ayy kıyamam dinlemeseydin keşkem
evet banuş şortunu yedi,bende eşofmanımı yemeyi düşünüyorum daha büyük olduğu için belki etkisi daha iyi olur
bir şey sorabilirmıyım şu an burda olanlar cevaplayabilirmi ya ben hızlı bir şekılde takıp edemıyorum gönderileri
surekli okuduğum sayfadan çık kullanıcı paneline gel kım en son yazdıysa onu oku aradakiler gumburtuye gıdıyor falan
bu böyle mı olacak yoksa başka yolu varda ben mı bılmıyorum
banucum olaylı bir sabah yaşamışsın sonu tatlıya bağlanmış,geçmiş olsun canımcım
ayy pazar günü annemlere uğradım babamla birbirine beni gösterip, kız kuş kadar kaldı yeter daha zayıflamasın diyolardıhee dedim 90 kiloluk iri kıyım kuş oldum ben
daha 30 kilo var verilecek dedikçe ,yok yok hadi 10 daha yeter diyip bana, pilavlar,tatlılar tıkıştırmaya başladılar yemedimmm tabikisiiidedim yemediğim için kilo verebildim eğer bunları yersem her şey sona erer,annem hemen yoğurt kaptı geldi,ağzıma tıkıyo ben açmadıkça ye ye yoğurt bu iyidir kilo yapmaz diye diye ,2 kaşık yoğurtu ne ara ağzıma tıktı bilmiyorum içimden de diyorum, ayyy bu yoğurt tam yağlııı,heralde sesli söyleseydim kafama geçirirdi kaseyi
ay bişi da anlatayım
sabah eşim beni spora bıraktı sonra almaya geldi,yolda diyo; baban aradı;' ayşeyi gördünmü yüzü ufacık kalmış,yeter daha kilo vermesin.' dedi diyo.dicektim bende diyo' aa baba ben görmedim ayşeyi size gelmişti en son,nere gittiki bu kız' öldük gülmektenyüreğine inerdi heralde babişkomun
canımcım dolmana pirinç le yarı yarıya bulgur katabilirsin ben öyle yapıyorum ,hatta bulguru çok pirinci az koyuyorum,ıspanağa bile artık pirinç yerine bulgur kullanıyorum yemeklerde gerçekten çok yakışıyor
ayy kıyamam dinlemeseydin keşkem
evet banuş şortunu yedi,bende eşofmanımı yemeyi düşünüyorum daha büyük olduğu için belki etkisi daha iyi olur
geçmiş osun tatlımm..nbir filmini çekir. çünkü bu tip ev kazalarında umulmadık şekilde kırıklar oluyor.. o zamana dek üzerine basmamaya, yüklenmemeye çalış. voltaren krem almışsın. ağrıyı rahatlatır. hirudoid tavsiye etmişler o da kan oturduysa özellikle ona iyi gelir. ilk gün saat başı 5-10 dakika soğuk uygula..of yaa...akşam eşim gene geç geldi..kapıda anahtar sesini duyunca o açmadan koşup ben açam dedim nasıl heyecan yaptıysam
ayağımı sandalyeye bir çarptımmm....yıldızlar şimşekler birbirine karıştı tepemde yere düşmüşüm....hala çok acıyo basamıyorum
ayağını ve dokundukça yada üstüne basmaya çalıştıkça acıdan başım dönüyo midem bulanıyoo...komşumada rezil oldum ilk günden
yarın sabah yürüyüşe çıkmak için anlaşmıştık ve ben ayağımın üstüne basamıyorummm...keklik gibin seke seke geziyorumm.....
burdayımmm... ama biraz geç mi geldim acaba??Egedeniz olsaydı keşke ama
Ağrı kesici özelliği olan merhemler var bir de bende vardı yeğenime bakarken almıştım çok hareketliydi düşüp çarpması bitmiyordu tabii bir keresinde kafasınıfena vurmuştu kucakladım yakında tanıdık eczane vardı oraya götürdüm hirudoid diye bir merhem verdi onu sürünce hem şişmesini hem morarmasını engelliyordu tavsiye olunur ama doktorlar duymasın:26:
verirsin o kiloları canım..ne güzel işlerle uğraşıyorsunuz.. tadını çıkar..selamun aleyküm kızlaaarrr
hayırlı bir gün diliyorum
bende diyet miyet hak getire köyde köy ekmeği yemekten 90 kiloya çıktım. sanırım düğün bitene kadarda dikkat edemiyeceğim.
en iyisi siz bana düğün sonuna kadar izin verin. düğüne kadar kaç kilo olurum bilmiyorum. düğünden sonra sıkı bir diyetle veririm inşaAllah.
hepiniz iyisinizdir inşallah
fırsat buldukca geçmişe bakmaya çalışırım. bugünde çarşı işlerim var çarşıya çıkmalıyım.
bu günlerde yarı köyde yarı inegöldeyim. mobilyamızı, beyaz eşyeyı , avizeleri aldık. avizeler takıldı. mobilya cumartesi günü gelicek. dün yemek takımı tencere takımları gibi mutfak eşyalarını aldık. bugünde perdeler alınacak.halıları mobilya geldikten sonra alalım diye düşündük.
