Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar bana müsaade

Ne zamandır küçük cimcimem yüzünden Spor Salonuna gidemiyordum gideyim de biraz stres atayım kalori yakayım

Hepinize hoş sohbetler ve hayırlı günler
Akşam görüşmek üzere kendinize iyi bakın

Aynen öle kuzum valla akşama kadar burda kafam patlıyo inan evrakların içinde boğuluyorum ama eve gittiğim zaman beni bekleyen bi sıpam var mecbur gidip 1-2 saat onunla vakit geçiriyorum ve akşam zor atıyorum kendimi yatağa ama yinede çok şükür binlerce şükür rabbime ALLAH kuzucuklarımızı bize bağışlasın...Amiiiiinnnn
Banu abla bana karşı bi dargınlığın mı var yanlış anlama sakın amacım tartışma çıkarmak değil birden öle düştü içime hani eğer öleyse bilmeden felan seni kırdıysam çok üzülürüm doğrusu

Çok çok geçmiş olsun hep diyoruz annelik birazda doktorluk içeriyor çoğu zaman neredeyse teşhisi evde koyup gidiyoruz

Çok doğru söylüyorsun...
Senin çocuğun varmı.? Çizelgende ki kilondamısın.?

Demek İzmirlisin sen de...Şu an neredesin.?

kızlaar yine ben:) sabah erken kalktım önce cildim için eczaneye gittim yüzüm için krem aldım sonrada eve gelip spora gittim.3.5 km tempolu yürüdüm 20 dk da bisikletteydim.bugün baya kalori yaktım inşallah bu ilk haftam 2.8 kilo vermişim.sizce nasıl?:26:sizler ilk haftalarınızda kaçar kilo vermiştiniz??

canım neden öyle bir kanıya vardın..:26:

Bence yoktur öyle bişey...Banuu senin yerine cevapladım :))

Banucum bende sizleri cooook özlüyorum inan kacgündür giremedim ama aklim sizdeydi kimbilir kizlar neler kaynatiyorlardir dedim icimden Gerci hos olmayan seyler olmus
Evet canim aynen suan heryer civil civil bende yaza kadar 80lileri görsem göbek aticam bakalim bu sabah 98i gördüm bu hafta cok yürüyüs yaptim insallah faydasini görürüm bide regl haftam ama yinede elimden geleni yaptim
Yalniz bugün kendimi cok yorgun hissediyorum ve devamli uyumak istiyorum sebebini cözemedigim bi tuhaflik var üstümde hayir olsun diyim Senin minik de iyice düzelmistir umarim

Merhaba

Tavuk ben de yemiyoruz zorda kalmadıkça, onun yerine hindi yiyebilirsin, hindi alırken göğüs değil de but olarak alırsan daha lezzetli oluyor.

Damacana olarak ben ne kadar verdinm acep

Öyle eksildik ki yaşarken,bize dokunan herkesi eksiltiyoruz..
yalnızlığımızla çoğalıp,kalabalığımızla eksiliyoruz ve öylesine kalabalık ki yalnızlığımız;
ne yana dönsek kendimize çarpıyoruz..

Son düzenleme:

Konu hakkinda yorum yapmiyorum her yigidin yogurt yiyisi ayri olurmus sadece sizi coooooooook sevdigimi söylemek istedim bidaha yaramazlik yapmayinnn
cicekler hepinizeeeeeeeeeeeeee

Yenaaaaaammmmmmmm pasaya cok gecmis olsun merak etme canim büyüyene kadar biraz cekersiniz ama sonra geciyo keza benim cocuklarda öylelerdi bir hafta iyilerse iki hafta bronsitten yatarlardi simdi sükür atesleri bile cikmiyor pek

selam kızlar ben geldiimmm

Asucumm kırmızı yazılarım senin için gelsinnn

nasılsınız ? keyifler nasıl ? okul çıkışı azcık yürüyeyim dedim , bi yağmur bastırdıki sormayın , otobüse zor attım kendimii , şu havalar mahvetti beni yaaa (

birde dolunayın etkisi var tabi , insan ilişkilerinde çok etkili , bu aralar yaşanan ruhsal gelgitlerimizide çok iyi özetliyor sanırımm ...

neyse önümüzdeki maçlara bakacaz artıkk ))

tebrik ederim canım, harikasın , azmin daim olsun inşAllah, bi an önce sağlıcakla hedefine kavuşman dileklerimle )

bence çok iyi bir rakam. ben o kadar verememiştim sanırım, tebrikler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…