Arkadaşlarım Merhaba :)
Bir süredir geçmişi okumaya çalışıyorum. Çocuklar öylesine didişiyorlar, streo şekilde ağlaşıyorlar ki okuduğumdan da bir şey anlayamadım. Bu arada eşim geldi, onu bile duymamışız, yatak odasında önümde laptop, kucağımda oğlum ağlıyor, yerde kızım ağlıyor görünce "bu ne ya her akşam ayrı curcuna" diye şikayet ediyor, "dur" dedim "bunlar daha senin iyi günlerin :)))
Asumancığım sabahları epey kötü oluyorum, bulantı, uyku vb. o nednele yarın zamanında bildiremem belki şimdiden kilomu bildireyim : 81.5 kg, spor yapamıyorum ne yazık ki
Nevinciğim görmemişim canım, çok teşekkür ederim. Hem de üşenmemiş tekrar yazmışsın iki kere teşekkür ederim :)) Sana da eşine de çok geçmiş olsun, en kısa zamanda atlatırsınız dilerim.
Canım arkadaşlarım, sağolun ilginiz için. Yenacığım da aradı bugün. Dün akşam geç geldik eve, eşim yemeğe gitmek istedi akşam. Bugün sabah da epey bitkindim giremedim, o yüzden habersiz bıraktım :)
Kontrolüm çok iyi geçti maşallah. Her şey yolunda, kalp atışlarını gördük, duyduk da :))) Üçüncü defa olsa da insna her seferinde bir tuhaf oluyor, dileyen herkes bu hissi tadar inşallah.
Esracığım, Yena ile cinsiyet konusunda tahminde bulunmuşsunuz, okuyunca yazmak istedim. Bu sefer doğuma kadar öğrenmesem de sürpriz olsa diye bir düşünce var aklımda. Çok erken olduğu için eşimle ya da aileden kimseyle paylaşmadım, bakalım o ne düşünecek?
...
Yarın için herkese bol eksili bildirimler diliyorum.