banucum olaylı bir sabah yaşamışsın sonu tatlıya bağlanmış,geçmiş olsun canımcımKızlarrrrrrrrrr selamün aleykümmmm
Hepinize günaydınnn
Şimdi hepiniz anam bu hatun doktora gitti ne dedi acaba diye merak ediyorsunuzdur ama söylim yine gidemedim
Sabah 06:30da uyandım ve saat 9da hazırlanıp çıktımTam arabaya kızı yerleştirdim koltuğa kuruldum bir baktım araba çalışmıyor biraz uğraştım yok bir türlü çalışmıyor hadiii eşimi aradım oto elektrikci arkadaşını gönderdi baksın diye. Sağ olsun hemen cıkıp geldi ama elektrikle alakası yokmuş diye oda çalıştıramadı. Eşim bu sefer diğer arkadaşını gönderdi tamirci oda baktı hatta başladım artık dalga geçmeye bir abimiz daha var egzozcu onuda arayalım gelirken semaver getirsinde bari tam olsun diye
Meğer eşim arabanın anahtarını yanına aldığı için yedek diye kullandığım anahtarda sorun varmış
Arkadaşlarından biri yenge anahtarı vereyim benim arabamla git dedi ama eşim boşver yarın gidersin diye tuturdu
Tabi baya kapı önünde vakit geçti hastanede terste kaldığı için gidemedim. Arkadaşı hatta dedi ya niye arabayı almana izin vermiyorki üstelik niye asıl anahtarları götürüyor ki yanında diye eee dedim senin arkadaşın gıcık işte beni sinirlendirecek ya ondan yapmıştır dedim nasıl gülüyor
Neyse bizde kapı önüne biraz hava alıp kedi sevdik çıktık gerisin geriyeBayada yağmur başladı o arada
Bu arada apartmanda uzun zamandır deng gelemediğim bir komşu cama çıkmış biz dışardayken. Kendi kendine ya bu banun arabasının yanındaki kadında kim falan demişkızına bile seslenmiş yaaa bu banu ablanmı yoksa diye sormuş ( beni arkadan gördüğünden ) Ben önümü dönüp apartmana doğru ilerleyince camdan seslendı kız ne olmuş sana öyle diye
Hala spora gidiyormusun inanılmaz fark var gerçekten tanıyamıyordum seni dedi
O ana kadar eşimi öldürme kıvamında olan ben yüzünde kocaman bir gülümsemeyle verdiğim kilolardan bahsetmeye başladım
Yeter daha fazla verme gayet güzel olmuşsun demezmidedim yok abla bir 20 yada 30 kilo daha vermem lazım dedim kız çok değilmi gayet iyisin valla dedi ama yooook yavaş yavaşta olsa eski halime yaklaşacağım dedim hatun benim o dönem iyice sıska olduğumu söylüyordu eskidende yok yok iyidir dedim.
Sabah sabah herşeyde bir hayır vardır diyip 32 dişim meydanda eve çıktım
Heee spor salonuna gidemem diye eşime fırça yinede attım o ayrıoda ya arabanın diğer anahtarlarını getirim yada sen minibüsle gidersin ben seni dönüşte alırım dedi ne olursa olsun Rabbimin izniyle gidiceğim sporumada
tatlım ben şöyle yapıyorum; sürekli takip ettiğim sayfaları hiç kapatmıyorum,onlar yanyana dizili duruyor,yeni bir şeye bakacaksam yeni sayfa açıyorum.pc yi bir sonraki zaman da açtığımda direk chrome a tıklıyınca tüm sayfalarım açılıyor,ve ben hangi sayfada kalmışsam ordan okumaya devam ediyorum.bu benim formül belki kızlarda daha patik yöntemlerde vardırbir şey sorabilirmıyım şu an burda olanlar cevaplayabilirmi ya ben hızlı bir şekılde takıp edemıyorum gönderileri
surekli okuduğum sayfadan çık kullanıcı paneline gel kım en son yazdıysa onu oku aradakiler gumburtuye gıdıyor falan
bu böyle mı olacak yoksa başka yolu varda ben mı bılmıyorum
Oğluşum uyandı ben de çok acıktım.. kahvaltı salonuna ineyim de karnımı doyurayım.
Sonra da yemek yapacağım. nohut ısladıydım akşamdan onu pişireyim..
Gününüz güzel geçsin...
merhaba kızlar dün yoğunluktan sadece okudum yazamadım...öyle yoruldumki eve nasıl attım kendimi bilmiyorum...
pazartesi sendromunu dibine kadar yaşıyorum:44:
Sahgizem başınız saolsun...Allah rahmet eylesin...
Aynurum eşine ve öğrencilerine büyük geçmiş olsun...
Zeynepcim ayağını çarpmışsın heyecandan çokkk geçmiş olsun ee az saydırmadın hemşerimeşaka bir yana inşallah sabaha kadar azalmıştır ağrısı...
Efem doğum günün kutlu olsun..sevdiklerinle uzun sağlıklı yılların olsun inşallah....
