Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Nursenacığım valla giremiyorum. Malesef ilk günden yoğunluk başladı, zaten yoğun bir ortama geldim, daha bilgisayarım bile gelmedi ama yedek bir pc'den giriyorum, çok fazla öğrenmem gereken şey var, sabahları da çok erken kalktığım için akşam mayışıyorum. 4 gündür diyet felan yapamadım malesef, kilo alacak kadar yemedim ama sonuçta verecek de birşey yapmadım. Zaten doğru düzgün masam da yok dip dibe oturuyoruz masalarda, ara öğün vs yapamadım.

Umarım sizler iyisinizdir

Özlemciğim, hayırlı olsun canım tekrar. İşbaşı da yapmışsın. Oldukça yoğun ve pek rahat değil şu anda ortam galiba :( Eğitim sürecinden sonra biraz şartlar düzelir biraz da sen adapte olursun, daha iyi olur umarım her şey :)

Arkadaşlarım Merhaba :)

Bir süredir geçmişi okumaya çalışıyorum. Çocuklar öylesine didişiyorlar, streo şekilde ağlaşıyorlar ki okuduğumdan da bir şey anlayamadım. Bu arada eşim geldi, onu bile duymamışız, yatak odasında önümde laptop, kucağımda oğlum ağlıyor, yerde kızım ağlıyor görünce "bu ne ya her akşam ayrı curcuna" diye şikayet ediyor, "dur" dedim "bunlar daha senin iyi günlerin :)))

Asumancığım sabahları epey kötü oluyorum, bulantı, uyku vb. o nednele yarın zamanında bildiremem belki şimdiden kilomu bildireyim : 81.5 kg, spor yapamıyorum ne yazık ki :(

Nevinciğim görmemişim canım, çok teşekkür ederim. Hem de üşenmemiş tekrar yazmışsın iki kere teşekkür ederim :)) Sana da eşine de çok geçmiş olsun, en kısa zamanda atlatırsınız dilerim.

Canım arkadaşlarım, sağolun ilginiz için. Yenacığım da aradı bugün. Dün akşam geç geldik eve, eşim yemeğe gitmek istedi akşam. Bugün sabah da epey bitkindim giremedim, o yüzden habersiz bıraktım :)
Kontrolüm çok iyi geçti maşallah. Her şey yolunda, kalp atışlarını gördük, duyduk da :))) Üçüncü defa olsa da insna her seferinde bir tuhaf oluyor, dileyen herkes bu hissi tadar inşallah.

Esracığım, Yena ile cinsiyet konusunda tahminde bulunmuşsunuz, okuyunca yazmak istedim. Bu sefer doğuma kadar öğrenmesem de sürpriz olsa diye bir düşünce var aklımda. Çok erken olduğu için eşimle ya da aileden kimseyle paylaşmadım, bakalım o ne düşünecek?

...

Yarın için herkese bol eksili bildirimler diliyorum. :54:

çok sevindim Umutcum, inşallah hep böyle devam eder :nazar:
inşallah birkaç haftaya sabah rahatsızlıkların da geçer. çok mucizevi bir şey bu yaşadığın, tadını çıkarma fırsatın olur umarım :)

cinsiyet konusunda da hazırlıkları bundan bağımsız yapabileceksen çok güzel bir şey yaparsın öğrenmeyerek. doğumda güzel bir süpriz olur sana :)

kendine çok dikkat canım, habersiz bırakma bizi :) bi de gebelik takvimi yap olmadı, izleyelim biz de bıcırığı :16:

Umuttan da güzel haber aldığımıza göre ben kaçayım. kocam sıkıntıdan bütün whatsapp listesine mesaj yazdı :)

görüşürüz kızlar, hepiniz hoşçakalın :16:

bulgur zararlı değil diyeceğim ama senin diyetine uygun değildir belki :)

fasulye kavurması şöyle bir yemek;

emeklilik hobileri: fasulye kavurması

ama ben yumurta sevmediğimden yumurtasız yapıyorum. maydonoz doğrayıp karıştırıyorum, güzel bir aroma veriyor.
bende kurutulmuş fasulyeyi yumurtasız kavuruurm çok severler evdekiler yoğurtla afiyet olsun
Arkadaşlarım Merhaba :)

Bir süredir geçmişi okumaya çalışıyorum. Çocuklar öylesine didişiyorlar, streo şekilde ağlaşıyorlar ki okuduğumdan da bir şey anlayamadım. Bu arada eşim geldi, onu bile duymamışız, yatak odasında önümde laptop, kucağımda oğlum ağlıyor, yerde kızım ağlıyor görünce "bu ne ya her akşam ayrı curcuna" diye şikayet ediyor, "dur" dedim "bunlar daha senin iyi günlerin :)))

Asumancığım sabahları epey kötü oluyorum, bulantı, uyku vb. o nednele yarın zamanında bildiremem belki şimdiden kilomu bildireyim : 81.5 kg, spor yapamıyorum ne yazık ki :(

Nevinciğim görmemişim canım, çok teşekkür ederim. Hem de üşenmemiş tekrar yazmışsın iki kere teşekkür ederim :)) Sana da eşine de çok geçmiş olsun, en kısa zamanda atlatırsınız dilerim.

