Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selamün aleyküm kizlarrrrr

Kuzucugum su anda ameliyatta birazdan cikacak insallah
Şükür hic ağlamadan girdi ameliyata hatta ameliyat önlüğünü giyince ben prenses oldum diye yatağin üzerinde ziplayip durdu

Insallah sonrasindada iyi olur
Dualariniz icin Allah razi olsun

Simdilik kactim ama daha sonra haber veririm sizlere yine

Buda küçük Prensesimin ameliyat öncesi hali

banucuğum inşallah çabucak iyileşir bebişimiz...Olduda bitti maşallah diyelim :)

Bu arada 98 kaç.?? ucundan ama kaç :))

Eki Görüntüle 671479

Kuuzum çok duygulandım yaa offf...Kızımın ve oğlumun hali geldi aklıma

KIZLAR GÜNAYDIN
Herkeslere mutlu huzurlu sağlıklı bol ekdi bildirimli bi gün diliyorum maşallah gece bi oyun furyasıdır gitmiş ben hiç girmiyorum o işe yoksa kesin işten kovulurum oyun oynucam diye neyse ben alıntışarımı cevaplayıp kaçıyorum kızlar öpüldünüz
Canım hoşgeldin aramıza
İlknur kuzum bu erkekler niye böle bilmiyorum valla rabbim onları özene bezene yaratmış resmen neyse bunla gelmiş geçmiş olsun diyelim canım
Nuhan ablacım bugünkü görümelerinde başarılar rabbim gönlüne göre versin inşallah...Amiiiiinnnnnn
mrb canım ben de sayfanıza katılmak istedim biraz bodoslama daldım ama kusura bakmayın candy crush sağa bende oynyom 250 bölümdeyim kolay level atlamak isteseniz yani küçük bir hilesi var isterseniz söleyeyim
Canım sende hoşgeldin aramıza
İyi geceler arkadaşlar...

yarına bol eksili bir gün olur umarım...

Benim midem çok bulanıyor hiiç iyi hissetmiyorum şu an kendimi.. ( hamile değilim. )

Öptüm sizi ..
Yenacım geçmiş olsun bitanem inşallah şimdi daha iyisindir kuzum
Aferin sana pıtırcık aynen böle devam işte
Banu ablacım Ayşe ablamın dediği gibi çok iyi olmuş erken tarihe almanız biran önce olup biter kafanda kurmana gerek kalmaz rabbim kolaylıklar versin hemencecik girsin çıksın ameliyatına inşallah sonrada rahat bi nefes alsın kuzucuk dualarımız seninle ve kuzucukla ablacım
Derya kuzum maşallah 2'şer 2'şer gidiyon maşallah ne yapıyon sen kuzum ya bizede söle bizde yapamalım ne güzel 79'ları görmüşsün nazar değmesin

Eki Görüntüle 671479

Ay yerim ben onu evet kendide sölemiş aynı prenses gibi olmuş kuzucuğun ablacım yukardada söledim ama yine söleyim dualarımız seninle rabbim yar ve yardımcınız olsun ablacım

Bu arada ayrıca tebrik ederim anladın sen onu ablacım

Günaydııııın..

hayırlı cumalar.....

Esracığım,

BEL, 107

BASEN, 118..aynı maalesef tüm haşmetiyle duruyor demiyeceğim ben de çaba sarfetmedim erimesi için bu ay...

Kilom 500 gr. eksi.. olsuunn..giden her gram bizim için başarı sloganıyla düşe kalka yola devamm..

Son düzenleme:
YENAM KİLOM AYNI (eeee geçen haftalarda hiç dikkat etmedim malum geçen haftada tartılmadım kesin aldığım kilolar bu hafta gitmiştir çünkü bu hafta iyi geçti yani )

ASUMAN ABLA SPOR YOK (her zamanki gibi )

NUHAN ABLA KAÇAMAK AYNI 2

Hepinizin şimdiden eline koluna emeğine sağlık diyorum kızlar öpüldünüz

Esra kuzum ölçüleride yarın veririm inşallah

cecocum, maşallah kızına...olduda bitti olacak biraz sonra...
efemcigim canim çok sağol.., yatakan sürünerek kalktım resmen.

Kizlar gunaydin.dun egitimdeydim giremedim.bol.eksili gunler.diliyirum size.ben ayniyim simdi hastanedeyim dr cikayim.haber veririm

canım, ben seni geçtiğimiz iki hafta izinli yazmışım..Aynı diyosun ama en son kilon 97 onumu yazayım.???

acele cevap stop :))

öncelikle gününüz aydın olsun :)
bildirimimi yapayım, hasbehal ederiz.
Yenam kilom aynı, ne 80miş arkadaş ,
Asumanım sporum 120 dakika,
Nuhancım kaçamağım hala 5 tane.

Üçünüzün de elleri dert görmesin inşallah. şimdiden çok sağolun canım arkadaşlarım.

Allah'ım;
Bu Mübarek CUMA Günü Hürmetine ;Evlerimizi Aş'sız,
Kalplerimizi Aşksız,Dillerimizi Duâ'sız bırakma..!
Evlatlarımızı hayırlı,Bedenimizi sağlıklı,İşlerimizi başarılı kıl...!
Fakirlere yardım et..Zalimlere fırsat verme Ya Rabbi...!
Amin..

[url=http://......./c25MCx]
[/URL]

Çok açım ben.ÇAyım oldu, kokuyor mis gibi..Geldimi sizede kokusu :)

Tost,yumurta,domates, bol tere ve maydanozum beni bekliyor..

Kahvaltıya gittim döneceğim...

Ah ah o seksenlerden ne çektik biz :))
Senin de ellerin dert görmesin kuzumyazdım ben ölçülerimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…