Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selamün aleykümm....

bende geldim sonundaa...bugün işler koyvermedi size selam vermeye ara ara gelip anca geçmiş okuyup kaçtım...

nasılsınızz....

hakkaten ya irmik helvasını ilk kim soktu bizim aklımıza...işin kötüsü artık sadece aklımda değil midemde olucakkk...yaptım çünküüü..ama bu akşam yemicem sabaha accık yerimm.:26:

he bide patates köftesi yaptım aslında yağda kızartılıyo ama ben fırına verdim gayet güzel oldu hemde sıfır yağ...

esracım o konunun üstünden çok geçmiş ama bende bişe yazmasam çatlarım..ilk kızıma 96 kilo ile hamile kaldım 103 kilo ile doğuma gittim...çokta düzgün beslendiğim söylenemez...emzirme süresinde metabolizma 7/24 çalıştığı için çok acıkıp sık yememe rağmen 91 kiloya kadar indim....tabi tatlıdan vazgeçemeyincee kızımda sütten kesilincee 107 ye kadar çıktım...ikinci kızıma 106 kilo ile hamile kaldım ve gayet düzgün beslenerek 97 kiloya indim herkes şok oldu millet hamileyken kilo alır sen zayıflıyon diye...103 kilo ile doğum yaptım...emzirme süresince bikaç kilo verdim ama sonra tekrar 106 yı gördüm o ara kızım sütü bıraktı ve hemen diyete başladım beş ay oldu 105 ile başladığım maratonda şuan 92 deyim inş 70 leri görücem....çok uzattım yaww ama her bünye farklı kimisi emzirirken kilo alıyo....bence hiç korkma sen gayet güzel besleniyosun zaten hamileykende böyle devam edersen nasılsa hamileyim deyip kendini salmassan hiç bişeycik olmaz...zaten diyet esnasında bol yeşillik yemeye alıştık emzirme sürecindede bol yeşillik yersen hem bol sütün olur hemde kilo almassın...ayrıcaa fazla kilocuklarındanda kurtulursunnn....

ay artık susayım ne çok konuştumm....

5 mil üzerine 3mil mi. Kız ne yapıyodun sen. Ben bi kere 5 mil yaptım yamuldum. Maşallah ne kondüsyon varmış sende

Özlem abla ben 2 yıldır spor yapıyorum alışkınım bana vız gelir yorulmam hayatta :)) 8 mil yaptığım dönemler deli gibi spor yapıyodum çok takmıştım kafaya ama sonucunu da gayet güzel aldım 2 ayda 13 kilo kadar vermiştim. Sonra tekrar okul başladı vs yine azalttım 3 mil 4 mil 5 mil değişik değişik yapıyodum. Ama Lesliecimin üstüne tanımam beni zayıflatan o oldu, kadını günün birinde görürsem minnettar olduğumu söylicem boynuna atlicam hediye alcam, çok seviyorum. Bu aralar çok yorgun hissediyorum kendimi, valla akşama kadar oturmak istiyorum ama mümkün değil tabi işlerim var, yoksa yine spora dadanıcam artık bu yaza 70le girmek istiyorum kaçarı yok taktıımm :)

Cücüsüm ben yemiyorum...hiç bise...:18::18::18::18::18: hepsini asu yiyiyor..

Cecosum sağol canım insallah allahin izni ile bakalım ne olacak.. çok mersi...

Sahgizem, amin. çok sağol.

ayshooo87 Tebrikler....

selaam , ben 32 yaşında 170 boyunda ve 95 kiloyum .polikistik over rahatsızlığım var 10 yıl önce evlendim ve ne yazık ki evlenir evlenmez kilo amaya başladım ama ilk defa 95 e kadar çıktım 83 kiloyu birkaç yıldır koruyordum ama son 7 aysda 12 kilo aldım ve buna bir dur demeliyim artık ancak bu kez inşaalah olucak .

Selam kızlar,
Anladım ki burayı cıdden aksatmamak lazım. Çok motıve edici bır topik.
Şu an daha 1 hafta olan rejımde yaptığım kaçamaklar için halılarda sürünüyorum pişmanlıktançünkü daha düzenli girmeyi adet haline getiremedim.

Ben dediğim gibi evde 2,5 aylık bebek sebebi ile dışarda yuruyuş yapamıyorum koşu bandımız var ondada çok sıkılıyorum.

Leslie diye bir şey duyuyorum burda. Youtube den videoları buldum ama hepsi ingilizce. Bunların türkçeleri var mı? Ve bir işe yarıyor mu sizce?

iyi akşamlar kızlar, dukan atakta 2. günle devam. sabah 2 yumurta, light beyaz peynir yedim. daha önce light beyaz peynir yememiştim hiç. tadı hakikaten kötüydü ne yalan söyliyim yani. akşamda yarım kilo kuş başı et yedim, yanında kocaman bir light yoğurt. gece acıkırsam da süt içerim artık. şimdilik deli gibi susatması dışında dukanın kötü bir yan etkisini görmedim. kilo kaybı nasıl oluyor, haftaya pazartesi yapılacak tartılmayla belli olacak. yalnız acil elektronik bir tartı alıcam. bu eski model tartılarla olmuyor, topuğumu basıyorum 105 gösteriyor az öne eğiliyorum 110 gösteriyor.

hadi bakalım bol eksiler, topiği hiç bırakma yalnız. moral destek motivasyon olarak harika.