Canım arkadaşlarım, sağolun ilginiz için. Yenacığım da aradı bugün. Dün akşam geç geldik eve, eşim yemeğe gitmek istedi akşam. Bugün sabah da epey bitkindim giremedim, o yüzden habersiz bıraktım :)
Kontrolüm çok iyi geçti maşallah. Her şey yolunda, kalp atışlarını gördük, duyduk da :))) Üçüncü defa olsa da insna her seferinde bir tuhaf oluyor, dileyen herkes bu hissi tadar inşallah.

Esracığım, Yena ile cinsiyet konusunda tahminde bulunmuşsunuz, okuyunca yazmak istedim. Bu sefer doğuma kadar öğrenmesem de sürpriz olsa diye bir düşünce var aklımda. Çok erken olduğu için eşimle ya da aileden kimseyle paylaşmadım, bakalım o ne düşünecek?

...

Yarın için herkese bol eksili bildirimler diliyorum. :54:

herşeyde bi hayır vardırr ayy aşka geliyom seni okudukça allah olmayanlara versin ama ben çok seviyorum seksenler dizisindeki aile nası kalabalık bi hoşuma gidiyoo kalabalık sofralar falan gerçi yaşlanınca gene yalnız kalıcaz oda ayrı tabide neyse kısmet sen helebi doğur tadına bak tavsiyede bulunursunn

Eki Görüntüle 683323 asuu sabahtan bi başlıyorum bu bardak 500 ml alıyo 6 tane içiyorum 3 lt ediyooo

aaa aynı bardaktan bendede var...bende onunla en az beş tane içiyorum oyüzden wc ye zor yetişiyorum...:9::9::9:

özlemcim gelmişşş hoşgelmişşşş özledik kuzum seniiii.....:16:

of yaa eşim aradı geç gelicekmişşş...canım sıkıldı vakit geçmiyo sankiiii..hoş gelincede bana bi faydası yok ama gözüm arıyo işte genedee....:34:

çok sevindim Umutcum, inşallah hep böyle devam eder :nazar:
inşallah birkaç haftaya sabah rahatsızlıkların da geçer. çok mucizevi bir şey bu yaşadığın, tadını çıkarma fırsatın olur umarım :)

cinsiyet konusunda da hazırlıkları bundan bağımsız yapabileceksen çok güzel bir şey yaparsın öğrenmeyerek. doğumda güzel bir süpriz olur sana :)

kendine çok dikkat canım, habersiz bırakma bizi :) bi de gebelik takvimi yap olmadı, izleyelim biz de bıcırığı :16:

Sağol canım :)) İsteyen tüm arkadaşlarım, sağlıkla kavuşurlar inşallah. Hem 3. defa olunca hem 2 çocukla ilgilenmek zorunluluğu olunca nazlanma ve tadını çıkarma durumu fazla olamıyor :) İlk sefer gibi olmuyor en azından :)) Olsun, hepsinin yeri başka...

Aklımdan öyle geçiyor ama eşim öğrenmek isterse ben de direnmem sanırım. Bilmem ki ileride merakıma yenilir miyim?

bende kurutulmuş fasulyeyi yumurtasız kavuruurm çok severler evdekiler yoğurtla afiyet olsun

herşeyde bi hayır vardırr ayy aşka geliyom seni okudukça allah olmayanlara versin ama ben çok seviyorum seksenler dizisindeki aile nası kalabalık bi hoşuma gidiyoo kalabalık sofralar falan gerçi yaşlanınca gene yalnız kalıcaz oda ayrı tabide neyse kısmet sen helebi doğur tadına bak tavsiyede bulunursunn

Nursena'cığım çok zor olacağına eminim. Sen çok iyi bilirsin dizilerde reklamlarda olduğu gibi olmuyor hiçbi şey. Ama her güzel şeyin bedeli var, zorlukların yanı sıra güzel yanları da çok olacaktır eminim :) Her işin başı sağlık, önce o olsun da...

Hekesin söylediği şey; büyüyünce çok memnun olup, iyi ki yapmışım diyecekmişim. Ben de öyle düşünüyorum :)))

Sen zaten istiyorsun seve isteye büyütürsün bence. Benden de 2 yaş küçüksün, daha kolay geçer eminim (gaza getirme çalışmaları :)
...

