5 mil üzerine 3mil mi. Kız ne yapıyodun sen. Ben bi kere 5 mil yaptım yamuldum. Maşallah ne kondüsyon varmış sende
selaam , ben 32 yaşında 170 boyunda ve 95 kiloyum .polikistik over rahatsızlığım var 10 yıl önce evlendim ve ne yazık ki evlenir evlenmez kilo amaya başladım ama ilk defa 95 e kadar çıktım 83 kiloyu birkaç yıldır koruyordum ama son 7 aysda 12 kilo aldım ve buna bir dur demeliyim artık ancak bu kez inşaalah olucak .
Cücüsüm ben yemiyorum...hiç bise...:18::18::18::18::18: hepsini asu yiyiyor..
Cecosum sağol canım insallah allahin izni ile bakalım ne olacak.. çok mersi...
Sahgizem, amin. çok sağol.
ayshooo87 Tebrikler....
ballı lokma tatlısı...
allaah simdide herkes lokma canımız çekti derse :18::18::18::18::18::18::18:
çok uykum varr ama yeni yemek yedim gidip yatsam çokmu kötü olurr...:44::44:
azicik daha bekle.. saat bari 9,30 olsun...
umutcum çok geçmiş olsunMerhabalar Arkadaşlar. Geçmişin bir kısmına öz gezdirdim ama hepsini okuyamadım, umarım herkes iyidir.
Ben 3 gün giremedim gene ama bu sefer kaçak olduğumdan değildi, pek tadım yoktu. Cumartesi soğuk havaya rağmen gezmeye gittik, yorucu bir gündü eve kendimizi zor attık. Pazar sabahı da ailece bir kahvaltı organizasyonuna katılacaktık (babam ve annem de geldi), yorgunduk ve erkenden zor kalkıp ayağımızı sürüyerek gittik. Eşim bizleri kapıda indirdi, kendisi arabayı park edip gelecekken kaza yapmış. Park etmiş kapıyı hafif aralamış, gelen var mı diye kafasını uzatacakken çok yakın ve süratli gelen bir araç kapıyı biçmiş. Allahtan eşime hiç bir şey olmamış ama kapı diye bir şey yok, resmen akordeon gibi olmuş. Biz kahvaltıdayken eşim 2.5 saat tutanaktı, işlemlerdi, çekiciydi uğraştı. Bir karış suratın yanı sıra soğukta o kadar beklemekten hasta oldu, Pazar günü öğlen eve geldik tüm gün hasta baktım.
Dün de ben hasta gibiydim pek kırılıp döküldüm, yürüyüşümü bile yapamadım. Bugün iyiyim neyse ki. Diyet azıcık kaçtı ama bu sabah toparladım, dün regl oldum biraz onun da etkisi oldu herhalde kaçamaklarda. Ya da bahane yaptım kendime. Ama durum fena değil gene de.
...
Bebek konusunu konuşmuşsunuz arkadaşlar,ben de fikir belirteyim; ilk defa deneyecek olanların en geç 30 yaşında düşünmelerini öneririm. Yumurta rezervi ve kalitesi 33 yaşından sonra azalmaya başlıyor, özellikle de 35 yaşından sonra hızla azalıyor. Hemen denediğinizde olmazsa, birkaç yıl denemek için zaman tanımalı insan kendine; ayrıca2 çocuk düşünenlerin ikinciyi uygun zamanda yapmaları için fazla gecikmemeleri iyi olur. Benim arkadaşım 40 yaşında da doğal yoldan bebek sahibi oldu, daha geç de olur, şimdi tıp da çok ilerledi bunların hepsi tamam da işi yokuşa sürmemek, stres olmamak için zamanında yapmakta fayda var :)
Gerçi biri bana bunları anlatsa ben gene de istemezdim ama şimdiki aklım olsa 28 civarı yapardım ilk bebeğimi. Ama ilk 5 yıl hiiiç istemedim, sözünü bile ettirmiyordum. Sonra bir zaman geldi; bebekten başka bir şey düşünmez oldum. gerçekten biyolojik saat diye bir şey var :)) İlk hamileliğim 29 yaşında, kızım 30 yaşında, oğlum 33 yaşında oldu :)
...
