asuuuuuuu tatrılmadınmıı bence sen garanti 1 verdin çok dikkatliydin bu hafta
Bu arada bende bildirimimi bu geceden yapayım
Yarın hastaneye tabletide götüreceğim ama girmeye fırsatım olurmu bilmiyorum
Yenacığım 98i gördüm ucundan da olsa
İnşallah bu stresten sonrada görürüm
Asucuğum Sporumda toplam 240 dakikabugün koşturmaktan gidemedim yoksa bir 60 dakika daha olurdu en az
Esracığım ölçülerimi yarın gece yada en geç cumartesi yazarım
Hepinize iyi geceler
Rabbim gönlünüzden geçen herşeyi sizlere hayırlı kılsın....Aminnnnnnnnnn
Kücük kuzum için dualarınızı eksik etmeyeceğinize eminim zaten
Yarın eve geldikten sonra inşallah kuzu biraz daha iyi olurda gelen giden olmazsa ilk fırsatta damlarım nasılsa
En geç gece buralardayım
Geride kalan arkadaşlarada hoş sohbetler ve hayırlı geceler
Canım hoşgeldin aramızakızlar merhabalar hepinize iyi akşamlar topiğnize şöyle bir göz attım baya bi yakın buldum sizi kendime neler yapıyorsunuz yarışma falan varmı paylaşımlarınız yanı sıra .size de takılmayı isterim doğrusu.
İlknur kuzum bu erkekler niye böle bilmiyorum valla rabbim onları özene bezene yaratmış resmen neyse bunla gelmiş geçmiş olsun diyelim canımGecmis olsun dileklerinde bulunan tüüüüm arkadaslarima cooooook tesekkür ediyorum ve coook öpüyorum
Yenacim aynen canim is kazasi
Kizlar esim arkadasiyla birlikte tamirhane calistiriyorlar ve asa yukari 1 ay önce esim yine bir arabayla ugrasirken eline fren balatasi düsürmüs eve geldiginde sismisti ve kirik oldugu belliydi resmen
Esim inatla hayir kirik falan degil hayatim sadece incittim dedi ve doktora gitmedi
Haftalarca aciyo dedim ama yine o meshuuuur inadindan dolayi gitmedi ve artik dayanamadigi icin gitmek zorunda kaldi
Bu sabah saat 7 de kendi gitti hastaneye . Bende geliyim dedim o saatte cocuklari napicaz sen kal zaten sadece elimi uyusturup yaparlar ameliyati dedi peki dedim sen bilirsin gel gelelim öyle olmamis iste narkoz verip uyutmuslar ve neredeyse yanlis yerden kaynayan kemigi kirip tekrardan demir yardimiyla birlestirmisler
ve ben bunlari narkozdan ayildiginda ögrendim
Üstelik o haliyle araba kullanip eve gelmis
Simdi arada zonkluyo diyor yani dedim icten ice cok kizdim ama söylemedim ne gelirse basina essek inadindan geliyoMoral olsun diye pizza yaptim bayilirrr pizzaya ve tabiside bende yedim abartmasamda yedim sonucta bugün yememeliydim biliyorum
Nuhan ablacım bugünkü görümelerinde başarılar rabbim gönlüne göre versin inşallah...Amiiiiinnnnnnxayim sana bir şiir yazayim,
pamuk elli al yanaklı tontoş kaynoşum benim...
dili tatlı, ak mezuralı tontoş kaynoşum benim....
artikim oldumu bilmiyorum..
Nursenacigim, mutfak için köşe takimlarını bende çok seviyorum...du bi hesap yapayim benim mutfaga sigarmi diye...
Kadın olmak zaten güçlü olmayı gerektiyor...Anne olmak zor eş olmak zor... gelin olmak zor...
ekledigin verilerde süper emeğine sağlık.
Cankuşum senin adam asker ya hem düzenli tertipli ölçer...
yedigin pasta yaramasın emi...
clutchcugum ya, ben bugun çok çalismaya çalistim.... yarın çook önemli bir görüsmem var... anlımın akı ile üstesinden gelmem gerekiyor... onun içindir azcuk stresliyim sanırsam....Benim koca adayi telefon etti ben burada çalisamiyorum yarın sınavim var sabaha kadar uyumucam gelip odam da çalisabilirmiyim dedi.. bende olmaz ya gelemezsin. annenin evi neyine yetmiyor falan hatta bu gece uyuman lazim yarın toplantida uyuklarsin falan diye caz yaptim... ee sonra gel dedim.. bende sanirim bu gece uyumiyacagim işler bitmiyor. birde buraya bugun laf yetiştirime modundayım... Artik yarin toplantida uyurmuyuz yoksa basarilimi oluruz bilemiyorum.
aa gögüslerinden baya gitmis....sasirdim valla benimkiler nie küçülmüyor
Allahım sarı mezular öne geçti.....
Yenacigim bu durum bana çok acı geliyor...O kadının bir mesleği parası ve gücü olmadigi ve toplumsal baskı paralelinde böyle bir ömür tüketiyor.
