Yeni tavamda tavuk yaptıydım geçen de..Çok beğendik ailecek..
Belirtmek istedim...
Ben gidiyorum, yemek yapacağım..
Akşam toplaşalım..
Belirtmek istedim...
Akşam toplaşalım..
ben de tam "hep yemek vaktinde geliyorsunuz" diye kızacaktım
gidip ben de yemeğimi yapayım. eşim çok yorgunmuş, gelince hemen uyuyacakmış. akşam sizinleyim cücüşlerim
Ne bileyim tatlım bikaç msjıma cvp yazmadı birden öle düşündüm belki görmemiş gözünden kaçmıştır oda ayrı bi durum tabicanım neden öyle bir kanıya vardın..:26:
Bence yoktur öyle bişey...Banuu senin yerine cevapladım :))
Çiçekler süper kendi adıma teşekkür ederim canımEki Görüntüle 676442
Konu hakkinda yorum yapmiyorum her yigidin yogurt yiyisi ayri olurmus sadece sizi coooooooook sevdigimi söylemek istedim bidaha yaramazlik yapmayinnn
cicekler hepinizeeeeeeeeeeeeee
Anam Aynurum süper dönüş yapmış çok sevindim canımselam kızlar ben geldiimmm
Asucumm kırmızı yazılarım senin için gelsinnn
nasılsınız ? keyifler nasıl ? okul çıkışı azcık yürüyeyim dedim , bi yağmur bastırdıki sormayın , otobüse zor attım kendimii , şu havalar mahvetti beni yaaa(
birde dolunayın etkisi var tabi , insan ilişkilerinde çok etkili , bu aralar yaşanan ruhsal gelgitlerimizide çok iyi özetliyor sanırımm ...
neyse önümüzdeki maçlara bakacaz artıkk))
tebrik ederim canım, harikasın , azmin daim olsun inşAllah, bi an önce sağlıcakla hedefine kavuşman dileklerimle)
Hayır bikerem aynı benaynı bennnn.
Belirtmek istedim...
Akşam toplaşalım..
ben de tam "hep yemek vaktinde geliyorsunuz" diye kızacaktım
gidip ben de yemeğimi yapayım. eşim çok yorgunmuş, gelince hemen uyuyacakmış. akşam sizinleyim cücüşlerim
Hadi gözün aydin cnmmmBenim iş olayım olmuş yarın evrakları hazırlıycam
Ni dimek cnm ni dimek görevimizzzNe bileyim tatlım bikaç msjıma cvp yazmadı birden öle düşündüm belki görmemiş gözünden kaçmıştır oda ayrı bi durum tabi
Senin cevaplaman içimi rahatlattı doğrusu yena teşekkür ederim
Çiçekler süper kendi adıma teşekkür ederim canım
Anam Aynurum süper dönüş yapmış çok sevindim canım
Hayır bikerem aynı ben
Afiyet bal şeker olsun yaramasın tatlım ayrıca kolay gelsin bide ayrıca akşam ben gelemiyorum ama bana yazık değilmi ben çok kıskanıyorum sizi
İyiymiş sevdim ben bu kendi kendini seven smile ıyeminle demin nursenayı geçirdim aklımdan nerede diye...
Allahım ne temiz kalpliyim yaaa...
Gurur duyuyorum kendimlen..kendi kendini seven smile :)))
Benim iş olayım olmuş yarın evrakları hazırlıycam
şimdide benim eşim geldi , akşama arkadaşlara gitcez yemeğe , herüfümün halı saha maçı varr , buralarda yokum beenn(
sana kolay gelsin kuşumm
Allah sağlık versin yarın öbürgün bir bakmışsın seni beni beğenmiyorHehe şerbetli ama baksana hala hastalanıyor...
Sen nasılsın,düğün az kaldı değilmi.?
Allah sağlık versin yarın öbürgün bir bakmışsın seni beni beğenmiyor
ya sorma düğün geldi canım. hayırlısıyla bir atlatsak
yarın lokum yapılacak iki fırın yapsak yeter inşaAllah. gecede yemekleri yapmaya başlarız artık iki gün uyku yok bize
köy düğünü olunca biraz yorucu oluyor.hemde çok kalabalık olur. pazar gün rahat oluruz biraz. pazar günü ikram salona ait.
özlemcim tebrik ederim. hayırlı olsun.herşey gönlünce olur inşaAllahBenim iş olayım olmuş yarın evrakları hazırlıycam
buyrun gelin canım herkes davetli
of off offfff cok kolay gelsin cnm her güzelligin bir zorlugu var iste
ama ne güzel olur köy dügünleri keske bende gelsem cok severim köy dügünlerini benim dügünümde öyle olmustu
simdiden hayirli olsunnn cnmmm
sagolasin insallah hersey gönlünüzce gecerözlemcim tebrik ederim. hayırlı olsun.herşey gönlünce olur inşaAllah
buyrun gelin canım herkes davetlidavetiyeyi faceye koydum
işlenmiş gıdalara dikkat cücüşlerr , ben kaçtım , öpüyorum herkesii)
yemeyin yerseniz saçınızı çekerimm
Eki Görüntüle 676474
özlemcim tebrik ederim. hayırlı olsun.herşey gönlünce olur inşaAllah
buyrun gelin canım herkes davetlidavetiyeyi faceye koydum
Özlem çok güzel bir haber buuu...Maltepedekimi yoksam??? ay sevindirik oldum benyaa...hayırlısı olsun...
Yenacım oğluşuna çok geçmiş olsun...arada unutmuştum ...
Aynurum yağmura tutulmuşsun günlerdir şemsiye taşımaktan yorgun düşüm daha kullanmışlığım yok...
ben şimdik çıkıyorum yürücem biraz kendimi yollara vurayım.Akşam namazından sonra bir arkadaşın babası için camide mevlüt okutulacak ben orda olucam inşallah... sohbete gelmek isterdim..
herkesi öptüm...görüşmek üzre...
Özlemimm süper ötesi bir haber buu , tenrik ederim canım benimm , herşey gönlünce olsunnn
Hadi gözün aydin cnmmm
Hayirlisi olsun simdidennn
Ni dimek cnm ni dimek görevimizzz
İyiymiş sevdim ben bu kendi kendini seven smile ı
Evet sonunda beklenen haber geldi Özlem kuzum senin adına çok sevindim inşallah istediğin yer olmuştur hayırlısı rabbim utandırmasın canım
yesss
Bu saate kadar neredeydin.??
Allah sağlık versin yarın öbürgün bir bakmışsın seni beni beğenmiyor
ya sorma düğün geldi canım. hayırlısıyla bir atlatsak
yarın lokum yapılacak iki fırın yapsak yeter inşaAllah. gecede yemekleri yapmaya başlarız artık iki gün uyku yok bize
köy düğünü olunca biraz yorucu oluyor.hemde çok kalabalık olur. pazar gün rahat oluruz biraz. pazar günü ikram salona ait.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?