selamün aleyküm şekerlerim

bugünkü menümüde paylaşıyım

sabah

ballı ılık su

kahvaltı

1 bardak ıhlamur çayı
3 zeytin
domates
dere otu,maydanoz
kepekli ekmekle yağsız tost

ara
2 ceviz

öğlen
pırasa yemeği limonlu
yarım bardak yoğurt
1 dilim kepekli ekmek

ara

yarım nar
2 kaşık yoğurt

akşam
karnıbahar yemeği
1 dilim kepekli ekmek
salata

ara
9 gibi
1 bardak tarçınlı light süt içmeyi düşünüyorum
bi ara da 1 bardak yeşil çay içicem

2.5 litre su yatana kadar tüketilecek(gün içinde)

spor : 70dk

kızlaaaarr nörüyonuzzz

benim hala başım agrıyor anlamadım gitti. :44: kulaklarım çınlamaya başladı bide. noluyor bana yahuu

umutcum çok geçmiş olsun

ben köyden getiriyorum sütü kaynatıp kaymağını alıyorum. sonrada ılınınca biraz maya katıp ağzı açık atıyorum fırının içine fırının kağpağını kapatıyorum dört beş saat sonra fırından çıkartıp dolaba koyuyorum çok güzel yoğurt oluyor. eve pek kolay kolay hazır yoğurt girmiyor.

öhü öhü öhüüüü

Sabah,
• 1 bardak süt... içinde bir çay kasiği organik bal vardı...

ara
Sekersiz turk kahvesi

Öğlen
• 2ad. yumurtayi omlet gibi pisirdim içine light beyaz peynir ve maydanoz doğradım katladım.
• nukkan tarçınlı kek dikkat çekerim dukkan değil nukkan benzerleri eminim vardır ama bu sefer kendi tarizimi yarattım..
• 1 finsan sekersiz çay

ara
•2 fincan yesil cay

Aksam
• azicik tavuk (yiyemedim 3 lokma aldım biraktım) ögggg geldi gerçekten balık alacaktım firsatimda olmadı...
• Bir kase yogurt
• Bir kase lor içine, kirimizi ve yesil biber doğradım üzerinde limon sıktım.
• 2 fincan sekersiz cay

3 litre su...

Tarçin'nin 60gr mama hakkı var... yedi bitirdi.. saat 7den buyana ağıt yakıyor. Bakalım sabahi nasil yapacağız.

Son düzenleme:
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Ben geldimmmmmmmm :122:

Sporumu yaptımmmmm sonra eve gelip dinlenmeden mutfağa daldım ( büyük cadıya makine bitince bir zahmet boşalt demiştim ama kendim söyledim kendim işittim olmuş abla kardeş TV başında oturmuşlar )
Makinayı boşaltıp direk yemek işlerine girdim hadi biraz yemekten önce dinleneyim dedim tabi sonuçta aradan en az 1 buçuk saat geçmesine özen gösteriyorum ( sporla yemek arasını )
Yemeğimizi yedik ve ben anında kendimi bulaşık faslıda bitince buraya attım
Salondaki uyduda sorun olduğu için eşim kızın odasındakini getirdi ve o kaç gündür takip ettiği yemek kanalını açtı
Adam takmış kaç gündür izle diyordum bak uydu bozulunca mecbur kaldın bunu izlemeye diye gevrek gevrek gülüyor bide
Bir yandanda beğendiği yemekleri bana not aldırıyor
Bazıları çok yağlıysa baştan veto ediyorum o olmaz diye

Maşallah sürüden ayrıldığın halde kurtlar kapmamış seni yani kilo almamışsın o bile bir başarı
Umarım daha sık gelirsinde eksilere birlikte ilerleriz

slm kızlar az önce tartıldım 90,2 olmuşum

201 gr daha verirsen topikten atılıyorsun haberin olsun şaka şaka ( fesat ceco )
İnşallah yaza kadar çok daha aşağılarıda görürsün aminnnnnnnn tabi bizde :122:

Aramıza hoşgeldin
İnşallah daimi olursun ve hepbirlikte çok güzel kilolar veririz

Bencede aksatma bizi
Merak etme zamanla dışarda da yürüme imkanın olucaktır yaz gelsinde
Bu arada banada koşubandında yürümek hep sıkıcı gelmiştir hatta hala Spor salonunda en sevmediğim alettir nedense zaman geçmek bilmiyor heleki konuşacak biri yoksa yanımda
Eğer sohbet ediyorsam sürenin nasıl geçtiğini anlamıyorum bile ama yoksa kendimce şöyle bir taktik uyguluyorum
Hani spor salonunda son ses müzik açarlar ya kendi kendime koşu bandının zaman göstergesini kapatarak ( spor listemle ) 6 şarkı geçmeden saate bakmayacağım diye şartlandırıyorum kendimi ve genelde 20 dakikayı geçmiş oluyorum ki zaten benden istenen 20 dakikadır şimdilik hatta ilk ay 10 dakikadan başlayıp 10 gün sonra 15 dakika çıkarmıştı hocam
Bir dene istersen müzik kanalını açarak yada ne bileyim bir kitap al önüne ve 25 sayfa okumadan bakmayacağım gibilerinden şartlandır kendini emin ol ne bel ne bacak ağrısı hiç birini fark etmiyorsun başka birşeye odaklanınca

Umarım sende de işe yararda sende kuzucuk uyurken yaparsın sporunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…