Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bir şey sorabilirmıyım şu an burda olanlar cevaplayabilirmi ya ben hızlı bir şekılde takıp edemıyorum gönderileri
surekli okuduğum sayfadan çık kullanıcı paneline gel kım en son yazdıysa onu oku aradakiler gumburtuye gıdıyor falan
bu böyle mı olacak yoksa başka yolu varda ben mı bılmıyorum

banucum olaylı bir sabah yaşamışsın sonu tatlıya bağlanmış,geçmiş olsun canımcım
ayy pazar günü annemlere uğradım babamla birbirine beni gösterip, kız kuş kadar kaldı yeter daha zayıflamasın diyolardı hee dedim 90 kiloluk iri kıyım kuş oldum ben
daha 30 kilo var verilecek dedikçe ,yok yok hadi 10 daha yeter diyip bana, pilavlar,tatlılar tıkıştırmaya başladılar yemedimmm tabikisiii dedim yemediğim için kilo verebildim eğer bunları yersem her şey sona erer,annem hemen yoğurt kaptı geldi,ağzıma tıkıyo ben açmadıkça ye ye yoğurt bu iyidir kilo yapmaz diye diye ,2 kaşık yoğurtu ne ara ağzıma tıktı bilmiyorum içimden de diyorum, ayyy bu yoğurt tam yağlııı,heralde sesli söyleseydim kafama geçirirdi kaseyi
ay bişi da anlatayım
sabah eşim beni spora bıraktı sonra almaya geldi,yolda diyo; baban aradı;' ayşeyi gördünmü yüzü ufacık kalmış,yeter daha kilo vermesin.' dedi diyo.dicektim bende diyo' aa baba ben görmedim ayşeyi size gelmişti en son,nere gittiki bu kız' öldük gülmekten yüreğine inerdi heralde babişkomun

tatlım ben şöyle yapıyorum; sürekli takip ettiğim sayfaları hiç kapatmıyorum,onlar yanyana dizili duruyor,yeni bir şeye bakacaksam yeni sayfa açıyorum.pc yi bir sonraki zaman da açtığımda direk chrome a tıklıyınca tüm sayfalarım açılıyor,ve ben hangi sayfada kalmışsam ordan okumaya devam ediyorum.bu benim formül belki kızlarda daha patik yöntemlerde vardır

xay arkadaşım o 11.3 kg ne kadar sürede verdın ve nasıl verdın?
senın için bir sakıncası yoksa kısaca hemen anlatabilirmisin?

Oğluşum uyandı ben de çok acıktım.. kahvaltı salonuna ineyim de karnımı doyurayım.

Sonra da yemek yapacağım. nohut ısladıydım akşamdan onu pişireyim..

Gününüz güzel geçsin...

Kahvaltı salonu ne yenaaa, mutfak diyon sanırım

Afiyet olsun oğluşunla sana

Nevinciğim bu çağın hastalığı malesef, insan bazen bu durumun farkında olamıyor ama çevresi bunu hemen farkediyor,sen de benim gibi çok çabuk duygu değişimleri yaşayan birisin canım

Kpss kursunda bi arkadaşım vardı, kızın eşi beyaz eşyacı ve durumları baya iyi, 3 yıllık da evliler, kız banka yoğun diye kendi isteğiyle bankadan istifa etmişti, o zaman kız depresyon ilaçları kullanıyodu, içimden diyodumki bu kızın maddi durumu iyi, anlattığına göre eşi de iyi biri, ee nedne ilaç kullanıyo, ama öyle değil işte, kız şimdi çok daha iyi durumda

xay arkadaşım o 11.3 kg ne kadar sürede verdın ve nasıl verdın?
senın için bir sakıncası yoksa kısaca hemen anlatabilirmisin?
canım ben sanırım aralık sonu gibi başladım rejim ve spora.her gün düzenli spora gidiyorum,ilk önce menülerimi kendim belirledim,son 1.5 aydır da bir arkadaşım bana menü konusunda yardımcı oluyor onun yazdığı menülere uyuyorum.
2011 de dr.kubilaya gitmiştim 7-8 ay kadar 106 kilo ile, 89 kiloya kadar düşmüştüm,sonra doktoru ve sporu bırakınca 103 kiloya çıktım.

teşekkür ederim cevapladığın için
valla tebrikler bende o zaman almıştım kararımı ama uygulama
bu zamanlara kaldı neyse zararın neresınden dönersen kar diyip
bismillah deyıp başladık bakalım burada yazılanlar sızlerın azımlerı zaman zaman o kaçamaklar falan
bana yalnız değilsın bırılerıde senın gıbı uğraşıyor mesajı verıyor ve içime bır umut doluyor azım geliyor
herkese çok teşekkurler

Vasfiye teyzenizden günaydınlar herkesee

@Bancuğum süpersin süperr, bak komşu ablan bile farketmiş bu süper değişimi

@Dafi ablacığım kolaylıklar dilerim, çok koşturduğun ve su içmediğin içim ödem tutmuşsundur sen