önümüzdeki günlerde köye gidip badana yapmak istiyorum.sobadan bayaa is çıktı odayı batırdı. gelinimiz köy düğünü istedi. kına köyde olacak. gençlerde davul getireceklermiş. düğün köyde olunca benim ev ful dolu olucak. kına bizim evin bahçesinde olucak. pazar günü düğün inegölde olucak. salonla yemekli anlaşmıştık. inegölün köftesi meşhur olunca düğünlerde köfte ikramlı oluyor
kızlaaaarrrr 6 nisan kına, 7 nisan düğüne davetlisiniiizzzz.
neyse işlerim çok ben çıkayım fırsat buldukca uğrarım
banucum sen anlatırken ben mutlu oldum.. devam et. çok güzel olacaksın.. herkesi şaşırtmanın mutluluğunu yaşayacaksın..Kızlarrrrrrrrrr selamün aleykümmmm
Hepinize günaydınnn
Şimdi hepiniz anam bu hatun doktora gitti ne dedi acaba diye merak ediyorsunuzdur ama söylim yine gidemedim
Sabah 06:30da uyandım ve saat 9da hazırlanıp çıktımTam arabaya kızı yerleştirdim koltuğa kuruldum bir baktım araba çalışmıyor biraz uğraştım yok bir türlü çalışmıyor hadiii eşimi aradım oto elektrikci arkadaşını gönderdi baksın diye. Sağ olsun hemen cıkıp geldi ama elektrikle alakası yokmuş diye oda çalıştıramadı. Eşim bu sefer diğer arkadaşını gönderdi tamirci oda baktı hatta başladım artık dalga geçmeye bir abimiz daha var egzozcu onuda arayalım gelirken semaver getirsinde bari tam olsun diye
Meğer eşim arabanın anahtarını yanına aldığı için yedek diye kullandığım anahtarda sorun varmış
Arkadaşlarından biri yenge anahtarı vereyim benim arabamla git dedi ama eşim boşver yarın gidersin diye tuturdu
Tabi baya kapı önünde vakit geçti hastanede terste kaldığı için gidemedim. Arkadaşı hatta dedi ya niye arabayı almana izin vermiyorki üstelik niye asıl anahtarları götürüyor ki yanında diye eee dedim senin arkadaşın gıcık işte beni sinirlendirecek ya ondan yapmıştır dedim nasıl gülüyor
Neyse bizde kapı önüne biraz hava alıp kedi sevdik çıktık gerisin geriyeBayada yağmur başladı o arada
Bu arada apartmanda uzun zamandır deng gelemediğim bir komşu cama çıkmış biz dışardayken. Kendi kendine ya bu banun arabasının yanındaki kadında kim falan demişkızına bile seslenmiş yaaa bu banu ablanmı yoksa diye sormuş ( beni arkadan gördüğünden ) Ben önümü dönüp apartmana doğru ilerleyince camdan seslendı kız ne olmuş sana öyle diye
Hala spora gidiyormusun inanılmaz fark var gerçekten tanıyamıyordum seni dedi
O ana kadar eşimi öldürme kıvamında olan ben yüzünde kocaman bir gülümsemeyle verdiğim kilolardan bahsetmeye başladım
Yeter daha fazla verme gayet güzel olmuşsun demezmidedim yok abla bir 20 yada 30 kilo daha vermem lazım dedim kız çok değilmi gayet iyisin valla dedi ama yooook yavaş yavaşta olsa eski halime yaklaşacağım dedim hatun benim o dönem iyice sıska olduğumu söylüyordu eskidende yok yok iyidir dedim.
Sabah sabah herşeyde bir hayır vardır diyip 32 dişim meydanda eve çıktım
Heee spor salonuna gidemem diye eşime fırça yinede attım o ayrıoda ya arabanın diğer anahtarlarını getirim yada sen minibüsle gidersin ben seni dönüşte alırım dedi ne olursa olsun Rabbimin izniyle gidiceğim sporumada
canımcım dolmana pirinç le yarı yarıya bulgur katabilirsin ben öyle yapıyorum ,hatta bulguru çok pirinci az koyuyorum,ıspanağa bile artık pirinç yerine bulgur kullanıyorum yemeklerde gerçekten çok yakışıyor
Kızlar benim stresten saçlarım dökülmeye başladı, gerçi birkaç aydan beri var bu durum, ne zaman çok strese girsem üzülsem saçlarım azalıyor, bu haftaiçi doktora gidicem bakırköy'e. İlaca başlamam gerektiğini düşünüyorum, eşim uzun zamandır söylüyodu ama ben gitmek istemedim. Depresyon tüm hayatımı etkiliyo, sizler dışında kimseyle görüşmek istemiyorum diyebilirim. Zoraki oluyo görüşmelerim.
