- 28 Ocak 2010
- 7.509
- 434
- 398
- 37
aman o kurabiyeyi sokmasan ölün gözümüze demiiii:)))
afiyet olsunnnnnnn ohhhhhhhhhhh missssssssssssssss
Kurabiyesine de bak..
Afiyet olsun canım..
Ahahaha sende sebzeleri tek tek yazmasan gözüne cok gelmez bende ufak salata dedim gectim. alti üstü 2 kilo verdim bisey yemiyodum cakildi kaldi sanki orda yaniBende salata malata yemeye basladim. Salatayi anladimda malatayi daha cözemedim. Dün Esimin kuzeniyle kizkardesi geldiler. bizde kaldilar film izlerken popcorn istediler patlattim bi avuc yedim icime oturdu evlat acisi gibi bugün kapanisi 3 te yapmayi düsünüyorum :)))) Dünün acisi bugün cikacak :)
ben kaçar kızlar söz ve yazarı ajdar olan son parçamı seslendirerek veda ediyorum sizlere esen kalın:)
Aşksız çok ağırdım
Hem de ton ton
Ne milyar yeterdi ne de trilyon
NE SEN TAŞIRDIN BENİ NEDE KAMYON
Seni sevdim tanrıma şükür en son
Hafiflendim uçtum gittim kon kon
Şu kalbim sanki kuş sanki balon
Şu kalbim sanki kuş sanki balon...
Salatalik ve yesil cayla geciririm bugün. söyle bi 10 kiloyu görmeden kendime gelmem ben cok fena hirs yaptim yahu. Dün esimin uyuz kuzeni geldi bize. Yatili kaldi görümcemle dedim ya. BAkislarini görmen lazimdi. Yani hani i genelleme vardir tombili olan hatunlar hep cok guzeldir diye. Ben kendimi begeniryorum yani. Allahtan boyumda uzun cok olmasada kaldiriyor kilom. Ama normal görüntüm icin bu cabalarim. Bakisini unutamam. Dahada hirslandim. belki dahada yerdim o popcorndan ama bakisindan sonra yemedim. onlar icerde otururken caktirmadan tuvalete diye gittim 30 tane mekik cektim vicdanimi rahatlatmak icin ihihihih. Bazen cok guluyorum kendime. neyse. Biktim artik bu bakislardan bide sinir oldugum biri olunca iyice cinleniyorumilla utandıracaksınız değil mi ne yediysem o napıyım saklayımmı
Hep sınavdan ben mi geçeceğim size de irade sınavı işte:)
Gerçiyiyince sınavdan geçmiş olmuyorum ben galiba:26:
Eylül 3 de kapanış derken o saatten sonra bişey yemeyecekmisin yani
Yanlış yaparsın demedi deme
Geçmiş olsun canım dikkat et kendineyenacım
kilom aynı..106.5
ben yine hastayım bademcikler şişti öksürük var elim kolum kalkmıyor halsizimm..
Afiyet bal şeker olsun yaramasın inşallah
Anam o nasıl bişey öle maşallah tebrik ederim1 haftam sürekli koşuşturmalı geçti...
ama 0 kaçamaksız bir haftaydı sonuç mükemmel...
