Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Canım geçmiş olsun gözünüz aydın böle insan belirsiz bişey için bekleyince zor oluyo netleştiği iyi olmuş kuzum

Hadi gözünüz aydın canım

Meyracığım biz köken olarak roma hukukuna tabiyiz. zaten dünyada adalet kavramını geliştiren ilk toplum romalılar. o kadın da onların adalet tanrıçası themisi simgeler. bir elinde kılıç vardır, adaletin caydırıcılığını imgelemek için, diğer elinde de terazi vardır adaletin dengesini imgelemek için. yüzyıllardır, her toplumda bu heykel adaleti simgeliyor canım.

çok geçmiş olsun Esracım...

sağol canım benim :)

arkadaşımgeçmiş olsun allah korktuğumuzla imtihan etmesin inşaallah

çok teşekkürler, amin...

Nevinciğim artık eşim de çok istiyor tedavi olmamı, ben aşırı duygu değişimleri yaşayan biriyim, 1 günde hem aşırı mutlu hem de aşırı mutsuz olabiliyorum, çalışırken bunu bir şekilde bastırabiliyordum ama evdeyken bu duygu değişimleri bana ve evliliğime zrara vermeye başladı, bir de bitmişlik duygusu var, ard arda gelen başarısızlıklardan dolay kendime güvenimi kaybettim, canım eşimin doktorundan randevu alıcam, eğer gerek yoksa ilaç vermeyen birisi zaten o konuda sıkıntı yok. Bu konuda yazdıklarınız beni çok rahatlattı, iyiki varsınız.

Meyracığım psikoloğun çok haklı. Çok saol canım bunu yazdığın için

Ben şimdi markete gidip dolmalık malzeme alayım

Zeynepcim ayağın uff olmuş, geçmiş olsun. dikkat etmek lazım. malum o küçük parmak bizden bağımsız, gördüğüne kafa tutuyor
sağol canım yaa....evet hiç boyuna posunada bakmıyoo....

sağol doktorcum benim hala canım çok acıyo oyüzden geç kaldın sayılmaz...voltareni sürdüm ama peşine dolaşmak zorunda olduğum bir bebeğim var mecbur basıyorum üzerine ve çığlık ata ata geziyorum oda oyun oynuyorum sanıp gülüyo ve eşlik etmeye çalışıyo banaa...kısacası ayaklarımı uzatıp oturma şansım yok malesef....

geçmiş olsun canım yaaa......
öyle birden vurmalarda çok fena acır
bende önceden ayağımın serçe parmağını kıyı köşeye çok vururdum, resmen uğunurdum yani acıdan.
sağol canımcım...
geçmiş olsun canımcım

sağol ablacımm...he buarada eşim eşini tanımıyomuşş.ama gidince bide kayınpederime sorcam bende merak ettim öğrenmessem çatlarım sonraa...illa biyerlerden tanıyan birini bulmalıyımm...

Canım geçmiş olsun gözünüz aydın böle insan belirsiz bişey için bekleyince zor oluyo netleştiği iyi olmuş kuzum

çok teşekkürler Zehracım. geçen sene çok üzülmüştük, Allah korusun sonu körlüğe gidebilen bir hastalık. şükür ki görme sinirinde bir tahribat yoktu. bu sene de durum yolunda gözüküyor şimdilik. Allah tüm sevdiklerimizi korusun.

Hadi gözünüz aydın canım

çok sağol Banucuğum.

Geçmiş olsunn göz tansiyonu önemli gerçekten ama düşük çıkmış Allahtan. Benim eşimin anne tarafı full şeker hastası ve 2 teyzesi göz tansiyonundan körlük yaşıyor, eşimin zaten gözü 6 numara, ilerde şeker hastası olmasından korktuğum için onun zayıflamasını çok istiyorum, senin eşin zaten zayıf ve sağlıklı besleniyormuş, bu nedenle tansiyonun kontrol altında tutulması daha kolay

hımmm, çok teşekkürler canım, çok mutlu ettin beni.