Özlem canım dün yazdıklarını okudumda bende aynı ruh halindeyim çok iyi anlıyorum seni...hergün şükrediyoruz halimiz çoğu insana göre çok çok iyi ama olmuyor işte takıyoruz...bir noktada aşamıyoruz içinde bulunduğumuz duyguları...kendimi amaçsız hissediyorum çuğu zaman...psikolog iyi fikir canım...
canım ben sanırım aralık sonu gibi başladım rejim ve spora.her gün düzenli spora gidiyorum,ilk önce menülerimi kendim belirledim,son 1.5 aydır da bir arkadaşım bana menü konusunda yardımcı oluyor onun yazdığı menülere uyuyorum.xay arkadaşım o 11.3 kg ne kadar sürede verdın ve nasıl verdın?
senın için bir sakıncası yoksa kısaca hemen anlatabilirmisin?
rica ederim tatlımteşekkür ederim cevapladığın için
valla tebrikler bende o zaman almıştım kararımı ama uygulama
bu zamanlara kaldı neyse zararın neresınden dönersen kar diyip
bismillah deyıp başladık bakalım burada yazılanlar sızlerın azımlerı zaman zaman o kaçamaklar falan
bana yalnız değilsın bırılerıde senın gıbı uğraşıyor mesajı verıyor ve içime bır umut doluyor azım geliyor
herkese çok teşekkurler
Zeynep kuzum geçmiş olsun dikkat et kendine işallah şimdi daha iyisindir bebeğim
yolcucugum çok geçmiş olsun..
Efeeemm doğum günün kutlu olsun yeni yaşında güzel günler gör
Yolcu geçmiş olsun ...bu yaz başımdan geçen bi olayı anlatıyım da kendini yalnız hissetme...
küçüğüm hastaydı ateşi baya bi yüksekti, ağlama sesini duyunca ben bi spring'e kalktım ayağımı kapıya mı duvara mı vurdum hala
çözmüş değilim, aman ALLAH'ım o nasıl bi acıydı öyle nefesimin kesildiğini hissettim...ayağım şişti morardı ama küçüğümün
hastalığından ayağımdaki acıyı ikinci plana attım,baktım geçeçeği yok iki üç gün sonra doktora gittim röntgen sonucu küçük
parmağımın yakınında kırık tespit edildi....
bu arada benim kocanın tavrı:ben çok canım yanıyo kırık çatlak bişi var doktora gidelim diyorum benimki bişe yoktuuurr
kırık olsaydı ağrısından duramazdın kv de aynı fikirde...doktora gittik hala yok diyo doktor anlamadı...
erkek nede olsa nerden anlıycak bir annenin kendi acısından önce evladının iyi olmasının daha önemli olduğunu
sağol canım..yolcu arkadaşım geçmiş olsun inşallah bu gün daha ıyı olur ayağın
sağol kuzum hakkaten öyle oldum...geçen hafta kına yakmıştım saçlarımaa...Geçmiş olsun kınalı keklik :)).
Zeynepcim ayağını çarpmışsın heyecandan çokkk geçmiş olsun ee az saydırmadın hemşerimeşaka bir yana inşallah sabaha kadar azalmıştır ağrısı...
günaydın kuzular gününüz aydın olsunnn.
Zeynepçim diyet kahvaltın hazır kuzummm afiyet olsun
herkese sevgilerr
geçmişolsun inşallah geçmiştirrrr artık yorulduğum zaman benimde kafamı toparlayamıyorum uvuzlarım benden ayrı hareket ediyolar sağa sola çarpıyorum yorgunluktandır 2. bi seçenekte herüfünün arkasından attın tuttun biyere götürmüyo diye çarpıldın:))))))))))
şaka şaka:))
canımcım dolmana pirinç le yarı yarıya bulgur katabilirsin ben öyle yapıyorum ,hatta bulguru çok pirinci az koyuyorum,ıspanağa bile artık pirinç yerine bulgur kullanıyorum yemeklerde gerçekten çok yakışıyorVasfiye teyzenizden günaydınlar herkesee
@Bancuğum süpersin süperr, bak komşu ablan bile farketmiş bu süper değişimi
@Dafi ablacığım kolaylıklar dilerim, çok koşturduğun ve su içmediğin içim ödem tutmuşsundur sen
Ben bugün akşam için kıymalı biber dolması yapıcam, nerdeyse 1 senedne fazla oldu evde yapmayalıi ilk evlendiğimizde eşim çok sevdiği için en az haftada bir kez yapardım, sonrası malum kilo aldık hep. Pirincini az kıymasını çok koyucam zaten. Eşim yarın diyetisyene tekrar başlıyor, cumartesi de arkadaşı ve sevgilisine yemeğe davetliyiz. Benim çok sık görüşmek istemediğim arkadaşı ama eşim istediği için yapacak birşey yok. Onlarla ne zaman bi yerde otursak ya da bize gelseler rakı içilir. Eşime dedim söyle giderken şarap alalım, diyetisyene de söyle ne kadar şarap içebilirim, yanında ne yemeliyim felan, benim eşim arkadaşlarını görünce diyeti miyeti unutuyo çünkü, eğer bozarsan sana bi daha diyetisyen yok dedim
buyrun benimnereye kayboldunuz? uyarmıştım di mi şarkı konusunda dinleyip baygınlık mı geçirdiniz ne ettinizz
toktorrr
aaa banuu sauna eşofman yiyooo....
geçmiş olsun canımcımsağolun kızlar....
sağol canım inan çok iyi anlıyorum...şişti ama morarmadı....sabaha biraz hafifler diye umuyodum ama daha çok acıyoo...ortopedide
yer bulamadık oyüzden gidemedim doktora...
canımcım dolmana pirinç le yarı yarıya bulgur katabilirsin ben öyle yapıyorum ,hatta bulguru çok pirinci az koyuyorum,ıspanağa bile artık pirinç yerine bulgur kullanıyorum yemeklerde gerçekten çok yakışıyor
günaydın mı desem, tünaydın mı desem bilemedim..
buyrun benim
aaa.. ondan mı zayıflamış bööyle.. hemen ben de alıp yicem o zaman
bakalım uyuyakalmadan geçmiş bitecek mi???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?