Ben bugün akşam için kıymalı biber dolması yapıcam, nerdeyse 1 senedne fazla oldu evde yapmayalıi ilk evlendiğimizde eşim çok sevdiği için en az haftada bir kez yapardım, sonrası malum kilo aldık hep. Pirincini az kıymasını çok koyucam zaten. Eşim yarın diyetisyene tekrar başlıyor, cumartesi de arkadaşı ve sevgilisine yemeğe davetliyiz. Benim çok sık görüşmek istemediğim arkadaşı ama eşim istediği için yapacak birşey yok. Onlarla ne zaman bi yerde otursak ya da bize gelseler rakı içilir. Eşime dedim söyle giderken şarap alalım, diyetisyene de söyle ne kadar şarap içebilirim, yanında ne yemeliyim felan, benim eşim arkadaşlarını görünce diyeti miyeti unutuyo çünkü, eğer bozarsan sana bi daha diyetisyen yok dedim

rica ederim tatlım
hepimiz aynı sorunları yaşıyoruz,azimli ve kararlı olmak gerekiyor,bol bol başarı hikayeleri oku ve bir gün bende başarı hikayemi yazıcam diye şartlandır kendini.asla yarına bırakma hemen başla ve uygula.spora gidemiyorsan hergün mutlaka en az 30 dk yürüyüş yap.bol bol su içmek çok önemli günde en az 2 litre.6 öğün beslenmelisin,3 ana ,3 ara.bir listen yok ise eğer benim listelerime uyabilirisn canımcım.her akşam düzenli paylaşıyorum.burada herkez sana yardımcı olur hepmiz birer diyetisyen edasındayız ne istersen sorabilirsin canımcım.
unutma ,ne yaparsan yap önce kendin için yap..

Zeynep kuzum geçmiş olsun dikkat et kendine işallah şimdi daha iyisindir bebeğim

yolcucugum çok geçmiş olsun..

sağolun kızlar....

sağol canım inan çok iyi anlıyorum...şişti ama morarmadı....sabaha biraz hafifler diye umuyodum ama daha çok acıyoo...ortopedide

yer bulamadık oyüzden gidemedim doktora...

yolcu arkadaşım geçmiş olsun inşallah bu gün daha ıyı olur ayağın
sağol canım..
Geçmiş olsun kınalı keklik :)).
sağol kuzum hakkaten öyle oldum...geçen hafta kına yakmıştım saçlarımaa...

Zeynepcim ayağını çarpmışsın heyecandan çokkk geçmiş olsun ee az saydırmadın hemşerimeşaka bir yana inşallah sabaha kadar azalmıştır ağrısı...

he yaa aynen öyle oldu...kız bende senin hemşehrinim niye bana böyle davranıyosunn...ağlıcam bakkk....

günaydın kuzular gününüz aydın olsunnn.

Zeynepçim diyet kahvaltın hazır kuzummm afiyet olsun

herkese sevgilerr

sağol canım çok makbule geçtii...

sağol canım ama geçmedi ya az önce eşim eczacıya sorup voltaren krem getirdi sürdüm inş işe yarar....

şaka değil kız o gerçek kendisinede derim zaten ne zaman sana sövsem kızsam mutlaka çarpılıyorum diyee...hatta akşamda dedim bak senin yüzünden oldu diye odaa hehhhh gene kabahatli ben oldumm dedi...

çok teşekkür ederim xay arkadaşım valla takip etmeye çalışıyorum ama malum iş yerindeyken takip edebiliyorum
evde internet yok şimdilik kısa bır süre için
fakat hepiniz 100 un altındasınız benımde ılk hedefım 100 un altına inebılmek yaklaşık 3 senedir en az 97 ye kadar ınebildım
sonra tekrar 100 un ustu bır ın bır çık hep aynı yerlerdeyım
100 kırılma kılom olacak benım için
bır 2 rakamlılara ınsem çok mutlu olacam o azımle
artık tutmasın kımse benı

canımcım dolmana pirinç le yarı yarıya bulgur katabilirsin ben öyle yapıyorum ,hatta bulguru çok pirinci az koyuyorum,ıspanağa bile artık pirinç yerine bulgur kullanıyorum yemeklerde gerçekten çok yakışıyor

günaydın mı desem, tünaydın mı desem bilemedim..

artık uykum çatladı..günlerdir rahat uyuyamıyorum..nöbet çıkışı da uyuyamaz oldum.. ne olacak bilemiyorum..
azıck uyuyabilsem bari...

nereye kayboldunuz? uyarmıştım di mi şarkı konusunda dinleyip baygınlık mı geçirdiniz ne ettinizz

toktorrr
buyrun benim
aaa banuu sauna eşofman yiyooo....

aaa.. ondan mı zayıflamış bööyle.. hemen ben de alıp yicem o zaman

bakalım uyuyakalmadan geçmiş bitecek mi???

sağolun kızlar....

sağol canım inan çok iyi anlıyorum...şişti ama morarmadı....sabaha biraz hafifler diye umuyodum ama daha çok acıyoo...ortopedide

yer bulamadık oyüzden gidemedim doktora...
geçmiş olsun canımcım

Bugün pirinçle yapıcam canım, eşim o şekilde yemez, zaten dediğim gibi 1 yıldan fazla oldu yapmayalı, bol kıymalı az pirinçli yapıcam

günaydın mı desem, tünaydın mı desem bilemedim..

buyrun benim

aaa.. ondan mı zayıflamış bööyle.. hemen ben de alıp yicem o zaman

bakalım uyuyakalmadan geçmiş bitecek mi???

ayy kıyamam dinlemeseydin keşkem

evet banuş şortunu yedi,bende eşofmanımı yemeyi düşünüyorum daha büyük olduğu için belki etkisi daha iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…