Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba kizlar, umarim kilocuklar gidivermistir, güzel güzel bildirimler yapabilirsiniz bu hafta
ben diyete basladigimdan beri yaklasik 8 kilo verdim...

aman o kurabiyeyi sokmasan ölün gözümüze demiiii:)))

afiyet olsunnnnnnn ohhhhhhhhhhh missssssssssssssss

Kurabiyesine de bak..

Afiyet olsun canım..

illa utandıracaksınız değil mi ne yediysem o napıyım saklayımmı
Hep sınavdan ben mi geçeceğim size de irade sınavı işte:)
Gerçiyiyince sınavdan geçmiş olmuyorum ben galiba:26:
Eylül 3 de kapanış derken o saatten sonra bişey yemeyecekmisin yani
Yanlış yaparsın demedi deme

1 su bardağı patlamış mısır bir dilim ekmek demek...İçine oturmasın..( popcorn patlamış mısır demek değilmi.? cahilliğime ver bilemiyorumda..)

Kapanış için 15:00 çok erken..Bu konuda bilirkişi özka gelseydi sana daha açıklayıcı bilgi verirdi..

Çok anlamlı sözler..Dayanamıciimm..

Salatalik ve yesil cayla geciririm bugün. söyle bi 10 kiloyu görmeden kendime gelmem ben cok fena hirs yaptim yahu. Dün esimin uyuz kuzeni geldi bize. Yatili kaldi görümcemle dedim ya. BAkislarini görmen lazimdi. Yani hani i genelleme vardir tombili olan hatunlar hep cok guzeldir diye. Ben kendimi begeniryorum yani. Allahtan boyumda uzun cok olmasada kaldiriyor kilom. Ama normal görüntüm icin bu cabalarim. Bakisini unutamam. Dahada hirslandim. belki dahada yerdim o popcorndan ama bakisindan sonra yemedim. onlar icerde otururken caktirmadan tuvalete diye gittim 30 tane mekik cektim vicdanimi rahatlatmak icin ihihihih. Bazen cok guluyorum kendime. neyse. Biktim artik bu bakislardan bide sinir oldugum biri olunca iyice cinleniyorum

yenacım
kilom aynı..106.5
ben yine hastayım bademcikler şişti öksürük var elim kolum kalkmıyor halsizimm..
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine
Eki Görüntüle 671515 kahvaltımmmmmmmmmmmm

ölçülerim bel;97
kalça;107 pek bi uyumluyumdur
Afiyet bal şeker olsun yaramasın inşallah
Anam o nasıl bişey öle maşallah tebrik ederim
Eki Görüntüle 671597
işte benim mamalarım yena listelesem seni geçer herhalde daha zeytin de yedim
Asuman abla eline koluna sağlık afiyet olsun ama yaramasın

o bakışlar sana hırs olsun canım üzülme sen zayıfladıktan sonra o gözlerdeki kıskançlığı düşün :) onlar öyle yaptıkları zaman bize hırs oluyor haberleri yok....

arkadaşlar bu gun hem haftanın son gunu hemde ayın
o yuzden çok gırmeyebılırım
şimdiden görüşmek üzere
hafta sonu malum ınternet bulabılırsem gırerım ancak
değilse pzartesi görüşürük

delüüüüü

Esracığım,

geçmiş olsun.uf olmuşsun..
spora ara ver istersen iyileşinceye kadar..terlemek daha kötüleştirir seni..

ben de bahane arıyordum

yarın eşim panelde olacak, iyi hissedersem yarın gideyim bari :)

tam buğday ekmeğinden tulum peynirli tost
yumurta
domates
biber
salatalık
tere
maydanoz
çay

ben bunları hepsini tek başıma yedim..

ohh afiyet olsun, bence gayet de normal.

çoşsam ne fayda topiğin lideri yena hanım çok politik laf aramızda heç üzerine alınmıyo şu kadına bi kaset yapalım demiyo anca riv rivde rivriv:)

sana tııırrrttttttttt vıııınnnn diyor bence

Eki Görüntüle 671597
işte benim mamalarım yena listelesem seni geçer herhalde daha zeytin de yedim

süpermiş canım, afiyet olsun

bir genç kızın ururyla oynayacaktın demii şu mübarek günde:))))))))

eyvahh jandarma geldi kızlar basıldık ben kaçtım kocam geldi:))))))))))))

basıldık mı

süpersin cücüşüm

pazartesiye kadar ölçülerini de yaz

veremezki veremezkii haftaya 1 kilo veremezkii az sana takılayım

kıskanıyo bu asuyla cluch beniiii

hıgggıhıhhhhhh

bu ne laaaaynnn

o bakışlar sana hırs olsun canım üzülme sen zayıfladıktan sonra o gözlerdeki kıskançlığı düşün :) onlar öyle yaptıkları zaman bize hırs oluyor haberleri yok....
hemde ne hirs vallaha inadim icin herseyi yaparim ihihih huyum kurusun bide ciroz diyet yaptigimi anlamasin diye caktirmiyorumda Cok fenayiz aslinda biz kadinlar cokk

arkadaşlar gunaydınlar
hemen kılo mu bıldırıyım yenacım
1 kılogıtmış 104 oldu
sporda sadece 120 dk

Tebrik ederimmm. Süper bi gelisme. Basarilarinin devamini dilerim :)

Tünaydin kizlarrrr!!!

Ben bildirimimi yapayim. Kosturmacam devam etsin :) Ay carsambadan beri yoruldum vallahi ya...

Gecen haftaki kilom 92,5kg bu haftaki kilom 90.1kg

405dk sporum var bu hafta

Simdiden ellerinize saglik kizlar!!!

Günaydın Herkese

En sonunda adet oldum 5 gün gecikmeyle, karnım çok ağrıyoo, bugün temizlik günüm off, 2 gündür çok iştahlıydım, tabii pasta börek yemedim ama akşam yemeğimi yedikten sonra gittim bide 1 dilim peynile ekmek yedim mesela, sonra doymadım eşimin meyvesinden yedim, zararsız ama doyumsuz 2 gün geçirdim

Yarın da eşimin arkadaşına davetliyiz,8de gelin demiş, yemeğimizi mecburen geç yiycez yani yarın, yarın sbaha kahvaltıdan sonra yeşilköy sahilind eyürümek istiyorum ama adet de oldum umarım karnım çok ağrımaz

Asumancığım spor malesef sadece 90 dakika

Ben de artık kilo bildirimi yapayım, adet oldum kilom 79 çıktı malesef. Haftaya da bildirim yaparsam listeye girerim belki

Tünaydin kizlarrrr!!!

Ben bildirimimi yapayim. Kosturmacam devam etsin :) Ay carsambadan beri yoruldum vallahi ya...

Gecen haftaki kilom 92,5kg bu haftaki kilom 90.1kg

405dk sporum var bu hafta

Simdiden ellerinize saglik kizlar!!!

Gökce irem maşşalah sana amma guzel kılo vermışsın arkadaşım
tebrikler valla
herkes eminım guzel guzel bildirilerde bulunacak akşama kadar çokca spor yapan arkadaşlara daha çok tebrikler

Geldim ama herkes gitmiş

Neyy saat 3de akşam yemeğimiii. İyide motora yağ koymazsan işler mi. Mide öğledne sonra 3den sabaha kadar boş, şimdi metabolizmamımızın adı ayşe olsun, ayşe 3den sonra hiç yemek yiyemiyor, sabah kalkıyorsun ayşeye yemek veriyorsun, ayşe ilk yediği lokmayı yağa dönüştürür çünkü aç kalıcam zanneder. Anlatabildim mi acep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…