Canım sende hoşgeldin aramızamrb canım ben de sayfanıza katılmak istedim biraz bodoslama daldım ama kusura bakmayın candy crush sağa bende oynyom 250 bölümdeyim kolay level atlamak isteseniz yani küçük bir hilesi var isterseniz söleyeyim
Yenacım geçmiş olsun bitanem inşallah şimdi daha iyisindir kuzumİyi geceler arkadaşlar...
yarına bol eksili bir gün olur umarım...
Benim midem çok bulanıyor hiiç iyi hissetmiyorum şu an kendimi.. ( hamile değilim. )
Öptüm sizi ..
Aferin sana pıtırcık aynen böle devam iştedün alışverişe gittik pantolonlarımın belimden düşmesi üzerine :) direkt 42 beden pantolonlara sarıldım , Allahımm nolur gireyim şu pantolonun içine diyerekten girdim kabine .. ve hiç zorlanmadan , direk girebildim içine , dünyalar benim oldu :) evet artık 42 beden bir pıtırcığım :)
Banu ablacım Ayşe ablamın dediği gibi çok iyi olmuş erken tarihe almanız biran önce olup biter kafanda kurmana gerek kalmaz rabbim kolaylıklar versin hemencecik girsin çıksın ameliyatına inşallah sonrada rahat bi nefes alsın kuzucuk dualarımız seninle ve kuzucukla ablacımSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Hele şükür totoşum yer gördü
İnanın öğleden beri inanılmaz koşturmaca içindeydim
Bu arada Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederimiyiki varsınız
Öğlende doktorla tekrar konuştuk ve eşimde eninde sonunda olucak bu ameliyat bari en erken tarihe gün alalım dedi. Hastanede büyük görümcemin Görümcesisöylerken bile komik yaa dıdımın dıdısı der gibi çalıştığı için onunla konuştuk yaw bu ne fiyatlar birşey yapılamazmı dedim ve sağ olsun çalışan yakını hesabı 600 den 500e indirtti.
En erken tarih diyince doktor o zaman gelin bugün tahlilerini yapalım yarın sabah ameliyat ederiz dedi
Şaşırdım tabi sonuçta ben en azından bir kaç gün sonrasına bekliyordum ama iyi bari dedim ve direk tekrar hastaneye gittik
Tahlillerde ameliyata engel bir durum çıkmadı şükür
Tabi kuzucuğumdan ilk kez damardan kan alındığı için kıyamet koptuAllahtan çilekli şekerleme alalım diyince anında sustu
Sabah 7de Hastaneye gideceğiz ve Allahın izniyle herhalde 8 yada en geç 9 gibi ameliyata alınacak :26:
Allah hepinizden razı olsun yazdıklarınız beni bir nebzede olsa rahatlattı
İnşallah bizde hemen atlatırız
Hastane dönüşü eşimin Anannesine uğradık uzun zamandır gitmiyoruz diye oda çok sevindi hatta eşime birazda fırça attı
Akşam 7 gibi eve geldik ondan sonra asıl koşuşturma başladı benim için
Yemeğimizi yedikten sonra bütün eve girişmek zorunda kaldımMutfak, salon, banyo, balkon falan derken daha yeni oturdum Hemen yatacaktım ama size yazmadan edemedim
Yarın akşama doğru eve gönderecekler zaten ama şimdi eşimin halaları, kızkardeşim falan geçmiş olsuna gelirler ev temiz olsun dedim
Derya kuzum maşallah 2'şer 2'şer gidiyon maşallah ne yapıyon sen kuzum ya bizede söle bizde yapamalım ne güzel 79'ları görmüşsün nazar değmesinben bildirimlerimi simdiden yapayim, yarin esim evde olucak gündüz gelemem buraya.
Yenacim
kilom 79
gecen hafta 81
fark 2 kilo
Asumancim
sporum 180 dakika
nuhancim kacamagim hala 1
esracim
belim :96cm
kalcam:107 cm
emekleriniz icin simdiden cok tesekkür ediyorum.hakkinizi helal edin
YENAM KİLOM AYNI (eeee geçen haftalarda hiç dikkat etmedim malum geçen haftada tartılmadım kesin aldığım kilolar bu hafta gitmiştir çünkü bu hafta iyi geçti yani )
ASUMAN ABLA SPOR YOK (her zamanki gibi )
NUHAN ABLA KAÇAMAK AYNI 2
Hepinizin şimdiden eline koluna emeğine sağlık diyorum kızlar öpüldünüz
Esra kuzum ölçüleride yarın veririm inşallah
Kizlar gunaydin.dun egitimdeydim giremedim.bol.eksili gunler.diliyirum size.ben ayniyim simdi hastanedeyim dr cikayim.haber veririm
öncelikle gününüz aydın olsun :)
bildirimimi yapayım, hasbehal ederiz.
Yenam kilom aynı, ne 80miş arkadaş,
Asumanım sporum 120 dakika,
Nuhancım kaçamağım hala 5 tane.
Üçünüzün de elleri dert görmesin inşallah. şimdiden çok sağolun canım arkadaşlarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?