Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar burası diyet topiğimiz ama samimiyetimize güvenerek sizlerin önerilerini bekliyorum...
nasipse ayın 22sinde günüm var 10-12 kişilik bi grubuz..
bana neler önerebilirsiniz???![]()
haklısın canım sütlü bişeyler yapabilirim aslında prenses tatlısı var ya muhallebili yapılan o olabilir aslında dimi???? saol tesekkürlerr..havalar ısındıı salata ve sütlü tatlı yapabilirsin mesela tavukgöğsü çikososlu
3 çiğden kabak rendele 2 patates haşla rendele ceviz dereotu sarımsak yoğurt al sana salata
bide mercimek küfte marulla koy ortaya eee diğer tuzlu hamur işlerinide asudan alalımm
evet kızz tehlikeli ama napcan çalışıyorum baka türlü görüşemiyoz:)))şekerim bence fazla yeme günler çok tehlikeli yerler ... yeşil mercimek salatası :)![]()
havalar ısındıı salata ve sütlü tatlı yapabilirsin mesela tavukgöğsü çikososlu
3 çiğden kabak rendele 2 patates haşla rendele ceviz dereotu sarımsak yoğurt al sana salata
bide mercimek küfte marulla koy ortaya eee diğer tuzlu hamur işlerinide asudan alalımm
haklısın canım sütlü bişeyler yapabilirim aslında prenses tatlısı var ya muhallebili yapılan o olabilir aslında dimi???? saol tesekkürlerr..
evet kızz tehlikeli ama napcan çalışıyorum baka türlü görüşemiyoz:)))
ayrıca tehlikeli ama yeşil mercimek salatası öylemiiiii
neyse onu bilmiyorum canım nasıl oluyo müsaitsen anlatırmısın??
merhaba arkadaşlar ,
bende 99 kiloydum geçen hafta en son tartıldığımda ve artık bu gidişe bir dur deyip bende size katılmak istiyorum.birlikten kuvvet doğar .. birbirimize destek olalım kilolardan kurtulalım.benide aranıza alırmısınız![]()
gecen hafta :93.200
bu hafta : 94.00
+ 800 gr
spor yok ama düğün koşuşturmacası var..
kaçamak yok
adet olmadım ve wc problemi çekiyorum inşalah bu yüzden artıdayımdır yoksa düğüne kadar 8 li rakamları görmicem![]()
Hoooooppp son 1 hafttaaa :) x5 yatcaz kakcaz hooop annecigimdeyim kizlarr. enerjik giris yapayim dedim. Vallaha sasiyorum kendime bi spor azmi gelmis anlatamam bide abarttim galiba kuru kayisiya dadandim ayiptir soylemesi cikamiyorum malum yerden :/ Amaaaaaaaa suanda 89.9 ummmmmmm Deli gibi dans ediyorum evde hop hop hop hop :))) incecik olayim fitigraflar cekip atcam kiyaslama icin ve basari öyküm icin son 2 ayim insallah :)) Fazla giremiyorum sakin hücüm edip kizmayin günüm cok yogun geciyo 3 saat spor eve 6 da geliyorum vallaha e anca yemek yap evi topla 7 de bi cikiyorum sabah okula. 2 de cikiyorum ordan dükkana ordan spora ordan eve ev isleri dersler vakit kalmiyor. Sizleri ozledim vallaha :)
Arkadaşlarım Merhaba :)
Bir süredir geçmişi okumaya çalışıyorum. Çocuklar öylesine didişiyorlar, streo şekilde ağlaşıyorlar ki okuduğumdan da bir şey anlayamadım. Bu arada eşim geldi, onu bile duymamışız, yatak odasında önümde laptop, kucağımda oğlum ağlıyor, yerde kızım ağlıyor görünce "bu ne ya her akşam ayrı curcuna" diye şikayet ediyor, "dur" dedim "bunlar daha senin iyi günlerin :)))
Asumancığım sabahları epey kötü oluyorum, bulantı, uyku vb. o nednele yarın zamanında bildiremem belki şimdiden kilomu bildireyim : 81.5 kg, spor yapamıyorum ne yazık ki
Nevinciğim görmemişim canım, çok teşekkür ederim. Hem de üşenmemiş tekrar yazmışsın iki kere teşekkür ederim :)) Sana da eşine de çok geçmiş olsun, en kısa zamanda atlatırsınız dilerim.
Canım arkadaşlarım, sağolun ilginiz için. Yenacığım da aradı bugün. Dün akşam geç geldik eve, eşim yemeğe gitmek istedi akşam. Bugün sabah da epey bitkindim giremedim, o yüzden habersiz bıraktım :)
Kontrolüm çok iyi geçti maşallah. Her şey yolunda, kalp atışlarını gördük, duyduk da :))) Üçüncü defa olsa da insna her seferinde bir tuhaf oluyor, dileyen herkes bu hissi tadar inşallah.