Herkesin kpss ne oldu, iş ne oldu, aa sen bilgisayar mühendisiydin değilmi, bizim bilmemne de bilg mühendisi bilmem nerede çok iyi maaşla çalışıyo sen neden iş bulamıyosun demesinden sıkıldığım için kendimi izole ettim(aslında diyeceksin ben gerizekalı olduğum için iş bulamıyorum diye), eşime bunu anlatamıyorum, eşime göre ben asosyal bir insanın, bu konuda çok üzerime geliyo, belki de bu yüzden ben kaç aydır kilo veremedim, tam diyete adapte oldum derken canını sıkan birşey oluyor ve ben yiyorum.
Kusura bakmayın modunuzu düşürüyorum.
Canım saol beni düşündüğün için. Ben hayatında ekmek bulamayan insanların da olduğunu biliyorum, hayat boyu işsiz kalanların da. O yüzden ben öldüm bittim demiyorum. Adı üstünde depresyon bu, üst düzey bir yönetici de bu hastalığa yakalanabiliyor, benim hatam şimdiye kadar doktora gitmemek oldu.
Bir de kimse kimsenin ne yaşadığını bilmez, ben burda gelip tüm özel hayatımı anlatmıyorum, canımı sıkan olayların çoğunu yazmıyorum, bir patlama oldu ve yazdım. Ev alma konusunda da eşimi ben zorladım, ailesinden dolayı çok sıkıntı çektik zamanında, ev alırsak zora girersek en azından bir mülkümüz olur dedim, iyi mi ettim bu tartışılır.
Bir de benim sorunum tek başına işsizlik değil, eski işimden ben kendim ayrıldım zaten yoğunluktan ve kpss için. 4 ay öncesine kadar da iş aramadım özelde çalışmaya direndim. Bazen hiçbir sorunu olmayan insanlar da bu rahatsızlığı yaşıyor, dediğim gibi ben hayata sürekli olumsuz bakan biri değildim, demekki ilaç tedavisine başlamam lazım.
Kusura bakmayın verdiğim kısa rahatsızlıktan. Bi daha bu konuda yazmıycam
Meyra bitanem çok teşekkür ederim inşallah hep beraber görecez o çıtır hallerimizi
Meyracığım,artık az görüyoruz seni...
Bu arada gittinmi doktora.?
sana bi doktor tavsiyesi..
"s..... et"
işin olsa da değişen bi şey olmaz kendini bilmezler arasında..
kaç kere başıma geldi doktor eşi evhanımları ile tanıştığımda.. çok ilginç olur onlar.. her biri bir profesör, bir iş kadını edasında sorar..
"aaa.. doktormusun?? ne doktoru??"
pratisyen hekimim deyince yüzleri değişir.şöyle bi burun kıvırır "yaaaa" derler..
hayat her şeye rağmen devam ediyor.. hep güzel düşün, güzel yaşa...
hayata rağmen değil,hayatın içinde mutlu ol..
of yaa...akşam eşim gene geç geldi..kapıda anahtar sesini duyunca o açmadan koşup ben açam dedim nasıl heyecan yaptıysam
ayağımı sandalyeye bir çarptımmm....yıldızlar şimşekler birbirine karıştı tepemde yere düşmüşüm....hala çok acıyo basamıyorum
ayağını ve dokundukça yada üstüne basmaya çalıştıkça acıdan başım dönüyo midem bulanıyoo...komşumada rezil oldum ilk günden
yarın sabah yürüyüşe çıkmak için anlaşmıştık ve ben ayağımın üstüne basamıyorummm...keklik gibin seke seke geziyorumm.....
selamun aleyküm kızlaaarrr
hayırlı bir gün diliyorum
bende diyet miyet hak getire köyde köy ekmeği yemekten 90 kiloya çıktım. sanırım düğün bitene kadarda dikkat edemiyeceğim.
en iyisi siz bana düğün sonuna kadar izin verin. düğüne kadar kaç kilo olurum bilmiyorum. düğünden sonra sıkı bir diyetle veririm inşaAllah.
hepiniz iyisinizdir inşallah
fırsat buldukca geçmişe bakmaya çalışırım. bugünde çarşı işlerim var çarşıya çıkmalıyım.
bu günlerde yarı köyde yarı inegöldeyim. mobilyamızı, beyaz eşyeyı , avizeleri aldık. avizeler takıldı. mobilya cumartesi günü gelicek. dün yemek takımı tencere takımları gibi mutfak eşyalarını aldık. bugünde perdeler alınacak.halıları mobilya geldikten sonra alalım diye düşündük.