Eşim isyanlarda, artık gitmeliyim, öpüyorum sizleri :54:

Son düzenleme:
Esra ben bunu yumurtalı yapıyodum....özel bi diyet uygulamıyorum kafama göre takılıyorum vücudumu tanıdım artık...

Nursena napcaz biz bu boğazla yaaa...

Umut rahat bi hamilelik geçirirsin inşaALLAH...

Sağol canım :)) İsteyen tüm arkadaşlarım, sağlıkla kavuşurlar inşallah. Hem 3. defa olunca hem 2 çocukla ilgilenmek zorunluluğu olunca nazlanma ve tadını çıkarma durumu fazla olamıyor :) İlk sefer gibi olmuyor en azından :)) Olsun, hepsinin yeri başka...

Aklımdna öyle geçiyor ama eşim öğrenmek isterse ben de direnmem sanırım. Bilmem ki ileride merakıma yenilir miyim?

...

Eşim isyanlarda, artık gitmeliyim, öpüyorum sizleri :54:

ama ara ara ugra özletme kendinii...:16::16::34:

Özlemciğim, hayırlı olsun canım tekrar. İşbaşı da yapmışsın. Oldukça yoğun ve pek rahat değil şu anda ortam galiba :( Eğitim sürecinden sonra biraz şartlar düzelir biraz da sen adapte olursun, daha iyi olur umarım her şey :)

Umutcuğum iş bulmanın ne kadar zor olduğunu bildiğim için yoğunluk felan gözümde değil de dediğim gibi çok stresli bir ortam, eğitim süreci en azından benim için yok, kendi kendime sorarak izleyerek bişeyler yapmaya çalışıyorum, artık o da senin becerine kalmış, kendimi oraya kabul ettirmek için çok efor sarfetmem lazım

Beni bırak haberler sende, valla hayat ne kadar sürprizlerie dolu, umarım çok güzel bir hamilelik geçirirsin

Umutcum herşeyin yolunda olmasına sevindim canım:54:inşallah bulantın halsizliğin de çabuk geçer
Ben de hep herkezden aynı şeyleri duyuyorum ilerde iyi ki doğurmuşum dersin diye doğru diyorlar bence de

Esra ben bunu yumurtalı yapıyodum....özel bi diyet uygulamıyorum kafama göre takılıyorum vücudumu tanıdım artık...

Nursena napcaz biz bu boğazla yaaa...

Umut rahat bi hamilelik geçirirsin inşaALLAH...

yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz hopp su içcez bu boğazla başımız dertte dur durak bilmiyoo

selam kızlarrr

sabah menümü paylaşmıştım öğlende iş yerinde kuru fasulye bulgur pilavı vardı ben mideme dokunuyor diye yemedim

1 kase yoğurt 1 kase salaya yedim

arada ise 1 dilim karpuz yedim

akşamda eve çok geç girdim pazar v.s yaptım eşime uydur kaydır yemek ayarladım daha gelmedi.bende semizotunu saraımsaklı yoğurtla karıştırırp yedim ama acıkırım diye düşünüyorum nursena gibi yatcaz kalkcaz suuuuuuu :))

umarım herkezcikler iyidir:16::16:

:18::18: yarın tartı günü inşallah eksi çıkarız hepimiz

arkadaşlar burası diyet topiğimiz ama samimiyetimize güvenerek sizlerin önerilerini bekliyorum...
nasipse ayın 22sinde günüm var 10-12 kişilik bi grubuz..
bana neler önerebilirsiniz???:56:

arkadaşlar burası diyet topiğimiz ama samimiyetimize güvenerek sizlerin önerilerini bekliyorum...
nasipse ayın 22sinde günüm var 10-12 kişilik bi grubuz..
bana neler önerebilirsiniz???:56:

Aaa ne demek canım tam da uzmanlık alanımız valla :1:azcık düşünelim hele senin aklında neler var

hahhh tam yerine geldin asu ve ben topiğin gün menüleri bizden sorulurrr:)))))))))))))

efendim gelenler ton tonmu bizim gibi yoksa yiyip yiiyip kilo almayan cinstenlermiii
ona göre menü ayrlıyalım:51::51::51:

Aaa ne demek canım tam da uzmanlık alanımız valla :1:azcık düşünelim hele senin aklında neler var

hahhh tam yerine geldin asu ve ben topiğin gün menüleri bizden sorulurrr:)))))))))))))

efendim gelenler ton tonmu bizim gibi yoksa yiyip yiiyip kilo almayan cinstenlermiii
ona göre menü ayrlıyalım:51::51::51:
canım öncelikle teşekkür ederim..
aklımda hiç bişey yok kafam cok dolu onu düşünemiyorum o yüzden fikirlere ihtiyacım var..
gelenler 1-2 kişi bizim gibi tontoş diğerleri fit ve zayıffff:9:ayrıca yiyip yiyip kilo alamayanlar:9:

Back
X