Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selam güzel hatunlar,

keyifler nasıl? umarım hepiniz keyiflisinizdir. bende de her şey aynı. günlük ev işleri, belki spor vs.

Zeynepcim ayağın uff olmuş, geçmiş olsun. dikkat etmek lazım. malum o küçük parmak bizden bağımsız, gördüğüne kafa tutuyor

Nünüm niye yoruldun bakiim o kadar sen?
benim slaonun bitmesine 15-20 gün kaldı ama gitmek hiç içimden gelmiyor. havalar da düzeldi ya tıkılmak istemiyorum hiç. böcüğümü bulmam lazım benim de derhalll

Canım ben genelde en son kimin mesajını okuduysam beğeniyorum ya bir sonraki girişimde kendi profilime gelip beğendiğim tuşuna basıp son beğendiğim mesaja geliyorum öylelikle arada mesaj kaybolmuyor

Anne babaların gözünde hep minicikmiş genelde çocuklar ya sizinkilerde herhalde o hesap
Valla bende Havaalanında annemin tepkisini düşündükçe daha çok hırs yapıyorum Benim annem herhalde ne olursa olsun 10 kilo ver yeter demez hee veremiyorsam aman bari bu kiloda kalda sağlığın elden gitmesin der
TAbi ben elimden geleni fazlasıyla yapacağım Allahın izniyle ve bu kilolar gidecekkkkkkkkkkkkk

Bende artık pirinç yerine hep bulgur kullanıyorum Pırasa ve ıspanağa 1er avuç bulgur atıyorum Dolmayada senin dediğin gibi çoğu bulgur oluyor ve inanılmaz lezzetli oluyor eşim bile şimdi çok daha fazla beğenir o yemekleri

ayy kıyamam dinlemeseydin keşkem

evet banuş şortunu yedi,bende eşofmanımı yemeyi düşünüyorum daha büyük olduğu için belki etkisi daha iyi olur

Anammmmm kızlar iyiki bir şort yedim
Valla okudukca sesle gülüyorum dün bile aklıma geldikce gülüp durdum ama onu çoğu zaman yapıyorum birşey yazarken TV bile izlesem bir bakıyorum duyduğum kelimeyi yazmaya başlamışım
Aslında benden iyi mahkemelere yazıcı olur hakım konuştukça ben yazayım

geçmiş osun tatlımm..nbir filmini çekir. çünkü bu tip ev kazalarında umulmadık şekilde kırıklar oluyor.. o zamana dek üzerine basmamaya, yüklenmemeye çalış. voltaren krem almışsın. ağrıyı rahatlatır. hirudoid tavsiye etmişler o da kan oturduysa özellikle ona iyi gelir. ilk gün saat başı 5-10 dakika soğuk uygula..
burdayımmm... ama biraz geç mi geldim acaba??
verirsin o kiloları canım..ne güzel işlerle uğraşıyorsunuz.. tadını çıkar..
banucum sen anlatırken ben mutlu oldum.. devam et. çok güzel olacaksın.. herkesi şaşırtmanın mutluluğunu yaşayacaksın..

ben de sarma ve dolmayı hep bulgurla yaparım.. benim çocuklar da pirinçliyi sevmezler ama bulgurluyu kapış kapış yerler.. hiç pirinç katmam..

esracigim bilmiyorum, bu sefreler böyle spordan gelince yatıp uzanasim geliyor. Bacaklarimda derman kalmiyor. Step baya haraketli oluyor ben birde kollarim toparlansin diye elerime ağırlık aliyorum. Bide artik bahar gelsin ya..Şumevsim geçisi bitsin artık...bugun yağan yağmuru hiç hoş karşilamadim. :)

Son düzenleme:

canım egedenizin cevabına çok çok katılıyorum.....

canım bana psikolog söyledi şunu;

hayatta bişey yaparken önce mantığa uyup uymadığına bakıcakmışız tamam okeyse sonrada duyguya uyup uymadığına
bakıcakmışız, duyguyada uydu ise bu 2işlemden sonra geçicekmişiz o bişeyi yapmaya, bu şekilde davanmak doğrusuymuş ve
bu şekilde yapmak en asgariye indirirmiş mutsuzluğu, hayal kırıklığını, başarısızlığı, ve depresyonuda bence.

şöyle bi örnekte vermişti;
diyelim bi insan bi iş yeri açıcak;
o kişi önce maddi anlamda bu iş yerini açmaya yeterlimi diye mantığına bakmalı önce dedi, tamam mantık okeyse duyguya
geçmeli sonra dedi, peki duygu açısından o iş yerini açtığında mutlu olacakmı bunu düşünmeliymiş sonrada, evet olumlu hissediyorsa duyguda tamam demekmiş. o halde bu iş yerini açabilir rahatca dedi.
ama mantık önce olmak kaydı ile bu 2konuda bi pürüz varsa o işi yapmamak gerekliymiş, sonu genelde iyi olmazmış.
inşaallah anlatabildim tatlım.
bu benim hayatımda çok şey değiştirdi, bu 45senelik bi psiloğun bana söylediğiydi.

işte herkesin belli bi sıkıntısı var canım çeşiiiiiit çeşit kişilere göre, mümkün oldukçada az takmaya çalışmalıyız galiba birde hayatta,
tamamen takmamada olmuyo işte bence.
öptüm.