çok teşekkürler canım. Özlemciğim eşimin tansiyonu düşük değil yüksek çıkıyor. şu an bir tahribata neden olmadığı için durumu iyi, inşallah da hiç olmaz. aslında göz tansiyonunun normal tansiyonla pek ilgisi yok. zayıf olmanın, sağlıklı beslenmenin de pek ilgisi yok. ama şeker hastalığı potansiyeli de göz tansiyonu kadar tehlikeli gözler için. umarım eşin kendine dikkat etmeye başlar bir an önce.

Nevinciğim panik atak hastası bir anneyle yaşadım demişsin,benim annem de tedavi olmayı reddeden bir obsesif kompulsif hastası, annemle babam şiddetli kavgalar ettiler yıllarca, kardeşim benden küçük olduğu için ben daha çok etkilendim, hatta çevremizdekiler bizim için iyiki sizin çocuklar delirmedi derlerdi, hergün kavga gürültü olurdu ama boşanmadılar, eşim de geçen sene yine obsesif kompulsif bozukluktan dolayı (birçok çeşidi var bunun)prozac kullandı, şimdi daha iyi, aslında herkes hastalığının bilincinde olsa tedavi olsa sorun olmayacak ama benim annem malesef bize çok kötü günler yaşattı. Neyse geçti gitti ama ben bu halime şükrediyorum gene de

Selam güzel hatunlar,

benim slaonun bitmesine 15-20 gün kaldı ama gitmek hiç içimden gelmiyor. havalar da düzeldi ya tıkılmak istemiyorum hiç. böcüğümü bulmam lazım benim de derhalll
nedir azim böcüklerimizin bizden çektiğiyeriz,ezeriz,kaybederiz
tatlım salona tıkılmıyım diyorsunda onun yerine çıkıp dolaşıyormusun?ha eve tıkılmışın ha salona,salonda en azından kilo atıcanzaten bitiyormuş git bence,bitince farkedeceksin ne kadar gerekli olduğunu,tecrübeyle sabit

evet yaa demek annemin filiydim az kilo verince minik fili oldum
bulgurr candırr

bugün pazar var; pazara gitsemmi diye düşünüyorum:44:
pazar daha iyi oluyo da; ben pazara gidersem tembelliği kim yapacak bugün
git tatlım hem taze hem marketlere göre daha doğal oluyorlar hem hava alır açılırsın hadi kalk bakim

esracım geçmiş olsun,şükür iyi çıkmış sonuçları

tamam canım eğer doktor ilacçı değilse bu güzel...

Egedeniz cim sakın bana darılma...doktorların bilsine saygım sonsuz ama benim en yakın arkadaşımın MS hastası olduğunu yıllardır anlamadı en iyi dediğimiz nörolog...lustral verip yollamıştı psikolojik diye...ondan önyargılıyım biraz...

Özlemcim ben tüm ayrıntıları çok merak ediyorum çünkü bibebir aynı duygu karmaşası içindeyim...öyle hissediyorum...benim doktora gitmeye bile gücüm yok...inşallah kafanı dağıtacak bütün olumsuzlukları silecek bir haber alırsın iş olur...bebiş olur...

demek geçmedi Zeynepçim hemen buz koyabildinmi acaba...onun faydası çok...tekrar geçmiş olsun...

Canım demek istediğim yani eşinin şeker hastası olması ihtimali yok:9Hani sağlıklı besleniyo ya. Şeker hastalığı göz tansiyonun en büyük sebebiymiş, hatta 1 tayzesi kör oldu diyebilirim, diğeri de az görüyor onca ameliyata rağmen,ama onlarınki şekerden dolayı körlüğe kadar gidiyormuş, şeker çok çabuk ilerlemesine sebep oluyormuş eşimin de gözü 6 numara ya, allah korusun ilerde şeker çıkar diye korkuyorum.Tekrardan geçmiş olsun, hastalığın her türlüsü uzak dursun hepimizden

o kadar haklısın ki Ayşe abla. bugün yarın diye kendimi oyalıyorum. aslında her gün dışarı çıkıp yarım saat dolaşıyorum ama salondakiyle ilgisi yok tabi. ben kendimi toparlayıp kullanayım bu imkanımı en iyisi.

çok teşekkürler iyi dileklerin için ablacığım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…