geçen hafta: 93.80
ve bu hafta 90.20
inanamıyorum hala. 10 defa tartıldım ama sonuç aynı :) belkide kendim karıştırıp yaptığım çayın faydasıdır. :)
Asuman abla eline koluna sağlık afiyet olsun ama yaramasınEki Görüntüle 671597
işte benim mamalarım yena listelesem seni geçer herhalde daha zeytin de yedim
Salatalik ve yesil cayla geciririm bugün. söyle bi 10 kiloyu görmeden kendime gelmem ben cok fena hirs yaptim yahu. Dün esimin uyuz kuzeni geldi bize. Yatili kaldi görümcemle dedim ya. BAkislarini görmen lazimdi. Yani hani i genelleme vardir tombili olan hatunlar hep cok guzeldir diye. Ben kendimi begeniryorum yani. Allahtan boyumda uzun cok olmasada kaldiriyor kilom. Ama normal görüntüm icin bu cabalarim. Bakisini unutamam. Dahada hirslandim. belki dahada yerdim o popcorndan ama bakisindan sonra yemedim. onlar icerde otururken caktirmadan tuvalete diye gittim 30 tane mekik cektim vicdanimi rahatlatmak icin ihihihih. Bazen cok guluyorum kendime. neyse. Biktim artik bu bakislardan bide sinir oldugum biri olunca iyice cinleniyorum
arkadaşlar gunaydınlar
hemen kılo mu bıldırıyım yenacım
1 kılogıtmış 104 oldu
sporda sadece 120 dk
harcanıyom böle topiklerde ben keşfedilmeyi bekliyorum yıllardır burda ilk buraya üye olduğumda böyle dememişlerdi bana kaset yapacaklardı bekliyorum benimde hakkım deilmi bi kast çıkarmak bebeler evde ana biskevit biskevit diye ağlıyoooo
Esracığım,
geçmiş olsun.uf olmuşsun..
spora ara ver istersen iyileşinceye kadar..terlemek daha kötüleştirir seni..
tam buğday ekmeğinden tulum peynirli tost
yumurta
domates
biber
salatalık
tere
maydanoz
çay
ben bunları hepsini tek başıma yedim..
çoşsam ne fayda topiğin lideri yena hanım çok politik laf aramızda heç üzerine alınmıyo şu kadına bi kaset yapalım demiyo anca riv rivde rivriv:)
Eki Görüntüle 671597
işte benim mamalarım yena listelesem seni geçer herhalde daha zeytin de yedim
bir genç kızın ururyla oynayacaktın demii şu mübarek günde:))))))))
eyvahh jandarma geldi kızlar basıldık ben kaçtım kocam geldi:))))))))))))
Selam cücüşlerim
bol eksili , hayırlı Cumalar olsun inşAllaaahhh
2 saat boşluğum vardı , eve geldim , kahvaltı yaptık herifimlen , az sonra yine okul yolu düüüzzz gider olacakkk
geçmişe bakamadım , umarım güzel kilolar verilmiştir , bende fena değilim bu haftaa
GEÇEN HAFTA : 76.300
BU HAFTA :75.600
GİDEN : 700 gramm
hepinizi öpücüklediimmm
veremezki veremezkii haftaya 1 kilo veremezkii az sana takılayım
kıskanıyo bu asuyla cluch beniiii
ben kaçar kızlar söz ve yazarı ajdar olan son parçamı seslendirerek veda ediyorum sizlere esen kalın:)
Aşksız çok ağırdım
Hem de ton ton
Ne milyar yeterdi ne de trilyon
NE SEN TAŞIRDIN BENİ NEDE KAMYON
Seni sevdim tanrıma şükür en son
Hafiflendim uçtum gittim kon kon
Şu kalbim sanki kuş sanki balon
Şu kalbim sanki kuş sanki balon...
hemde ne hirs vallaha inadim icin herseyi yaparim ihihih huyum kurusun bide ciroz diyet yaptigimi anlamasin diye caktirmiyorumda Cok fenayiz aslinda biz kadinlar cokko bakışlar sana hırs olsun canım üzülme sen zayıfladıktan sonra o gözlerdeki kıskançlığı düşün :) onlar öyle yaptıkları zaman bize hırs oluyor haberleri yok....
arkadaşlar gunaydınlar
hemen kılo mu bıldırıyım yenacım
1 kılogıtmış 104 oldu
sporda sadece 120 dk
Tünaydin kizlarrrr!!!
Ben bildirimimi yapayim. Kosturmacam devam etsin :) Ay carsambadan beri yoruldum vallahi ya...
Gecen haftaki kilom 92,5kg bu haftaki kilom 90.1kg
405dk sporum var bu hafta
Simdiden ellerinize saglik kizlar!!!
1 su bardağı patlamış mısır bir dilim ekmek demek...İçine oturmasın..( popcorn patlamış mısır demek değilmi.? cahilliğime ver bilemiyorumda..)
Kapanış için 15:00 çok erken..Bu konuda bilirkişi özka gelseydi sana daha açıklayıcı bilgi verirdi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?