Meyra bitanem çok teşekkür ederim inşallah hep beraber görecez o çıtır hallerimizi

inşaallah:)

Meyracığım,artık az görüyoruz seni...
Bu arada gittinmi doktora.?

bu aralar biraz öyle oldu evet yenam:)

yok daha gitmedim canım, sanki artık daha iyiyim, vakitte bulamıyom bi, ama aklımda.....
inşaallah geçerde gitmeme gerek kalmaz:)

helal beee, süper ifade etmişsin

geçmiş olsun canım yaaa......
öyle birden vurmalarda çok fena acır
bende önceden ayağımın serçe parmağını kıyı köşeye çok vururdum, resmen uğunurdum yani acıdan.

kolay gelsin dafi ablaaaaaaaam

bu tarafta yağmur yok, günlük güneşlik. yine de kınayalım biz onu

ağırlık yüzünden olabilirağrıların. potasyum içeren besin tüketimini arttırsan belki daha az ağrır. dukan yüzünden potasyumdan mahrum kalıyor olabilirsin canım.

mevsim tam dönmediğinden bir uyuşukluk hali söz konusu bende de. şu saatler alınsa artık da daha çok aydınlık görsek.

hoşgeldin datlum:)

kıyamam, uzan dinlen bari canım şimdide......

bugün pazar var; pazara gitsemmi diye düşünüyorum:44:
pazar daha iyi oluyo da; ben pazara gidersem tembelliği kim yapacak bugün

eşimin göz tansiyonu iki yıldır yüksek çıkıyor. geçen sene ileri tetkikleri yapılmıştı, sorun yoktu. bugün yine doktora gidecekti, her şey yolunda demiş doktoru. üstümden büyük bir yük kalktı. çok şükür.

geçmiş olsun canım, hadi gözünüzaydın bitanem.....

hoşgeldin datlum:)

hoşbulduk canım

bu arada sen de daha iyimişsin, çok sevindim. soramıyordum canın sıkılacak diye.

bugün pazar var; pazara gitsemmi diye düşünüyorum:44:
pazar daha iyi oluyo da; ben pazara gidersem tembelliği kim yapacak bugün

of ben de çok üşeniyorum her şeye canım ya. günlük şeyler bile zor geliyor, düşün duş yapmaya bile üşünüyorum.
ne olacak bizim bu tembelliğimizin sonu

ince fikirli arkadaşım benim:)

tembelliktede aynıyız bencede ne olacak böyle sonumuz:)))) düzene girer zamanla galiba:)

canım haklsın yalnız sende şunu seziyorum bir fikir sadece...

kesinlikle ilaç kullanmalıyım gibi bir düşünceyi bilinçaltına yollamııssın sen.o yüzden psikiyatra değil psikologa gitmeni tavsiye ediyorum önce.. durumun ilaç kısmına onlar karar verir..bir dönemden geçiyoruz bende psikologluk olduğuma eminim ama kendi kendini telkin ediyorum manevi olarak rahatlamaya çalışıyorum...bunu 11 yaşından beri panik hastası bir anneyle yaşayan biri olarak yazdım canım...yanlış anlama beni..

kaçkez yazıcam telefon çalıyor biri geliyor anam dötümün üstüne oturmadım imalatta tekim bugün ustalar erkenden gitti...iş bitti ama mecbur saat 5 e kadar bekleyebilirim müdür efendi ortalarda yok ttükkanı boş bırakmaya gelmez...

demem o ki hayat herşeye rağman çok güzel...nefes alabildiğim her an için hamd olsun...

esracım aklıma ne geldi;
eşimle bi ara şunu çok düşünmüştük, hatta birine soralım bari hukukla ilgisi olan demiştik ama sonra unuttuk,
o geldi şimdi benim aklıma:)
hani adalet saraylarının önünde adaletin simgesi varya, heykel; bir kadın ve sağ elinde terazi var, sol elinde kılınç;
bu ne demek oluyo, ne demek istiyorlar burada biliyormusun?
hani biz bişey bulamadık hiç baya düşündükte, hem kadın olması vs vs....
ama bence kesin bi anlamı vardır:)
sen biliyonmu canım?

kolay gelsin canım.....

arkadaşımgeçmiş olsun allah korktuğumuzla imtihan etmesin inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…