Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

KUZUM BENİM ÖLÇÜLER

BEL 100
BASEN 127

İncelme olup olmadığını bilmiyorum yazmamıştım ama belde pantolanlarda bollaşma var azcık

emeğine eline sağlık kuzum sevgiler

Geçmiş olsun esracım
Regl hastalık bu hafta ondan takıldın sen bence haftay yenanın da dediği gibi 78 bile görürsün

sağol canım

sanırım o yüzden inmedi bi türlü. haftaya düşeceğine inanıyorum ben de :) sen de gel hemen peşimden, Nursena kalsın iyice arkada

evet su ve spor bu haftaki hedefim olsunnn

bence iyi bi gelişme 1 er cm aylardır maşşallah

geçmiş olsun sıcak iç bol bol

sağol canım

KUZUM BENİM ÖLÇÜLER

BEL 100
BASEN 127

İncelme olup olmadığını bilmiyorum yazmamıştım ama belde pantolanlarda bollaşma var azcık

emeğine eline sağlık kuzum sevgiler

incelme olmaz mı Yasemincim, gözlerime inanamadım iki kere baktım.

belden 8 cm, basenden 3 cm incelmişsin

tebrikler canım

neee şimdi hadi be dicemmm

ESRAMMM ben armut modelim zatende alahala du ben akşam bi daha ölçeyim yanlışlık olmasın kuzum yaaa kg vermem yok ama nasıl oldu buu

Beraberce gidelim 70 lerde esracım
Nursena arkadan bakakalsınhem de böylece
Ay ben de şaka yaptım heee biz kaderdaşız 80 lerzedeyiz peşpeşe gideriz işte kardeş kardeş

ESRAMMM ben armut modelim zatende alahala du ben akşam bi daha ölçeyim yanlışlık olmasın kuzum yaaa kg vermem yok ama nasıl oldu buu

canım spor yapıyorsan gitmiştir belden. yağ nerde çoksa ordan en fazla gidiyor. sen yine de rahat etmek için bir daha ölç istiyorsan

geçen ay 108-130muşsun canım.

Ay ben de şaka yaptım heee biz kaderdaşız 80 lerzedeyiz peşpeşe gideriz işte kardeş kardeş

kıyamayız biz ona zaten, o da gelsin hemen

canım spor yapıyorsan gitmiştir belden. yağ nerde çoksa ordan en fazla gidiyor. sen yine de rahat etmek için bir daha ölç istiyorsan

geçen ay 108-130muşsun canım.

sevindirik oldum kuzum yaa

sadece bu hafta yürüdüm 100 dk pöpüşle yürüdüklerimi saymıyorum

inşallah doğrudur.canım Allah ne muratlarınız varsa versin Esram hepinizin emeği çok kızlarrr

hhahhayyyt kilocuklarımı ''ağır veririm narin veririm yarısınıda yarın veririm''

sizde ahanda böle süpürgenizede binseniz yetişemezsiniz

Tebrik ederim
Peki bir hafta boyunca neler yaptın anlatsana bize de

canım bi çay vardı buradada bahsetmiştim bi ara hatta kk de bulmuştum. ama ben onu biraz değişik yaptım benim vicudum hemen ödem topluyor. onun için kullandım yardımcı olsun diye..
bütün haftam dışarıda geçti kardeşim işe başladı evrak falan istemişler sigorta için onları topladık ve her yere yürüyerek gittim 2 defa devlet hastanesine gittim 1 saati geçiyor gidip gelmesi nufus müdürlüğü muhtarlık arasında mekik dokuduk. sonra komşumuz vefat etti taziyesinde vs yardım ettim sabah 8 akşam 8 sürekli hareket etim yani.. yemek yemeye bile vakit bulamadım

tabi bu arada çaya gelince tarçın zencefil kökü karanfil karabiber ıhlamur ne bulduysam ettım içine kaynatıp şişelere doldurdum gittiğim heryerede götürdüm. çayı suyla karıştırdım tadı çok hafifledi bu şekilde günde en az 2 2 5 litreyi geçirdim. bu hafta yine aynısını yapmayı düşünüyorum bu arada ayın 1 i gibi regl olucam.

sen kendini avut haftaya seni de yerim ben

Kendi dediğinden kendisi tırsmış
Bugün de gezmem var ama nerden baksan giderken 1 saat yürüyeceğiz dünkü kadar tehlikeli menü de olmaz tahminimce

Senin işin de zor kardeş..Her gün ayrı gezmek,her gün değişik mamalar...

Nasıl olduysa şahane bişi olmuş...
Gel ablası öpsün alnından..

stand up gösteri yapsan cem yılmaz falan nal toplar :))) ilahi Nursena, çok gülüyorum sayende

harcanıyom böle topiklerde ben keşfedilmeyi bekliyorum yıllardır burda ilk buraya üye olduğumda böyle dememişlerdi bana kaset yapacaklardı bekliyorum benimde hakkım deilmi bi kast çıkarmak bebeler evde ana biskevit biskevit diye ağlıyoooo

Son düzenleme:
Senin işin de zor kardeş..Her gün ayrı gezmek,her gün değişik mamalar...

Nasıl olduysa şahane bişi olmuş...
Gel ablası öpsün alnından..
Yazık bana değil mi ama yine iyi idare ediyorum valla

Coştu iyice
Eylülüm tekrar tebrik ederim sıvı alımı çok önemli gerçekten ( nursena duyyy)
Ama böbrekleri yormamak da lazım dengeyi tuttur mutlaka canım

O dediğini ben de denemiştim top olduğu yıl.:)
tek başına mümkün değil işe yaraması..sen anlattığın gibi çok aç kalmışın ve çok hareket etmişsin..
Tebrikler.. Devamı diğer haftalara..

Günaydin kizlarr. Suan kahvalti etmekteyim size yazmayinca kendimi suclu gibi hissediyorum bi an :)) Kendime bi tane yumurta hastadim ufak bir salata ve biraz yogurt kocaa bi bardakta yesil cayy :)) Sizler neler yedinizzzz ?

Kahvaltımıyaptım yeşil çayımı içiyorum foto çektim ama tablette ekleyemedim diğerbilgisayarı açtım ordan ekleyimmi bakalım olursa

Esracığım,

geçmiş olsun.uf olmuşsun..
spora ara ver istersen iyileşinceye kadar..terlemek daha kötüleştirir seni..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…