Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Yeni tavamda tavuk yaptıydım geçen de..Çok beğendik ailecek..
Belirtmek istedim...

Ben gidiyorum, yemek yapacağım..

Akşam toplaşalım..

ben de tam "hep yemek vaktinde geliyorsunuz" diye kızacaktım

gidip ben de yemeğimi yapayım. eşim çok yorgunmuş, gelince hemen uyuyacakmış. akşam sizinleyim cücüşlerim

Belirtmek istedim...

Akşam toplaşalım..

gidip ben de yemeğimi yapayım. eşim çok yorgunmuş, gelince hemen uyuyacakmış. akşam sizinleyim cücüşlerim

Kolay gelsin kizlaaarrrrr
Gitmeden menüde ne var onuda bari söleyinde acikin kopya cekelim
Ben bugün hafif gecistirmeyi düsünüyorum bakalim sabaha nolacak
:26::26::26:

canım neden öyle bir kanıya vardın..:26:

Bence yoktur öyle bişey...Banuu senin yerine cevapladım :))
Ne bileyim tatlım bikaç msjıma cvp yazmadı birden öle düşündüm belki görmemiş gözünden kaçmıştır oda ayrı bi durum tabi
Senin cevaplaman içimi rahatlattı doğrusu yena teşekkür ederim
Eki Görüntüle 676442
Konu hakkinda yorum yapmiyorum her yigidin yogurt yiyisi ayri olurmus sadece sizi coooooooook sevdigimi söylemek istedim bidaha yaramazlik yapmayinnn
cicekler hepinizeeeeeeeeeeeeee
Çiçekler süper kendi adıma teşekkür ederim canım
Anam Aynurum süper dönüş yapmış çok sevindim canım
Hayır bikerem aynı ben
Belirtmek istedim...

Akşam toplaşalım..

Afiyet bal şeker olsun yaramasın tatlım ayrıca kolay gelsin bide ayrıca akşam ben gelemiyorum ama bana yazık değilmi ben çok kıskanıyorum sizi

şimdide benim eşim geldi , akşama arkadaşlara gitcez yemeğe , herüfümün halı saha maçı varr , buralarda yokum beenn (

sana kolay gelsin kuşumm

Benim iş olayım olmuş yarın evrakları hazırlıycam
Hadi gözün aydin cnmmm
Hayirlisi olsun simdidennn

Ni dimek cnm ni dimek görevimizzz

yeminle demin nursenayı geçirdim aklımdan nerede diye...

Allahım ne temiz kalpliyim yaaa...
Gurur duyuyorum kendimlen.. kendi kendini seven smile :)))
İyiymiş sevdim ben bu kendi kendini seven smile ı

Evet sonunda beklenen haber geldi Özlem kuzum senin adına çok sevindim inşallah istediğin yer olmuştur hayırlısı rabbim utandırmasın canım

Hehe şerbetli ama baksana hala hastalanıyor...

Sen nasılsın,düğün az kaldı değilmi.?
Allah sağlık versin yarın öbürgün bir bakmışsın seni beni beğenmiyor

ya sorma düğün geldi canım. hayırlısıyla bir atlatsak
yarın lokum yapılacak iki fırın yapsak yeter inşaAllah. gecede yemekleri yapmaya başlarız artık iki gün uyku yok bize
köy düğünü olunca biraz yorucu oluyor.hemde çok kalabalık olur. pazar gün rahat oluruz biraz. pazar günü ikram salona ait.

of off offfff cok kolay gelsin cnm her güzelligin bir zorlugu var iste
ama ne güzel olur köy dügünleri keske bende gelsem cok severim köy dügünlerini benim dügünümde öyle olmustu
simdiden hayirli olsunnn cnmmm

Özlem çok güzel bir haber buuu...Maltepedekimi yoksam??? ay sevindirik oldum benyaa...hayırlısı olsun...

Yenacım oğluşuna çok geçmiş olsun...arada unutmuştum ...

Aynurum yağmura tutulmuşsun günlerdir şemsiye taşımaktan yorgun düşüm daha kullanmışlığım yok...

ben şimdik çıkıyorum yürücem biraz kendimi yollara vurayım.Akşam namazından sonra bir arkadaşın babası için camide mevlüt okutulacak ben orda olucam inşallah... sohbete gelmek isterdim..

herkesi öptüm...görüşmek üzre...

Son düzenleme:
özlemcim tebrik ederim. hayırlı olsun.herşey gönlünce olur inşaAllah

buyrun gelin canım herkes davetli davetiyeyi faceye koydum

işlenmiş gıdalara dikkat cücüşlerr , ben kaçtım , öpüyorum herkesii )
yemeyin yerseniz saçınızı çekerimm

bende cikiyorum kizlarrr önce beni affete bakicam sonrada mars mars mutfak beni bekler öpüldünüzzzzz

özlemcim tebrik ederim. hayırlı olsun.herşey gönlünce olur inşaAllah

buyrun gelin canım herkes davetli davetiyeyi faceye koydum

Özlemimm süper ötesi bir haber buu , tenrik ederim canım benimm , herşey gönlünce olsunnn

Hadi gözün aydin cnmmm
Hayirlisi olsun simdidennn

Ni dimek cnm ni dimek görevimizzz

İyiymiş sevdim ben bu kendi kendini seven smile ı

Evet sonunda beklenen haber geldi Özlem kuzum senin adına çok sevindim inşallah istediğin yer olmuştur hayırlısı rabbim utandırmasın canım

Çok teşekkür ederim hanımlarr

Maslak itü'de çalışma yeri. İlk gün kendim gidicem 6.5 gibi çıkıp, ondan sonra servisi öğrenicem. Evim uzak malum. İş yoğun ve stresli ama başlangıç olarak iyi oldu, daha rahat mesaisiz bir iş bulma açısından bir basamak olacak

eneemmm bu ne çeneniz düşmüş gene hepi topu bi yemek yaptım geldim be yawwww....

ilknurcum senin şu avatarada bayılıyom yaniii....ben konserve taze fasulye açtım akşam için yazdan biraz konserve birazda buzluğa atıyomda....

ayyyyyy çok sevindimm....hadi gözün aydınn..

yesss

Bu saate kadar neredeydin.??

kim bu vasfiye teyse yaaa...ben pek tv seyretmediğim içinnn...yaramaz yenaaaa çok güldünmü arkamdan bide cevap veriyo bu kız diyeeee....anlamadım şaka takıldığını ne edemm....hııhhhh

Dafi ablacım Allah kolaylıklar versin sen üstesinden gelirsin evelallah ben buna eminim ablacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…