. benimde 35 yasinda bir tanidik girmisti menopoza ama tam emin olmamakla birlikte belli sebepleri var galiba erke menopozun, hani yani saglikli bir kadin öyle pat diye erken menopoza giriyormu bilmiyorum yani, bilmiyorum ben neden böyle agri cekiyorum, belki üsüttüm kendimi, belki mikrop kaptim ama doktora gitmeye kesin karar verdim , randevuda aldim yarin ögleden sonraya. bakalim, isitamiyorum ayaklarimida hic, isinsaydim belki biraz hafiflerdi agrim.

hakkinizda hayirlisi olsun insallah (amin) Rabbin izniyle bebeklere kavusun (amin)

Canım gidiliyor bende senin anlattığın şikaywler vardı gittim yumurtlama ile ilgili sorun vardı bende ihmal etme git hemen

sagol kuzum, gidiyorum yarina randevu aldim. öyle böyle bir agri degil bu sefer ki :S

canim benim benim ilk kez bu derece agri oluyor, normalindede biraz agrim olurdu ama ilac almaya bile gerek duymazdim, simdi diger tableti almak icin 4 saati zor bekliyorum o derece yani. cikar yarina neyim oldugu, gidicem bakalim. sende türkiyeye gidiyormussun :) cok sevindim senin icin, biz bu sene gidemiyoruz izine. gönlünce bir tatil gecirirsin insallah , icine sindire sindire (amin) kardesin ne yapiyor ? yok mu daha yegenden haber`?

bu arada ben gecmisin hepsini okuyamadim henüz, bu yüzden hastasi olanlara acil sifalar diliyorum. yeni gelen arkadaslara yada aramiza geri dönen arkadaslarada hosgeldiniz diyorum, gidip uzanicam biraz, hepinizi öpüyorum .

Kız sen sürekli ev mi temizliyon titiz hatun.

misafirler yeni gitti ya artık bu böyle devam eder 1 ay boyunca, iki günde bir. kendimi durdurmıyorum. takıntı...

Mehtap resimdeki kaynanatör (terminatörden evrilmiş) çok komik ya. sayko :)

Eminecim Türkiyeye geliyormuşsun, ben orayı kaçırmışım. hoşgelişler olaaa

ben yakın zamana kadar hazır yoğurt kullanan biriydim..özelllikle bim dost yoğurt ama uzmanları dinledikçe uzun süre bozulmadan kalan ürünlerin sağlığa zararlı olduğunu öğrendim dost yoğurtta bunlardan biri aylarca dursun dolapta hiç bozulmuyor...( çalıştığım için açık süt alma imkanım da yok şimdi bime günlük süt gelmeye başlamış günlük sütten mayalıyorum harika oluyor tavsiye ederim...

geçmiş olsun canım. gitmek gerek kesinlikle. zaten doktor her ihtimali değerlendirecektir. biz bir şey olmaz diye erteliyoruz ama gitmek gerekiyor en ufak değişiklikte. arkadaşım için herhangi bir sebep yok, aileden kaynaklanan bir öykü yok. evleneli 1 yıl oldu, çocuklar olmuyor korunmamalarına rağmen. neden araştırırken çıkmış ortaya. belirtilerden biri sıklaşan menstrual periyotlar. her kadına olmuyordur tabi. ama hiçbirimizin o yüzdelik kısımda olmama garantimiz de yok.

üşütmüşsündür belki canım. ben de çok üşürüm o dönemlerde. ama vücudun olağan tepkisi benimki. umarım yarına kadar daha iyi hissedersin.

anladim canim okadar cok agriyorsa anormal derecede yani tabiikide doktora git bi görün bakalim, insallah bi sorun cikmaz, gecmis olsun canim
evet yaza insallah gitcem ama sadece 3 hafta iznim var :) annemler 5-6 hafta kalirlar
onlar arabayla gidiyor, ben ucakla gidip döncem
bakalim insallah güzel bir tatil olur
sende üzülme seneye gidersiniz, bizde eskiden 2-3 senede bi gidebiliyorduk
son senelerde ise hep biseyler ciktigi icin hersene gittik :)