Esracığım, Yena ile cinsiyet konusunda tahminde bulunmuşsunuz, okuyunca yazmak istedim. Bu sefer doğuma kadar öğrenmesem de sürpriz olsa diye bir düşünce var aklımda. Çok erken olduğu için eşimle ya da aileden kimseyle paylaşmadım, bakalım o ne düşünecek?
...
Yarın için herkese bol eksili bildirimler diliyorum.![]()
bu salata diyette yenir aslında öğün olarak peki havuç çiğdenmii rendeliyon güzel oluraaa akşam akşam ağzımın suyunu akıttın be nursenaa....
ben o kabaklı salatayı patatesle değilde aynı şekilde havuçla yapıyorum oda güzel oluyoo...
mercimek köftesini bir kere yaptım oda güzel olmadı bi daha yapmam...eltim çok güzel yapar bi gelsin yaptırtıcam onaa..(yurtdışındada kendisi)
SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Hele şükür gelebildim
Bugün çok iyi geçti hem beslenme hem spor olarak
Akşam yemeğimizide çok geç olmadan yedik şükür yarına hazırımmmmmmmmmmmm
Tabi bol bol su içeyimde 1 gram bile eksik çıkarsa ne mutlu bana
Bu arada yediklerimide yazayım bari hazır aklımdayken
Sabah;
Uyanır uyanmaz 1 fincan ılık limonlu su
10 dakika sonrasında 1 büyük bardak zencefilli ayşenin küründen
Kahvaltı;
1 dilim ekmek
1.5 yumurtadan omlet ( çok az yağsız kaşar rendeledim içine )
1/2 Domates
1/2 Salatalık
3 zeyil zeytin ( az tuzlu )
ara;
şekersiz Türk kahvesi
Öğlen;
1 kase çorba
1 kase salata
1 bardak ayran
ara;
1 Fincan yeşil çay
10 dakika sonra zencefilli kür
Akşam;
4 tane ızgara köfte
bol karışık salata
3 -4 kaşık sarımsaklı yoğurt
Gece;
1 Fincan yeşil çay bir yarım saat sonrada bugünlük son kez zencefilli kürümü içerim
Sporum bugün tam 70 dakikaydı ( 40 dakika cardio, 30 dakika aletler ve karın kasları için mekik )
Toplam sporum bu hafta tam 250 dakika
Aramıza hoşgeldin :3
İnşallah hepbirlikte çok güzel kilolar veririz
Gazan mübarek olsun
Canım üzülme bak WC sorunu yaşıyorsun zaten kaç gündür
Bol bol su iç eminim iki güne kalmaz gider o 800 gr inşallah
Hadi gözün aydın 8li rakamları ucundan bile olsa görmüşsüninşallah bende hazirana kadar görürüm
Canım sen kilo vermeye devam et emin ol kimse sana kızmaz aksine gurur duyar
Rabbim inşallah herşey gönlünce olur ve çok çabuk sağlıcakla hedefine ulaşırsın
Canım bende çok merak etmiştimiyi olmanıza sevindim
RAbbim inşallah çok rahat ve güzel bir hamilelik geçirmeni nasip eder ve sağlıklı bir kuzuyu kuçağına almayı nasip eder
Çocuklara kardeşleri olacağını söylediklerinde ne tepki verdiklerini çok merak ettim
Güzel prenses ve yakışıklı kuzuninşallah çok sevinmişlerdir
kıskançlık yaşamazsınız inşallah
Rabbim gönlünden geçen herşeyi sana hayırlı kılar inşallah ...Aminnnnnnnnnn
canım zaten o öldürecek beni hala çözüm bulamadım mayıs 15 diyetisyene baslıcam belki o da farklı bieyler önerir..Canım üzülme bak WC sorunu yaşıyorsun zaten kaç gündür
Bol bol su iç eminim iki güne kalmaz gider o 800 gr inşallah![]()
bunuda ekliyim canım listeme sonra haer veririm bebekim teşekkürlerr:ivet yaa biizde yapıyoruz gün ve ooooohhhhhhhhhhh yiyoruzda yiyoruz valla ... şöyleki yeşil mercimekleri ölmeyecek kadar ama pişmiş şekilde haşlıyorsun 2 y.k kadar zeytinyağı tavaya alıp üzerine jülyen doğranmış soğancıkları atıp birazcık ceviriyorsun arıca ben bulgur yapıyorum ama pirinçte olabilir ayrı bir kapta haşlıyorsun ( mercimek 2 bardaksa - pirinç 1 bardak kadar olmalı ) sonra hepicini karıştırıp içine maydonoz olur yeşil soğan olur efendim dereotu olur isteğine göre koyabilirsin bide havuç rendeleyip onu koyup tuz sumak ekşisi limon ekliyorsun ekşiceve güzel bir salata oluyor biraz karışık oldu ama :) :) :)