YENA'cığım, buradan elime megafon alarak sana bir uyarıda bulunmak istiyorum: "Tikkat Tikkat Yena hanım, çok güzel gidişinizi bozma eğilimi görüyorum. Derhal sağa çekip biraz düşününüz. Motivasyonunuzu acilen geri kazanıp hain yağlarla kuvvetli savaşa geri dönünüz" Bu bahar aylarında 80'leri göreceğine eminim. Yaz bitmedne de 70'leri... Ama böreklerden, irmik helvalarındna filan bahsetmek bile yasak. İlla hayal edeceksen epeydir giymediğin bir kıyafetini, tiril tiril bluzları elbiseleri filan hayal et :))
Bu yaz düğünümüz yok ama motivasyon sağlam gene. Bu yazki hedefim şort giymek. Öyle abidik gubidik penye şortlardan değil. Topuklu ile giyilen dizin bir karış üzerinde koyu renk keten bir şort var hayalimde (nerede giyeceğim muamma ama bulurum ben bir yer :) Bacaklarımın üst kısımları iyice lapa gibi olmada şu şortları giymenin hevesini alayım diyorum. Boşuna mı her gün yürüyüş yapıyoruz, hain selülitler de azıcık azalır belki böylece :))
ben köyden getiriyorum sütü kaynatıp kaymağını alıyorum. sonrada ılınınca biraz maya katıp ağzı açık atıyorum fırının içine fırının kağpağını kapatıyorum dört beş saat sonra fırından çıkartıp dolaba koyuyorum çok güzel yoğurt oluyor. eve pek kolay kolay hazır yoğurt girmiyor.Kızlar dün gene yogurtlarla ilgili bir haber okudum. Markette satılan yoğurtların güvensiz olduğunu biliyordum da kendim de ispatlamış oldum. Geçenlerde yoğurt almıştım. Biraz yedik sonra ben kendim yogurt yaptıgım için kaldı,yaklaşık 10 gün durdu dolapta. Tadına bakayım dedim ekşimemiş. Nasıl oluyor da ekşimiyor bu yoğurtlar. Doğal olsa zaten ekşir. Mesela bi kere de organik yogurt aldım o ekşidi. Doktorlar da kesinlikle kendi yogurdunuzu kendiniz yapın diyor. Ben bazen annemden istiyorum süt, zonguldaktan otobüse veriyor ben burdan alıyorum,onla yaptığım yogurt nasıl güzel oluyor. Burda süt bulamıyorum ama eski oturduğumuz siteye gelen bir sütçü var, eski komşum kendine alırken bana da alıyor, ben ondan alıyorum. Dün akşam da 3 kilo kadar mayaladım, sabah açtım nasıl güzel tutmuş hiç su yok üstünde. Yarına kadar açmıyacağım için(2 gün bekletince daha güzel oluyo) şimdilik market yogurdu yiyorum. Sizler güvenli buluyomusunuz market yoğurdunu?
Kızz ben yorgun oluyodumda benimki erken geldiği için cin gibiydi vallaTabi ben sinir olduğumu belli etmiyodum ama içimden de keşke vazgeçse de uyusa diyip duruyodum
Benimki de ilk defa geldi benim zorumla. Ben geçen ay 10 gün gecikmeli adet oldum ve düşük yaptım sanmıştım. O kokuyla gittik doktora. Baktım millet eşiyle giriyo odaya, tuttum kolundan götürdüm odaya. Daha önce gittiğimde bebek istediğimi söylemiştim, adam ondan dedi zaar gün aşırı diyeEşim diyoki sen bana doktor genç demedin. Yahu niye söyleyeyim önemsiz bi ayrıntı dedim. Doktoru kıskanan da bi tek benimki vardır.
öhü öhü öhüüüüsen öyle yanaştığında horluyo numarası yap , belki vazgeçer ,gerçi öyle bi durumda uyandırana kadar uğraşıyorlar , pek vazgeçtikleri görülmemiştir heralde
ahahah "neden doktor genç demedin" diyo haa , doktoru kıskanan ilk koca olarak tarihe geçecek seninki o haldee
bende dün geldiğimde ağrıyo falan dedim , o da ne yaptığını falan sordu , bende anlattıımm , üstünede dedimki ; aşkım sen kadın olsan bitmiştik biz , vayy bizim halimize dedim , çünkü çok nazlı mızmız bi karı olurdu eminimmm
Kızlar merhabalar taaa geçen aylardan hatırlarsınız inşallah. bi bakayım dedim neler yapıyorsunuz diye bende tık yok 94 lere vurdum. diyet yapasım var fena halde aama motivasyonum yok ya napıcamı bilmiyorum sizler nasılsınız valla sizinle konuşmayı özlemişim
slm kızlar az önce tartıldım 90,2 olmuşum
selaam , ben 32 yaşında 170 boyunda ve 95 kiloyum .polikistik over rahatsızlığım var 10 yıl önce evlendim ve ne yazık ki evlenir evlenmez kilo amaya başladım ama ilk defa 95 e kadar çıktım 83 kiloyu birkaç yıldır koruyordum ama son 7 aysda 12 kilo aldım ve buna bir dur demeliyim artık ancak bu kez inşaalah olucak .
Selam kızlar,
Anladım ki burayı cıdden aksatmamak lazım. Çok motıve edici bır topik.
Şu an daha 1 hafta olan rejımde yaptığım kaçamaklar için halılarda sürünüyorum pişmanlıktançünkü daha düzenli girmeyi adet haline getiremedim.
Ben dediğim gibi evde 2,5 aylık bebek sebebi ile dışarda yuruyuş yapamıyorum koşu bandımız var ondada çok sıkılıyorum.
Leslie diye bir şey duyuyorum burda. Youtube den videoları buldum ama hepsi ingilizce. Bunların türkçeleri var mı? Ve bir işe yarıyor mu sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?