Eminecim Türkiyeye geliyormuşsun, ben orayı kaçırmışım. hoşgelişler olaaa

sagol canim insallah agustosta :)

Bugün ben de uzuun bir aradan sonra leslie'ye başladım , normalde 5 mil+3 mil yapardım bana mısın demezdi bugün 1. mili bitirdim 15 dk kadar sürüyo, tamam yeter dedim kapattım :)) çok hamlanmışım yahu hiç bana yakışmadı. Buraya girmediğimden beri farkettiğim kadarıyla kaçamak yapanların listesi de yapılıyor, yok ben hiç söylemim o zaman kaçamaklarımı, değil haftanın yılın birincisi olurum o kadar iddialıyım kilo almaktan korktukça elim abur cubura gidiyor, bana dur diyin

5 mil üzerine 3mil mi. Kız ne yapıyodun sen. Ben bi kere 5 mil yaptım yamuldum. Maşallah ne kondüsyon varmış sende

Günlük sütten de olur diyo uzmanlar. Yani taze süt yoksa napıcazki başka. Maya olarak hangi yoğurdu kullanıyosunuz. Ben bi kez hazır yogurt kullandım ama lastik gibi oldu. Organik yogurttan bi kere alıp onu kullanmak daha mantıklı galiba. Hani ilk seferde onla yapıp zaten sonra yapılan yogurt maya olarak kullanılır

Kızlar merhabalar taaa geçen aylardan hatırlarsınız inşallah. bi bakayım dedim neler yapıyorsunuz diye bende tık yok 94 lere vurdum. diyet yapasım var fena halde aama motivasyonum yok ya napıcamı bilmiyorum sizler nasılsınız valla sizinle konuşmayı özlemişim

offffff ki ne offfffff...yaaa..
patronumuz yarın ziyarete gideceği müşterisi için çikolata almaya gitmişti bizede meyveli çikolatalı pasta almış...((( servisi yaptım ben sadece içinden iki dilim muz yedim...(((((
ve bir kere daha herşeyi yiyipte kilo almayanları kıskandım...içimden neler geçtiği yazmayayım siz tahmin edersiniz

evet mayasıda evde mayalanmış yoğurttan olmalı yoksa mayalamanın bir anlamı kalmıyor ben mayalık yoğurdu kardeşimin eşinden gelinimizden aldım varsa çevrenizde bulabileceğiniz biri iyi olur..zaten bir mayalık olsa yeter sonrası kendiniz ayırırsınız...

Son düzenleme:

Bizim işyerinde her hafta nerdeyse birinin doğumgünü olurdu. Ben diyetisyene gittiğim için ağzıma bile sürmezdim, miller sürekli söyleniyodu, aa özlem senin bu diyet ne zaman bitecek bilmemne. Boşver yeme, o pastanın içinde kanser yapan şeker var öyle düşün Ben kanser olmayacammm de içinden

ben diyet yaptığımı söylemiyorum ki burda 10 kazmanın içinde tek bayanım dillerine düşmektense hiç belli etmemek daha iyi...geçen ramazanda 95.96 lara düştüğümde müdürümüzün dikkatini çekmiş gelip masama sormuştu siz diyet falanmı yapıyorsunuz kilo verdiniz demişti bende yooo diyet falan değil sadece dikkat ediyorum ve yürüyüş yapıyorum demiştim şimdi her fırsatta soruyor hala yürüyormusunuz nerde nasıl vs vs ...:)))

( ah kafam ahhh azcık dikkat etseydim tatil diye salmasaydım kendimi şimdi 80 lere düşmüştüm )

kızlar iyi dilekleriniz için çok teşşekürler

kızımın gözünde ilaçlar yüzünden katarak olmuştu 2 sene önce 1 gözünden narkozlu amaliyat oldu öteki gözündende yeni oldu şimdi iyi okula gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…