Şimdi salata olsun bikaç çeşit yeşilmercimek salatası bol nar ekşili dereotlu güzel oluyor veya aynı tarz börülce salatası yapmıştı dün arkadaşım o da güzeldi
Sütlü tatlı da olsun bence de tavuk göğsü ama üzerine vişne sos da harika oluyor
Basit bişey dersen kedidiliyle tiramisu da olabilir
Bir çeşit kurabiye ya da kek yapılabilir
Tuzlulardan börek olur ıspanaklı
Açma ya da poğaça onlar da peynirli olur
Bulgurlu bişeyler yaparsan kısır veya mercimek köfte gibi yanına nursenanın dediği gibi yoğurtlu bi salata yakışır kabak salatasını bende havuçlarını beraber yapıyorum üzerine de dereotu mis gibi olur valla
Daha çok şey olabilir de senin güzel yaptığın şeyler ne tarz bilemedĞimizden genel fikirler veriyoruz işte:)
yok canım çiğden değil kavuruyorum daha sonra kabağa ekliyorum..bide ben naneyi bol kullanıyorum çok yakışıyo...sonra sarıksaklıbu salata diyette yenir aslında öğün olarak peki havuç çiğdenmii rendeliyon güzel olur
gecen hafta :93.200
bu hafta : 94.00
+ 800 gr
spor yok ama düğün koşuşturmacası var..
kaçamak yok
adet olmadım ve wc problemi çekiyorum inşalah bu yüzden artıdayımdır yoksa düğüne kadar 8 li rakamları görmicem![]()
canım zaten o öldürecek beni hala çözüm bulamadım mayıs 15 diyetisyene baslıcam belki o da farklı bieyler önerir..
adette olacağım vücudum ödemde topladı 1 haftadır şişiyo her yerim..
ayran detoksu yapıcam ama calıstıgım için zor olur diyorum wc ye cıkartıyomus ya o yüzden.tatilimde 1 gün olunca o zamanda yapamıyorummm offf((
bunuda ekliyim canım listeme sonra haer veririm bebekim teşekkürlerr![]()
Değişik bişey istersen taşı olarak kurufasülye tatlısı da güzel oluyor herkes kestane zannediyor:)
İnternetten ara bak bi istersen
arkadaşlar burası diyet topiğimiz ama samimiyetimize güvenerek sizlerin önerilerini bekliyorum...
nasipse ayın 22sinde günüm var 10-12 kişilik bi grubuz..
bana neler önerebilirsiniz???![]()
off canım iş yerinde açılmadı yaacahidesultan yaz gogle güzel tarifler oluyo bakabilirsinnnn
saol kuzumda artık fasulye görmek bile istemiyorum k.v. tazesi biter kurusunu kurusu biter tazesini yapar yinede teşekkür ederim çok ilgilendiniz..Değişik bişey istersen taşı olarak kurufasülye tatlısı da güzel oluyor herkes kestane zannediyor:)
İnternetten ara bak bi istersen
canım o dediklerini ve daha neler neler yapıyorum ama banamısın demiyor..diyete başladığımda yemeğimi azalttığımda sürekli bunla karşılaşıyorum teşekkür ederim...canım üzülme bencede adet siskinliğidir o.hatta zayflamış bile olabilirsin.benim spor hocam normal birinde 2 kiloya kadar değişim oluyor demişti.bağırsak problemin sürekliyse mutlaka doktora git.ama dönemlikse sabahları sıcak suyu ve 4-5 adet gün kurusu kayısı ye çok iyi geliyor bağırsakları çalıştırıyor.
bugünde olmasada denicem canım çok teşekkür ederim...inşallah beğenirsin ben seviyorum geçenlerde arkadaşlara yaptım onlarda begendiler basit ve güzel oluyor ... :)![]()
off canım iş yerinde açılmadı yaa
saol kuzumda artık fasulye görmek bile istemiyorum k.v. tazesi biter kurusunu kurusu biter tazesini yapar yinede teşekkür ederim çok ilgilendiniz..
canım o dediklerini ve daha neler neler yapıyorum ama banamısın demiyor..diyete başladığımda yemeğimi azalttığımda sürekli bunla karşılaşıyorum teşekkür ederim...
bugünde olmasada denicem canım çok teşekkür ederim...