önümüzdeki günlerde köye gidip badana yapmak istiyorum.sobadan bayaa is çıktı odayı batırdı. gelinimiz köy düğünü istedi. kına köyde olacak. gençlerde davul getireceklermiş. düğün köyde olunca benim ev ful dolu olucak. kına bizim evin bahçesinde olucak. pazar günü düğün inegölde olucak. salonla yemekli anlaşmıştık. inegölün köftesi meşhur olunca düğünlerde köfte ikramlı oluyor
kızlaaaarrrr 6 nisan kına, 7 nisan düğüne davetlisiniiizzzz.
neyse işlerim çok ben çıkayım fırsat buldukca uğrarım
esracigim bilmiyorum, bu sefreler böyle spordan gelince yatıp uzanasim geliyor. Bacaklarimda derman kalmiyor. Step baya haraketli oluyor ben birde kollarim toparlansin diye elerime ağırlık aliyorum. Bide artik bahar gelsin ya..Şumevsim geçisi bitsin artık...bugun yağan yağmuru hiç hoş karşilamadim. :)
Selam güzel hatunlar,
keyifler nasıl? umarım hepiniz keyiflisinizdir. bende de her şey aynı. günlük ev işleri, belki spor vs.
Zeynepcim ayağın uff olmuş, geçmiş olsun. dikkat etmek lazım. malum o küçük parmak bizden bağımsız, gördüğüne kafa tutuyor
Nünüm niye yoruldun bakiim o kadar sen?
benim slaonun bitmesine 15-20 gün kaldı ama gitmek hiç içimden gelmiyor. havalar da düzeldi ya tıkılmak istemiyorum hiç. böcüğümü bulmam lazım benim de derhalll
esracigim bilmiyorum, bu sefreler böyle spordan gelince yatıp uzanasim geliyor. Bacaklarimda derman kalmiyor. Step baya haraketli oluyor ben birde kollarim toparlansin diye elerime ağırlık aliyorum. Bide artik bahar gelsin ya..Şumevsim geçisi bitsin artık...bugun yağan yağmuru hiç hoş karşilamadim. :)
eşimin göz tansiyonu iki yıldır yüksek çıkıyor. geçen sene ileri tetkikleri yapılmıştı, sorun yoktu. bugün yine doktora gidecekti, her şey yolunda demiş doktoru. üstümden büyük bir yük kalktı. çok şükür.
hoşgeldin datlum:)
bugün pazar var; pazara gitsemmi diye düşünüyorum:44:
pazar daha iyi oluyo da; ben pazara gidersem tembelliği kim yapacak bugün
geçmiş olsun canım, hadi gözünüzaydın bitanem.....
hoşbulduk canım
bu arada sen de daha iyimişsin, çok sevindim. soramıyordum canın sıkılacak diye.
of ben de çok üşeniyorum her şeye canım ya. günlük şeyler bile zor geliyor, düşün duş yapmaya bile üşünüyorum.
ne olacak bizim bu tembelliğimizin sonu
Nevinciğim bu çağın hastalığı malesef, insan bazen bu durumun farkında olamıyor ama çevresi bunu hemen farkediyor,sen de benim gibi çok çabuk duygu değişimleri yaşayan birisin canım
Kpss kursunda bi arkadaşım vardı, kızın eşi beyaz eşyacı ve durumları baya iyi, 3 yıllık da evliler, kız banka yoğun diye kendi isteğiyle bankadan istifa etmişti, o zaman kız depresyon ilaçları kullanıyodu, içimden diyodumki bu kızın maddi durumu iyi, anlattığına göre eşi de iyi biri, ee nedne ilaç kullanıyo, ama öyle değil işte, kız şimdi çok daha iyi durumda
eşimin göz tansiyonu iki yıldır yüksek çıkıyor. geçen sene ileri tetkikleri yapılmıştı, sorun yoktu. bugün yine doktora gidecekti, her şey yolunda demiş doktoru. üstümden büyük bir yük kalktı. çok şükür.
kaçkez yazıcam telefon çalıyor biri geliyor anam dötümün üstüne oturmadım imalatta tekim bugün ustalar erkenden gitti...iş bitti ama mecbur saat 5 e kadar bekleyebilirim müdür efendi ortalarda yok ttükkanı boş bırakmaya gelmez...
demem o ki hayat herşeye rağman çok güzel...nefes alabildiğim her an için hamd olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?